EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκπτώσεις του ΟΑΣΑ σε Ετήσιες και Εξαμηνιαίες Κάρτες

Έκπτωση, ανάλογη της ζητούμενης ποσότητας, θα παρέχει ο ΟΑΣΑ, σε όσους προμηθεύονται μαζικά ετήσιες και εξαμηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, o ΟΑΣΑ στα πλαίσια της ισχύουσας τιμολογιακής πολιτικής και των μέτρων που λαμβάνει για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μετακίνησης και τιμολόγησης προς το επιβατικό κοινό, παρέχει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, συλλόγους, ενώσεις εργαζομένων και φορείς του δημόσιου τομέα, να προμηθεύονται μαζικά ετήσιες και εξαμηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση ανάλογη της ζητούμενης ποσότητας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Ο.Α.Σ.Α, στα πλαίσια της ισχύουσας τιμολογιακής πολιτικής και των μέτρων που λαμβάνει για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μετακίνησης και τιμολόγησης προς το επιβατικό κοινό,  παρέχει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, συλλόγους, ενώσεις εργαζομένων και φορείς του δημόσιου τομέα, να προμηθεύονται μαζικά ετήσιες και εξαμηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση ανάλογη της ζητούμενης ποσότητας.

  • ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Η τιμή πώλησης των ετήσιων και εξαμηνιαίων καρτών είναι προνομιακή σε σχέση με την τιμή των μηνιαίων καρτών και των εισιτηρίων, ενώ σε περιπτώσεις μαζικής διάθεσης, πωλούνται με επιπρόσθετη έκπτωση ανάλογη της ζητούμενης ποσότητας. Η κλίμακα εκπτώσεων με βάση τις ισχύουσες τιμές έχει ως εξής:


ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΡΤΩΝ
 ΕΚΠΤΩΣΗ
ΕΚΠΤΩΣΗ
(ΣΥΝΟΛΙΚΑ)
ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
51-500
9,00%
7,00%
501-1500
12,00%
10,00%
1501 και άνω
15,00%
13,00%


Οι επιπρόσθετες εκπτώσεις παρέχονται μετά την υπογραφή σχετικού συμφωνητικού με ισχύ ενός έτους. Η έκπτωση γίνεται επί του αθροίσματος οποιουδήποτε συνδυασμού καρτών.
Ήδη υπάρχουν συμφωνητικά για πώληση 27.000 καρτών με έκπτωση.

  • ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Ειδικότερα οι κάρτες διακρίνονται σε:

Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών : 330,00 ευρώ 

Η ετήσια κάρτα ισχύει για απεριόριστες διαδρομές με όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια.

Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 (Πειραιάς – Σύνταγμα) και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο.



Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών Αεροδρομίου: 490,00 ευρώ 

Ισχύει σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ,  Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Αεροδρόμιο), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια.
Δεν ισχύει στη γραμμή Χ80.

Εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών: 170,00 ευρώ 

Η εξαμηνιαία κάρτα ισχύει για απεριόριστες διαδρομές με όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί),  για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια.

Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο.

Εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών Αεροδρομίου: 250,00 ευρώ 

Ισχύει σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ,  Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Αεροδρόμιο), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια.
Δεν ισχύει στη γραμμή Χ80.

Κυλιόμενο πρόγραμμα πωλήσεων

Οι ετήσιες κάρτες, ανεξάρτητα από το μήνα αγοράς τους, ισχύουν για 12 μήνες και μπορούν να αγοραστούν κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

Οι εξαμηνιαίες κάρτες, ανεξάρτητα από το μήνα αγοράς τους, ισχύουν για 6 μήνες από το μήνα αγοράς και μπορούν να αγοραστούν κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

Οι ετήσιες όσο και οι εξαμηνιαίες κάρτες αγοράζονται με μία συναλλαγή, καθώς αποτελούνται από ένα στέλεχος με τα στοιχεία και φωτογραφία του κατόχου και από 12 ή 6 κουπόνια αντίστοιχα και ισχύουν για 12 μήνες από το μήνα αγοράς (εξοικονομώντας το χρόνο που απαιτείται κάθε μήνα για την ανανέωση των μηνιαίων καρτών).


Έχει ξεκινήσει η υπογραφή συμφωνητικών και η μαζική διάθεση καρτών με έκπτωση, για το έτος 2016, που αντιστοιχούν σε 27.000 κάρτες.

Για κάθε πληροφορία σχετική με την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Κομίστρου του ΟΑΣΑ στα τηλέφωνα 210 8200932, 210 8200897.  
 

Σημείωση:  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση.

 
 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Α.






ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΑΣΑ


Τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Φεβρουαρίου 2016, η Νέα Τιμολογιακή Πολιτική των Συγκοινωνιών Αθηνών.

A. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 
Με τη νέα τιμολογιακή πολιτική τροποποιείται η τιμολόγηση των τύπων κομίστρου, με άξονα την προσφορά συγκοινωνιακού έργου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους επιβάτες και τον εκσυγχρονισμό του Δημόσιου Συστήματος Αστικών Συγκοινωνιών, δεδομένης της επιβληθείσας από το καλοκαίρι αύξησης του ΦΠΑ στο 23%.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική σχεδιάστηκε στοχευμένα, διατηρώντας σταθερές είτε μειώνοντας τις τιμές που αφορούν στα βασικά προϊόντα κομίστρου, που αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας που μετακινούνται με τη δημόσια συγκοινωνία.  Παράλληλα οι νέες τιμές στις ειδικές κατηγορίες πολιτών, που ορίζονται με κοινωνικά κριτήρια, ουσιαστικά μειώνονται.

Παράλληλα με την προστασία των ειδικών ομάδων πληθυσμού, που τους παρέχεται χαμηλού κόστους μετακίνηση, με τη νέα τιμολογιακή πολιτική οι μόνιμοι χρήστες των μέσων, που ως τώρα επέλεγαν να μετακινηθούν με εισιτήριο, έχουν τη δυνατότητα να στραφούν στην αγορά μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, η οποία παρέχει απεριόριστες μετακινήσεις με  1 ευρώ την ημέρα ή 0,5 ευρώ την ημέρα, καθώς η τιμή του βασικού αυτού προϊόντος παραμένει αμετάβλητη στα 30 / 15 ευρώ και αφορά το 97% των καρτών.
 
Η νέα πολιτική κομίστρου εξειδικεύεται ως εξής:

Β. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τιμή βασικού εισιτηρίου 1,40 ευρώ και μειωμένου εισιτηρίου 0,60 ευρώ.
 
Η τιμή του βασικού εισιτηρίου τροποποιείται από 1,20 ευρώ σε 1,40 ευρώ με παράλληλη όμως αύξηση του χρόνου ισχύος του στα 90 λ. Η αποτίμηση της αύξησης του χρόνου ισχύος σε αξία δεν ενσωματώνεται εξολοκλήρου στην νέα τιμή, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να πραγματοποιούν περισσότερες συνδυασμένες μετακινήσεις. Συγκεκριμένα ενώ η αποτίμηση της αύξησης του χρόνου ισχύος αντιστοιχεί σε τιμή εισιτηρίου 1,54 ευρώ, η νέα τιμή καθορίστηκε προς όφελος των επιβατών σε 1,40 ευρώ.

Η τιμή του βασικού μειωμένου εισιτηρίου παραμένει 0,60 ευρώ, ενώ ο χρόνος ισχύος του αυξάνεται από 70 σε 90 λεπτά. Η αποτίμηση της αύξησης του χρόνου ισχύος δεν ενσωματώνεται  καθόλου στην νέα τιμή, η οποία παραμένει αμετάβλητη προς όφελος των πολιτών δίνοντας τους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν περισσότερες συνδυασμένες μετακινήσεις. Συγκεκριμένα ενώ η αποτίμηση της αύξησης του χρόνου ισχύος αντιστοιχεί σε τιμή εισιτηρίου 0,77 ευρώ, η νέα τιμή παρέμεινε προς όφελος των επιβατών σε 0,60 ευρώ.
 
Συνεπώς για τις ομάδες που μετακινούνται με μειωμένο εισιτήριο έχουμε ουσιαστικά μείωση.
Σημειώνεται ότι οι άνεργοι συμπολίτες μετακινούνται από το καλοκαίρι του 2015 δωρεάν.

Τιμές της βασικής μηνιαίας / τριμηνιαίας κάρτας και των αντίστοιχων μειωμένων (αφορούν περίπου το  98,32 % των καρτών) : Παραμένουν αμετάβλητες στα 30 και 15 ευρώ οι μηνιαίες και στα 85 και 43 οι τριμηνιαίες.

Η τιμή της βασικής μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών και της αντίστοιχης μειωμένης τιμής
που αντιπροσωπεύουν το 97,97% του συνόλου των καρτών που πωλούνται σε ετήσια βάση και απευθύνονται στην μεγάλη κατηγορία των τακτικών χρηστών των μέσων μεταφοράς και ισχύουν για συνδυασμένες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια ενός μήνα, παραμένουν αμετάβλητες στις προνομιακές τιμές των 30 ευρώ και 15 ευρώ αντίστοιχα, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να μετακινούνται με όλα τα Μέσα (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ) με 1 ευρώ και 0,50 ευρώ την ημέρα. Οι μηνιαίες κάρτες αξίας 30 ευρώ αφορούν κυρίως τους εργαζόμενους και οι μηνιαίες κάρτες μειωμένης τιμής αξίας 15 ευρώ αφορούν κατά κύριο λόγο ιδιαίτερες κατηγορίες πολιτών, όπως οι  φοιτητές, τα άτομα κάτω των 18 και άνω των 65 ετών και οι πολύτεκνοι. Αντίστοιχα διατηρούνται οι τριμηνιαίες κάρτες.
Το ποσοστό επί του συνόλου των καρτών των προϊόντων αυτών ανέρχεται σε 98,32%, σε ετήσια βάση.

Κάρτες και εισιτήρια Αεροδρομίου
 
Οι τιμές για τις κάρτες αεροδρομίου και τα εισιτήρια  που αντιπροσωπεύουν το 1,68 % και το 2,82% αντίστοιχα, διαμορφώνονται σε 49 ευρώ η μηνιαία κάρτα (όλα τα μέσα) και σε 10 ευρώ/ 5 ευρώ το απλό εισιτήριο του μετρό και σε 6 /3 ευρώ τα εισιτήρια των λεωφορείων του Αεροδρομίου.

Ετήσιες / ετήσιες μειωμένες κάρτες
 
Οι ετήσιες κάρτες για όλα τα μέσα διαμορφώνονται στα 330 / 165 ευρώ, αντίστοιχα, ενώ οι αντίστοιχες του αεροδρομίου σε 490 / 245 ευρώ .

Εξαμηνιαίες /  μειωμένες εξαμηνιαίες κάρτες
 
Οι εξαμηνιαίες κάρτες για όλα τα μέσα διαμορφώνονται στα 170 / 85 ευρώ, , ενώ οι αντίστοιχες του αεροδρομίου σε 250 / 125 ευρώ αντίστοιχα.

Σε περιπτώσεις μαζικών πωλήσεων ετησίων ή εξαμηνιαίων καρτών προς δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς,  ακολουθείται  συγκεκριμένη εκπτωτική πολιτική.

Τουριστικά/ ημερήσια/ εισιτήριο πέντε ημερών

Τα ειδικά αυτά εισιτήρια απευθύνονται κυρίως σε περιπτωσιακούς χρήστες και διαμορφώνονται ως εξής: Το τουριστικό τριών ημερών 22 ευρώ, το ημερήσιο σε 4,5 ευρώ και το εβδομαδιαίο (πέντε ημερών) μειώνεται η τιμή του στα 9 ευρώ.

Τέλος τα εισιτήρια μεταξύ των σταθμών Παλλήνη – Κάντζα – Κορωπί – Αεροδρόμιο του μετρό που εξυπηρετούν τους κατοίκους των περιοχών αυτών, παραμένουν αμετάβλητα (6 / 3 ευρώ).
Για διευκόλυνση των συμπολιτών μας επισυνάπτεται πινάκας με τις νέες τιμές κομίστρου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση.
 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

 

Α. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

B. ΚΑΡΤΕΣ






πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δεσμεύουν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα των καταθετών της @UBS

Οι οικονομικοί εισαγγελείς ξεκινούν εντός της βδομάδας να στέλνουν ανά 100 κλήσεις προς τους 11.558 καταθέτες της λίστας Μπόργιανς και πλέον αυτοί θα καλούνται όχι ως μάρτυρες αλλά ως ύποπτοι για την τέλεση των κακουργημάτων της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος

Να δεσμεύσουν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα των μεγαλοκαταθετών της UBS είναι αποφασισμένοι οι οικονομικοί εισαγγελείς Παν. Αθανασίου , Γ. Δραγάτσης, Ελ. Τουλουπάκη κ.α . Οι έμπειροι εισαγγελείς ξεκινούν εντός της βδομάδας να στέλνουν ανά 100 κλήσεις προς τους 11.558 καταθέτες της λίστας Μπόργιανς και πλέον αυτοί θα καλούνται όχι ως μάρτυρες αλλά ως ύποπτοι για την τέλεση των κακουργημάτων της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Οι εισαγγελείς έχουν προσαρμόσει ένα ειδικό σύστημα αυτοματοποιημένης διαδικασίας μέσω του οποίου με το που εμφανίζεται ο καταθέτης:

Α) Του γνωστοποιείται το έγγραφο της ανωμοτί κατάθεσης του υπόπτου.

Β) Έγγραφο με το ποσό που διατηρεί στην τράπεζα του εξωτερικού.

Γ) Αναλυτική κατάσταση με τον έλεγχο που έκανε αρμόδιος υπάλληλος για το σύνολο των εισοδημάτων που δήλωσε την τελευταία 15ετία. Αν η απόκλιση είναι εμφανής (που στην πλειονότητα τους κατά τον πρόχειρο έλεγχο προέκυψε πως είναι) ο εισαγγελέας θα του ζητεί να συναινέσει και να πληρώσει.

Δ) Αν αυτός αρνηθεί και ισχυριστεί πως μπορεί να τα δικαιολογήσει τότε θα λαμβάνει 20ήμερη προθεσμία. Μόνο που αυτομάτως, και πριν βγει από το εισαγγελικό γραφείο, θα του κοινοποιείται πως δεσμεύονται όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του στην Ελλάδα. Διαδικασία που πλέον γίνεται εντός λίγων λεπτών της ώρας. Όπως σημείωνε μάλιστα αρμόδια πηγή «ακόμα κι αν δεν διαθέτουν χρήματα στην Ελλάδα , θα σημάνει φορολογική και οικονομική ζημία, αφού δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση καμιάς κάρτας συναλλαγών».

Σε περιπτώσεις που η διαφορά μεταξύ δηλωθέντων στην Ελλάδα και καταθέσεων στο εξωτερικό είναι χαώδης, κατά πληροφορίες η δέσμευση θα προηγείται της παρουσίας του υπόπτου στα εισαγγελικά γραφεία. Και βέβαια σε περίπτωση που συναινέσει ο καταθέτης να πληρώσει τα οφειλόμενα αυτομάτως θα αίρεται η δέσμευση των λογαριασμών τους.







πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω της νέας 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ

Νέα 48ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε χθες σε νέα συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Έτσι τα πλοία θα παραμένουν δεμένα στα λιμάνια από τις 6 σήμερα το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 31 Ιανουαρίου. Από την απεργιακή κινητοποίηση δεν εξαιρούνται τα πλοία μεταφοράς μεταναστών και προσφύγων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου, αύριο Σάββατο 30 Ιανουαρίου, προκειμένου να αποφασίσει την πορεία των κινητοποιήσεων της.

Ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ Γιάννης Χαλάς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των ναυτικών, είπε ότι έως σήμερα δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από την κυβέρνηση στα αιτήματά τους και πρόσθεσε ότι «το υπουργείο Εργασίας δεν έχει παρουσιάσει έως σήμερα στους ναυτικούς καμία μελέτη για το πως μπορεί να λειτουργήσει το ΝΑΤ, λόγω και της ιδιαιτερότητάς του, σε μία γενική διεύθυνση στο νέο Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης».

«Εκτιμώ ότι πάμε για ολική καταστροφή. Μπορεί να δέχομαι πιέσεις από τους νησιώτες αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς» υπογράμμισε ο γγ της ΠΝΟ και πρόσθεσε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει τα περιουσιακά στοιχεία του ταμείου, να απορροφηθούν από την Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης της Ακίνητης Περιουσίας των Ασφαλιστικών Οργανισμών, που δημιουργείται στο νέο ενιαίο ταμείο.

Η ΠΝΟ σε νέα ανακοίνωσή της ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, τονίζοντας ότι λόγω ιδιαιτερότητας του ναυτικού επαγγέλματος δεν μπορεί να γίνει η ένταξη του ΝΑΤ στο ΕΦΚΑ.

Μέλη των ναυτεργατικών σωματείων στη συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Δ.Δρίτσα, πρόσθεσαν ότι έχουν ήδη πρόταση, την οποία έχουν καταθέσει και με την οποία λύνεται το πρόβλημα της χρηματοδότησης του ταμείου των ναυτικών αλλά και καταπολέμησης της ανασφάλιστης εργασίας.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι όλα τα πλοία του νόμου 27/1975 και οι ναυτιλιακές εταιρείες που υπάγονται σε αυτόν το νόμο, απολαμβάνοντας προνόμια, να καταθέτουν στο Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας τα στοιχεία της crew list και σε κάθε αντικατάσταση του πληρώματος να ναυτολογούνται από το ΓΕΝΕ όλοι οι ναυτικοί με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και κοινωνικοασφαλιστική προστασία.

Στο μεταξύ, η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ αποφάσισε δύο 4ωρες στάσεις εργασίας. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί σήμερα απο τις 06:00 εως 10:00 το πρωί και η δεύτερη αύριο Σάββατο την ίδια ώρα.

Το επιμελητήριο Κυκλάδων με χθεσινή επιστολή του προς το ΓΓ της ΠΝΟ Γιάννη Χαλά απευθύνει έκκληση οι κινητοποιήσεις των ναυτικών να μην ξεπερνούν τις 24 ώρες προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι άμεσες ανάγκες των νησιών.

«Στην πραγματικότητα, δεν προκαλείτε καμία ζημία στους δανειστές, στις πολυεθνικές ή τους τραπεζίτες. Βλάπτετε άμεσα και ανεπανόρθωτα, τον νησιώτη παραγωγό, βιοτέχνη και μικροέμπορο, όλους αυτούς δηλαδή που ταξιδεύουν καθημερινά και πληρώνουν εισιτήρια και μεταφορικούς ναύλους, στα πλοία όπου εργάζεστε. Οι επιχειρήσεις έχουν μηδενικά περιθώρια αντοχής, ακόμα και για μία ημέρα αποκλεισμού των νησιών και ιδιαίτερα αυτών που δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από τον τουρισμό» αναφέρεται στην επιστολή του επιμελητηρίου.











Πηγή: ΑΠΕ




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ηχηρό μήνυμα από 20.000 αγρότες στη Θεσσαλονίκη – Στήνουν μπλόκα και στην Αττική

Για υποκινούμενες πράξεις κάνει λόγο σε «εμπρηστική» ανακοίνωση ο Β. Αποστόλου

– Η κυβέρνηση εκτιμά ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες

– Κλείνει 12:00 με 13:00 η λεωφόρος ΜαρκοπούλουΑμετακίνητοι στη θέση τους να αποσύρει η κυβέρνηση τα σχέδιά της για το ασφαλιστικό και να πάρει πίσω τα μέτρα για το φορολογικό παραμένουν οι αγρότες μια ημέρα μετά το συλαλλητήριο-μήνυμα στη Θεσσαλονίκη. Οι περίπου 20.000 αγρότες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Βελλίδειο, σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών, ανέβαλαν τα εγκαίνια της έκθεσης Αgrotica καθώς σε σύσκεψη, παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, του προέδρου της HELEXPO, Τάσου Τζήκα και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ελήφθη η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί η τελετή παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον αγροτικό κόσμο.

Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα σε όλη τη χώρα συνεχίζοντας τους αποκλεισμούς δρόμων και εθνικών οδών για πέντε ώρες, από τις 12 έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ αν και υπάρχουν και μπλόκα που διαφοροποιούν τη στάση τους και προχωρούν σε μεγαλύτερης διάρκειας αποκλεισμούς.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, σχεδιάζεται να υπάρξει συμβολικός αποκλεισμός και δρόμου στην Αττική και συγκεκριμένα της Λεωφόρου Μαρκοπούλου στο σημείο όπου έχουν συγκεντρωθεί από το απόγευμα της Τετάρτης τρακτέρ αγροτών από όλα τα Μεσόγεια.

Χαμός στη Θεσσαλονίκη
Η χθεσινή ημέρα σημαδεύθηκε από το μεγαλειώδες συλαλλητήριο των αγροτών με αφορμή τα εγκαίνια της Agrotica. «Είμαστε όλοι εδώ από την Κρήτη έως τον Έβρο» βροντοφώναξε ο κόσμος της υπαίθρου. Όπως είπε χαρακτηριστικά το μέλος της Συντονιστική Επιτροπής, Χρήστος Γκόντιας, για να καλωσορίσει τους συμμετέχοντες «σήμερα την έκθεση την εγκαινιάζουμε εμείς, αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς. Θα νικήσουμε, δεν κάνουμε πίσω».

Η ογκωδέστατη παρουσία των αγροτών υποχρέωσε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να μην παρεβρεθεί στον χώρο της έκθεσης αλλά παρά την είδηση αυτή οι αγρότες συγκεντρώθηκαν έξω από το Βελλίδειο, επιχειρώντας μάλιστα να εισβάλουν και εντός του χώρου, καθώς δεν είχαν… πιστέψει ότι τα εγκαίνια -που ήταν προγραμματισμένα για τις 19:00- αναβλήθηκαν και θεωρούσαν ότι ο υπουργός βρισκόταν εντός του κτιρίου.



Στο σημείο επικράτησε ένταση και οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών, προκειμένου να απωθήσουν τους αγρότες-διαδηλωτές.

Ο ίδιος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με ανακοίνωσή του δύο ώρες μετά τη ματαίωση των εγκαινίων «εμφανίστηκε» -όχι αυτοπροσώπως- με ανακοίνωση, με την οποία ρίχνει εκ νέου «λάδι στη φωτιά», αποδίδοντας σε προβοκάτσια όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και δεν του επέτρεψαν να… πλησιάσει, καν, στον εκθεσιακό χώρο επανερχόμενος στη λογική των υποκινούμενων αντιδράσεων.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα επεισόδια των τελευταίων ωρών, ο αποκλεισμός της Θεσσαλονίκης και η παρεμπόδιση των εγκαινίων της AGROTICA, μιας γιορτής για την πόλη και τον αγροτικό κόσμο, εκφράζουν τη μεγάλη μάζα των αγροτών. Οι αγρότες είναι άνθρωποι της δουλειάς και της προκοπής. Όχι της τυφλής και αδιέξοδης σύγκρουσης, στην οποία φαίνεται να πρωτοστατούν ή να υποκινούν προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς, αλλά και της ακροδεξιάς. Προσωπικά, μετά από την ανακοίνωση της διοίκησης της ΔΕΘ με την οποία ματαιώνει την τελετή των εγκαινίων, αλλά και μετά από σχετική παράκληση του Δημάρχου κ. Μπουτάρη, θα αποφύγω κινήσεις που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα στην πόλη που μας φιλοξενεί. Πρέπει όμως όλοι πλέον να πάρουν σαφή θέση απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και να αναλάβουν τις ευθύνες τους: Τα κόμματα, οι θεσμικοί φορείς, οι κοινωνικοί εταίροι». ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.



Στην κόπωση ποντάρει η κυβέρνηση
Στην αγωνιστική κόπωση των αγροτών ποντάρει η κυβέρνηση, ενώ παράλληλα εξετάζει ελαφρύνσεις στο πακέτο των φορολογικών μέτρων που θα δώσουν το πρόσχημα στις πιο διαλλακτικές δυνάμεις να αναδιπλωθούν.

Το κλίμα οξύνθηκε μετά και τα χθεσινά επεισόδια στην Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της Agrotika και ενώ οι αγρότες συνεχίζουν τους πολύωρους αποκλεισμούς των δρόμων. Η κυβέρνηση εκτιμά ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν καθώς όπως λένε »εμείς δεν μπορούμε να στείλουμε τα ΜΑΤ ούτε να ξεφουσκώσουμε τα λάστιχα». Ωστόσο θεωρεί ότι οι αγρότες δεν διαθέτουν κοινωνικές συμμαχίες, ενώ έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και ρωγμές μεταξύ τους καθώς επηρεάζονται από διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις, από το ΚΚΕ και από τη ΝΔ.



Στο πλαίσιο αυτό εντάσσει η κυβέρνηση το ότι μεταξύ των αγροτών διατυπώθηκε μειοψηφικά έστω η πρόταση να συναντηθούν οι αγρότες με τον πρωθυπουργό για να μπουν σε διάλογο. Συνέβαλε σε αυτό και η αρνητική θέση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στους αποκλεισμούς των δρόμων αλλά και η πρόταση της ΝΔ να συμψηφιστούν οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές με τις αγροτικές επιδοτήσεις που αφορά περίπου το 50% των αγροτών.

Φυσικά η κυβέρνηση συνεχίζει τον επικοινωνιακό πόλεμο προκειμένου να φέρει τους αγρότες αντιμέτωπους με την πλειοψηφία της κοινής γνώμης. Στο πλαίσιο αυτό αφού θύμισε τις παλιές αμαρτίες των χαμένων επιδοτήσεων επιχειρεί να εμφανίσει τις κινητοποιήσεις όπως δήλωσε χθες ο αρμόδιος υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου σαν υποκινούμενες: »Οι αγρότες είναι άνθρωποι της δουλειάς και της προκοπής. Όχι της τυφλής και αδιέξοδης σύγκρουσης, στην οποία φαίνεται να πρωτοστατούν ή να υποκινούν προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς, αλλά και της ακροδεξιάς»ανέφερε χαρακτηριστικά. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να καλεί τους αγρότες σε διάλογο, θεωρώντας ότι η άρνησή τους να δουν τον πρωθυπουργό λειτουργεί πολιτικά σε βάρος τους καθώς φαίνονται να μην επιδιώκουν λύσεις μέσα από την αναζήτηση συμβιβασμού.











Πηγη





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μόνο επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετεί το ΕΚΑΒ Κρήτης μέχρι την επόμενη Τετάρτη

Μόνο επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετεί το ΕΚΑΒ στην Κρήτη έως και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, μετά από σχετική απόφαση των εργαζομένων.

Ειδικότερα, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης αποφάσισε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στις 23 Ιανουαρίου την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι θα απέχουν από δευτερογενείς μεταφορές (επανεξετάσεις, εξιτήρια ασθενών), σε μια προσπάθεια να ασκήσουν πίεση για να δοθεί λύση σε σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Τα ζητήματα προς επίλυση που τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης:

1.Μισθολόγιο – Ασφαλιστικό

2.Να ληφθεί υπ’ όψιν στο νομοσχέδιο πως «οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ είναι εργαζόμενοι σε υπηρεσία εκτάκτου ανάγκης».

3. Αξιολόγηση προσωπικού όπως προβλέπεται και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης.

4. Νέος Οργανισμός του ΕΚΑΒ.

5. Ασφάλεια και υγιεινή.





πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Όταν ο Τσίπρας κατήγγειλε την αύξηση των εισιτηρίων στα Μέσα Μεταφοράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα video, στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας, βρισκόταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης -2011- και κατηγορούσε την κυβέρνηση για την επιβολή του 1,40 ευρώ στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι εργαζόμενοι με 1,40 ευρώ χρειάζονται ένα μηνιάτικο.

Ποιος να του το έλεγε όμως, ότι μετά από κάποια χρόνια από τη θέση του πρωθυπουργού θα συμφωνούσε στην επιβολή του 1,40 παρά το γεγονός ότι το Φεβρουάριο του 2014 η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ θα δημιουργούσε ενίαιο εισιτήριο για όλα τα μέσα με την τιμή του να κυμαίνεται στα 1,20 ευρώ.

Δείτε το βίντεο










πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κύστη κόκκυγα: Οριστική θεραπεία της κύστης και των υποτροπών της, με Laser

Η κύστη κόκκυγα ή τριχοφωλεϊκό συρίγγιο, αποτελεί μία από τις συνηθισμένες παθήσεις ιδιαίτερα στους άνδρες ηλικίας 15-60 ετών.

Μπορεί να εκδηλώνεται απλά με μία απλή μικρή διόγκωση της στον υποδόριο ιστό της ιεροκοκκυγικής περιοχής, ή να σχηματίζει μία μεγάλη επώδυνη φλεγμονώδη μάζα, με ερυθρότητα, οίδημα και εκροή πύου. Όταν η φλεγμονή εξελιχθεί και η νόσος μείνει χωρίς αντιμετώπιση, τότε η περιοχή γίνεται έντονα ερυθρή, διογκώνεται, γίνεται σκληρή και οιδηματώδης, ενώ συχνά εκρέει πύον το οποίο είναι εξαιρετικά δύσοσμο. Σε ορισμένους ασθενείς με βαριά φλεγμονή μπορεί να παρουσιαστούν και άλλα συμπτώματα όπως πυρετός, κακουχία και ναυτία.

Η αιτία που ενεργοποιεί συνήθως το πρόβλημα είναι η δράση διαφόρων ορμονών, η έντονη τριχοφυΐα, η μηχανική τριβή των παρακείμενων ιστών και η φλεγμονή. Άλλοι παράγοντες οι οποίοι είναι δυνατό να σχετίζονται με την εμφάνιση της νόσου είναι η ασχολία, το οικογενειακό περιβάλλον και η παχυσαρκία.

Η χειρουργική επέμβαση σχεδόν πάντοτε αποτελεί τη μοναδική θεραπεία. Η κύστη κόκκυγα πρέπει να αφαιρείται χειρουργικά με ολόκληρο το τοίχωμα, το περιεχόμενο και μαζί με τους συνοδούς πόρους και τα συρίγγια ούτως ώστε να μειωθεί η πιθανότητα υποτροπής.

Η χειρουργική επέμβαση γίνεται με γενική ή με τοπική αναισθησία, αναλόγως την περίπτωση, σε εξωτερικό ιατρείο ή σε νοσοκομείο χωρίς να χρειάζεται όμως νοσηλεία (day-clinic) και απαιτούνται καθημερινές αλλαγές για περίπου 20-30 ημέρες μετά την επέμβαση. Το είδος της αναισθησίας εξαρτάται από τη βαρύτητα της νόσου και την προτίμηση και τη γενική κατάσταση του ασθενούς. Τελευταία έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται στην χειρουργική αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγα το Laser CO2 και οι ραδιοσυχνότητες (RF, radiofrequency), με καλά αποτελέσματα αν και δεν υπάρχει πολύ μακρά εμπειρία.

Οριστική Θεραπεία της κύστης κόκκυγα με Laser ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΗ!

Η μεγάλη καινοτομία στη θεραπεία της κύστης κόκκυγα είναι μία καινούργια τεχνική η οποία βασίζεται στην εξέλιξη των μηχανημάτων Laser η οποία επιτρέπει την πλήρη και οριστική της θεραπεία ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΗ, χωρίς αίμα, ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ, χωρίς νοσηλεία και το βασικότερο ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

Πλέον μπορούμε να μιλάμε για οριστική θεραπεία της κύστης κόκκυγα και των υποτροπών αυτής, με μία εντελώς καινούργια ελάχιστα παρεμβατική μέθοδο, η οποία πραγματοποιείται με τη χρήση Laser. Η τεχνική αυτή επιτρέπει με φωτοθερμική διαδικασία και χωρίς αφαίρεση (κόψιμο) ιστού την επιτυχή αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγα. Για την τεχνική χρησιμοποιείται ένα ειδικό σύγχρονο τελευταίας γενιάς χειρουργικό laser, σε συνδυασμό με ειδικές ίνες εκπομπής της ενέργειας που εκπέμπουν την ακτινοβολία σε 360ο. Ο ειδικός σχεδιασμός των ινών αυτών επιτρέπει και διασφαλίζει την ομοιόμορφη και ασφαλή εφαρμογή της ακτινοβολίας στο εσωτερικό της κύστεως. Η εφαρμογή της ακτινοβολίας στο εσωτερικό της κύστης έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του τοιχώματος, το οποίο συρρικνώνεται και ουλοποιείται, χωρίς αιμορραγία, πόνο και χωρίς την ανάγκη αλλαγών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής FiLaC

• Η μέθοδος είναι απλή και σύντομη (ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ).
• Είναι αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη προσφέροντας άμεσο και οριστικό κλινικό αποτέλεσμα (με βάση τα υπάρχοντα έως σήμερα δεδομένα).
• Δεν απαιτείται νοσηλεία. Μπορεί να γίνει ακόμη και στο ιατρείο.
• Ο ασθενής φεύγει αμέσως μετά, και δεν χρειάζονται ούτε καν παυσίπονα. Μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες αμέσως μετά την επέμβαση.
• Δεν υπάρχει τραύμα, δεν απαιτούνται επώδυνες χειρουργικές αλλαγές και χρήση επιθεμάτων μετά από το χειρουργείο.
• Ο ασθενής δεν εκτίθεται σε κινδύνους μολύνσεων ή άλλων επιπλοκών (διαπύηση τραύματος, αιμορραγία, κα)
• Η επέμβαση δεν απαιτεί καμία τομή, δεν αφήνει καμία ουλή και η μετεγχειρητική εικόνα της περιοχής συνοδεύεται από άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.







Πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τρία χρόνια φυλακή σε 39χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του

Ένοχος για σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης ανιψιάς του κρίθηκε σήμερα από το Δικαστήριο Λάρνακας ένας 39χρονος από την Ελλάδα, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών χρόνων.

Όπως προέκυψε στην πολύμηνη δίκη για την υπόθεση, ο 39χρονος είχε εκμεταλλευτεί την εμπιστοσύνη της οικογένειας της ανήλικης, καθώς ο πατέρας της που έχει πεθάνει, ήταν αδελφός της συζύγου του κατηγορούμενου.

Η ανήλικη κατέθεσε ότι ο θείος της την ανάγκαζε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί του για δύο ολόκληρα χρόνια. Όταν πέθανε ο πατέρας της, ανέφερε τα περιστατικά στη μητέρα της και μαζί έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 39χρονο.

Σημειώνεται ότι η ανήλικη διέμενε στο σπίτι του θείου της μετά το θάνατο του πατέρα της. Η κοπέλα είχε καταθέσει πως ο θείος της έχει μια ελιά στα γεννητικά όργανα, ώστε να αποδείξει ότι όντως τον είχε δει γυμνό, κάτι που ο κατηγορούμενος αμφισβητούσε.

Μετά από εξέταση που έγινε από ιατροδικαστή αποδείχθηκε πως η ανήλικη είχε περιγράψει με ακρίβεια χαρακτηριστικά του σώματος του θείου της.








πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ: Στάση εργασίας 11:00 ως 16:00 την Τρίτη 2/2/2016


Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ συμμετέχει στην στάση εργασίας, που αποφάσισε το συντονιστικό των Αστικών Συγκοινωνιών την Τρίτη 2/2/2016 και καλεί τα μέλη της στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων στις 12μ.μ.

Δείτε την ανακοίνωση:







 πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!