EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ομολογία Βενιζέλου: Δεν υπήρξε πραγματικός κίνδυνος Grexit το 2015, απλά τρομοκρατούσαμε τον λαό

Σας παραθέτουμε απόσπασμα από συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Εφημερίδα των Συντακτών όπως την παρουσιάζει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα…

“- Δεν υπήρχε και υπάρχει ακόμα ο φόβος του Grexit;

Προσωπικά εκτιμώ ότι το 2015 η Ευρώπη δεν ήθελε πραγματικά Grexit. Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η στασιμοχρεοκοπία. Το σύρσιμο χωρίς απογείωση. Όχι μόνο οικονομικά αλλά και γενικότερα.”

Ο Βενιζέλος κατά την διάρκεια της ατυχούς διαπραγμάτευσης Τσίπρα έλεγε ακριβώς τα αντίθετα μαζί με όλο το πολιτικό προσωπικό ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποταμιού πιέζοντας την τότε κυβέρνηση για γρήγορο συμβιβασμό. Με αποτέλεσμα να κάνουν φτερά δις ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες!

Και μόλις συμφώνησε ο Τσίπρας το Μνημόνιο, έλεγε:


 

Αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην χώρα θα τον καλούσε για τα τότε λεγόμενα του!





πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Nτόμινο» πτωχεύσεων Δήμων και… έπονται οι περιφέρειες

ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΟΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ξεκίνησε το «ντόμινο» πτωχεύσεων που ενεργοποιεί την μεγαλύτερη «ωρολογιακή» βόμβα, αυτή των Δήμων, που μπροστά της ακόμα και το Δημόσιο Χρεός φαντάζει… ελαφρύ, με τους Δήμους Σαλαμίνας και Γόρτυνας να έχουν τεθεί σε πλήρη έλεγχο και επιτήρηση  καθώς δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετήσουν της υποχρεώσεις τους.

Υπάρχουν άλλοι πενήντα δήμοι αλλά και δύο περιφέρειες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση ενώ για τα δάνειά τους σε περίπτωση μη εξυπηρέτησής τους εγγυητής είναι το Δημόσιο, δηλαδή οι Έλληνες πολίτες, αυτό που όμως λίγοι γνωρίζουν είναι οτι δήμοι των νομών Ροδόπης και Ξάνθης έχουν δάνεια σε τουρκικές και καταριανές τράπεζες κάτι που έυκολα γίνεται κατανοητό ότι αποτελεί εθνικό ζήτημα ασφάλειας.

Πριν ένα μήνα σε καθεστώς πτώχευσης βρέθηκε ο Δήμος Σαλαμίνας, που τέθηκε σε πλήρη έλεγχο και επιτήρηση για να εξυγιανθεί. Πλέον, στο ίδιο καθεστώς βρίσκεται και ο Δήμος Γόρτυνας στο νομό Ηρακλείου, καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του.
Με ΦΕΚ που υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, ο εν λόγω δήμος εντάσσεται σε πρόγραμμα εξυγίανσης, βάσει του N. 4270/2015.

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες ο Δήμος παρουσίαζε αδυναμία σύνταξης ισοσκελισμένου ισολογισμού.

Ο καλλικρατικός δήμος Γόρτυνας βρίσκεται στα νότια του νομού Ηρακλείου, αποτελείται από τις δημοτικές ενότητες Κόφινα, Αγίας Βαρβάρας, Γόρτυνας και Ρούβα και με βάση την απογραφή του 2011 έχει πληθυσμό 19.148 κατοίκους.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η υπαγωγή σε πρόγραμμα εξυγίανσης προβλέπει την υποχρέωση εφαρμογής σειράς παρεμβάσεων, όπως μέτρα είσπραξης των οφειλών προς τους ΟΤΑ, αναστολή προσλήψεων, επιβολή υποχρεωτικών μετατάξεων προσωπικού, αύξηση των ιδίων εσόδων από φόρους, τέλη, δικαιώματα και εισφορές, αύξηση του ανώτατου συντελεστή επιβολής του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας σε ποσοστό μέχρι και 3‰ (τρία τοις χιλίοις), αύξηση του συντελεστή επιβολής του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων από 0,5% μέχρι και 2% και περιορισμός των δαπανών μόνο σε υποχρεώσεις μισθοδοσίας και λοιπές απολύτως ανελαστικές δαπάνες.

Είναι σαφές ότι οι Δημότες θα την πληρώσουν και μάλιστα πολύ άσχημα. Ο ΤΑΠ είναι ένας φόρος που μπορεί να «ξεπατώσει» οποιονδήποτε και να κάνει κόσμο σε συνδυασμό με τον ΕΝΦΙΑ να χάσει το σπίτι του. Δυστυχώς οι πολίτες δεν θα πληρώνουν πλεόν μόνο τα πεπραγμένα των κυβερνήσεών τους αλλά και τα πεπραγμένα των Δημάρχων τους και τώρα και των Περιφερειαρχών τους. Εν τέλει όλες οι εκλογές πλέον αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα, μόνο που το κακό έχει γίνει πια.

Όμως στο ζήτημα της Θράκης τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς η Τουρκία θα εκμεταλευτεί την ανέχεια του ελληνικού κράτους και θα επιδιώξει να κατευθύνει όπως θέλει τους δήμους με μουσουλμανική πλειοψηφία.

Ήδη είχαμε ένα απαράδεκτο περιστατικό εν μέσω Χριστουγέννων όπου Μουσουλμάνος δήμαρχος διαμαρτύρεται γιατί σε νηπιαγωγεία του Δήμου Μύκης έγιναν εορτές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με Αη Βασίληδες

Ο δήμαρχος ονομάζεται Τζεμήλ Κάπζα και έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας επειδή στα νηπιαγωγεία του δήμου του διοργανώθηκαν γιορτές εν όψει Χριστουγέννων με “εμφάνιση Αϊ Βασίλη”.

«ο Δήμος Μύκης αποτελείται από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές μας γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια”.

Μας διαβεβαιώνει ότι σέβεται τις γιορτές των χριστιανών αλλά «η θρησκεία μας απαγορεύει τη παρουσία και την επαφή μας με τον “Αϊ Βασίλη»
 
«εκφράζουμε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες διότι θίγουν την θρησκευτική μας ελευθερία».
Η θρησκευτική ελευθερία είναι αποδεκτή και σεβαστή, όμως η χώρα ήταν και θα είναι Ορθόδοξη, παντού, σε όλη της επικράτεια, που σημαίνει ότι οι εορτές της Ορθοδοξίας θα εμφανίζονται σε κάθε σημείο της, με απόλυτο σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις όλων.



pronews.gr



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η πρεμούρα για τα ΚΤΕΟ κρύβει μεγάλη κομπίνα – Διαβάστε,

Όποιος δεν περάσει ΚΤΕΟ μέχρι το τέλος του χρόνου θα πληρώσει πρόστιμο 150 ευρώ που θα εισπραχθεί μέσω εφορίας.

Αυτά τα χρήματα δεν θα περάσουν από τα δημόσια ταμεία, αλλά θα καταλήξουν σε τσέπες Γερμανών και Γάλλων που έχουν αγοράσει τα ελληνικά ΚΤΕΟ.

Διαβάστε τι έγραφε το spirospero στις 27 Νοέμβριου 2015.


fffdsgsgs


Για να περάσει ΚΤΕΟ ένα αυτοκίνητο πληρώνει 50 ευρώ στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ που έχουν περάσει πλέον στα χέρια Γερμανών και Γάλλων. Από τα 50 ευρώ το κράτος εισπράττει μόνο 1 ευρώ. Τα άλλα τα «τσεπώνουν» οι Γερμανοί και οι Γάλλοι.

Στα δημόσια ΚΤΕΟ πληρώναμε 40 ευρώ το αυτοκίνητο με παράβολο στην εφορία και τα χρήματα τα εισέπραττε το κράτος.

Επί Σαμαρά υπογράψαμε συμφωνία με τους τοκογλύφους να κλείσουν τα δημόσια ΚΤΕΛ (έχει μείνει ένα στον Χολαργό) και να μείνουν μόνο τα ιδιωτικά, τα οποία στη συνέχεια αγοράστηκαν από Γερμανούς κυρίως και Γάλλους.

Οι ετήσιες εισπράξεις είναι τεράστιες και τα χρήματα των Ελλήνων ταξιδεύουν σε Γερμανία και Γαλλία. Οι τοκογλύφοι έχουν επιβάλλει ακόμα και τα αυτοκίνητα του Δημοσίου να περνούν ΚΤΕΟ από τα ιδιωτικά και όχι τα Δημόσια.

Γι” αυτή την τεράστια κομπίνα κανείς δεν έχει μιλήσει ακόμη. Ούτε αυτοί που την υπέγραψαν, ούτε αυτοί που την εφαρμόζουν, αλλά ούτε και εκείνοι που την καταψήφισαν.

Από τα δημόσια ΚΤΕΟ όλα τα χρήματα έφταναν στον κρατικό προϋπολογισμό και στον πολίτη στοίχιζε 10 ευρώ λιγότερο.

Από τα ιδιωτικά το κράτος εισπράττει, βάση της συμφωνίας, μόνο 1 ευρώ και τα χρήματα τα καρπούνται τα ξένα funds.

Μπορεί να εξηγήσει κανείς αρμόδιος γιατί υπογράψαμε τέτοια αθλιότητα;




πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση απαγγέλθηκαν σε βάρος του Μπιλ Κόσμπι στην Πενσιλβάνια

Οι εισαγγελικές αρχές της Πενσιλβάνιας ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι διώκεται με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης για ένα περιστατικό το 2004.

Είναι η πρώτη φορά έπειτα από πολλούς μήνες και δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς εναντίον του που η αμερικανική Δικαιοσύνη θέτει στο στόχαστρό της τον διάσημο πρωταγωνιστή, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα.

Ένα ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του ηθοποιού καθώς φέρεται να νάρκωσε και να κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα στην έπαυλή του, στην περιοχή της Φιλαδέλφειας, τον Ιανουάριο του 2004.

Πρόκειται για μια πρώην εργαζόμενη στο πανεπιστήμιο του Τεμπλ, όπως είπε ο αντιεισαγγελέας της κομητείας του Μοντγκόμερι, Κέβιν Στιλ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Κόσμπι τη γνώρισε στο πλαίσιο μιας συνάντησης με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του πανεπιστημίου.

Το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας του Μοντγκόμερι επισήμανε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ότι νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας φέτος σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Το φερόμενο θύμα φαίνεται πως θεωρούσε τον Μπιλ Κόσμπι «μέντορα και φίλο», εξήγησε ο αντιεισαγγελέας.

Βάσει των στοιχείων της έρευνας, ο 78χρονος σήμερα ηθοποιός έδωσε στο θύμα του χάπια και τη νάρκωσε, προτού της επιτεθεί σεξουαλικά.

Περισσότερες από 50 γυναίκες υποστηρίζουν ότι ο Κόσμπι τις νάρκωσε και τις κακοποίησε πριν από πολλές δεκαετίες. Ορισμένες από τις υποθέσεις χρονολογούνται έως και το 1960 με αποτέλεσμα τα εγκλήματα να έχουν παραγραφεί.
 

Ο Κόσμπι έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν έχει προβεί σε κανένα σφάλμα και ποτέ έως σήμερα δεν διώχθηκε ποινικά.






πηγη






ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ισόβια σε ταμία για υπεξαίρεση 1,3 εκατομμυρίων ευρώ

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε πρώην ταμίας στον Δήμο Ιωαννιτών, ο οποίος κατηγορούνταν, για υπεξαίρεση 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο σημείο αυτό να αξίζει να αναφερθεί πως η υπόθεση ήρθε στο φως το καλοκαίρι του 2013 μετά από οικονομικό έλεγχο, ενώ η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε περίπου 2 εβδομάδες. Ο πρώην ταμίας στην απολογία του υποστήριξε την αθωότητα του λέγοντας πως το κατηγορητήριο, είναι «κατασκευασμένες λογιστικές αλχημείες», ενώ αμφισβήτησε το πόρισμα τεσσάρων ελέγχων.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του πρώην ταμία, Δημήτρης Δήμος, ανέφερε πως ο εντολέας θα κάνει έφεση και τόνισε πως ζητά να συμπεριληφθούν στην δικογραφία, τα αντίγραφα όλων των παραστατικών, με βάση τα οποία έλαβε την απόφαση η επιτροπή που έκανε την έρευνα για το έλλειμμα.

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή, καταδικάστηκε η Διευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Από την αρχή του νέου έτους η απελευθέρωση των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων

 Από την πρώτη ημέρα του νέου έτους αναμένεται η απελευθέρωση των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων σύμφωνα με απόφαση που θα υπογραφεί την Πέμπτη από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό η ορθή επανάληψη της Υπουργικής Απόφασης «Διατάξεις Τιμολόγησης Φαρμάκων», σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.


Μεταξύ άλλων, διορθώνεται η ημερομηνία για την απελευθέρωση των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) από 1-1-2016 σε 1-1-2017.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στις 22.00 τα τελευταία δρομολόγια του ΟΑΣΘ την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Έως τις 22.00 θα πραγματοποιούνται την Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς τα τελευταία δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.


Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα δρομολόγια της γραμμής 78Ν (ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο), τα οποία θα εκτελούνται κανονικά από τις 22.00 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου έως τις 06.00 το πρωί της 1ης Ιανουαρίου.





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σαρωτικές πλημμύρες στο Μιζούρι και το Ιλινόι – Στους 49 οι νεκροί μέχρι στιγμής

Ποταμοί υπερχείλισαν κατά μήκος του Μιζούρι σήμερα, λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ενώ την ίδια ώρα έκλεισε σε πολλά σημεία ένας διαπολιτειακός αυτοκινητόδρομος και πολλά κτίρια και υποδομές κινδυνεύουν από τα λασπόνερα.

Η κακοκαιρία που σαρώνει τις ΗΠΑ εδώ και μια εβδομάδα έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε 49 ανθρώπους.

Στρατιώτες και εθελοντές δίνουν μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν την άνοδο των υδάτων και να προφυλάξουν τις πληγείσες περιοχές.

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Πολιτεία αυτή από το Σαββατοκύριακο, όταν οι κατακλυσμιαίες βροχές που έπληξαν την περιοχή για ημέρες προκάλεσαν τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 20 ετών, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης Τζέι Νίξον.






ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αυτά είναι τα μεγάλα οδικά έργα των επόμενων ετών

Με απόφαση του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη χαρακτηρίζονται 20 τμήματα του οδικού δικτύου της χώρας αυτοκινητόδρομοι αποκαλύπτοντας ουσιαστικά και τα μεγάλα οδικά έργα που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια. 



Πρόκειται για τα τμήματα:

1. ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΥΖΩΝΟΙ (Α.Θ.Ε.), με αρίθμηση Α1
2. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ - ΧΑΛΚΙΔΑ, με αρίθμηση Α11
3. ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ – ΒΟΛΟΣ, με αρίθμηση Α12
4. ΘΗΒΑ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ, με αρίθμηση Α13
5. ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, με αρίθμηση Α2
6. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ, με αρίθμηση Α24
7. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με αρίθμηση Α242
8. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΕΡΡΕΣ - ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ, με αρίθμηση Α25
9. ΚΟΖΑΝΗ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΝΙΚΗ, με αρίθμηση Α27
10. ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΙΕΡΟΠΗΓΗ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ, με αρίθμηση Α29
11. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, με αρίθμηση Α3
12. ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ, με αρίθμηση Α5
13. ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, με αρίθμηση Α6
14. ΥΜΗΤΤΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ (Υ.ΡΑ.), με αρίθμηση Α62
15. Δυτική Σύνδεση Υ.ΡΑ. με ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, με αρίθμηση Α621
16. ΚΟΡΩΠΙ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», με αρίθμηση Α64
17. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, με αρίθμηση Α7
18. ΛΕΥΚΤΡΟ - ΣΠΑΡΤΗ, με αρίθμηση Α71
19. ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ, με αρίθμηση Α8
20. ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Β.Ο.Α.Κ), με αρίθμηση Α90

Τα περισσότερα από τα παραπάνω τμήματα είτε έχουν κατασκευαστεί, είτε βρίσκονται υπό κατασκευή μέσω των συμβάσεων παραχώρησης. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα για τα οποία θα πρέπει να δρομολογηθούν επενδύσεις τα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο οδικός άξονας Ελευσίνα - Θήβα - Υλίκη, η επέκταση της Αττικής Οδού μέχρι τη Ραφήνα, η επέκταση της Αττικής Οδού μέχρι το Λαύριο, ο Βόρειος Οδικός Αξονας Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) αλλά και η αναβάθμιση του άξονα Ιωάννινα - Κακαβιά κ.λπ.



Η απόφαση Σπίρτζη εκδόθηκε κατ’ απαίτηση της κοινοτικής νομοθεσίας, αλλά και επειδή ο καθορισμός τμημάτων του οδικού δικτύου ως «αυτοκινητόδρομου» ήταν απαραίτητος για την υπογραφή συμβάσεων π.χ. συντήρησης (όπως στην Εγνατία Οδό).



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αγρυπνία χιλιάδων δανειοληπτών στα Ειρηνοδικεία για να σώσουν τα σπίτια τους

Από τα μεσάνυχτα στήνονται στις ουρές εκατοντάδες δανειολήπτες προκειμένου προλάβουν τις ασφυκτικές προθεσμίες και να ενταχθούν στις παλιές διατάξεις του νόμου Κατσέλη, καθώς από το 2016 αλλάζουν προς το αυστηρότερο οι όροι για την προστασία της α΄ κατοικίας. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr έξω από το κτήριο του Ειρηνοδικείου στην οδό Λουκάρεως με εκατοντάδες άτομα να περιμένουν για να πάρουν αριθμό προτεραιότητας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον μήνα Νοέμβριο οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν έφτασαν περίπου τις 250, δηλαδή κατά μέσο όρο δέκα την ημέρα ενώ μόνο για χθες Τρίτη 29 Δεκεμβρίου υποβλήθηκαν περίπου 400 αιτήσεις.

Ο πρώτος δανειολήπτης έφτασε στις 12 το βραδυ για να γράψει πρώτος το όνομά του στη «χρυσή» λίστα προτεραιότητας. Με χρέη που αγγίζουν τις 150.000 ευρω ο κ. Ιωάννης εξηγεί τους λόγους που τα χρέη του έφτασαν τόσα πολλά χρήματα.
«Απο τις 12 το πρωί βρίσκομαι εδώ. Ήμουν όλομοναχός, ο δικηγόρος μου λέει οτι θα υπαχθώ στον νόμο δεν ξέρω τώρα. Τα χρέη μου ειναι στα 150.000 ευρώ, έχω δυο σπίτια και έπαιρνα σύνταξη 2.250 και τώρα παίρνω 1.050 ευρώ. Ήρθα τελευταία στιγμή λόγο των τραπεζών... Μας έλεγαν να τα ρυθμίσουμε μην φοβάστε μέχρι που φτάσαμε εδώ» εξομολογήθηκε ο κ. Ιωάννης στο protothema.gr.

Περίπου 170.000 νοικοκυριά με «κόκκινο» στεγαστικό δάνειο “τρέχουν” στα Ειρηνοδικεία, καθώς η σχετική προθεσμία λήγει την Πέμπτη. Την αγωνία επιτείνει αφενός το γεγονός ότι η κυβέρνηση κρατά κλειστά τα χαρτιά της για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την αντιμετώπιση των δανείων για την α΄ κατοικία και το αν τελικά θα δοθούν στα κοράκια των funds και αφετέρου η τακτική των τραπεζών να στέλνουν επιστολές προς τους δανειολήπτες καλώντας τους να ρυθμίσουν ή να διακανονίσουν τις οφειλές τους.

Αυτοσχέδια σειρά προτεραιότητας για πάρουν σειρά για το Ειρηνοδικείο



Ήδη, οι τράπεζες χτυπάνε ήδη την πόρτα ακόμα και σε δάνεια με καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών, εφαρμόζοντας τον νέο Κώδικα Δεοντολογίας. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 500.000 είναι οι προειδοποιητικές επιστολές που έχουν στείλει οι τράπεζες και καλούν τους παραλήπτες να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες τους μέσα σε 15 ημέρες, ενώ τραπεζικά στελέχη εκτιμούν ότι συνολικά ανάλογες επιστολές θα λάβουν περίπου 1 εκατομμύριο δανειολήπτες. Αν αγνοήσουν την επιστολή, θα πάρουν και 2η προειδοποιητική επιστολή, όπου το μήνυμα θα είναι πιο αυστηρό: αν και στις επόμενες 15 ημέρες δεν προσέλθουν οικειοθελώς, τότε θα ξεκινήσουν διαδικασίες πλειστηριασμού ακόμα και της κύριας κατοικίας τους.

Ο 37χρονος Κωστας ήρθε στο Ειρηνοδικείο Αθηνων στις 4 το πρωί και κατάφερε να πάρει το νούμερο 72 προκειμένου, όπως δήλωσε στο protothema.gr, να γλιτώσει το σπίτι του. «Έχω παρει το 72 νούμερο και βρίσκομαι εδώ απο τις 4 η ώρα είναι 6:30 και έχει φτάσει το 260. περιμένω να πανε καλά τα πράγματα, είμαι παντρεμένος και έκανα όνειρα και πήρα σπίτι με δάνειο. Οι τράπεζες μέχρι να μας δώσουν τα χαρτιά μας πήγαιναν ανα δέκα ημέρες...» λέει στην κάμερα του protothema.gr.
Υπολογίζεται ότι από τα 1.200.000 στεγαστικά δάνεια, τα 400.000 έχουν «κοκκινίσει» και από αυτά, τα 170.000 εκτιμάται ότι μπορούν να υπαχθούν στο νόμο Κατσέλη αν  υποβάλουν αιτήσεις ως τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ με ρύθμιση της τελευταίας στιγμής από το υπουργείο Οικονομίας έχουν δυνατότητα 47 ακόμα ημερών, προκειμένου να υποβάλουν τα αναγκαία δικαιολογητικά. Όσοι δεν προλάβουν από τον Ιανουάριο του 2016 τίθενται σε ισχύ τα αυστηρότερα κριτήρια προστασίας για την πρώτη κατοικία. Με βάση το νέο πλαίσιο, παρέχεται απόλυτη προστασία στο 25% των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, που έχουν εισοδήματα στα όρια των εύλογων δαπανών διαβίωσης. Τα νοικοκυριά αυτά θα πληρώνουν ελάχιστη μηνιαία δόση στο 5 με 10% του εισοδήματος τους, στην οποία θα έχει, όμως, συμμετοχή και το Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτη φάση έχει ανοίξει η πόρτα στα κοράκια των funds για τα «κόκκινα» μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια ενώ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για όλα τα δάνεια (στεγαστικά πρώτης κατοικίας, καταναλωτικά, δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων) με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Πάνω από 250 άτομα τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από το Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως








 πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αντιμέτωποι με έως και τρία χρόνια φυλάκιση οι αγρότες αν στήσουν μπλόκα

Με τροπολογία που πέρασε στα ψιλά του συμφώνου συμβίωσης η κυβέρνηση αύξησε τις ποινές φυλάκισης για την παρακώληση συγκοινωνιών. Από τους τρεις στους δώδεκα μήνες φυλάκισης για όσους παρακωλύουν την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων στις εθνικές οδούς, το σιδηροδρομικό δίκτυο και τις αερομεταφορές.

Μάλιστα, όπως προβλέπεται στη διάταξη, αν η παρεμπόδιση «είχε σημαντική διάρκεια», η ποινή φυλάκισης μπορεί να φτάσει μέχρι και τα τρία χρόνια.

Το θέμα εντόπισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μετά τη συμφωνία του με τον Πάνο Καμμένο για τη στράτευση των γυναικών, βρήκε ένα ακόμη θέμα για το οποίο συμφωνεί με την κυβέρνηση.

«Απίστευτο!!!!! Το ζητούσα χρόνια!!! Ο Αλέξης τελικά είναι πολύ μουλωχτός, πάει και το Κίνημα "Δεν πληρώνω"», έγραψε στο Twitter, σχετικά με τις ποινές που θα επιβάλλονται σε όσους δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των συγκοινωνιών.

Το σχετικό άρθρο 
 




Μόνο που φαίνεται πως η τροπολογία δεν έχει ως στόχο όσους αρνούνται να πληρώνουν διόδια, αλλά όσους σκοπεύουν να στήσουν μπλόκα αντιδρώντας στην κυβερνητική πολιτική. Μετά το ασφαλιστικό η φορολόγηση των αγροτών είναι το δεύτερο μεγάλο μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τον Ιανουάριο.


Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη


 





πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κίνδυνος ποινικών διώξεων για 13.527 φορολογουμένους

Ποιοι τίθενται στην «τσιμπίδα» της εφορίας και γιατί έχουν κατατεθεί εναντίον τους μηνυτήριες αναφορές;Τι δείχνουν τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων; 

Με τον κίνδυνο ποινικών διώξεων και ποινών φυλάκισης, καθώς και με κατηγορίες για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος βρίσκονται αντιμέτωποι συνολικά 13.527 φορολογούμενοι οι οποίοι οφείλουν στο δημόσιο - σωρευτικά - ληξιπρόθεσμα χρέη ύψους 19,624 δισ. ευρώ.
AdTech Ad

Ο κίνδυνος «βαραίνει» 13.527 φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που έχουν καθυστερήσει να καταβάλλουν φόρους άνω των 50.000 ευρώ για περισσότερους από τέσσερις μήνες μετά την ημερομηνία λήξης των προβλεπόμενων προθεσμιών.

Ως αποτέλεσμα, έχουν υποβληθεί εναντίον τους μηνυτήριες αναφορές από τις αρμόδιες ΔΟΥ για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το δημόσιο και για τον λόγο αυτό κινδυνεύουν με ποινικές διώξεις και ποινές φυλάκισης.

Οι εν λόγω φορολογούμενοι εντοπίστηκαν να μην έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2015.Τα στοιχεία αυτά υποβλήθηκαν προς την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Party "αριστερής" καλοφαγίας... Σπίρτζη! Εξι απευθείας αναθέσεις συμβάσεων την παραμονή των Χριστουγέννων...

Μέσα σε δύο ημέρες, στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης υπέγραψε έξι απευθείας αναθέσεις συμβάσεων συμβούλων για τα μεγάλα οδικά έργα σε μηχανικούς και δικηγόρους καθώς και σε δύο ισχυρές εταιρείες μελετών. Πρόκειται για αποφάσεις που αφορούν συμβάσεις με προϋπολογισμό κάτω των 60.000 ευρώ ώστε να καλύπτονται οι απαιτήσεις του... νόμου.

Η σχετική νομοθεσία προβλέπει πως αν η προεκτιμώμενη αμοιβή είναι άνω των 60.000 ευρώ τότε απαιτείται η διενέργεια διαγωνισμού. Προβλέπεται, μάλιστα, πως «είναι δυνατή η ανάθεση υπηρεσιών Συµβούλου οποιασδήποτε ειδικότητας, µόνο εφόσον η προς ανάθεση σύµβαση έχει προεκτιµώµενη αµοιβή κάτω του ορίου εφαρµογής της Οδηγίας 2004/18/ΕΚ και εφόσον ο προϋπολογισµός του Έργου υπερβαίνει τα 30 εκατοµµύρια €. Σύµφωνα µε τις υπόψη διατάξεις, που διατηρούνται σε ισχύ, ο τρόπος ανάθεσης, οι όροι της σύµβασης και η αµοιβή του Συµβούλου ορίζονται µε απόφαση του αρµόδιου Υπουργού χωρίς δέσµευση από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη».

- Ετσι, στις 23 Δεκεμβρίου, με απόφαση του κ. Σπίρτζη, ανατίθεται ο ρόλος του τεχνικού συμβούλου της Ειδικής Υπηρεσίας ∆ηµοσίων Έργων Κατασκευής Έργων µε Σύµβαση Παραχώρησης Πελοποννήσου και Βορείου Ελλάδος κατά την περίοδο Μελετών – Κατασκευών του έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηµατοδότηση, Εκµετάλλευση, Λειτουργία και Συντήρηση µε Σύµβαση Παραχώρησης για τον Αυτοκινητόδροµο Π.Α.Θ.Ε., τµήµα Μαλιακός–Κλειδί, από Α/Κ Ραχών έως τον Α/Κ Κλειδίου» στην Πολιτικό Μηχνανικό κα Ελένη Φλασκή. Η αμοιβή της για το επόμενο 18μηνο θα ανέλθει συνολικά σε 41.400 ευρώ συν ΦΠΑ. 

- Την ίδια ημέρα ανατίθεται απευθείας, με απόφαση του κ. Σπίρτζη ο ρόλος του «Συμβούλου Οργάνωσης για την υποβοήθηση της υπηρεσίας σε θέματα σχεδιασμού και οργάνωσης των απαιτούμενων δομών στο πλαίσιο της παρακολούθησης της Σύμβασης Παραχώρησης Ιόνιας Οδού και ΠΑΘΕ» στην εταιρεία συμβούλων Planet. Η αμοιβή της, για περίοδο οκτώ μηνών, ανέρχεται σε 50.000 ευρώ συν ΦΠΑ. 

- Πάλι στις 23 Δεκεμβρίου ο κ. Σπίρτζης αναθέτει απευθείας καθήκοντα Συμβούλου Οργάνωσης σε θέματα σχεδιασμού και οργάνωσης των απαιτούμενων δομών στο πλαίσιο της παρακολούθησης της Σύμβασης Παραχώρησης του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65)» στην εταιρεία SPOTON ΕΠΕ. Η αμοιβή της ανέρχεται σε 36.000 ευρώ συν ΦΠΑ για το επόμενο 18μηνο. Η εταιρεία εδρεύει στο Χαλάνδρι, αλλά στάθηκε αδύνατο να βρεθούν τα στοιχεία της από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

- Την ίδια ημέρα ο υπουργός Υποδομών προχωρά στην απευθείας ανάθεση της παροχής νομικών υπηρεσιών για την υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Εργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (ΕΥΔΕ-ΚΣΣΥ) στον δικηγόρο κ. Βασίλειο Τζούλη. Η αμοιβή του κ. Τζούλη ανέρχεται σε 48.000 ευρώ συν ΦΠΑ για τους επόμενους 24 μήνες.

- Μια ημέρα νωρίτερα ο κ. Σπίρτζης προχώρησε στην απευθείας ανάθεση καθηκόντων «καθηκόντων Νοµικού Συµβούλου για υποβοήθηση της Ειδικής Υπηρεσίας ∆ηµοσίων Εργων Κατασκευής Εργων µε Σύµβαση Παραχώρησης Πελοποννήσου και Βορείου Ελλάδος (ΕΥ∆Ε / ΚΕΣΠ / ΠΕ& ΒΕ) στο έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηµατοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκµετάλλευση του Αυτοκινητοδρόµου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαµάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη » - ν. 3559/2007 (τ. ΦΕΚ Α΄/80/2007)». Η αμοιβή του δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω κ. Νικολάου Σκούτα ανέρχεται σε 54.000 ευρώ συν ΦΠΑ για 18 μήνες.

- Στις 22 Δεκεμβρίου ο υπουργός Υποδομών είχε υπογράψει και την απευθείας ανάθεση καθηκόντων «Ειδικού Χρηµατοοικονοµικού Συµβούλου για την υποβοήθηση της Ειδικής Υπηρεσίας ∆ηµοσίων Έργων Κατασκευής Έργων µε Σύµβαση Παραχώρησης Πελοποννήσου και Βορείου Ελλάδος για το Έργο: «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηµατοδότηση, Εκµετάλλευση, Λειτουργία και Συντήρηση µε Σύµβαση Παραχώρησης του Αυτοκινητoδρόµου Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα» στο γραφείο «Hill International». Η «Hill International», γνωστή πολυεθνική εταιρεία στο χώρο των έργων υποδομής, θα λάβει 60.000 ευρώ για έναν χρόνο.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

»Σύμφωνο συμβίωσης, άσκηση δικαιωμάτων, ποινικές και άλλες π@υστιές»..

Αυτό θα έπρεπε να είναι κανονικά το όνομα του νέου νόμου που υπερψηφίστηκε προ ημερών.
Και μην κατηγορηθούμε για ομοφοβία.
Η λέξη  »π@υστιές» αντί της λέξης  »διατάξεις» δεν έχει καμία σχέση με την συμβίωση των ομοφυλόφιλων,
     ..παρά με την π@υστιά της κυβέρνησηςνα περάσει στα μουλωχτά το
άρθρο 27 του νομοσχεδίου που στην ουσία αφορά την ποινικοποίηση των διαδηλώσεων,
     ..αφού πρώτα φρόντισε επικοινωνιακά να ρίξει όλο το βάρος στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, συσκοτίζοντας ο,τιδήποτε άλλο περιείχε το νομοσχέδιο.
Κι αν δεν είναι αυτό π@υστιά, τότε τί είναι;
Αν και βέβαια, ένας γνήσιος ομοφοβικός θα έλεγε πως αν δεν περνούσε μιά τέτοια π@υστιά σε ένα τέτοιο νομοσχέδιο, πού θα περνούσε;
     Αλλά αυτά αποτελούν ομοφοβικές κακίες.
Ο γνήσιος έλληνας, ο ελληνάρας, αυτός που μεγάλωσε μέσα στην π@υστιά (της κοινωνίας και της πολιτικής) είναι δυνατόν να φοβάται τέτοιους νόμους;
     Επίσης, για να μην παρεξηγηθούμε μέρες που είναι, η φωτογραφία που ακολουθεί το σημερινό σχόλιο δεν έχει να κάνει με gay-parade όπως πολλοί θα νομίσουν,
     ..παρά με την (ποινικοποιημένη πιά) διαδήλωση μιάς πρώην κόκκινης κυβέρνησης »προς τα κάπου», που απ΄ την πολλή τριβή της με τα μνημόνια έγινε ροζ, εναντίον των νόμων που η ίδια ψηφίζει!
     Αυτή η τελευταία π@υστιά έχει γίνει πολύ cool και trendy τώρα τελευταία,
     ..και αναμένεται να την ακολουθήσουν και οι επόμενες κυβερνήσειςπολιτικών π@ύστηδων:
     Πρώτα ψηφίζεις κάτι, και μετά (ή συγχρόνως για πιό προχωρημένους)διαδηλώνεις εναντίον του.
Όχι, και ειλικρινά: Το blog δεν έχει τίποτε εναντίον όλων αυτών των ομοφυλόφιλων και των γκέι γραφικών και μη,
..που όταν γίνονται γραφικοί γίνονται γιατί οι ίδιοι το θέλουν και το προκαλούν.
     Είναι συνάνθρωποι και συμπολίτες μας με ίσα δικαιώματα, ίδιες ανάγκες, με δικές τους όμως ιδιαιτερότητες, προσωπικές,
     ..που όσο δεν γίνονται προκλητικές, και εν πάση περιπτώσει όσο δεν προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη ως εξ ίσου φυσιολογικές με το φυσιολογικό,
     ..δεν μπορούν παρά να γίνουν αποδεκτές από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

     Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε και να αισθανθούμε το ίδιο,
     ..και για τους όχι ομοφυλόφιλους αλλά πολιτικούς π@ύστηδες που μας κυβέρνησαν, 
     ..και κυβερνούν ακόμη!..





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!