EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι εξέδιδε την ανήλικη κόρη του

Στην πορνεία εξωθούσε την ανήλικη κόρη του ανδρόγυνο που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ζεύγος Βουλγάρων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται μία ομοεθνής τους που αναζητείται για διευκόλυνση ακολασίας.

Το μαρτύριο της 15χρονης -σήμερα- κοπέλας ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν ο 42χρονος πατέρας της και η 36χρονη σύζυγός του, συνεργαζόμενοι με τη συμπατριώτισσά τους, την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες έναντι μικρής χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσαν σωματική βία εναντίον της ανήλικης προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Βουλγάρα που αναζητείται φέρεται ότι κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού και συνόδευε την ανήλικη σε διαμέρισμα, σε κεντρική περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου το θύμα ικανοποιούσε τους πελάτες. Η ίδια γυναίκα φαίνεται να κρατούσε μέρος της αμοιβής και το υπόλοιπο κατέληγε στο ανδρόγυνο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από τηλεφωνική καταγγελία στην εθνική γραμμή για τα παιδιά SOS που διαβιβάστηκε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η ανήλικη, η οποία ζούσε μαζί με τους γονείς της, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Πηγή: ΑΜΠΕ




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Άλλη μια παρωδία: Διακόπηκε η δίκη της Siemens

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΥΜΑΤΑ – Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Παρά το δήθεν κώλυμα που είχε επικαλεστεί το υπουργείο Δικαιοσύνης για τις 90.000 ευρώ που θα κόστιζε η μετάφραση των εγγράφων της δικογραφίας από τα ελληνικά στα γερμανικά, η δίκη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, ξεκίνησε με καθυστέρηση 10 ετών σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, για να διακοπεί, όμως λόγω έτερου κωλύματος και συγκεκριμένα… χωρητικότητας.

Ναι, σωστά διαβάσατε: η δίκη για το σκάνδαλο-μαμούθ με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens διακόπηκε για να συνεχιστεί στις 15 Δεκεμβρίου, επειδή κρίθηκε πως η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου ορόφου στο Εφετείο Αθηνών ήταν ακατάλληλη και δεν μπορούσε να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ατόμων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, η πλειονότητα συνηγόρων, παρόντων κατηγορουμένων και μαρτύρων ήταν όρθιοι.

Κι εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Δεν γνώριζε το υπουργείο Δικαιοσύνης τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων σε αυτή τη δίκη; Κι αν τον γνώριζε, γιατί δεν προνόησε, ώστε να υπάρξει συγκεκριμένη μέριμνα για την ομαλή διεξαγωγή της δίκης; Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο…

Και μέσα σε όλα αυτό, στο δικαστήριο δεν πρόλαβε να προσέλθει η μεταφράστρια της γαλλικής που είχε ζητηθεί νωρίτερα για τον κατηγορούμενο Ζαν-Κλoντ Όσβαλντ.
Λίγο πριν τη διακοπή, ο πρόεδρος της έδρας ανέγνωσε τον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας, μεταξύ των οποίων ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Κάντας, οι επιχειρηματίες Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και Δημήτρης Κοντομηνάς και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.

Όσο για το εάν θα καθίσουν πολιτικοί στο εδώλιο του κατηγορουμένου; Ούτε λόγος…
Έλαμψε διά… της απουσίας του ο Χριστοφοράκος

Τη στιγμή, όμως, που οι 64 κατηγορούμενοι ετοιμάζονταν να βρεθούν στο «σκαμνί», ένα πρόσωπο που γνώριζε πολλά για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» λάμπει διά της απουσίας του στη δίκη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων: Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens Ελλάδος εκπροσωπήθηκε σήμερα από το συνήγορό του, καθώς εξακολουθεί να ζει στο Μόναχο ως φυγόδικος.

Ο Χριστοφοράκος είναι, κατά πολλούς, ο άνθρωπος-κλειδί που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Το άλλοτε ισχυρό στέλεχος της Siemens κατέχει σημαντικές πληροφορίες για τις υπόγειες διαδρομές του χρήματος από και προς την Ελλάδα και σίγουρα θα είχε πολλά να πει, αν βεβαίως δεν είχε φροντίσει να εξαφανιστεί από την χώρα με σχεδόν κινηματογραφικό τρόπο.
Μάλιστα, κατόρθωσε να γλιτώσει από τρία ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, ενώ παρά τη σύμφωνη γνώμη του Εφετείου του Μονάχου για έκδοσή του στην Ελλάδα, τελικά το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο έκρινε τα αιτήματα της έκδοσης ως αντισυνταγματικά.
Παράλληλα, σημειώνεται ότι όλα τα αδικήματα που τον βάρυναν από πλευράς γερμανικής δικαιοσύνης είχαν ήδη παραγραφεί, κατόπιν απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βαμβέργης τον Νοέμβριο 2009.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, μάλιστα, κατά την εξέτασή του από Έλληνες βουλευτές (μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής) στις 27 Οκτωβρίου 2010 ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δωροδοκήσει κόμματα και πολιτικούς, καθώς και ότι δεν είχε ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα.

Ακόμη και σήμερα παραμένει απορίας άξιον γιατί οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις δεν κίνησαν εκ νέου τις δέουσες διαδικασίες για την κλήτευσή του ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Τα «ορφανά» εκατομμύρια και υπόλοιποι «πρωταγωνιστές»

Οι δικαστικές αρχές καλούνται στη δίκη-μαμούθ να ανακαλύψουν και το τι συμβαίνει με ένα ποσό ύψους 55 εκατ. ευρώ, που έχει χαρακτηριστεί ως «αγνώστου αποδέκτη».
Παράλληλα, θα εξεταστεί και η «αμαρτωλή» σύμβαση 8002/97 της Siemens με τον ΟΤΕ, η οποία, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, επέφερε σημαντική ζημία στο ελληνικό Δημόσιο.
Εξάλλου, στο εδώλιο θα καθίσουν και πρώην στελέχη του ΟΤΕ, τα οποία είχαν εισπράξει συγκεκριμένα ποσά. Στους κατηγορούμενος ξεχωρίζει η περίπτωση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση «μαύρου χρήματος» ύψους 46 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό είχε διακινηθεί από τους Γερμανούς διαχειριστές του παράνομου ταμείου, τον Ράινχαρτ Σίκατσεκ και τον Μίκαελ Κουτσενρόιτερ.

Κατηγορούμενοι για διακίνηση ποσού πάνω από 20 εκατ. ευρώ είναι και ο Χρήστος Καραβέλας, ο οποίος εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να διαφεύγει τη σύλληψη αλλά και ο Ηλίας Γεωργίου, ο οποίος δικάζεται ήδη για την ίδια υπόθεση στο Εφετείο μαζί με τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Τάσο Μαντέλη.




πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στερεύει από φάρμακα ο Ευαγγελισμός

Σε έλλειψη φαρμάκων οδηγείται σταδιακά το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, επηρεάζοντας άμεσα τη δημόσια υγεία και τους ασθενείς. Στη ναυαρχίδα του ΕΣΥ έχει σημάνει συναγερμός και οι εργαζόμενοι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να διασφαλίσουν -τουλάχιστον για τους χρόνια πάσχοντες ασθενείς- πρόσβαση στις αναγκαίες θεραπείες τους.

Ο Ευαγγελισμός δεν είναι το μοναδικό νοσοκομείο που αντιμετωπίζει προβλήματα ελλείψεων σε φάρμακα, καθώς οι προϋπολογισμοί των νοσηλευτηρίων έχουν σχεδόν εξανεμισθεί και οι γιατροί παλεύουν να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες.

Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός του Ευαγγελισμού συνολικά για το 2015 ανέρχεται σε 72 εκατ. ευρώ , εκ των οποίων το 1/3 κατευθύνεται στο φάρμακο. Ωστόσο, ο μεγάλος όγκος προσέλευσης ασθενών, κυρίως ευπαθών ομάδων και ανασφάλιστων, αλλά και το γεγονός ότι το νοσοκομείο οφείλει υπέρογκα ποσά στις φαρμακοβιομηχανίες και στις επιχειρήσεις αναλωσίμων, έχουν οδηγήσει στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Τώρα το στοίχημα για γιατρούς και νοσηλευτές είναι μεγάλο, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνον τα λιγοστά φαρμακευτικά σκευάσματα και τη σωστή διαχείρισή τους, αλλά και την προσωπική τους εξουθένωση, η οποία χτυπάει κόκκινο.

Την ίδια στιγμή, απουσιάζουν σκευάσματα όπως αντι-ιικά, ογκολογικά σκευάσματα και θεραπείες για λεμφώματα, τα οποία προορίζονται για καρκινοπαθείς και ασθενείς του Aids.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Με πλαστό πτυχίο ένας από τους καλύτερους υπαλλήλους της Βουλής

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης αποφάσισε να ανανεώσει τις συμβάσεις διαφόρων ειδικοτήτων υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίες ήταν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο εντοπίστηκαν και 15 υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν πλαστογραφήσει ή παραποιήσει, τα πτυχία τους. Παρ όλα αυτά, το απίστευτο της υπόθεσης ήταν ότι ανάμεσά τους βρισκόταν και ο καλύτερος υπάλληλος της χρονιάς του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βράβευση πραγματοποιήθηκε την τελευταία πενταετία…




πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Φουντώνει το πρόβλημα με την κατάσταση στις Αστικές Συγκοινωνίες της Αθήνας

Φουντώνει το θέμα της κατάστασης των Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας και γενικότερα του ΟΑΣΑ. Λίγες μέρες μετά την παραίτηση Δημητριάδη από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΑΣΑ αλλά και των υπόλοιπων διοικήσεων σε ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ οι ερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα πέφτουν βροχή.

Από την Νέα Δημοκρατία έχουν αποστείλει σχετικές ερωτήσεις τόσο ο Τομεάρχης Υποδομών Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και οι βουλευτές της Νικήτας Κακλαμάνης και Αθανάσιος Δαβάκης.

Οι 2 βουλευτές αναφέρονται συγκεκριμένα στην αύξηση της τιμής του εισιτηρίου και τις επιπτώσεις που θα έχει στις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών ενώ ο κος Κακλαμάνης ρωτά αν τελικά θεσπιστεί και το περίφημο «κοινωνικό εισιτήριο» που είχε εξαγγελθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τομεάρχης Υποδομών Λ.Αυγενάκης μιλά για γενικότερη επιδείνωση και τραγική κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες, για εταιρείες (ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ) που βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο ενώ αναφέρεται στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι οργανισμοί.


Θίγει ωστόσο και το πολύ σημαντικό ζήτημα της δωρεάν μετακίνησης μέσω των συμβάσεων με τα Υπουργεία καθώς όπως αναφέρει «ακόμη δεν έχουν υπογραφεί –για το ημερολογιακό έτος 2015) οι σχετικές συμβάσεις (παροχή δωρεάν ή με μειωμένο κόμιστρο μετακίνηση πληθυσμιακών ομάδων) με τα υπουργεία Εργασίας, Παιδείας, Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας και Άμυνας. Σημειώνεται ότι από την 1/1/2016 ο ΟΑΣΑ υποχρεούται να διακόψει την παροχή δωρεάν όψει την παροχή δωρεάν υπηρεσίας σε περίπτωση που δεν έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές των υπουργείων.»

Δεν παραλείπει την αναφορά από τη ζημιά λόγω αύξησης του ΦΠΑ και την συνεχόμενη αδυναμία στους ελέγχους για την αποφυγή της εισιτηριοδιαφυγής σημειώνοντας πως «αντί σχεδιασμού για την στήριξη αυτών με βασικό στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών, η Κυβέρνηση συνεχίζει να οδηγεί τις αστικές συγκοινωνίες στην καταστροφή» κα ρωτά τον Υπουργό Υποδομών κο Σπίρτζη για τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει για τη στελέχωση των διοικήσεων, για τον σχεδιασμό και τη στήριξη των αστικών δημόσιων συγκοινωνιών, την κάλυψη των ελλειμάτων, την κατάσταση των εταιρειών, την πολιτική για την αναδιάρθρωση του συγκοινωνιακού έργου καθώς και ποιος είναι ο προγραμματισμός της Κυβέρνησης για την παροχή αποτελεσματικών και λειτουργικών συγκοινωνιών και μεταφορών.



ypodomes.com



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ESET: Τέσσερις συμβουλές ασφαλούς περιήγησης στο διαδίκτυο για γονείς

Καθώς η τεχνολογία καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινότητα, πολλοί γονείς καλούνται, ανάμεσα στο πλήθος των καθηκόντων τους, να προετοιμάσουν τα παιδιά τους ώστε να χρησιμοποιούν με ασφάλεια το διαδίκτυο.

Ωστόσο, πολλοί ενήλικες, παρόλο που διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συσκευές, παραδέχονται ότι η κατανόηση τους για τον ψηφιακό κόσμο δεν είναι στα επίπεδα που θα ήθελαν – για παράδειγμα, το 20% των ενηλίκων στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδέχεται απουσία βασικών online δεξιοτήτων.

Το γεγονός αυτό ανησυχεί πολλούς γονείς, καθώς τα παιδιά τους μυούνται στην τεχνολογία και το διαδίκτυο ολοένα και από μικρότερη ηλικία, οπότε οι ίδιοι δεν αισθάνονται σίγουροι για το πώς μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Όπως αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα της ESET, ενώ η πλειοψηφία (88%) των γονιών ανησυχεί για τους διαδικτυακούς τόπους όπου μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση τα παιδιά τους, ελάχιστοι γονείς λαμβάνουν σημαντικά μέτρα για την αύξηση της ασφάλειας. Προς αυτή την κατεύθυνση, η ESET προτείνει μερικές χρήσιμες συμβουλές, ως βάση σκέψης και έμπνευσης για τους γονείς σχετικά με την online ασφάλεια των παιδιών τους.

1) Εξοικείωση με το internet και τη σχετική τεχνολογία

Κανείς δεν περιμένει από ένα γονιό να έχει την γνώση ενός ειδικού σε θέματα τεχνολογίας, ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζει για τι μιλάει και να κατανοεί τα εργαλεία και τις ιστοσελίδες που είναι δημοφιλή στις παιδικές ηλικίες. Πολύ περισσότερο θα πρέπει να αντιλαμβάνεται τους πιθανούς online κινδύνους, όπως ενδείξεις για online κακοποίηση, για τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι gamers, και φυσικά να είναι εξοικειωμένος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που είναι εξαιρετικά αγαπητά ειδικά στους εφήβους.

2) Μύηση στην τεχνολογία και την online ασφάλεια όσο πιο νωρίς γίνεται

Μερικοί γονείς μπορεί να είναι επιφυλακτικοί σχετικά με την εισαγωγή τεχνολογίας, ακόμη και τη χρήση του διαδικτύου από μικρή ηλικία, αλλά εφόσον γίνεται με ελεγχόμενο τρόπο, μπορείτε να αισθάνονται ασφαλείς. Ο ερευνητής της ESET David Harley, θεωρεί μάλιστα την ενέργεια αυτή τόσο ζωτικής σημασίας, ώστε προτείνει να πραγματοποιείται «πριν τον παιδικό σταθμό», σημειώνοντας ότι: «Αν και δεν υποστηρίζω να δίνεται στα μικρά παιδιά άμεση και απεριόριστη πρόσβαση στον κυβερνοχώρο, αξίζει να προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά μία ήπια, καθοδηγούμενη εισαγωγή: να τα ενθαρρύνουμε να δοκιμάσουν τα πράγματα, να κάνουν ερωτήσεις, και να συμμετάσχουν σε εποικοδομητικό διάλογο».

3) Συνεχής συζήτηση για τα social media και την ιδιωτική ζωή

Πρόκειται ίσως για το πιο δύσκολο καθήκον, από άποψη εξισορρόπησης καλών πρακτικών και καταπίεσης, και εναπόκειται σε κάθε γονέα να προσδιορίσει τα όρια μεταξύ των δύο. Ωστόσο, όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, είναι σημαντικό να διατηρείται «ζωντανή» η συζήτηση για τα social media, μέσα από την επισήμανση του κεντρικού ρόλου των δικτύων αυτών στη σύγχρονη ζωή (διατήρηση επαφής, διαμοιρασμός και μάθηση), αλλά και των κινδύνων που συνδέονται με αυτά, όπως η παρενόχληση από αγνώστους και τα online αρπακτικά.

Παράλληλα, είναι απαραίτητη η ανάδειξη της σημασίας της προστασίας της ιδιωτικής ζωής για λόγους ασφάλειας, ενημερώνοντας τα παιδιά ότι η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών θα πρέπει να είναι περιορισμένη κατά τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επειδή αυτές οι πληροφορίες μπορούν εύκολα να αντιγραφούν και να διανεμηθούν, ακόμη και αφού έχει διαγραφεί η αρχική ανάρτηση.

4) Διασφάλιση όλων των κινητών συσκευών

Αναμφίβολα είναι δύσκολο και μη πρακτικό είναι για ένα γονιό να προσέχει το παιδί του ανά πάσα στιγμή, πολύ περισσότερο όταν είναι μακριά από το σπίτι. Στο πρόβλημα αυτό η λύση είναι οι εφαρμογές γονικού ελέγχου που δίνουν στους γονείς τη δυνατότητα να προστατεύουν τα παιδιά τους όσο χρησιμοποιούν smartphones και tablet, έχοντας παράλληλα τη σιγουριά ότι δεν θα πραγματοποιήσουν αγορές.

Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ρυθμίσεις για να συνάδουν με την ηλικία του παιδιού τους, συζητώντας μαζί τους σχετικά με το τι είναι καλύτερο από άποψη ασφάλειας. Η ESET έχει σχεδιάσει την εφαρμογή ESET Parental Control για Android, η οποία προστατεύει τις έξυπνες συσκευές, προσφέροντας ασφάλεια και ευκολία στη χρήση, χωρίς περιορισμούς στις επιδόσεις.

Ασφαλώς υπάρχει ένας πλήθος πραγμάτων που οι γονείς μπορούν να κάνουν ώστε τα παιδιά τους να χρησιμοποιούν με ασφάλεια την τεχνολογία και το internet, ξεκινώντας όμως με τις παραπάνω συμβουλές, μπορούν αν είναι ήσυχοι ότι έχουν προσφέρει μία γερή βάση για τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών τους σχετικά με τη διαδικτυακή τους προστασία.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Υπ. Μεταφορών: Νέες εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης θα καλούνται να δίνουν μετεγχειρητικά οι τρανσέξουαλ γυναίκες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει νέα εγκύκλιος του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών που εκδόθηκε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την οποία οι τρανσέξουαλ γυναίκες θα υποχρεούνται να δίνουν εκ νέου εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου, με το σκεπτικό ότι ενδιαμέσως έχουν ξεχάσει πώς να οδηγούν σωστά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, η απόφαση βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα αποτελέσματα έρευνας του πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδηγικής Συμπεριφοράς Γυναικών «Ντίνος Αλεπής» διεξήγαγε δύο βασικά πειράματα σε ομάδα εγχειρισμένων γυναικών που είχαν μόλις βγει από το χειρουργείο.

Στο πρώτο πείραμα, οι πρόσφατα εγχειρισμένες τρανσέξουαλ γυναίκες κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας τις προκλήσεις της οπισθογωνίας και του σαλίγκαρου, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και τρεις ομάδες ελέγχου: μία ομάδα ανδρών, μια γυναικών και μία crossdresser ανδρών. Τα αποτελέσματα της σύγκρισης αυτής έφεραν τις τρανσέξουαλ γυναίκες στην τελευταία θέση, ενώ πρώτοι αναδείχθηκαν οι crossdresser άνδρες ακολουθούμενοι κατά σειρά από τις γυναίκες και τους άνδρες.

Το δεύτερο πείραμα διεξάχθηκε στα ίδια άτομα πριν και αμέσως μετά την εγχείρηση. Τους ζητήθηκε να οδηγήσουν από το Μοσχάτο στο Περιστέρι στον συντομότερο δυνατό χρόνο και τα αποτελέσματα του πειράματος έδειξαν ότι ελάχιστα λεπτά μετά την εγχείρηση, η μέση διάρκεια της διαδρομής ήταν κατά 30 λεπτά μεγαλύτερη.

Η αμφιλεγόμενη έρευνα δέχεται επικρίσεις από αρκετούς οργανισμούς ΛΟΑΤ ατόμων, οι οποίοι θυμίζουν πως οι τρανσέξουαλ απαιτούν να εκλαμβάνονται ως το φύλο που επιθυμούν να είναι και όχι ως προς το βιολογικά τους καθορισμένο.

Παράλληλα, αν και δεν αμφισβητούν τα στατιστικά στοιχεία της έρευνας, επισημαίνουν πως οι τρανσέξουαλ γυναίκες βρίσκονταν ακόμη υπό την επήρεια νάρκωσης μετά την εγχείρηση, πολλές είχαν έντονους μετεγχειρητικούς πόνους ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις οι γιατροί δεν είχαν ακόμη ολοκληρώσει τα ράμματα.

Κύκλοι του υπουργείου πάντως μιλούν για «ειλημμένη απόφαση» η οποία πρόκειται να βελτιώσει την κατάσταση στους δρόμους των ελληνικών πόλεων, ενώ από την πλευρά τους εκπρόσωποι μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών σχολίασαν πως «ακόμη δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση σχετικά με ενδεχόμενη αύξηση των ασφαλίστρων».




πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

18χρονος gamer από τη Μαλαισία μεγαλομέτοχος της Alpha Bank μετά την ανακεφαλαιοποίηση

 Πάνω από το 14% των μετοχών της Alpha Bank κατέχει μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης, 18χρονος Μαλαισιανός gamer, κάτοικος Κουάλα Λουμπούρ, όπως ανακοίνωσε επισήμως σήμερα η τράπεζα.

Ο 18χρονος Καρτίκα Μελούρ κέρδισε το πακέτο μετοχών σε διαδικτυακό παιχνίδι ρουλέτας την προηγούμενη Δευτέρα που οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι και είχε τον υπολογιστή μόνο για τον εαυτό του. Συνηθισμένος να έχει ανοιχτές πολλές παρτίδες ρουλέτας ταυτόχρονα, δεν έδινε πολλή σημασία στο παιχνίδι και έπαιζε σχεδόν μηχανικά, κάποια στιγμή όμως με έναν περίπλοκο συνδυασμό εξω-χρηματιστηριακών συναλλαγών, αυτόματων προσαρμογών των τιμών και reverse split βρέθηκε να κατέχει το 14,6% της Alpha Bank.

«Μου είχαν μείνει περίπου 100 ρινγκίτ (σ.σ. λίγο πάνω από 22 ευρώ) από αυτά που μου είχαν αφήσει οι γονείς μου για το Σαββατοκύριακο και αφού σκέφθηκα για λίγο να παραγγείλω πίτσα, τελικά έφαγα κάτι που είχε στο ψυγείο και έκατσα στο ίντερνετ. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε και τι πάτησα, αλλά ξαφνικά διαπίστωσα ότι κατέχω σημαντικό ποσοστό μιας ελληνικής τράπεζας» ανέφερε ο Καρτίκα στο Bloomberg.

Ερωτώμενος σχετικά με τις μελλοντικές του κινήσεις μιας και πλέον διαθέτει μεγαλύτερο ποσοστό της Alpha Bank απ' ότι το ελληνικό Δημόσιο, το οποίο έχει διατηρήσει περίπου το 11% μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ο 18χρονος Μελούρ δήλωσε αναποφάσιστος, πρόσθεσε όμως ότι «δεν προτίθεται να διακόψει τις σπουδές του στη Δίοικηση Επιχειρήσεων».




πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σε μία μέρα ο μνημονιακός Μαυρογιαλούρος, ο "αριστερός" Μερκελιστής Πάνος Σκουρλέτης διόρισε 25 μηχανικούς!

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε... 10, αλλά 25 μηχανικοί προσελήφθησαν, μέσα σε μία μόνον ημέρα, στο υπουργείο Περιβάλλοντος, όπως αποκαλύπτει το... Capital.gr

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης υπέγραψε την πρόσληψη συνολικά 25 μηχανικών του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) σε αντίστοιχες κενές οργανικές θέσεις στο υπουργείο του, όπως προκύπτει από τις ισάριθμες υπογεγραμμένες από τον ίδιο αποφάσεις με ημερομηνία 13/10.

Συνολικά, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο πραγματοποιήθηκαν στο υπουργείο Περιβάλλοντος περίπου 42 διορισμοί. Από αυτούς περισσότεροι από 10 αφορούν μετακλητούς υπαλλήλους, ειδικό επιστημονικό προσωπικό και ειδικούς συνεργάτες.

Χορός προσλήψεων

Αναλυτικά, ο Π.Σκουρλέτης διόρισε στο υπουργείο Περιβάλλοντος:
- 25+1 μηχανικούς του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) σε αντίστοιχες κενές οργανικές θέσεις στις 13 Οκτωβρίου και 13 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.
- 4 άτομα σε κενές οργανικές θέσεις των κλάδων ΠΕ Γεωτεχνικών και ΠΕ ∆ιοικητικού - Οικονοµικού τον Οκτώβριο
- 4 ειδικούς συνεργάτες στο γραφείο του στις 5 Οκτωβρίου
- 6 άτομα σε αντίστοιχες θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού στο γραφείο του τον Νοέμβριο
- 2 μετακλητούς υπαλλήλους στο γραφείο του τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο

Ερωτήματα

Όπως προκύπτει από τις σχετικές αποφάσεις, οι μηχανικοί που τοποθετούνται στο υπουργείο Περιβάλλοντος αποτελούν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. Ωστόσο, το ερώτημα που τίθεται είναι εάν οι υπεράριθμοι αυτοί νεοπροσληφθέντες, που αντιστοιχούν με τον αριθμό των απασχολούμενων σε μία μικρή επιχείρηση, είναι δυνατόν να απορροφηθούν στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Παράλληλα, το πρώτο μνημόνιο και οι νόμοι 3986 του 2011 και 4093 του 2012 προέβλεπαν το "πάγωμα" των διορισμών στο Δημόσιο ακόμη και των επιτυχόντων στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για δημοσιονομικούς λόγους. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκαν "στρατιές" επιτυχόντων του ΑΣΕΠ που παρότι έχουν διατεθεί προς διορισμό, παραμένουν, εδώ και πολλά χρόνια, αδιόριστοι.
"Λύθηκε, λοιπόν, το εν λόγω πρόβλημα και εάν ναι τι είδους ανάγκες καλύπτουν οι περίπου 40 νεοπροσληφθέντες στο ΥΠΕΝ" διερωτώνται παράγοντες της δημόσιας διοίκησης.

Περιττό να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το κόστος που προκαλούν (και) οι συγκεκριμένοι διορισμοί στους φορολογούμενους που βρίσκονται αντιμέτωποι με φορολαίλαπα.





πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην Παιδεία.

Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Την άμεση έναρξη του εθνικού διαλόγου για την Παιδεία ανακοίνωσε και επίσημα η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο υπουργός Νίκος Φίλης, ο διάλογος θα διαρθρωθεί σε τρία επίπεδα, από ισάριθμες επιτροπές, οι οποίες θα επιφορτιστούν με την αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης. Πρώτον, θα συγκροτηθεί η Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου, υπό την προεδρία του καθηγητή Αντώνη Λιάκου, με τη συμμετοχή και προσωπικοτήτων από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Δεύτερον, θα ανασυσταθεί το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας, με πρόεδρο τον καθηγητή Νίκο Θεοτοκά και τη συμμετοχή κοινωνικών φορέων και εταίρων.


Τρίτο βήμα διαλόγου θα αποτελέσει η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία θα προεδρεύει ο καθηγητής Κώστας Γαβρόγλου και στην οποία συμμετέχουν όλα τα κόμματα, με τη δυνατότητα υπόδειξης εμπειρογνωμόνων.

Σε πρώτη φάση, όπως ανέφερε ο κ. Φίλης, μέχρι τις γιορτές θα έχουν εντοπιστεί και διατυπωθεί τα προβλήματα και οι προτεραιότητες. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση σε ομάδες εργασίας, αλλά και δημόσιες εκδηλώσεις, ούτως ώστε «να βρεθούν οι αναγκαίες και ρεαλιστικές λύσεις». Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο υπουργός στη συμμετοχή στο διάλογο όχι μόνο των φορέων, αλλά και των ίδιων των εκπαιδευτικών. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο διάλογος θα αφορά το σύνολο της εκπαίδευσης, ξεκινώντας από την προσχολική ηλικία και το δημοτικό και προχωρώντας στο γυμνάσιο, το λύκειο -και την αναβάθμιση και αυτονομία του- και, εν τέλει, τα πανεπιστήμια, καθώς και έναν νέο τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια.

Επίσης, στο πλαίσιο του διαλόγου, υπάρχει η πρόθεση από πλευράς υπουργείου να αξιοποιηθούν και τα πορίσματα της κοινής επιτροπής εμπειρογνωμόνων, η οποία θα συγκροτηθεί για την αξιολόγηση της εκπαίδευσης στη βάση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών, από τον ΟΟΣΑ.

«Ο διάλογος είναι μονόδρομος για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία η δημόσια εκπαίδευση», τόνισε ο υπουργός και προσέθεσε: «Δεν θα αναστατώσουμε την εκπαίδευση με βιαστικές αποφάσεις».

Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε στις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για τη λύση λειτουργικών θεμάτων των πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, αλλά και μόνιμων μελών ΔΕΠ, για την κάλυψη άμεσων αναγκών. Επίσης, μίλησε για τις διαβουλεύσεις που γίνονται με τη ΔΕΗ και τους δήμους, ώστε τα ιδρύματα να ενταχθούν σε ειδικό τιμολόγιο και να μειωθούν τα δημοτικά τέλη, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων τους.

Ακόμη, εξέφρασε τη φιλοδοξία της να επεκταθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα των μετεγγραφών σε ένα ηλεκτρονικό μητρώο φοιτητών, στο οποίο θα υπάρχει διασύνδεση με όλες τις υπηρεσίες που θα χρειάζονται οι φοιτητές (εφορία, στρατονομία κ.τ.λ.).

Ειδική αναφορά έγινε για το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), για το οποίο η κ. Αναγνωστοπούλου τόνισε ότι θα αλλάξει ο τρόπος εισαγωγής των φοιτητών, καθώς θα καταργηθεί η κλήρωση. Επίσης, όσον αφορά το θέμα της λήξης συμβάσεων των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΑΠ, επισήμανε ότι δόθηκε λύση με την παράταση του ΕΣΠΑ κατά ένα μήνα, ενώ παράλληλα, παρατάθηκε η θητεία των υπαλλήλων μέχρι τον Αύγουστο 2016.

Από τη μεριά του, ο αναπληρωτής υπουργός για Θέματα Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης προανήγγειλε την άμεση κατάθεση νομοθετικών ρυθμίσεων για την Έρευνα, με τις οποίες θα εξασφαλίζεται η δημοκρατική διακυβέρνηση των Ερευντητικών Κέντρων, θα βελτιώνονται οι εργασιακές συνθήκες για τους νέους επιστήμονες και θα απλοποιούνται οι κανόνες υλοποίησης των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, ενώ, παράλληλα, θα τεθούν οι βάσεις για έναν νόμο-πλαίσιο, «μακράς πνοής», για την έρευνα και την καινοτομία, που θα κατατεθεί έπειτα από ευρύ διάλογο.

Ακόμη, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός Ταμείου, που θα εξασφαλίζει ένα ευέλικτο χρηματοδοτικό περιβάλλον για νέες καινοτόμες επιχειρήσεις, το οποίο θα συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και την ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων (ΕΤΕπ).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι η ηγεσία του υπουργείου επανέλαβε τις εξαγγελίες της για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αυτή τη φορά όμως, αναφέροντας αριθμούς: ο κ. Φίλης εξήγγειλε 10.000 προσλήψεις σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, υπό την αιγίδα του ΑΣΕΠ, ώστε να μην υπάρχει εξάρτηση από το ΕΣΠΑ, ενώ η κ. Αναγνωστοπούλου, έκανε λόγο για 500 προσλήψεις μέσα στο 2015 και για 1.000 το 2016, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.








πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Για στημένο παιχνίδι μιλάει ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!! και λέει: "Ξεπουλήσαμε την δημόσια περιουσία για να πλουτίσουν οι κερδοσκόποι σε βάρος του λαού".

«Οι εκτιμήσεις μας για την ολοκλήρωση του εγκλήματος σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Η ανακοίνωση της ανακεφαλαιοποίησης Τραπεζών και το δελτίου τύπου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σηματοδοτούν την έναρξη του μεγάλου κόλπου (colpo grosso το είχαμε ονομάσει), με στόχο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, για να πλουτίσουν ακόμη μια φορά οι ιδιώτες κερδοσκόποι σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων.»

Αν νομίζετε ότι τα παραπάνω αφορούν ανακοίνωση κομμάτων της αντιπολίτευσης για την τρέχουσα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που προκάλεσε η περήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα-Βαρουφάκη χωρίς γραβάτα και με τα πουκάμισα έξω, γελιέστε.

Είναι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακεφαλαιοποίηση της Eurobank τον Απρίλιο του 2014. Τότε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είχε γίνει στην τιμή των 0,32 λεπτών ανά μετοχή με το ποσοστό του ΤΧΣ να υποχωρεί από το 95% περίπου στο 30%.
 
Η νέα ανακεφαλαιοποίηση έγινε σε μια τιμή ...τζάμπα. 

Οι τιμές των ΑΜΚ έγιναν σε ιστορικά χαμηλές τιμές αποτελώντας έτσι το δέλεαρ για τους υποψήφιους επενδυτές aka στην αρχαίζουσα συριζαικήν «ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες κερδοσκόπους».

Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες εκείνη την εποχή φάγαμε αμάσητο το σανό που πουλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Πόσοι έδωσαν επικές διαδικτυακές μάχες οι προοδευτικοί δημοκράτες αλληλέγγυοι για να αναδείξουν «άλλο ένα ξεπούλημα»;

Πόσοι κάνουν «στροφές 360 μοιρών»;

Σύντροφοι, όλοι εσείς που είδατε εξουσία και τρέχετε για τις καρέκλες, όλοι εσείς που σπεύσατε στα κόμματα για αναζήτηση προσωπικότητας, όλες εσείς οι απίθανες μετριότητες, υπέροχα τενεκεδάκια, καταλαβαίνετε τι κάναμε;

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΥΞΗΣΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ! Δείτε τις νέες τιμές!

Την αύξηση των τιμών σε όλους τους σταθμούς που διαχειρίζεται, από 1 Ιανουαρίου 2016, ανακοίνωσε η κοινοπραξία αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου!

Έτσι, στην Πελασγία οι μοτοσικλέτες θα πληρώνουν 2,40 ευρώ, τα Ι.Χ. 3,40 ευρώ, τα φορτηγά 8,5 ευρώ και οι νταλίκες 11,90 ευρώ.
  • Στο πλευρικό σταθμό της Γλύφας, οι αντίστοιχες τιμές θα είναι για τις μοτοσικλέτες 1,80 ευρώ, για τα Ι.Χ. 2,50 ευρώ, για τα φορτηγά 6,30 ευρώ και για τις νταλίκες 8,80 ευρώ.
  • Στο Μοσχοχώρι, οι τιμές θα είναι αντίστοιχα 2,70 ευρώ, 3,90 ευρώ, 9,80 ευρώ και 13,70 ευρώ.
  • Στον πλευρικό της Ζυρτόνης, οι τιμές για μοτοσικλέτες , ΙΧ, φορτηγά και νταλίκες θα είναι 0,50 ευρώ, 0,70 ευρώ, 1,80 ευρώ και 2,5 ευρώ αντίστοιχα, το πλευρικό του Μακρυχωρίου 0,80 ευρώ, 1,10 ευρώ, 2,70 ευρώ και 3,80 ευρώ και στο μετωπικό σταθμό Μακρυχωρίου θα είναι 1,00 ευρώ, 1,40 ευρώ, 3,40 ευρώ και 4,80 ευρώ.
  • Στον Πυργετό οι τιμές για τα ίδια οχήματα θα είναι 1,40 ευρώ, 2,00 ευρώ, 5,00 ευρώ και 7,00 ευρώ, στην Λεπτοκαρυά 1,30 ευρώ, 1,90 ευρώ, 4,80 ευρώ και 6,70 ευρώ. Στον πλευρικό Λεπτοκαρυάς 1,20 ευρώ, 1,80 ευρώ, 4,40 ευρώ και 6,10 ευρώ και στο Κλειδί Ημαθίας 1,50 ευρώ, 2,20 ευρώ, 5,40 ευρώ και 7,60 ευρώ.
Σημειώνεται ότι θα υπάρχει μία μικρή μείωση στις περιπτώσεις ηλεκτρονικής πληρωμής στους σταθμούς της Πελασγίας στους πλευρικούς της Γλύφας και του Μοσχοχωρίου. Ανάλογες αναπροσαρμογές αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες και οι κοινοπραξίες που κατασκευάζουν και διαχειρίζονται τους υπόλοιπους αυτοκινητοδρόμους.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

'Σταλινικές εκκαθαρίσεις' στο ΕΣΥ

 Η διαδικασία από την επιτροπή αξιολόγησης χαρακτηρίστηκε "fast track" από τους περισσότερους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές αφού η διάρκεια κάθε συνέντευξης κυμάνθηκε από 10 έως 15 λεπτά.

«Σταλινικές εκκαθαρίσεις» στο ΕΣΥ φαίνεται ότι ετοιμάζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με την αξιολόγηση των διοικήσεων των δημόσιων νοσοκομείων της 1 και της 2 Υγειονομικής περιφέρειας να έχει ήδη ολοκληρωθεί.
ADVERTISEMENT

Η διαδικασία από την επιτροπή αξιολόγησης –υπό τον γενικό γραμματέα του κ. Γιαννουλάτο - χαρακτηρίστηκε «fast track» από τους περισσότερους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές αφού η διάρκεια κάθε συνέντευξης κυμάνθηκε από 10-15 λεπτά ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις που αρκούσαν 7 λεπτά για την αξιολόγηση.

Μετά την διαδικασία, η πλειονότητα των υπό αξιολόγηση διοικητών σχολίαζε το ύφος μελών την επιτροπής αλλά και κάποιες ...περίεργες ερωτήσεις που έθεταν.

Ανέφεραν μάλιστα ότι η διαδικασία είναι προσχηματική και ότι οι αποφάσεις για την απομάκρυνσή τους από το ΕΣΥ είναι δεδομένη.

«Για τα μάτια του κόσμου γίνεται η αξιολόγηση. Οι περισσότερες ερωτήσεις δεν αφορούν το έργο που έχει παραχθεί ή το επιχειρησιακό μας σχέδιο» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Healthview διοικητής νοσοκομείου για την διαδικασία αξιολόγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους αξιολογητές έχει αναλάβει τον ρόλο του «κακού» με ερωτήσεις πιο ...προσωπικές όπως «πόσο ετών είστε;», «γιατί έχεις μεγάλο βιογραφικό;» αλλά και ερωτήσεις όπως «γιατί υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά στο νοσοκομείο;». Το ίδιο πρόσωπο –σύμφωνα με τους υπό αξιολόγηση διοικητές - είναι εριστικό και δίνει την εντύπωση ότι έχει πάρει όλο το «παιχνίδι» πάνω του.

Επίσης, υπάρχουν δύο μέλη στην «ουδέτερη ζώνη», μιλούν λίγο και οι ερωτήσεις τους είναι πιο ουσιαστικές ενώ ένα από τα μέλη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετάσχει ουσιαστικά και στην διαδικασία θα δηλώνει μόνον «παρών».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι και ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης σε συνέντευξη τύπου είχε αναφέρει ότι θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές και ότι ελάχιστοι από τους νυν διοικητές και αναπληρωτές θα παραμείνουν στις θέσεις τους.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ετοιμαστείτε τώρα για ολική κατάρρευση ! Επιθέσεις στον κυβερνοχώρο των Τραπεζών με πρόβες « Quantum Dawn» .

Πάρτε τα λεφτά από τις τράπεζες πριν να είναι πολύ αργά!

Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί έχουν γίνει περισσότερες από 80 επιθέσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προσομοιώνοντας ανταλλαγές ,κάνωντας παραβιάσεις των δεδομένων.

bankrunsriots

Λέγοντάς μας ότι « όλο το σύστημα « μπορεί να προσβάλει κατά του χρηματοπιστωτικού τομέα,που είναι μια πολύ μικρή πιθανότητα , επίσης είπε ότι αν ήταν να συμβεί αυτό, θα πρέπει να γίνει αμέσως ένα « υψηλού αντίκτυπου » γεγονός το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε απολύτως καταστροφικές συνέπειες σε εθνικό επίπεδο .

Υπάρχουν 5 σενάρια για το πως θα γίνουν οι επιθέσεις.

1,Μπαίνουν στον ιστοχώρο της εταιρείας ,την ανακατευθύνουν σε μια ψεύτικη ιστοσελίδα που αντικατοπτρίζει την αρχική , που σχεδιάστηκε από επιθέσεις για να κλέψουν τα διαπιστευτήρια του χρήστη .

2. Απειλούν ότι θα χτυπήσουν την ιστοσελίδα που είναι συνδεδεμένη η εταιρεία , εκτός αν πληρώσει τους χάκερ με λύτρα ( Το FBI είπε στο MarketWatch νωρίτερα αυτό το έτος, ότι οι χάκερς έχουν όλο και περισσότερες χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις. )

3. Παραβιάσεις των δεδομένων των πελατών .

4. Οι απώλειες της σύνδεσης με επεξεργαστές δεδομένων των συναλλαγών , ή μια συμβιβαστική λύση των εν λόγω πληροφοριών .

5. Αποτυχία συναλλαγών που θα οφείλεται σε κακόβουλο λογισμικό στα συστήματα εκκαθάρισης .

rectangle

Όπως αναφέρει ο Σπύρος στο βίντεο αντιλαμβανόμαστε ότι προετοιμάζουν ένα «γεγονός»,το θέμα είναι αν η περίπτωση είναι μια «πραγματική επίθεση στον κυβερνοχώρο», ενορχηστρωμένη από το εξωτερικό ή «ψευδή σημαία» επίθεση, ενορχηστρωμένη από μέσα.

Με το έθνος μας σε πολύ μεγάλο πρόβλημα, με ένα συνεχώς αυξανόμενο δημόσιο χρέος που μάλλον δεν θα είναι ποτέ σε θέση να εξοφλήσει, οι μέγα αυτές τις τράπεζες που έχουν προκαλέσει πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα ,απλά θα ξεκινήσουν μια συντονισμένη σειρά» ψευδών επιθέσεων σημαία» οι ίδιοι σε μια προσπάθεια να βγούμε από το χάος που έχουν προκαλέσει;

Θα μπορούσαν τότε να κατηγορήσουν θέλουν, χάκερ, τρομοκράτες, και στη συνέχεια να προχωρήσουν με τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία αφού εξοντώσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, καθαρά σε όλους.

Όπως και ο Dave από το X22Report μας λέει στο 2ο βίντεο που ακολουθεί,ότι είναι η ώρα που ο καθένας πρέπει να πάρει στα σοβαρά την οικονομική κατάρρευση, δεδομένου ότι μπορεί να είμαστε μόνο μερικές εβδομάδες μακριά.

Με τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή -γρήγορα- εκτός ελέγχου, όλοι γνωρίζουμε ότι η «ελίτ» αγαπά να ξεκινήσει παγκόσμιους πολέμους, μία φορά το χρηματοπιστωτικό σύστημα γυρίζει εντελώς εκτός ελέγχου, χωρίς καμία πιθανότητα ανάκτησης όπως μας έχει πλέον στην Αμερική.

Ο χρόνος περνά στην επόμενη τεράστια ψεύτικη σημαία στην Αμερική.



 

bank-cyber-report-card

 Bank-of-America





http://allnewspipeline.com/Banks_Quantum_Dawn_Cyber_Attacks.php
πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο γελαστός Θέλει συναίνεση για να διαπραγματευτεί με την τρόικα …

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Διαμόρφωση συγκεκριμένου πολιτικού πλαισίου προκειμένου να διαπραγματευτεί με την τρόικα για το ασφαλιστικό, αναμένεται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας στησύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που κατ’ αρχήν προγραμματίζεται για αύριο, ενώ στη συνάντηση θα συζητηθεί και το προσφυγικό.
«Θέλω να ενισχύσετε τη θέση της χώρας, καθώς θα διαπραγματευτώ με την τρόικα για το ασφαλιστικό» αναμένεται να τονίσει ο πρωθυπουργός στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Αλ. Τσίπρας φέρεται να έχει καταλήξει πως υπάρχουν θέματα που η Αθήνα θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τους εταίρους, όπως η ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων, η μη σύνδεση της εθνικής σύνταξης με εισοδηματικά κριτήρια, αλλά ρήτρα ανάπτυξης, η αύξηση των εισφορών αντί της μεγαλύτερης περικοπής κοκ.

Ο ίδιος φέρεται έτοιμος να τα διαπραγματευτεί με την ηγεσία των θεσμών (Γιούνκερ, Ντράγκι, Λαγκάρντ) αλλά και την Άγκελα Μέρκελ και θα ζητήσει από τα κόμματα συνεισφορά στη διαμόρφωση θέσεων και εν συνεχεία συναίνεση, ώστε να ενισχυθεί η διαπραγματευτική θέση της χώρας.

Στη σύσκεψη, μάλιστα, θα καταθέσει πλαίσιο θέσεων της κυβέρνησης, προκειμένου να υπάρχει βάση συζήτησης, ενώ συζητά να προτείνει και Επιτροπή Διαλόγου για το ασφαλιστικό, στην οποία τα κόμματα θα τοποθετήσουν τους εκπροσώπους τους και τους εμπειρογνώμονές τους.
Το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα δυσκολευτούν να μη στηρίξουν κοινές θέσεις σε διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον επικρατήσει «εποικοδομητική» αντιπολίτευση η χώρα θα εισέλθει σε τροχιά ευρύτερων συναινέσεων. Είναι, επίσης, σαφές πως εφόσον δημιουργηθεί ένα κλίμα στοιχειώδους έστω συμφωνίας, θα διευκολυνθούν οι «δύσκολοι» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπερψηφίσουν τα μέτρα.

Σήμερα οι επαφές

Σήμερα ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει τηλεφωνικές επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προκειμένου να τους εξηγήσει γιατί προτείνει τη σύγκλιση των αρχηγών, αλλά και προκειμένου να λάβει το τελικό τους ok για την πραγματοποίησή της.

Ανησυχία για τα εσωκομματικά της αντιπολίτευσης

Ανοιχτό, πάντως, είναι το ενδεχόμενο το ασφαλιστικό και η σύσκεψη των αρχηγών γι’ αυτό όχι απλώς να εντείνει τις αντιθέσεις στο εσωτερικό των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και να καταστήσει τη συναίνεση όμηρο των αντιπαραθέσεων αυτών.

Χαρακτηριστικό είναι-όπως επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη-ότι ήδη το ασφαλιστικό έγινε αντικείμενο συγκρούσεων στην αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς συγκεκριμένοι «δελφίνοι» όπως ο Απόστολος Τζιτζικώστας επεχείρησαν ήδη να θέσουν υπό «ομηρία», τον μεταβατικό Πρόεδρο του κόμματος Γ. Πλακιωτάκη.

Τα ίδια στελέχη παρατηρούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προσπάθεια του Μάκη Βορίδη να επαναφέρει στο προσκήνιο-και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο-τον Αντώνη Σαμαρά, όπως και τις προσπάθειες στελεχών του ΠΑΣΟΚ να μην προσέλθει, ει δυνατόν, το κόμμα τους στο διάλογο. Για πολλούς, άλλωστε, καθίσταται σαφές ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος τραβά το δικό του δρόμο, ενώ σημειώνεται και η προσπάθεια του Ανδρέα Λοβέρδου να τοποθετήσει στο κάδρο της αντιπαράθεσης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το Μέγαρο Μαξίμου, επίσης, τονίζει πως δεν έχει καμία βάση η τοποθέτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι η σύγκλιση του Συμβουλίου αποτελεί βήμα προς τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης.

Διαψεύδει την ύπαρξη mail των θεσμών

Το Μέγαρο Μαξίμου, πάντως, το βράδυ χθες διέψευσε ρεπορτάζ του Mega ότι τη συναίνεση της αντιπολίτευσης ζήτησαν με mail τους και οι δανειστές και κάνει λόγο για «συστηματική προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να υπονομεύσουν με οποιοδήποτε τρόπο τη σύγκλιση του Συμβουλίου».
Η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού έχει ως εξής:
Η σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, γίνεται αποκλειστικά με πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

Στην κυβέρνηση δεν έχει φτάσει κανένα χαρτί των θεσμών που να ζητάει σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ή οποιαδήποτε άλλου είδους πρωτοβουλία για το Ασφαλιστικό.

Από το πρωί, υπάρχει μια συστηματική προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων, που προσπαθούν να υπονομεύσουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο την σύγκληση του Συμβουλίου. Τους πληροφορούμε ότι ο εκνευρισμός τους γίνεται ορατός, και η προσπάθειά τους πέφτει στο κενό.




πηγη





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εργασια τι δουλεια να κανω σημερα τι ειδους εργασιες να επιλεξω

Όλοι μας γνωρίζουμε πως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, πολλές δουλειές της οποίες της έκανε ο κόσμος 5-10 χρόνια πριν σήμερα όχι απλός δεν έχουν ζήτηση άλλα έχουν εξαφανιστεί εντελώς.

Η ταχύτητα με την οποία άρχισε να εξελίσσεται η τεχνολογία έχει επηρεάσει όχι μόνο τον τομέα της εργασίας άλλα έχει επηρεάσει και την ζωή μας, για κάποιους προς το  καλυτερο ενώ για κάποιους άλλους προς το χειρότερο, πριν αρχίσω λοιπόν να αναλύω της εργασίες της οποίες πρέπει να επιλέγουμε σήμερα, θέλω να κάνω μια ερώτηση στους αναγνώστες του blog μου, έτσι ώστε αφού διαβάσετε το άρθρο μου να αφήσετε το σχόλιο σας απαντώντας στην ερώτηση μου η οποία είναι η έξεις :

Ποσά χρήματα βγάζατε πριν την κρίση και ποσά χρήματα βγάζετε σήμερα..? τι έξοδα είχατε πριν την κρίση και τι έξοδα έχετε σήμερα?

Θα σας παρακαλέσω να μην διστάσετε να απαντήσετε στην ερώτηση μου.

Θα αναφέρω μερικά επαγγέλματα θα τα αναλύσω για να καταλάβετε την σκέψη μου ύστερα θα αναφέρω και άλλα.

Manager πωλήσεων ( κατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο επάγγελμα )

Τεχνικός ( ψυκτικός υδραυλικός.... τα χειρότερα επαγγέλματα από άποψη πληρωμής σήμερα και στο μέλλον θα γίνουν ακόμη χειρότερα )

Διευθυντής ( για το εξωτερικό είναι από τα καλύτερα επαγγέλματα για την Ελλάδα είναι ένα απλός κάλο επάγγελμα)

Θα αναλύσω λίγο τώρα την σκέψη μου και αμέσως μετά αναφέρω τα καλύτερα επαγγέλματα η της καλύτερες εργασίες αν θέλετε για σήμερα και το μέλλον.

Ένας κάλος πωλητής μπορεί σήμερα μέσω ίντερνετ να προώθηση ότι προϊόντα θέλει να πουλάει ότι θέλει και τα έσοδα του να εξαρτιούνται μονό από αυτόν.

Ο τεχνικός έχει 2 χέρια οι τεχνικές δουλειές δεν πληρωνονται οπότε όσο και να τρέξεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω έτσι ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου σε αντίθεση με τον πωλητή ο οποίος με μια τηλεφωνική κλήση μπορεί να κάνει πώληση για μερικά χιλιάρικα.

Ο διευθυντής είναι ένα πολύ αξιοπρεπείς επάγγελμα με ένα κάλο σταθερό εισόδημα ωστόσο στην χωρά μας δεν θα βρεις κάποιον διευθυντή να βγάζει 3000-5000 euro όπως στο εξωτερικό.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία και την περιποίηση εμφάνισης είναι επαγγέλματα τα οποία θα έχουν πάντα ζήτηση ας πούμε μερικά παραδείγματα.

Τα προϊόντα περιποιήσεις ομορφιάς πάντα έχουν ζήτηση και πάντα πουλάνε γιατί ο κόσμος μεγαλώνει θέλει να δείχνει πιο νέος και είναι διατεθειμένος να πλήρωση για την εμφάνιση του.. προϊόντα αντινατισματος διατροφή κρέμες και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν πλέον άπειρες εταιρείες οι οποίες μπορούν να σας προσφέρουν εξειδικευμένα προϊόντα περιποιήσεις σε τιμές χονδρικής.

eshop ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο μπορείτε να το ανοίξετε με 450 euro και να πουλάτε οτι μπορείτε να φανταστείτε χωρείς καν να έχετε προμηθευτή το προϊόν αφού το πωλήσετε το παραγγέλνετε και το στέλνετε στον πελάτη οπότε το κεφαλαίο είναι 450 euro και φυσικά τα έξοδα φόροι και παει λέγοντας, τώρα θα μου πείτε πως με τους φόρους που έχουμε στην χωρα μας να κάνουμε έναρξη, υπάρχει λύση και για αυτό και η λύση είναι η γειτονική Βουλγαρία, κάνουμε έναρξη εκεί και πουλάμε Ελλάδα έχοντας ελάχιστους φόρους και ελάχιστα έξοδα.

Και εδώ θα πρέπει να σας ανοίξω τα χαρτιά μου και να σας πω πως έχω αποφασίσει να φτιάξω βίντεο μαθήματα για το πως να στήσετε την επιχείρηση σας μέσο eshop μόνοι σας Χωρής έξοδα θέλω στα σχολια να μου πείτε αν θέλετε να το κάνω η όχι.

Επαγγέλματα:

Manager πωλήσεων

Web developer ( Κατασκευές eshop ιστοσελίδες και ότι άλλο έχει να κάνει με το ίντερνετ )

Mobile developer ( από ότι έχετε προσέξει τα smart phone τα tabled έχουν πάρει φόρα και έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση ότι έχει να κάνει λοιπόν με εφαρμογές για mobile είναι το μέλλον )

Καλλυντικά και προϊόντα περιποιήσεις ( η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο είναι η γυναίκεια αγορά τα τελευταία χρόνια όμως ακόμη και οι άντρες άρχισαν να χρησιμοποιούν διάφορες κρέμες και πάει λέγοντας,  αυτοί η αγορά είναι η μονή που δεν είχε ποτέ κρίση και δεν θα έχει ποτέ )

Εδώ θα διακόψω το άρθρο μου επίτηδες γιατί θέλω να γεμίσουμε την λίστα με της καλύτερες εργασίες για το μέλλον στα σχολια από κάτω,  περιμένω λοιπών τα σχολια σας για της εργασίες και για το αν θα θέλατε να φτιαξω βίντεο για το πως να φτιάξετε eshop μόνοι σας και να στησεται μια επιχείρηση.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σε πανελλαδική στάση εργασίας οι γιατροί

Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 10:00 έως το τέλος της βάρδιας κήρυξε η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας διεκδικώντας την καταβολή των οφειλομένων από εφημερίες και την ομαλοποίηση της περαιτέρω καταβολής τους.

Στις 13:00 θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας με σκοπό να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τις οικονομικές υπηρεσίες ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας στις 30 Νοεμβρίου θα εκταμιευτούν προς τα νοσοκομεία και τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) τα κονδύλια για τις εφημερίες του τετάρτου τριμήνου του 2015. Όπως αναφέρει ο κ. Βαρνάβας, εντός του Δεκεμβρίου μπορούν να καταβληθούν οι εφημερίες Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, ενώ οι εφημερίες Δεκεμβρίου θα καταβληθούν εντός του Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ καλεί τις ενώσεις των γιατρών να συνεργαστούν με τα λογιστήρια των νοσοκομείων, ώστε να προχωρήσει έγκαιρα η ενταλματοποίηση των εφημεριών και να γίνει δυνατή η καταβολή τους, ενώ η Ομοσπονδία βρίσκεται σε επικοινωνία με τους διοικητές των ΥΠΕ για την καταβολή των εφημεριών των γιατρών που υπηρετούν στα Κέντρα Υγείας – ΠΕΔΥ.









ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΣτΕ: Πράσινο φως για απαλλοτρίωση ή ανταλλαγή οικοδομικών συνεταιρισμών

Υποχρεωμένο να ανταλλάσσει ή να απαλλοτριώνει δασικές εκτάσεις οικοδομικών συνεταιρισμών και φυσικών προσώπων, από τη στιγμή που αυτές δεν μπορούν να αξιοποιηθούν λόγω του δασικούς τους χαρακτήρα, είναι πλέον το Δημόσιο μετά από απόφαση του ΣτΕ.

Η απόφαση ισχύει για όλους τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς που αγόρασαν εδώ και δεκαετίες τις εκτάσεις τους (πριν από το Σύνταγμα του 1975) και εμποδίστηκαν να χτίσουν λόγω του δασικού τους χαρακτήρα.

Ειδικότερα, το Ανώτατο Ακυρωτικό δικαστήριο έκανε δεκτή αίτηση του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και 257 μελών του, που ζητούσε να ακυρωθεί η άρνηση («παράλειψη οφειλόμενης νόμιμης ενέργειας», όπως λέγεται) του υπουργείου Περιβάλλοντος να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την ανταλλαγή της έκτασης των 345 στρεμμάτων, που έχει στην κατοχή του στη θέση Χαμωλιά Βραώνας του δήμου Μαρκοπούλου Αττικής, με ίσης αξίας έκταση του Δημοσίου ή την απαλλοτρίωση της έκτασης αυτής.

Ο οικοδομικός συνεταιρισμός τον Ιούλιο του 2010 είχε καταθέσει σχετικό αίτημα στο επίμαχο υπουργείο για ανταλλαγή ή απαλλοτρίωση της δασικής έκτασής του, καθώς τα δάση και οι δασικές εκτάσεις δεν μπορούσαν να αξιοποιηθούν οικιστικά, αλλά δεν έτυχε απαντήσεως.

Όπως αναφέρει το ΣτΕ η νομοθεσία (νόμοι 998/1979, 3208/2003 και 4280/2014) προβλέπει ότι με το Δημόσιο μπορεί να γίνει ανταλλαγή εκτάσεων οικοδομικών συνεταιρισμών, φυσικών ή νομικών προσώπων που είναι ιδιοκτήτες δασών ή δασικών εκτάσεων ή εκτάσεων όπου απαγορεύεται η δόμηση ή είναι κηρυγμένοι αρχαιολογικοί χώροι ή αποτελούν τμήμα γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας. Για την ανταλλαγή αυτή πρέπει να προηγηθεί σχετικό αίτημα του οικοδομικού συνεταιρισμού, κ.λπ.

Οι δικαστές του ΣτΕ ερμηνεύοντας το Σύνταγμα, το πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο την ΕΣΔΑ και την νομοθεσία έκριναν ότι η Πολιτεία όφειλε «να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την απαλλοτρίωση ή την έγκριση της ανταλλαγής της δασικής έκτασης του εν λόγω συνεταιρισμού» και για το λόγο αυτό ακύρωσε την άρνηση της διοίκησης να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την απαλλοτρίωση ή την ανταλλαγή της επίμαχης δασικής έκτασης.





Newsroom ΔΟΛ




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σε διαθεσιμότητα δύο μηχανικοί της Audi

Η μονάδα Audi της εταιρίας Volkswagen έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο μηχανικούς αφότου οι μεγαλύτεροι ντιζελοκινητήρες της βρέθηκαν να είναι εκτός των ορίων εκπομπών στις ΗΠΑ, δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιοποιήθηκε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Audi Ρούπερτ Στάντλερ.

Η Volkswagen (VW) και η Audi ενημέρωσαν την περασμένη Πέμπτη τις αμερικανικές αρχές ότι ο εξοπλισμός που επέτρεπε τη χειραγώγηση των εκπομπών ρύπων και για τον οποίο δεν είχαν γνώση οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές, είχε τοποθετηθεί σε περίπου 85.000 οχήματα με τρίλιτρους πετρελαιοκινητήρες.

Η είδηση έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκάνδαλο που ταλανίζει τη μητρική VW και το οποίο οδήγησε στην αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου ενώ εξανεμίστηκαν περισσότερα από 20 δισεκ. ευρώ από την χρηματιστηριακή αξία της εταιρίας.

Η Audi διερευνά τώρα κατά πόσο εργαζόμενοί της, μεταξύ άλλων και στο τμήμα τεχνικής ανάπτυξης, εκούσια παραποίησαν τις συσκευές ελέγχου ρύπων και έχει θέσει σε διαθεσιμότητα δύο μηχανικούς, δήλωσε ο Στάντλερ σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα Donaukurier, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η τελευταία εξέλιξη στην Audi ανεβάζει τον αριθμό των αξιωματούχων που επιβεβαιωμένα έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα σε όλο τον όμιλο, ως αποτέλεσμα της εσωτερικής έρευνας, σε οκτώ, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον έξι υψηλόβαθμων στελεχών.



πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!