EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σοκ: Η γαλλική υπηρεσία πληροφοριών είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για την εγκληματική πολιτική της στην Συρία! - "Θα μας τινάξουν αυτοί που βοηθάμε"!

ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ 

Της Χριστίνας Φλάσκου

Είναι πολύ πρόσφατα τα λόγια των Γάλλων πολιτικών και οι αφορισμοί των προέδρων Ν.Σαρκοζί και Φ.Ολάντ κατά των Μ.Καντάφι και Μ.Ασαντ. Και καπνίζουν ακόμα τα λιβυκά χωριά με....
εκατοντάδες σκοτωμένα παιδιά από τους βομβαρδισμούς της γαλλικής Αεροπορίας που υποστήριζαν τους ισλαμιστές αντάρτες κατά του Καντάφι!

Και εξακολοθούν να πουλάνε μαζικά όπλα στην Σαουδική Αραβία και το Κατάρ που τους εξοπλίζουν, τους χρηματοδοτούν και τους στηρίζουν! Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν τιμωρήθηκε η γαλλική πολιτική δημιουργίας χάους στα κράτη που επενέβησαν μαζί με τους Αμερικανούς;

Θα υπήρχε ISIS αν δεν είχαν εισβάλλει στο Ιράκ; Θα είχε πέσει η Λιβύη σε χέρια τρομοκρατών αν δεν είχε στείλει ο Ν.Σαρκοζί τα Rafale να "φέρουν την δημοκρατία" στην Λιβύη; Θα υπήρχαν Γάλλοι τζιχαντιστές, αν η Γαλλία δεν πολεμούσε το νόμιμο πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ για να στήσουν μαζί με τις ΗΠΑ και το Κατάρ τον αγωγό φυσικού αερίου στα παράλια της Συρίας; Οχι! Ε, τώρα ήρθε η ώρα να πληρωθεί ο λογαριασμό...

Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές περισσότεροι από 571 Γάλλοι ισλαμιστές έχουν μεταβεί για να πολεμήσουν στη Συρία. «Όλοι τους είναι κατά την επιστροφή τους εν δυνάμει ωρολογιακές βόμβες έτοιμες να εκραγούν» πρόσθεσε.

Οι γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας είχαν λάβει στα σοβαρά αυτές τις προειδοποιήσεις. Τον Ιούνιο του 2011, η ηγεσία της Αστυνομίας διοργάνωσε μια μεγάλη άσκηση για την αντιμετώπιση πιθανών πολλαπλών βομβιστικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Το σενάριο προέβλεπε δύο-τρεις ταυτόχρονες επιθέσεις και σύλληψη ομήρων. Η γαλλική αντιτρομοκρατική υπηρεσία (GIGN) είχε μάλιστα αντλήσει διδάγματα και είχε βάλει στο μικροσκόπιο την τραγωδία του σχολείου στο Μπεσλάν στη Βόρεια Οσετία, τον Σεπτέμβριο 2004 (331 νεκροί) και την τρομοκρατική επίθεση στο θέατρο της Μόσχας τον Οκτώβριο του 2002 (117 νεκροί).

Η GIGN είχε εκπονήσει και ένα σχέδιο με την κωδική ονομασία «Διαρκής πόλεμος». Το σχέδιο προέβλεπε την αντιμετώπιση επιθέσεων σε πάνω από 200 δημόσιους χώρους, ανάμεσα στους οποίους το προεδρικό μέγαρο, το πρωθυπουργικό, η Εθνοσυνέλευση και μεγάλες αίθουσες του Παρισιού.

Αυτό που συνέβη στο Παρίσι ήταν το απόλυτο σενάριο που φοβόντουσαν οι γαλλικές υπηρεσίες Πληροφοριών", λέει στην εφημερίδα Le Figaro ο Μπερνάρ Σκαρσινί, πρώην επικεφαλής της γαλλικής αντικατασκοπείας.

"Με δεδομένη την εμπειρία και των άλλων χωρών, η Γαλλία προετοιμαζόταν, τονίζει χαρακτηριστικά. Στις 30 Σεπτεμβρίου, ο πρώην δικαστής της αντι-τρομοκρατικής υπηρεσίας Μαρκ Τρεβεντίς, κατά την αποχώρησή του από την ενεργό υπηρεσία, είχε μάλιστα προειδοποιήσει ότι «οι πιο σκοτεινές μέρες είναι μπροστά. Ο πραγματικός πόλεμος που σκοπεύει να εξαπολύσει στο έδαφος μας το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει αρχίσει ακόμη".

Ο γάλλος δικαστής είχε προειδοποιήσει ακόμη ότι το Ισλαμικό Κράτος "προτίθεται να μας χτυπήσει συστηματικά και σκληρά [...] Έχουν τα μέσα, τα χρήματα και την ικανότητα να αποκτούν εύκολα πολλά όπλα και να οργανώνουν μαζικές επιθέσεις".

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Υβ Τριτινιόν είχε πει πρόσφατα ότι "ο κίνδυνος προέρχεται από μικρές ή μεγάλες ομάδες τζιχαντιστών που έχουν επιστρέψει στη Γαλλία από τα θέατρα των επιχειρήσεων στη Συρία, τη Λιβύη, την Υεμένη και δεν θα διστάσουν να αναλάβουν δράση".

Αλλά τον Φ.Ολάντ τον ενδιέφερε απλώς να διώξει τον Ασαντ από τον εξουσία στην πρώην γαλλική αποικία...

Η Ιστορία θα τους κρίνει για την βοήθεια που προσέφεραν-και προσφέρουν-στους ισλαμιστές μακελάρηδες..






πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έρευνα ΠΑΜΑΚ: To 86% των Ελλήνων είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση

Απαισιόδοξοι εμφανίζονται οι Έλληνες για το μέλλον εκτιμώντας στη συντριπτική τους πλειοψηφία ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν θα μπορέσει να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια μέχρι το τέλος της τετραετίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονία για τον ΣΚΑΪ.

Το σύνολο σχεδόν των ελλήνων πολιτών, δεν είναι ικανοποιημένοι από την πολιτική και τις επιλογές της κυβέρνησης.












Σταθερά απαισιόδοξοι (70,5%) οι Έλληνες για το μέλλον τους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία (73,5%) θεωρούν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κατορθώσει να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια μέχρι το τέλος της 4ετίας.






Δηλώνουν σε αντίστοιχο υψηλότατο ποσοστό ότι οι μετεκλογικές εξελίξεις έχουν πάρει τον λάθος δρόμο (78%) αλλά και ότι είναι δυσαρεστημένοι με τις επιδόσεις της κυβέρνησης (86%).

Μπόνους: Η εκτίμηση (απ)αισιοδοξίας…








Όσο για τις εξελίξεις στη ΝΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μεταξύ των υποψηφίων, συγκεντρώνει την συμπάθεια των ερωτηθέντων, καθώς θα ήταν κατά πλειοψηφία αυτός που θα επέλεγαν για να συζητήσουν ένα σοβαρό πρόβλημα μαζί του, αλλά και ως παρέα για ένα…. δείπνο. Θα ήταν όμως και ο σύμβουλος ΥΠΟΙΚ και ΥΠΕΞ που θα προτιμούσαν αν ήταν οι ίδιοι υπουργοί. Εν τέλει ο νυν αρχηγός της ΝΔ είναι το πρόσωπο που θα επέλεγαν (26% των ερωτηθέντων ανεξαρτήτως κόμματος συνολικά αλλά και 47,5% των ψηφοφόρων της ΝΔ ειδικά, με στοιχεία Σεπτεμβρίου) για πρόεδρο της παράταξης, καθώς και ο υποψήφιος που θεωρούν οι ερωτηθέντες (56%) ότι τελικά θα εκλεγεί στη θέση αυτή.





Πάντως (στο σύνολο), ο Απόστολος Τζιτζικώστας ακολουθεί στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων, έπεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τελευταίος τερματίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο “Κανένας” ήταν η πρώτη αυθόρμητη απάντηση σε αρκετές ερωτήσεις.

Τέλος, σε ποσοστό 61%, οι ερωτηθέντες προκρίνουν την διαδικασία εκλογής προέδρου της ΝΔ από τη βάση της παράταξης.

Η νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε το διάστημα 10 – 11 Νοεμβρίου


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στις φλόγες ο καταυλισμός του Καλέ, πανηγυρίζουν για την σφαγή στο Παρίσι...

Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που είναι συγκεντρωμένοι στον καταυλισμό του Καλέ πανηγυρίζουν για την ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι και βάζουν συνεχώς φωτιές καίγοντας ότι βρουν μπροστά τους, εκμεταλλευόμενοι την γενική αναταραχή.

Τα ΜΜΕ περιέργως δεν βλέπουν καμμία σύνδεση των δύο γεγονότων, αλλά δεν αναφέρουν και επιθέσεις σε προάστια με μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων που επιτίθενται σε αστυνομικές περιπόλους αλλά και σε ασθενοφόρα που μεταφέρουν τραυματίες....

Πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

 Σοκαρισμένοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι δήλωσαν Κάμερον, Ραχόι, Ρέντσι, Σουλτς, Γιούνκερ.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε πως οι σκέψεις και οι προσευχές του είναι στοχευμένες στους Γάλλους

Την ώρα που το Παρίσι προσπαθεί να συνέλθει από το μπαράζ τρομοκρατικών χτυπημάτων που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έκανε μια ανάρτηση στο τουίτερ, στην οποία δήλωνε σοκαρισμένος με τις επιθέσεις.
 
Το τουίτ του Κάμερον:


Με τη σειρά του ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε σοκαρισμένος και πως στέκεται στο πλευρό των Γάλλων:


Ο Μάρτιν Σουλτς με τη σειρά του χαρακτήρισε «τρομερά» τα νέα που έφτασαν από το Παρίσι:


Ο Ισπανός πρωθυπουργός σε μήνυμά του μέσω Twitter δήλωσε και αυτός «σοκαρισμένος με τα γεγονότα στη γαλλική πρωτεύουσα και προσέφερε την αλληλεγγύη του ισπανικού λαού προς τους Γάλλους:


Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δήλωσε πως «η Ευρώπη θα απαντήσει σε αυτή τη βαρβαρότητα» ενώ λίγο αργότερα έκανε ανάρτηση στο Twitter όπου δήλωνε στήριξη στους «Γάλλους αδελφούς» του.

Συγκλονισμένη και η Μέρκελ …

«Βαθιά συγκλονισμένη από τις ειδήσεις και τις εικόνες που φθάνουν από το Παρίσι», δήλωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και τόνισε ότι η σκέψη της είναι αυτές τις ώρες «με τα θύματα των, προφανώς τρομοκρατικών, επιθέσεων», με τους συγγενείς, καθώς και με όλους τους ανθρώπους στο Παρίσι.

«Η γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή με την γαλλική κυβέρνηση και της έχει μεταφέρει την συμπάθεια και την αλληλεγγύη των ανθρώπων στην Γερμανία», τόνισε η κυρία Μέρκελ σε ανακοίνωσή της.
 
 
 





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πρωτοπόρο ελληνικό application λύνει τα χέρια σε γεωργούς και γεωπόνους

Η αναγνώριση των προβλημάτων μιας καλλιέργειας και η σωστή αντιμετώπισή τους αποτελούν δύσκολο έργο για τον γεωργό και τον γεωπόνο. Η σημασία τους όμως για την παραγωγική και οικονομική επιτυχία της γεωργικής επιχείρησης είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο γεωργός και ο γεωπόνος πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα φυτοπροστατευτικά μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουν τους παθογόνους παράγοντες οι οποίοι επιφέρουν ζημίες και ασθένειες στα φυτά. Η εύστοχη αναγνώριση των παραγόντων (έντοµα, ακάρεα, µύκητες, βακτήρια, νηµατώδεις), διάγνωση του προβλήματος και επιλογή δραστικών ουσιών/προϊόντων θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η λύση του CropDiagnosis

Στόχος του CropDiagnosis είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση παθογενειών από την αναγνώριση του προβλήματος της καλλιέργειας μέχρι την εφαρμογή του κατάλληλου προϊόντος. Μέσα από ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, ο χρήστης προχωρά στη διάγνωση του προβλήματος, επιλέγει το κατάλληλο φυτοπροστατευτικό προϊόν και λαμβάνει αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής.


Η λύση προσφέρει οικονομικά αλλά και περιβαλλοντικά οφέλη, όπως η αύξηση της παραγωγικότητας της καλλιέργειας, η αποφυγή λαθών τα οποία κοστίζουν χρήμα αλλά και χρόνο, η προστασία της υγείας του γεωργού καθώς δεν εκτείθεται άσκοπα σε χημικά και η μείωση των υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων στο έδαφος και τα γεωργικά προϊόντα λόγω της ορθολογικής χρήσης τους.

Το CropDiagnosis είναι η μοναδική εφαρμογή που φέρνει την επιστημονική διάγνωση παθογενειών απευθείας στα χέρια του γεωργού.
Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από το νέο έτος στα Google Play και App Store.

Πως λειτουργεί

Στο πρώτο στάδιο ο χρήστης εισάγει κάποιες βασικές πληροφορίες για την καλλιέργεια όπως: είδος, στάδιο ανάπτυξης, έδαφος, χαρακτηριστικά προβλήματος κ.ά. ενώ η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα την τοποθεσία και λαμβάνει στοιχεία για τις καιρικές συνθήκες. Με βάση τα στοιχεία αυτά, το σύστημα καταλήγει σε πιθανές διαγνώσεις και εμφανίζει στην οθόνη σχετικές εικόνες. Ο χρήστης καλείται να επιλέξει ποια εικόνα ταυτίζεται με την κατάσταση του φυτού ώστε να καταλήξει στη διάγνωση.

Με βάση τη διάγνωση, η εφαρμογή επιλέγει και εμφανίζει σε λίστα τις κατάλληλες δραστικές ουσίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Για κάθε ουσία ο χρήστης μπορεί να διαβάσει περισσότερες πληροφορίες (μέθοδος εφαρμογής, τρόπος δράσης, σημάνσεις επικινδυνότητας κ.ά., τιμή) ώστε να διαλέξει ποια επιθυμεί να εφαρμόσει. Αφού επιλέξει, το CropDiagnosis παρουσιάζει αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής (τρόπος παρασκευής ψεκαστικού υγρού, δοσολογία, ιδιαίτερες προφυλάξεις κ.ά.).

Η βάση δεδομένων του CropDiagnosis είναι πλήρως ενημερωμένη με τα είδη των καλλιεργειών, τα είδη των παθογόνων παραγόντων, απεικονίσεις συμπτωμάτων, σημείων και συνδρόμων των φυτονόσων και τις φυτοπροστατευτικές  δραστικές ουσίες και τα χαρακτηριστικά  αυτών.

Πηγές πληροφόρησης αποτελούν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανοιχτά δεδομένα από τον Ευρωπαϊκό και Μεσογειακό Οργανισμό Φυτοπροστασίας (European and Mediterranean Plant Protection Organization) και τη Γενική Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων της Ε.Ε. (Directorate-General for Health and Food Safety) κ.ά..


                                                             

Πως γεννήθηκε η ιδέα

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ηλεκτρονικής υγείας (e-health) προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα λογισμικού όπως ο φαρμακευτικός οδηγός Γαληνός (www.galinos.gr), το πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου Γαληνός Office (office.galinos.gr), το πρόγραμμα μηχανογράφησης κλινικών Ασκληπιός κ.ά.. Ένα από τα προϊόντα της είναι το σύστημα ιατροφαρμακευτικών υποδείξεων «Πανάκεια», το οποίο λαμβάνει στοιχεία για την κατάσταση της υγείας ασθενών καθώς και σωματομετρικά μεγέθη και προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για το πρόβλημα της υγείας τους. Βασισμένη σε αυτή την ήδη υλοποιημένη ιδέα, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στη «διάγνωση» και αντιμετώπιση των προβλημάτων των καλλιεργειών με αντίστοιχο τρόπο. Έτσι προέκυψε η εφαρμογή CropDiagnosis.

Η ομάδα και το όραμα

Η Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού και διαδικτυακών εφαρμογών.

Η ομάδα του CropDiagnosis αποτελείται από ικανά και έμπειρα στελέχη οι γνώσεις των οποίων συνδυάζονται αρμονικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και από επιστημονικής αλλά και από επιχειρηματικής πλευράς. Η Ergobyte διαθέτει πλήρως στελεχωμένα τμήματα ανάπτυξης λογισμικού, κωδικοποίησης και καταχώρησης πληροφορίας (data entry) και διαχείρισης έργου (project management).

Οι επικεφαλής των τμημάτων:

● Γιώργος Νικολαΐδης: Υπεύθυνος ομάδας σχεδιασμού και ανάπτυξης και Project Manager.
● Ζαχαριάδου Μάρθα: Υπεύθυνη διοικητικού τμήματος και επικοινωνίας.
● Μουστάκας Άνθιμος: Data entry specialist.


Σημειώνεται ότι η επιστημονική ομάδα της Ergobyte αποτελείται από γεωπόνους εξειδικευμένους σε θέματα φυτοπροστασίας και παραγωτικότητας καλλιεργειών.

Ο κ. Νικολαΐδης, συντονιστής της ομάδας, αναφέρει «Τα τελευταία χρόνια, ο ρόλος του αγρότη και του γεωπόνου αλλάζει, το ενδιαφέρον του στρέφεται στη σωστή οργάνωση της αγροτικής εκμετάλλευσης, στην ποιότητα των προϊόντων, στη βελτίωση οικονομικών μεγεθών κ.ά.. Προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να συμβάλλει σημαντικά η πληροφορική τεχνολογία, προσφέροντας λύσεις τηλεμετρίας, διαχείρισης καλλιέργειας, ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ.. Εάν οι Έλληνες γεωργοί καταφέρουν να ενσωματώσουν τις λύσεις αυτές στις δραστηριότητές τους, τότε η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής γεωργίας διεθνώς μπορεί να ενισχυθεί σημαντικά.».

Το CropDiagnosis στο FINODEX

Το project CropDiagnosis – Pest Diagnosis and Chemical Recommendation Engine, αποτελεί μία από τις 52 προτάσεις οι οποίες προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του προγράμματος-επιταχυντή FINODEX της κοινότητας FIWARE.

Στα πλαίσια του έργου, η εταιρεία αναπτύσσει ένα έξυπνο σύστημα το οποίο βοηθά γεωργούς και γεωπόνους κατά τον εντοπισμό παθογενειών στις καλλιέργειες, την επιλογή προστατευτικών προϊόντων και τον υπολογισμό δοσολογίας και τρόπου εφαρμογής.

Μέσα από ένα εύχρηστο ερωτηματολόγιο το οποίο αποτελείται από εικόνες, ο χρήστης εντοπίζει και εισάγει τα συμπτώματα του προβλήματος. Στη συνέχεια, το σύστημα εμφανίζει τη λίστα προτεινόμενων προϊόντων με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους (τιμή, επικινδυνότητα κ.λπ.). Μετά την επιλογή από τον χρήστη, το CropDiagnosis προσφέρει αναλυτικές οδηγίες χρήσης και εφαρμογής, ανάλογη των στρεμμάτων του χωραφιού και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Το έργο FINODEX είναι ένα από τα 16 ευρωπαϊκά έργα επιταχυντές (accelerators) στο πλαίσιο του FIWARE. Το πρόγραμμα αξιολογεί, επιλέγει, χρηματοδοτεί και υποστηρίζει μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ομάδες ιδιωτών για την ανάπτυξη εφαρμογών σε διάφορους τομείς όπως ηλεκτρονική υγεία (e-health), έξυπνες πόλεις (smart cities), γεωργία (agrifood), μεταφορές (transport) κ.ά.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα FI-WARE Accelerator ενθαρρύνει την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών βασισμένων σε καινοτόμες υπηρεσίες και εφαρμογές πληροφορικής και διαδικτύου (τεχνολογία FI-WARE). Προσφέρει μια ανοικτή πλατφόρμα απλών και δυναμικών APIs με στόχο τη δημιουργία ενός βιώσιμου οικοσυστήματος για την αξιοποίηση των ευκαιριών που θα προκύψουν από το νέο κύμα της ψηφιοποίησης (Future Internet).


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα : http://www.cropdiagnosis.com


Χαρά Φρουδαράκη tvxs





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μακελειό στο Παρίσι: Τα 23 λεπτά που βύθισαν στο πένθος τη Γαλλία

Αποφράδα ήταν η χθεσινή μέρα για τη Γαλλία, που υπέστη τις 7 συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στην καρδιά της πρωτεύουσάς της, στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών, όλες οι επιθέσεις έγιναν μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, 23' για την ακρίβεια, με μια αλληλουχία ανά 5 λεπτά.
Το χρονικό της χθεσινής «ημέρας τρόμου» όπως το κατέγραψε το υπουργείο εσωτερικών έχει ως εξής:

Στις 21:20 έγινε η πρώτη έκρηξη με ανατίναξη ενός καμικάζι έξω από το γήπεδο « Stade de France », κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία.

Ήταν συγκεντρωμένα γύρω στα 80.000 άτομα και ανάμεσά τους ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών.

Στις 21:25 ήτοι 5΄αργότερα, οι πρώτοι πυροβολισμοί στο 10ο διαμέρισμα ανατολικά στο Παρίσι στο αίθριο μιας πιτσαρίας. Πέντε άτομα έπεσαν νεκρά από τις ριπές.

Στις 21: 30, ήτοι για ακόμα μια φορά 5' αργότερα, δεύτερη ενέργεια καμικάζι έξω από το Στάδιο.

21:38, Επιστροφή στο κέντρο του Παρισιού ( Rue de Charonne) στο 11ο διαμέρισμα νέα επίθεση σε εστιατόρια, στα τραπεζάκια έξω, με 19 νεκρούς σύμφωνα με το υπουργείο.

21: 43 ήτοι 5' αργότερα, νέα έκρηξη πάντα στο 11ο ( Boulevard Voltaire) μπροστά στο νούμερο 253 κοντά στην πλατεία του Έθνους (place de la Nation).

21: 50 αρχή της επίθεσης στο Μπατακλάν στο ίδιο μπουλεβάρτο Βολτέρ, αλλά στο νούμερο 50, όπου ευρίσκεται η ιστορική για την πρωτεύουσα αίθουσα συναυλιών. Η απόσταση από την προηγούμενη επίθεση είναι μόλις 2 χιλιόμετρα ήτοι 5' με αυτοκίνητο.

Επίθεση στο Μπατακλάν

Στο Μπατακλάν η επίθεση των τρομοκρατών διήρκησε 3 ώρες έως την έφοδο των ειδικών μονάδων της αστυνομίας.

21: 53 Τρίτη ενέργεια καμικάζι και πάλι στο Στάδιο.

Η χθεσινή πολλαπλή επίθεση είχε τρία καινούργια στοιχεία σε σύγκριση με τις προηγούμενες που έχει υποστεί η Γαλλία :

Το πρώτο είναι ότι για πρώτη φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με επιθέσεις καμικάζι στο έδαφός της.

Το δεύτερο, ότι υπήρξε ένας πρωτοφανής συντονισμός χρονικά, πράγμα που αποδεικνύει τη λεπτομερή προετοιμασία και την πολύ καλή γνώση των κεντρικών σημείων της πρωτεύουσας και των συνηθειών των Παριζιάνων.

Το τρίτο είναι, ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένος στόχος χθες. Οι τρομοκράτες πυροβολούσαν στα τυφλά, μαζικά με μοναδική επιδίωξη, όσους πιο πολλούς πάρει ο χάρος.

Και αυτό είναι που προκαλεί φρίκη και ανασφάλεια στους Παριζιάνους. Στις προηγούμενες επιθέσεις υπήρχαν συγκεκριμένοι στόχοι, πολιτικοί, θρησκευτικοί ή άλλοι.

Γήπεδο Παρίσι


Χθες στόχευσαν στο πνεύμα και την καρδιά της Γαλλίας.

Άλλωστε με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε το Ισλαμικό κράτος στο Διαδίκτυο, μέσα στο πρωινό, ένας ανώνυμος ακτιβιστής φέρεται να δηλώνει : «H Γαλλία δεν θα ζήσει εν ειρήνη όσο συνεχίζονται οι αεροπορικές επιθέσεις στη Συρία».
Η μακάβρια λίστα

Όπως έγινε γνωστό, στα δημόσια νοσοκομεία του Παρισιού έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται 300 θύματα των χθεσινοβραδυνών επιθέσεων, από τα οποία τα 80 βρίσκονται σε "κατάσταση κατεπείγουσας ανάγκης" και 177 σε κατάσταση "σχετικής" ανάγκης, ανακοίνωσαν οι νοσοκομειακές αρχές.


 


© Μίκα Κοντορούση
Στους 128 οι νεκροί.

πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κανονικά την Κυριακή το τραμ - Απεργία σε μετρό και ΗΣΑΠ

Κανονικά θα λειτουργεί αύριο Κυριακή, το τραμ, αφού οι εργαζόμενοι δεν μετέχουν τελικά στην 24ωρη απεργία που κήρυξε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης στη ΣΤΑΣΥ.

Ωστόσο, ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, προκειμένου οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς να μετέχουν στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί

Το σωματείο των εργαζομένων (Σωματείο Κίνησης της ΣΤΑΣΥ), σε ανακοινωσή του καταγγέλλει ότι «η κυβέρνηση σχεδιάζει νέες μειώσεις στις αποδοχές των υπαλλήλων, γεγονός που συνδυάζεται και από τις ανισότητες που έχει προκαλέσει η ισοπέδωση του ασφαλιστικού συστήματος».«Όλα αυτά» συνεχίζει η ανακοίνωση «έρχεται να τα επιστεγάσει και η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση της εταιρείας, η οποία διορίστηκε από πολιτικές ηγεσίες που υπηρετούσαν ιδεολογικές κατευθύνσεις που εδώ και μήνες έχουν κριθεί και καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό».

Τέλος, καλεί τα μέλη να συμμετέχουν στην γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας για να αποφασίσουν «την συνέχιση της δράσης τους».




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πεντάχρονη από τη Συρία παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στον Εβρο

Στις σιδηροδρομικές ράγες του Έβρου κόπηκε βίαια το νήμα ζωής πεντάχρονης προσφυγοπούλας η οποία κατάφερε με την οικογένειά της να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Διέσχισαν χιλιόμετρα από τη Συρία έως την Ελλάδα πιασμένοι χέρι χέρι ακολουθώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Η εξαμελής οικογένεια προσφύγων ίσως επέλεξε να εισέλθει στη χώρα από τα χερσαία σύνορα του Έβρου, για να μην κινδυνέψει στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, να μη χαθεί στο μεγάλο προς τη σωτηρία ταξίδι.Δεν τα κατάφερε. Η συσσωρευμένη κούραση, η αγωνία της σύλληψης, η πορεία προς το άγνωστο, μέρα με τη μέρα καταβάλουν το σώμα, χαλαρώνουν τις αισθήσεις και τα αντανακλαστικά.

Η επιλογή της σιδηροδρομικής γραμμής ως πυξίδα σε έναν άγνωστο τόπο φαντάζει λογική και ασφαλής. Απεδείχθη πως δεν ήταν.Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι λόγοι που η πεντάχρονη πρόσφυγας διέφυγε της προσοχής της οικογενείας της ενώ κινούνταν πεζή παραπλεύρως της σιδηροδρομικής γραμμής Δικαίων-Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενη αμαξοστοιχία.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Επτά νεκροί από εκτροχιασμό τρένου κοντά Στρασβούργο

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και επτά τραυματίστηκαν σήμερα το απόγευμα κοντά στο Στρασβούργο, όταν εκτροχιάστηκε μία υπερταχεία της TGV, λίγες ώρες μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα στο Παρίσι.

Το τρένο πραγματοποιούσε δοκιμαστικά δρομολόγια σε μια νέα γραμμή στα βόρεια του Στρασβούργου και επέβαιναν μόνο τεχνικοί, σύμφωνα με την Εθνική Εταιρεία Γαλλικών Σιδηροδρόμων (SNCF), ενώ εκτροχιάστηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.Πηγή προσκείμενη στις έρευνες είπε ότι στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 49 τεχνικοί, οι οποίοι έκαναν δοκιμές στη νέα γραμμή που πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία την άνοιξη του 2016. Ο αριθμός των τραυματιών δεν έχει διευκρινιστεί.

Το τρένο κατέληξε στο βάθος ενός καναλιού, κάτω από μια γέφυρα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες της αστυνομίας, ελικόπτερα και πολλές δεκάδες ασθενοφόρα προκειμένου να συνδράμουν τους τραυματίες.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Κρήτη θα υποστεί τις σοβαρότερες επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή

Η Κρήτη -συγκεκριμένα οι παράκτιες περιοχές στο βόρειο τμήμα του νησιού- εκτιμάται πως θα υποστεί τις σοβαρότερες επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή -με πλημμύρες από ακραία κύματα- μέχρι το 2050, καθώς και την επόμενη πεντηκονταετία, μέχρι το 2100.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει συνολικά στην Ελλάδα μία ένταση των ακραίων φαινομένων και πλημμυρών, που σχετίζονται με το κυματικό κλίμα, χωρίς, ωστόσο, να προβλέπονται σενάρια μεγάλης καταστροφής και σημαντικών αλλαγών στη μέση στάθμη των ελληνικών θαλασσών. Η Πελοπόννησος είναι, εκτός από την Κρήτη, ευάλωτη στα ακραία φαινόμενα, που σχετίζονται με τα κύματα.

“Λόγω των βοριάδων θα έχουμε περισσότερα προβλήματα στην Κρήτη, στο βόρειο τμήμα της Κρήτης και επίσης στην Πελοπόννησο, αν και θα υπάρχουν διαφορές σε όλες τις περιοχές, στις οποίες έχουμε παρατηρήσει προβλήματα πλημμύρισης και διάβρωσης” ανέφερε, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, καθηγητή Παναγιώτης Πρίνος, επιστημονικά υπεύθυνος του ερευνητικού έργου “Επίδραση της κλιματικής αλλαγής στη στάθμη και το κυματικό κλίμα των ελληνικών θαλασσών, στην τρωτότητα των παράκτιων περιοχών και στην ασφάλεια θαλάσσιων και παράκτιων έργων”, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ενίσχυσης της Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας “Θαλής”.


Τον Ιανουάριο του 2012 ξεκίνησε η εκπόνηση της έρευνας, σχεδιασμένης αποκλειστικά για τις ελληνικές θάλασσες (Αιγαίο και Ιόνιο πέλαγος), η οποία παρουσιάζει εμπεριστατωμένα τις επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής στα ατμοσφαιρικά και στα θαλάσσια χαρακτηριστικά (ατμοσφαιρική πίεση, άνεμοι, μέση στάθμη θάλασσας, κύματα, μετεωρολογική παλίρροια), στην τρωτότητα επιλεγμένων ελληνικών παράκτιων περιοχών σε κατάκλυση και διάβρωση, καθώς και στη λειτουργικότητα και ασφάλεια παράκτιων κατασκευών και λιμενικών έργων.

“Έχουμε εξετάσει τα φαινόμενα, που σχετίζονται με τα ακραία κύματα, που μπορεί να προκαλέσουν πλημμύρες από τη θάλασσα στις παράκτιες περιοχές. Γενικά, η κατάσταση δεν είναι τόσο αρνητική, αν και το τι θα συμβεί σχετίζεται με κάποιο συγκεκριμένο σενάριο, δε μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια τι θα γίνει σε δέκα χρόνια ή σε πέντε, γιατί μιλάμε γενικότερα, πώς θα συμπεριφερθεί το κλίμα σε βάθος μιας 30ετίας, 50ετίας” ανέφερε ο κ. Πρίνος.

“Δεν θα έχουμε σημαντικές αλλαγές στη μέση στάθμη των ελληνικών θαλασσών. Αυτό που έχει παρατηρηθεί είναι ότι θα έχουμε συχνότερη εμφάνιση ακραίων φαινομένων. Οι μέσες τάσεις θα διατηρηθούν λίγο – πολύ στα σημερινά επίπεδα” διευκρίνισε ο καθηγητής.

“Καμία απειλή για το 80% των ακτών, ευάλωτες οι ακτές στο Δέλτα των ποταμών”

Ποιες είναι οι ελληνικές ακτές που απειλούνται, τόσο από την κλιματική αλλαγή όσο και από την ανθρώπινη αυθαιρεσία, παρουσίασε, στη ίδια ημερίδα για το πρόγραμμα “Θαλής”, ο γεωλόγος- ιζηματολόγος Χρήστος Αναγνώστου, διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών.

“Οι απόκρημνες ακτές, με μικρές παραλίες, είναι το 80% των παράκτιων περιοχών, άρα γι’ αυτές δεν υφίσταται θέμα -απειλή με την καθημερινή ορολογία- από την κλιματική αλλαγή, από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας” είπε ο κ. Αναγνώστου.

“Εκείνες που θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα δεχθούν την επίθεση από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας είναι οι αποθέσεις οι δελταϊκές, που αποτελούν το 15% των ακτών, καθώς και κάποιες άλλες ακτές που είναι μπροστά από τις βραχώδεις και αντιστοιχούν σε ένα 5%” πρόσθεσε.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τις δελταϊκές ακτές, ο ερευνητής διευκρίνισε ότι “σε αυτές υπερισχύει η δυναμική του ποταμού και δημιουργεί παραλίες” και συνεπώς “αν έχουμε μεγαλύτερη τροφοδοσία, λόγω της κλιματικής αλλαγής, δεν θα έχουμε υποχώρηση στις ακτές στις περιοχές αυτές, αλλά είναι πιθανόν να έχουμε επέλαση της ξηράς”.

Ο κ. Αναγνώστου σημείωσε ότι η ελληνική κοινωνία θα πρέπει, αντί να “στρεσάρεται” σε σχέση με την κλιματική αλλαγή, να προβληματιστεί για ποιες συνέπειές της θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα και ποιες σχετίζονται απλώς με την ανθρώπινη αυθαιρεσία. “Πρέπει να προστατεύσουμε από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας την πισίνα μέσα στη θάλασσα, πρέπει να πληρώσει η κοινωνία, για να προστατεύσει από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας το οικοδόμημα στην Ρόδο, που έβγαλε άδεια για 1.800 μέτρα και οικοδόμησε 18.000 μέτρα; Θα πρέπει να πληρώσει η κοινωνία για να τον προστατέψει αυτόν το έκανε;” διερωτήθηκε.






ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τότε όλοι εσείς δε θα χωράτε πια στη Γη που προδώσατε…Τότε να είστε σίγουροι πως δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

Πολίτες της Ευρώπης πέφτουν νεκροί, ενώ ήδη το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα προετοιμάζεται. Ρώμη και Λονδίνο στοχοποιήθηκαν ήδη. Οι ανθρώπινες μηχανές του θανάτου βρίσκονται διάσπαρτες παντού…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, ποια θα είναι η έκταση του φονικού, με πόσο ποτάμι αίματος θα ξεπλυθούν οι δολοφονικές επιχειρήσεις των ισχυρών στη Μέση Ανατολή και η αφέλεια των Δυτικών κοινωνιών που παραμυθιάζονται, με τον κατευθυνόμενο ψευτοουμανισμό των Πιλάτων και το δηλητήριο της πολυπολιτισμικής αποβλάκωσης.

Στη δολοφονική επιχείρηση των τεράτων, όλα έχουν τη δική τους ταυτότητα, και κανείς πλέον δε δικαιούται να την αποσιωπά.
  • Ταυτότητα έχουν οι χορογράφοι των επεμβάσεων και των γεωπολιτικών ανατροπών στη Μέση Ανατολή. Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που αιματοκύλησαν αυτή τη γωνιά της Γης, για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα, είναι αυτές που οι εκπρόσωποί τους έχυσαν χθες το πρώτο υποκριτικό δάκρυ, χλευάζοντας ουσιαστικά  τα κορμιά των αθώων που ξεψυχούσαν, χωρίς να έχουν ούτε καν την απάντηση στο μοιραίο «γιατί».
  • Ταυτότητα έχουν και οι αιματοβαμμένοι φονιάδες της χθεσινής επιχείρησης μίσους. Μια ταυτότητα που την βροντοφώναξαν με το καμάρι του διεστραμμένου φονιά, στην κραυγή του θανάτου: «Αλλάχ Ακμπάρ».
  • Ταυτότητα έχει και το κίνητρο μίσους των τεράτων. Είναι η κουλτούρα του θανάτου που διαπερνά τις διεστραμμένες ψυχές τους. Είναι η πολιτική θρησκεία του μίσους που γαληνεύει τα αρρωστημένα τους μυαλά. Είναι το καρκίνωμα του… φανατικού ισλαμισμού που μας φύτεψαν ντε φάκτο στις γειτονιές και στη ζωή μας.

Αυτά τα τέρατα, δε δολοφόνησαν χθες για να τιμωρήσουν τους ενόχους για τις κατεστραμμένες τους πατρίδες. Σκότωσαν γιατί μισούν τους πολίτες των Δυτικών κοινωνιών. Γιατί μισούν τις αξίες και τον πολιτισμό των λαών τους. Σκότωσαν σφιχταγγαλιασμένοι με τους φονιάδες των δικών τους πατρίδων. Σκότωσαν για να τους προσφέρουν το ανανεωμένο άλλοθι που χρειάζονται για να συνεχίσουν να δολοφονούν τους συμπατριώτες τους. Σκότωσαν αθώους.

Μα ο μαύρος κατάλογος των ενόχων, δε σταματάει εδώ.

Η πλέον κατάπτυστη, η εξ ίσου συνένοχη και η επίσης αιματοβαμμένη ταυτότητα που περιφέρεται ανάμεσά μας, ως δήθεν αμέριμνη και δήθεν συντετριμμένη δακρύζοντας υποκριτικά πάνω από τη μυρωδιά του θανάτου, είναι η ταυτότητα των ατζέντηδων, που έκαναν και κάνουν ότι μπορούν για να τους φυτέψουν ανάμεσά μας.
  • Είναι οι πολιτικοί εκπρόσωποι που ανέλαβαν να διαχειριστούν μαζί με όλα τα άλλα, αυτό που αρέσκονται να αποκαλούν πολιτικά ορθό, και που νομοθετούν την υποχρεωτικότητά του στις συνειδήσεις των ανθρώπων.
  • Είναι οι πληρωμένοι «ανθρωπιστές» των ταγμάτων του σκότους, η νεοταξίτικη τσογλαναρία του Σόρος που υποκρίνονται ουμανισμό αλλά μισούν το συμπολίτη και την πατρίδα που τους γέννησε, όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.
  • Είναι οι δήθεν δημοκράτες που βάφτισαν «αλληλεγγύη» τις πολιτικές της κατευθυνόμενης εθνικής αποδόμησης, που βάφτισαν «διεθνισμό» την ετερόκλητη πολυπολιτισμική σούπα, που αποκαλούν «αριστερή πολιτική» τον εμμονικό εθνομηδενισμό με όλα του τα συνεπακόλουθα.
  • Είναι τα τάγματα των εφιαλτών, που βγαίνουν στους δρόμους μασκαρεμένοι δικαιωματιστές, που λειτουργούν στην πράξη ως θλιβεροί αβανταδόροι των φονιάδων.

Όλοι αυτοί που σήμερα εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, φοβούμενοι την οργή του κάθε πολίτη, , αυτοί που μετέτρεψαν τον ανθρωπισμό σε αμειβόμενη μπίζνα, αυτοί που εύκολα και αβασάνιστα, δε δίσταζαν να προσάψουν την ταμπέλα του «ακροδεξιού», σε όλους εκείνους που έβλεπαν τι έρχεται και προειδοποιούσαν για τον εφιάλτη, όλοι αυτοί που με τη στάση τους και τη δράση τους – σε συνεργασία με τους προσκυνημένους στα κελεύσματα της Νέας Τάξης πολιτικούς – δε λειτούργησαν ως διαχειριστές της κατατρεγμένης προσφυγιάς, αλλά απηύθυναν διαρκές κάλεσμα σε δουλεμπόρους και φονιάδες για την κατάληψη των πατρίδων μας, από τους επικίνδυνους εισβολείς, είναι το ίδιο ένοχοι  με τους αιματοβαμμένους φονιάδες.

Υπόλογοι απέναντι σε όλους εμάς, δεν είναι οι αδίστακτοι φυσικοί δολοφόνοι, γιατί δε μπορούν να είναι έτσι κι αλλιώς. Υπόλογοι… εγκληματικά υπόλογοι είστε όλοι εσείς. 
  • Όλοι εσείς που αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας.
  • Όλοι εσείς που αφορίσατε και ενοχοποιήσατε την ανησυχία των πολιτών.
  • Όλοι εσείς που βαφτίσατε «ανθρωπισμό» την αντεθνική σας εμπάθεια.
  • Όλοι εσείς που στηρίξατε, που ενισχύσατε, που εξωραΐσατε, που νομιμοποιήσατε, το πιο βρώμικο και ύπουλο σχέδιο εποικισμού των χωρών και αποδόμησης των εθνών.
  • Όλοι εσείς που στηρίξατε το σχέδιο των εφιαλτών να νομοθετήσουν την υποχρεωτικότητα της ανοχής μας, την υποχρεωτικότητα της συμβίωσής μας με ο φίδι του ισλαμοφασισμού μέσα στις ίδιες τις γειτονιές μας.

Όλοι εσείς, θα πρέπει αργά ή γρήγορα να υποστείτε την παραδειγματικότερη των τιμωριών ως πρωταίτιοι των πιο φρικιαστικών εγκλημάτων.
Αυτή η κοινωνία, αργά ή γρήγορα θα αφυπνιστεί, θα καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις σας, θα
συνειδητοποιήσει πόσο κίβδηλος και υποκριτικός ήταν ο «ανθρωπισμός» σας… Και τότε να είστε σίγουροι πως δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

Όταν κι ο τελευταίος αγνός Έλληνας που έσωζε με αυτοθυσία – και καλά έκανε – το «μωρέλι» στη θάλασσα της Μυτιλήνης, συνειδητοποιήσει πως το κοπέλι ο πατέρας του, έβαψε τα χέρια του με αίμα αθώων σε κάποια άλλη πατρίδα, έτσι απλά γιατί μίσησε το λαό της και τις αξίες του, τότε όλοι εσείς δε θα χωράτε πια στη Γη που προδώσατε με τον πιο ύπουλο και εφιαλτικό τρόπο.





πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Ατζέντα των επιθέσεων στο Παρίσι επιβεβαιώθηκε: Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα εισβάλει στη Συρία! (βίντεο)

Η Ατζέντα των επιθέσεων στο Παρίσι επιβεβαιώθηκε: Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα εισβάλει στη Συρία! (βίντεο)




       



πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ενός λεπτού σιγή το μεσημέρι της Δευτέρας στη Γαλλία

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00 ώρα Ελλάδας) παντού στη Γαλλία, όπου οι σημαίες θα κυματίζουν επίσης μεσίστιες ως φόρος τιμής στα θύματα των φονικών επιθέσεων του Παρισιού, έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες του Γάλλου πρωθυπουργού.

Οι αποφάσεις αυτές, καθώς και η επιβεβαίωση του τριήμερου εθνικού πένθους –Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα– που ανακοινώθηκε από τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, περιλαμβάνονται σε μια εγκύκλιο που υπογράφηκε σήμερα το μεσημέρι από τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του.

Στο μεταξύ, στη Μαδρίτη, πολλές εκατοντάδες άνθρωποι τήρησαν σήμερα ενός λεπτού σιγή μπροστά στο δημαρχείο και στη συνέχεια η δήμαρχος και πολίτες έψαλαν τη «Μασσαλιώτιδα», τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας.Την ίδια στιγμή, ενός λεπτού σιγή τηρούνταν και στη Βαρκελώνη, μπροστά στο δημαρχείο αυτής της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ισπανίας και έδρας της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας.





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αλγόριθμος για αυτόνομα drones

Ερευνητής του CSAIL (Computer Science and Artificial Intelligence Lab) του ΜΙΤ ανέπτυξε ένα σύστημα εντοπισμού εμποδίων που επιτρέπει σε ένα drone να προβαίνει σε απότομες κινήσεις αποφυγής μέσα σε «δύσκολα» περιβάλλοντα, όπως ένα δάσος.

«Όλοι φτιάχνουν drones σήμερα, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς να τα κάνει να μην πέφτουν πάνω σε πράγματα» λέει ο Άντριου Μπάρι, διδακτορικός του CSAIL, που ανέπτυξε το σύστημα σε συνεργασία με τον Ρας Τέντρεικ, καθηγητή του ΜΙΤ. «Αισθητήρες όπως το lidar είναι πολύ βαριοί για να τοποθετηθούν σε μικρά αεροσκάφη, και η δημιουργία χαρτών του περιβάλλοντος εκ των προτέρων δεν είναι πρακτική. Αν θέλουμε drones που μπορούν να πετούν γρήγορα και να πλοηγούνται στον πραγματικό κόσμο, χρειαζόμαστε καλύτερους, ταχύτερους αλγορίθμους».

Ο αλγόριθμος stereo-vision «τρέχει» 20 φορές γρηγορότερα από άλλα υπάρχοντα λογισμικά και επιτρέπει στο drone να εντοπίζει αντικείμενα και να φτιάχνει έναν πλήρη χάρτη του περιβάλλοντός του σε πραγματικό χρόνο. Λειτουργώντας στα 120 frames/ δευτερόλεπτο, το λογισμικό, που είναι open-source και είναι διαθέσιμο online, βγάζει πληροφορίες βάθους σε ταχύτητα 8,3 μιλισεκόντ ανά frame.




Ο αλγόριθμος stereo-vision «τρέχει» 20 φορές γρηγορότερα από άλλα υπάρχοντα λογισμικά και επιτρέπει στο drone να εντοπίζει αντικείμενα και να φτιάχνει έναν πλήρη χάρτη του περιβάλλοντός του σε πραγματικό χρόνο.


Όσον αφορά στο drone, το οποίο έχει βάρος κάτι λιγότερο από μισό κιλό και έχει άνοιγμα φτερών 86 εκατοστά, κατασκευάστηκε από εμπορικά διαθέσιμα τμήματα, με συνολικό κόστος 1.700 δολάρια- περιλαμβανομένης μιας κάμερας σε κάθε φτερό και δύο επεξεργαστών αντίστοιχων αυτών που βρίσκει κανείς σε κινητά τηλέφωνα.

«Παραδοσιακοί» αλγόριθμοι που επικεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο ζήτημα θα χρησιμοποιούσαν τις εικόνες από κάθε κάμερα και θα πραγματοποιούσαν αναζητήσεις σε πολλαπλές αποστάσεις- 1 μέτρο, 2 μέτρα, 3 και ούτω καθεξής- για να διαπιστώνουν εάν υπάρχουν αντικείμενα στον δρόμο του drone. Ωστόσο, τέτοιες προσεγγίσεις είναι δύσκολες υπολογιστικά, οπότε και απαιτείται πιο εξειδικευμένο hardware για να μπορεί να πετάξει σε άξιες λόγου ταχύτητες το αεροσκάφος.

Ο Μπάρι αντιλήφθηκε πως, στις ταχύτητες στις οποίες πετά το συγκεκριμένο drone, ο κόσμος γύρω δεν αλλάζει σημαντικά ανάμεσα στα frames, οπότε και απαιτείται μόνο ένα μικρό ποσοστό μετρήσεων – σε απόσταση 10 μέτρων. «Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις για οτιδήποτε βρίσκεται πιο κοντά ή πιο μακριά» αναφέρει σχετικά, τονίζοντας ότι αυτός ο ορίζοντας «προχωρά» συνεχώς προς τα εμπρός. Όπως σημειώνει, εργάζεται ήδη πάνω στη βελτίωση των αλγορίθμων έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν σε πολλαπλά βάθη και σε περιβάλλοντα με ποικιλία εμποδίων.






Πηγή



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Καταρρέει οικονομικά χώρα της Ευρώπης…

Ένας από σφοδρότερους επικριτές της Ελλάδας στην Ευρώπη κατά την κρίση χρέους, η Φινλανδία κατηγορούσε τη χώρα ότι δεν κατάφερε να προωθήσει μεταρρυθμίσεις για να αναβιώσει την οικονομία της. 

Τώρα η σκανδιναβική χώρα παλεύει να εξυγιάνει τα δικά της οικονομικά καθώς προσπαθεί να βγει από την τριετή ύφεση, με τον υπουργό Οικονομικών της να φθάνει στο σημείο να χαρακτηρίσει τη Φινλανδία «ασθενή της Ευρώπης».

Οι προσπάθειες του νέου πρωθυπουργού Γιούχα Σίπιλα να μειώσει τις ημέρες άδειας και τους μισθούς προκάλεσαν μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις, ενώ η μεγάλη μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας αποκάλυψε τις ιδεολογικές διαφορές εντός του κυβερνητικού συνασπισμού που τον οδήγησαν στο χείλος της κατάρρευσης την περασμένη εβδομάδα.

Ένας μάλιστα από τους βετεράνους βουλευτές του Σίπιλα έχει ζητήσει να διεξαχθεί συζήτηση στη Βουλή για το εάν η Φινλανδία θα έπρεπε να βγει από την ευρωζώνη προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να υποτιμήσει το νόμισμά της για να ενισχύσει τις εξαγωγές – μια ακόμα ένδειξη του κλίματος απογοήτευσης που επικρατεί στη χώρα.

Ο ίδιος ο Σίπιλα, σε μια ακόμα απόδειξη της δυσκολίας που ενέχει η περικοπή δαπανών στα κράτη της ευρωζώνης, πρέπει να πετύχει μια πολιτική ισορροπία.

Πρέπει να προωθήσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις για να τονώσει την ανταγωνιστικότητα και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη, ενώ παράλληλα να εξευμενίσει τα εργατικά συνδικάτα προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω απεργίες και δαπανηρές μισθολογικές συμφωνίες τον επόμενο χρόνο – και όλα αυτά διατηρώντας ενωμένο τον τρικομματικό συνασπισμό του.

Η ανεργία και το δημόσιο χρέος αυξάνονται σε μια χώρα που έχει πληγεί από το υψηλό εργατικό κόστος, την εξασθένηση των δραστηριοτήτων τηλεφωνίας της επιχειρηματικής ναυαρχίδας της, της Nokia, και την ύφεση στη Ρωσία, μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές αγορές της Φινλανδίας.
Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη και την ταχεία γήρανση του πληθυσμού, οι οικονομολόγοι λένε ότι οι προοπτικές για την Φινλανδία, η οποία έχασε την πιστοληπτική αξιολόγηση AAA και βιώνει τη μακρύτερη οικονομική ύφεση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι ζοφερές.

Ο Σίπιλα – που έχει προειδοποιήσει ότι η Φινλανδία θα μπορούσε να είναι η επόμενη Ελλάδα – επιδιώκει την εξοικονόμηση 10 δισ. ευρώ ετησίως έως το 2030, από τα οποία τα 4 δισ. έως το 2019.
Σε αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση που βρίσκεται στην εξουσία εδώ και πέντε μήνες σχεδιάζει να μεταρρυθμίσει το σύστημα υγείας, την τοπική αυτοδιοίκηση και τις αγορές εργασίας για να ενισχύσει την απασχόληση και την ανταγωνιστικότητα.

Διαδηλώσεις, απεργίες

Ωστόσο, το κάλεσμα του πρωθυπουργού για «κοινό πνεύμα μεταρρυθμίσεων» συνάντησε έντονες αντιδράσεις όταν πρότεινε την περικοπή των ημερών άδειας στο δημόσιο τομέα και μείωση της αμοιβής για την κυριακάτικη απασχόληση προκειμένου να μειώσει τη μονάδα κόστους εργασίας κατά 5%.

Περίπου 30.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Ελσίνκι τον Σεπτέμβριο, στη μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει γίνει στη χώρα από το 1991, με τις απεργιακές κινητοποιήσεις να πλήττουν τους σιδηροδρόμους, τα λιμάνια και τη βιομηχανία χάρτου. Η κυβέρνηση γρήγορα υπαναχώρησε, λέγοντας ότι θα εξοικονομήσει πόρους από άλλα επιδόματα.

Ο μέσος Φινλανδός εργάζεται λιγότερες ώρες την εβδομάδα συγκριτικά με άλλους Ευρωπαίους πολίτες, σύμφωνα με το Φινλανδικό Φόρουμ Επιχειρήσεων και Πολιτικής (Finnish BusiΟι διαφωνίες για την περικοπή δαπανών στο σύστημα υγείας την περασμένη εβδομάδα απείλησαν να διασπάσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό πριν από την επίτευξη συμφωνίας.

«Η πρόσφατη πορεία των γεγονότων καθιστά τις προοπτικές ακόμα πιο αρνητικές και συνηγορεί υπέρ του να πλησιάσουν μελλοντικά οι αποδόσεις των φινλανδικών ομολόγων τα γαλλικά επίπεδα», ανέφερε η Nordea σε έκθεσή της. Οι αποδόσεις των 10ετών φινλανδικών ομολόγων βρίσκονται στο 0,89%, ενώ οι γαλλικές αποδόσεις στο 0,97%.

Η διαφωνία αποκάλυψε τα ρήγματα στον τρικομματικό συνασπισμό του Σίπιλα, που εκπροσωπεί τους συντηρητικούς ψηφοφόρους εκτός των αστικών κέντρων, τους αστούς τεχνοκράτες και τους λαϊκιστές που είναι κατά των μεταναστών.

Ο Σίπιλα ίσως θέλει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, αλλά αντιμετωπίζει αντιδράσεις από τα συντηρητικά μέλη του ίδιου του Κεντρώου Κόμματός του. Το κόμμα Εθνικής Συμμαχίας, με επικεφαλής τον υπουργό Οικονομικών Αλεξάντερ Στουμπ, είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων, αλλά το κόμμα των Φινλανδών τείνει προς τα αριστερά σε ό,τι αφορά τη δημοσιονομική πολιτική και δυσκολεύεται να συναινέσει σε μέτρα λιτότητας.

«Βασικά, είμαστε ο ασθενής της Ευρώπης», δήλωσε ο Στουμπ τον Σεπτέμβριο, σε μια δήλωση που αποτυπώνει την απογοήτευσή του.

Μείωση του εργατικού δυναμικού

Μια από τις εναλλακτικές στην λιτότητα – αυξημένες δαπάνες για την τόνωση της ανάπτυξης – δεν βρίσκεται στο τραπέζι, καθώς το κρατικό χρέος ήδη ξεπερνά το όριο του 60% της ΕΕ. Συνεχίζει να είναι χαμηλό σε σχέση με πολλά άλλα κράτη, αλλά δεδομένης της γρήγορης γήρανσης του φινλανδικού πληθυσμού, η κυβέρνηση λέει ότι η αύξηση του χρέους πρέπει να ανακοπεί.

Η Φινλανδία αναμένεται να έχει το υψηλότερο ποσοστό εξάρτησης από την τρίτη ηλικία ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ έως το 2020 – για κάθε 100 κατοίκους σε ηλικία εργασίας, υπάρχουν 35,8 ηλικίας 65 ετών και άνω– σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

Καθώς το ποσοστό της ανεργίας βαίνει προς το 10%, πολλοί Φινλανδοί αναπολούν τις εποχές πριν από τη δεκαετία του ’90 όταν η χώρα μπορούσε να υποτιμήσει το φινλανδικό μάρκο πολλές φορές για βελτιώσει την εξαγωγική ανταγωνιστικότητα.

Χωρίς ανεξάρτητο νόμισμα, η κυβέρνηση ζητά μια «μετριοπαθή μισθολογική συμφωνία» καθώς τον επόμενο χρόνο λήγουν οι συλλογικές συμβάσεις για πολλούς κλάδους.

Η πλειονότητα των Φινλανδών, ωστόσο, συνεχίζει να υποστηρίζει το ευρώ. Η έρευνα του Ευρωβαρόμετρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έδειξε την περασμένη εβδομάδα ότι το 64% των Φινλανδών στηρίζει το ενιαίο νόμισμα, αν και ένα χρόνο νωρίτερα το ποσοστό αυτό ήταν 69%.

Ο Παάβο Βαϊρίνεν, βετεράνος στο κόμμα του Σίπιλα και μέλος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ξεκίνησε εκστρατεία για να ζητήσει δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη. Καθώς συγκέντρωσε περισσότερες από 49.000 υπογραφές, το θέμα είναι πιθανόν να συζητηθεί στη βουλή τον επόμενο χρόνο.

«Η Φινλανδία έχει ακριβό εργατικό δυναμικό και υψηλούς φόρους», σχολίασε ο Γιάνε Ραντάνεν, διευθύνων σύμβουλος της Merta Logistic Oy, μιας φινλανδικής νεοφυούς εταιρίας στον τομέα των τροφίμων που θέλει να ξεκινήσει τις εξαγωγές γκουρμέ αλιευμάτων τον επόμενο χρόνο. «Για να εξάγουμε, θα ήταν πολύ χρήσιμο να έχουμε το πλεονέκτημα της υποτίμησης».. 

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι η Φινλανδία έχει υποχωρήσει κατά 15%, χαμηλότερα από τη Γερμανία και τη Σουηδία, στην ανταγωνιστικότητα κόστους εργασίας, κάτι που οδήγησε σε απώλεια μεριδίου αγοράς στις παγκόσμιες εξαγωγές. 

Πηγή



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Χιλιάδες άνδρες στήνονται στην ουρά για να ευνουχιστούν εθελοντικά



750 γιατροί από 25 χώρες συμμετέχουν στη μαζική στείρωση των ανδρών, που γίνεται δωρεάν και σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.



Τα στοιχεία δείχνουν ότι 4 στις 10 εγκυμοσύνες παγκοσμίως, έγιναν δίχως να είναι προγραμματισμένες. Τρεις χιλιάδες άνδρες εθελοντές προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το θέμα αυτό, δέχτηκαν και υποβλήθηκαν δωρεάν σε αγγειεκτομή του σπερματικού τους πόρου. Μια διαδικασία ενός ιδιότυπου ευνουχισμού.



Θα μπορούν να έχουν στύση, θα μπορούν να εκσπερματώνουν, αλλά σε ποσοστό 99,9%, δεν θα μπορούν να καθιστούν έγκυες τις συντρόφους ή τις ερωμένες τους.

Ο εθελοντικός ευνουχισμός έγινε σε 25 χώρες ανάμεσα στις οποίες, είναι οι ΗΠΑ, η Ινδονησία, η Ινδία, η Αυστραλία και η Ισπανία.



Οι γιατροί λένε πως πρόκειται για μια σύντομη και ανώδυνη διαδικασία. Γίνεται με τοπική αναισθησία. Ο γιατρός στη συνέχεια κόβει τον σπερματικό πόρο, τα σωληνάκια δηλαδή που μεταφέρουν το σπέρμα από τους όρχεις στο πέος, τα οποία περιδένει με αποτέλεσμα το σπέρμα να μην μπορεί να μεταφερθεί.



Η στύση παραμένει κανονική αργότερα και ο άνδρας μπορεί να συνεχίζει να απολαμβάνει τόσο το σεξ, όσο και τον οργασμό. Το σπέρμα που σε κανονικές συνθήκες θα έβγαζε, απορροφάται από τον οργανισμό.



Βέβαια η πράξη αυτή έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών οι οποίες αναμένεται να ενταθούν στο άμεσο μέλλον.

Πηγη: topontiki



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εντυπωσιάζει την μασονία η επικοινωνιακή επιτυχία Τσίπρα και ο ύπνος των Ελλήνων – Όλα στο σφυρί είναι η εντολή.

Η διαπραγμάτευση Τσίπρα δανειστών είναι επικοινωνιακή καθώς όλα τα θέματα που έθεσαν οι δανειστές-τοκογλύφοι είναι δρομολογημένα και λυμένα προ πολλού.

Αυτούς που βλέπουμε, Σταθάκη, Τσακαλώτο και αυτούς που μας κρύβουν –τρόικα, Τσίπρα, Δτραγασάκη -έχουν συμφωνήσει στα πάντα και το μόνο πρόβλημά τους είναι πώς θα περάσουν επικοινωνιακά την συμφωνία στο λαό.
Η επικοινωνιακή επιτυχία του Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εντυπωσιάζει ανώτατα κλιμάκια της μασονίας, στην χώρα, οι οποίοι απορούν  με την εξαιρετική επιτυχία του σχεδίου τον τοκογλύφων-μασόνων, να φέρουν στην εξουσία την αριστερά τύπου Τσίπρα.
«Δεν πιστεύουμε αυτό που βλέπουμε» έλεγε ανώτατο στέλεχος μασονικής στοάς στην Ελλάδα και συνέχισε «Πιστεύαμε ότι στην Ελλάδα θα συναντήσουμε την μεγαλύτερη λαϊκή αντίσταση, αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος κοιμήθηκε, καθώς καταφέραμε να ενσωματώσουμε το πολιτικό σύστημα». Και υπό μορφή αστείου συμπλήρωσε, «υπήρχε δίψα να αστικοποιηθεί η αριστερά σας και το μόνο κακό είναι ότι το καταλάβαμε αργά. Αν το γνωρίζαμε νωρίτερα δεν θα χρειαζόταν να χαθεί τόσος χρόνος σε επικοινωνιακούς ελιγμούς».
Ο χρόνος υλοποίησης των σχεδίων των τοκογλύφων μειώθηκε δραματικά με την κυβέρνηση Τσίπρα και αυτό το γνωρίζουν όλοι καθώς αυτό που θέλουν να περάσει, το ανακοινώνουν την Δευτέρα και μέχρι την Κυριακή είναι «τελειωμένο»
Τα νομοσχέδια για κατασχέσεις εμπράγματων αξιών, που ήταν ο αρχικός στόχος των τοκογλύφων, θα «ρέουν» την ερχόμενη εβδομάδα στη βουλή, καθώς την ευθύνη υλοποίησής τους έχουν άνθρωποι σαν τον Σταθάκη τους οποίους οι δανειστές «κρατούν στο χέρι». Θυμίζουμε ότι ο Σταθάκης εκτός από το εκατομμύριο που ξέχασε, ήταν και Πρύτανης στο πανεπιστήμιο Κρήτης και η θητεία του εκεί σημαδεύτηκε με ατασθαλίες οι οποίες κουκουλώθηκαν επιμελώς και κανένας, ούτε η ένοχη αντιπολίτευση, δεν μιλάει για αυτές.
Συμπερασματικά και για να μην θρέφονται ελπίδες, ο Τσίπρας δεν θα προστατεύσει τίποτε, όλα στο σφυρί είναι το σύνθημα και το επόμενο μεγάλο θύμα που στοχοποίησαν είναι ο πρωτογενής τομέας τον οποίο φαίνεται ότι …τα τρακτέρ στους δρόμους δεν αρκούν για να προστατέψουν.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Κάτι Παράξενο Συμβαίνει στη Σύνοδο Κορυφής… Λίγη Υπομονή Ακόμα….

Περιμένετε μέχρι να ακούσετε Τι Έχουν Προγραμματίσει οι Διαταραγμένοι Δικτάτορες….


«Η UNFCCC, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 21 Μαρτίου 1994, έχει τώρα μια σχεδόν καθολική συμμετοχή 195 μελών … Το 2015, η COP21, επίσης γνωστή Διάσκεψη στο Παρίσι, θα γίνει, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια διαπραγματεύσεων του ΟΗΕ, και θα αποσκοπεί στην επίτευξη μιας νομικά δεσμευτικής και καθολικής συμφωνία για το κλίμα, με στόχο τη διατήρηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη κάτω από τους 2 ° C. »


«Το συνέδριο είναι ζωτικής σημασίας, γιατί το αναμενόμενο αποτέλεσμα θα αποτελέσει μια διεθνή συμφωνία για την κλιματική αλλαγή, που θα ισχύει για όλους (και για την Ελλάδα φυσικά)…»


Το Συνέδριο θα λάβει χώρα από τι 30 Νοεμβρίου ως τις 11 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι να υπάρχουν 190 παρόντες που θα συμφωνούν σε κάποιο είδος της καθολικής Ατζέντα 21 και να ψηφίσουν για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη, η οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα ψέμα. Σχεδιάζουν για την έγκρισή της το 2015, με πλήρη εφαρμογή έως το 2020.










ΠΗΓΗ



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!