EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ουδείς ποιο αχάριστος παρά του ευεργετηθέντος

Έφτασε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να δαγκώσει και τους λατρεμένους του δημοσίους υπαλλήλους. Τον στρατό από τους διορισμένους κομματικούς κηφήνες όλων των κομμάτων οι οποίοι σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης εκλέγουν τις κυβερνήσεις της αρεσκείας τους.
 
Έφτασε η ώρα να πληρώσουν οι κομματικοί κηφήνες του πελατειακού κράτους, το τίμημα . Κάτι που συμβαίνει 5 χρόνια τώρα με τους ανέργους του ιδιωτικού τομέα.
 
Λοιπόν το φαύλο ελληνικό δημόσιο στέρεψε από μετρητά και οι δανειστές δεν μπορούν να βρουν τα 86 δις ευρώ που έταξαν στον Τσίπρα μπας και περάσει καμιά μεταρρύθμιση. Εάν μάλιστα δεν συμμετάσχει και το ΔΝΤ στο Μνημόνιο Τσίπρα η κυβέρνηση δεν θα αφήσει σάλιο στις Τράπεζες από τις όποιες καταθέσεις των Ελλήνων.
 
Αρκεί μια υπουργική υπογραφή για να κουρευτούν οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ-από τις 5.000 ευρώ θα αρχίσει το μακελειό.
 
Στο μεταξύ στους 7 μήνες της διαπραγμάτευσης η κυβέρνηση σήκωσε όλο το μετρητό που είχε απομείνει στα ταμεία οργανισμών του Δημοσίου.
 
Έτσι αποφάσισε η κυβέρνηση Τσίπρα να πληρώνει τους μισούς μισθούς των κηφήνων του Δημοσίου με μετρητά και το υπόλοιπο μισό με πιστωτική κάρτα.  
Το κάνει λέει δήθεν για να ελέγξει την φοροδιαφυγή.
 
Η μαύρη αλήθεια είναι όμως, ότι το φαύλο Δημόσιο στέγνωσε από μετρητά!!!!
Την αποκάλυψη βόμβα κάνει το Κυριακάτικο Βήμα.
 
Στο μεταξύ το φαύλο Δημόσιο μέχρι και χθες έδωσε 550.000 ευρώ εφάπαξ σε υπάλληλο της Βουλής που βγήκε στην σύνταξη.
 
Τα καλύτερα έρχονται. Συναλλαγές με..αυγά.

Εμείς πάντως επιμένουμε. Εάν δεν σουτάρει τους μισούς, δεν θα έχουμε την παραμικρή ελπίδα  σωτηρίας.  Οι ποιο πολλοί ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ «ναι σε όλα» ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Απλώς υπάρχουν για να ικανοποιούν το εγώ τους, πάνω στον κοσμάκη. .
 
Ας στείλει η Μερκελ αφού αυτή κάνει κουμάντο, άμισθους εθελοντές.  




πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ τώρα την εγκληματική συμμορία του ΠΑΣΟΚ – Συσχετίστε τις υποθέσεις Λιακουνάκου – υποβρυχίων – Siemens

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ!

Εάν κύριε Τσίπρα εννοείτε αυτά που λέτε περί πάταξης της διαφθοράς, το πρώτο βημα που πρέπει να κάνετε είναι ο συσχετισμός του σκανδάλου των υποβρυχίων μεχρι και την εποχή Σαμαρά – Βενιζέλου όπως απαιτεί η Ελληνική δικαιοσυνη.
 

Επίσης, το σκάνδαλο Λιακουνάκου και για την περίοδο Παπαντωνίου, εκεί όπου έγινε το γιγαντιαίο φαγοπότι στο οποίο συμμετείχε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΠΑΣΟΚ.
 

Τέλος, το σκανδαλο Siemens δεν μπορεί να συγκαλυφθεί με τις μεθοδεύσεις Αθανασίου που «ανακάλυψε» ότι ο Τσουκάτος έδωσε την μίζα στον ΟΤΕ και οχι στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ για να γλιτώσει τις γεννηματούδες του σήμερα.
 

Εάν κάνετε αυτές τις ενέργειες, σε λίγο καιρό όλο το ΠΑΣΟΚ και η συμμορία Σαμαρά δεν θα υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη.
 

Εάν δεν το κάνετε, θα είστε συνένοχοι της εγκληματικής συγκάλυψης από Παπανδρέου – Σαμαρά – Βενιζέλο που προσπάθησαν να σταματήσουν τις έρευνες στην περίοδο του Άκη, ωστε να γλιτώσει όλη η εγκληματική συμμορία.
 

Αναμένουμε λοιπόν τις ενέργειες σας.


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Το twitter θα… αναρτήσει απολύσεις

Απολύσεις από την προσεχή εβδομάδα προγραμματίζει το αμερικανικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter , σύμφωνα με τον ειδικευμένο στις τεχνολογίες ενημερωτικό ιστότοπο Re/code που επικαλείται ανώνυμες πηγές.

Οι απολύσεις, των οποίων ο ακριβής αριθμός δεν είναι γνωστός, αφορούν το σύνολο της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ήμισυ των 4.200 εργαζομένων στην επιχείρηση που έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι περικοπές στο προσωπικό σημειώνονται τη στιγμή που μια αναδιοργάνωση λαμβάνει χώρα στις ομάδες των μηχανικών.

Το Twitter αρνήθηκε να προβεί σε σχόλιο κάνοντας λόγο για φήμες.

Η εταιρεία ελπίζει εξάλλου ότι ο διορισμός του συνιδρυτή της Τζακ Ντόρσεϊ στη θέση του γενικού διευθυντή, που επιβεβαιώθηκε στις αρχές της εβδομάδας, θα τη βοηθήσει να επιστρέψει στην ανάπτυξη, με την εταιρεία να προσπαθεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών μετά τη χαμηλή της ανάπτυξη.

Η αποστολή του 38χρονου Ντόρσεϊ, ο οποίος θα διατηρήσει επίσης τα ηνία της εταιρίας πληρωμών Square που έχει ιδρύσει, είναι δύσκολη, καθώς το Twitter διανύει περίοδο μεγάλων αναταραχών.

Ανησυχίες διατυπώνονται εδώ και αρκετά τρίμηνα για τις προοπτικές ανάπτυξης του κοινωνικού δικτύου.

Το Twitter είχε 316 εκατομμύρια συνδρομητές στα τέλη Ιουνίου και μόλις το 44% αυτών συνδέονταν καθημερινά. Συγκριτικά, το 65% του 1,49 δισεκατομμυρίου χρηστών του Facebook παγκοσμίως έχει καθημερινή πρόσβαση στο μέσο αυτό.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σύνορα η ξεφτίλα δεν γνωρίζει

Του Γιάννη Λαζάρου

"Να σκύβεις το κεφάλι" αυτή είναι η πολιτική, κοινωνική και διεθνής στάση της Ελλάδας σε ό,τι γίνεται εντός, εκτός και παραδίπλα. Μάς τύλιξαν σε μια μνημονιακή λαδόκολλα και πρέπει να δεχτούμε ότι θα ζυγιστούμε σαν κοψίδι και θα καταναλωθούμε μέχρι το τελευταίο κοκαλάκι μας από ρουφιάνους του συστήματος που στηρίζουν τους εθνοπροδότες υποτακτικούς της πολιτικής, οι οποίοι γίνονται τα σκαλοπάτια για τους ναζίστες της Ε.Ε. Είναι αλυσίδα το πράγμα. Ξεκινάει από τον γλύφτη διπλανό και φτάνει μέχρι το Βερολίνο ενώ εμείς εκεί μέσα στην λαδόκολλα να ακούμε την διαπραγμάτευση πωλητή-αγοραστή "είναι τόσο, να το αφήσω;"

Η κυράτσα του Βερολίνου λες και μιλούσε για το σύνορο του πατρικού της τα έδωσε όλα στο Ευρωκοινοβούλιο. Τι είναι, μωρέ, η Ελλάδα από την Τουρκία; 10 χλμ απόσταση μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας για την οποία θα κανονίσει η κυράτσα με τον Τούρκο τις συντεταγμένες, και οι δικοί μας "δημοκρατικά" εκλεγμένοι κουβέντα.

Στην γωνία. Στον πάγκο. Τώρα μιλάει η Γερμανία με την Τουρκία για το οικόπεδο Ελλάδα και εμείς τσιμουδιά. Μην κάνουμε κανένα λάθος και πούμε ότι το κάθε εκατοστό ελληνικής γης γύρισε πίσω στην εστία του μετά από πολύ αίμα. Μετά από πολύ μπαρούτι. Διατηρήθηκε ελληνικό μετά από πολύ φορολογικό γδάρσιμο δεκαετίες ολόκληρες για στρατούς και υποβρύχια γερμανικά που γέρνουν. Τίποτε εμείς, ησυχία μη χαλάσουμε την ημέρα της παπαδοκόρης Μέρκελ και δεν θα μάς δώσει το δανεικό.

Να στηριχθούμε στον πολέμαρχο βατραχάνθρωπο Καμμένο (αν δεν φάει τις φιάλες οξυγόνου). Να στρώσουμε 10 χλμ παλέτα στο Αιγαίο για να ρίχνει στεφάνια στην θαλασσοκαμμένη μας αξιοπρέπειας με σκαρπίνι και τσιτωμένο στο προκοίλι πουκάμισο.

Ανάσα δεν ακούστηκε από πουθενά. Η άλλη έφερνε το σύνορο όπου γούσταρε για τα οικονομικά της κολλητιλίκια με τον Τούρκο και μέσα στην Βούλη έκαναν κόντρες αν τα 86 δις του Αλεξάκου είναι πιο μεγάλα από τα 40 δισ. του Αντωνάκου.

Ποιος τα έχει πιο μεγάλα, ρε παιδιά; Αυτή ήταν η συζήτηση μέσα στο κυνοβούλιο την ώρα που ο Σουλτς στο Ευρωκυνοβούλιο έλεγε ότι αν η Γερμανία και η Γαλλία δεν συνεργάζονται, η Ευρώπη υποφέρει.
Τα 751 μπάσταρδα που κρατάνε τις θέσεις ως ευρωβουλευτές δεν είπαν κουβέντα.
Εντάξει, τα 173 Γερμανογαλλάκια χτυπούσαν παλαμάκια ως βουλευτές των ισχυρών κρατών, τα υπόλοιπα 578 μπασταρδάκια τι έκαναν; Τίποτε. Τσιμουδιά, ήρθε η Μέρκελ και ο Ολάντ και ανακοινώνουν ότι την Ε.Ε θα την μεγαλώσουν, θα την στρατιωτικοποιήσουν, θα την κάνουν ό,τι γουστάρουν και 578 γαϊδούρια κοιτούσαν σαν χάνοι.

Ησυχία εμείς, μην ενοχλήσουμε τον διπλανό που στηρίζει την εξουσία η οποία σκουπίζει τα οπίσθια των ισχυρών εταίρων. Α, μίλησε το καρτούν Κοτζιάς. Βέβαια, αυτό όταν δεν χορεύει σε συνάξεις στο εξωτερικό μιλάει αλλά μόνο όταν αυτά συμφέρουν τους άλλους και όχι τους Έλληνες. "Παλεύουμε για την αναζωογόνηση του ευρωπαϊσμού" είπε ο υπουργός εξωτερικών μιας χώρας, που το πρωί η Μέρκελ την πέταξε από την συζήτηση για την Τουρκία και το προσφυγικό. Αυτό είναι το μέλημα του Κοτζιά: Ο Ευρωπαϊσμός. Διότι ο Ελληνισμός, κάνει τζιζ, καίει. Δεν την ακουμπάμε ποτέ αυτή την κακιά λέξη.

Ήξερε γιατί την είπε την κουβέντα ο παγκοσμίου φήμης διεθνολογοκώλος αφού όταν έπιασε στο στόμα του την Κύπρο δεν την είπε Κύπρο αλλά Μεγαλόνησο. Να την λέμε ευρωπαϊκά "Big Island". Μάλιστα δεν παρέλειψε να γλύψει το ποδάρι της Τουρκίας λέγοντας ότι οι τουρκοκύπριοι θα πρέπει να πάρουν δικαιώματα που θα εξασφαλίσουν ότι η Μεγαλόνησος είναι το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ σπίτι. Όχι ΚΑΙ το δικό τους σπίτι, απλά το δικό τους σπίτι. Ενώ οι Ελληνοκύπριοι, συνέχισε το καρτούν, θα πρέπει να αποκτήσουν το αίσθημα ασφάλειας απέναντι στις κατοχικές δυνάμεις!!!!!
Πολλά θαυμαστικά εδώ γιατί αίσθημα ασφάλειας και κατοχική δύναμη δεν πάνε μαζί εκτός αν μιλάμε για τον Ευρωπαϊσμό που μας πασάρει το Κοτζιά ότι δηλαδή και οι Έλληνες πρέπει να νιώθουμε ασφάλεια απέναντι στις κατοχικές δυνάμεις της Ε.Ε.

Ησυχία, τάξη και ασφάλεια όπως άλλοτε πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Τουλάχιστον οι χουντικοί δεν σου έλεγαν κάνε ησυχία αντιθέτως έκαναν τα πάντα για να σε βάλουν σε κατάσταση να κάνεις φασαρία. Το πλήρωνες ακριβά αλλά δεν υπήρχε τάξη όσο χακί και να σου στρίμωξαν στο μάτι, δεν υπήρχε ησυχία γιατί ο διάολος της δικαιοσύνης σε έβαζε να κάνεις ζημιές, δεν υπήρχε ασφάλεια αλλά μόνο τάγματα ασφαλείας για να σε κάνουν καλά. Και δεν σε έκαναν καλά γιατί μέσα σου ούρλιαζες και μετρούσες ανάποδα τις ημέρες όπου θα τους δάγκωνες το λαρύγγι. Δεν έχει σημασία τι βγήκε από αυτό. Εσύ τους το δάγκωσες πάντως.

Όμως τώρα, απόλυτη νηνεμία.

Στα 10 χλμ μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας αρμενίζει με σαπιοκάραβο η Ελλάδα.
Είναι θέμα χρόνου να τρυπήσουν την βάρκα οι έμποροι των εθνών και το πτώμα της δεν θα το ξεβράσει "η Τσιπρική θάλασσα που δεν έχει σύνορα" σε ελληνική γη, αλλά σε ευρωπαϊκό σύνορο.

   


πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Οι 10 απειλές από την TTIP*

Συνοπτικός κατάλογος απειλών από την συνθήκη ΤΤΙP (μετάφραση από τα ισπανικά)
  1. Απειλή για τη δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία
α) Το Συμβούλιο Ρυθμιστικής Συνεργασίας, θεσμός που δημιουργείται με βάση την TTIP, υπονομεύει τη δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, διότι παρέχει το δικαίωμα στις  πολυεθνικές επιχειρήσεις να παραβιάζουν νόμους και κανονισμούς που έχουν ψηφισθεί από τα κοινοβούλια των χωρών.

β) H ISDS -Investor State Dispute Statement- (Μηχανισμός επίλυσης διαφορών ανάμεσα στους επενδυτές και τα κράτη) θεσμός που επίσης δημιουργείται με βάση την TTIP, υπονομεύει την κυριαρχία των κρατών, τα οποία θα υποχρεώνονται να πληρώνουν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, εάν οι νόμοι που ψηφίζουν είναι αντίθετοι με τα συμφέροντα των πολυεθνικών επιχειρήσεων.

γ) Τα Διαιτητικά Δικαστήρια, που θεσμοθετούνται, όπως προβλέπεται στην TTIP, είναι διεθνή δικαστήρια που θα αποφασίζουν για τις διαφορές ανάμεσα στους επενδυτές και τα κράτη. Τα δικαστήρια αυτά υπονομεύουν το συνταγματικά θεσπισμένο σύστημα απονομής της δικαιοσύνης σε κάθε κράτος.
  1. Απειλή για τις δημόσιες υπηρεσίες
α) H TTIP στοχεύει στην παράδοση των δημοσίων υπηρεσιών σε εταιρείες κερδοσκοπικού χαρακτήρα, γιατί αντιμετωπίζει τις δημόσιες υπηρεσίες σαν εμπορεύσιμα αγαθά που αποφέρουν κέρδη και όχι σαν δικαιώματα των πολιτών.

β) Στην πρώτη γραμμή της εμπορευματοποίησης βρίσκονται οι δημόσιοι τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, της κοινωνικής ασφάλισης, του συστήματος συνταξιοδότησης, της διαχείρισης των ταμείων, οι μεταφορές και οι συγκοινωνίες και η διαχείριση των υδάτινων πόρων με κίνδυνο για την ασφαλή παροχή νερού στους πολίτες

γ) Η λειτουργία του δημοσίου τομέα με βάση την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη θα εξαφανισθεί σε όφελος των πολυεθνικών, αφού ο δημόσιος τομέας θα λειτουργεί με βάση τους νόμους της αγοράς.
  1. Απειλή για τη διατροφική ασφάλεια
α) Θα επιτραπεί το εμπόριο γενετικά τροποποιημένων οργανισμών και προϊόντων, που σήμερα είναι απαγορευμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διατροφή των ανθρώπων.

β) Θα επιτραπεί η παραγωγή μοσχαρίσιου και αγελαδινού κρέατος από ζώα, για τη διατροφή των οποίων έχουν χρησιμοποιηθεί ορμόνες, όπως και χοιρινού κρέατος του οποίου η επεξεργασία έχει γίνει με χλώριο. Το ίδιο θα ισχύει και για τα πουλερικά. Αυτά προβλέπονται στη νομοθεσία των ΗΠΑ.

γ) Θα καταργηθεί η ενημέρωση με ετικέτες στα προϊόντα, γιατί θεωρείται εμπόδιο στην εμπορική τους διακίνηση

δ) θα περιορισθεί ή θα καταργηθεί η αρχή της προφύλαξης των πολιτών από επικίνδυνα προϊόντα.
  1. Απειλή για το κλίμα και την καθαρή ενέργεια
α) Θα ενταθεί η πίεση για εκμετάλλευση των φυσικών πόρ ων και θα ενισχυθούν οι νέες τεχνικές εξόρυξης, όπως η υδραυλική ρωγμάτωση, γνωστή σαν “fracking”.

β) Θα εισάγονται από τις ΗΠΑ και τον Καναδά προϊόντα πετρελαίου που παράγεται από κοιτάσματα ασφαλτούχας άμμου και περιέχουν 23% περισσότερα αέρια του φαινομένου του θερμοκηπίου.

γ) Θα υπάρξει κίνδυνος για αθέτηση της δέσμευσης που έχει αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση δηλαδή μέχρι το 2020 να πετύχει το στόχο του 20-20-20. (Αυτό σημαίνει 20% μείωση των αερίων του θερμοκηπίου, 20% αύξηση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και 20% αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας).
  1. Απειλή για το περιβάλλον και τη γεωργία
α) Θα περιορισθούν τα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα βιολογικής παραγωγής και θα χαθούν οι τοπικές ποικιλίες και μαζί με αυτές τα ενδημικά είδη χλωρίδας και πανίδας και ως εκ τούτου η βιοποικιλότητα.

β) Πολύ γρήγορα θα εξαφανισθεί η οικογενειακή γεωργία σε όφελος της βιομηχανοποιημένης.

γ) Θα τεθούν σε κίνδυνο οι ονομασίες προέλευσης των γεωργικών και αγροτικών προϊόντων.

δ) Θα τεθεί σε κίνδυνο η αρχή της προστασίας της υγείας, αφού θα επιτρέπεται η χρήση χημικών ουσιών.

ε) Θα αυξηθεί η παραγωγή αερίων διοξειδίου του άνθρακα, CO2.

ζ) Θα εξαφανισθούν πολύ γρήγορα οι παραδοσιακές αγροτικές περιοχές με την επικείμενη ομοιομορφοποίηση των γεωργικών εκτάσεων.
  1. Απειλή για τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα
α) Θα επιδιωχθεί η προσαρμογή της εργατικής νομοθεσίας της ΕΕ με αυτήν των ΗΠΑ, οπου τα εργασιακά πρότυπα είναι τα χείριστα και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα ανύπαρκτα.
β) Θα χαθούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, συνολικά περίπου 600.000 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

γ) Θα κλείσουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γιατί δε θα μπορούν να έχουν την ίδια πρόσβαση στις πηγές χρηματοδότησης, όπως οι πολυεθνικές επιχειρήσεις.

δ) Θα επικρατήσει ένα κοινωνικό dumping, διότι το κεφάλαιο θα μπορεί να μεταφέρεται ελεύθερα εκεί όπου θα πετυχαίνει τα μεγαλύτερα κέρδη. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι μισθοί θα μειώνονται και θα περιορίζονται τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.
  1. Απειλή για τα προσωπικά δεδομένα
α) Θα υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα πρόσβασης εκ μέρους των επιχειρήσεων στα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων κάθε χώρας και ιδιαίτερα στις πληροφορίες σχετικά με την ιθαγένεια με αποτέλεσμα να παραβιάζονται βασικά δικαιώματα δεδομένα των πολιτών.

β) Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας θα ρυθμίζονται από τις επιχειρήσεις οι οποίες με πρόσχημα την προστασία από την “πειρατεία” θα περιορίζουν την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη γνώση και τις καινοτομίες.

γ) Θα υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ελεύθερη έκφραση εξαιτίας του ελέγχου εκ μέρους των επιχειρήσεων των προσωπικών δεδομένων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ως εκ τούτου θα ελαχιστοποιηθεί ή θα περιορισθεί η ψηφιακή ελευθερία
  1. Απειλή για τα φαρμακευτικά προϊόντα
α) Υπονομεύεται η ασφάλεια των φαρμακευτικών προϊόντων με την εισαγωγή νέων χημικών ουσιών
β) Θα ενισχυθεί η διακίνηση πατενταρισμένων φαρμάκων που θα είναι αντίθετα με τα γενόσημα, με αποτέλεσμα την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της υγείας.

γ) Θα επιβληθεί μυστικότητα στις χημικές αναλύσεις και ως εκ τούτου δε θα είναι εύκολο να γίνει ασφαλής εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος.
  1. Απειλή για την ισότιμη πρόσβαση στην αγορά χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών
α) Οι τράπεζες θα πιέσουν για περαιτέρω απορρύθμιση του πλαισίου αγοράς χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και για αντικατάστασή του με ένα νέο πλαίσιο που θα υπηρετεί ακόμη περισσότερο τα συμφέροντά τους.

β) Επιδιώκεται -κυρίως από το πανίσχυρο λονδρέζικο λόμπι χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, το γνωστό “Σίτυ”, όπως και από τη Γερμανική κυβέρνηση- να υπάρξει Στην TTIP ειδικό κεφάλαιο για την απελευθέρωση όλων των πληρωμών σε τρέχοντες λογαριασμούς και όλων των μεταφορών χρημάτων για μεγάλες επενδύσεις, πράγμα το οποίο θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο τον έλεγχο της ροής των κεφαλαίων.

γ) Θα καταργηθεί ο έλεγχος των πληρωμών ανάμεσα σε ΗΠΑ και ΕΕ τόσο για τα αγαθά όσο και για τις υπηρεσίες, όπως επίσης και των πληρωμών για εισφορές και μερίσματα καθώς και των πληρωμών που αφορούν χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

10 Απειλή για τη διαφάνεια και τη συμμετοχή των πολιτών

α) Οι διαπραγματεύσεις για την TTIP ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ ήταν τελείως μυστικές, μέχρις ότου είδαν το φως της δημοσιότητας διαρροές ντοκουμέντων από τα wikileaks.

β) Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στα μεγάλα μέσα επικοινωνίας των δύο πλευρών του Ατλαντικού να μη δημοσιοποιούν καθόλου πληροφορίες σχετικά με την TTIP, ή όσες δημοσιοποιούνται να είναι πολύ συγκεχυμένες

γ) Σιωπή επίσης έχουν επιβάλλει τα μεγάλα κόμματα που εκπροσωπούν το δικομματισμό, τόσο στα κράτη της ΕΕ όσο και στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι η συμβολή τους στην ολοκλήρωση της ΤTIP είναι αδιαμφισβήτητη.

δ) Το Δεκέμβριο του 2014 η Κομισιόν απέκρυψε και δημοσιοποίησε ποτέ τα αποτελέσματα έρευνας που είχε πραγματοποίησε σε κράτη της ΕΕ σχετικά με τον ISDS (μηχανισμό επίλυσης διαφορών) και το Διαιτητικό

Δικαστήριο, θεσμοί που περιέχονται στη συμφωνία. Η απόκρυψη έγινε, διότι το 97% από τους 150000 πολίτες που πήρε μέρος στην έρευνα, απάντησε αρνητικά.

* Το κείμενο έχει συνταχθεί από το ισπανικό κίνημα εναντίον της ΤΤΙP
Μετάφραση από τα Ισπανικά Μάκης Σταύρου



πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ … μόνιμο το capital control για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους !

Σε μόνιμο capital control σχεδιάζει να υποβάλει το Υπουργείο Οικονομικών τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους της χώρας!

Στο πλαίσιο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, όπως αποκαλύπτει το «Βημα της Κυριακής», στο τραπέζι έχει πέσει μεταξύ άλλων και ένα ακόμα τρομακτικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο το Δημόσιο θα πληρώνει τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους με τις μισές αποδοχές σε μετρητά και τις υπόλοιπες αποδοχές με κάρτα, έχοντας έτσι αυτές τις κατηγορίες σε μόνιμο capital control.

Αναφορικά με την άρση των capital control να σημειωθεί ότι όπως προέβλεψε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Εθνικής Τραπεζας Λούκα Κατσέλη, θα έχουν αρθεί έως το τέλος του έτους, ή το αργότερο έως τις αρχές του 2016.


www.crashonline.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Σύμβαση Cooper: Έτσι έδεσαν την Ελλάδα χειροπόδαρα οι ΗΠΑ

Το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας γίνεται υπό την εγκληματική σιωπή των κυβερνήσεων που αδύναμες να αντιδράσουν κρατούν στην αφάνεια την σύμβαση «cooper», μία σύμβαση που κρύβει το μυστικό της πτώχευσης και της ελληνικής κατάντιας καθώς και την καθολική παράδοση του έθνους δημιουργώντας εδώ και χρόνια την εξάρτηση της χώρας μας από τις μεγάλες δυνάμεις και ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ.

Το Newsbomb.gr πρώτο αποκάλυψε το θολό ενδιαφέρον των ΗΠΑ, αλλά και του Βερολίνου για τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας. Όπως είχαμε επισημάνει και σε σχετικά ρεπορτάζ δεν είναι τυχαίες οι προσκλήσεις των Αμερικανών προς τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Η ξαφνική συμπάθεια και το ενδιαφέρον των Αμερικανών για το ζήτημα του ελληνικού χρέους δεν είναι κεραυνός εν αιθρία.

Όλα έχουν το τίμημά τους και το θέμα που καίει την υπερδύναμη δεν είναι άλλο από το ζήτημα της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων.

Τα σχέδια των πολυεθνικών, των ΗΠΑ και συγκεκριμένα της οικογένειας Κλίντον για τα πετρέλαια της Ελλάδας μπήκαν σε εφαρμογή ουσιαστικά το 2011.

Ήταν τότε που η Χίλαρι Κλίντον επισκέφθηκε την Ελλάδα επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου για να ασκήσει πιέσεις για την ενέργεια.

Αναπάντητα παραμένουν ακόμα και σήμερα τα ερωτήματα:

-Για ποιο λόγο άραγε οι κυβερνήσεις της Ελλάδας, επί σειρά ετών, δεν αποδέχονταν ότι υπάρχει υπόγειος και υποθαλάσσιος πλούτος στην ελληνική επικράτεια;

-Για ποιο λόγο πολιτικοί μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο αρνήθηκαν στο παρελθόν ότι η Ελλάδα έχει υποθαλάσσιο και υπεδάφιο θησαυρό;

Απολύτως κανείς πολιτικός από το 1974 και μετά δεν τόλμησε να αποκαλύψει τον πλούτο τον οποίο έκρυβε και κρύβει η Ελληνική επικράτεια παρά τις κατά καιρούς αμφισβητήσεις της κυριαρχίας της από γείτονες.

Για την εγκληματική τους σιωπή δεν φταίει ότι δεν ήξεραν, ούτε ότι δεν είχαν στοιχεία, αλλά η σύμβαση COOPER τους απαγόρευε να αναφερθούν στο θέμα του ορυκτού πλούτου και στους υδρογονάνθρακες.

Πώς είναι δυνατόν μια χώρα σαν την Ελλάδα με τέτοιο ορυκτό πλούτο στο υπέδαφός της, να μην έχει αναπτυχθεί βιομηχανικά, από την στιγμή που ο ορυκτός μας πλούτος είναι τέτοιος που θα μας βοηθούσε να είχαμε το μονοπώλιο στην Ευρώπη. Τα ορυκτά αυτά άλλωστε, χρησιμοποιούνται ως προαπαιτούμενα στην κατασκευή μηχανημάτων , πολεμικού υλικού, διαστημικών εξαρτημάτων κλπ.

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας μπροστά στο μέγεθος του ποσού των εσόδων που θα προέκυπταν από αντίστοιχη ανάπτυξη βιομηχανικής δραστηριότητας στην Ελλάδα είναι μηδαμινό.

Όμως τα κυβερνητικά κλιμάκια των κυβερνήσεων από το 1940 και μετά σιωπούσαν αφού προέκυπταν ανάλογες συμβάσεις με αυτήν την λεγόμενης COOPER ή αλλιώς την σύμβαση εκπροσώπων του ελληνικού δημοσίου με τις ΗΠΑ και την Hugh Cooper & co.

Η «Σύμβαση Cooper» επικυρώθηκε με τον Α.Ν. 2220/1940 (ΦΕΚ 65/Α’/17.02.1940), περί κυρώσεως συμβάσεως για την παραχώρηση υδραυλικής δυνάμεως Αχελώου ποταμού.


cooper_1

Με την σύμβαση αυτήν που υπεγράφη το 1940 και έληξε το 2010, όλος ο υδάτινος αλλά και ο υπόγειος και υποθαλάσσιος πλούτος της χώρας (όπως τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά», σίδηρος, χρώμιο, νικέλιο, αλουμίνιο, άλλα μεταλλεύματα, πετρέλαιο, αέριο κλπ), τέθηκαν υπό την αιγίδα ενός Αμερικάνικου consortium εταιρειών!

Ο Δημήτρης Μπάτσης νομικός οικονομολόγος, στο βιβλίο του , το 1947 με τίτλο: «Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα», αποκάλυψε την ύπαρξη της σύμβασης.

Θεωρείται μάλιστα ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο εκτελέστηκε ο Μπάτσης. Ως γνωστόν, οι Αμερικανοί επέβαλαν την εκτέλεση του Μπελογιάννη και τριών ακόμη αγωνιστών που προασπίζονταν την πατρίδα τους και βέβαια ανάμεσά τους ήταν ο Μπάτσης.

Είναι επίσης ευρέως γνωστό πως όλα αυτά τα χρόνια όποιος μιλούσε για την σύμβαση αυτή, αμέσως χαρακτηριζόταν ως «γραφικός» και «συνομωσιολόγος».

Το κόλπο με την επέκταση της σύμβασης

Επειδή όμως η σύμβαση αυτή έληξε , έπρεπε με κάποιον τρόπο ο έλεγχος που ασκούταν με την σύμβαση αυτή, να ανανεωθεί.

Ο τρόπος ήταν αυτός που ξεκίνησαν με τον ΓΑΠ όταν διακήρυττε ότι η χώρα χρειάζεται το μνημόνιο, οδηγώντας μας ,στην πτώχευση και βυθίζοντας τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.
Η σύμβαση «cooper» δεν «αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στην εκμετάλλευση της υδροηλεκτρικής ενέργειας που θα παραγόταν από τα νερά του Αχελώου.
Θα πρέπει ιδιαίτερα να αναγνωσθεί το Β΄ Μέρος του Α.Ν. 2220/1940 γιατί εκεί βρίσκεται όλο το ξεπούλημα.

Στην σύμβαση αυτή χρησιμοποίησαν την μέθοδο της αδόκητης ενσφήνωσης και παρείσφρησης διατάξεων. Διατάξεων μάλιστα που δεν έχουν σχέση με τον ίδιο τον νόμο. Το περιεχόμενο τους νομιμοποιείται από τον εν λόγω νόμο έτσι ώστε να διαλάθουν της προσοχής, αντί να κατατεθούν ως διατάξεις άλλου οικείου προς αυτές νόμου, ακριβώς επειδή η θέσπιση ενός τέτοιου νόμου αποτελεί πρόκληση. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται και από τους σύγχρονους νομοθετούντες.

Στη σύμβαση αυτή βλέπουμε ότι εκτός από την κατασκευή και εκμετάλλευση από τον Ανάδοχο, για 70 χρόνια (άρθρο 30) των τριών φραγμάτων (Κρεμαστών, Πρεβέντζας και Κριεκουκιού) στον ποταμό Αχελώο προβλεπόταν και κατασκευή, ιδιοκτησία και εκμετάλλευση ηλεκτρικού δικτύου για την πώληση ή για ιδία χρήση «της παραχθησομένης ηλεκτρικής ενεργείας» σε εργοστάσια του Αναδόχου (άρθρο 52) για την επεξεργασία πρώτων υλών που το consortium θα ίδρυε όπου και όποτε ήθελε έχοντας μάλιστα και το δικαίωμα αποκλεισμού τρίτων (exclusion’s right).

Στο άρθρο 56, παράγραφος 2 παρέχουν δικαίωμα στον Ανάδοχο να ιδρύσει παρόμοιες υδροηλεκτρικές εγκαταστάσεις και στους ποταμούς Αλιάκμονα, Μόρνο και Φείδαρι, παρά το ότι ο τίτλος της σύμβασης (και ο Α.Ν.) αναφέρεται μόνο στον Αχελώο.

Το consortium δηλαδή είχε το δικαίωμα να στήσει σε όποιο σημείο της Ελληνικής Επικράτειας επιθυμούσε δικά του εργοστάσια κάθε είδους και μάλιστα επεξεργασίας πρώτων υλών.

Άρα θα μπορούσε να εξορύξει από το υπέδαφος της χώρας, και να τα τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα περνώντας δίκτυο από όπου ήθελε.

Μάλιστα οι αρχές ήταν υποχρεωμένες να του παράσχουν κάθε νομική και πρακτική βοήθεια με αστυνόμευση, απαλλοτριώσεις, απαγορεύσεις χρήσης από πρώην ιδιοκτήτες. Είχε μάλιστα το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο ανταγωνιστή από το να κάνει το ίδιο.

Το σημαντικότερο και το πιο ύποπτο τώρα είναι ότι ενώ η σύμβαση αυτή αναφέρεται στην κατασκευή τριών υδροηλεκτρικών έργων στον ποταμό Αχελώο στην πραγματικότητα παρέχει το αποκλειστικό δικαίωμα στον ανάδοχο να κάνει όλα όσα προαναφέρθηκαν.

Οι Αμερικανοί όμως έχοντας από το 1940 μέχρι και πρόσφατα άλλες πλουτοπαραγωγικές προτεραιότητες από άλλες πιο φτηνές και πρόσφορες πηγές από μεγάλο μέρος του πλανήτη, απλώς πάγωσαν για το μέλλον κάθε εξόρυξη πλούτου από την Ελλάδα. Σταμάτησαν και κάθε σχετική αναπτυξιακή προσπάθεια και όλοι οι έλληνες υπουργοί βιομηχανίας συμπεριλαμβανομένου και του κ. Ι. Ζίγδη κρατούσαν ανήμποροι στα συρτάρια τους τον σχετικό νόμο 2220/40 μη επιτρέποντας στην Ελλάδα να προχωρήσει προς το αναπτυξιακό της μέλλον.

Όμως τώρα μετά την λήξη της Σύμβασης Cooper το 2010 παίζεται το καινούριο παιχνίδι, αφού η εξαθλίωση που φρόντισαν να απλωθεί με την βοήθεια Γ.Α. Παπανδρέου εξωθώντας τον Ελληνικό λαό και την χώρα στην ανέχεια, μας αναγκάζουν να υπογράψουμε νέες συμβάσεις και πάλι με επαχθείς όρους δημιουργώντας το καθεστώς της σύμβασης cooper από την αρχή. Η πτώχευση και τα μνημόνια είναι ο δούρειος ίππος για να καταφέρουν να κρατήσουν την Ελλάδα σε ομηρεία εφαρμόζοντας την τακτική COOPER ώστε να μην μπορεί η χώρα μας να διαπραγματευτεί καμία της κίνηση. 


Στο ΦΕΚ που ακολουθεί μπορεί να δει κανείς , ειδικά στα άρθρα που σας αναφέρουμε παραπάνω πόσο καλά δεμένους μας είχαν, τι εύκολα υπογράφηκαν νόμοι από τις ελληνικές κυβερνήσεις για την παράδοση του πλούτου της χώρας μας δημιουργώντας ένα κακό προηγούμενο που τώρα δεν αντιμετωπίζεται. Το αποτέλεσμα είναι οι πολιτικοί να σιωπούν και να προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά κοιτώντας ο καθένας το συμφέρον του δημιουργώντας ψευδαισθήσεις στον Έλληνα πολίτη.

Δείτε εδώ όλη τη σύμβαση cooper






πηγη

Χαζολογώντας με το χαζομισοπούτ@νο … ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

Θα έχει μια κοινωνία εκφυλισμένων που θα πανηγυρίζει την τραγωδία της. Θα έχει πρωταγωνιστή έναν τρισάθλιο Εθνικό μειοδότη που θα φροντίσουν να πλασαριστεί στα χάπατα ως εθνικός ήρωας… 

Θα έχει αίμα, πόνο, θα έχει εθνικό και εδαφικό διαμελισμό. Φροντίστε να θυμάστε πως ο καλός Ολαντρέου, θυμήθηκε ξαφνικά πως   «η Ευρώπη αδίκησε την Ελλάδα για το χρέος».

Φροντίστε να θυμάστε πως η Μέρκελ οραματίζεται «πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για το Αιγαίο ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία» με αφορμή το λαθρομετανάστευτικο.

Φροντίστε να μη ξεχάσετε τις εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις Κοτζιά για τα εθνικά θέματα. Και τολμήστε τέλος να αντιστοιχίσετε τους πανάθλιους χειρισμούς Αναστασιάδη, με τους ερμαφρόδιτους μικρομεγαλισμούς Τσίπρα… Κι ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Το μαύρο μέτωπο του εθνομηδενισμού και των δουλοφρόνων του δωσιλογισμού παίρνει θέση.

Τετραπέρατε Έλληνα ψηφοφόρε… Καμάρι εσύ των διαδηλώσεων «ανάσας» και αξιοπρέπειας»… Εσύ λεβέντη μου που θα μαμούσες όποιον τολμούσε να σου φέρει μνημόνιο μετά το «ΟΧΙ» σου στο «δημοψήφισμα» του απόλυτου εξευτελισμού, ετοιμάσου…
Μετά το σοκ της φοροκαταιγίδας που ξεκινά, έρχονται τα αργύρια που θα κουρελιάσουν ότι απέμεινε όρθιο και αξιοπρεπές από την ψυχή σου.

Η Εθνική τραγωδία όμως, θα είναι η τρίτη πράξη του δράματος και θα είναι αφάνταστα οδυνηρή…

Φτιάξε φραπέ… Κάνε κάμποσα λάικ στο χαζομισοπούτ@νο που σου πετάει φωτό με τη βυζούμπα έξω, αλλά την επόμενη στιγμή θυμάται πως είναι μια κυρία που σου απαιτεί και σεβασμό μόλις της πεις κάποια απ τις γνωστές χοντράδες σου.

Ασχολήσου μ όλα τούτα λοιπόν, και μην ανησυχείς καθόλου. Οι εξελίξεις θα σε περιμένουν να αφυπνιστείς. Δεν πρόκειται να σου χαλάσουν το χαβαλέ σου. Νταξ;
Κ. Κυριακόπουλος


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η στιγμή της βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα (Βιντεο)

Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στο κέντρο της Άγκυρας έρχεται στη δημοσιότητα. Η διπλή επίθεση, με δύο εκρήξεις μέσα σε διάστημα περίπου 10 δευτερολέπτων, πραγματοποιήθηκε στο σημείο όπου είχε προγραμματιστεί πορεία ειρήνης από κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς, και ενώ ήδη είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος.

Τουλάχιστον 30 άτομα σκοτώθηκαν και πάνω από 120 τραυματίστηκαν. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι δηλώνουν πως πρόκειται για «τρομοκρατική επίθεση» και εξετάζουν το σενάριο να οι δράστες να ήταν βομβιστές αυτοκτονίας.


«Προσπαθούμε να διαπιστώσουμε τα αίτια της έκρηξης και να δώσουμε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της έρευνάς μας το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε κυβερνητική πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί. Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιαλτσίν Ακντογκάν, κυβερνητικούς αξιωματούχους και τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας.


Για «επίθεση μίσους» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και υποστήριξε ότι η επίθεση αυτή «στοχεύει την ειρήνη του έθνους». Παράλληλα έκανε έκκληση για «αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα» απέναντι στην τρομοκρατία. «Καταδικάζω κατηγορηματικά αυτήν την επίθεση μίσους εναντίον της ενότητας και της ειρήνης της χώρας μας» ανέφερε, σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της τουρκικής προεδρίας. Αυτοί που ευθύνονται για την επίθεση, πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος, έχουν ως στόχο να σπείρουν τη διχόνοια στην τουρκική κοινωνία.


Η στιγμή της έκρηξης








πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!