EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ευρωπαϊκή προοπτική ή σοσιαλιστική προοπτική;

Γράφει ο Προκόπης Κωφός

Προς όλους τους «μνημονιακούς», αλλά και τους «αντιμνημονιακούς»,
προς όλους τους υποστηριχτές του ΝΑΙ, αλλά και του ΟΧΙ, προς όλους τους θιασώτες της «Ευρωπαϊκής Ένωσης», αλλά και του Ευρώ,
προς όλους του «δεξιούς» και τους «αριστερούς», αλλά και τους «ακομμάτιστους»:

Δεν βαρεθήκατε να μας λέτε και να μας ξαναλέτε για την «Ευρωπαϊκή Ένωση», για την «Ευρωπαϊκή προοπτική» και για την «Ευρωπαϊκή πορεία» της χώρας»; Η «Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας» για την οποία μιλάτε, δεν είναι ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, είναι το ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΡΟΝ στο οποίο βρίσκεται σήμερα η χώρα και ο λαός της. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρισκόμαστε εδώ και τριάντα πέντε χρόνια κι εσείς ακόμα για «Ευρωπαϊκή προοπτική» και «Ευρωπαϊκή πορεία» μιλάτε; Δεν βλέπετε τα χάλια του κράτους και ιδιαίτερα τα χάλια της πραγματικής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο στο οποίο κινείται η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες; Δεν βλέπετε πως μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της οικονομίας της αγοράς πάμε από το κακό στο χειρότερο και οδηγούμαστε στη φτωχοποίηση και στην εξαθλίωση; Έχετε επαφή με την πραγματικότητα και όσα συμβαίνουν γύρω σας;

Αφήστε στην άκρη τις ιδεοληψίες σας, τις εμμονές σας, τα δόγματά σας και τις κατευθυνόμενες εκ των άνω επιλογές σας για την «Ευρωπαϊκή πορεία» της χώρας και την οικονομία της αγοράς και κοιτάξτε το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας! Η μόνη προοπτική που υπάρχει σήμερα για τον εργαζόμενο και το λαό αυτής της χώρας για να γίνει αφέντης στον τόπο του, για να είναι δικά του αυτά που παράγει με την εργασία του και να μην τα καρπώνονται άλλοι, για να πάρει την τύχη του στα χέρια του και όχι να είναι έρμαιο των καταστάσεων και να δει επιτέλους μια άσπρη μέρα είναι η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, η μονομερής διαγραφή του χρέους, η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, η κοινωνικοποίηση των μονοπωλιακών επιχειρήσεων, ο κεντρικός σχεδιασμός της οικονομίας που μόνο αυτός μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, η συνεργασία με όλους και με όλες τις χώρες στη βάση του αμοιβαίου οφέλους, η λαϊκή εξουσία. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για το λαό αυτής της χώρας και για όλους τους εργαζόμενους, αν θέλουν να ανατρέψουν το ζοφερό παρόν και το ακόμα χειρότερο μέλλον που τους περιμένει και να προοδέψουν.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Όχι, δεν κοιμούνται! Υπνωτισμένοι… μελετούν το νέο Μνημόνιο!

Δια χειρός Αλιθέρση
Προς άρσιν κάθε παρεξήγησης. Επειδή το εν λόγω παζλ φωτογραφιών, που ευρέως διαδίδεται στο διαδίκτυο, από την μεταμεσονύχτια συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση του τρίτου και πιο φαρμακερού μνημονίου, δίνει την εντύπωση ότι οι βουλευτές μας την ώρα τις κρίσιμης συνεδρίασης κοιμούνται, θα θέλαμε δια του λόγου το αληθές να πούμε ότι πρόκειται για μέγα ψέμα.
Επειδή στον χρόνο που είχαν οι βουλευτές μας για να πάρουν μια τόσο σημαντική απόφαση -την ψήφιση του 3ου μνημονίου- λόγω του ότι οι εταίροι, μάς έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό, και κάποιοι από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της πλειοψηφούσας πτέρυγας του “ΝΑΙ σε ΟΛΑ”, είχαν κάποιες μικροενστάσεις για το ορθόν του πράγματος, ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής, ο γνωστός και ως “καρκινοφάγος”, εισηγήθηκε στον πανευτυχή και πάντα γελαστό πρωθυπουργό μας να στείλει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να φέρει επειγόντως από το εξωτερικό παγκοσμίου φήμης υπνωτιστή.
magos-ypnotistisΟ υπνωτιστής, του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε όνομα αλλά ούτε και καταγωγή, παρ’ όλο το φόρτο εργασιών που είχε, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση. Μόλις πάτησε το πόδι του στη Βουλή είπε στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, καθώς και στον αρμόδιο επί των οικονομικών υπουργό κ. Τσακαλώτο, ότι η μέθοδος του είναι 100% αποτελεσματική.
Επίσης, πριν πιάσει δουλειά, λόγω του ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ζήτησε να πληρωθεί με το κομμάτι και μετά φυσικά από το βέβαιο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Τα 220 “ΝΑΙ σε ΟΛΑ” αποτελούν θρίαμβο της αξιοπρέπειας, της εντιμότητας, της δημοκρατίας, της λεβεντιάς, του… υπνωτισμού! Θρίαμβο της συνέπειας λόγων και έργων!
Τώρα, όλοι αυτοί είναι γνωστό ότι το μόνο που είχαν αποκλειστικά στο μυαλό τους, όταν ψήφιζαν, ήταν το καλό και η σωτηρία της πατρίδας και φυσικά του ελληνικού λαού. Και επειδή είναι απόλυτα λογικό να έχουν ματιαστεί –μιας κι εκείνη την ώρα πιάστηκε ο κόσμος στον ύπνο και δεν μπορούσε να δράσει διαφορετικά, προκειμένου να το αποφύγουν- για την τόσο γενναία αλλά και ανιδιοτελή πράξη τους, τώρα το μόνο που χρειάζονται είναι η ξεματιάστρα!
941925_10151644381357640_1160209920_n
Και το καλό της περίπτωσης είναι ότι δεν θα χρειαστεί να την μετακαλέσουμε από το εξωτερικό. Έχει πολλές στο χωριό μου. Θα τους στείλουμε την καλύτερη και να είναι βέβαιοι ότι θα απομακρύνει από πάνω τους τη βαριά βάσκανο! Και φυσικά για καλό και για κακό ας τους κρεμάσουμε και καμιά χάντρα!
Βέβαια, αν πούμε για μια ακόμη φορά άξιοι και άξιος ο μισθός τους, θα είναι υπερβολή; Έτσι κι αλλιώς η λέξη ντροπή είναι άγνωστη σ’ αυτούς, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους!
ΥΓ. Κι ας μην σκεφτούν κάποιοι εξ αυτών να μας πουν ότι ήταν υπνωτισμένοι και δεν ήξεραν τι ψήφιζαν, και κατηγορηθεί –δικαίως- ο Αλιθέρσης ότι τους δίνει ιδέες!
πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Παράλληλα σύμπαντα ανισότητας: Η Ελλάδα της κρίσης και των… κροίσων

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει ισοπεδώσει τη μεσαία τάξη οδηγώντας σε εξαθλίωση μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού που υποχρεούται να ζήσει υπό ασφυκτική λιτότητα, σε ένα παράλληλο υπαρκτό σύμπαν όμως υπάρχει την ίδια στιγμή και μία άλλη Ελλάδα που σε τίποτα δε θυμίζει την Ελλάδα της κρίσης. Πρόκειται για μια Ελλάδα «ολίγων» ή «ολιγαρχών», την Ελλάδα των… κροίσων.

Την κοινωνική ανισότητα που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο αποδεικνύουν τα στοιχεία που καταγράφει η Wealth-X, μια εξειδικευμένη εταιρεία που συγκεντρώνει πληροφορίες για λογαριασμό των τμημάτων αξιοποίησης περιουσίας των μεγαλύτερων τραπεζών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά ο ιδιωτικός πλούτος του πλανήτη αυξήθηκε στα 164 τρισ. δολάρια. Από ελληνικής πλευράς, στις λίστες με τους ισχυρούς του κόσμου φιγουράρουν τα ονόματα 11 δισεκατομυριούχων, ενώ 565 Έλληνες εμφανίζονται να είναι πολυεκατομμυριούχοι. Η περιουσία των ισχυρών Ελλήνων υπολογίζεται ότι ανέρχεται συνολικά στα 88 δισ. δολάρια, με τους 11 δισεκκατομυριούχους να συγκεντώνουν το ποσό των 18 δισ. δολαρίων και τους υπόλοιπους 565 Έλληνες μεγιστάνες να κατέχουν συνολική περιουσία 70 δισ. δολαρίων. Την ίδια στιγμή οι... απλώς εκατομμυριούχοι Έλληνες, υπολογίζονται σε 34.723.

Σε παγκόσμια κλίμακα τα στοιχεία καταδεικνύουν ότι το 8,6% του παγκόσμιου πληθυσμού ελέγχει το 85,3% του παγκόσμιου πλούτου, την ώρα που το 69,8% του πληθυσμού του πλανήτη μοιράζεται μόλις το 2,9% του πλούτου.
Οι 10 χώρες με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους είναι οι:

1.ΗΠΑ —> 571
2.Κίνα —> 190
3.Βρετανία —> 130
4.Γερμανία —> 123
5.Ρωσία —> 114
6.Ινδία —> 100
7.Ελβετία —>  86
8.Χονγκ Κονγκ —> 82
9.Βραζιλία —> 61
10.Σ.Αραβία —> 57


Στην 38η θέση η Ελλάδα με τους 11 δισεκατομμυριούχους.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δειτε σε ποιον ανηκει το γιοτ που πηγε ο Τσιπρας στη Μηλο

Η είδηση πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Μήλο με ιδιωτικό γιοτ κανει τον γύρο του κόσμου αλλά κανενα μεσο δεν τολμά να αναφέρει σε ποιον ανήκει το περίφημο γιοτ!

Αλλά ας πάρουμε την ιστορια απο την αρχή!

Ενα γιοτ με σημαία Μάλτας κανει κρουαζιέρα αυτες τις μερες στο Αιγαίο. Στο γιοτ επιβαίνει η ελίτ των μασόνων της Μάλτας αλλα και πολλων μεσογειακών χωρών. Κάνει τον γύρο του Αιγαίου και εκανε μαλιστα και στάση στη Ροδο οπου οι επιβαίνοντες συναντήθηκαν με τους ηγετες των τεκτονικών στοών του νησιού!

Το γιοτ αυτο το σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μήλο την ιδια στιγμή με τον Αλέξη Τσίπρα.
Και ηταν το μονο γιοτ απο οσα βρεθηκαν αυτες τις μερες στη Μήλο με τα χαρακτηριστικα που περιγραφουν οι κατοικοι του νησιού οτι ειχε το γιοτ που μετεφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο νησί!

Το θέμα αποκάλυψε το tsipragun.blogspot.gr




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βασιλειάδης για σκάνδαλο Αγροτικής: Οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν, έχουν ξεκινήσει οι δεσμεύσεις περιουσιών

1300 υποθέσεις στον εισαγγελέα, δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, ζημία για το δημόσιο 5 δισ. Ο Γιώργος Βασιλειάδης γ.γ. για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς μιλάει για το μέγα πολιτικό σκάνδαλο που ξέσπασε με τα «αμαρτωλά» δάνεια της ΑΤΕ, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στον Στάθη Σχινά.

Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι χορηγήθηκαν «1300 δάνεια με ένα ποσό που φτάνει περίπου τα 5 δισεκατομμύρια», σημειώνοντας ότι τα δάνεια αυτά προορίζονταν για ΜΜΕ, πολιτικά κόμματα- η αγροτική τράπεζα σταδιακά άρχισε να ασκεί πολιτική δανείζοντας σε ευυπόληπτους πολίτες που «αυτή την περίοδο κουνάνε το δάχτυλο», τόνισε με νόημα.

«Το ποσό μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο», υπογράμμισε. «Ήδη έχουν γίνει δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων... Ήρθε η ώρα επιτέλους οι υπεύθυνοι να πληρώσουν τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων», έκανε σαφές ο κ. Βασιλειάδης.

«Μιλάμε για δάνεια που δεν αποπληρώθηκαν ποτέ», ωστόσο το σημαντικότερο κατά την γνώμη του είναι ότι δεν έπρεπε να έχουν δοθεί ποτέ.

Τα πορίσματα της αρχής είναι ξεκάθαρα, τόνισε, οπότε δεν θα πάρει χρόνο να βγούνε σύντομα τα πρώτα αποτελέσματα. «Εμάς μας ενδιαφέρει τώρα οι ένοχοι να κριθούν και το δημόσιο να αποζημιωθεί».

Στοιχεία «φωτιά», περιλαμβάνει το πόρισμα που διαβιβάστηκε από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Ενέργειες στην Εισαγγελία της Αθήνας και αφορά στις παράνομες χορηγήσεις δανείων από την Αγροτική Τράπεζα σε διάφορα πρόσωπα και φορείς κατά το χρονικό διάστημα από το 2000 μέχρι το 2012.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μπανγκόκ: Αίμα και χάος από βομβιστική επίθεση σε εμπορικό δρόμο

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβιστική επίθεση στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Ρατσαπρασόνγκ, έναν κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο με πολλά εμπορικά καταστήματα. Δεκάδες είναι και οι τραυματίες με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σχεδόν 80. Μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών είναι και πολλοί ξένοι τουρίστες.

Η έκρηξη σημειώθηκε έξω από ινδουιστικό ναό με ένα παγιδευμένο μοτοποδήλατο. Το ιερό Εράουαν, πάνω σε πολυσύχναστη διασταύρωση κοντά σε πολυτελή ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, γραφεία και ένα νοσοκομείο, αποτελεί σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, ιδίως για τους επισκέπτες από χώρες της Ανατολικής Ασίας.

Ο υπουργός Άμυνας της Ταϊλάνδης Πραβίτ Βονγκσούβαν, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, είπε ότι στόχος των δραστών ήταν «να καταστρέψουν την οικονομία και τον τουρισμό επειδή το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στην καρδιά της τουριστικής συνοικίας» της πρωτεύουσας. «Ήταν μια βόμβα ΤΝΤ, αυτοί που το έκαναν στόχευαν τους αλλοδαπούς για να πλήξουν τον τουρισμό και την οικονομία», τόνισε.

Η στιγμή της έκρηξης

      

Μέχρι αυτή την ώρα καμιά οργάνωση δεν έχει αναλάβει την επίθεση. Σημειώνεται πως οι ένοπλες δυνάμεις της Ταϊλάνδης μάχονται εναντίον μουσουλμάνων ανταρτών στις νότιες περιφέρειες της χώρας, ωστόσο μέχρι σήμερα οι επιθέσεις σε άλλες περιοχές της χώρας ήταν σπάνιες.


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κάτι που πέρασε "απαρατήρητο" από την ομιλία Καμμενου στην βουλή.

Υποβόσκει σκάνδαλο,, και…για αυτό δεν υπάρχει και βίντεο της ομιλιας.

Ρε Πάνο…ποια εταιρία της Πειραιώς του Σαλλα θα αναλάβει το θεάρεστο έργο της εκμετάλλευσης των 40 δις περιουσίας των ένοπλων δυνάμεων; Μήπως η Pasal;  Έχει πολύ, μα πάρα πολύ φαγοπότι η υπόθεση ετσι;  

Σε αυτούς τους έξι μήνες έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες. Έχουμε φτάσει σε σημείο πλέον τα 34 δισεκατομμύρια της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων όχι να εκποιηθούν, όπως κάποιοι λένε, αλλά να τα εκμεταλλευτούμε προς όφελος των ίδιων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα 34 δισεκατομμύρια απέδιδαν περίπου ένα 1.100.000 ευρώ το χρόνο στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και στα ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
 Ήδη, με τη μελέτη που έχει εκπονηθεί και με το νομοσχέδιο που κατατίθεται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή, υπολογίζουμε ότι τα 34 αυτά δισεκατομμύρια της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων θα αποδίδουν στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων περίπου το 5% της αντικειμενικής αξίας το χρόνο, όσο περίπου είναι η απόδοση ενός ακινήτου στον ιδιωτικό τομέα. Και βεβαίως αυτά χωρίς να γίνει καμία πώληση, αλλά ενοικίαση για 50 ή 100 χρόνια, με συγκεκριμένα project τα οποία θα προτείνονται και με διαφανή διαγωνισμό μέσω του διαδικτύου, με το λεγόμενο bid. Δηλαδή, θα μπορεί να βλέπει ο ένας την προσφορά του άλλου και να τη βελτιώνει online. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα της εκμετάλλευσης της περιουσίας αυτής και της δημιουργίας κατ’ αρχήν οικισμών για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα στα στρατόπεδα για τις περιοχές στις οποίες μετατίθενται.
 
 Μια οικογένεια ενός αεροπόρου που μετατίθεται από τη Λάρισα στην Ελευσίνα, έχοντας τη δυνατότητα να του παρέχεται σπίτι, έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα έξοδά του, από τις περικοπές που έχει υποστεί μέχρι σήμερα, μέχρι και 500 ευρώ. Ήδη εγκαινιάσαμε τα πρώτα σπίτια στην Ελευσίνα. Προχωράμε για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς.

 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ...

 
Σημείωση…
 
Η Τράπεζα Πειραιώς ήταν ο αγοραστής του πακέτου για το 37,08% της Trastor ΑΕΕΑΠ, ήτοι 20.353.776 τεμαχίων στα 1,40 ευρώ ανά μετοχή
 
Η Τράπεζα Πειραιώς ήταν ο αγοραστής του πακέτου για το 37,08% της Trastor ΑΕΕΑΠ, ήτοι 20.353.776 τεμαχίων που πέρασε σήμερα στο Χ.Χ. στην τιμή των 1,40 ευρώ ανά μετοχή, με την αξία της συναλλαγής στα 28,5 εκατ. ευρώ.
 
Η Trastor είναι η πρώην Πειραιώς ΑΕΕΑΠ και δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate και της εν γένει ανάπτυξης, μίσθωσης και εκμετάλλευσης ακινήτων. Εισήχθη στο Χ.Α. στις 28 Ιουνίου του 2005, στην τιμή των 2,12 ευρώ.
 
Πωλητής ήταν η Pasal Development που είχε στην κατοχή της αυτό το ποσοστό, ενώ η συναλλαγή έγινε στο πλαίσιο της συμφωνίας των δυο πλευρών, παρ’ ότι η εταιρεία διατηρεί δικαίωμα επαναγοράς για το ήμισυ των εν λόγω μετοχών, ήτοι για το 18,54%.


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!