EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Απίστευτη συμπεριφορά του ηθοποιού Γ. Γιαννόπουλου: Μεθυσμένος παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του


Του Πάνου Βρυώνη 

Εγκληματική αποδείχθηκε η οδηγική συμπεριφορά του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Γιαννόπουλου ο οποίος, όχι μόνο παρέσυρε και τραυμάτισε μοτοσικλετιστή παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη μετά από μεθύσι αλλά στη συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του.

Το περιστατικό και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz συνέβη στις 04:50 της Τρίτης όταν ο Γιαννόπουλος κινούμενος με το ΙΧ του επί της Ακαδημίας και στη διασταύρωση με τη Ρήγα Φεραίου παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη χτυπώντας τον άτυχο μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς καν να ενδιαφερθεί για την κατάσταση του ανθρώπου που τραυμάτισε και φυσικά χωρίς να καλέσει καν το ΕΚΑΒ ή να ενημερώσει την Τροχαία.

Ακολούθησε αναζήτηση του ύποπτου οχήματος και μετά από καταδίωξη μέσα στο κέντρο της Αθήνας, οι άνδρες της Αστυνομίας το εντόπισαν στη γωνία Ακαδημίας και Σίνα για να συλλάβουν τον εξαίρετο μεν ως ηθοποιό αλλά ταυτόχρονα και τον απολύτως ασυνείδητο ως οδηγό Γιώργο Γιαννόπουλο τον οποίο φυσικά και συνέλαβαν αλλά στη συνέχεια άφησαν ελεύθερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγούσε σε κατάσταση μέθης. 

Ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και, σε πρώτη φάση, αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ του έγινε και αφαίρεση της Άδειας Ικανότητος Οδήγησης για 6 μήνες.

maxresdefault





πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αυτά που δεν λένε οι παπαγάλοι…11 δισ. ευρώ ήταν τα μέτρα που είχαν υπογράψει οι Σαμαροβενιζέλοι..

Δείτε τι είχαν υπογράψει (σελ 47 IMF GREECE 5th REVIEW June 2014) οι Σαμαροβενιζέλοι…

ΑΓΝΩΣΤΑ…






ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΑ μέτρα 2 δισ ευρώ για το 2015 & 3,7 δισ ευρώ για το 2016 !!!


Προσθέτοντας σε αυτά μέτρα φόρους και ασφαλιστικές εισφορές δείτε πως διαμορφωνόταν η κατάσταση:
3,5 δισ. ευρώ μέτρα το 2015 σε σχέση με το 2014 και αν σε αυτά προστεθούν και τα μέτρα του μειλ Χαρδούβελη φτάνουν σε 4,5 δισ. μόνο γιατο 2015…
Σε ότι αφορά το 2016 είχαν συμφωνήσει μέτρα από φόρους και αυξήσεις κοινωνικών εισφορών 6,5 δισ ευρώ..
Αθροιστικά λοιπόν μιλάμε γιαμέτρα 11 δισ.για το διαστημα 2015-2016 έναντι 8,8 δισ. των μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση Τσίπρα.
Αν προσθέσετε σε αυτά και την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος που θα οδηγούσε σε κατάργηση των επικουρικών και σε συντάξεις 300 ευρώ καταλαβαίνετε γιατί συζητάμε.
Κανείς δεν μπορεί να είναι ούτε χαρούμενος ούτε ευτυχισμένος με αυτά τα μέτρα…
Αλλά να μην μας κουνάνε το δάκτυλο οι Σαμαροβενιζέλοι όταν μας είχαν φορτώσει με μέτρα 11 δισ…δηλαδή με 2 δισ. παραπάνω…
Γιατί τα δισ. δεν είναι στραγάλια..


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έτσι θα γίνει η οικονομική κατάρρευση! Όλα θα γίνουν σε μια νύχτα!

Προφητεία αγιου κοσμα του αιτωλου Νο 20. «Θάρθη ξαφνικά. Να έχετε ένα σακκούλι σιτάρι κρεμασμένο στη θύρα.


Αυτό θα σας εμποδίση φεύγοντας. Μη το αφήσετε. Να το πάρετε μαζί σας, για να φάνε τα παιδιά σας». Πιθανότατη ερμηνεία : Θα έλθει ξαφνικά η οικονομική κατάρρευση( ΚΡΑΧ),ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος,και ο αντίχριστος για να δώσει τη λύση σε όλα,και να επιβάλει την ειρήνη και το σφράγισμα… «Θάρθη ξαφνικά. Να έχετε ένα σακκούλι σιτάρι κρεμασμένο στη θύρα. Αυτό θα σας εμποδίση φεύγοντας. Μη το αφήσετε. Να το πάρετε μαζί σας, για να φάνε τα παιδιά σας». Καλό ξημέρωμα…
Έτσι θα γίνει η οικονομική κατάρρευση!
Ένα φοβερά αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του συγγραφέα και ερευνητή Bill Holter, μας αποκαλύπτει πως θα έρθει η τελειωτική οικονομική κατάρρευση. Και δυστυχώς αυτά τα οποία προβλέπει δεν είναι ευοίωνα με λίγα λόγια μας λέει ότι τα πάντα θα γίνουν εν μία νυκτί και πως ο κόσμος δεν θα μπορεί λόγω της ξαφνικότητας του «κραχ» να αντιδράσει.
Ο Holter ζητά από τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι «η χρηματιστηριακή αγορά είναι απλώς μια μικρή πλευρά στο μεγάλο τσίρκο των πιστωτικών αγορών, επειδή τα πιστωτικά ομόλογα είναι πολύ μεγαλύτερα από τις αγορές μετοχών». Και προειδοποιεί «Όταν οι πιστωτικές αγορές καταρρεύσουν – Όλα θα εκραγούν».
Πως θα τελειώσουν όλα; Ο Bill εξηγεί «Αυτό πρόκειται να γίνει σε μια νύχτα ή μέσα σε κάποιο Σαββατοκύριακο. Έτσι ώστε ο κόσμος να ξυπνήσει το πρωί της Δευτέρας και να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό. Γι” αυτό θα πρέπει ο κόσμος να έχει προνοήσει γι” αυτά που χρειάζεται γιατί ξαφνικά θα χάσει τα πάντα». Και στη συνέχει αναρωτιέται;
«Μήπως συνειδητοποιούν ότι ο χρυσός και το ασήμι είναι τα μόνα χρήματα εκεί έξω που δεν έχουν «πιστωτική βάση» ή αντλούν τις τιμές τους μέσω των πιστωτικών αγορών … αγορές που τελικά θα είναι κλειστές» Και ολοκληρώνει: «Η επιλογή είναι δική σας, δηλώσεις χρηματιστηριακές χαρτί λογαριασμού και μονάδες και μηδενικά σε μια οθόνη υπολογιστή, ή πραγματική φυσική πλούτου. Ο καθένας ας δεν την πραγματικότητα…»
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:







πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Όχι στο νέο Μνημόνιο που πρότεινε η κυβέρνηση»

Ηχηρό «όχι» στο νέο Μνημόνιο που πρότεινε η κυβέρνηση, λέει η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους βουλευτές του κόμματος να δεσμευθούν ότι «θα καταψηφίσουν την επερχόμενη μνημονιακή συμφωνία».  Παράλληλα, ζητούν από τα όργανα του κόμματος να υποστηρίξουν τη διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για να αποφασιστεί τώρα αλλαγή πολιτικής, αλλά και αλλαγή ηγεσίας.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Κομμουνιστικής Τάσης marxismos.gr
«Η Κομμουνιστική Τάση καλεί τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όλες τις άλλες τάσεις και συνιστώσες, να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Οι βουλευτές να δεσμευθούν ότι θα καταψηφίσουν την επερχόμενη μνημονιακή συμφωνία. Όλα τα όργανα του κόμματος από την Π.Γ και την ΚΕ έως την ΟΜ του πιο απομακρυσμένου σημείου της χώρας έχουν χρέος να αποδοκιμάσουν την μνημονιακή συμφωνία και να υποστηρίξουν τη διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για να αποφασιστεί τώρα αλλαγή πολιτικής με την υιοθέτηση ενός προγράμματος ρήξης με την τρόικα και την ελληνική καπιταλιστική ολιγαρχία, αλλά και αλλαγή ηγεσίας.
Τα μέτρα που πρότεινε η κυβέρνηση για μια συμφωνία παράτασης του Μνημονιακού προγράμματος με τους εκβιαστές της τρόικας, συνολικού ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2015 και 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2016, αποτελούν ένα ακόμα Μνημόνιο άγριας λιτότητας για την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα και συνιστούν επίσημη δέσμευση καταπάτησης όλων των προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Η κυβέρνηση όχι μόνο αποδέχεται το “παράνομο” και “επονείδιστο” σύμφωνα και με την έκθεση της Επιτροπής λογιστικού ελέγχου της Βουλής, χρέος του ελληνικού κράτους, αλλά στο βωμό της κανονικής εξυπηρέτησής του, διατηρεί και εμβαθύνει το μνημονιακό καθεστώς με το οποίο ο δυτικός ιμπεριαλισμός (τρόικα) και η ελληνική άρχουσα τάξη εδώ και 5 χρόνια φορτώνουν τα βάρη της βαθιάς και ανίατης κρίσης του ελληνικού καπιταλισμού στις πλάτες των φτωχών εργατικών και λαϊκών μαζών.
Σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο που προτείνει και συζητά με την τρόικα η ηγετική ομάδα, διατηρούνται άθικτα όλα τα αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα των παλιών Μνημονίων και προστίθενται νέα βάρη στον εργαζόμενο λαό, μέσα από σοβαρές μειώσεις μισθών και συντάξεων που προκαλούνται από τις αυξήσεις στις κρατήσεις για την ασφάλιση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά και στον ΦΠΑ, σε βασικά καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες.
Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη μνημονιακή συμφωνία που η κυβέρνηση και η ηγετική ομάδα του κόμματος συζητά και πλέον, συνδιαμορφώνει με τους εκβιαστές, δυνάστες της τρόικας. Η εντολή του εργαζόμενου λαού στις 25 Γενάρη, αλλά και σήμερα, 5 μήνες μετά την άνοδο στην εξουσία αυτής της κυβέρνησης, δεν ήταν και δεν είναι ο συμβιβασμός και η υποταγή στις πιέσεις και στους εκβιασμούς της τρόικας και των Ελλήνων ολιγαρχών φίλων της. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση είχαν και έχουν την εντολή να καταργήσουν τα Μνημόνια, να διαγράψουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους και να αντισταθούν με κάθε δυνατό μέσο στις πιέσεις και τους εκβιασμούς. Όμως με τις προτάσεις τους στην τρόικα, δείχνουν καθαρά ότι υπέκυψαν και ενέδωσαν στις πιέσεις και τους εκβιασμούς των συνασπισμένων δυναστών του εργαζόμενου λαού.
Καλούμε τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και όλες τις άλλες τάσεις και συνιστώσες, να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να αντισταθούν στην απροκάλυπτη αθέτηση της λαϊκής εντολής από την κυβέρνηση και την ηγετική ομάδα. Οι βουλευτές του κόμματος θα πρέπει να δεσμευθούν ότι θα καταψηφίσουν την επερχόμενη μνημονιακή συμφωνία. Όλα τα όργανα του κόμματος, από την Π.Γ και την ΚΕ, έως την ΟΜ του πιο απομακρυσμένου σημείου της χώρας, έχουν χρέος να αποδοκιμάσουν την μνημονιακή συμφωνία και να υποστηρίξουν τη διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για να αποφασιστεί τώρα αλλαγή πολιτικής, με την υιοθέτηση ενός προγράμματος ρήξης με την τρόικα και την ελληνική καπιταλιστική ολιγαρχία, αλλά και αλλαγή ηγεσίας».


πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ακτή Ελεφαντοστού: Απελευθέρωσαν 48 παιδιά-σκλάβους σε φυτείες κακάο

Η αστυνομία στην Ακτή του Ελεφαντοστού απελευθέρωσε 48 παιδιά σκλάβους σε εφόδους που έκανε σε φυτείες κακάο στη δυτική πλευρά της χώρας, και συνέλαβε 22 άτομα με την κατηγορία εμπορίας ή εκμετάλλευσης παιδιών.

Οπως ανακοίνωσε η Ιντερπόλ τη Δευτέρα, τα παιδιά, ηλικίας από 5 έως 16 ετών, κατάγονταν από το Μαλί, τη Γουϊνέα και Μπουρκίνα Φάσο καθώς και από το βόρειο τμήμα της Ακτής του Ελεφαντοστού και απελευθερώθηκαν σε συντονισμένες προσπάθειες από την 1η έως τις 6 Ιουνίου στην περιοχή Σαν Πέδρο.

Μερικοί από τους ανήλικους εργάζονταν στις φυτείες για σχεδόν έναν χρόνο υπό ακραίες καταστάσεις που «έθεταν την υγεία τους σε σοβαρό κίνδυνο».

Ενας αξιωματούχος της Διεθνούς Οργάνωσης για τη Μετανάστευση είπε ότι στήθηκαν κέντρα φροντίδας στην περιοχή για να παράσχουν ιατρική και ψυχολογική στήριξη στα παιδιά.

Οι συλλήψεις είναι μέρος μιας σειράς σχεδίων ενάντια στην εμπορία και εκμετάλλευση παιδιών στη Δυτική Αφρική, τόνισε η Ιντερπόλ, λέγοντας ότι «στέλνουμε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στους ίδιους τους εμπόρους» ότι αν εμπορεύονται παιδιά, η αστυνομία θα λάβει δράση.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Με ένα non paper αποχαιρέτησαν και επισήμως τη «Θεσσαλονίκη»: Mέτρα σοκ 8 δισ. ευρώ από το νέο «όχι Μνημόνιο»

Σε μια ομολογία ήττας αναγκάστηκε να προχωρήσει το Μαξίμου με non paper που εξέδωσε το βράδι της Δευτέρας και σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση «αναγκάστηκε να κινηθεί εκτός προγράμματος Θεσσαλονίκης και να πάρει μέτρα που ήταν πέραν των προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα πρόκειται για μέτρα που θα πέσουν σαν λαιμητόμος επάνω στα κεφάλια των ελλήνων φορολογουμένων αφού αφορούν το απίστευτο ποσόν των 7,9 δισ. ευρώ για τη διετία 2015-2016 το οποίο μάλιστα θα «εξασφαλιστεί» για άλλη μια φορά κατά κύριο λόγο με τον πλέον άδικο τρόπο όπως είναι οι περικοπές των συντάξεων και οι αυξήσεις στον ΦΠΑ.

Αναλυτικότερα, η νέα πρόταση της Ελλάδας η οποία μάλιστα, παρότι δεν οδήγησε σε τελική συμφωνία, φάνηκε να ικανοποιεί κατ” αρχήν τους δανειστές περιλαμβάνει, ψαλίδι στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, αύξηση των εισφορών για τις κύριες και τις επικουρικές, έκτακτη εισφορά της τάξης του 12% επιχειρήσεων με έσοδα άνω των 500.000 ευρώ καθώς και επιβολή φόρου πολυτελείας για ιδιωτικά σκάφη.

Τα νέα μέτρα θα συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό 2,69 δισ. κατά το τρέχον έτος και 5,2 δισ. το 2016 ενώ, όπως αναφέρεται, «στον βωμό της σωτηρίας των εργασιακών και της υιοθέτησης χαμηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, θυσιάστηκαν μία σειρά… προεκλογικών και μετεκλογικών εξαγγελιών».
_sfwetg

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, η συμφωνία θα είναι «τσουχτερή» για τους συνταξιούχους, καθώς -βάσει των προτάσεων της Αθήνας- οι συντάξεις περικόπτονται εμμέσως καθώς αυτό θα γίνει διά της μεθόδου της αύξησης εισφορών, κάτι που φυσικά οδηγεί σε μείωση του τελικού ποσού που φτάνει στα χέρια των δικαιούχων.

Την ίδια στιγμή,  απολύτως θολό παραμένει το τοπίο γύρω από τον ΦΠΑ αφού στο συγκεκριμένο non paper δεν διευκρινίζεται τι πρόκειται να συμβεί σχετικά με τους τρεις συντελεστές που επιθυμεί το Μαξίμου, καθώς και με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στα νησιά, που αποτελεί casus belli για τον Πάνο Καμμένο.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ανταποκριτής των «Financial Times» στις Βρυξέλλες, Peter Spiegel, ο ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα θα παραμείνει στο 13%.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με αξιωματούχους της ευρωζώνης, οι εταίροι ζητούν τα έσοδα από την αύξηση του ΦΠΑ να φτάσουν στο 1% του ΑΕΠ, το 2016, έναντι 0,74% που προτείνει η Ελλάδα.

Ï ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ ÁËÅÎÇÓ ÔÓÉÐÑÁÓ ÁÍÁ×ÙÑÅÉ ÁÐÏ ÔÏ ÌÅÃÁÑÏ ÌÁÎÉÌÏÕ ÃÉÁ ÔÇÍ ÅÊÔÁÊÔÇ ÓÕÍÏÄÏ ÊÏÑÕÖÇÓ ÔÇÓ Å.Å ÓÔÉÓ ÂÑÕÎÅËËÅÓ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Σημαντική λεπτομέρεια πως σε καμία από τις συνεντεύξεις δεν αναφέρθηκε οποιαδήποτε συζήτηση για το χρέος που είναι βασική προϋπόθεση της Αθήνας

–  Ο Γιούνκερ ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος της εβδομάδας
–  Ο πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε πως οι ελληνικές προτάσεις ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των Θεσμών
–  Η Μέρκελ ξεκαθάρισε πως δεν έγινε καμία κουβέντα για την παράταση του υπάρχοντος προγράμματος
–  Σχετικά με τα capital control στις ελληνικές τράπεζες, ο Γιούνκερ δήλωσε πως δεν συζητήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής
–  Ο Τουσκ δήλωσε πως μέχρι το Eurogroup της Τετάρτης πρέπει να υπάρχουν απτά αποτελέσματα”
–  Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έκανε λόγο για πολύ σκληρή δουλειά τις επόμενες ώρες

ÂÑÕÎÅËËÅÓ - ÓÕÍÏÄÏÓ ÊÏÑÕÖÇÓ ÔÇÓ Å.Å.

Αναλυτικά, τα μέτρα που προτάθηκαν από την ελληνική πλευρά και τις εκτιμήσεις για τα έσοδα που θα εξασφαλίσουν ποσό ύψους 7,9 δις έως το τέλος του 2016:
Συντάξεις

-«Ψαλίδι» στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις: 60 εκατ. το 2015 και 300 εκατ. ευρώ το 2016.

-Αύξηση εισφορών για τις κύριες συντάξεις του ΙΚΑ στο 3,9%: 350 εκατ. ευρώ το 2015 και 800 εκατ. το 2016.

-Αύξηση εισφορών υγείας από το 4% στο 5% (κύριες συντάξεις): 135 εκατ. ευρώ το 2015 και 270 εκατ. ευρώ το 2016.

-Αύξηση εισφορών υγείας από 0% στο 5% (επικουρικές συντάξεις): 0 εκατ. το 2015 και 240 εκατ. ευρώ το 2016.

-Αύξηση εισφορών στα επικουρικά ταμεία από 3% στο 3,5%: 120 εκατ. ευρώ το 2015 και 250 εκατ. ευρώ το 2016.

ΦΠΑ

Οι προτάσεις της κυβέρνησης παραμένουν ασαφείς. Στο σχετικό έγγραφο που κατέθεσε η ελληνική πλευρά, αναφέρεται ότι το νέο σύστημα επιβολής του ΦΠΑ θα εξασφαλίσει στα ταμεία του κράτους 680 εκατ. το 2015 και 1,36 δις το 2016.

Φορολογία επιχειρήσεων και εισοδημάτων αυτών

-Έκτακτη εισφορά 12% για επιχειρήσεις με κέρδη άνω των 500.000 ευρώ: 945 εκατ. ευρώ το 2015, 405 εκατ. το 2016.

-Αύξηση στον συντελεστή φορολόγησης των επιχειρήσεων με κέρδη άνω του 1 εκατ. ευρώ από 26% στο 29%: 0 εκατ. ευρώ το 2015, 410 εκατ. ευρώ το 2016.

-Αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης: 220 εκατ. ευρώ το 2015 και 250 εκατ. ευρώ το 2016

Άλλα μέτρα

-Μείωση αμυντικών δαπανών: 200 εκατ. ευρώ τo 2016.

-Φόρος τηλεοπτικής διαφήμισης: 100 εκατ. ευρώ τo 2015 και 100 εκατ. ευρώ το 2016.

-Αύξηση του φόρου πολυτελείας και ένταξη σε αυτόν των ιδιωτικών σκαφών: 47 εκατ. ευρώ το 2015 και 47 εκατ. ευρώ το 2016.

– Ηλεκτρονικός τζόγος: 35 εκατ. ευρώ το 2015 και 225 εκατ. ευρώ το 2016.

– Άδειες κινητής τηλεφωνίας για δίκτυα 4G και 5 G: 350 εκατ. ευρώ το 2016.



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Μένουμε Ευρώπη»: Επεισόδια και προσαγωγές στη συγκέντρωση

Επεισόδια σημειώθηκαν στις 21:00 περίπου το βράδυ μπροστά στο κτήριο του κοινοβουλίου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ομάδες νεαρών οπλισμένοι με ρόπαλα και φωτοβολίδες εισέβαλαν μπροστά από το περιστύλιο και πίσω από τα σκέπαστρο του φρουρού, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ακολούθησε συμπλοκή και εν συνεχεία αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες από νωρίς ήταν παραταγμένες στα σκαλιά του περιστυλίου, απώθησαν τους νεαρούς προς την οδό Πανεπιστημίου και προς την οδό Κριεζώτου.

Η συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» συνεχίζεται, ενώ επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας στην άλλη είσοδο του κοινοβουλίου έχουν παραταχθεί οχήματα της αστυνομίας.
Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε 30 προσαγωγές για τα επεισόδια.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!