EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τρελό «σουξέ» με τη ρύθμιση των 100 δόσεων – Ανησυχία για τα τρέχοντα έσοδα

Μόνο ικανοποίηση θα μπορεί να αισθάνεται η Νάντια Βαλαβάνη από τη μέχρι τώρα πορεία της ρύθμισης των 100 δόσεων.Ειδικά τις τελευταίες ημέρες –πριν ανακοινωθεί η παράταση κατά έναν μήνα- η συμμετοχή ήταν μαζική. Το αποτέλεσμα;

Τα έσοδα μόνο από τη ρύθμιση των 100 δόσεων έχουν ήδη εκτιναχθεί στα 350 εκατομμύρια ευρώ ενώ αν προστεθούν και τα 150 εκατ. ευρώ της ρύθμισης εξπρές, έχουμε ήδη φτάσει στο μισό δισεκατομμύριο ευρώ. Μέχρι τις 26 Ιουνίου που θα κλείσει οριστικά η διαδικασία, υπάρχει αισιοδοξία για συλλογή τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ επιπλέον. Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν αρχίσει να μετράνε και τα χρήματα που μπορούν να συλλέξουν μέχρι τέλος του έτους από τη διαδικασία των δόσεων. Δεν κρύβουν ότι αν πάνε όλα καλά, το ένα δισεκατομμύριο ευρώ είναι εφικτός στόχος.

Τα ευχάριστα νέα όμως σταματούν κάπου εδώ. Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Μπορεί η συμμετοχή στη ρύθμιση να είναι μαζική (ήδη πάνω από το 20% των οφειλετών έχει τακτοποιήσει τα χρέη του) ωστόσο υπάρχει πρόβλημα –και μάλιστα σημαντικό- με τις τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις,. Από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα, οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία έχουν φτάσει στα 4,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Η υστέρηση των φορολογικών εσόδων στο τετράμηνο, έχει αγγίξει τα 900 εκατ. ευρώ ενώ ακόμη δεν έχουν αρχίσει να βεβαιώνονται οι «βαριές» φορολογικές υποχρεώσεις της χρονιάς. Ποιες είναι αυτές; Φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων, φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας με τον υφιστάμενο ή κάποιο καινούργιο τρόπο υπολογισμού.

Το 2ο εξάμηνο θα είναι πολύ βαρύ καθώς όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις θα πρέπει να πληρωθούν από τον Ιούλιο και μετά. Τον δε τελικό λογαριασμό δεν τον γνωρίζουμε καθώς έρχονται και έκτακτα μέτρα. Προετοιμαστείτε


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Απάντηση στον οικονομικό δολοφόνο Τόμσεν μέσα από την «Πτώση του Δόγματος» #300euro

«Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δανός εμπειρογνώμονας είπε σε κάποια επίσκεψή του ότι και με 300 ευρώ θα έπρεπε να ήμασταν ευχαριστημένοι γιατί είμαστε στα… Βαλκάνια.» -Ημερησία on line, «Προκλητικότατος ο Πολ Τόμσεν: Και με 300 ευρώ καλά είναι, αφού είστε χώρα των Βαλκανίων»,28/5/2015,20.00

Αυτή η δήλωση αποτελεί καθαρό τρομοκρατικό «χτύπημα» όπως της Λαγκάρντ και του Ρεν. Οι μισθοί της Ελλάδας δεν μπορούν να γίνουν ποτέ ίσα με αυτούς της Βουλγαρίας ή της Ρουμανίας, γιατί απλούστατα η Ελλάδα δεν είναι ίδια με αυτά τα κράτη. Το κατά κεφαλήν μερίδιο του εθνικού πλούτου είναι μεγαλύτερο στην Ελλάδα απ’ ότι σε αυτά τα κράτη. Τα κράτη αυτά έχουν λεηλατηθεί από την Νέα Τάξη και δεν έχει απομείνει πλούτος να μοιραστεί στους πολίτες τους. Οι μισθοί αυτόν τον πλούτο, που αντιστοιχεί στους πολίτες, «περιγράφουν». Οι μισθοί δεν είναι μια τεχνητή συνθήκη μέσα στην οικονομία. Είναι αποτέλεσμα της δυναμικής της οικονομίας.

Οι μισθοί είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το κεφάλαιο, που διαχειρίζεται αυτή η οικονομία. Πώς γίνεται αυτό; με τον εξής απλό τρόπο: Ο εργατικός μισθός είναι πάντα συνδεδεμένος με τα κέρδη της βάσης της κεφαλαιοκρατίας και της επιχειρηματικότητας σε ένα κράτος. Εκεί, δηλαδή, όπου «συναντιέται» το ελάχιστο κεφάλαιο με την απλή εργασία. Εκεί, όπου πρέπει ν’ αποφασίσεις πώς θα επιλέξεις να ζήσεις.

Είναι αδύνατον να φέρεις τον μισθό του Έλληνα εργαζόμενου στα επίπεδα της Βουλγαρίας ή της Κροατίας! Πώς θα του δώσεις 300 Ευρώ τον μήνα και άρα -όπως σχεδιάζεις- 3500 ευρώ τον χρόνο; Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, θα πει κάποιος καλοπροαίρετος, μπορεί να γίνει αυτό. Μα, εξαιτίας της ελληνικής κρίσης, δεν θα πληρώνει φτηνότερα ο Γάλλος ή ο Βρετανός τουρίστας το δωμάτιο στην Ελλάδα. Εξαιτίας της ελληνικής κρίσης δεν θα πληρώνει φτηνότερα ο Γερμανός ή ο Ολλανδός τα ελληνικά σπαράγγια ή το ελληνικό ελαιόλαδο. Η κρίση αφορά τους Έλληνες και όχι τους πελάτες τους. Άρα; Άρα η κρίση δεν θα μειώσει τα εισοδήματα αυτών, οι οποίοι στην πραγματικότητα καθορίζουν τη δυναμική των μισθών, πολύ πριν συναντηθούν οι κοινωνικοί «εταίροι» να συμφωνήσουν την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Εφόσον λοιπόν η σημερινή οικονομική κρίση δεν θα μειώσει τα εισοδήματα της βάσης της κεφαλαιοκρατίας ή της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, δεν μπορεί να μειωθεί αυθαίρετα ο εθνικός μισθός.

Δεν είναι δυνατόν να «βυθίσεις» τους μισθούς, όταν η «στάθμη» της οικονομίας δεν συμβαδίζει. Δεν είναι δυνατόν την οικονομική κρίση να την πληρώσουν μόνον οι εργαζόμενοι και αυτή να μην αφορά τους αγρότες ή τους επιχειρηματίες της χώρας. Στην πλούσια Ελλάδα η δυναμική της οικονομίας είναι αυτή, η οποία προσδιορίζει τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα και όχι ο οποιοσδήποτε Τόμσεν. Στον δημόσιο τομέα πράγματι, επειδή το κράτος μπορεί να «αγνοήσει» τη δυναμική της οικονομίας, υπάρχουν περιθώρια μειώσεων και άλλων παρεμβάσεων. Στον ιδιωτικό τομέα όχι.

Αν, δηλαδή, κάποιος ισχυριστεί ότι ο άθλιος πρωθυπουργός Σημίτης έδινε «ασύμμετρες» αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους, για να αρπάζει τις ψήφους τους, έχει σίγουρα δίκιο και άρα είναι και σωστό να επανέλθουν αυτοί οι μισθοί κοντά στην «επιφάνεια» της οικονομίας. Αντίθετα, κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες έδιναν μέχρι τώρα χαριστικούς μισθούς εις βάρος της ανταγωνιστικότητάς τους. «Αναγκάζονταν» από την οικονομία να πληρώνουν τους μισθούς που πλήρωναν και δεν το έκαναν από φιλανθρωπία. Με αυτούς τους μισθούς επιβίωναν και άρα ήταν ανταγωνιστικοί και δεν περίμεναν από τον υπάλληλο Τόμσεν να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικότητα.

Άρα, εκ των δεδομένων δεν θα εξισωθούν ποτέ οι ελληνικοί μισθοί με αυτούς των βαλκανικών χωρών. Στη Βουλγαρία ή στην Κροατία η βάση της επιχειρηματικότητας είναι εκεί όπου προσδιορίζουν οι μισθοί τους. Δεν έχουν την ποιοτική γεωργική παραγωγή της Ελλάδας ούτε και έχουν τα εκατομμύρια των επισκεπτών, που γεμίζουν και τα υπόστεγα στην αιχμή της τουριστικής σεζόν. Δεν έχουν την απλή ιδιωτική περιουσία, που με την απόδοσή της μπορεί να «σηκώσει» τους μισθούς των εργαζομένων. Απλά πράγματα. Είναι θέμα χρόνου όλα αυτά να επαναφέρουν τους μισθούς εκεί όπου επιβάλει η δυναμική και όχι οι εγκληματικές πολιτικές της Τρόικας και των προδοτών Κουτρουμάνηδων.

Γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Δεν γνωρίζουν ότι, ακόμα κι αν τα καταφέρουν, θα έχουν εφήμερη ισχύ; Δεν γνωρίζουν ότι δεν μπορείς στην Ελλάδα να διατηρείς έναν εργαζόμενο με μικρότερη απόδοση από ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο; Το γνωρίζουν. Όλα τα γνωρίζουν. Τα επιχειρούν, γιατί, ακόμα κι αυτό το εφήμερο που καταφέρνουν, τους δίνει τον χρόνο που απαιτεί ο στόχος της λεηλασίας. Λίγο χρόνο θέλουν και όχι άπειρο. Λίγο χρόνο βαθιάς ύφεσης, για να καταφέρουν να πετύχουν αυτό, το οποίο είχε στόχο να πετύχει και ο Χίτλερ. Απλά, πρέπει να γνωρίζεις ποιος είναι ο στόχος τους, για να καταλάβεις τι κάνουν.

Γνωρίζουν ότι το ΑΕΠ της χώρας -έτσι όπως το υπολογίζει η στατιστική της ευρωπαϊκής οικονομίας- σε ένα μεγάλο ποσοστό του εξαρτάται από την κατανάλωση. Από την κατανάλωση επίσης εξαρτώνται και τα έσοδα του κράτους.Με αυτήν την εγκληματική μείωση μισθών τι επιδιώκουν; Να «φτωχαίνουν» τον ελληνικό λαό και άρα και την Ελλάδα, ώστε να τη βυθίσουν στην ύφεση. Να την απαξιώσουν, ώστε να τη λεηλατήσουν τζάμπα. Να τρομοκρατήσουν τον λαό της, γνωρίζοντας ότι οι λαοί, που είναι φοβισμένοι και αισθάνονται φτωχοί κι αδύναμοι, δεν αντιδρούν.

Οι μισθοί του ιδιωτικού τομέα σήμερα όχι απλά δεν έπρεπε να μειωθούν, αλλά να αυξηθούν γιατί πρέπει από τις τσέπες των πλουσίων εργοδοτών να μετριαστεί η «ύφεση». Για να γίνει ο κύκλος της κατανάλωσης, ο οποίος θα συντηρεί την αγορά και άρα τους ίδιους και ταυτόχρονα θα δίνει φόρους στο κράτος.

Έτσι κι αλλιώς χαμένα χρήματα είναι αυτά για τον επιχειρηματικό κόσμο. Αντί δηλαδή να τα δίνουν στο κράτος με την αναγκαστική αύξηση της φορολογίας, λόγω των ελλειμμάτων της ύφεσης, θα έπρεπε να τα δίνουν στους εργαζόμενους, ώστε να καταναλώνουν ελληνικά προϊόντα προκειμένου να συντηρηθούν οι επιχειρήσεις, για να μην υπάρξουν αυξήσεις στη φορολογία. Χρηματοδότηση απαιτούν οι δυνάμεις της «αντιύφεσης». Αν υπήρχε μια λογική να μειωθεί το έλλειμμα με τη μείωση των μισθών του δημοσίου, τότε δεν υπήρχε λογική να μειωθούν μαζί με αυτούς κι αυτοί του ιδιωτικού τομέα.

Το σωστό θα ήταν να «συναντηθούν» αυτοί οι μισθοί πάνω στο «επίπεδο» της ισορροπίας, που χαρακτηρίζει την ελληνική οικονομία. Όσο έγκλημα για την ελληνική οικονομία ήταν που ο Σημίτης και οι τοκογλύφοι τύπου Παπαδήμου οδηγούσαν τους μισθούς του ελληνικού δημοσίου μακριά από τα «μέτρα» της οικονομίας, άλλο τόσο έγκλημα είναι η σημερινή μείωση των μισθών του ιδιωτικού τομέα κάτω από αυτά τα μέτρα. Δυστυχώς οι ίδιοι εγκληματίες αφήνονται να μας «πυροβολήσουν» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Έγκλημα είναι αυτό, το οποίο γίνεται με τους μισθούς, αν σκεφτεί κάποιος ότι το 70% του ΑΕΠ μας προέρχεται από την κατανάλωση.

Αυτό το 70% έπρεπε να «προστατευτεί» από μια ανεξέλεγκτη κατάρρευση, εξαιτίας της υποχώρησης των μισθών του δημοσίου. Αυτό θα γινόταν με τη διατήρηση -τουλάχιστον- των μισθών του ιδιωτικού τομέα και το υπόλοιπο 30% θα μπορούσε να «δουλευτεί» με τον σωστό τρόπο και άρα να ανέβει σε επίπεδα τέτοια, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει «υποστηρικτικά». Να λειτουργήσει με τρόπο που θα μας ωφελούσε ως λαό. Τι τρόπο; Αυτό το 30% έχει σχέση με τις εισαγωγές και τις εξαγωγές. Αυτό θα έπρεπε σταδιακά να παίρνει μερίδιο από το θηριώδες μέρος της κατανάλωσης και αυτό θα ήταν εύκολο με μια απλή αλλαγή των καταναλωτικών συνηθειών των Ελλήνων.

Θα έπρεπε -μέσα στο πνεύμα της οικονομικής κρίσης- να «διαπαιδαγωγούνταν» οι πολίτες για μια άνευ προηγουμένου υποστήριξη των ελληνικών προϊόντων και από εκεί και πέρα θα έκαναν υπομονή μέχρι να βγει όλη η δυτική οικονομία από την ύφεση. Με μια πανεθνική εκστρατεία κάτω από το σύνθημα «καταναλώνουμε ότι παράγουμε», θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κρίσιμο χρόνο. Χρόνο απόλυτα ζωτικό για την επιβίωσή μας, μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση. Δεν είναι ελληνικό πρόβλημα η οικονομική κρίση. Ελληνικό πρόβλημα είναι ν’ αντέξουμε αυτήν την κρίση, χωρίς να «πεθάνουμε». Χωρίς να χάσουμε τα πάντα και μαζί με αυτά και την πατρίδα μας.

Περί αυτού πρόκειται. Οικονομικοί «δολοφόνοι» είναι τα κτήνη τύπου Τόμσεν. Τι κάνουν; Γνωρίζουν αυτά, τα οποία περιγράφετε παραπάνω. Γνωρίζουν ότι το 70% του ΑΕΠ μας προέρχεται από την κατανάλωση. Με τις μειώσεις των μισθών, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, προσπαθούν να φέρουν το ΑΕΠ στα «μέτρα» που έχουν προαποφασίσει οι τοκογλύφοι. Απλή αριθμητική κάνουν.Γνωρίζουν που πρέπει να φτάσουν το ΑΕΠ και αποφασίζουν για τις μειώσεις ενός παράγοντα, ο οποίος το επηρεάζει στο 70% και ίσως και παραπάνω. Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι το μυστήριο στην αποστολή τους στην Αθήνα. «Βομβαρδίζουν» τον ελληνικό λαό με φτώχεια, για να επωφεληθούν από την καταστροφή τους.

Θέλουν να φτάσουν το ΑΕΠ μας στο επίπεδο των τριτοκοσμικών κρατών, όπως μας περιγράφεται σε δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης των Financial Times. Κάτω και από το ΑΕΠ του Βιετνάμ και του Περού. Κοντά στα επίπεδα του Μπαγκλαντές, όπως μας λένε ειρωνικά οι Γερμανοί οικονομικοί δολοφόνοι. Γιατί; Για να κάνουν την πατρίδα μας ένα ταπεινό «πακέτο» και να την αγοράσουν όλη μαζί. Ένα σχέδιο «Εύρηκα», που θα τους επιτρέψει να καταφέρουν εις βάρος της Ελλάδας ότι δεν πέτυχαν να κάνουν οι Ναζί. Προμελετημένο έγκλημα εξ’ αρχής… Θάνατος δια του λιθοβολισμού αρμόζει στον Τόμσεν και στους συμμορίτες φίλους του.



Θα τους το επιτρέψουμε;

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Φρίκη στην ΕΟ Κοζάνης: Mπετονιέρα καταπλακώνει καμπίνα νταλίκας – Νεκρός ο 28χρονος οδηγός

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 28χρονος, ο οποίος οδηγούσε μπετονιέρα που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας.

Το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του στο 10 χλμ. Της Εθνικής Οδού λίγο μετά τις 11.30 σήμερα το πρωί. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.















πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αναστέλλεται η απεργία της ΟΣΥΠΑ μετά από συνάντηση με τον υπ. Υποδομών Χάρη Σπίρτζη

Αναστέλλεται η 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει για την Κυριακή και τη Δευτέρα η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, μετά τη σημερινή συνάντηση στη Βουλή με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χάρη Σπίρτζη.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με την ΟΣΥΠΑ, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι θα παρέμβει προς το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευχέρεια στη ροή των χρημάτων προς την ΥΠΑ, όπως ούτως η άλλως πρέπει να συμβαίνει για όλα της τα έσοδα που προέρχονται από την υπέρπτηση και τα τέλη αεροδρομίων, σύμφωνα με τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την ανταποδοτικότητα των τελών αυτών.

Επίσης, όσον αφορά στην άμεση αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων θα διατεθούν περίπου 9 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις και αντικατάσταση συστημάτων ηλεκτρονικών και ηλεκτρομηχανολογικών.



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ξαναπαντρεύτηκε, αλλά συνέχιζε να παίρνει τη σύνταξη του μακαρίτη, επί 26 χρόνια!

Τη σύνταξη χηρείας λόγω θανάτου του συζύγου της το 1987 συνέχισε να λαμβάνει παράνομα επί 26 χρόνια μια 67χρονη, η οποία συνελήφθη σήμερα από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ” εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη και την καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, η 67χρονη λάμβανε σύνταξη χηρείας από το 1987 η οποία πιστώνονταν σε τραπεζικό λογαριασμό, λόγω του θανάτου του συζύγου της, ο οποίος ήταν ασφαλισμένος στο Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε-Ε.Τ.Α.Α.

Ωστόσο, η συλληφθείς παντρεύτηκε εκ νέου το 1989, και προκειμένου να μη διακοπεί η καταβολή της σύνταξης λόγω του γάμου της, δεν τον δήλωσε, ως όφειλε, ούτε στο Ληξιαρχείο του δήμου Αθηναίων, ούτε και στο ταμείο.

Στην κατοχή της 67χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε η κάρτα αναλήψεων της τράπεζας, η οποία ήταν συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό που πιστωνόταν η σύνταξη χηρείας, και με την οποία την 28/05/2015 πραγματοποίησε ανάληψη ποσού, που πιστώθηκε για τη σύνταξη μηνός Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι το χρηματικό ποσό, που ζημίωσε το ταμείο Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε-Ε.Τ.Α.Α, από το 1989 έως και σήμερα, ανέρχεται σε τουλάχιστον 200.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έχεις πίεση; κάνε ένα εμβόλιο

Οι ιάπωνες ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Χιρονόρι Νακαγκάμι του Πανεπιστημίου της Οζάκα, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Hypertension» (Υπέρταση) του Αμερικανικού Καρδιολογικού Συλλόγου, ανοσοποίησαν υπερτασικούς αρουραίους, χορηγώντας τους ένα εμβόλιο (χωρίς ένεση) σε τρεις δόσεις, με ενδιάμεσα διαλείμματα δύο εβδομάδων.

Το εμβόλιο όχι μόνο μείωσε την πίεση του αίματος για χρονικό διάστημα έως ενός εξαμήνου, αλλά επίσης μείωσε τις βλάβες των ιστών στην καρδιά και στα αιμοφόρα αγγεία εξαιτίας της υπέρτασης. Δεν υπήρξαν παρενέργειες ή σημάδια βλαβών σε άλλα όργανα, όπως στα νεφρά ή στο ήπαρ.

Το εμβόλιο DNA, μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων αντισωμάτων, στοχεύει στην αγγειοτενσίνη ΙΙ, μία ορμόνη που αυξάνει την πίεση του αίματος, καθώς αναγκάζει τα αιμοφόρα αγγεία να συσταλούν. Η στένωση των αγγείων προκαλεί υπέρταση και υποχρεώνει την καρδιά να «δουλεύει» πιο σκληρά.

Οι ερευνητές ευελπιστούν ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει ένα εμβόλιο για τους ανθρώπους, το οποίο θα αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη θεραπεία της υπέρτασης, ώστε οι ασθενείς να μην χρειάζεται να παίρνουν χάπια καθημερινά. Συχνά οι υπερτασικοί ξεχνούν να πάρουν το φάρμακό τους, πράγμα που τους θέτει σε κίνδυνο για καρδιαγγειακό επεισόδιο.

Το εμβόλιο DNA δρα με παρόμοιο τρόπο με τα φάρμακα κατά της υπέρτασης, βοηθώντας τα αιμοφόρα αγγεία να χαλαρώσουν και να διασταλούν, πράγμα που μειώνει την πίεση του αίματος. Έχουν υπάρξει και άλλες προσπάθειες, εδώ και δύο περίπου δεκαετίες, για άλλου τύπου εμβόλια κατά της υπέρτασης, όμως χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς δεν έχουν εμφανίσει ανάλογης χρονικής διάρκειας αποτελεσματικότητα, ενώ συνήθως συνοδεύονται και από παρενέργειες τύπου γρίπης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους ερευνητές, το νέο εμβόλιο θα παρέχει φθηνότερη θεραπεία. Οι πρώτες κλινικές δοκιμές του σε ανθρώπους θα ξεκινήσουν σε λίγα χρόνια στην Ιαπωνία ή σε άλλη χώρα.

Η ίδια τεχνολογία θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία εμβολίων και για άλλες παθήσεις. Προς το παρόν πάντως, κανένα εμβόλιο DNA δεν έχει εγκριθεί προς χρήση σε καμία χώρα, αλλά αρκετά βρίσκονται υπό δοκιμή, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το κάπνισμα, η παχυσαρκία, η σωματική αδράνεια, το σχετικό οικογενειακό ιστορικό και το στρες αυξάνουν τον κίνδυνο για εμφάνιση υπέρτασης, από την οποία πάσχουν σχεδόν ένας στους τρεις ενηλίκους.


Ένα εμβόλιο στο μέλλον θα ρίχνει έως και επί έξι μήνες την υψηλή αρτηριακή πίεση των υπερτασικών, οι οποίοι θα απαλλαχθούν από τα καθημερινά χάπια. Οι πετυχημένες δοκιμές σε πειραματόζωα (αρουραίους) ανοίγουν πλέον τον δρόμο για τη δοκιμή του πειραματικού εμβολίου και στους ανθρώπους.



πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Γέμισε ανθρώπους «ΖΟΜΠΙ» η Αθήνα – μια επιστολή Αστυνομικών που αν αντέχετε την διαβάζετε

Μας τρομάζει η αίσθηση ότι , « τα ναρκωτικά ΘΑ είναι πιο ελεύθερα » … κύριοι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ , που ευτυχώς δεν γίνατε «αποδεκτοί » από την κοινωνία με επιχειρήματα περί βοτανολογίας .
Γνωρίζετε ότι απεξάρτηση ζητούν πολλοί χρήστες κάνναβης, οι οποίοι μετά από κατάχρηση της ουσίας δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην καθημερινότητά τους, καθώς εμφανίζουν συχνά αδυναμία συγκέντρωσης, απώλεια μνήμης, προβλήματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, ακόμα και συμπτώματα ψύχωσης;

Φαντάζεστε μια δημόσια διοίκηση με τους μισούς υπαλλήλους με συμπτώματα ψύχωσης ;

Μας σοκάρει τα πάρτι των οργίων με ανταλλαγές συντρόφων που οργανώνει ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης με έδρα την Ολλανδία, σε γνωστό ξενοδοχείο ανατολικά του Ηρακλείου ( στην λεβεντογέννα Κρήτη ) για ομαδικές διακοπές των μελών του…. είδηση που είναι η κορυφή του παγόβουνου στην πτώσης των ηθών που εκκολάπτεται με σκοπό το κέρδος .

Μας σοκάρει όμως περισσότερο η ποιότητα του Τουρισμού που παγιώνεται , μέσα από την οποία διαμορφώνεται η οπτική που εφ εξής θα βλέπουν την χώρα μας … σεξοτουρισμός και ναρκωτουρισμός είναι το οικονομικό μοντέλο στην Πατρίδα μας για το οποίο είμαστε περήφανοι ;

Με άλλα λόγια , μετατρέπουμε τον Τουρισμό μας σε μια εξαρτημένη «πόρνη» που κάνει τα πάντα , πουλώντας το κορμί της , για να «πάρει » την δόση της .

Διαβάστε όμως , όσοι αντέχεται τα παρακάτω :

Τους βλέπουμε στο ΜΕΤΡΟ να ζητιανεύουν , στις Πλατείες ..ξέρετε που , τα ξημερώματα , τις κρύες νύκτες , να περπατούν αγκαλιά με τον θάνατο , με τα πόδια τους γεμάτα πληγές από το «πάμφθηνο» ναρκωτικό shisha, που μεταμορφώνει του χρήστες του σε… «ζόμπι», την «κοκαΐνη των φτωχών , που τους γερνάει σε διάστημα έξι μηνών , με το δέρμα τους να έχει γεμίσει ρυτίδες , τα δόντια να έχουν σαπίσει, να έχει καεί το λίπος στο πρόσωπο τους , με αποτέλεσμα άνθρωποι 25 και 30 ετών να μοιάζουν αποστεωμένοι, ετοιμοθάνατοι, κάτι σαν ζωντανοί νεκροί.

Μέλος της ομάδας συνάντησε πρόσφατα στην Ομόνοια έναν άντρα που είχε κόψει και τα δύο του χέρια. Το αίμα έτρεχε ποτάμι αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε τίποτα. Αν και έχανε αίμα δεν έδειχνε σημάδια αδυναμίας, ήταν στην «τσίτα» και άρχισε να βρίζει.

Άλλος ένας «θάνατος » όμως πλησιάζει . Το ναρκωτικό Krokodil που τρώει τη σάρκα του χρήστη . Τα άκρα σαπίζουν και αποκολλούνται , τα συμπτώματα σήψης της σάρκας επιταχύνουν και οι βρώμικες βελόνες που μολύνουν τους χρήστες με τον ιό του AIDS, της ηπατίτιδας και του ανθεκτικού στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκου, οδηγώντας τους σε δερματική γάγγραινα, βαθιά αποστήματα, και απώλεια των άκρων .

Οι εικόνες χρηστών σε προχωρημένο στάδιο είναι εμετικές , αδιανόητες . Πολλοί τοξικομανείς έχουν υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και προβλήματα λόγου και ομιλίας από το φάρμακο, αφού συχνά «σκάνε» τα αιμοφόρα αγγεία τους, αφήνοντας έντονη οσμή γάγγραινας και πληγές να φουντώνουν στο σώμα χαίνοντας πύον και «στάζοντας» ανθρώπινο λίπος …. η λέπρα μοιάζει παιδική ασθένεια μπροστά τους .

Το Krokodil, ή δεσομορφίνη όπως είναι η επιστημονική του ονομασία, είναι η λεγόμενη «σπιτική ηρωΐνη» που ξεκίνησε από τη Ρωσία και σταδιακά εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ, και που δυστυχώς μέσω τον γνωστών οδών εμφανίζεται και στην Ευρώπη .

Και τα δύο που προαναφέρθηκαν , όπως και το επόμενο που αποτελεί εφιάλτη , έχουν τα ίδια κοινά , τις ίδιες ψυχικές συνέπειες με την ηρωίνη και τα απίστευτα φθηνά υλικά με τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν , υλικά που βρίσκονται εύκολα …. λύσεις πιο φθηνές για τους Τοξικομανείς … λόγω οικονομικής κρίσης.

Το Ναρκωτικό Flakka, που κάνει το χρήστη Κανίβαλο , αν και πολύ πιστεύουν ότι το flakka είναι η γέννηση ενός ακόμα μύθου για τα ναρκωτικά που έχει προκληθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , εντούτοις υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά που επιβεβαιώνουν την συμπεριφορά των χρηστών του ναρκωτικού αυτού , σε ένα εξ αυτών , ο χρήστης υπό την επήρεια , τρώει το πρόσωπο του φίλου του και επίσης τοξικομανή , ο οποίος φωνάζει απελπισμένα βοήθεια .

Γιατί κάναμε την αναφορά σε αυτά τα Ναρκωτικά ;

Για να διαπιστώσουμε την κατάληξη που επιφυλάσσει πλέον αυτός ο δρόμος , μια επιπλέον κατάληξη που είναι ίση με τον θάνατο. Μια κατάληξη που μεταμορφώνει την κοινωνία σε Κανίβαλο που «τρώει τα μέλη της ».

Για να συνειδητοποιήσουμε ότι , όλα τα στάδια ναρκωτικών είναι συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ τους .

Η ινδική κάνναβη π.χ είναι προπομπός της επαφής με τα «σκληρά» ναρκωτικά , αφού σύμφωνα με ερευνητικά δεδομένα ένα ποσοστό ατόμων που ξεκινάνε με ινδική κάνναβη ή είναι πειραματιζόμενοι, ή είναι περιστασιακοί, ή χρήστες, στη συνέχεια επειδή μπαίνουν στην κουλτούρα της χρήσης, μπορούν να μπουν και σε άλλες παράνομες χρήσεις, όπως είναι η ηρωίνη …. έτσι σταδιακά ετοιμάζονται και τροφοδοτούνται με τέτοιους « σταθερούς πελάτες » τα διάφορα κυκλώματα διακίνησης .

Η χρήστες ηρωίνης στην συνέχεια , αναζητούν φθηνά υποκατάστατά της … λόγω οικονομικής κρίσης ( το χαρτζιλίκι δεν φτάνει , η επαιτεία δεν αποδίδει ) , μερικά από τα οποία περιγράψαμε παραπάνω .

Για όσους έχουν ακόμα τα λογικά τους – στο θέμα αυτό – ας προστατέψουν τους δικούς τους ανθρώπους , τους ανθρώπους που αγαπούν από τέτοια μονοπάτια … και όλοι μαζί την κοινωνία .

Για όσους σκέφτονται «επιχειρηματικά » και επίσημα να επενδύσουν στον θάνατο αυτό , μέσα από τα κόλπα που κατεργάζονται , να ξέρουν ότι θα βρουν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο , έναν αντίπαλο που δεν θα τους αφήσει να μετατρέψουν την κοινωνία μας , σε κοινωνία ΖΟΜΠΙ , την Ελληνική Αστυνομία , με τους δικούς της ηθικούς απαράβατους κανόνες .

Για όσους έχουν την ευθύνη της απεξάρτησης να ξέρουν ότι το σύστημα αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων από την «κατασκευή του » διακατέχεται από μια υποκρισία . Εστιάζουμε στο πώς να αντιμετωπίσουμε τα «άρρωστα » αυτά άτομα , με νέα υποκαταστήματα , δωρεάν σύριγγες μιας χρήσης , κρατικές επιχορηγήσεις και δαπάνες κ.α ενώ , ατονούμε εγκληματικά στον τομέα της πρόληψης .

Με άλλα λόγια , «περιμένουμε » τις ορδές των ΖΟΜΠΙ να καταφθάσουν για να δικαιολογήσουμε , δαπάνες και να δείξουμε ότι αγωνιούμε… για όσους είναι πλέον «τελειωμένοι »….. και η υποκρισία στο μεγαλείο της και « κινείται το χρήμα » μέσα από την « βιομηχανία» των νεκροζώντανων που διατηρούμε , δηλώνοντας «αδυναμία».

Εν τω μεταξύ , γεμίζουν οι Φυλακές ( υπερπληθυσμός που γεννάει την βία στις φυλακές ) με τοξικομανείς , η νεολαία «μαθαίνει » να ζει στον κόσμο των παραισθήσεων και σε λίγο θα αντιδρά με διαδηλώσεις … εάν αποπειραθούμε να την «ξυπνήσουμε ». Από την άλλη , η κοινωνία μοιάζει σαστισμένη και συνεχώς αποπροσανατολισμένη … από τη νέα ΣΟΚ είδηση … π.χ στην περίπτωση της 4αχρονης μικρής , που φαίνεται να σκότωσε ο ίδιος της ο Τοξικομανής πατέρας .

Ο εχθρός όπως έχουμε ξαναγράψει , είναι ύπουλος , υπομονετικός , μεθοδικός και αποφασισμένος .

Οι πόλεμοι φαίνεται πλέον ότι δεν διεξάγονται με όπλα , αλλά με ένα μίγμα , πρόκλησης φαινομένων σήψης στο εσωτερικό των κοινωνιών , υπνωτισμού των μαζών και οικονομικού στραγγαλισμού .

Ας καλύψουμε να νώτα μας .

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους … σαν κοινωνία , και να απαιτήσουμε . Αυτή ας είναι μια νέα μορφή «κοινωνικού συνδικαλισμού »

Υ.Γ Κρατήστε αυτό το άρθρο και ξαναδιαβάστε το μετά από 5 χρόνια.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

h.t.police100@gmail.com

policeonline.gr 



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!! Βρέθηκε το φάρμακο που σκοτώνει τον καρκίνο: Σε 2 εβδομάδες εξαφάνισε 70 θανατηφόρους καρκινικούς όγκους

Εξέπληξε τους γιατρούς όταν 70 δυνητικά θανατηφόροι καρκινικοί όγκοι εξαφανίστηκαν σε 2 εβδομάδες Ένας Βρετανός με καρκίνο εξέπληξε τους γιατρούς του όταν 70 δυνητικά θανατηφόροι καρκινικοί όγκοι εξαφανίστηκαν από το σώμα του μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.

Ο 47χρονος Ίαν Μπρουκς είχε εκδηλώσει το 2001 μία σπάνια μορφή μη Χότζκιν λεμφώματος – ενός καρκίνου που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι θεραπείες που έκανε τότε καταπολέμησαν αποτελεσματικά τη νόσο, αλλά το 2008 ο καρκίνος του επανεμφανίστηκε πιο επιθετικός παρά ποτέ.

Οι εξετάσεις του αποκάλυψαν 60 -70 διάσπαρτους όγκους από το κεφάλι έως την κοιλιά του και οι γιατροί του έδωσαν λίγες εβδομάδες ζωής.

Η τελευταία λύση ήταν να δοκιμάσει ένα πειραματικό εκείνη την εποχή φάρμακο – μία λύση την οποία πρόθυμα δέχτηκε, αφού «αν δεν έκανα τίποτα, ήταν θέμα εβδομάδων ο θάνατός μου».

Δύο εβδομάδες αργότερα, όμως, οι γιατροί του στο Νοσοκομείο Christie του Μάντσεστερ ανακάλυψαν με έκπληξη ότι το πειραματικό φάρμακο είχε καθαρίσει το σώμα του απ’ όλους τους
καρκινικούς όγκους.

Το φάρμακο που πήρε ο κ. Μπρουκς λέγεται μπρεντουξιμάβη βεδοτίνη (brentuximab vedotin) και είναι ένα είδος μονοκλωνικού αντισώματος, το οποίο εγκρίθηκε σε ΗΠΑ και Ευρώπη το 2011 και το 2012 αντιστοίχως.

Το φάρμακο έχει εγκριθεί για την αντιμετώπιση του Χότζκιν λεμφώματος, καθώς και μιας σπάνιας μορφής λεμφώματος που λέγεται αναπλαστικό λέμφωμα από μεγάλα κύτταρα (από αυτό έπασχε ο κ. Μπρουκς).

Όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail», η ανταπόκριση του κ. Μπρουκς στο φάρμακο ήταν τέτοια, ώστε ο γιατρός του, δρ Άνταμ Γκίμπ, δήλωσε πως οι εξετάσεις του πριν και μετά τη λήψη του φαρμάκου «είναι πιθανώς το πιο εντυπωσιακό σετ εξετάσεων που έχω δει ποτέ».

Ο κ. Μπρουκς βρίσκεται σήμερα σε ύφεση και οι γιατροί του αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας του.

Αισθάνομαι ότι κάποιος με προσέχει, επειδή έπειτα απ’ όλες αυτές τις θεραπείες και τους όγκους που είχα, είμαι ακόμα εδώ», δήλωσε ο 47χρονος.





ΠΗΓΗ


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα ΚΕΠ για μείωση της γραφειοκρατίας

Αποσκοπώντας στην περαιτέρω μείωση της γραφειοκρατίας ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος εξέδωσε εφαρμοστική εγκύκλιο, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα ΚΕΠ, η επέκταση των δικαιωμάτων των πολιτών και σε φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα, η αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών και η ηλεκτρονική έκδοση πιστοποιητικών.
Στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τον «Εκδημοκρατισμό της Διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας» και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, που ανήκουν στο κράτος ή επιχορηγούνται τακτικώς, από κρατικούς πόρους κατά 50% τουλάχιστον του ετήσιου προϋπολογισμού τους, καθώς και στις ΔΕΚΟ και στις επιχειρήσεις των ΟΤΑ, υποχρεούνται πλέον να παρέχουν πρόσβαση σε έγγραφα.

Ως εκ τούτου τονίζεται ότι άμεση συνέπεια της εν λόγω ρύθμισης είναι η κατά ενιαίο τρόπο άσκηση των δικαιωμάτων των πολιτών, καθώς και η δίκαιη, αναλογική και ισότιμη μεταχείρισή τους από όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τους φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Οι υπηρεσίες, από τον προσεχή Νοέμβριο, θα αναζητούν αυτεπαγγέλτως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πληρούν τις προϋποθέσεις των σχετικών διατάξεων, δηλαδή αυτά που εκδίδονται από το δημόσιο, τους ΟΤΑ και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.

Επιπροσθέτως, ορίζεται ότι όλα τα πιστοποιητικά που εκδίδονται ηλεκτρονικά, μέσω κεντρικών πληροφοριακών συστημάτων των υπηρεσιών του δημοσίου, ή μέσω ηλεκτρονικής διασύνδεσης των συστημάτων αυτών με το πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΜΗΣ - ΚΕΠ»:
 
θα ενταχθούν στις διαδικασίες που διεκπεραιώνουν τα ΚΕΠ και θα εκδίδονται πλέον ηλεκτρονικά και από τα ΚΕΠ.
 
θα αναζητούνται αυτεπάγγελτα με ηλεκτρονικό τρόπο από τις υπηρεσίες, στις οποίες τα πιστοποιητικά αυτά υποβάλλονται ως δικαιολογητικά στις διαδικασίες που αυτές διεκπεραιώνουν.

Η ως άνω διάταξη αποσκοπεί αφενός στη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πολιτών με την αύξηση της παροχής online πιστοποιητικών μέσω των ΚΕΠ, για χρήση στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες και αφετέρου στην καθιέρωση και προώθηση της ηλεκτρονικής αυτεπάγγελτης αναζήτησης των πιστοποιητικών από το δημόσιο.

Στο πλαίσιο αυτό και μέχρι την πλήρη εφαρμογή των ρυθμίσεων του άρθρου 12 του Ν. 4325/2015, δηλαδή των έξι μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης του νόμου, οι υπηρεσίες, των οποίων οι οργανικές μονάδες διεκπεραιώνουν διοικητικές διαδικασίες, πρέπει να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη διασύνδεσή τους με τα πληροφοριακά συστήματα φορέων του δημοσίου τομέα, που εκδίδουν ηλεκτρονικά τα πιστοποιητικά που απαιτούνται, ως δικαιολογητικά στις διαδικασίες που οι ανωτέρω οργανικές μονάδες διεκπεραιώνουν.

Νέα καινοτομία αποτελεί και η υποχρεωτική πλέον ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων που εκδίδουν ή διαχειρίζονται οι φορείς του δημοσίου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, χρησιμοποιώντας, ιδίως, ως μέσο διακίνησης το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με την επιφύλαξη των διατάξεων για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Τέλος, υπάρχει πρόβλεψη για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των πολιτών στην έντυπη μορφή των ΦΕΚ, τα οποία κατά το παρόν διατίθενται από το Εθνικό Τυπογραφείο, καθώς θα διατίθενται και από τα ΚΕΠ.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΝΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΟΡΟΪΔΟ! 19εκ.στο Μπόμπολα για μια (1) θέση εργασίας και 40MW (μόνο όταν φυσάει)

20 Ιουνίου 2014 Έδωσαν 19 εκατ. επιχορήγηση στον Μπόμπολα, για μία (1) θέση εργασίας και ρεύμα μόνο όταν φυσάει!

 

 

 

 

            wpid-20140626033619 (1)

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΨΟΥΣ 7.8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ 1 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του αρμοδίου υπουργού Μακεδονίας Θράκης του ΣαμαροΒενιζέλου εγκρίθηκε η υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 3908/2011 επενδυτικό σχέδιο της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ..

συμφερόντων του κύριου Μπόμπολα Αρ ΦΕΚ 1640Β 20/6/2014 που προβλέπει την επέκταση της ήδη υπάρχουσας μονάδας κατά 16,15 MW. (σύνολο 40MW μόνο όταν φυσάει)

Μια επένδυση συνολικού ύψους 19,5 εκατομμυρίων ευρώ με σχετική επιχορήγηση ύψους 7,8 εκατομμυρίων ευρώ και προβλεπόμενες θέσεις εργασίας που ανέρχονται στην 1(μια). Εν τέλει πόσο ακριβά θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός την κάθε νέα θέση εργασίας στους επιχειρηματίες που ελέγχουν την οικονομική δραστηριότητα της χώρας;



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Επιστολή Νικολούδη σε Τσίπρα: «Διαφωνώ με το φόρο 15% στο μαύρο χρήμα του εξωτερικού»

Ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης διαφωνεί με το 15% του φόρου που πρέπει να πληρώσουν οι φοροφυγάδες που έχουν κρύψει το μαύρο χρήμα στο εξωτερικό.

Μάλιστα  ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταγράψει τη διαφωνία του και σε επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών.

Στην επιστολή ο κ. Νικολούδης αναπτύσσει τα επιχειρήματά του γιατί η ρύθμιση που προωθεί το ΥΠΟΙΚ δεν είναι σωστή. Ο υπουργός Επικρατείας, παρότι κατανοεί την ανάγκη να εισπραχθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα χρήματα, έχει τη γνώμη ότι ο συντελεστής για τους φοροφυγάδες εξωτερικού θα έπρεπε να είναι κατά τι υψηλότερος από τον ανώτερο συντελεστή του ΦΠΑ ή τουλάχιστον ο ίδιος. Εκ παραλλήλου θεωρεί άδικο και στερούμενο ηθικής νομιμοποίησης το διαχωρισμό σε φοροφυγάδες εξωτερικού και εσωτερικού, με τους δεύτερους να καλούνται να πληρώσουν διπλάσιο φόρο (30%) από τους πρώτους και οπωσδήποτε αδικεί κατάφωρα τους συνεπείς φορολογούμενους. Κατά τον υπουργό θα έπρεπε ο συντελεστής να είναι ενιαίος και αν όχι 40%, όπως ο ίδιος είχε προτείνει παλαιότερα, τουλάχιστον να κυμαίνεται στο 21-22%.

Σημειώνουμε πως με την άποψη Νικολούδη συμφωνούν και αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν θέλουν να κατηγορηθούν από τους πολιτικούς τους αντιπάλους για παροχή, ουσιαστικά, αμνηστίας στους φοροφυγάδες. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να νομοθετήσουν ένα μέτρο, το οποίο όταν ήταν στην αντιπολίτευση και υπήρχαν πληροφορίες ότι θα το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση, το αποδοκίμαζαν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Κατόπιν τούτων είναι πολύ πιθανό μετά τη δημόσια διαβούλευση και όταν έρθει το σχέδιο νόμου στη Βουλή προς ψήφιση να αλλάξουν οι συντελεστές φόρου 15% και 30% για τη νομιμοποίηση του αδήλωτου ή μαύρου χρήματος.

Επιπροσθέτως, δεν αποκλείεται να αλλάξει και η διάταξη που αναφέρει ως καταληκτική ημερομηνία για την εφαρμογή των διατάξεων του νομοσχεδίου στα αδήλωτα κεφάλαια ή τις επενδύσεις εξωτερικού την 30η Απριλίου 2015. Πιθανώς να τεθεί ως καταληκτική ημερομηνία η 31 Δεκεμβρίου 2014, αυτή δηλαδή που ισχύει για τα αδήλωτα κεφάλαια ή τις επενδύσεις στο εσωτερικό. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν να κατηγορηθεί το Μαξίμου ή το ΥΠΟΙΚ ότι κάποιοι, έχοντας εμπιστευτική πληροφόρηση για την νομοθετική πρωτοβουλία που ετοιμάζεται, έβγαλαν τα λεφτά τους έξω πριν την 30η Απριλίου για να τα δηλώσουν ή να τα επιστρέψουν αργότερα πληρώνοντας 15% αντί για 30%...






πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έτοιμος να εκραγεί για τα «P-3 Orion» o ΥΕΘΑ Καμμένος…Ποιούς «Καρφώνει;»

Απάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή κ. Χαρακίδη για τον εκσυγχρονισμό αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού‏.

«Κύριε Πρόεδρε, Tο συγκεκριμένο θέμα έχει απαντηθεί γραπτώς 36 φορές.

Εκλήθη η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας – από την οποία λείπατε, κύριε συνάδελφε – στις 19 Απριλίου και επί 4,5 ώρες ενημερώθηκε η Επιτροπή για το συγκεκριμένο θέμα από την ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού και από την Πολιτική Ηγεσία. Έγινε επίκαιρη ερώτηση εδώ από τον κ. Κεφαλογιάννη και ήρθα και απάντησα. Λείπατε και τότε.

Επίσης, κάλεσα όλους όσους συναδέλφους δεν ήρθατε και αρνηθήκατε να έρθετε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για να ενημερωθείτε από το Πολεμικό Ναυτικό και να πάρετε τη γραπτή ενημέρωση που είχε δώσει για το συγκεκριμένο θέμα. Πάλι δεν ήρθατε. Και θέλατε να φέρετε την υπόθεση εδώ.

Χαίρομαι, γιατί τελικά είπατε για ποιο λόγο τη φέρνετε. Έχετε γράψει τη λέξη «Airbus» τρεις φορές στην ερώτησή σας και τελικά απ’ ό,τι καταλαβαίνω είναι το θέμα της «Airbus».
Θα σας απαντήσω, λοιπόν. Πρώτα απ’ όλα, δεν υπάρχει κανένα θέμα περιφοράς ΚΥΣΕΑ και μη συζητήσεως της συγκεκριμένης πρότασης. Αυτή η πρόταση είναι πρόταση του Πολεμικού Ναυτικού.

Δεν είναι πολιτική απόφαση. Και θα πρέπει να ξέρετε ότι τουλάχιστον σε αυτή την Κυβέρνηση δεν αποφασίζουν οι κυβερνώντες και οι Υπουργοί ανάλογα με το ποιον έχουν φίλο σε έναν αντιπρόσωπο των οπλικών συστημάτων, αλλά ανάλογα με το ποια Επιτελεία ζητούν και τι για να προστατευθεί η άμυνα της χώρας.

Το Πολεμικό Ναυτικό το πρότεινε και στην προηγούμενη κυβέρνηση και στην προ-προηγούμενη κυβέρνηση. Έγιναν δύο ΚΥΣΕΑ στο παρελθόν με άλλους Υπουργούς, με άλλους Πρωθυπουργούς και ομόφωνα αποδέχθηκαν την πρόταση του Πολεμικού Ναυτικού.

Βεβαίως, και εμείς ως Κυβέρνηση φέραμε το θέμα στο ΚΥΣΕΑ – χωρίς να υπάρχει υποχρέωση να το φέρουμε στο ΚΥΣΕΑ, γιατί είχε ληφθεί η απόφαση – περάσαμε τις διαδικασίες του Συμβουλίου Αρχηγών – γιατί ήθελα να δω εάν υπάρχει πράγματι επιχειρησιακή ανάγκη – και σε όλα τα όργανα αποφασίστηκε ομόφωνα, χωρίς καμία αντίρρηση, να προχωρήσει αυτό το πρόγραμμα.

Ας δούμε τι σημαίνει το πρόγραμμα, για να καταλάβει και ο κόσμος.




dscn1322Αυτή τη στιγμή η Τουρκία έχοντας αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας κάνει κάθε μέρα υπερπτήσεις στο Αιγαίο πάνω από τα ελληνικά νησιά και σε άξονες διαφορετικούς του Ανατολικού Αιγαίου όπου πήγαινε μέχρι σήμερα – δηλαδή φτάνει στο κεντρικό Αιγαίο – γιατί βάζει μία νατοϊκή σημαία στα αεροπλάνα της, λέγοντας ότι ελλείψει αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας στην Ελλάδα, η Τουρκία θα καλύπτει αυτές τις ανάγκες για το ΝΑΤΟ.

Βάζει, λοιπόν, ενίοτε τη σημαία του ΝΑΤΟ και άλλες φορές την κατεβάζει και οι παραβιάσεις από τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας έχουν φτάσει τις τρεις με τέσσερις την ημέρα.

f-16-copyΠροχθές σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη από τη Λήμνο. Τα αναχαίτισαν. Συνέχισε. Σηκώθηκαν ζευγάρια από τη Σκύρο. Τα αναχαίτισε. Συνέχισε. Προχώρησε νότια της Καρπάθου και έφτασε μέχρι το Καστελόριζο και σηκώθηκαν άλλα αεροσκάφη από την Κρήτη.

Αν θέλουμε να μιλάμε για αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, θα πρέπει να δούμε ποια είναι τα υπάρχοντα. Τα υπάρχοντα, λοιπόν, είναι δύο: τα P-3 τα οποία ήδη έχουμε και στα οποία συμπεριλαμβάνεται η εκπαίδευση του προσωπικού, τα ανταλλακτικά που καλύπτουν για πάρα πολλά χρόνια τα αεροσκάφη, το follow on support, εξειδικευμένοι μηχανικοί και πιστοποιημένοι πιλότοι. Όλο αυτό το πακέτο βρισκόταν εν υπνώσει στην Ελευσίνα.

Από την άλλη πλευρά – γιατί εδώ είναι όλη η ιστορία – υπάρχει η «Airbus». Η «Airbus», λοιπόν, είναι μία ευρωπαϊκή εταιρεία, όπως λέτε. Θα σας πω, λοιπόν, ότι η «Airbus» έστειλε μία επιστολή στις 25 Οκτωβρίου 2010 και πρότεινε την πρόσκτηση πέντε αεροσκαφών με κόστος στη διαμόρφωση 42,5 εκατομμυρίων ανά αεροσκάφος και επιτήρηση επιφανείας και για την έκδοση με αντίστοιχες δυνατότητες με τα P-3B πρότεινε 73,5 εκατομμύρια ανά αεροσκάφος ή 467,5 εκατομμύρια με χρόνο παράδοσης 19 έως 36 μήνες και ολοκλήρωση του προγράμματος μετά από 52 μήνες.

Οι συγκεκριμένες τιμές αφορούσαν αποκλειστικά την πρόσκτηση του αεροσκάφους και δεν περιελάμβαναν ούτε νέες υποδομές, ούτε νέο εξοπλισμό συντήρησης, ούτε εξυπηρέτηση, ούτε ανταλλακτικά, ούτε follow on support, ούτε αρχική εκπαίδευση των πιλότων και των μηχανικών, το κόστος των οποίων εκτιμάται από το Πολεμικό Ναυτικό ότι υπερβαίνει σημαντικά το ποσό πρόσκτησης των αεροσκαφών.

Επί δύο πάμε. Στο ένα δισεκατομμύριο πάμε. Επειδή η «Airbus» δίνει δημοσιεύματα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε την επιθυμία της «Airbus».

Όσον αφορά τώρα, το θέμα της σύμβασης, η απευθείας ανάθεση θα ήταν πράγματι κάτι μεμπτό. Εδώ μιλάμε για διακρατική συμφωνία. Στη διακρατική συμφωνία δεν υπάρχουν μίζες. Και επειδή επαναλαμβάνετε «το ευρωπαϊκό», «το ευρωπαϊκό» και το «το ευρωπαϊκό», σας λέω ότι όλες σχεδόν οι ευρωπαϊκές συμβάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών από πίσω υποκρύπτουν μίζα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, η Rheinmetall, έχει καταδικαστεί στη Γερμανία. 62 εκατομμύρια μίζα πήραν Έλληνες πολιτικοί πήραν για να κάνουν ερωτήσεις και άλλοι για να υπογράψουν τις συγκεκριμένες υποθέσεις με διαγωνισμόΣτη διακρατική συμφωνία δεν υπάρχουν προμήθειες, δεν υπάρχουν μίζες.



Nh-90Θα σας πω για τα NH90, γιατί η «Airbus» ουσιαστικά πληρώνει αυτά τα δημοσιεύματα, γιατί σταματήσαμε να παραλαμβάνουμε τα NH-90.

Ξέρετε γιατί δεν τα παραλαμβάνουμε; Πέραν του ότι από τα 12 πετάει το ένα - καινούργια τα 12 – δεν υπάρχει στη σύμβαση εγγυητική επιστολή τραπέζης. Δεν έχει γίνει προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Όλη η σύμβαση είναι παράνομη.
Αυτοί λοιπόν – η «Airbus» μαζί με την κατασκευάστρια των NH90 – για να γλιτώσουν, βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν μια διακρατική συμφωνία. Αυτό είναι λάθος.

Μην παρασύρεστε, λοιπόν, κύριοι συνάδελφοι, από αυτού του είδους τα δημοσιεύματα και ελάτε, αν θέλετε, να δείτε πώς γίνεται η διαδικασία της διακρατικής συμφωνίας και τι κρύβεται πίσω από αυτούς της «Airbus», οι οποίοι με τα δημοσιεύματά τους προσπαθούν για να γλιτώσουν από την κ. Ράϊκου να «χτυπήσουν» μία άλλη σύμβαση.

ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ

«Κατ’ αρχήν, τη λέξη «σαβούρα» δεν την έχω πει ποτέ εγώ σε καμία συνεδρίαση. Αν εσείς πάρετε μεταγραφή την κ. Μακρή και πλέον, μετά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και  το ΣΥΡΙΖΑ, έρθει στο ΠΟΤΑΜΙ, ρωτήστε την πότε είπε τη λέξη αυτή. Πάντως, τη λέξη αυτή εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Τα Πρακτικά της Επιτροπής Εξοπλισμών είναι εδώ. Μπορείτε κάλλιστα να τα συμβουλευθείτε και να τα δείτε.

Δεύτερον, όσον αφορά τη λέξη «έκπτωση». Εδώ, μάλλον, τα έχετε μπερδέψει με τις κατασκευαστικές εταιρείες και τις εταιρείες των μεγαλοεργολάβων στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει έκπτωση με την έννοια του εργολήπτη που δίνει έκπτωση για το έργο. Μιλάμε ουσιαστικά για το κόστος το οποίο η εταιρεία έχει προτείνει προς το αμερικανικό κράτος βάζοντας την υψηλότερη τιμή και λέγοντας ότι αυτή η τιμή που σας δίνουμε είναι υψηλότερη.

Η λέξη «έκπτωση» αφορά το κόστος, για το οποίο ουσιαστικά θα ελέγξει η Αμερικανική Κυβέρνηση την αμερικανική εταιρεία, για να απαντήσει στην Ελλάδα, στη διακρατική συμφωνία, πόσο στοίχισαν.

Όσον αφορά την ΕΑΒ, 150 εκατομμύρια στην ΕΑΒ μπαίνουν τώρα. Ξεκινάει τώρα. Τα αεροπλάνα μπήκαν μπρος. Το πρώτο αεροπλάνο θα φτάσει στην ΕΑΒ και θα αρχίσει η ΕΑΒ να λειτουργεί.

Το να λειτουργήσει η ΕΑΒ με 150 εκατομμύρια, σημαίνει επτά χρόνια δουλειά για την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Και θέλετε να μου πείτε να την κλείσουμε;

Η «Airbus» θα ήθελε πολύ να την κλείσουμε. Ξέρετε γιατί; Γιατί εάν κλείσει η ΕΑΒ, τις δουλειές όλες τις οποίες έχει αναλάβει η ΕΑΒ και για την Dassault και για την Lockheed Martin και για τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και για τα υπόλοιπα εναέρια μέσα που έχει πάρει του Λιμενικού, τα Super Puma, κλπ.

Θα τα πάρουν οι ευρωπαϊκές αεροπορικές βιομηχανίες με πρώτη την «Airbus». Ε, δεν πιστεύω ότι πρέπει να καταπίνουμε τη δικαιολογία της «Airbus» και να γινόμαστε οι αντιπρόσωποι της «Airbus» σε αυτή εδώ την αίθουσα. Ξέρω ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός σας.

Σας ευχαριστώ πολύ».



πηγη

 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ” ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ

Από το 1974 μέχρι τον Ιανουάριο που μας πέρασε, με εξαίρεση την ολιγόμηνη και χωρίς ουσία εκείνη συγκυριακή συγκυβέρνηση Τζαννετάκη και την αμέσως επόμενη »Οικουμενική»  Ζολώτα,..δύο μόνον κόμματα μονοπώλησαν την εξουσία.

Αυτά τα δύο κόμματα με τις μεταλλάξεις τους και τις μεταμφιέσεις τους κατέστρεψαν την Ελλάδα, και είναι απολύτως υπεύθυνα για την σημερινή χρεοκοπία.
 

Χρεοκοπία βεβαίως όχι μόνον οικονομική, αλλά και χρεοκοπία θεσμών, χρεοκοπία ηθική,κοινωνική και πολιτισμική.

Για το συντελεσμένο αυτό έγκλημα, και με το θύμα κράτος-κοινωνία να βρίσκεται ακόμη άταφο, και να σαπίζει σε δημόσια παγκόσμια θέα,
 

..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!
  ..κανείς δεν έχει στηθεί (κυριολεκτικά) στον τοίχο, ούτε έχει πάει φυλακή
..ούτε έχει ήδη στηθεί δικαστήριο, ούτε καν ανάκριση!
Με όλο τους λοιπόν το δίκιο και το περίσσιο θράσος που έτσι κι αλλιώς κάθε εγκληματίας κοινός ή πολιτικός διαθέτει, ..οι αγύρτες αυτοί πολιτικοί των δύο κομμάτων καθώς και οι επίγονοί τους, και οι απόγονοίτους, ..βοηθούμενοι από το μαφιόζικο σύστημα διαπλοκής που έστησαν, και που απετέλεσε το εργαλείο του φόνου, ..ουρλιάζουν, βωμολοχούν, απειλούν, ..και ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ” ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ..βρίζουν και τρομοκρατούν τον λαό που τους εξέλεξε, ..και τους ζητούν εξηγήσεις γιατί μέσα σε τέσσερεις μήνες δεν ζωντάνεψαν το πτώμα που εκείνοι άφησαν πίσω τους.
 

Λες και μπορούν να γίνουν θαύματα, ή λες και ότι ενδιαφέρονται στ” αλήθεια για την ανάνηψη του κράτους και της κοινωνίας.

Καλά κάνουν!
 

Αφού τους έχουμε επιτρέψει να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και θρασύτατοι, καλά κάνουν!
Αφού ακόμη στήνουμε αυτί ν” ακούσουμε τα στόματά τους να ξερνάνε απειλές και κατάρες στον ελληνικό λαό επειδή διάλεξε την κυβέρνηση που διάλεξε, καλά κάνουν!
 

Αφού τους έχουμε αφήσει να συμπλέουν ατιμώρητα με τους εχθρούς και επίδοξους κυρίαρχους της χώρας, χωρίς να στήσουμε με συνοπτικές διαδικασίες Ειδικό Δικαστήριο, καλά κάνουν!
 

Αφού υπέγραψαν με τα χέρια τους δάνεια και συμβάσεις επαίσχυντες που αλυσόδεσαν την χώρα, ..και αφού στην συνέχεια υπέγραψαν θανατικά συμβόλαια-μνημόνια, και υπαγωγή (άκουσον-άκουσον!) της χώρας σε ξένα Δίκαια, ..και αφού με αυτά τα ίδια χέρια ακόμη μας κουνούν το δάχτυλο, καλά κάνουν!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!
 

Όσο δεν είμαστε στα πεζοδρόμια να διαδηλώνουμε και να απαιτούμε την τιμωρία των απατεώνων και αγυρτών που κυβέρνησαν ως τώρα, και είμαστε κολλημένοι στις τηλεοράσεις ν” ακούμε κάθε τους δήλωση, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Το είπαμε από την αρχή τούτης της συγκυβέρνησης:
Η κυβέρνηση θα είναι πολύ ευάλωτη και ανίσχυρη όσο θα μάχεται μόνη της χωρίς την έμπρακτη και δεδηλωμένη βοήθεια του λαού που την έφερε στην εξουσία.
 

Θα είναι επιρρεπής και εκτεθειμένη σε λάθη.
 

Ο λαός θα πρέπει να κρατήσει τα ίσα μέχρι να μπεί το νερό στ” αυλάκι.
 

Και όχι να κάθεται σαν χάνος να αξιολογεί εξ ίσου τις δηλώσεις της κυβέρνησης, ..με αυτές της εταιρείας »Δολοφόνοι Ελλάδας Ε.Π.Ε.: η Αντιπολίτευση»!

     Τόσο απλό,  
     ..αλλά και τόσο δύσκολο συγχρόνως για έναν λαό που όπως φαίνεται,
..τα περιμένει όλα έτοιμα!..




πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ! (βίντεο)

Επιταχύνεται η κατάρρευση του δολαρίου – Η Γερμανία θα χτυπηθεί πολύ άσχημα την επόμενη δεκαετία -κάτι που δεν θα περιμένει κανείς- ενώ η Ιαπωνια θα καταρρεύσει.


Ο οικονομικός εμπειρογνώμονας Harry Dent εξηγεί την αργή αλλά σταθερή κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας.






            



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!