EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Αλλού τα κακαρίσματα» αλλά … στην Βρετανία δημοψήφισμα για παραμονή ή αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ το 2016!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ»


Μπορεί στην Ελλάδα να αερολογούμε όταν μιλάμε για δημοψήφισμα» προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον τους στην ευρωζώνη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην Βρετανία: To δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση πρόκειται να προκηρυχθεί «πολύ σύντομα», όπως αναφέρουν στα ειδησεογραφικά πρακτορεία, πηγές προσκείμενες στην Ντάουνινγκ Στριτ και πιθανότατα αυτό δεν θα αφορά το έτος 2017, αλλά την ερχόμενη χρονιά!

Στο απόηχο της αποκάλυψης (μια αποστολή «κατά λάθος» ενός εμπιστευτικού mail στην βρετανική εφημερίδα Guardian,αποκάλυψε το σχέδιο που επεξεργάζεται για το Brexit η Τράπεζα της Αγγλίας) για την προετοιμασία εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, Βρετανοί αξιωματοούχοι δήλωναν ανώνυμα σήμερα ότι «Σύντομα θα προκηρυχθεί δημοψήφισμα με το ερώτημα της παραμονής της χώρας στο ευρώ, κάτι που αποτελούσε προεκλογική δέσμευση του Ν.Κάμερον. Ο λαός πρέπει να αποφασίσει να δώσει λύση στο πρόβλημα>

Το σχέδιο της Τράπεζας της Αγγλίας έχει κωδικό-όνομα «Project Bookend».
Εκπρόσωπος της τράπεζας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι εξετάζονται οι συνέπειες από πιθανό Brexit από την ΕΕ και χαρακτήρισε το λάθος του αξιωματούχου «ατυχές».

Το email ανέφερε ότι μία μικρή ομάδα εργαζομένων στην Τράπεζα καλούνται να μελετήσουν τις οικονομικές συνέπειες από μία πιθανή έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ. Το ίδιο email αναφέρει ότι εάν κάποιος ρωτήσει για το θέμα, τότε η ομάδα θα πρέπει να πει ότι αφορά «ευρύτερα οικονομικά ζητήματα της Ευρώπης» και ότι δεν θα πρέπει να γίνει αναφορά σε ενδεχόμενο δημοψηφίσματος.

Ο βρετανός πρωθυπουργός ξεκινά από την Δευτέρα επαφές με ευρωπαίους αξιωματούχους σχετικά με τη διαπραγμάτευση για τη νέα σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ. Ο Ντέιβιντ Κάμερον έχει υποσχεθεί την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι στην ΕΕ.

«Υπάρχει μια σειρά από οικονομικά και δημοσιονομικά θέματα που προκύπτουν στο πλαίσιο της αναδιαπραγμάτευσης και του δημοψηφίσματος. Είναι μία από τις ευθύνες της Τράπεζας να αξιολογήσει εκείνες που σχετίζονται με τους στόχους της» αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας.

«Δεν είναι λογικό να μιλήσουμε για αυτό το έργο δημοσίως και εκ των προτέρων. Αλλά, όπως με τις σχετικές εργασίες πριν από το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, θα αποκαλύψουμε τις λεπτομέρειες των εν λόγω εργασιών εν ευθέτω χρόνω».

Ολα δείχνουν ότι το προγραμματιζόμενο για το 2017 δημοψήφισμα θα διεξαχθεί το 2016 καθώς η βρετανικη οικονομία γνωρίζει σημαντική αναταραχή εν αναμονή του αποτελέματος.

Την περασμένη εβδομάδα, η Τράπεζα της Αγγλίας μείωσε τις προβλέψεις της για τις επενδύσεις των επιχειρήσεων, με αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών να υποστηρίζουν ότι «καλό θα είναι να προχωρήσει η χώρα γρηγορότερα στο δημοψήφισμα».

Ο Άντι Μπέρναμ, ο επικρατέστερος για την ηγεσία των αντιπολιτευόμενων Εργατικών στη Βρετανία, δήλωσε σήμερα ότι αν εκλεγεί νέος αρχηγός του κόμματος θα ζητήσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την Ε.Ε. το 2016.

Ο κ. Μπέρναμ είπε ότι το δημοψήφισμα είναι απαραίτητο να διεξαχθεί μέσα στο 2016, νωρίτερα από το αρχικο χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η προηγούμενη  κυβέρνηση για το 2017, ώστε να ξεκαθαρίσει η αβεβαιότητα για τις βρετανικές επιχειρήσεις.

Ο Α.Μπέρναμ τόνισε ότι η επαναδιαπραγμάτευση της σχέσης της Βρετανίας με την ΕΕ είναι απαραίτητη ώστε να πεισθούν οι βρετανοί ψηφοφόροι για τα οφέλη της παραμονής τους στο ευρωπαϊκό μπλοκ.

Αυτή την στιγμή στις δημοσκοπήσεις προηγούνται ελαφρά αυτοί που ζητούν την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.


defencenet.gr



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πανελλήνια συγκίνηση για τον Βενιζέλο…

Τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων πολιτών -που ανησυχούν μήπως η χώρα χάσει έναν από τους κορυφαίους πολιτικούς και στοχαστές της, με απαράμιλλο ήθος, σπάνια σεμνότητα και μοναδικό μαχητή του δημοσίου συμφέροντος- βάζει ο Ε.Βενιζέλος, με συνέντευξή του στη Real Νews .

Στην ερώτηση, τι θα κάνει, μετά την εκλογή νέου αρχηγού στο κόμμα τον Ιούνιο, καθώς ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος, απαντά:  «Θα μείνω στη Βουλή, γιατί θεωρώ ότι είναι χρήσιμη η παρουσία μου εκεί, για λόγους που υπερβαίνουν τα κομματικά όρια του ΠΑΣΟΚΔεν πρόκειται να πάω σε καμία εξορία και να περιμένω να με φωνάξουν».

«Δεν θέλω να υποδυθώ τον Κινγκινάτο και να περιμένω να με φωνάξουν να σώσω την πατρίδα», τονίζει, σκορπώντας στο πανελλήνιο ρίγη θαυμασμού για την παντελή απουσία αλαζονείας, καθώς και για την οξυδέρκειά του ότι  θα κληθεί να σώσει τη χώρα!

Πληροφορίες, που θέλουν την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ να προβαίνει στο απονενοημένο διάβημα, διαψεύδονται ως κακόβουλες…




Κ.Α. 
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τσίπρας προς Σόιμπλε: Αν δεν θέλεις να βοηθήσεις… σιώπα

Σαφέστατο μήνυμα με αποδέκτη κυρίως τον Σόιμπλε, έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τον να  σιωπήσει και να μην δυναμιτίζει τις προσπάθειες της χώρας για συμφωνία με τους εταίρους.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας από το βήμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «Οι δηλώσεις και η στάση ορισμένων αξιωματούχων τον τελευταίο καιρό, στις πιο κρίσιμες στιγμές της διαπραγμάτευσης, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην ίδια την Ευρώπη.
 

Δεν βοηθούν στην οικοδόμηση του κλίματος εμπιστοσύνης που αυτή τη στιγμή είναι πιο αναγκαίο από ποτέ.
 

Και υψώνουν διαχωριστικές γραμμές εκεί που χρειάζεται προσέγγιση και διάλογος».

Και συνέχισε σε υψηλούς τόνους λέγοντας «Προτείνουμε λοιπόν σε όλους αυτούς να συνταχθούν με τις δυνάμεις εκείνες που δουλεύουν ειλικρινά για εξεύρεση λύσης.
 

Να καταλάβουν επιτέλους ότι αυτό που διακυβεύεται εδώ δεν είναι ένα παιχνίδι ισχύος και επιβεβαίωσης, αλλά το ίδιο το μέλλον της Ευρώπης, το ίδιο το σχέδιο της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Δεν πρόκειται λοιπόν να ανεχτούμε και να αφήσουμε στο απυρόβλητο όσους εξακολουθούν να παίζουν με τη φωτιά, όσους ποντάρουν στην αποτυχία της ευρωπαϊκής ενοποίησης, όσους εξωθούν τα πράγματα σε ρήξη.
Όσους κάθε φορά που γίνονται βήματα διακινούν σενάρια εξόδου ταπείνωσης της Ελλάδας και κρίσης.
 

Τα διακινούν κατ ίδιαν, δήθεν εμπιστευτικά, και αμέσως μετά δημοσίως».

Και κατέληξε λέγοντας «Θέλω να στείλω ένα καθαρό μήνυμα.Αυτές τις τελευταίες μέρες πριν την συμφωνία, όσοι μπορούν να συμβάλλουν ας το κάνουν.
Όσοι δεν το επιθυμούν ας σιωπήσουν».


Ο κ. Τσίπρας έστειλε και μήνυμα στο ΔΝΤ και την Κριστίν Λαγκάρντ, λέγοντας ότι δεν θα ανεχθεί παράλογες απαιτήσεις, ενώ για μια ακόμη φορά τόνισε ότι για να υπάρξει συμφωνία αυτή πρέπει να περιλαμβάνει:

§ Χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, κυρίως τα πρώτα χρόνια, ώστε να διασπάσουμε το μηχανισμό αναπαραγωγής της λιτότητας και να ανακτήσουμε τον αναγκαίο δημοσιονομικό χώρο.

§ Έσοδα από μεταφορά των βαρών στο πλούτο με αναδιανεμητικό προσανατολισμό, όχι δηλαδή μέτρα που θα εντείνουν την κοινωνική ανισότητα: καμία νέα περικοπή σε μισθούς και συντάξεις.

§ Αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους ώστε να μπει τέλος στο φαύλο κύκλο της τελευταίας πενταετίας, όπου η χώρα αναγκάζεται να παίρνει νέα δάνεια για να ξεπληρώνει τα παλιά

§ Ένα γενναίο επενδυτικό πακέτο χρηματοδότησης επενδύσεων στις υποδομές και τις νέες τεχνολογίες.
Μια τέτοια συμφωνία δεν θα απελευθερώσει απλώς το λιμνάζον δυναμικό της ελληνικής οικονομίας




πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δε βάζει γλώσσα μέσα ο γερμαναράς … H Ελλάδα να λύσει μόνη της τα προβλήματα

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk ο Γερμανός Υπουργός Βολφγκανγκ Σόιμπλε τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να λύσει μόνη της τα προβλήματα, αλλά έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά της.

«Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εξετάσουμε την εκταμίευση περαιτέρω βοήθειας προς την Ελλάδα, γιατί η Αθήνα έχει ήδη υποσχεθεί μεταρρυθμίσεις και πρέπει να αντιμετωπίσει μόνη της το πρόβλημα. Η Ελλάδα δεσμεύθηκε να εκπληρώσει το πρόγραμμα, στις 20 Φλεβάρη και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε για εναλλακτικές λύσεις» είπε ο Σόιμπλε στη συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη αύριο.

Παράλληλα, απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι πιο κοντά στο να διασωθεί ή να χρεοκοπήσει. Είπε, ωστόσο, ότι η Ελλάδα «έχει πολλή δουλειά» μπροστά της.

Σημείωσε επίσης ότι η Ομάδα των G7 δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα στην Ελλάδα.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ – Ανακοίνωση έσχατη προδοσία από την Πέμπτη Φάλαγγα του Ελληνισμού!

Αδιανόητη μαχαιριά κατά της Ελλάδας και των ασφαλισμένων, που μονο ένα ελεεινό, εγκληματικό μυαλό μπορούσε να συλλάβει, αποτελεί η ανακοινωση του ΠΑΣΟΚ με πρόσχημα την ομιλία του πρωθυπουργου.
 

Την ωρα λοιπόν που το μαύρο μετωπο εξωτερικού που εκφράζει το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε απαιτούν διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος αποκρύπτοντας δολίως το έγκλημα του PSI, η κυβέρνηση βάζει ορθώς στο τραπέζι την μεγάλη απάτη που οδήγησε τα ασφαλιστικά ταμεια σε ασφυξία και κάνει τις ακόλουθες ενέργειες, για πρώτη φορά εδώ και 5 χρόνια:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ηχηρή του παρέμβαση ξεκαθαρίζει ότι οποιαδήποτε βολή κατά του ασφαλιστικού εκτός από αντισυνταγματική ειναι και βάναυσα ζημιογόνος αφού το αυτονόητο ειναι η στήριξη του ασφαλιστικού μετά τις ζημιές που υπέστη από το PSI.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά με τον Αμερικανό υπουργό οικονομικών, προκειμενου να πιέσει το ΔΝΤ να υπαναχωρησει από τις εγκληματικές απαιτήσεις του, καθότι η τρύπα προέρχεται από το PSI.
 

Ο έτερος της συγκυβερνησης, Πάνος Καμμένος, εξηγεί στην Νουλαντ πως το ΔΝΤ έχει απόλυτη συνευθύνη για το έγκλημα του PSI και θα πρέπει να πιεστεί από την αμερικανική κυβερνηση ώστε να επανορθώσει αυτή την εγκληματική αδικία.
 

Ακόμα και ο Σαμαράς με το Ποτάμι σιωπούν, αφού μόνο ένας παραφρονας προδοτης θα μπορούσε να διαφωνήσει με αυτή την δίκαιη Ελληνική απαίτηση.

Και έρχεται από το πουθενά το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, ποιό, το ΠΑΣΟΚ και βγάζει ανακοινωση – μνημείο εθνικης μειοδοσίας με την οποία αποθεώνει το PSI και χαρακτηρίζει «συνωμοσιολογία» την εν λόγω απαίτηση της Ελληνικής κυβέρνησης έναντι των δανειστών! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ των διεφθαρμένων, αντί να σιωπήσει και να κρυφτεί για το έγκλημα που διέπραξε, έρχεται να το ολοκληρώσει δίνοντας ως πεμπτη φάλαγγα επιχείρημα στον Σόιμπλε και το ΔΝΤ! Με ψέμματα!

Και η Ελληνική πολιτεία κάθεται και τους κοιτά! Τους σύγχρονους Ιωαννίδηδες!
Αληθεια, ποιους υπηρετούν; Τι βρώμικα συμφέροντα πρεσβεύουν; Συμπτωματικά χθες γράφαμε για τις ορφανές μίζες της Deutsche Bank για το ξεφόρτωμα των Ελληνικών ομολογων ( και στα ασφαλιστικά ταμεία;). Τι προσπαθούν να καλύψουν λοιπόν;


Το Ολυμπία όμως αποκαλύπτει οτι η εγκληματική μεθόδευση Βενιζέλου γίνεται με πλήρη συνείδηση. Διότι το 2012 κατά την συζήτηση για το PSI συμφώνησε με την τοποθέτηση του εισηγητή τότε της ΝΔ, νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, που περιείχε την συγκεκριμένη αποστροφή:


wpid-20150524124920

Και ουδείς ετόλμησε τότε να τον διαψεύσει! ΟΥΔΕΙΣ!
 

Σήμερα λοιπόν δίνουν ένα πυρηνικό όπλο στους δανειστές για να ισοπεδώσουν την κοινωνία, προκαλώντας εθνικό σαμποτάζ. Με ψεύδη. Η σύλληψη τους έπρεπε να είχε γίνει ήδη εν ονόματι του Ελληνικού λαού.




πηγη
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δάνειο – σκάνδαλο σε δικηγόρο, «εκλεκτό» της κυβέρνησης Σαμαρά, από την πρώην διοίκηση της Εθνικής

Το άνευ προηγουμένου και δίχως… κάλυψη, όπως αποδεικνύεται, πάρτι που είχε στηθεί στην Εθνική Τράπεζα, ξεδιπλώνεται και μάλιστα με εξαιρετικά απρόβλεπτες διαστάσεις, όσο προχωρά ο εις βάθος έλεγχος των πεπραγμένων των προηγούμενων διοικήσεων.

Η εντολή που έχει δοθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα πρόεδρο της Εθνικής, κ. Λούκα Κατσέλη 
είναι μια…

Να γίνουν φύλλο και φτερό όλες οι «περίεργες» και «σκοτεινές» δανειακές συμβάσεις που έχουν μπει -πολλές εξ αυτών- στο στόχαστρο και των εισαγγελέων καταπολέμησης της διαφθοράς, μετά από εντολή του κ. Νικολούδη.

Και ήδη, τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά…

Απόλυτα έγκυρες πηγές αναφέρουν πως η νέα διοίκηση της Εθνικής έχει εντοπίσει… σκάνδαλο γιγαντιαίων διαστάσεων, με πρωταγωνιστή Έλληνα δικηγόρο, γνωστό για τις στενότατες σχέσεις που διατηρούσε με την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος που έχει εμπλακεί και σε μια σειρά άλλων σκανδάλων, τα οποία επίσης έχουν μπει στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει, φέρεται από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Εθνικής, να έχει λάβει δύο δάνεια με προσημείωση αντίστοιχων ακινήτων, οικογενειακής ιδιοκτησίας που έντεχνα είχαν κρυφτεί πισω από εταιρεία -βιτρίνα.

Ο εν λόγω δικηγόρος εμφανίζεται να έχει κατορθώσει, σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για το τραπεζικό μας σύστημα, να αντλεί μεγάλα κεφάλαια, μέσω της Εθνικής, αν και ήταν γνωστό πως διατηρούσε μαύρο λογαριασμό με πακτωλό μετρητών σε ελβετική τράπεζα και συγκεκριμένα την UBS. Μετρητών που όπως είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr έπρεπε να είχαν καταβληθεί στο δημόσιο ταμείο.

Από την αξία των δύο προσημειώσεων, ύψους 1.2 εκατ. ευρώ για πολυτελές ακίνητο 500 τ.μ. και 500.000 ευρώ για μια βίλα 800 τ.μ. στη Μύκονο, είναι σαφές ότι η δανειοδότηση που φέρεται να έλαβε ο «εκλεκτός» δικηγόρος της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου ήταν εξωπραγματική.

Όπως προκύπτει και αυτή η υπόθεση έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών, που όμως δυσκολεύονται ιδιαίτερα, καθώς ο συγκεκριμένος δικηγόρος φέρεται να διατηρεί διασυνδέσεις σε πολύ υψηλά επίπεδα, ικανές να του προσφέρουν την προστασία που εναγωνίως αναζητά εδώ και καιρό.

Προς το παρόν, δείχνει να έχει πετύχει το στόχο του, αφού ο «μαύρος λογαριασμός» στην UBS, παραμένει ερμητικά κλειστός.

Σύντομα, ωστόσο, εκτιμούν και οι διοικούντες την Εθνική Τράπεζα, αλλά και κυβερνητικά στελέχη, θα βρεθεί η άκρη του νήματος και ο εν λόγω δικηγόρος οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, αφού η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεσή του, ασκεί με εξαιρετικά αθόρυβο τρόπο το έργο της.

Αυτό που πρέπει, πλέον, να απαιτήσει και δημόσια η νέα διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, είναι η ταχύτατη εξιχνίαση του νέου σκανδάλου, το οποίο έχει και μια… στενή σχέση, καθώς φήμες θέλουν εξαιρετικά στενό συγγενικό πρόσωπο του δικηγόρου, να διατηρεί σχέση με τον «πατριάρχη» εφοπλιστικής οικογένειας που δραστηριοποιείται και στο χώρο των Media.
Λεπτομέρειες προσεχώς…




πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΣΟΚ: Υλικό παιδικής πορνογραφίας γυρισμένο στην Ελλάδα – Εμπλέκεται πρώην ναυαγοσώστης

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές υποθέσεις παιδεραστίας και μάλιστα αυτή τη φορά στην Ελλάδα, αποκαλύφθηκε χάρη στην οξυδέρκεια υπαλλήλων της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας οι οποίοι φυλάσσουν την Ακτή Βουλιαγμένης. Η υπόθεση, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται πρώην ναυαγοσώστης, ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την Ασφάλεια Αττικής.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr , οι φύλακες της εταιρείας σεκιούριτι εντόπισαν στην παραλία ένα σακίδιο που έδειχνε χαμένο ή εγκαταλελειμμένο. Ο ιδιοκτήτης του δεν φαινόταν κάπου κοντά, ούτε πήγε κάποιος να το παραλάβει για αρκετή ώρα. Έτσι, οι φύλακες το άνοιξαν αναζητώντας τυχόν στοιχεία ταυτότητάς του για να του το επιστρέψουν.

Μέσα, βρήκαν μια βιντεοκάμερα, ένα ζευγάρι κυάλια και άλλα αντικείμενα, όχι όμως ενδείξεις που να οδηγούν στον κάτοχο του σακιδίου. Έτσι, οι σεκιουριτάδες έθεσαν σε λειτουργία την βιντεοκάμερα, μήπως και αναγνωρίσουν το πρόσωπο του ιδιοκτήτη σε κάποιο πλάνο και τον εντοπίσουν αργότερα στην παραλία. Και τότε δοκίμασαν μια οδυνηρή έκπληξη, καθώς αντίκρισαν ιδιαίτερα σκληρές εικόνες από «ζωντανό» πορνό, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ανήλικα και τουλάχιστον ένας ενήλικος άνδρας.

Aπό την εξέταση που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το υλικό δεν προερχόταν από αντιγραφή κάποιου βίντεο που ενδεχομένως είχε σταλεί από το εξωτερικό, αλλά φαινόταν να το είχε μαγνητοσκοπήσει ο ίδιος ο χειριστής της κάμερας. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα, ο κάτοχος της κάμερας, πρώην ναυαγοσώστης, έχει ήδη προσαχθεί στην Ασφάλεια, ωστόσο μετά από εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του, δεν έχει γίνει γνωστό αν βρέθηκε εκεί κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο γι’ αυτόν ή για άλλα πρόσωπα που μπορεί να εμπλέκονται με το αρρωστημένο βίντεο




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-1 σημαίνει… ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΤΑΜΠΛ !

Ήταν μέχρι να βάλει το πρώτο! Η συνέχεια ήταν μονόλογος για τον Ολυμπιακό που πήρε ένα ακόμη Κύπελλο! Ο Χάρα με… ασίστ του Μπέρτου και οι Τσόρι-Φορτούνης με γκολάρες διαμόρφωσαν το 3-1 επί της Ξάνθης και χάρισαν την 27η «ερυθρόλευκη» κούπα! Κόκκινη ο Μποτία στο 92′.

Στον πάγκο ο Μήτρογλου!

Μεγάλη έκπληξη ετοίμαζε ο Βίτορ Περέιρα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού! Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Κώστα Μήτρογλου, τον πρώτο σκόρερ των «ερυθρολεύκων» αυτή την σεζόν, τον οποίο είχε ως βασικό σε όλες τις δοκιμές των προηγούμενων ημερών.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Ρομπέρτο. Αριστερό μπακ ο Μαζουακού, δεξί ο Σαλίνο και ο Σιόβας με τον Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δεξί εξτρέμ ο Ντοσεβί, αριστερό ο Φουστέρ, Τσόρι σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Χάρα!

Σέντερ φορ ο Κλέιτον

Στην Ξάνθη, τώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε ένα «σφιχτό» σχήμα σε 4-4-1-1 ενώ άφησε κι εκείνος στον πάγκο το μέγαλο επιθετικό του «όπλο», τον Παντελή Καπετάνο. Ο Ρουμάνος προπονητής επέλεξε τον Σίλβα Κλέιτον για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Κυριακίδης υπερασπίστηκε την εστία της ακριτικής ομάδας. Γούτας και Καρυπίδης οι δύο στόπερ, αριστερά στην άμυνα ο Γουάλας και δεξιά ο Μπέρτος. Ομπόντο, Παπαστεριανός στο κέντρο, δεξί χαφ ο Λουσέρο, αριστερό ο Σολτάνι. Ο Βασιλακάκης ως επιτελικός μέσος και μπροστά ο Κλέιτον.

aponomi_ospf
Χαρα-κίρι

Το ΟΑΚΑ είναι το γήπεδό του! Εκείνος έδωσε την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ, αυτός άνοιξε το σκορ στον τελικό, δίνοντας προβάδισμα στον Ολυμπιακό στην τελευταία φάση του ημιχρόνου! Ο Φράνκο Χάρα είναι ο άνθρωπος του θεσμού για τους «ερυθρολεύκους» και το δικό του εύστοχο πλασέ απέναντι στον Κυριακίδη ήταν εκείνο που έκανε την διαφορά.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη. Το πλάνο του Λουτσέσκου υπηρετήθηκε από έντεκα «στρατιώτες» πάνω στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός είχε «μπλοκάρει», ο Τσόρι ήταν καλά κλεισμένος και οι προσπάθειες από τα άκρα έμεναν «μισές». Οι «ακρίτες», μάλιστα, είχαν και τις μεγάλες φάσεις για να προηγηθούν, εκμεταλλευόμενοι την δυσλειτουργία στο κέντρο της άμυνας των Πειραιτών. Στο 26′ ο Ρομπέρτο έβγαλε το μακρινό σουτ του Κλέιτον ενώ στο 43′ ο Σολτάνι έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν πάτησαν περιοχή, έκαναν το εύκολο λάθος και είχαν απλά μια ανούσια κατοχή της μπάλας(59%-41%). Το τραγικό λάθος, όμως, του Μπέρτου που πήγε να γυρίσει την μπάλα με το στήθος χωρίς να βλέπει, ήταν η καλύτερη… ασίστ για τον Χάρα και η ευκαιρία δεν γινόταν να χαθεί! Ο αμυντικός της Ξάνθης «κρέμασε» την προσπάθεια της ομάδας του, πέταξε στα σκουπίδια ότι «έχτιζε» επί σαρανταπέντε λεπτά το σύνολο του Λουτσέσκου.

Μαγεία από Τσόρι και… διάδοχο!

Το γκολ του Χάρα έδωσε… φτερά στον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα η Ξάνθη φαινόταν επηρεασμένη, ο Λουτσέσκου άργησε να πάρει ρίσκα και να ρίξει στο ματς τον Καπετάνο και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Τσόρι έβαλε τέλος στην σεμνή τελετή.

Ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στην Ελλάδα προσέφερε μια ενέργεια επιπέδου. Μια γκολάρα από αυτές που γράφουν ιστορία, από αυτές που δεν χορταίνεις να τις βλέπεις, μια γκολάρα που μόνο ο Τσόρι μπορεί να βάλει! Ο Αργεντινός μπαλαδόρος πήρε την μπάλα στο ύψος της σέντρας και αριστερά. Την κατέβασε, πέρασε τον Μπέρτο, στην συνέχεια πέρασε τον Μπέρτο και τον Παπαστεριανό μαζί, μπήκε περιοχή και με ένα «χάδι» στην μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Κυριακίδη. Μαγεία…

Ο Ολυμπιακός «καθάριζε» από νωρίς την κούπα, ο Περέιρα έριξε στο ματς Μήτρογλου και Φορτούνη, με τον νεαρό Έλληνα μέσο να δείχνει γιατί μπορεί να αποτελέσει τον… διάδοχο του τεράστιου Τσόρι. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80′ έστειλε την μπάλα στο δεξί «παράθυρο» του Κυριακίδη, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 87′ με τον Παντελή Καπετάνο…

MAN OF THE MATCH: Ο Τσόρι μπορεί να παίρνει όλη την δόξα για την γκολάρα που έβαλε, ο Χάρα να είναι καθοριστικός για το άνοιγμα του σκορ, ωστόσο ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έκανε ματσάρα και δικαίως βρίσκεται στο »man of the match». Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες στην μεσαία γραμμή, προσέφερε αρκετά κλεψίματα και ήταν σωστός στις επιλογές του με την μπάλα. Αρκετά χιλιόμετρα με ουσία από τον Σέρβο αμυντικό μέσο που έβαλε «σφραγίδα» στον αποψινό Ολυμπιακό.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Τι έκανε ο άνθρωπος; Ο Τσόρι πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, «κλείδωσε» το Κύπελλο για τον Ολυμπιακό με το 2-0 και σε ακόμη ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για την ομάδα του κάνει την διαφορά…

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μέχρι το 45΄ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του. Απροσπέλαστος αμυντικά, με αρκετές σωστές επιλογές στην δημιουργία. Από κει και έπειτα, όμως, κάνει… δώρο το 1-0 στον Ολυμπιακό για αρχή και ο «εφιάλτης» του Μανώλη Μπέρτου συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Τσόρι τον πέρασε δύο φορές και στην συνέχεια έγραψε το 2-0.

Η ΓΚΑΦΑ: Χωρίς αντίπαλο για αυτή την κατηγορία. Η ενέργεια του Μανώλη Μπέρτου στα… χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου να γυρίσει την μπάλα με το στήθος σε έναν χώρο όπου βρισκόταν μόνο ο Χάρα απέναντι από τον Κυριακίδη, επί της ουσίας διαμόρφωσε την εικόνα του τελικού σε βάρος της Ξάνθης και υπέρ του Ολυμπιακού.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ καλή διαιτησία από τον Κουκουλάκη και τους βοηθούς του. Πέρασε απαρατήρητος σε έναν τελικό που δεν του «έκατσε» η δύσκολη φάση. Ορθά αποβάλλει τον Μποτία στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σωστές οι υποδείξεις των εποπτών.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας (84’ Κασάμι), Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Τσόρι (78’ Μήτρογλου), Ντοσεβί, Φουστέρ (65’ Φορτούνης), Χάρα.

SKODΑ Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος (78’ Μπαξεβανίδης), Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Ομπόντο (79’ Φερνάντεθ), Παπαστεριανός (66’ Καπετάνος), Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Κλέιτον.
Πηγή: GAZZETTA.GR



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: Αντιεξουσιαστές έκαψαν (ξανά) τρόλεϊ

Πρώτα κατέβασαν τους επιβάτες - «Τρέμει η ψυχή μας» κάθε φορά που περνάμε από το σημείο, λένε οι εργαζόμενοι - Για αρκετή ώρα το καμένο όχημα παρέμενε στο σημείο καθώς οι αντιεξουσιαστές πετούσαν πέτρες, κροτίδες και μολότοφ όταν πλησίαζαν οι εργαζόμενοι για να το απομακρύνουν

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο και τους γύρω δρόμους, μετά από πορεία αντιεξουσιαστών που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας.

Ομάδα αντιεξουσιαστών μάλιστα, σταμάτησε ένα εν κινήσει τρόλεϊ, κατέβασε τον κόσμο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο όχημα. Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και περιόρισε τη φωτιά, με αποτέλεσμα το τρόλεϊ να υποστεί μικρές υλικές ζημιές.

Ακολούθως η ομάδα των πενήντα περίπου ατόμων αποχώρησε προς το Πολυτεχνείο και μέσω της πύλης της Τοσίτσα για αρκετή ώρα πετούσε μολότοφ και πέτρες προς τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν εκεί.

Για αρκετή ώρα μάλιστα, το καμένο όχημα παρέμενε έξω από το Πολυτεχνείο καθώς οι αντιεξουσιαστές πετούσαν πέτρες, κροτίδες και μολότοφ κάθε φορά που πλησίαζαν οι εργαζόμενοι για να το απομακρύνουν!

«Τρέμει η ψυχή μας» κάθε φορά που περνάμε από το Πολυτεχνείο, λέει εκπρόσωπος των εργαζομένων για το περιστατικό, ενώ επισημαίνει πως τα οχήματα συντηρούνται με πολύ κόπο, λόγω των περικοπών και πλέον το έργο τους δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο.


          video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
  

Περίπου δέκα άτομα, μπήκαν μπροστά στο όχημα και ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει και να κατεβάσει τους επιβάτες. Αμέσως μετά πέταξαν μολότοφ στο τρόλεϊ και έβαλαν φωτιά, λέει αυτόπτης μάρτυρας που παρακολούθησε τη σκηνή από το μπαλκόνι του σπιτιού του.
 
























πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!!

Ακούω και βλέπω στα κανάλια της T.V. διάφορους εκπροσώπους της εσωτερικής Τρόϊκας, που ομιλούν ότι η επιστροφή στη Δραχμή θα είναι τραγωδία για το τόπο.

Βασική προϋπόθεση επιστροφής στη Δραχμή είναι η ολική διαγραφή του παράνομου χρέους.
Εάν διαγράψουμε το επαχθές και επονείδιστο χρέος, τότε η επιστροφή στη Δραχμή, θα είναι ευλογία, και όχι τραγωδία.
 
Η εφημερίδα INDEPENDENT γράφει ότι μόνο με διαγραφή του χρέους, σώζεται η Ελλάδα.
 
Κανείς δεν θέλει να επενδύσει σε μια αποικία χρέους. Όλος ο Ευρωπαϊκός και Αμερικάνικος τύπος φαίνεται να το συνειδητοποιεί αυτό το γεγονός.
 
Θυμηθείτε ότι μεγαλώσαμε με τη Δραχμή, και μεγαλουργήσαμε. Αργότερον ήρθαν οι πολιτικοί πράκτορες των Κοσμοκρατόρων, μας βάλανε στο Ευρώ, και καταστραφήκαμε!!!
 
Το Ευρώ είναι πολύ ισχυρό νόμισμα για να το αντέξει μια φτωχή χώρα, χωρίς βαριά Βιομηχανία, και με ανεργία τεράστια.!!!
 
Το Ευρώ είναι πόλος έλξης για τους λαθρομετανάστες.
 
Η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν εξαρτάται από τη Μέρκελ και Ολάντ, η απόφαση για συμφωνία, ή διαγραφή του  παράνομου χρέους. Εξαρτάται από τη παγκόσμια δικτατορία, και από τους Γύπες αρπακτικά δανειστές μέλη της.
 
Το Μεγάλο Αφεντικό της Γης θέλει να πληρωθεί όλο το χρέος, θέλει και τις συντάξεις των Ελλήνων, για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές.
 
Δεν γίνεται να πληρώνει εσαεί ο φτωχός Ελληνικός Λαός τα δάνεια που μας χρέωσαν παράνομα οι Κοσμοκράτορες.
 
Με το χρέος αυτό, αμέσως μόλις εισαχθεί η Δραχμή, θα υποτιμηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ χωρίς το χρέος δεν θα γίνει υποτίμηση.
 
Τις λεπτομέρειες επιστροφής στη Δραχμή, θα ρυθμίσουν οι οικονομολόγοι του ΥΠ.ΟΙΚ. Αντί να ευγνωμονούμε τον Βαρουφάκη που «τα έβαλε» με τα διεθνή θηρία, και να τον στηρίζουμε, συμφωνούμε με τα αρπακτικά στην ειρωνεία κατά Βαρουφάκη. Παίζουμε το παιχνίδι των δυναστών-δανειστών!!!
 
Είμαστε βλέπετε εθισμένοι να έχουμε  υποτελείς και γραικύλους πολιτικούς της Τρόϊκα Εσωτερικού!!
 
Ένας υπουργός ύψωσε το ανάστημά του εναντίον των λεόντων, και πέσαμε επάνω του να τον «φάμε».
Εάν παραιτηθεί o Βαρουφάκης, θα είναι απώλεια για τον Ελληνισμό!!! Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας!!
 
Δραχμή με επαχθές, και επονείδιστο χρέος δεν γίνεται.
 
Η ιστορία δείχνει ότι η μαζική διαγραφή του χρέους, δεν είναι ούτε σπάνιο φαινόμενο, ούτε δύσκολο, φτάνει να καμφθεί η αδιαλλαξία των αρπακτικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία μας φόρτωσε αυτό το τεράστιο και επαχθές χρέος.
 
Το Ελληνικό δράμα θα συνεχίζεται για πολύ ακόμα, διότι οι γύπες-τοκογλύφοι δανειστές-δυνάστες της παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν αποφασίζουν να αναδιαρθρώσουν το Ελληνικό απεχθές, παράνομο, και επονείδιστο χρέος.
 
Τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν η Ελλάδα ήταν μια ανεξάρτητη χώρα, δηλαδή δεν ήταν μέλος της Ευρωζώνης.
 
Οι χώρες χρεοκοπούν συχνά, και διαγράφουν τα χρέη τους.
 
Δεν είναι μόνον η Ελλάδα. Στην παγκόσμια ιστορία η Αυστρία έχει χρεοκοπήσει 7 φορές, η Ισπανία 6, η Γερμανία 4, και η Πορτογαλία 4. Η Ελλάδα στο παρελθόν έχει πτωχεύσει 7 φορές.
 
Από τις αρχές του 2000 έχουν σημειωθεί 11 μεγάλες πτωχεύσεις κρατών.
 
Η Γερμανία το 1953 διέγραψε το δημόσιο χρέος, και άλλες χώρες κατά καιρούς, ιδίως της Λατινικής Αμερικής!!!
 
Ένας αξιωματούχος της Ε.Ε. είπε, «Σας θυσιάσαμε για να σωθούμε». Οι δανειστές είναι οικονομικοί δολοφόνοι!!!
 
Το χρέος είναι μη βιώσιμο. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με άμεσο διαγραφή του χρέους, είτε με συμφωνίες με τους «εταίρους» στην Ε.Ε., είτε μονομερώς, ( γιαυτό οι «εταίροι» λέγουν, ΟΧΙ μονομερείς ενέργειες), είτε με τη διεθνή δικαιοσύνη, είτε με ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ έναντι των δανειστών-δυναστών, αλλιώς με το τεράστιο και παράνομο, επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο αυτό χρέος δεν θα επιβιώσουμε, και θα χάσουμε τη πατρίδα μας, διά της πτωχείας…………
 
Πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε το δικό μας νόμισμα.!!!
 
Εάν μείνουμε ανενεργοί, θα χάσουμε το Λαό μας, και τη πατρίδα μας………….
 
Γιαυτό οι Κοσμοκράτορες δανειστές, δεν θέλουν ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, διότι αυτοί το δημιούργησαν, (οι τρόποι σας είναι γνωστοί), για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, και τελικά να διαμελίσουν και καταλάβουν την Ελλάδα.!
 
Θέλουν τον ορυκτό μας πλούτο, (Χρυσό, υδρογονάνθρακες) , αλλά και τη Γεωπολιτική-Γεωστρατηγική αξία της χώρας!!
 
Έτσι ολοκληρώνονται τα σχέδια των Επικυρίαρχων της Γης, εις βάρος της Ελλάδος!!!


Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος.

greek1




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!