EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τι δεν καταλαβαίνεις; Μόλις η Ελλάδα υπέγραψε ενεργειακή συμφωνία με τη Ρωσία το Grexit επανήλθε

Στον απόηχο της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία και της συνάντησης του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. προέκυψε ξαφνικά δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι η Ευρώπη επεξεργάζεται μυστικά σχέδια για να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ…

Τι δεν καταλαβαίνεις; Μόλις η Ελλάδα υπέγραψε συμφωνία με τους Ρώσους για δημιουργία αγωγού φυσικού αερίου που θα την κάνει ισχυρή ενεργειακά, άρχισαν οι εκβιασμοί… Η καλύτερα οι «γνωστοί» πλέον εκβιασμοί… Έτσι ώστε η Ελλάδα να μην μπορέσει να ξεφύγει από το «κλουβί» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δημιουργήθηκε για να «μαντρώσει» όλες τις χώρες μέλη κάτω από την σκιά ενός κεντρικού δυνάστη…

Το άρθρο των Times ξεκινα: «Η ΕΕ συντάσσει μυστικά σχέδια για να πετάξει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν εκπονήσει κρυφά σχέδια για να αποβάλουν την Ελλάδα από το ενιαίο νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς προετοιμάζονται η χώρα να κηρυχθεί σε πτώχευση τον επόμενο μήνα.Ένα σημείωμα που συντάχθηκε από το υπουργείο Οικονομικών της Φινλανδίας, η οποία συνδέεται στενά με τη Γερμανία, αποκάλυψε τις προετοιμασίες για μια ελληνική έξοδο από το ευρώ. Το έγγραφο προειδοποιεί για «πολύ δύσκολες πολιτικές αποφάσεις» αυτή την άνοιξη, εν μέσω προβλέψεων ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει τον επόμενο μήνα, εκτός εάν η Ευρωζώνη συμφωνήσει για την επόμενη δόση της βοήθειας για την χώρα εντός των επόμενων τριών εβδομάδων».

Σύμφωνα με τους Times, το σχέδιο αποκαλύφθηκε από σημείωμα του Φινλανδού υπουργού Οικονομικών Άντι Ρίνε, στο οποίο χαρακτηριστικά γίνεται λόγο για «πολύ δύσκολες πολιτικές αποφάσεις» και για προβλέψεις ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει τον Μάιο. Το υπόμνημα με ημερομηνία 27 Μαρτίου φέρεται να προειδοποιεί για «πολύ δύσκολες πολιτικές
αποφάσεις» μέσα στην άνοιξη. Αν δεν υιοθετηθούν εκτάκτως μεταρρυθμίσεις από την Ελλάδα, η φιλανδική κυβέρνηση φέρεται σύμφωνα με το υπόμνημα να αναμένει πως η Αθήνα θα δώσει «πρότερη ειδοποίηση» ότι δε θα
μπορέσει να αποπληρώσει τα 763 εκατομμύρια ευρώ που οφείλει στο ΔΝΤ στις 12 Μαΐου, κάτι που όπως σημειώνουν οι Times θα σημαίνει χρεοκοπία.

«Με τη σιωπηρή έγκριση των άλλων χωρών της ευρωζώνης, ξεκινά μια διαδικασία που στην ουσία έχει ως αποτέλεσμα να αποβληθεί η Ελλάδα από το ευρώ», αναφέρει το εμπιστευτικό φινλανδικό έγγραφο. Προστίθεται ότι η Φινλανδία είναι πεπεισμένη πως τα μέτρα των τριών τελευταίων ετών από την ΕΚΤ έχουν θωρακίσει επαρκώς το ενιαίο νόμισμα ώστε να αντέξει τις επιπτώσεις μιας ελληνικής εξόδου.

Οι Times προσθέτουν στο ίδιο ρεπορτάζ ότι η μείωση των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες δείχνει πως πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ έφυγαν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Ευρωπαίος αξιωματούχος, εξάλλου, δηλώνει ότι ενώ η Ελλάδα ζητά έκτακτη βοήθεια εδώ και δύο εβδομάδες, δεν υπάρχει από τους εταίρους προθυμία να ανταποκριθούν μέχρι να δουν συμπαγή ρόοδο. «Η υπομονή έχει εξαντληθεί».




πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βόμβα ΣτΕ για τις μειώσεις συντάξεων

Αντισυνταγματικές φαίνεται πως θα κρίνει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις μειώσεις των συντάξεων από το 2012, σε μια απόφαση – βόμβα, που, αν όντως ληφθεί, θα τινάξει στον αέρα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Πρόκειται για τον νόμο 4093/2012 που προέβλεπε περικοπές των συντάξεων άνω των 1.000 ευρώ κατά 5 έως 15%, καθώς και κατάργηση δώρων και επιδόματος αδείας, κάτι που τότε είχε όφελος στα ασφαλιστικά ταμεία 2,8 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικότερα, στο μικροσκόπιο του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν μπει οι τελευταίες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις. Σύμφωνα με το Έθνος, αντισυνταγματικές κρίνονται από το ΣτΕ όλες οι περικοπές για συνταξιούχους ΙΚΑ, ΔΕΗ και Αγροτικής που έγιναν μετά το 2012.

Στην πιλοτική δίκη που διεξάγεται, υπερισχύουν οι απόψεις περί αντισυνταγματικότητας των σχετικών μνημονιακών νόμων.

Αν η θέση αυτή επιβεβαιωθεί με την έκδοση της απόφασης, όσοι συνταξιούχοι έχουν προσφύγει, που είναι γύρω στους 15, θα δικαιωθούν και μάλιστα αναδρομικά, γεγονός που σημαίνει ότι θα δουν τις αποδοχές τους να επιστρέφουν στα προ του 2012, επίπεδα.

Αναδρομική θα είναι η ισχύ και για όσους έχουν προσφύγει σε διοικητικά δικαστήρια σε χαμηλότερο βαθμό και περιμένουν την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία θα δημιουργήσει δεδικασμένο.

Όσοι δεν έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, θα δικαιωθούν μεν, ωστόσο δε θα ισχύσει για αυτούς η αναδρομικότητα, αλλά θα δουν από εδώ και πέρα τις συντάξεις τους να αυξάνονται.

Την ίδια στιγμή, μια τέτοια απόφαση θα προκαλέσει και «μπλόκο» στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βασικό «αγκάθι» για να κλείσει η συμφωνία πριν το τέλος του Απριλίου είναι ότι οι εταίροι απαιτούν νέες μειώσεις στις συντάξεις. Ένα τέτοιο σενάριο ήρθε στο φως και μετά τη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με την Κριστίν Λαγκάρντ, στο πλαίσιο της οποίας ακούστηκε ότι το ΔΝΤ απαιτεί μειώσεις συντάξεων και αλλαγές στον ΦΠΑ.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Νέα υπόθεση κλοπής καυσίμου στην Πολεμική Αεροπορία

Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ), μετά τη διαπίστωση απώλειας καυσίμου από το σύστημα αγωγού καυσίμων, προχώρησε στη διερεύνηση της υπόθεσης από τα αρμόδια όργανά της.

Κατά τη διερεύνηση επιβεβαιώθηκε διαρροή καυσίμου στην περιοχή της Θήβας, η οποία εντοπίστηκε σε σημείο του αγωγού εντός ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Κατά τις εργασίες αποκάλυψης του αγωγού για την επισκευή της βλάβης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη μη προβλεπόμενης διάταξης αφαίρεσης καυσίμου.

Κατόπιν αυτού, η ΠΑ ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, στο οποίο παρείχε όλα τα μέχρι τότε γνωστά στοιχεία, για περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης, λόγω αρμοδιότητας.


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βρετανία: Τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου στο αεροδρόμιο Gatwick


«Ανάσταση» κάνουν από χθες οι Βρετανοί, καθώς εταιρία που διενεργούσε γεωτρήσεις για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, προφανώς μετά από ενδείξεις, ανακοίνωσε τον εντοπισμό κοιτάσματος δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Γκάτγουικ, έξω από το Λονδίνο!

Πρόκειται για την εταιρία ενεργειακών επενδύσεων UK Oil & Gas Investments (UKOG), που προέβη στην ανακοίνωση για το κοίτασμα που εντοπίστηκε στην περιοχή Χορς Χιλ, που καλύπτει έκταση 88 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η εταιρία πάντως διευκρίνισε, πως μόνο ένα μικρό μέρος του πετρελαίου είναι απολήψιμο:

“Πιστεύουμε ότι κάναμε μια σημαντική ανακάλυψη, ίσως να πρόκειται για το μεγαλύτερο κοίτασμα στην ξηρά (της Βρετανίας) τα τελευταία 30 χρόνια και νομίζουμε ότι κάτι τέτοιο έχει εθνική σημασία”, υπογράμμισε ο διευθυντής της εταιρία μιλώντας στο BBC. Το κοίτασμα θεωρείται παρόμοιο με τα κοιτάσματα «Μπάκεν» στις ΗΠΑ και «Μπαζένοφ» στη δυτική Σιβηρία, όπου μόνο ποσοστό 3-15% να εξορυχτεί.


“Τα πρώτα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι υπάρχει σημαντική ποσότητα πετρελαίου (προς εξόρυξη), κάτι που θα βοηθούσε ενδεχομένως στον περιορισμό των εισαγωγών αργού και στη βελτίωση της ενεργειακής ασφάλειας της χώρας”, ανέφερε ο διευθυντής της κοινοπραξίας UK Onshore Oil & Gas.

Ωστόσο, θα πρέπει προηγουμένως να ολοκληρωθούν γεωτρήσεις και έλεγχοι προτού ξεκινήσει η παραγωγή. Με τους ελέγχους αυτούς α διαπιστωθεί οριστικά εάν είναι εφικτή η εμπορική εκμετάλλευση του κοιτάσματος, αν και η UKOG, δείχνει πεπεισμένη ότι η ημερήσια παραγωγή πετρελαίου από το κοίτασμα θα μπορούσε να είναι “σημαντική”.

Για την εξόρυξη του πετρελαίου είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν οι παραδοσιακές τεχνικές και δεν θα χρειαστεί να καταφύγει η εταιρεία στη μέθοδο της υδραυλικής ρωγμάτωσης.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κρυφό χαράτσι 50% στη ρύθμιση των 100 δόσεων «τιμωρεί» τους συνεπείς οφειλέτες

Παγίδα με κρυφό χαράτσι που εκτινάσσει στα ύψη τα χρέη χιλιάδων οφειλετών, αποκαλύπτεται στη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.

Τα παραπάνω αφορούν σε όσους οφειλέτες είχαν τακτοποιήσει και πλήρωναν μέχρι τώρα τα χρέη τους με τον προσωρινό διακανονισμό του νόμου 3943/2011, και τώρα εντάσσονται αυτοδίκαια στη νέα ρύθμιση, αλλά με αναδρομική προσαύξηση του υπόλοιπου της οφειλής τους κατά 50%.

Μάλιστα, αν οι οφειλέτες δεν αποδεχτούν το κρυφό χαράτσι που επιβάλλεται στην και δεν καταβάλλουν την πρώτη δόση ως τις 30 Απριλίου που λήγει η προθεσμία υπαγωγής στη νέα ρύθμιση, τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, κηρύσσονται αυτόματα έκπτωτοι από κάθε ρύθμιση και είτε θα πρέπει να αποπληρώσουν την οφειλή σε 12 μόνο, δόσεις είτε να μην πληρώσουν, οπότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το χαράτσι κατά 50% θα παραμείνει.

Στην πράξη, με αυτή τη διάταξη, οι συνεπείς οφειλέτες που τηρούν τους όρους του διακανονισμού και είναι σωστοί απέναντι στις υποχρεώσεις τους, τιμωρούνται με αναδρομικό χαράτσι, ενώ αυτό συμβαίνει επειδή ο διακανονισμός του 2011, που είναι νόμος του κράτους, θεωρήθηκε εκ των υστέρων ότι ήταν ευνοϊκότερος έναντι των ρυθμίσεων που ακολούθησαν.

Στην κατηγορία αυτή υπάγονται χιλιάδες από τους 17.000 οφειλέτες που εντάχθηκαν σε ρύθμιση με το νόμο 3943/2011, και οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν το απροσδόκητο χαράτσι, σε περίπτωση που η διάταξη παραμείνει ως έχει.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αυστρία: 25.000 χρήστες κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Facebook

Μια ομάδα 25.000 χρηστών του Facebook κατέθεσε αγωγή σε αυστριακό δικαστήριο εναντίον του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης με την κατηγορία ότι χρησιμοποίησε παράνομα τα προσωπικά τους δεδομένα.

Ο Μαξ Σρεμς, ένας Αυστριακός νομικός και υπέρμαχος της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, κατέθεσε σήμερα επισήμως την αγωγή αυτή, την οποία αναμένεται τώρα να εξετάσει το αυστριακό δικαστήριο.

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές νομικές διαδικασίες που έχουν κινηθεί μέχρι σήμερα εναντίον ενός ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης. Η νομική διαδικασία ξεκίνησε τον Αύγουστο από χρήστες από πολλές χώρες της Ευρώπης, αλλά και της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Αυστραλίας. Περίπου 55.000 ακόμη άνθρωποι έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν
στην αγωγή.

Οι 25.000 καταγγέλλοντες ζητούν 500 ευρώ έκαστος από το Facebook, το οποίο κατηγορούν μεταξύ άλλων ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα παρακολούθησης της NSA (Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ) Prism.


Το Facebook, που έχει 1,4 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, δεν έχει σχολιάσει την υπόθεση.
«Ζητάμε από το Facebook να σταματήσει τη μαζική παρακολούθηση, να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη πολιτική προστασίας της προσωπικής ζωής και να πάψει να συλλέγει τα δεδομένα προσώπων που δεν διαθέτουν καν λογαριασμό σε αυτό», είχε δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σρεμς, 27 ετών, που μάχεται εναντίον του Facebook εδώ και χρόνια.

Το 2011, όταν ο Σρεμς ήταν ακόμη φοιτητής, είχε προσφύγει εναντίον του συγκεκριμένου ιστότοπου ενώπιον της Ιρλανδικής Αρχής Προστασίας της Προσωπικής Ζωής, καθώς τα κεντρικά γραφεία του Facebook στην Ευρώπη βρίσκονται στο Δουβλίνο.

Τότε η Αρχή αυτή είχε δικαιώσει τον Αυστριακό και είχε ζητήσει από το Facebook να αποσαφηνίσει την πολιτική του σε ό,τι αφορά τα προσωπικά δεδομένα, κάτι που γινόταν για πρώτη φορά.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του θείου δράματος

Την Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την Κορύφωση του θείου δράματος, τελείται η «Ακολουθία των Παθών» και θυμόμαστε και βιώνουμε τα Σωτήρια και φρικτά Πάθη του Κυρίου και Θεού μας.

H Μεγάλη Παρασκευή συμβολίζει τα συμβάντα της δίκης του Ιησού από τον Πόντιο Πιλάτο ,την μαρτυρική πορεία Του προς τον Γολγοθά, την Σταύρωση του και τελικά την Ταφή του.

Η τελετή της Αποκαθήλωσης, γίνεται στις εκκλησίες μας, το μεσημέρι της μεγάλης Παρασκευής μαζί με την αναπαράσταση της ταφής. Το βράδυ τελείται η περιφορά του Επιταφίου. Οι καμπάνες των εκκλησιών χτυπούν πένθιμα όλη την διάρκεια της ημέρας. Λόγω του πένθους της ημέρας οι νοικοκυρές δεν ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού, αποφεύγοντας ακόμη και το μαγείρεμα. Με λουλούδια που μαζεύουν ή αγοράζουν, γυναίκες και παιδιά πηγαίνουν στις εκκλησίες για να στολίσουν τον Επιτάφιο.

Η νηστεία της ημέρας είναι αυστηρότατη και απαγορεύει ακόμα και το λάδι. Πολλοί πιστοί συνηθίζουν να πίνουν την Μεγάλη Παρασκευή λίγο ξύδι, εις ανάμνηση αυτού που έδωσαν στον Ιησού, όταν ζήτησε νερό τις τελευταίες στιγμές της επίγειας ζωής Του. Το έθιμο απαγορεύει κάθε εργασία την ημέρα αυτή. Αντιθέτως, συνηθίζεται οι πιστοί να επισκέπτονται τους τάφους των νεκρών συγγενών και φίλων, προσδοκώντας, μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου και την δική τους.





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ταλαιπωρία στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες – Έκτακτα δρομολόγια για να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με τους ισχυρούς ανέμους σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ, να χαλάνε τα σχέδια των εκδρομέων του Πάσχα.

Μάλιστα, η εξασθένηση των ανέμων, σε αρκετές περιπτώσεις, αναμένεται μετά τις 10 το βράδυ.
Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή:

– Από το λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων «Κνωσός Παλάς» για Ηράκλειο και «Κρήτη ΙΙ» για Χανιά θα αναχωρήσουν μετά τις 9 το βράδυ.

Επίσης το Blue Star 2 για Ρόδο, Κω, Θήρα στις 10:30 το βράδυ, ενώ το Blue Star Patmos, για Μυτιλήνη, Χίο, και το Blue Star Νaxos, για Κατάπολα, Κουφονήσια, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Νάξο, Πάρο, Σύρο, στις 10 το βράδυ.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται κανονικά.

– Από το λιμάνι της Ραφήνας τα δρομολόγια των πλοίων για Μαρμάρι γίνονται κανονικά, ενώ για τις Κυκλάδες τα πλοία θα αναχωρήσουν μετά τις 6:30 το απόγευμα.

– Από το Λαύριο το απαγορευτικό θα είναι σε ισχύ έως τις 6 το απόγευμα.

Την ίδια ώρα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος» που παραμένει από χθες βράδυ στο λιμάνι της Σύρου με 429 επιβάτες θα αναχωρήσει για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο για Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ, στις 10 το βράδυ.

Επίσης στο λιμάνι της Μήλου λόγω των ισχυρών ανέμων παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» και το ταχύπλοο «Speedrunner 4», τα οποία αναμένεται να αναχωρήσουν με τελικό προορισμό τον Πειραιά μετά τις 10 το βράδυ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αρκετές ακτοπλοϊκές εταιρίες θα βάλουν έκτακτα δρομολόγια αύριο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες.

Ήδη η Blue Star έχει προγραμματιστεί για αύριο ένα έκτακτο δρομολόγιο για Κυκλάδες, και η Hellenic Seaways για Χίο – Μυτιλήνη.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!