EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Ελλάδα και η Νοθεία στην Αγορά Χρυσού – Το Μεγάλο Παραμύθι της Δύσης φτάνει στο Τέλος του!

Με τον κόσμο να επικεντρώνεται στις ειδήσεις από την Ελλάδα και την Ουκρανία, σήμερα, ένας από τους μεγάλους στις επιχειρήσεις είπε ότι η μεγάλη παρωδία της Δύσης φτάνει στο τέλος της. Ο 50χρονος βετεράνος ασχολήθηκε επίσης με την περίεργη χρονική στιγμή της επιδρομής στις αγορές χρυσού και ασημιού και άλλα πολλά.

Eric King: «John, ποιες θα είναι οι συνέπειες ενός σοβαρού παραπατήματος από την ΕΕ κατά την ελληνική κρίση;»

John Hathaway: «Αυτή είναι η ερώτηση των 64 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Ισπανία και η Ιταλία περιμένουν και παρακολουθούν. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάλυση της ευρωζώνης. Αλλά μπορώ να σας πω ότι, αν πάρει μια κακή στροφή η Ευρώπη, θα εμπίπτει στην κατηγορία της απώλειας της εμπιστοσύνης στο χαρτονόμισμα ….

Αυτή η κατάσταση με την Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη και θα έλεγε κανείς ότι μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, πως μπορεί να βάζει ένα γαλλικό κλειδί σε όλη την ευρωζώνη; Προφανώς τα οικονομικά των διαφόρων χωρών της Ευρώπης διαπλέκονται και ο απεγκλωβισμός της ελληνικής πίστωσης από την υπόλοιπη ευρωζώνη είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη».



Μήνυση κατά των Τραπεζων για Νοθεία στην τιμή του χρυσού

«Στο πλαίσιο του ελληνικού δράματος, έχουμε αυτή την αγωγή που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη. Η αγωγή κατηγορεί τα μέλη του Λονδίνου και άλλων τραπεζών πολύτιμων μετάλλων, όπως η JP Morgan, για νόθευση της αγοράς χρυσού.
Η καταγγελία εστιάζεται κυρίως στα πράγματα που πηγαίνουν στο Λονδίνο, αλλά εμμέσως η αγωγή αυτή επηρεάζει τα παράγωγα και τις συμβάσεις που τιμολογούνται στο χρηματιστήριο. Οπότε επηρεάζει το Comex του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων και πολλές διατραπεζικές συναλλαγές.



Οι τράπεζες χρυσού θέλουν αυτή η αγωγή να εξαφανιστεί

Οι τράπεζες χρυσού κατέθεσαν αίτηση για να απορριφθεί η υπόθεση. Ο δικαστής βλέπει τώρα την καταγγελία και θα αποφασίσει αν θα την αφήσει να προχωρήσει. Αν η υπόθεση έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει αυτό θα έχει δύο σημαντικά αποτελέσματα: Το ένα θα είναι σίγουρα ότι θα υπάρξει ένας διακανονισμός για ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό , ώστε οι τράπεζες να μην πρέπει να ανεβάσουν κανέναν στο βήμα.

Η άλλη επιλογή θα ήταν να πάμε στην ανακάλυψη και να μάθουμε τι αυτές οι τράπεζες πραγματικά κάνουν στην αγορά του χρυσού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό θα είναι μια νίκη για την αγορά χρυσού.

Οι δικηγόροι της Τράπεζας παρακολουθούν τη σημερινή δραστηριότητα του χρυσού;

Αυτή τη στιγμή τα εσωτερικά νομικά τμήματα όλων αυτών των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν εμπλακεί σε νοθεία τιμών, παρακολουθούν προσεκτικά τα γραφεία που το κάνουν. Γι” αυτό το σημερινό χτύπημα στις αγορές μετάλλων είναι τόσο περίεργο. Θα πίστευε κανείς ότι αυτού του είδους τα τεχνάσματα θα είχαν σταματήσει μέχρι τώρα.



Εν τω μεταξύ ο χρυσός ρέει από τη Δύση στην Ανατολή

Το άλλο πράγμα στο οποίο έχω επικεντρωθεί, είναι αποστράγγιση του φυσικού χρυσού από τη Δύση στην Ανατολή. Αυτή η ροή του χρυσού στην Ανατολή συνεχίζεται και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γνωρίζουμε ποιος είναι ο περιορισμός από την άποψη της ικανότητας της Δύσης να διατηρήσει αυτή την συνεχιζόμενη παρωδία συμπίεσης των τιμών.

Σε κάποιο σημείο η θεώρηση των τιμών δεν πρόκειται να είναι στο Comex του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων, ή στο Λονδίνο. Θα είναι στην Ασία και πρόκειται να οδηγηθούν από την πραγματική προσφορά και τη ζήτηση, η οποία μέχρι τώρα έχει επισκιαστεί από τις συναλλαγές σε χρυσό συνθετικό χαρτί.

Αυτό θα είναι μια άλλη μεγάλη νίκη για την αγορά χρυσού, διότι όποιος κοιτάζει τη ροή του φυσικού χρυσού μπορεί να δει ότι η κατανάλωση στην Ασία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι το σύνολο της ετήσιας παγκόσμιας παραγωγής. Οπότε, πώς μπορούν ημέρες όπως η σημερινή να εξακολουθούν να συμβαίνουν, χωρίς τη συνεχή ροή του φυσικού χρυσού εκτός των θησαυροφυλακίων της Δυτικής κεντρικής τράπεζας και στα Ανατολικά θησαυροφυλάκια;



Το παραμύθι της Δύσης θα τελειώσει

Σε κάποιο σημείο η Δύση θα ξεμείνει από φυσικό χρυσό. Θα ξέρεις πότε η Δύση στην πραγματικότητα θα μείνει από χρυσό, γιατί θα το δεις στη δράση των τιμών. Θα είναι αναμενόμενο από τις αγορές πολύ πριν γραφτεί γι” αυτό και κάνει πρωτοσέλιδα. Σαν δευτερεύουσα σημείωση, αναρωτιέμαι αν η χρονική στιγμή της επιδρομής υποτίμησης, έχει να κάνει με τη νομική δράση κατά των τραπεζών».


kingworldnews
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τα κυκλοφοριακά μέτρα για το τριήμερο της Αποκριάς -Πού και για πόσο απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών [λίστα]

Εξαιτίας της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα ενόψει του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, η Τροχαία λαμβάνει αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνει:
  • Αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής, συνεκτιμούμενων και των μέτρων που ισχύουν για την χειμερινή περίοδο που διανύουμε και τους δείκτες επικινδυνότητας συνεπεία δυσμενών καιρικών συνθηκών.
  • Αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.
  • Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.
  • Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.
  • Συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).
  • Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.)
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τόπους που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.
  • Παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.
  • Ενημέρωση των πολιτών μέσω του Γραφείου Τύπου, σε κάθε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία η ευρεία πληροφόρηση του κοινού για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.
Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύει η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως ακολούθως:
  • Παρασκευή (20-2-2015) για το ρεύμα εξόδου : 16.00-21.00
  • Σάββατο (21-2-2015) για το ρεύμα εξόδου : 08.00-13.00
  • Καθαρά Δευτέρα (23-2-2015) για το ρεύμα εισόδου: 15.00-21.00
Σε περίπτωση που κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οι οδηγοί παρακαλούνται:
  • να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση
  • να ενημερώνονται για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.
  • να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους.
  • σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έσκασε η…βόμβα με την πλαστογραφημένη υπογραφή Αβραμόπουλου

Γράφει ο Πέτρος Κουσουλός

Δικαίωση για τις αποκαλύψεις του ereportaz.gr αποτελεί η είδηση-βόμβα η οποία βγήκε από το στόμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για το διαγωνισμό των ελικοπτέρων μέσω της εταιρίας NAMSA. Σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι για να πραγματοποιηθεί η διαγωνιστική διαδικασία υπήρξε πλαστογραφία της υπογραφής του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Εντύπωση πάντως είχε προκαλέσει το γεγονός ότι παρότι το συγκεκριμένο έγγραφο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου ο κ. Αβραμόπουλος δεν έχει σπεύσει να καταθέσει τα ένδικα μέσα που έχει δυνατότητα προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος έφτασε στο σημείο να πλαστογραφήσει μια υπουργική υπογραφή.

Μάλιστα είχε προκληθεί σάλος από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις του ereportaz.gr που είχε φέρει το μεγα σκάνδαλο, στο φως της δημοσιότητας από το Δεκέμβριο του 2013.

Η υπόθεση βρίσκεται εδώ και χρόνια στο στάδιο της ποινικής διερεύνησης καθώς εκκρεμεί σχετική δικογραφία στους εισαγγελείς κατά των εγκλημάτων Διαφθοράς. Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει προχωρήσει.

Δείτε το έγγραφο

                                               

Η έρευνα – οι αποκαλύψεις του ereportaz

Η έρευνα των εισαγγελέων Διαφθοράς έχει ως σκοπό την αποκρυπτογράφηση των «ειδικών» κριτηρίων που χρησιμοποιήθηκαν «ειδικά» κριτήρια για τη σύγκριση των τιμών των εταιρειών με αποτέλεσμα να μην προκριθεί η πλέον οικονομική προσφορά.

Από το ιστορικό της υπόθεσης προκύπτει ότι η ΝΑΜSA και η Skylink σύναψαν συμβόλαιο στις 31-5-2012 χωρίς τη σχετική έγκριση από πλευρά της φυσικής και πολιτική ηγεσίας της Πυροσβεστικής, ενώ επισημαίνουν, ωστόσο, ότι λόγω ελλείψεως χρόνου το ελληνικό Δημόσιο είναι αναγκασμένο να δεχθεί τη συγκεκριμένη λύση.

Η διαδικασία

Στις 11 Μαϊου 2012 ολοκληρώθηκε, στο Λουξεμβούργο, η αξιολόγηση των προσφορών των εταιρειών. Την ίδια ημέρα υπεγράφη πρακτικό (από στελέχη της NAMSA και κλιμάκιο της Π.Υ.) που έκρινε ως πλέον συμφέρουσα την προσφορά μιας ελληνικής εταιρείας.

Στις 21 Μαϊου 2012 ο κ. Ελευθέριος Οικονόμου, πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στηριζόμενος στο υπογεγραμμένο από τα στελέχη της NAMSA και της Π.Υ. έγγραφο, υπέγραψε την υπ. αριθ. 25895 απόρρητη απόφαση η οποία ενέκρινε τα ποσά τα οποία έπρεπε να εκταμιευθούν από το ελληνικό Δημόσιο για τη μίσθωση των ελικοπτέρων βαρέως και μεσαίου τύπου. Παρόλο που στην απόφαση –για ευνόητους λόγους- δεν ονοματίζεται η εταιρία, μια απλή σύγκριση της προσφοράς της ελληνικής εταιρείας και της ανάλυσης κόστους που γίνεται στο απόρρητο έγγραφο πιστοποιεί την εταιρεία που επελέγη.

Ωστόσο στις 31 Μαϊου ο Νατοϊκός Οργανισμός, κάνει στροφή 180 μοιρών και γνωστοποιεί ότι για λόγους «εξισορρόπησης της παραγωγής» αποφασίζει να συμβληθεί με την εταιρεία Skylink.

Μάλιστα παραδέχεται ότι κάλεσε την συμβαλλόμενη εταιρεία να βελτιώσει την προσφορά της, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστική με εκείνη της ελληνικής εταιρείας που είχε επιλεχθεί. Μια ημέρα αργότερα κοινοποιεί τη συγκεκριμένη απόφαση και στην ελληνική ηγεσία η οποία θα έπρεπε να είχε και τον τελευταίο λόγο. Τα πράγματα όμως δεν εκτυλίχθηκαν έτσι καθώς τα ελικόπτερα ήρθαν στη χώρα μας χωρίς να είναι ενήμερη η ελληνική πλευρά.

Το διαβαθμισμένο έγγραφο αναφέρει χαρακτηριστικά: «… Περαιτέρω ενημερωθήκαμε, αίφνης, από 6-6-2012 μέσω email από τη ΝΑMSA ότι ο ελάχιστος συμβατός μειοδότης είναι η εταιρεία Skylink και η κινητοποίηση (προς ανάπτυξη της χώρας μας των δυο πρώτων ελικοπτέρων) είναι ήδη σε εξέλιξη. Κατόπιν πληθώρας emails και τηλεφωνικών επικοινωνιών με υπευθύνους της ΝΑΜSA για παροχή διευκρινίσεων όσον αφορά απαίτηση δήλωσης επιλεξιμότητας, διαδικασίες μηχανισμού εξισορρόπησης παραγωγής, κτλ, διαπιστώθηκε εκ των υστέρων και πάντως όχι ορθόδοξα ότι έχει συναφθεί συμβόλαιο μεταξύ ΝΑΜSA και Skylink από 31 Μαϊου 2012. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμία συγκατάθεση στη NAMSA, ούτε έχει εκδοθεί απόφαση αποδοχής της συγκεκριμένης οικονομικής προσφοράς».

Στη συνέχεια του εγγράφου επισημαίνεται, παράλληλα, ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν ακολουθούσε τις «διαταγές» του συγκεκριμένου υπαλλήλου της NAMSA θα ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει αποζημίωση στην εταιρεία, ενώ υπάρχει και μια έμμεση παραδοχή του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη επιλογή δεν ήταν η πλέον συμφέρουσα καθώς στις 13-6-2012 o Nατοϊκός Οργανισμός ενημερώνει τους έλληνες αξιωματούχους ότι θα προσπαθήσει να βρει μια «φιλική λύση» σε περίπτωση που το κόστος διογκωθεί!



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τραυματίες από σύγκρουση δύο τρένων στην Ελβετία

Δύο τρένα συγκρούσθηκαν στις 06.45 το πρωί στο Ραφτς, βόρεια της Ζυρίχης, ανακοίνωσε η αστυνομία του καντονίου.

«Ατύχημα συνέβη το πρωί, είναι σοβαρό, υπάρχουν τραυματίες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στις ενημερωτικές ιστοσελίδες, η σύγκρουση σημειώθηκε ανάμεσα σε τοπικό τρένο και σε συρμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στην έξοδο του σταθμού του Ραφτς.

Βαγόνια έχουν ανατραπεί, στον τόπο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, καθώς και συνεργεία διάσωσης και πυροσβέστες, σύμφωνα με την εφημερίδα Βlick.

Η σιδηροδρομική σύνδεση ανάμεσα στο Μυλάς και το Σαφτχάουζ έχει διακοπεί.

Σύμφωνα με μέλος συνεργείου διάσωσης, την μαρτυρία του οποίου επικαλείται η εφημερίδα 20 Minutes, 49 άνθρωποι τραυματίσθηκαν. «Εχουν επιστρατευθεί τα ασθενοφόρα ολόκληρης της περιοχής», είπε.

Σύμφωνα με 18χρονο επιβάτη, ο συρμός του προαστιακού στον οποίο επέβαινε είχε μόλις ξεκινήσει από τον σταθμό του Ραφτς με προορισμό το Σαφχάουζ, όταν φρέναρε απότομα. «Ταχεία αμαξοστοιχεία που προερχόταν από τη Ζυρίχη είχε φθάσει από πίσω και συγκρούσθηκε με την δική μας πλευρικά. Το Ιntercity εκτροχιάσθηκε», δήλωσε στην εφημερίδα ο επιβάτης προσθέτοντας ότι οι δύο συρμοί έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ.

πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Νέες καταγγελίες για τη λίστα Λαγκάρντ: Παρέμβαση Μαυραγάνη για να αφαιρεθούν συγγενείς του Κεφαλογιάννη από τη λίστα

Νέες καταγγελίες και στοιχεία για τη λίστα Λαγκάρντ έρχονται στο φως, εμπλέκοντας και τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Μαυραγάνη.

Αφορμή στάθηκε ένα ανώνυμο φαξ που εστάλη το Δεκέμβριο του 2014 στους οικονομικούς εισαγγελείς και στο οποίο γινόταν λόγος για παρέμβαση είτε του ίδιου του κ. Μαυραγάνη, είτε στενού συνεργάτη του, προκειμένου να αφαιρεθούν από τη λίστα Λαγκάρντ τα ονόματα συγγενών του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Όπως αναφερόταν στο φαξ: «ασκούνταν πιέσεις στη Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας να απαλλαγούν πρόσωπα τα οποία φέρονται να είναι στην επίμαχη λίστα», και συνεχίζει: «οι πιέσεις ασκούνταν από τον κ. Μαυραγάνη και άνθρωπο του γραφείου του και αφορούσαν εμβάσματα με τα οποία εισήγαγε πριν δέκα χρόνια ποσά έως 200.000 ευρώ δολάρια η πεθερά του ευρωβουλευτή της ΝΔ από λογαριασμό που είναι συνδικαιούχος ο ίδιος και η σύζυγός του».

Οι οικονομικοί εισαγγελείς απέστειλαν το φαξ στη Βουλή, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω.

Στη Βουλή έχουν επίσης σταλεί άλλες τέσσερις δικογραφίες που αφορούν σε τρεις πρώην υπουργούς και ένα βουλευτή, με αιτήματα για την άρση της ασυλίας τους, ύστερα από μηνύσεις που υποβλήθηκαν εναντίον τους.

Η πρώτη αφορά μήνυση της ΟΛΜΕ και καθηγητών επαγγελματικών Λυκείων και Σχολών σε βάρος των Κ. Μητσοτάκη και Α. Λοβέρδου γιατί «σταμάτησε η μισθοδοσία τους και παράνομα απολύθηκαν χωρίς να διαπιστωθεί προηγούμενα εάν υπάγονται στην νομοθεσία που αφορά την κατάργηση των θέσεων και την διαθεσιμότητα».

Η δεύτερη δικογραφία αφορά μήνυση κατά του Κ. Τασούλα την οποία κατέθεσε ο πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος για την «παράλειψη και αδικαιολόγητη κωλυσιεργία υλοποίησης του διορισμού του» στην θέση του γενικού διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) – όπως είχε προτείνει τον Οκτώβριο 2014 στον υπουργό, με απόφαση του το Δ.Σ. του Κέντρου».

Η τρίτη αφορά μηνυτήρια αναφορά του Αλέξη Κούγια, πρόεδρου της ΠΑΕ Παναχαική, κατά του Γ. Ανδριανού και του Αστυνομικού Διευθυντή Πατρών για την αναβολή στις 16.11.2014 του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναχαικής – ΑΕΚ με το επιχείρημα ότι λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου και σχετικών κινητοποιήσεων η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια των φιλάθλων. Ισχυρίζεται ότι η πραγματικότητα ήταν ότι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να αγωνιστούν λόγω υποχρεώσεων τους στην εθνική ομάδα».

Η τέταρτη αφορά αίτημα άρσης ασυλίας του Κ. Καραγκούνη μετά από μηνυτήρια αναφορά πρώην εργαζόμενου στο γραφείο του ο οποίος διεκδικεί δικαστικά δεδουλευμένους μισθούς έξι μηνών.Αντίθετα, ο εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καμία καταγγελία σύμβασης εργασίας, αφού το επίμαχο πρόσωπο εργαζόταν στο γραφείο του εθελοντικά.


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στις 25 Φεβρουαρίου ξεκινάει η δίκη Παπακωνσταντίνου

Την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει στο Ειδικό Δικαστήριο η δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η δίκη θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, ενώ η έναρξη της δίκης θα γίνει πρωί, αλλά όλες οι επόμενες συνεδριάσεις θα ξεκινούν αργά το μεσημέρι και θα ολοκληρώνονται το βράδυ.

Τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου έχουν κληρωθεί από τη Βουλή. Πρόεδρος είναι ο αρχαιότερος των αρεοπαγιτών, Νικόλαος Πάσσος, και εισαγγελέας η Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών αντιμετωπίζει το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της νόθευσης δημοσίου εγγράφου, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950 για τους καταχραστές του Δημοσίου, και το επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα (λόγω των επιβαρυντικών διατάξεων του Ν. 1608/1950) της απόπειρας απιστίας.


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Οριστικό: Συμφωνία στο Eurogroup

Συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων της επετεύχθη στο σημερινό κρίσιμο Eurogroup.
Κατά πληροφορίες από την ελληνική πλευρά, η ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον Γιαννη Βαρουφάκη κατέληξε σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους δανειστές για επέκταση της δανειακής σύμβασης κατά τέσσερις μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων της. Πηγές στις Βρυξέλλες αναφέρουν πως γίνονται σταθερά βήματα προς συμφωνία σε κείμενο και όχι μόνο προφορική σε κοινή δήλωση.

Προηγήθηκε οργιώδες παρασκήνιο και συνεχείς άτυπες διαβουλεύσεις στο ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο, πριν την επίσημη έναρξη της συνεδρίασης του Eurogroup, προκειμένου να επιτευχθεί ένας «έντιμος» συμβιβασμός μεταξύ των Ευρωπαίων δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης που θα επιτρέπει την συνέχιση του δανειακού προγράμματος, θα απομακρύνει το ενδεχόμενο κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας στις 28 Φεβρουαρίου και θα δημιουργεί στην κοινή γνώμη την αίσθηση ότι δεν υπάρχουν «νικητές και ηττημένοι».

Η διπλωματία στο απόγειό της. Ειδικότερα, από τις 16:00 ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ από κοινού με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ επιδόθηκαν σε ένα μαραθώνιο παράλληλων διαπραγματεύσεων με τον Έλληνα και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια και αυτοί που μετακινούνται είναι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και η Κριστίν Λαγκάρντ οι οποίοι ουσιαστικά κάνουν παράλληλες διαπραγματεύσεις με την Αθήνα και το Βερολίνο προκειμένου να αμβλύνουν τις διαφορές και να προετοιμάσουν το έδαφος για την επίτευξη -έστω και αρχικής- συμφωνίας στο Eurogroup. Η διαδικασία σε πολλούς θυμίζει διαπραγματεύσεις αλά… Κυπριακό. Ο κ.Ντάισελμπλουμ βρίσκεται σε επικοινωνία και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλτν Τουσκ, ένα υπαινικτικό τουίτ του οποίου άναψε… φωτιές και προκάλεσε νέο γύρο τηλεφωνημάτων.

Σκοπός της παράλληλης διαπραγμάτευσης είναι η εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης και η άμβλυνση των διαφορών που παραμένουν πριν την έναρξη του Eurogroup μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας.

Tο κρίσιμο Eurogroup ξεκίνησε με περίπου τρεις ώρες καθυστέρηση αφού η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και τελικά άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 7 (ώρα Ελλάδας). Ωστόσο, νωρίτερα, ο επικεφαλής του Eurogroup είχε ανακοινώσει θα ξεκινούσε στις 17:30 (πάντα ώρα Ελλάδας), λόγω των πυρετωδών «τριγωνικών» διαβουλεύσεων.

Ζητούν δεσμεύσεις από την ελληνική κυβέρνηση

Από την ελληνική πλευρά εκφραζόταν πριν την συνεδρίαση αισιοδοξία ότι θα υπάρξει γεφύρωση των διαφορών στο σημερινό Eurogroup.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι ζητούν από την ελληνική πλευρά επιπλέον εγγυήσεις.

Αυτές εστιάζονται κυρίως στο να δηλώσει η ελληνική κυβέρνηση ποιες είναι οι συγκεκριμένες μονομερείς ενέργειες από τις οποίες δεσμεύεται να απόσχει, αλλά και να προσδιορίσει με σαφήνεια ποιες είναι οι μεταρρυθμίσεις στις οποίες σκοπεύει άμεσα να προχωρήσει.
Εντωμεταξύ λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης οι δύο πλευρές, Αθήνα και Βερολίνο, κάνουν τις τελευταίες κινήσεις στη σκακιέρα των διαπραγματεύσεων. «Κάναμε τα 4/5 της διαδρομής, πρέπει να κάνουν το 1/5» διεμήνυσε ελληνική κυβερνητική πηγή από τις Βρυξέλλες. Σε ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης η Αθήνα επισημαίνει ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Euroworking Group η Ελλάδα δεν ήταν μόνη, καθώς πολλοί από τους εταίρους της αναγνώρισαν τα βήματα που έχει κάνει.
Η επιστολή για την επέκταση της δανειακής σύμβασης είναι για την κυβέρνηση η κόκκινη γραμμή πίσω από την οποία δεν πρόκειται να πάει. Αν συνεχιστούν οι πιέσεις η Αθήνα θα ζητήσει έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, προκειμένου το θέμα να λυθεί με πολιτική απόφαση.

Κυβερνητική πηγή στο Reuters: Εμείς καλύψαμε τα τέσσερα βήματα, αυτοί να κάνουν το πέμπτο

Κοντά σε μια συμφωνία βρίσκονται Ελλάδα και Ευρωζώνη ενόψει της απογευματινής συνεδρίασης του Eurogroup όπως δήλωσε στο Reuters κυβερνητική πηγή.

Ο αξιωματούχος, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε ότι η Ελλάδα έχει κάνει αρκετούς συμβιβασμούς και ότι και η Ευρωζώνη πρέπει να είναι ευέλικτη.

«Έχουμε καλύψει τα 4/5 της απόστασης, τόωρα αυτή πρέπει να κάνουν το πέμπτο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν και η Ελλάδα θέλει να υπάρξει συμφωνία στη σημερινή συνεδρίαση, παρόλα αυτά δεν υποχωρήσει σε πιέσεις να υποχωρήσει.

Τηλεφωνικές επαφές Τσίπρα

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την αρνητική αντίδραση του Σόιμπλε στο ελληνικό αίτημα ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το τηλέφωνο για να μιλήσει με την Ανγκέλα Μέρκελ. Το ίδιο έκανε και με άλλους ευρωπαίους ηγέτες.

Η πρόταση που κατέθεσε χθες ο Γιάνης Βαρουφάκης, εκ μέρους της κυβέρνησης για εξάμηνη επέκταση της δανειακής σύμβασης, φαίνεται να συγκεντρώνει την αποδοχή από τη γαλλική και την ιταλική κυβέρνηση, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και τη στήριξη από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πιθανόν στο παρασκήνιο του Μάριο Ντράγκι και της Κριστίν Λαγκάρντ.
Επιπλέον το Βερολίνο μοιάζει διχασμένο και υπό ασφυκτική πίεση από τους άλλους εταίρους, προκειμένου να δεχθεί συμφωνία με την Αθήνα, στη βάση της πρότασης Βαρουφάκη. Σε αντίθεση με το παράθυρο που φαίνεται ότι άνοιξε η κυρία Μέρκελ (αλλά και ο επικεφαλής των σοσιαλδημοκρατών της Γερμανίας Γκάμπριελ, καθώς και ανώνυμος αξιωματούχος μιλώντας στο Bloomberg), ο κ. Σόιμπλε επιμένει να κρατά απόλυτα αρνητική στάση. Μάλιστα φέρεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την ελληνική πλευρά και εξαιτίας της διαρροής του εγγράφου που απέστειλε στο EuroWorking Group, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα «Δούρειο Ίππο» για την καταστροφή των κανόνων της ευρωζώνης.

Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και το ΔΝΤ διαμήνυσε ότι «το πρόγραμμα αλλάζει και προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες» και ότι η «ευελιξία» αυτή θα πρέπει να εξετάζεται στη βάση συγκεκριμένων προτάσεων. Θετικής υποδοχής έτυχε το ελληνικό σχέδιο και από την Κομισιόν. Απομένει φυσικά, όπως πάντα, να εκφραστούν όλες αυτές οι αλλαγές και στην πράξη, δηλαδή την ώρα που λαμβάνονται αποφάσεις.

Σύμφωνα δε με ορισμένες εκτιμήσεις είναι πιθανόν να υπάρξει μία συμφωνία, που θα συνοδεύεται όμως από αστερίσκους του γερμανού υπουργού Οικονομικών, ο οποίος θα αναμένει το δεύτερο και τελικό γύρο της σύγκρουσης, καθώς η τωρινή λύση είναι μεταβατική και η οριστική θα δοθεί αργότερα, όταν και θα τεθούν στο τραπέζι τα δεδομένα για το επόμενο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Πάντως κυβερνητικοί παράγοντες, όπως ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης, εκφράζουν την πεποίθηση ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει σήμερα, στο πλαίσιο του Eurogroup, μια αμοιβαία επωφελής μεταβατική συμφωνία.

«Έχουμε κάνει πολλά για μια συμφωνία», τονίζει σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σημειώνοντας πως στην ελληνική κυβέρνηση «είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι να απέχουμε από κινήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη χρηματοοικονομική σταθερότητα ή την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας».
Ωσόσο, «αυτό που δεν μπορούμε να δεχτούμε είναι η δημοσιονομική προσαρμογή, που συμφωνήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, να συνεχιστεί μόνο επειδή έτσι λένε οι κανόνες», υπογραμμίζει.

Ο κ. Βαρουφάκης, ακόμη, σημειώνει πως δε μπορεί να υπάρξει συμφωνία αν οι πιστωτές συνεχίσουν να επιμένουν η Ελλάδα να τηρήσει τους όρους του προγράμματος διάσωσης της ΕΕ και του ΔΝΤ και να αυξήσει το πρωτογενές πλεόνασμα από το 1,5% στο 4,5% του ΑΕΠ το επόμενο έτος.

«Έχουμε κάνει ήδη περισσότερη δημοσιονομική σύσφιξη απ’ ό,τι έχει γίνει ποτέ από οποιαδήποτε χώρα σε καιρό ειρήνης και η Ελλάδα συνεχίζει να είναι σε ύφεση με μείωση του ονομαστικού ΑΕΠ», επισημαίνει ο υπουργός Οικονομικών, σχολιάζοντας ότι «δεν υπάρχει μακροοικονομικό επιχείρημα που να μπορεί να γίνει για περαιτέρω σύσφιξη».

«Ο μόνος λόγος να γίνει αυτό είναι από ιδεολογία ή σε τιμωρητική βάση. Το μόνο που επιδιώκουμε είναι ένας τρόπος για να τελειώσει ο κύκλος χρέους-αποπληθωρισμού και να αποκαταστήσουμε τα
κυκλώματα της ελληνικής οικονομίας για την παροχή πιστώσεων», τονίζει, μεταξύ άλλων.

Νίκος Παππάς: Η επιστολή δεν θα αλλάξει

Απόλυτα κατηγορηματικός ότι το κείμενο της επιστολής για την εξάμηνη επέκτασης της σύμβασης δεν θα αλλάξει εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
«Η επιστολή δεν θα αλλάξει! Έχει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών. “Η θα γίνει ή δεν θα γίνει. Δεν υπάρχουν λύσεις κάπου περίπου στη μέση. Είναι η ωρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1.

Επαναλαμβάνοντας τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης ξεκαθάρισε ότι «ή θα γίνει αποδεκτό το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης ή δεν θα γίνει» καλώντας τον καθένα να αναλάβει τις ευθύνες του.
Σχολιάζοντας το γερμανικό κείμενο που κατατέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Euro Working Group είπε ότι «για να επιβιώσει το ευρωπαϊκό πρότζεκτ πρέπει αυτές οι λογικές που διατυπώθηκαν σε κάποια non-paper εχθές να υποχωρήσουν και να παραμεριστούν διότι με αυτές τις λογικές δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε» προσθέτοντας ότι «η θέση του γερμανικού υπ. Οικονομικών, έχει γίνει αντικείμενο κριτικής και μέσα στην ίδια την Γερμανία».

«Θα είναι οδυνηρό για όλους μας αν εμείς μπούμε σε μια λογική που λέει ότι η ελληνική επιστολή είναι Δούρειος ίππος και έχει ως ευαγγέλιο εφαρμογή του προηγούμενο παταγωδώς αποτυχημένου προγράμματος» σχολίασε ο κ. Παππάς.

Αναφερόμενος στην απογευματινή κρισιμότατη συνεδρίαση του Eurogroup είπε ότι «η ελληνική πλευρά έχει κάνει το χρέος της, έχει την αισιοδοξία της για την προοπτική εξεύρεσης λύσης και θα φανεί σύντομα ποια τελικά θα είναι η στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών και αν τα πράγματα μπορούν να δρομολογηθούν προς μια θετική έκβαση». «Είναι η ώρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης για όλους τους ηγέτες των χωρών» υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.



πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η συνταγή του Έλληνα μπαταχτσή

Του Γιώργου Κράλογλου 

Σκοτώνεις, με μαύρα, όσο-όσο μια έκταση εκτός σχεδίου. Δεν πληρώνεις εφορία, ΙΚΑ και ΔΕΗ. Τσιμπάς και δανειάκι. Χτίζεις την σπιταρόνα για το καλοκαίρι. Ψηφίζεις κυβέρνηση κρατιστών σοσιαλιστών ή αριστερών (δεν έχει σημασία) αρκεί να ψάχνουν για λεφτά να πληρώσουν τους πελάτες τους κρατικούς υπαλλήλους. Και με 20 ευρώ τον μήνα νομιμοποιείς το αυθαίρετο, κανείς περαίωση, φτύνεις την Τράπεζα. Και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια με αυτούς που πληρώσανε κανονικά…

Τα κέρδη από την αλάνθαστη αυτή συνταγή θα απολαύσουν και σήμερα οι μπαταχτσήδες και οι «πονηροί» της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Από τον «επενδυτή» ακινήτων μέχρι τις (πολυάριθμες δυστυχώς) ομάδες επαγγελματιών κομπιναδόρων μικρομεσαίων. Αλλά και τα «νέα τζάκια» που τρίβουν τα χέρια τους, περιμένοντας να εφαρμοστούν τα κοινωνικά μέτρα «στήριξης» του λαού και της οικονομίας.

Γιατί η συνιστάμενη των μέχρι στιγμής ρυθμιστικών μέτρων που εξήγγειλε το οικονομικό επιτελείο δείχνει να εξασφαλίζονται,  (με μαθηματική ακρίβεια) τα υπολογισμένα κέρδη από την εφαρμογή της «εκπληκτικής συνταγής» των επαγγελματιών ελλήνων μπαταχτσήδων.

Αν φωτογραφίσεις (χωρίς κομματικούς φακούς και ιδεολογίες της πλάκας) τα πρώτα συμπεράσματα των μέτρων κοινωνικής σωτηρίας… βλέπεις και τα εξής, μεταξύ άλλων, τα παθήματά σου ως νομοταγής πολίτης…

Ότι αποκλείεται και πάλι να επιβραβευθείς, με κάποιο τρόπο, ως συνεπής στις πληρωμές σου πολίτης.

Ότι όσοι εξόφλησαν τον ΕΝΦΙΑ του 2014 είναι επιεικώς ηλίθιοι… έστω και αν πλήρωσαν 500 ευρώ. Είναι ηλίθιοι γιατί οι ανάγκες της κυβέρνησης σε ρευστό (μετά τις εξελίξεις στο μνημόνιο) θα την οδηγήσουν στο «…φέρε ό,τι έχεις…».

Ότι όσοι έχουν κάνει περαιώσεις και ρυθμίσεις οφειλών (επειδή φοβήθηκαν τους εκβιασμούς της κυβέρνησης) θεωρούνται (από τους επαγγελματίες κλέφτες) νομοταγείς της πεντάρας… αφού είναι απλούστερο να φέρεις στα πράγματα μια κυβέρνηση του λαού… και να περιμένεις να σου σβήσει τον λογαριασμό!!!

Ότι όσοι πιστεύουν πως θα βρεθεί τρόπος να παταχθεί η φοροδιαφυγή και ότι θα σούρνωνονται στις φυλακές οι συστηματικοί φοροκλέφτες είναι ονειροπαρμένοι γιατί η κυβέρνηση ήρθε να μείνει και όχι για να πέσει από λίγους βλάκες και νομοταγείς…

Ότι όσοι εδώ και κάποιους προεκλογικούς μήνες πίστεψαν σε επαναφορά μισθών, μεροκάματων και συλλογικών συμβάσεων και δεν έκλεισαν με ατομικές συμβάσεις τα τετράωρα θα χάσουν ακόμη και αυτές τις συνθήκες κάτεργου αφού το επόμενο σκαλοπάτι είναι η ανεργία που επίσης ήρθε για να μείνει…

Ότι όσοι κρατικοί υπάλληλοι δεν ρυθμίζουν σήμερα τα συνταξιοδοτικά τους και περιμένουν καλύτερες ημέρες είναι οι επόμενοι για δούλεμα… γιατί το κράτος και θα συρρικνωθεί και θα πουληθεί και θα διαλυθεί καθώς μόνο μια αριστερή κυβέρνηση μπορεί να το κάνει πράξη επικαλούμενη την εντολή του λαού…

Ότι όσοι παρασύρθηκαν (από την προηγούμενη κυβέρνηση κρατιστών) και νομιμοποίησαν τα αυθαίρετα που απέκτησαν με χρέη σε εφορίες, σε Δήμους και στην ΔΕΗ θα τραβάνε, συντομότατα, τα μαλλιά τους γιατί η σημερινή κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας… έχοντας στεγνό τον κρατικό κορβανά θα νομιμοποιήσει και τα «αυθαίρετα του λαού» με όσα έχει να δώσει ο καθένας… Αρκεί «… ο λαός να αποχτήσει το κεραμίδι του…».

Ο επαγγελματίας μπαταχτσής της Ελλάδας που παριστάνει (ως ψηφοφόρος) πότε τον φιλελεύθερο, πότε τον σοσιαλιστή και πότε τον αριστερό ιδεολόγο, θεωρεί δημοκρατικό του δικαίωμα και το φέσι… επειδή αντιγράφει (εδώ και 40 χρόνια) την πολιτική της ίδιας του της χώρας.

Αντιγράφει εκείνους τους πολιτικούς του που χώνουν αυθαίρετα στο κράτος, από τις πόρτες και από τα παράθυρα, όσους μπορούν.

Τους άλλους που χτίζουν Οργανισμούς και κρατικές Εταιρίες για να χώσουν όσους δεν χωράνε στα υπουργεία ενώ τους υπόλοιπους τους ανακυκλώνουν ως συμβούλους από κυβέρνηση σε κυβέρνηση και από υπουργό σε υπουργό.

Και τους παραπέρα που επιλέγουν κρατικοδίαιτη ελεγχόμενη οικονομία μέσω μηχανισμών διαπλοκής και συναλλαγών με στημένους κρατικοδίατους επιχειρηματίες που ενώ τους αποκαλούν «νέα τζάκια» της οικονομίας τους δίνουν και ημερομηνία λήξεως…

Με άλλα λόγια ο επαγγελματίας Ελληνας φοροκλέφτης αντιγράφει πιστά το πολιτικό τριτοκοσμικό συνονθύλευμα που ως δήθεν κρατική παραγωγική δραστηριότητα με στόχο την ανάπτυξη… κατασπαράζει… δανεικά και βοηθήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ μιας και οι αγορές μας πήρανε χαμπάρι από το 2008.

Όποτε με πρότυπο την ίδια του την χώρα ο συνειδητός Έλληνας μπαταχτσής δεν έχει πρόβλημα να ζει σε βάρος των «ηλίθιων» που επιμένουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ενώ αυτός θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμα του να του χαρίζονται τα χρέη γιατί έχει μελετήσει άριστα την φαυλότητα των κρατιστών που ψηφίζει.



πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δεν κάνετε σεξ συχνά; Αυτοί είναι οι κίνδυνοι που σας περιτριγυρίζουν

Μπορεί το σεξ να είναι η απόλυτη απόλαυση τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που δεν… το έχουν το  σπορ και απέχουν για αρκετό διάστημα, είτε λόγο επιλογής, είτε διότι δεν μπορούν να βρουν αυτό που περιμένουν.

Πέρα από το κομμάτι τις ευχαρίστησης, το σεξ κάνει πολύ καλό τόσο στη σωματική, όσο και την ψυχική μας υγεία, με αποτέλεσμα η χρόνια αποχή να οδηγεί σε προβλήματα του οργανισμού που δεν πιστεύαμε ποτέ πως θα έβρισκαν τη λύση τους στη σεξουαλική συνεύρεση.

Ενημερωθείτε για τους κινδύνους που σας περιτριγυρίζουν όταν έχετε πολύ καιρό να κάνετε σεξ και φροντίστε να γίνετε λίγο ποιο… ενεργοί ώστε να «οχυρώσετε» τον οργανισμό σας και να ανανεώνεστε συχνότερα σε ό,τι αφορά το κορμί αλλά και τη διάθεσή σας.

Η έλλειψη σεξ έχει τις εξής επιπτώσεις στον οργανισμό σας:
  • Αυξάνεται ο κίνδυνος προβλημάτων της καρδιάς.
  • Παρατηρούνται διαταραχές στύσης.
  • Αυξάνονται οι μυϊκοί πόνοι, καθώς δεν απελευθερώνεται η απαραίτητη ποσότητα ενδορφινών στον οργανισμό.
  • Σε μεγαλύτερες ηλικίες αυξάνεται ο κίνδυνος της ακράτειας, διότι οι μύες των γεννητικών οργάνων δε «γυμνάζονται» επαρκώς.
  • Ο κίνδυνος των ιώσεων αυξάνεται λόγω της έλλειψης αντισωμάτων.
  • Ο κίνδυνος της κατάθλιψης μεγαλώνει.


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εκρηξη φτώχειας στη Γερμανία της Μέρκελ - 12,5 εκατ. πολίτες ζουν κάτω από το όριο

Στο υψηλότερο σημείο της από την επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας, το 1990, έχει φτάσει η φτώχεια στην πιο ισχυρή χώρα της Ε.Ε. Σύμφωνα με νέα μελέτη περίπου 12,5 εκατομμύρια Γερμανοί είναι πλέον καταχωρημένοι ως «φτωχοί», δηλαδή έχουν εισόδημα 60% λιγότερο από το μέσο όρο.

Μάλιστα ο επικεφαλής του Οργανισμού για την ισότητα στην ευημερία της Γερμανίας, μιλώντας στο Βερολίνο σήμερα, προειδοποίησε ότι το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών διευρύνεται ακόμη περισσότερο.

«Η φτώχεια δεν υπηρξε ποτέ σε τόσο υψηλά επίπεδα» τόνισε ο κ. Σνάιντερ σε εκδήλωση για τα 25 χρόνια από την επανένωση της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την  Deutsche Welle, μέσα σε ένα χρόνο, η φτώχεια στη Γερμανία ανέβηκε από το 15% στο 15,5% και «χτυπάει» κυρίως τη Βρέμη, το Βερολίνο και το Μεκλενμπουργκ στη Δυτική Πομερανία. Αντιθέτως, η Βάδη-Βυτεμβέργη και η Βαυαρία συγκατελέγονται στις πλουσιότερες περιοχές της χώρας.

«Συνολικά οι αριθμοί ανά κρατίδιο δείχνουν μια κουρελιασμένη δημοκρατία» είπε ο Σνάιντερ.

Τον περασμένο μήνα ο Γερμανός υπουργός Απασχόλησης Αντρέα Νάχλες, ανακοίνωσε σχέδια για την δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας αξιοποιώντας πόρους ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ESF) και επιπλέον 4,3 δισεκατομμύρια ευρώ από τον γερμανικό προϋπολογισμό.

Οι ομάδες που κυρίως βρίσκονται στην ζώνη της φτώχειας είναι οι άνεργοι, οι ανύπαντρες ή χωρισμένες μητέρες και οι πολίτες που στερούνται εκπαίδευσης. Επιπλέον η φτώχεια γνωρίζει αύξηση με γοργούς ρυθμούς στους συνταξιούχους.




πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τρεις τεχνολογικοί κολοσσοί «μάχονται» για τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό

Η μάχη μεταξύ των τριών τεχνολογικών κολοσσών ξεκίνησε και αυτή την φορά δεν πρόκειται για smartphones ή άλλες «έξυπνες» φορητές συσκευές. Το νέο καυτό πεδίο μάχης είναι...η αγορά αυτοκινήτου! Πρόκειται για ρομποτικά οχήματα, τα οποία φιλοδοξούν να καταργήσουν τους οδηγούς.

Η Google ήταν η πρώτη, η οποία τον περασμένο Μάιο παρουσίασε ένα πρωτότυπο πλήρως αυτόνομο αυτοκίνητο, χωρίς οδηγό, τιμόνι και φρένα. Το διθέσιο ηλεκτρικό όχημα διαθέτει μόνο δύο πλήκτρα ενεργοποίησης - απενεργοποίησης (go-stop) και προηγμένο σύστημα πλοήγησης. Δίνει τη δυνατότητα να καλέσεις το όχημα μέσω του «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου σου.

Τη σκυτάλη έλαβε η ιαπωνική Sony, η οποία πριν από λίγες ημέρες επένδυσε περίπου 100 εκατ. γιεν για την εξαγορά μετοχικού μεριδίου στη ZPM, ιαπωνική νεοφυή επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή ρομποτικών αυτοκινήτων. Εχοντας χάσει τα πρωτεία τόσο στο χώρο των τηλεοράσεων όσο στις συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, εκτιμά ότι η είσοδος στον νέο αυτό τομέα θα τη βοηθήσει να επιστρέψει στην κερδοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Financial Times», στον ίδιο δρόμο βαδίζει και η Apple, η κορυφαία τεχνολογική εταιρεία του πλανήτη. Επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του αμερικανικού κολoσσού, η βρετανική εφημερίδα ανέφερε ότι η Apple στρατολογεί ειδικούς της τεχνολογίας αυτοκίνησης και σχεδιασμού αυτοκινήτου. Εμπειρα στελέχη της μονάδας του iPhone φέρεται να έχουν αρχίσει την έρευνα για προϊόντα αυτοκίνησης σε ένα νέο ερευνητικό εργαστήριο της εταιρείας.


Τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό έχουν διχάσει τους ειδικούς

Ορισμένοι εκτιμούν πως μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητά μας, περιορίζοντας το κυκλοφοριακό πρόβλημα, τα τροχαία ατυχήματα και τη ρύπανση.

Αλλοι, ωστόσο, είναι πιο επιφυλακτικοί, φοβούμενοι ότι η νέα αυτή τεχνολογία μπορεί αντιθέτως να εντείνει το κυκλοφοριακό, ενθαρρύνοντας περαιτέρω τη χρήση αυτοκινήτου αντί των μέσων μαζικής μεταφοράς.



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ντνίπρο – Ολυμπιακός 2-0

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός. Διαφύλαξε το μηδέν στην άμυνα, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντνίπρο παρουσιάστηκε πιο δραστήρια, αποτελεσματική, εκμεταλλεύτηκε δύο ευκαιρίες και με την βοήθεια της τύχης πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Κατοχή ο Ολυμπιακός στην κόντρα η Ντνίπρο

Ο Ολυμπιακός έδειχνε μέσα στο αγωνιστικό χώρο του Ολιμπίνσκι του Κίεβου πως είναι πιο έτοιμος από ότι η Ντνίπρο, η οποία έχει πάρα πολύ καιρό να δώσει επίσημα παιχνίδια και την... έβγαζε όλο αυτό το διάστημα με φιλικά παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και με αυτοματισμούς που έχουν δουλέψει στην προπόνηση προσπαθούσαν να ανοίξουν την άμυνα των Ουκρανών, ειδικά από την δεξιά πλευρά με τον Τσόρι και τον Ντοσεβί και τον τελευταίο να κάνει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια του ματς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανέβουν, να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο δεν δημιούργησαν κάποια κλασική ευκαιρία για να σκοράρουν. Ο κύριος τρόπος παιχνιδιού ήταν να ψάξουν να βρουν το ανοικτό γήπεδο και να εκμεταλλευτούν τις απουσίες Ομάρ και Μαζουάκου, που προωθούνταν και προσπαθούσαν να δώσουν την μπάλα στο αστέρι τους τον Κονοπλιάνκα, ωστόσο ο Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού είχε γρήγορες επιστροφές και δεν επέτρεπε στον «Ρονάλντο των Ουκρανών» να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά

Η Ντνίπρο στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά σε σχέση με το πρώτο μέρος που ήταν νωχελική, έψαξε το γκολ και μάλιστα το βρήκε δύο φορές μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Η αρχή έγινε στο 50' όταν η μπάλα έφτασε στον Κανκάβα εκτός περιοχής, εκείνος σούταρε η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Ολυμπιακού και κατέληξε στην γωνία του Ρομπέρτο, ο οποίος παρότι έπεσε δεν μπορούσε να αποτρέψει το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στην δεύτερη φάση των Ουκρανών ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Ροτάν εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού.

Σκόραρε ο Μήτρογλου, ακυρώθηκε

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία φάση, έψαξε το γκολ για να έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Europa League, ο Μήτρογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά με κεφαλιά, ο διαιτητής το ακύρωσε για φάουλ πάνω στον αμυντικό της Ντνίπρο από σπρώξιμο του Μήτρογλου. Από το ριπλέι αυτό που φάνηκε είναι ότι υπήρξε επαφή, διεκδίκηση της μπάλας, αλλά το σφύριγμα ήταν αρκετά αυστηρό.

Οι συνθέσεις:

Ντνίπρο: Μπόικο, Λουτσκέβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκ, Εζίντιο, Ροτάν, Κάνκαβα, Μπέζους (46' Κάλινιτς), Κονοπλιάνκα, Ματέους (89' Μπρούνο Γκάμα), Ζοζούλια (70' Φεντορτσούκ).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπνταλαουί, Μαζουακού, Σαντάνα (57' Μιλιβόγεβιτς), Σιόβας, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες (57' Φορτούνης), Ντοσεβί (72' Ντουρμάζ), Αφελάι, Μήτρογλου.







ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΜΑΣ «ΚΡΕΜΑΣΑΝ» ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Πέρα από τις μαγκιές και τους τσαμπουκάδες του ανθέλληνα Σόιμπλε, που απευθύνονται στους Γερμανούς ψηφοφόρους του, είναι φανερό πλέον ότι Ευρώπη και Αμερική τρέμουν ένα Grexit που θα προκαλέσει καταστροφικό σεισμό σε αγορές και χρηματιστήρια.

Και τρέχουν να προλάβουν σήμερα (19/02/2015) και αύριο, να μην γίνει το «ατύχημα» με την Ελλάδα. 

Και αυτά όλα, γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα τόλμησε να πει δύο-τρία όχι σε Βρυξέλλες και Βερολίνο, για να βρεθεί τελικά απ’ ό,τι  δείχνουν τα πράγματα μία αμφίπλευρη λογική υποχώρηση για μία νέα σύμβαση, συμβόλαιο, συμφωνία (όπως θέλετε πέστε το, το ίδιο κάνει) με τους δανειστές μας.

Όλα αυτά, όμως, που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, αποκαλύπτουν πόσο μας «κρέμασαν» χωρίς λόγο Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και διάφοροι Παπακωνσταντίνου και Στουρνάρηδες.

Τώρα, που εννοείται ότι η Ευρώπη έχει θωρακιστεί για ένα ενδεχόμενο «ατύχημα» με την Ελλάδα, τρέχουν να βρουν λύση στην κρίση, βάζοντας μπροστά τον Ντράγκι να μας δίνει λεφτά για να μην καταρρεύσουν οι ελληνικές τράπεζες και τον Μοσκοβισί με τον Γιούνκερ να βρουν την πολιτική λύση στην κρίση.

Δηλαδή αν ο μοιραίος Γιώργος Παπανδρέου το 2010 και αργότερα ο Σαμαράς δεν υπέκυπταν στην απάνθρωπη πίεση Βερολίνου και Βρυξελλών για τα εξοντωτικά μνημόνια και τους έλεγαν ότι δεν υπογράφουν και βγαίνει η Ελλάδα από το ευρώ, τι θα γινόταν;

Τότε που ήταν απροετοίμαστη η Ευρώπη για ένα Grexit, τότε που άρχιζε η κατρακύλα του ευρώ. Δεν θα τολμούσαν ούτε μνημόνια να μας επιβάλουν ούτε εκβιασμούς να μας ασκήσουν.

Και κάπως έτσι μας «κρέμασαν» χωρίς λόγο, όλοι αυτοί που μας κυβερνούσαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Και τώρα όλοι μας αναρωτιόμαστε, αν όλοι αυτοί οι άφρονες, οι ανίκανοι, οι σφουγγοκωλάριοι Μέρκελ και Λαγκάρντ, δεν πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν για τη δυστυχία που βύθισαν την Ελλάδα;

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! Του Αντώνη Γρυπαίου

Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι, ορντινάντσες του ROTHSCHILD οδήγησαν σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις για το χρέος της Ελλάδος.

 Μας διατάζουν «τα παντελόνια κάτω» και υπογράψτε, σαν τους υποτελείς Σαμαρο-Βενιζέλους, που υπόγραφαν τα πάντα.

Έχουμε οικονομικό πόλεμο από τους «εταίρους» της Ε.Ε. και την Ελλάδα να αντιστέκεται! Επιτέλους είπαμε και εμείς ένα ΟΧΙ, και έπεσαν απάνω μας όλα τα όρνεα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να μας φάνε.
Το μαρτύριο της σταγόνας ζούμε οι Έλληνες αυτά τα τελευταία 5 χρόνια από τους «εταίρους» μας στην Ε.Ε.

Με τα τοκοχρεωλύσια που πληρώνουμε, χρόνια τώρα, τους έχουμε εξωφλήσει όλους. Έχουμε εξωφλήσει τα δάνεια.

Τους επιτελείς του EUROGROUP, της Ευρωζώνης, και όλης της Ε.Ε. τους διορίζει ο Παντοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ως εκ τούτου δεν μπορεί κανείς να περιμένει από αυτούς καλλίτερη συμπεριφορά, και αλληλεγγύη . Μόνο συμφορές τύπου ΝΑΖΙ να περιμένουμε.

Οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στη κόλαση των Μνημονίων των διεθνών αρπακτικών! Για την εξόντωση των Ελλήνων φέρνουν εδώ εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, μαζί με δάνεια, χρέη, και Μνημόνια!!! Θέλουν να εξαφανισθεί ο Ελληνισμός!!

Εάν η Ε.Ε. αρνηθεί να στηρίξει την Ελλάδα, μπορούμε να τους στείλουμε επάνω, 2 εκ. Ισλαμιστές λαθρομετανάστες Τζιχαντιστές, και τότε να δούμε τη Μέρκελ & Σόϊμπλε να χορεύουν μέσα σε φούρνους.

Μια μικρή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ευρείας κλίμακος καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκα. Πραγματική κατάργηση, όχι αυτό που λέει ο λαός,
«Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

Την Σιωνιστική Τρόϊκα αποτελούν οι δανειστές υπό Τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή επιτροπή. Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα από τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι δαιτυμώνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Πιο κάτω θα προσπαθήσουμε να απλοποιήσουμε το θέμα της οικονομικής καταστροφής, και χρεοκοπίας της Ελλάδος.

Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, είναι απλό. Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση προχώρησε βάσει σχεδίου, με τη βοήθεια του Σιωνιστή Ιουδαίου Σημίτη και διαδόχων αυτού. Πρώτα άδειασαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα χρήματα τα πήγαν στη τράπεζα της Ελλάδος, που είναι ιδιοκτησία του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και από εκεί έξω, στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Όλος ο χρυσός της Ελλάδος μεταφέρθηκε στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Ακολούθησε η αποβιομηχάνιση της Ελλάδος.Τα δάνεια μας τα έδωσε η Σιωνιστική Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Μας ανάγκασαν να πάρουμε δάνεια με πονηρό σκοπό, για να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Μας ανάγκασαν να εξαρτώμεθα από τα δάνεια του ROTHSCHILD, σαν τον ναρκομανή που εξαρτάται από τα ναρκωτικά. Βρήκαν πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες, άφωνους ιχθείς, και πέτυχαν το σκοπό τους να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Το έτος 2010 δεν σώσανε την Ελλάδα. Σώσανε τις Γερμανικές & Γαλλικές τράπεζες, που είναι ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα δάνεια τα φορτώθηκε ο Ελληνικός Λαός. Ένα μέρος των δανείων-χρέους, είναι λογιστικό μέσω της ΕΛΣΤΑΤ, δηλαδή δεν είναι καθαρό ρευστό χρήμα-δάνειο-χρέος.

Η ΕΛΣΤΑΤ διαταχθείσα άνωθεν, από 3% έλλειμα που επέτρεπαν οι κανόνες της Ε.Ε., το πήγε λογιστικά 13%. Από τότε η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Με τα δάνεια χρέωσαν εμάς τον απλό Ελληνικό Λαό, και τα χρήματα των δανείων τα πήραν πίσω οι τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και εμείς οι Έλληνες μείναμε με το επονείδιστο επαχθές χρέος στο χέρι!!! Γιαυτό δεν υπάρχει ρευστότητα στο κράτος και στην αγορά. Τα κρατικά και ασφαλιστικά ταμεία είναι άδεια. Η ανεργία οργιάζει, και οι αυτοκτονίες του Λαού πληθύνονται!

Το χρέος είναι μη βιώσιμο, αφού ανέρχεται στο 180% του ΑΕΠ. Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με Σεισάχθεια, δηλαδή άμεσο διαγραφή του χρέους, είτε με συμφωνίες με τους εταίρους στην Ε.Ε., είτε μονομερώς, αλλιώς με το τεράστιο αυτό χρέος δεν θα επιβιώσουμε.

Μόνον όταν ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ δώσει εντολή θα διαγραφεί, εν όλω ή εν μέρη, το χρέος της Ελλάδος. Ούτως ή άλλως δεν χάνει τίποτε, αφού ένα μέρος του χρέους είναι λογιστικό, και το υπόλοιπον το «φάγανε» οι τράπεζες, και οι παρατρεχάμενοι. Ούτως ή άλλως ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν χάνει τίποτε, αφού ήδη το χρέος το έχει εισπράξει με τα τοκοχρεολύσια!!!

Ο Σόϊμπλε λέει, «Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν οι Έλληνες». Του απαντάμε, οι Έλληνες θέλουμε αναδιάρθρωση και διόρθωση του επαχθούς χρέους. Σαν οικονομολόγος που είναι, αυτό λέγεται ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Αλλά δεν του επιτρέπει ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ να το καταλάβει, και να δεχθεί τη Σεισάχθεια.

Είναι κυριαρχικό δικαίωμα κάθε κράτους η αναδιάρθρωση του χρέους που το «φέσωσαν» οι
Σιωνιστές Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι!!!

Τώρα μαζεύουμε 20σάρικα, για να τα στείλουμε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεωλύσια.
Παίζεται μεγάλο Γεωπολιτικό παιχνίδι στη περιοχή μας, γιαυτό οι Κοσμοκράτορες θέλουν την εξόντωση των Ελλήνων!!!

Όμως οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες δεν συμφωνούν, μας θέλουν για πάντα χρεομένους. Σεισάχθεια σημαίνει διαγραφή του χρέους, ολική ή μερική. Στην Ε.Ε. ή μαζί θα σωθούμε, ή μαζί θα καταστραφούμε!!!

Έγιναν πολλές διαγραφές χρέους κρατών στη παγκόσμια ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά. Η Γερμανία το 1953 ανεστήθη χάρη στη διαγραφή του χρέους. Αυτό μην το ξεχνά. Η φτωχή Ελλάδα τότε τη βοήθησε.

Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος πιέζει για μια διάσκεψη για το χρέος, στα χνάρια αυτής της διάσκεψης που έσωσε τη Γερμανία από τη μεταπολεμική οικονομική άβυσσο.

Η Ιστορία δείχνει ότι η μαζική διαγραφή χρέους, δεν είναι ούτε σπάνιο φαινόμενο, ούτε δύσκολο, φτάνει να καμφεί η αδιαλλαξία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, της οποίας οι Ευρωπαίοι ηγέτες τυγχάνουν υπαλληλίσκοι, ορντινάντσες, πιόνια και μαριονέτες.

Ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόϊ, ( Ο Σαμαράς της Ισπανίας), να ζητήσει πίσω τα χρήματα του Ισπανικού Λαού από τη διεθνή Σιωνιστική κυβέρνηση, εάν τολμά. Τα χρήματα των Λαών της Ε.Ε. ΔΕΝ πήγαν στον Ελληνικό Λαό, αλλά στα ταμεία των Σιωνιστικών τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι κυβερνήσεις πιόνια της Ε.Ε. έχουν ποτίσει τους λαούς των με την ιδέα ότι οι Έλληνες τα «φάγανε». Εάν τα είχαμε «φάει» εμείς, δεν θα αυτοκτονούσαμε κατά χιλιάδες!!!
Είναι απλό, εάν τα χρήματα από τα δάνεια είχαν πάει στον Ελληνικό Λαό, η Ελλάδα σήμερα ΔΕΝ θα ήταν χρεοκοπημένη, αλλά θα ήταν σε ανάπτυξη. Τα χρήματα των δανείων τα «φάγανε» οι Γερμανοί με τα σκάνδαλα της SIEMENS, και με τους εξοπλισμούς-μίζες. Μη ξεχνάτε τα υποβρύχια που γέρνουν, και άλλα σκάνδαλα. Τα χρήματα τα «φάγανε» οι Σιωνιστικές τράπεζες με τη διάσωσή τους, και τελικά –ότι απέμεινε- τα «έφαγε» η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση με τις τράπεζες του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τα χρήματα δεν πήγαν στον Ελληνικό Λαό, ή στην Ελλάδα. Αντιθέτως ο Λαός συνεισέφερε με θυσίες, για να σωθεί η Ε.Ε. που την ληστέψανε οι παγκόσμιοι δικτάτορες, -κοινώς Κοσμοκράτορες- γνωστοί σαν γύπες & κοράκια. Εάν τα χρήματα είχαν πάει στην Ελλάδα, θα είχαμε μια
ΑΝΑΠΤΥΞΗ θαυμαστή. Σήμερα θα μιλούσαμε για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας, και όχι για ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

Ο Σιωνιστής Ιουδαίος Σημίτης μας εξαπάτησε λέγοντας να επενδύσουμε τα χρήματά μας στο Χρηματιστήριο. Τα επενδύσαμε και μας τα «έφαγε» ο Παντοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλοι αυτοί οι Σιωνιστές ηγετίσκοι της Ε.Ε. δεν είναι τίποτε άλλο παρά ορτινάντσες, υπάλληλοι, πιόνια, και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, και του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο νέος Πρωθυπουργός πρέπει να πεί στα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ότι εμείς πληρώνουμε τα δάνεια, και εμείς έχουμε το «πάνω χέρι».

Από τους Ρώσους δεν θέλουμε χρήματα, αλλά αμυντική στρατιωτική βοήθεια, από κακές διαθέσεις των γειτόνων, οι οποίοι υποκινούνται από τα αρπακτικά της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας.

Κατά τις διαπραγματεύσεις στη σύνοδο της Ε.Ε. να μπεί στο παιχνίδι και το κατοχικό δάνειο, και οι πολεμικές επανορθώσεις, που συνεχίζει να τα χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα.

Η Γερμανία είναι ο μεγάλος Μπαταχτζής. Η Γερμανία με τους Χριστοφοράκους μας λήστεψε. Τέλειο ηθικό δείδαγμα και παράδειγμα για όλο το κόσμο, για όλο το πλανήτη!!!

Η νέα κυβέρνηση, μας έκανε εθνικά και πατριωτικά υπερήφανους, με την αντίσταση που πρόβαλε στη Σιωνιστική Τρόϊκα, μας έκανε να ξανα-βρούμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, που την είχαμε χάσει με την υποτέλεια και δουλοπρέπεια των Σαμαρο-Βενιζέλων.

Οι Σημίτιδες- ΓΑΠ- Ντόρες- Χάνες-Μισέλες-ΣαμαροΒενιζέλοι- & Παπούλιες, υπόγραφαν στα τέσσερα πεσμένοι, όλα τα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυ-νομοσχέδια, εφαρμοστικούς νόμους, που υποδούλωσαν το Λαό, και από το άλλο χέρι έστελναν τα δάνεια-χρήματα στο Μεγάλο Αδελφό, μεγάλο αφεντικό τους Ρότσιλντ!

Όλοι οι ανωτέρω προώθησαν την απο-βιομηχάνιση της Ελλάδος, προκάλεσαν ανεργία, άνοιξαν τα σύνορα στους εισβολείς παράνομους λαθρομετανάστες, και τελικά χρεοκόπησαν την Ελλάδα, διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν από το Μεγάλο Αφεντικό τους.

Επέβαλαν στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο, που όχι μόνον δεν μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους να μη προλαβαίνουμε. Εξόντωση του Λαού έως εσχάτων. Θέλουν να κάνουν τον Έλληνα να δηλώσει τέλεια υποταγή στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή να τον εξαφανίσουν.

Έλληνες, οι Σιωνιστές ηγέτες της Ε.Ε. είναι πιόνια και μαριονέτες του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα! Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν, να ξεχρεώσουμε το χρέος αυτό διότι είναι μη βιώσιμο, επαχθές και επονείδιστο. Γιαυτό ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος, δημιουργούν πολεμικές κρίσεις με τους γείτονες, έτσι ώστε να φοβόμαστε, και να εκλιπαρούμε τη βοήθειά τους, πληρώνοντας κάθε μήνα τα τοκοχρεολύσια στο Μεγάλο Αφεντικό τους !!!

Οι Κοσμοκράτορες ενδιαφέρονται για ένα παγκόσμιο καθεστώς που λέγεται χρεοκρατία των λαών της Γης. Αγγλιστί DEBTOCRACY.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τη στρούγκα της Σιωνιστικής Δύσης, από τη στρούγκα του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Ο 6ος Στόλος αναμένει με τα κανόνια στραμμένα επάνω μας. Θα μας κρατήσουνε στη Δύση, μέχρι να μας αποτελειώσουν. Εδώ εισβάλλανε στην Ουκρανία, στην αυλή της Ρωσίας, και θα αφήσουνε την Ελλάδα να τους φύγει;;;. Θα μας κρατήσουνε με βία, με την απειλή πολέμου!!!

Τελειώνοντας υπενθυμίζω ότι το Ευρώ έγινε για την ισχυρώς οικονομικά Γερμανία. Όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης υποφέρουν από το Ευρώ. Ακόμα και τα ισχυρότερα βιομηχανικά κράτη- μέλη, όπως Γαλλία- Ισπανία- Ιταλία, υποφέρουν από το Ευρώ.

Προϋπόθεση για επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα είναι η διαγραφή του χρέους. Δραχμή με επαχθές και επονείδιστο χρέος δεν γίνεται. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα!!! Μόνο η δραχμή-ελεύθερη χρεών- θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα. Με το βραχνά των τοκοχρεωλυσίων ΔΕΝ επιβιώνουμε!!! Με την αδιαλλαξία των σφογγοκολλάριων του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ευρωπαίων Σιωνιστών ηγετών-υπαλληλίσκων, εμείς σε απάντηση να προβούμε σε ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, δηλαδή να σταματήσουμε να πληρώνουμε τις δόσεις των τοκοχρεωλυσίων στη Σιωνιστική Τρόϊκα και στις τράπεζες των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας λέγεται αυτό πιστωτικό γεγονός. Προέχει η διάσωση των Ελλήνων.

Πρώτα να σώσουμε το Λαό μας, και μετά το Μεγιστάνα Παντοκράτορα Κοσμοκράτορα και Επικυρίαρχο της Γης ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

Εμείς πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εμείς έχουμε και το πάνω χέρι!!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Σκάνδαλο» εκατομμυρίων στο Αιγαίο με τις αεροδιακομιδές! Τι αποκάλυψε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος

Το θέμα το έχει αναδείξει πολλές φορές το Onalert.gr από το καλοκαίρι. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μας δικαίωσε 100% . Η κατάσταση με τις αεροδιακομιδές απ΄ όλη την ελληνική Επικράτεια και ειδικά από περιοχές στις οποίες λειτουργούν μεγάλα νοσοκομεία έχει ξεφύγει.Και αποτέλεσμα είναι να χάνονται πάρα πολλά χρήματα κάθε μέρα από το δημόσιο ταμείο. Εκατομμύρια των εκατομμυρίων!

Αυτή τη στιγμή το ΕΚΑΒ χρωστά στις Ένοπλες Δυνάμεις 80 εκατομμύρια ευρώ! Και το “κοντέρ” κάθε μέρα γράφει.

Διαβάστε λοιπόν τι είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους και θα καταλάβετε πόσο μεγάλο…συμμάζεμα είχε γίνει στον χώρο της Υγείας:

“ Στέλνουμε ιπτάμενα μέσα σε νησιά που η πτήση τους κοστίζει 20.000 ευρώ η ώρα. Που σημαίνει ότι μία αποστολή μπορεί να μας κοστίσει ακόμη και 60.000 ευρώ. Για να μεταφέρουμε ένα νεογνό που χρειάζεται θερμοκοιτίδα. Ξέρετε πόσο κοστίζει μια θερμοκοιτίδα; 5.000 ευρώ! Γιατί έμειναν χωρίς θερμοκοιτίδες τα νοσκομοκεία μας”;

Σωστό το ερώτημα του ΥΕΘΑ και θα προσθέταμε: Μήπως αντί να σπαταλάμε τόσα χρήματα και να καταπονούμε τα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων να αγοράζαμε θερμοκοιτίδες και να τις στέλναμε σ΄ όλα τα νησιά μας; Θα μας ερχόταν πολύ πιο φθηνά και το κυριότερο θα δείχναμε σ΄ αυτούς τους ακρίτες που τους θυμόμαστε μόνο στα δύσκολα ότι πράγματι κάνουμε γι΄ αυτούς γιατί πρέπει να μείνουν στον τόπο τους. Αντί να πληρώνουμε εκατομμύρια των εκατομμυρίων σε καύσιμα ας δίναμε αυτά τα λεφτά σε αγορές των απαραίτητων για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας σ ΄ όλες αυτές τις“ευαίσθητες” όπως τις λέμε περιοχές. Κι όπως είπε ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος σ΄ άλλη συζήτηση για το ίδιο θέμα “ας τα δίναμε μισθούς σε ιατρούς για να πάνε στα νησιά μας”.

Τι προκύπτει απ΄ όλα αυτά τα απίστευτα; Ότι στο κυνήγι των αριθμών που είχαν να κάνουν με περικοπές και απολύσεις, στην προσπάθεια να είμαστε απολύτως πειθαρχημένοι σ΄ όσα οι “φωστήρες” που έστελναν στην Αθήνα οι δανειστές, αφήσαμε τα έτσι κι αλλιώς προβληματικά νοσοκομεία και κέντρα υγείας της περιφέρειας να ρημάξουν! Κι ενώ απο την μία κάποιοι με αλαζονεία πανηγύριζαν για τις “μεγάλες περικοπές και το συμμάζεμα του δημόσιου ταμείου”, από την άλλη χάναμε εκατομμύρια των εκατομμυρίων. Και τελικά …μπήκαμε ακόμη πιο πολύ “μέσα”! 
Θα λογοδητήσει κάποιος ή κάποιοι; Ελπίζουμε.

Για να μην παρεξηγηθούμε ,ούτε εμείς ,ούτε ο ΥΕΘΑ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους δεν πρόκειται να αφήσουν ούτε μια ανθρώπινη ζωή να κινδυνεύσει. Όπου κι όποτε κι αν ζητηθεί η συνδρομή τους θα είναι πάντα εκεί. Μέχρι αυτό το κράτος να σοβαρευτεί και να αντιμετωπίσει υπεύθυνα το θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όλων των ακριτών μας. 



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!