EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Καταβολή του ΕΦΑΠΑΞ

Με το κομπιουτεράκι στο χέρι και την αίτηση συνταξιοδότησής τους στην άκρη του γραφείου βρίσκονται χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, σε μια προσπάθεια να υπολογίσουν το τελικό ύψος του βοηθήματος που θα λάβουν για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν κατά τη διάρκεια του εργασιακού τους βίου στο Δημόσιο.

Οι αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης συνταξιοδότησης, γι’ αυτό και οι διαφοροποιήσεις στα τελικά ποσά είναι σημαντικές. Ήδη οικονομικοί αναλυτές κάνουν λόγο για εφάπαξ… τριών ταχυτήτων για περίπου 28.000 δημοσίους υπαλλήλους που έχουν υποβάλει το σχετικό αίτημα μέχρι τα τέλη του 2014.

Ο μαθηματικός τύπος υπολογισμού παραμένει… μυστήριο για όσους υπέβαλαν αίτηση από τον Σεπτέμβριο του 2013 και μετά, ενώ «εξασφαλισμένοι» θεωρούνται αυτοί που πρόλαβαν να αποχωρήσουν από την εργασία τους μέχρι τον Αύγουστο του 2013. Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις συνολικά κατηγορίες του εφάπαξ η οποία αναμένεται να λάβει ακέραιο το βοήθημα (μέση παροχή στα 29.000 ευρώ). Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι μειώσεις για τις υπόλοιπες δύο θα κυμανθούν μεταξύ 20% και 50%.

image

Η περικοπή του βοηθήματος, το οποίο χορηγείται από το Ταμείο Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων, θα επέλθει μετά την εφαρμογή της ρήτρας «μηδενικού ελλείμματος» και με βάση τα έσοδα από τις εισφορές των υπαλλήλων του Δημοσίου και τον αριθμό των συνταξιοδοτήσεων.

Σε αντίθεση με την πολιτική που ίσχυε στον υπολογισμό του βοηθήματος, πλέον το ταμείο θα απονέμει ποσά εφάπαξ τα οποία θα αναλογούν στις εισφορές που έχουν καταβάλει οι ασφαλισμένοι το χρονικό διάστημα που εργάζονταν στο Δημόσιο.

Πηγή:ζούγκλα


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στάση πληρωμών στην ελληνική βιομηχανία ζάχαρης καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Μία ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους 250 εργαζομένους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ αφού η εταιρεία προχώρησε σε στάση πληρωμών.

Οπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους, Χριστόδουλος Βαρκάκης «πήγαμε να πληρωθούμε τον μισθό μας στην τράπεζα και δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ. Ψάχνοντας το τι συμβαίνει, πληροφορήθηκα ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμών μας, κατόπιν εντολής του εκκαθαριστή».

«Μου είπανε ότι αυτό έγινε προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα αναφορικά με τις οφειλές της εταιρείας στους τευτλοπαραγωγούς που ανέρχονται στα 18 εκατ. ευρώ», σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Επί σειρά πέντε χρόνων να μην πληρώνουν τους 250 εργαζομένους της ΕΒΖ, δεν πρόκειται και πάλι να ισοφαρίσουν τις οφειλές τους στους καλλιεργητές».

Όπως σημείωσε ο κ. Βαρκάκης, η ανησυχία των εργαζομένων αναφορικά με το μέλλον της εταιρείας είναι έντονη και όπως είπε: «Τέλος της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να γίνει συνάντηση με τη διοίκηση προκειμένου να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει».

Στο μεταξύ, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας Παύλος Μπογιαννίδης, στο πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου πρόκειται να ξεκινήσει η πληρωμή των 18 εκατ. ευρώ στους 4.000 τευτλοπαραγωγούς της χώρας, που παρέδωσαν φέτος συνολικά ποσότητα 532.000 τόνων στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ).

Όπως εξήγησε, αυτό προκύπτει από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τη διοίκηση της ΕΒΖ, ύστερα από τη συνάντηση που είχε γίνει στην Αθήνα με τον διοικητή της Τράπεζας Πειραιώς, απ” όπου και αναμένεται να ληφθεί δάνειο. Ανέφερε ακόμη πως γίνονται συζητήσεις με τη διοίκηση της εταιρείας, προκειμένου εντός του Ιανουαρίου να γίνει η παράδοση, στην ΕΒΖ, των τεύτλων που έχουν μείνει στα χωράφια λόγω της κακοκαιρίας.

Πρόκειται, όπως διευκρίνισε ο κ. Μπογιαννίδης, για 2.500 στρέμματα με περίπου 20.000 τόνους τεύτλα.

Στο μεταξύ, τη στιγμή που οι τευτλοπαραγωγοί περιμένουν να πληρωθούν, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης χρειάζεται τουλάχιστον 30 εκατ. ευρώ προκειμένου να καλύψει τα οφειλόμενα της φετινής «καμπάνιας», αλλά και τις υποχρεώσεις της απέναντι στη ΔΕΠΑ.

«Δεκαοκτώ εκατ. ευρώ απαιτούνται για να πληρωθούν παραγωγοί, τευτλοεξαγωγείς, μεταφορείς, άλλα 5 εκατ., ευρώ για να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη φετινή καμπάνια και 8 εκατ. ευρώ είναι οι υποχρεώσεις της εταιρείας απέναντι στη ΔΕΠΑ» εξήγησε ο κ. Βαρκάκης.
πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συνελήφθη ταξιτζής με 19,8 κιλά ηρωίνη

Συνελήφθησαν την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 27 και 32 ετών, για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, ενώ αναζητείται ένας 26χρονος συνεργός τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο 24χρονος, ο οποίος οδηγούσε ταξί, στην περιοχή του Περιστερίου, αντιλαμβανόμενος επικείμενο έλεγχο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), πέταξε στο οδόστρωμα ένα σακβουαγιάζ που βρισκόταν στον χώρο αποσκευών του οχήματος, το οποίο παρέλαβε ο 26χρονος αναζητούμενος, ο οποίος με τη σειρά του το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 24χρονο οδηγό του ταξί και κατάσχεσαν το σακβουαγιάζ, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε 38 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 19.895 γραμμαρίων.

Έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν ο 27χρονος και ο 22χρονος, συνεργοί των ανωτέρω στη μεταφορά και τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τα ζόμπι της Μεταπολίτευσης τελείωσαν

«Nuestros Sueños No Caben En Sus Urnas»
(ελευθ.μτφ κανείς δεν θα θάψει τα όνειρα μας)


Αυγερινός Χατζηχρυσός

Σήμερα με την προκήρυξη των εκλογών τελείωσε οριστικά και το σύστημα της Μεταπολίτευσης του 74.

Σήμερα προσπάθησουν τα κόμματα του πελατειακού κράτους, της ρεμούλας και της διαπλοκής να συγκεντρώσουν τα 180 ΝΑΙ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σήμερα τα πάλαι ποτέ κόμματα του 40% και άνω και των αυτοδυναμιών αγκομαχούν μαζί ΝΔ με ΠΑΣΟΚ με ρετάλια της «υπεύθυνης αριστεράς» να κρατήσουν άλλη μια μέρα ζωντανό το πτώμα της μεταπολίτευσης, αλλά έχει πια σαπίσει.

Σήμερα για τους πολιτικούς της λιστας Λαγκαρντ, την ατζέντας του Χριστοφοράκου, της Στάζι είναι μια δύσκολη μέρα, τα αφεντικά τους στο Βερολίνο δεν θα τους έχουν πια ανάγκη.

Σήμερα είναι Ιστορική μέρα, ακόμη κι αν είχε κερδίσει ο αδιάφορος κι άγευστος παλαιοκομματικός Σταύρος Δήμας, γιατί είναι ο τελευταίο τους έσχατο βήμα

Τα κόμματα που κάποτε έφταναν 273 εδρες μαζί στις εκλογές του 1990 σήμερα συγκυβερνούν, φέρνουν δοτούς Τραπεζίτες, ξεφτιλίζουν τον θεσμό του Προέδρου με Προεδρικά διατάγματα ντιρεκτίβες από το Βερολίνο, εψάχναν και τον τελευταίο βουλευτή γονυπετείς για να συνεχίζουν να ψηφίζουν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»

Η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη, η μεταπολίτευση αφήνει πίσω της 500δις χρέος, ελλείμματα, κατεστραμμένη κοινωνία, νεολαία χωρίς μέλλον, παιδιά που λιποθυμούν από πείνα στα σχολεια.

Η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα είναι ευκαιρία και θα είναι στα χέρια μας, σταθερότητα και δημοκρατία υπάρχει μόνο όταν υπάρχει δικαιοσύνη και κοινωνική ισότητα .

Τα ζόμπι της Μεταπολίτευσης σήμερα τελείωσαν

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πώς και από πότε θα εκδίδεται το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ του 2015 – Όλη η απόφαση και τα έντυπα

Ενώ η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έχει προγραμματίσει να ενεργοποιήσει την εφαρμογή για την ηλεκτρονική έκδοση των πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ του 2015 μέσα στο Σαββατοκύριακο –έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι έτοιμη από αύριο Κυριακή- η γ.γ Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου υπέγραψε την απόφαση για τη μορφή του πιστοποιητικού η οποία ήδη δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

Η απόφαση, περιγράφει όλες τις οδηγίες για την έκδοση του πιστοποιητικού, μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει οποιοσδήποτε θέλει να μεταβιβάσει ακίνητο με οποιονδήποτε τρόπο μέσα στο έτος που μόλις ξεκίνησε. Επίσης, η απόφαση –ενώ αναφέρει ότι το πιστοποιητικό εκδίδεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά- περιγράφει και όλες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες η διαδικασία γίνεται χειρόγραφα.

Από το 2015, το πιστοποιητικό του άρθρου 54 Α του Ν. 4174/2013 (πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α.) προσκομίζεται από το φορολογούμενο, ο οποίος είχε την υποχρέωση να δηλώσει ακίνητο ή δικαίωμα επί ακινήτου στη δήλωση Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (Φ.Α.Π.) και Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) του οικείου έτους, ανεξάρτητα αν η δήλωση υποβάλλεται από αυτόν ή συντίθεται μηχανογραφικά.

Το πιστοποιητικό κατά το έτος 2015 προσκομίζεται από όλους τους φορολογουμένους που συμβάλλονται στο ίδιο συμβολαιογραφικό έγγραφο, για τα έτη 2010 έως και 2014, εφόσον είχαν υποχρέωση να συμπεριλάβουν το ακίνητο ή το δικαίωμα επί ακινήτου στις δηλώσεις Φ.Α.Π. και ΕΝ.Φ.Ι.Α. των αντίστοιχων ετών. Κατά τα επόμενα έτη το πιστοποιητικό προσκομίζεται για τα αντίστοιχα πέντε προηγούμενα έτη.

Με βάση την απόφαση, σημαντικές είναι οι ακόλουθες οδηγίες:

· Αρμόδιος για τη χορήγηση του πιστοποιητικού με χειρόγραφη διαδικασία, είναι ο προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ., ο οποίος ήταν αρμόδιος για την παραλαβή ή τη σύνθεση της δήλωσης Φ.Α.Π. και ΕΝ.Φ.Ι.Α. κατά τα αντίστοιχα έτη.

· Αν απαιτείται πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α. και ο φορολογούμενος απέκτησε ακίνητο ή δικαίωμα επί ακινήτου μετά την 1η Ιανουαρίου του έτους ή των ετών για τα οποία απαιτείται αυτό, για το έτος ή τα έτη αυτά, αντί του πιστοποιητικού, υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία δηλώνει το χρόνο απόκτησης του ακινήτου ή του δικαιώματος επί ακινήτου καθώς και ότι δεν είχε υποχρέωση να το συμπεριλάβει στη δήλωση Φ.Α.Π. και ΕΝ.Φ.Ι.Α. των εν λόγω ετών. Στην υπεύθυνη δήλωση επισυνάπτεται φωτοτυπία του τίτλου κτήσης του ακινήτου ή του δικαιώματος επί ακινήτου ή οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο παραστατικό, κατά περίπτωση. Η ανωτέρω υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται σε δύο αντίγραφα στον αρμόδιο προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. Το ένα αντίγραφο επιστρέφεται θεωρημένο, προκειμένου να επισυναφθεί στο οικείο συμβολαιογραφικό έγγραφο.

· Αυτός που αποδέχεται αγοραπωλησία ακινήτου ήδικαιώματος επί ακινήτου μετά από τελεσίδικη δικαστική απόφαση, με την οποία φυσικό ή νομικό πρόσωπο καταδικάστηκε σε δήλωση βουλήσεως, απαιτείται να υποβάλει κυρωμένο αντίγραφο της απόφασης αυτής στον αρμόδιο προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. του φυσικού ή νομικού προσώπου, που καταδικάστηκε, πριν από την αποδοχή.

Η δικαστική απόφαση υποβάλλεται σε δύο (2) αντίτυπα, από τα οποία το ένα επιστρέφεται θεωρημένο για να επισυναφθεί, αντί του πιστοποιητικού στο οικείο συμβόλαιο. Η ίδια διαδικασία εφαρμόζεται ανάλογα και στην περίπτωση κατά την οποία συντάσσεται περίληψη κατακυρωτικής έκθεσης επί αναγκαστικού πλειστηριασμού, οπότε ο υπερθεματιστής υποβάλλει κυρωμένο αντίγραφο της κατακυρωτικής έκθεσης. Σε περίπτωση εκούσιου πλειστηριασμού, κατά τη σύνταξη της κατακυρωτικής έκθεσης, η υποχρέωση προσκόμισης του πιστοποιητικού περιορίζεται στα πρόσωπα εκείνα με επιμέλεια των οποίων επισπεύδεται η κατά τη διαδικασία του πλειστηριασμού εκποίηση των ακινήτων.

· Το πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α. εκδίδεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εκτός από τις κατωτέρω περιπτώσεις:

i. Πιστοποιητικό, το οποίο χορηγείται για αποβιώσαντα.

ii. Πιστοποιητικό νομικών προσώπων για τα έτη 2010 έως και 2013.

iii. Πιστοποιητικό το οποίο χορηγείται σε φορολογούμενο, ο οποίος έχει ανεξόφλητες ληξιπρόθεσμες οφειλές Φ.Α.Π. και ΕΝ.Φ.Ι.Α.

iv. Πιστοποιητικό το οποίο χορηγείται με παρακράτηση του αναλογούντος φόρου.

v. Πιστοποιητικό το οποίο χορηγείται σε πρόσωπο που έχει εξουσιοδοτηθεί για τη λήψη του με ειδικό προς τουτο πληρεξούσιο. Εφόσον υπάρχει δυνατότητα έκδοσης του πιστοποιητικού ηλεκτρονικά, χρησιμοποιείται τούτο.

· Το ακίνητο ή το δικαίωμα επί ακινήτου, περιγράφεται στο πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α., όπως αυτό έχει αναγραφεί κατ’ έτος στις δηλώσεις Φ.Α.Π. και ΕΝ.Φ.Ι.Α. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες, στις δηλώσεις Φ.Α.Π. και ΕΝ.Φ.Ι.Α., υπάρχει απόκλιση ως προς την αναγραφή των περιγραφικών στοιχείων του ακινήτου ή του δικαιώματος επί ακινήτου ή δεν έχει δηλωθεί μέρος ή όλο αυτού, ενώ υπήρχε σχετική υποχρέωση, το πιστοποιητικό εκδίδεται μετά την υποβολή των απαιτούμενων δηλώσεων Φ.Α.Π. και ΕΝ.Φ.Ι.Α. με την ορθή απεικόνιση του ακινήτου ή του δικαιώματος επί ακινήτου και την καταβολή του συνόλου του αναλογούντος φόρου, προσαυξήσεων, τόκων και προστίμων. Αν υπάρχει απόκλιση ως προς την περιγραφή του ακινήτου ή του δικαιώματος επί ακινήτου, γιατί μεταβλήθηκε η κατάστασή του ή γιατί ο φορολογούμενος ακολούθησε νομοθεσία, αποφάσεις ή εγκυκλίους, που όριζαν άλλως, το πιστοποιητικό επισυνάπτεται, αφού ελεγχθεί η ορθότητά του από τον αρμόδιο για τη μνημόνευση, επισύναψη ή παραλαβή του.

· Σε περίπτωση τροποποίησης σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας, όσον αφορά κοινόχρηστο και κοινόκτητο χώρο ακινήτου, προκειμένου να ορισθεί ότι τμήμα αυτού θα ανήκει κατ’ αποκλειστική χρήση ή θα αποτελεί παρακολούθημα συγκεκριμένης οριζόντιας ιδιοκτησίας ή ενσωματώνεται σε αυτήν, δεν απαιτείται η μνημόνευση και επισύναψη του πιστοποιητικού από τους λοιπούς συνιδιοκτήτες του ακινήτου, οι οποίοι συμπράττουν στην πράξη αυτή, εφόσον δεν πραγματοποιείται ουδεμία μεταβολή στις δικές τους οριζόντιες ιδιοκτησίες ή στα ποσοστά συνιδιοκτησίας αυτών επί του ακινήτου.

· Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες στο συμβολαιογραφικό έγγραφο αναγράφονται στοιχεία οικοπέδου ή γηπέδου διαφορετικά από τα αναγραφόμενα στον τίτλο κτήσης, λόγω νεότερης καταμέτρησης, τότε το πιστοποιητικό για τα έτη 2010 έως και 2013 θα εκδοθεί με τα περιγραφικά στοιχεία του τίτλου κτήσης, ενώ για το έτος 2014 και επόμενα έτη ισχύουν τα οριζόμενα στις οικείες διατάξεις του Ν. 4223/2013. Αν οικόπεδο έχει αναγραφεί για όλα ή κάποια από τα έτη 2010 έως και 2013 με μεγαλύτερη επιφάνεια από αυτήν που αναγράφεται στον τίτλο κτήσης του, δεν απαιτείται τροποποίηση της δήλωσης Φ.Α.Π. του οικείου έτους.

· Τα μνημονευόμενα και επισυναπτόμενα στο συμβολαιογραφικό έγγραφο πιστοποιητικά ΕΝ.Φ.Ι.Α. εκδίδονται για τα πέντε (5) προηγούμενα από τη σύνταξη του συμβολαιογραφικού εγγράφου έτη, ανεξάρτητα από το χρόνο μεταγραφής του

· Το πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α. ισχύει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του έτους έκδοσής του και δεν επιτρέπεται η χρήση κυρωμένου αντιγράφου αυτού.

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» το νέο κόμμα Παπανδρέου

Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο το όνομα και το σύμβολο του κόμματος που ιδρύει ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ονομάζεται «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών».
Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Μιχάλης Καρχιμάκης, Νίκος Παπανδρέου, Κοππά Μαριλένα κλπ.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Οι πέντε ραδιοφωνικοί σταθμοί που «περνούν» στα χέρια των εργαζομένων

Στα χέρια των εργαζομένων περνούν πέντε ραδιοφωνικοί σταθμοί με την καταβολή 500 ευρώ από τον καθένα στους 4 από τους 5 και 200 ευρώ στον ένα σταθμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αποφάσεις της υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σ. Βούλτεψη που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (ΦΕΚ 3547/30-12-14), πρόκειται για τους σταθμούς:
  • Flash 96 fm,
  • Best radio Αττικής,
  • Star fm Θεσσαλονίκης,
  • Nitro radio 102,5 και
  • Ξένιος fm 94,3 Stereo.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

O CEO που επέστρεψε μπόνους 2 εκατ. δολαρίων γιατί δεν το...άξιζε!

Να και κάτι που δεν ακούμε συχνά...ή μάλλον δεν ακούμε καθόλου! Στις περισσότερες περιπτώσεις ακούμε και διαβάζουμε για τα «φουσκωμένα» μπόνους των ανώτερων στελεχών σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Στην περίπτωση όμως του Ρικ Χόλεϋ συνέβη κάτι ασυνήθιστο αφού αποφάσισε να επιστρέψει  μπόνους που του είχε δοθεί με τη μορφή μετοχών, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Rick Holley είναι διευθύνων σύμβουλος της Plum Creek Timber Co., ενός επενδυτικού κεφαλαίου ακινήτων που κατέχει και διαχειρίζεται περίπου 68 εκατομμύρια στρέμματα δασικών εκτάσεων που προορίζονται για παραγωγή ξυλείας, σε 19 Πολιτείες των ΗΠΑ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι ο Χόλεϋ επέστρεψε 44.445 μετοχές στην εταιρεία επειδή «πιστεύει ότι δεν πρέπει να λάβει ένα τέτοιο βραβείο παρά μόνο εάν οι μέτοχοι της Plum Creek δουν να αυξάνεται η απόδοση της επένδυσής τους», όπως σημειώνει η ανακοίνωση της εταιρείας. Με σημερινές τιμές, η αξία των μετοχών που επέστρεψε ο CEO είναι πάνω από 1,85 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι αλήθεια ότι οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για τους μετόχους της Plum Creek, εν μέρει εξαιτίας των χαμηλών επιπέδων κατασκευής νέων σπιτιών. Από 54 δολάρια το Μάιο του 2013, η μετοχή άγγιξε το ιστορικό χαμηλό των 39 δολαρίων τον περασμένο Οκτώβριο. Ο τζίρος δεν αυξάνεται εδώ και δύο χρόνια, ενώ το καθαρό εισόδημα της εταιρείας αναμένεται να μειωθεί για το οικονομικό έτος 2014.

Παρόλα αυτά, είναι σχεδόν αδύνατο να θυμηθούμε κάποιον διευθύνοντα σύμβουλο που εθελοντικά αρνήθηκε να παραλάβει μπόνους μετοχών.

Ο Rick Holley είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Plum Creek από το 1994, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη General Electric το 1974.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Oliver Stone: «Η ηγεσία των ΗΠΑ, η CIA, και οι αμερικανικές ΜΚΟ οργάνωσαν το πραξικόπημα της Ουκρανίας» (vid)

O διάσημος και με βαρύνουσα πολιτική άποψη σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν επανήλθε στο θέμα της ουκρανικής κρίσης που έχει δημιουργήσει έναν νέο και απ’ότι φαίνεται πιο επικίνδυνο Ψυχρό Πόλεμο κατηγορώντας την αμερικανική ηγεσία και την CIA ότι βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα που εκδίωξε τον νόμιμο Ουκρανό πρόεδρο Β.Γιανουκόβιτς.

Αυτό όμως που προκαλεί τρόμο στην Ουάσιγκτον είναι το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το πως έπεσε ο Β.Γιανούκοβιτς καθώς δεν θα αποφύγει να δείξει τον σκοτεινό ρόλο των ΗΠΑ, κάτι που έκανε στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και στις ταινίες του.

Γνωρίζουν στον Λευκό Οίκο την επιρροή που ασκεί στην Κοινή Γνώμη αλλά και την διάρρηξη που θα προκαλέσει στην αμερικανική προπαγάνδα που διαδίδουν τα ελεγχόμενα αμερικανικά και δυτικά ΜΜΕ τα οποία κάνουν το «ασπρο-μαύρο» για να δαιμονοποιηθεί η Ρωσία.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην απροκάλυπτη και ενεργό συμμετοχή της υφυπουργού Βικτόρια Νούλαντ και του γερουσιαστή Τζον Μακ Κέιν στις ταραχές του Κιέβου τον Φεβρουάριο του 2014. 

Δεν παρέλειψε να τονίσει το ρόλο των γνωστών αμερικανικών ΜΚΟ USAID και «National Endowment for Democracy» οι οποίες κυριολεκτικα λειτουργούν ως το «μακρύ χέρι» της CIA και διοργάνωσαν τις ταραχές στην ουκρανική πρωτεύουσα μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Απαντώντας σε εκείνους που τον επέκριναν για τις δηλώσεις του ότι «η ουκρανική κρίση προκλήθηκε από εξωγενείς αγγιτάτορες» ο διάσημος σκηνοθέτης και συγγραφέας Όλιβερ Στόουν περνά στην αντεπίθεση.

«Η αμερικανική ανάμειξη στην Ουκρανία πηγαίνει πίσω στα 1949, όταν η CIA δημιούργησε ανταρτικό στρατό με την κωδική ονομασία “Αηδόνι” φτιαγμένο από υπερεθνικιστές Ουκρανούς», γράφει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο διάσημος σκηνοθέτης έχει ξεσηκώσει πολιτική θύελλα, αφού είχε το θάρρος να πάρει και συνέντευξη από τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Βικτόρ Γιανούκοβιτς, ο οποίος ανετράπη με πραξικόπημα σχεδιασμένο από ΗΠΑ και ΕΕ τον Φεβρουάριο του 2014.

Μετά την τετράωρη μαγνητοσκοπημένη συνομιλία που είχε μαζί του, ο Στόουν είπε:

«Είναι ξεκάθαρο πως οι αποκαλούμενοι “ελεύθεροι σκοπευτές”, που σκότωσαν 14 αστυνομικούς τραυμάτισαν άλλους 85 και σκότωσαν 45 διαδηλωτές, ήταν ξενοκίνητοι αγγιτάτορες. Πολλοί μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένου και του Γιανούκοβιτς, αλλά και αξιωματικοί της αστυνομίας πιστεύουν πως καθοδηγούσαν δυτικές δυνάμεις με τα αποτυπώματα της CIA».

Σύμφωνα με τον Στόουν, η Ουκρανία είναι η χώρα που πέρασε πλέον στον κατάλογο της αμερικανικής τεχνικής που αποκαλείται «Καθεστωτική Αλλαγή 101».

«Για όσους εξαγριώθηκαν με την ανάλυση που έχω κάνει για την Ουκρανία, παρακαλώ προσπαθήστε να κατανοήσετε την μεγαλύτερη εικόνα που σας προσφέρω» έγραψε στο Facebook

«Ουδεμία συμπάθεια με διακατέχει για τον Γιανούκοβιτς, που ίσως να ανήκει στην κατηγορία των πλέον διεφθαρμένων ηγετών που είχε η Ουκρανία. Αυτό όμως, δεν δικαιολογεί την αμερικανική ανάμειξη, με την ενεργό συμμετοχή της βοηθού υπουργού Βικτόρια Νούλαντ και του γερουσιαστή Τζον Μακ Κέιν» (Αμερικανών αξιωματούχων που θεάθηκαν στους δρόμους του Κιέβου στο αποκορύφωμα της «εξέγερσης της πλατείας Μαϊντάν»).

Ο Όλιβερ Στόουν κατονομάζει επίσης δεδομένες αμερικανικές οργανώσεις όπως η USAID και το «National Endowment for Democracy», οι οποίες δρούσαν ανοικτά στην Ουκρανία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης «με πολύ καλή οργάνωση στο Facebook και το Twitter ώστε να διοργανώνουν αντικυβερνητικές διαδηλώσεις μερικές από τις οποίες πολύ βίαιες». 

«Ουδεμία έρευνα -όπως ήταν φυσικό- έχει διαταχθεί για τα γεγονότα αυτά από τη νέα κυβέρνηση στο Κίεβο» επεσήμανε επίσης.

Mε αγωνία περιμένουν όλοι το 4ωρο ντοκιμαντέρ του διάσημου σκηνοθέτη και βετεράνου του Βιετνάμ (ουδέις μπορεί να τον κατηγορήσει για αντιπατριωτισμό καθώς έκανε τον δικό του Tour of Duty). Πολέμησε στον ποταμό Μενγκόνγκ για 14 μήνες και κέρδισε το γνωστό αμερικανικό παράσημο Purple Heart, ενώ τραυματίστηκε και δύο φορές. Έχει κάθε λόγο λοιπόν να αποκαλύπτει την αλήθεια φοβούμενος ότι κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν την χώρα σε ένα πυρηνικό «παιχνίδι» με τυς Ρώσους που θα μπορούσε να φέρει τον όλεθρο.

Ακολουθεί μερική φιλμογραφία του σκηνοθέτη, πολλές από τις ταινίες του έχουν μπει στις καλύτερες όλων των εποχών

1986 Platoon 8
1987 Wall Street
1988 Talk Radio
1989 Born on the Fourth of July
1991 The Doors
1991 JFK
1993 Heaven & Earth
1994 Natural Born Killers
1995 Nixon
1997 U Turn
1999 Any Given Sunday
2003 Comandante
2004 Alexander
2004 Looking for Fidel
2006 World Trade Center
2008 W.
2009 South of the Border
2010 Wall Street: Money Never Sleeps
2012 Savages



defencenet.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Από ιδιοκτήτης ενοικιαστής στο σπίτι σου …

Της Νένας Μαλλιάρα

Αλλαγές στο καθεστώς ιδιοκτησίας, αλλά και κληρονομικού δικαίου, θα επιφέρει σταδιακά στην ελληνική αγορά η ενεργητική διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων στεγαστικών δανείων των τραπεζών.

Σύμφωνα με εξειδικευμένα στελέχη τραπεζών, η ενεργητική διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων θα καταστήσει τον σημερινό ιδιοκτήτη ενοικιαστή του σπιτιού του, καταργώντας σταδιακά την  έννοια της ιδιοκτησίας και αντικαθιστώντας την με την έννοια της ιδιοχρησίας.

Ειδικότερα, αυτό που θα γίνει στην πράξη μετά τη μεταβίβαση των «κόκκινων» στεγαστικών σε κοινοπραξίες ελληνικών τραπεζών και ξένων funds είναι ότι η ιδιοκτησία του ακινήτου για το οποίο έχει συναφθεί το δάνειο θα περνάει στην κυριότητα της κοινής εταιρίας στην οποία ο υπόχρεος δανειολήπτης θα μεταβιβάσει με συμβολαιογραφική πράξη το ακίνητο. Στη συνέχεια η εταιρία θα του εκμισθώνει το ακίνητο και αυτός θα μένει μέσα στο σπίτι καταβάλλοντας μηνιαίο ενοίκιο που θα συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές, σε αντικατάσταση της δόσης του δανείου που δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει.

Η εταιρία θα μπορεί να αναζητήσει, βεβαίως, αγοραστή για το ακίνητο αν κρίνει πως είναι προς το συμφέρον της και στο πλαίσιο αυτό θα μπορεί να το πουλήσει και ο πρώην δανειολήπτης – νυν ενοικιαστής θα πρέπει να αναζητήσει άλλη κατοικία. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, ο δανειολήπτης δεν έχει πλέον καμία σχέση με την τράπεζα από την οποία είχε λάβει το δάνειο.

Όπως αναφέρουν τα ίδια τραπεζικά στελέχη, σε ένα επόμενο στάδιο, το οποίο όμως θα αργήσει να υλοποιηθεί στην ελληνική αγορά καθώς απαιτείται κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο, ο δανειολήπτης που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το δάνειό του θα εκχωρεί το ακίνητο στην τράπεζα, συμφωνώντας με αυτήν να του καταβάλει μηνιαίο αντίτιμο για όσο καιρό αυτός ζει.

Μετά το θάνατο του δανειολήπτη το ακίνητο θα αποκτάται από την τράπεζα. Με τον τρόπο αυτό θα εισαχθεί και στη στεγαστική αγορά ο θεσμός του lease back, ο οποίος λειτούργησε στην αγορά αυτοκινήτων.

Όπως σημειώνουν οι τραπεζίτες, οι αλλαγές στη στεγαστική αγορά μέσω της ενεργητικής διαχείρισης των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων θα καταργήσουν στην ουσία την ιδιοκτησία και την κληρονομιά στα ακίνητα, κάτι που δεν είναι κατ΄ ανάγκην αρνητικό για τους δανειολήπτες, αφού θα τους απαλλάξει από τα βάρη που συνοδεύουν την ιδιοκτησία.

capital.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αύριο στον Πειραιά το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του νέου έτους

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2015 θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 11:00, στο λιμάνι του Πειραιά, η διοίκηση του ΟΛΠ.

Ειδικότερα, πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο MSC SINFONIA, που πραγματοποιεί δωδεκαήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, με 1.857 επιβάτες 42 εθνικοτήτων και 675 μέλη πληρώματος.

Πλοίαρχος είναι ο Πιέτρο Σκαρπάτο, στον οποίο θα επιδοθεί ο θυρεός του ΟΛΠ ΟΛΠ+2,38% καθώς και δώρα για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έρχεται νέος χιονιάς από τη Δευτέρα – Θα χιονίσει και στην Αττική

Πριν καλά – καλά επουλωθούν οι πληγές από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και νέα επιδείνωση του καιρού με χιόνια, κρύο, βροχές και καταιγίδες, περιμένουν οι μετεωρολόγοι από τη Δευτέρα.


Για το Σάββατο και την Κυριακή πάντως, θα υπάρξουν γερές… δόσεις ηλιοφάνειας, όμως, θα παραμείνει το τσουχτερό κρύο ενώ τα χιόνια θα διατηρηθούν σε περιοχές όπως η Βόρεια Ευβοια.
Oπως όλα δείχνουν και η Αττική θα δοκιμαστεί από το νέο κύμα του χιονιά καθώς στα βόρεια προάστια θα χιονίσει ξανά.

Από το βράδυ της Κυριακής και κυρίως από τη Δευτέρα το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει και πάλι και θα υπάρξει σοβαρή επιδείνωση. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Κυριακή 04-01-2015

Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία το απόγευμα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια. Παγετός τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Δευτέρα 05-01-2015

Καιρός: στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με βροχές, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, και καταιγίδες στα νοτιοανατολικά. Τα φαινόμενα τοπικά πιθανόν να είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια, και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε βαθμιαία πτώση από τα βόρεια.

Τρίτη 06-01-2015 Θεοφάνεια και Τετάρτη 07-01-2015

Καιρός: στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με χιονόνερο στις νοτιότερες παραθαλάσσιες περιοχές και χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών χιονοπτώσεων στα βόρεια. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων την Τετάρτη και από τα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση την Τετάρτη στα δυτικά και βόρεια. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση. Θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Παγετός ο οποίος στα δυτικά και βόρεια θα είναι ισχυρός.

Πέμπτη 08-01-2015

Καιρός: στα ανατολικά και νότια παροδικές νεφώσεις με χιονόνερο στα νότια παραθαλάσσια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Άνεμοι: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παγετός κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εισπράκτορας ΚΤΕΛ ζήτησε εισιτήριο για μια ανθοδέσμη και μια βασιλόπιτα.

Εισιτήριο για… μία ανθοδέσμη και μια βασιλόπιτα ζήτησε εισπράκτορας του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής! Και όμως είναι αλήθεια! Ο επιβάτης έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ο εισπράκτορας του ζήτησε και δεύτερο εισιτήριο επειδή τα πράγματα που μετέφερε έπιαναν χώρο!

Μετά απο καυγά και την παρέμβαση των υπόλοιπων επιβατών ο εισπράκτορας δέχτηκε να κόψει «μόνο» ενα εισιτήριο.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!