EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το... τερμάτισε ο Ψινάκης (ΦΩΤΟ)

Ο δήμαρχος Μαραθώνα έχει το δικό του τρόπο όχι μόνο να κερδίζει και να παρέχει ό,τι καλύτερο στους δημότες του, αλλά και να το «διαφημίζει» με τον πλέον ξεχωριστό τρόπο.

Το ίδιο έκανε και το μεσημέρι της Παρασκευής, οπότε και επικοινώνησε μέσω των social media ότι πλέον οι δημότες του Μαραθώνα θα μπορούν να μετακινούνται δωρεάν, χάρη στα 3 οικολογικά λεωφορεία που έχει πλέον στην κατοχή του ο δήμος Μαραθώνα.

«Ο Πρόεδρος του Ο.Σ.Υ. κος Γ.Οικονόμου μας έδωσε σήμερα 3 οικολογικά λεωφορεία ώστε οι πολίτες του Μαραθώνα να έχουν FREE συγκοινωνία!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τον ΜΑΡΑΘΩΝΑ και εμένα στον Υπ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που σε τρεις ημέρες μας έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά μας», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε ο Ηλίας Ψινάκης την ανάρτησή του στο instagram. Και φυσικά για ακόμα μια φορά, τα σχόλια διαδέχονταν το ένα το άλλο...


View image on Twitter
Ηλιας Ψινακης @psinakis
Ο Πρόεδρος του Ο.Σ.Υ. Κος Γ.Οικονομου μας έδωσε σήμερα 3 οικολογικά λεωφορεία ώστε οι πολίτες του Μαραθωνα να έχο...
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Μίζα 2% σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τη SIEMENS

Βόμβα μεγατόνων, που ανατινάζει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία βάζει σήμερα η εφημερίδα «Το Παρόν της Κυριακής» με τα όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της σχετικά με τα πορίσματα της Γερμανικής δικαιοσύνης σχετικά με το σκάνδαλο Siemens.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες δικαστικές και δικηγορικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα οι Γερμανική δικαιοσύνη στα πορίσματά της για τον κύριο Χριστοφοράκο (αφεντικό της Siemens στην Ελλάδα) , καταλήγει ότι ο Χριστοφοράκος σίτιζε πολλούς επώνυμους πολιτικούς ένθεν και ένθεν και η ταρίφα για τις δουλειές που έπαιρνε η Γερμανική εταιρεία από τον ΟΤΕ ήταν 2% σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , και 8% σε αξιωματούχους του ΟΤΕ.
 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι τα παραπάνω προκύπτουν από τα στοιχεία που έχουν οι Γερμανοί εισαγγελείς από τις ανακρίσεις.

Από την άλλη πλευρά «Το Παρόν της Κυριακής» επισημαίνει πως περιέργως δεν υπάρχει καμία αναφορά στις μίζες που έπαιρναν τα 2 κόμματα στην πρόταση του Έλληνα εισαγγελέα κ.Γαληνού Μπρη, προς το συμβούλιο εφετών για το σκάνδαλο της SIEMENS.

Ακόμα κι αν υπάρχει η ομολογία του υπαρχηγού του Σημίτη , Θ.Τσουκάτου για το 1 εκατομμύριο ευρώ που πήρε από το Χριστοφοράκο και το έδωσε όπως υποστηρίζει στο ταμείο του κόμματος, ακόμα κι αν τον επιβεβαίωσαν με δημόσια δήλωσή τους ο τότε γραμματέας οικονομικού του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Αυγερινός και ο ταμίας του κόμματος Δήμητρα Παπαχρήστου, ο εισαγγελέας στην πρότασή του αγνοεί τη δήλωση των δύο στελεχών.

Εκτιμά ότι ο Θ.Τσουκάτος έδωσε τα χρήματα για να επηρεάσει στελέχη και υπαλλήλους του ΟΤΕ.
Με ποια ιδιότητα και με ποια σχέση ο Τσουκάτος ήταν μεσολαβητής από πλευράς Siemens για να λαδώσει αξιωματούχους του ΟΤΕ ο κ.εισαγγελέας δεν το αναφέρει, απλώς επικαλείται ότι το ποσό αυτό δεν αναγράφεται στα βιβλία του κόμματος, λες και υπήρχε περίπτωση οποιοδήποτε κόμμα όχι μόνο στην Ελλάδα , αλλά και σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα που θα έγραφε στα επίσημα βιβλία του ότι το τάδε ποσό προέρχεται από μίζες.

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ τον Μητσοτάκη στην Βέροια! (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την ώρα που έμπαινε σε ξενοδοχείο στο οποίο βρέθηκε για ομιλία του, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα,.

Δείτε το βίντεο:



πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ “ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ” – ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

ΜΑΤ ΕΔΕΙΡΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ”- ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ

Άγριες καταστάσεις ζει η πόλη του Ναυπλίου-η πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους- μετά την “γλύφτικη” κυριολεκτικά απόφαση του κομματόσκυλου-δήμαρχου Ναυπλίου, (ενός κομματικού αθύρματος και υποχειρίου πολιτικής στα χέρια της άπληστης πεθεράς του Σαμαρά), o οποίος  σώνει και καλά έπρεπε- για να αποδώσει διαπιστευτήρια εθνικοφροσύνης και υποταγής στο νεποτισμό και στην σαπίλα- να ανακηρύξει τον γαμπρό της ανακατώστρας και υπερφίαλης, περίφημης κυρίας Τέτης της ξεματιάστρας(τον οποίο γαμπρό τροφοδοτούσε στα χρόνια της προδοσίας της ΝΔ με ρευστό, τον έντυνε και τον τάιζε)πρώτο πολίτη της ιστορικής πόλης.

Πρόκειται για καθαρά αστήρικτη και ανιστόρητη απόφαση που έχει δημιουργήσει προβληματισμό σε όλα τα κλιμάκια της υγειούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Όσο για τον συγχυσμένο γαμπρό αυτός ήταν στην κοσμάρα του, ένας βλαχομπαρόκ τύπος που φαινόταν σαν να κολυμπούσε στη θολούρα του. Το τραγούδι “άστον τρελό στην τρέλα του και μην το συνεφέρνεις ” του ταιριάζει απόλυτα.

nafplio5

ΜΑΤ έξω από το Δήμο, έδειραν διαδηλωτές κατ έντολήν της τοπικής αστυνομικής αρχής που κι αυτή από όσα μαθαίνουμε δίνει λόγο στο Σαμαρέικο και διαπράττει εθνική προδοσία. Γιατί όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα όλοι αυτοί που τώρα φοράνε τα καπέλα, τις στολές και δέρνουν το λαό θα πάνε σπίτια τους.

nafplio6





nafplio4

Ο κύριος, κατά την ανακήρυξη του σε…επίτιμου σημείωσε ότι «η μοίρα θέλησε να γίνω πρωθυπουργός της χώρας στις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων δεκαετιών, αλλά αυτές οι δύσκολες στιγμές δεν θα κρατήσουν ακόμα πολύ» και βέβαια στο άκουσμα αυτών των λόγων, ανατρίχιασε η μισή αίθουσα ενώ η υπόλοιπη μισή ξέσπασε σε κρυφά γέλια για τις μακακίες ενός υπερφίαλου και μανιοκαταθλιπτικού πολιτικού που ζει τις τελευταίες μέρες του Καίσαρα.

nafplio-samaras1

moutzes-nafplio1

samaras-nafplio2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΛΙΠΟΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ…ΞΕΦΤΥΛΟ
Ολοι τους ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Τιμάμε σήμερα τον άνθρωπο Αντώνη Σαμαρά, υπογράμμισε ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κωστούρος και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Σας τιμά μια πόλη που αντιστέκεται στη βία των λίγων».

Στην τελετή απονομής παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Γιώργος Διδασκάλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος, γενικοί γραμματείς υπουργείων, αυτοδιοικητικοί παράγοντες από όλη την Πελοπόννησο και πλήθος κόσμου.

Επιπλέον, χθες βράδυ, ο πρωθυπουργός ανακηρύχτηκε επίτιμος πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου «Ο Παλαμήδης».

Σημειώνεται ότι, ογκώδης ομάδα πολιτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του Βουλευτικού στην πλατεία Συντάγματος, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Τα ΜΜΕ της πόλης βέβαια να μην συζητήσουμε-πλην εξαιρέσεων-σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Το πρωί, πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις για την 192 επέτειο απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Οθωμανικό ζυγό, με δοξολογία στον ιστορικό ναό στο κάστρο του Παλαμηδίου και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του πορθητή του Παλαμηδίου Στάικο Σταϊκόπουλο.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Περικοπές στο Δημόσιο προκρίνει η Κυβέρνηση.Έρχεται νέο πακέτο στήριξης λέει το Spiegel

Στη λογική των «αμοιβαίων» υποχωρήσεων κινείται η διαπραγμάτευση κυβέρνησης- δανειστών όπως άλλωστε είχε ήδη γράψει η HuffPost Greece. Από ελληνικής πλευράς και προκειμένου στο βαθμό που είναι εφικτό να σωθούν οι συντάξεις, προκρίνεται η αύξηση του πολύ χαμηλού συντελεστή του ΦΠΑ ενώ στη «μέγγενη» μπαίνει και το μισθολόγιο στο Δημόσιο.

Την ίδια στιγμή το γερμανικό Spiegel κάνει λόγο για τρίτο πακέτο διάσωσης προς την Ελλάδα αφού η πιθανή καταφυγή στα 10δισ. Ευρώ της προληπτικής χρηματοδότησης θα σημαίνει και νέα μέτρα ενώ η ιταλική Republica «βλέπει» κινδύνους για το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα από μια πιθανή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Δημόσιο και ΦΠΑ αντί για συντάξεις

Κυβέρνηση και Τρόικα συμφώνησαν στις αλλαγές που προωθεί η πρώτη για την καθιέρωση νέων κατώτατων εισαγωγικών μισθών στο Δημόσιο, χαμηλότερων περίπου κατά 12% σε σύγκριση με τους ισχύοντες σήμερα.

Οι νέοι κατώτατοι βασικοί μισθοί θα κυμαίνονται από 684 έως 958 ευρώ το μήνα και θα καταβάλλονται για 2 χρόνια σε όσους προσλαμβάνονται από το 2015 και μετά στο Δημόσιο.

Οι υπάλληλοι που θα λαμβάνουν τους νέους αυτούς χαμηλότερους εισαγωγικούς μισθούς δεν θα είναι μόνιμοι αλλά «δόκιμοι», δηλαδή θα προσλαμβάνονται δοκιμαστικά. Με τη συμπλήρωση 2 ετών εργασίας στο Δημόσιο θα κρίνονται για το έργο που έχουν επιτελέσει κι αν το αποτέλεσμα είναι θετικό θα μονιμοποιούνται, αλλιώς θα απολύονται.

Παράλληλα θα καταργηθεί από το 2016 η λεγόμενη «προσωπική διαφορά» την οποία λαμβάνουν με τις συνολικές μηνιαίες αποδοχές τους περίπου 60.000 υπάλληλοι σε διάφορα υπουργεία, μεταξύ των οποίων και οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, οι υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι εργαζόμενοι στο Γενικό Χημείο του Κράτους, οι υπάλληλοι της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ.ά. Η εξοικονόμηση που προκύπτει από την κατάργηση της «προσωπικής διαφοράς» υπολογίζεται σε 200 εκατ. ευρώ περίπου.

Από την 1η Ιανουαρίου 2015 σημειώνεται πως θα τεθεί σε ισχύ πιλοτικά στο υπουργείο Οικονομικών πρόγραμμα ανακατανομής της «προσωπικής διαφοράς». Δηλαδή το ποσό της «διαφοράς» αυτής θα αφαιρεθεί από τις αποδοχές ορισμένων υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών (εφοριακών, τελωνειακών κ.ά.) και θα προστεθεί στις αποδοχές άλλων υπαλλήλων του ίδιου υπουργείου με βάση κριτήρια αξιολόγησης και με βάση τα προσόντα των εργαζομένων.

Στο μεταξύ εξετάζεται η αύξηση του πολύ χαμηλού συντελεστή του ΦΠΑ 6,5%, στο 8% ή 9,5%. Αυτή η κίνηση θα απέφερε αντίστοιχα έσοδα 120 εκατ. ή 250 εκατ. ευρώ, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις, εάν αποκλειστούν τα είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης που εντάσσονται στον πολύ χαμηλό συντελεστή και κυρίως τα φάρμακα, το όφελος που απομένει είναι πολύ μικρό και μη αποδεκτό από την τρόικα.

Έτσι, εξετάζεται και η αύξηση του κανονικού συντελεστή 23% κατά μισή μονάδα (να φθάσει στο 23,5%), μέτρο που μπορεί να αποφέρει πάνω από 350 εκατομμύρια, όπως ανέφεραν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Το νέο «πακέτο» και o «επικίνδυνος» ΣΥΡΙΖΑ

Σε ρεπορτάζ της Δευτέρας που προ δημοσιεύει το Spiegel, τονίζεται πως ανώτεροι αξιωματούχοι, από τα κράτη- μέλη της ζώνης του ευρώ έχουν συμφωνήσει για ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα. Βάσει των αποφάσεων που ελήφθησαν θα τεθούν στη διάθεση της Ελλάδας , στο πλαίσιο της λεγόμενης προληπτικής χρηματοδοτικής βοήθειας περίπου 10 δισ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, ενώ ο ESM δεν θα χρειασθεί να κινητοποιήσει επιπλέον χρήματα για τον σκοπό αυτό, καθώς θα ανακατανεμηθούν τα ποσά από το δεύτερο πακέτο βοήθειας, τα οποία προβλεπόταν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά τελικώς δεν χρειάστηκαν.

Βέβαια κάθε πρόσθετη βοήθεια, δεν αποκλείεται να συνοδευτεί και από απαιτήσεις για τη λήψη νέων μέτρων γι αυτό και στο Spiegel τονίζετα πως ο ESM διαθέτει δύο εργαλεία προληπτικής χρηματοδοτικής βοήθειας και η Ελλάδα θα κάνει χρήση εκείνου που προβλέπει αυστηρότερους όρους και ελέγχους (Enhanced Conditions Credit Line -ECCL).

Στο μεταξύ και ενώ ακόμη είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση των δανειστών με την παρούσα κυβέρνηση ο ξένος Τύπος «κοιτάζει» την επόμενη ημέρα και το ενδεχόμενο αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό.

Στο άρθρο της Republica, με την υπογραφή του πρώην διευθυντή της Εουτζένιο Σκάλφαρι, «οι ελληνικές εκλογές αποτελούν τον δυναμίτη που μπορεί να προκαλέσει κρίση όχι μόνον στο ευρωπαϊκό σύστημα, αλλά και στο διεθνές τραπεζικό σύστημα, με μια πολιτική κρίση διεθνών διαστάσεων». Μια νίκη δε του ΣΥΡΙΖΑ «θα διαμόρφωνε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση για την Ευρώπη και το ενιαίο νόμισμα, διότι ο κ. Τσίπρας έχει αποφασίσει να αποκηρύξει το ευρώ και την Ευρώπη».

Αναφερόμενος στην οικονομική πραγματικότητα της Ελλάδας, ο δημοσιογράφος ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της έλευσης της τρόικας και στην Ιταλία σημειώνει πως η «Η Ελλάδα θα μπορούσε να μείνει στην Ευρώπη μόνον υπό έναν όρο: αν η Ευρώπη αναλάβει για διάστημα πενήντα χρόνων το ελληνικό χρέος, καταβάλλοντας και τα επιτόκια. Ο Ντράγκι είπε ότι το αίτημα θα μπορούσε και να γίνει δεκτό, λαμβάνοντας υπόψη το περιορισμένο ύψος του συγκεκριμένου χρέους, αλλά με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα προηγούμενο που αφορά, κυρίως, την Ιταλία. Oι διαστάσεις του ιταλικού δημόσιου χρέους, όμως, λειτουργούν αποτρεπτικά ως προς μια τέτοια διαδικασία και, εκτός αυτού, θα ξέσπαγε ένα κύμα κερδοσκοπίας μακράς διαρκείας που θα οδηγούσε την Ιταλία στην χρεοκοπία και μαζί της όλο το διεθνές τραπεζικό σύστημα».

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών για παιδική πορνογραφία στο «Σκοτεινό Διαδίκτυο»

Δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου και ενός 35χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, σχηματίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας και στο αποκαλούμενο «Darknet»- το αποκαλούμενο «Σκοτεινό Διαδίκτυο», πέρα από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες ιστοσελίδες και τους συμβατικούς browsers.

Η διερεύνηση της υπόθεσης αυτής ξεκίνησε έπειτα από επιχείρηση που διεξήχθη μετά από συνεργασία με την Europol και το FBI, στο ανώνυμο δίκτυο του «The Onion Router» (Tor), όπου εντοπίστηκαν ιστοσελίδες με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Από την ανάλυση των στοιχείων προέκυψε και εμπλοκή ημεδαπών χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι διατηρούσαν λογαριασμό σε μία από τις επίμαχες ιστοσελίδες.

Στο πλαίσιο εξιχνίασης της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με τις Αμερικανικές Αρχές (FBI) και τις αρμόδιες υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, που εδρεύουν στις Η.Π.Α., διακριβώθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον οποίο είχε πραγματοποιηθεί εγγραφή στην εν λόγω ιστοσελίδα.
Ακολούθησε έρευνα με αποτέλεσμα οι δύο ημεδαποί να ταυτοποιηθούν ως διαχειριστές του επίμαχου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε έρευνα στα σπίτια και τους χώρους εργασίας των δύο ανδρών στην Πάτρα, όπου από τις επιτόπιες ψηφιακές έρευνες, διακριβώθηκε η διαχείριση του επίμαχου λογαριασμού και ταυτοποιήθηκαν και λοιπά ψηφιακά στοιχεία της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος Η/Υ, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

H υπόθεση Καρούζου και η λησμονιά

Mε αισθήματα χαράς και συγκίνησης το φιλοθεάμον κοινό διαπιστώνει ότι ένα θανάσιμο μίσος ανάμεσα σε δύο άνδρες, τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Βαγγέλη Μειμαράκη αποτελεί πλέον παρελθόν. Peace, Love, Unity -αυτό είναι το νέο σύνθημα που συνεπαίρνει τις καρδιές τους.
Μάλιστα ο Πρόεδρος της Βουλής δεν δίστασε να προτείνει πολιτική συναίνεση μέσα από τις σελίδες της Realnews, όπως θα δείτε και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Η εποχή των παρακάτω διαλόγων δείχνει να έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Μεϊμαράκης -> «Ο Χατζηνικολάου θέλει να μου πιει το αίμα με το καλαμάκι. Δεν θα τον αφήσω»…. «Εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια αλλά για την αρένα. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί στην αρένα για να λάμψει η αλήθεια» … «Ξέρω που πάω να δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω άμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι, δεν θα μου περιορίσει τη δική μου μάχη στην αρένα»

Χατζηνικολάου -> «Καμιά φορά, μιλώντας για κοστούμια, γίνεσαι ρόμπα. Να απαντήσω και…
στον αξιότιμο πρόεδρο της Βουλής, που είπε θα βγάλει το παντελόνι. Τοίχο, τοίχο βγάλτο Βαγγέλη, τοίχο – τοίχο»

MEIMARAKISΤο συγκεκριμένο «ζήτημα» είχε ανοίξει με αφορμή την ανάδειξη της υπόθεσης ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τον Ιωάννη Καρούζο.

Η Realnews  με δημοσιεύματά της εμφάνιζε τον πρόεδρο της Βουλής ως άμεσα ενεχόμενο στην υπόθεση, επικαλούμενη ενυπόγραφη και ένορκη κατάθεση.

Σύντομα όμως η υπόθεση αυτή -και παρά τα επιφαινόμενα- έλαβε τη μορφή σαφούς προσωπικής αντιπαράθεσης, καθώς, από τη μια πλευρά η εφημερίδα επέμενε στα δημοσιεύματα, ο δε κ. Μεϊμαράκης εγκαλούσε άμεσα τον δημοσιογράφο, θεωρώντας ότι η εμμονή της αυτή δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια ιδιοτέλεια, αφού δεν βασιζόταν σε πραγματικά στοιχεία αλλά στην κοινωνική σχέση που είχε με το ζεύγος Καρούζου ως κουμπάρος τους, ενώ ο τρόπος παρουσίασης του θέματος δεν άφηνε κανένα περιθώριο για το ότι η ίδια εφημερίδα υιοθετούσε αυτές τις κατηγορίες.

REALNEWS23-9-2012


Καθώς όμως η υπόθεση αυτή στην πραγματικότητα δεν έκλεισε ποτέ, μια μικρή μόνο «αφορμή» θα ήταν αρκετή για την αναζωπύρωση της κόντρας που… «εκκρεμοδικούσε». Και η αφορμή αυτή ήρθε, μόνο που δεν ήταν και τόσο «μικρή» καθώς, κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης από την Εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου,  δεν προέκυψε -μέχρι στιγμής- οποιοδήποτε στοιχείο που να δείχνει πως εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα». Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικαστική έρευνα για τις off-shore συνεχίζεται, ενώ αναμένεται η απάντηση στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχουν αποσταλεί σε χώρες του εξωτερικού.

MEIMARAKIS2Μετά από αυτή την εξέλιξη, ήταν πέραν του αναμενόμενου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να αισθανθείόχι απλά δικαιωμένος αλλά και πως «από την πλάτη του έφυγε ένα τεράστιο βάρος, εκείνο της κοινής σπίλωσης», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν άτομα του στενού του κύκλου.

«Δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιούνται οι κοινωνικές σχέσεις», επισήμαναν κύκλοι προσκείμενοι στον Πρόεδρο. «Ένιωσε έκπληκτος από το δημοσίευμα που τον ενέπλεκε στην υπόθεση.


XATZHNIKOLAOU Ένιωσε έκπληκτος επειδή κάποιοι φέρονταν να «γνωρίζουν» πολλά περισσότερα πράγματα ακόμη κι′ από τον ίδιο που είναι θεσμικός», τόνισε το περιβάλλον του.
«Δεν πιστεύω πως ο Χατζηνικολάου είχε πολιτικά κίνητρα. Πιστεύω ότι τα πραγματικά του κίνητρα ήταν προσωπικά και ίσως και κάτι παραπάνω. Ίσως να ενοχλήθηκε ή να «πικράθηκε» που δεν πήρε το κανάλι της Βουλής. Τέλος πάντων… δεν γνωρίζω ακριβώς… Ο χρόνος θα δείξει… Δεν είπα εγώ να μην γράψει κάτι… Θα έπρεπε όμως πρώτα να το είχε διασταυρώσει», είπε στους στενούς του συνεργάτες.

Περασμένα, ξεχασμένα. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα για το καλό της δημοκρατίας στη χώρα μας.

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αυτός είναι ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος για το 2015

Υπέρογκα ποσά φόρων θα κληθούν να πληρώσουν το 2015 χιλιάδες ιδιοκτήτες εκμισθούμενων ακινήτων και εργαζόμενοι με μπλοκάκια, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους απέκτησαν πολύ χαμηλά εισοδήματα, καθώς επίσης και χιλιάδες φοιτητές και άνεργοι μη εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, οι οποίοι απασχολήθηκαν φέτος περιστασιακά σε κάποια δραστηριότητα εισπράττοντας πενιχρά ποσά αμοιβών.

Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος (ν.4172/2013) προβλέπει για όλες αυτές τις κατηγορίες φορολογουμένων ένα απίστευτα σκληρό καθεστώς φορολόγησης, σύμφωνα με το οποίο ο φόρος εισοδήματος θα υπολογίζεται με εξοντωτικούς συντελεστές φόρου 26% έως 40,3%.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε ποιες ρυθμίσεις ισχύουν με το νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος:



πηγή: Ελεύθερος Τύπος
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πήρε λεφτά με… μαϊμού λαχείο

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 31χρονος ομογενής καθώς προσκόμισε σε 66χρονο λαχειοπώλη, πλαστογραφημένο απόκομμα, υποτιθέμενου κερδισμένου στιγμιαίου λαχείου.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρει να αποσπάσει 30 ευρώ.

Με τον ίδιο τρόπο, ο 31χρονος προσπάθησε εκ νέου να του αποσπάσει άλλα 100 ευρώ, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για απάτη και πλαστογραφία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Να φύγουν όλοι και χωρίς αποσκευές. Να φύγουν. Απέτυχαν.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Φυσικά και ήξεραν στο εξωτερικό ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολιτικοί είναι μια παρέα, σαν ένα χανουμάκι με πολλούς φερετζέδες. Το πρόβλημα όμως για αυτούς είναι ότι πλέον  ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό πολιτών το έχει καταλάβει. Αυτό το ποσοστό συνέχεια θα αυξάνει. ΠΡέπει λοιπόν ή να ταπεινωθεί ή εκφοβηθεί ή να εκβιαστεί.

Το άλλο ενδιαφέρον σημείο είναι, ότι ναι μεν οι Γερμανοί λένε ότι θα πολεμήσουν τις ντόπιες συμμορίες που έφεραν τη χώρα εδώ αλλά δεν εξηγούν γιατί επί τόσο καιρό συνεργάζονταν μαζί τους. Εγώ όμως ξέρω. Γιατίκαι αυτοί είναι στη παρέα. Ξεπλύθηκαν πολλά λεφτά με τη κρίση στην Ελλάδα.
Η  μελλοντική συμμετοχή της ΕΚΤ στη δευτερογενή αγορά ομολόγων, θα δώσει πνοή ζωής στα εγχώρια λαμόγια και τους συνεργάτες τους στη Γερμανία. Τσάμπα μάγκες συνεπώς ο Σόιμπλε με τη Μέρκελ.
Για τις τράπεζες είπαμε. Έχουν στήσει νέα φούσκα στο Χρηματιστήριο εξυγειαίνοντας τα κόκκινα δάνεια με νέες συμφωνίες που θα κάνουν με τους παλαιούς δανειοδότες, που δεν αποπληρώνουν τις οφειλές τους.

Ποιά τάξη όμως οφειλετών χρωστάει τα περισσότερα; Οι πλουσιότεροι. Το 10% το χρωστάει ο λαουτζίκος και το 90% αυτοί που στη περίοδο της κρίσης έγιναν πλουσιότεροι. Το καθεστώς τα παίρνει απο το λαουτζίκο ενώ οι πλούσιοι φίλοι του καθεστώτος (απουσία αντιπολίτευσης) δεν αποπληρώνουν τίποτα. Ούτε κάν τα πρόστιμα!

Τα δικά τους ασφαλή δάνεια φαίνεται να τα αναλαμβάνει η ΕΚΤ! Δεν θα τα αποπληρώσουν όμως και πάλι. Θα τα φορτώσουν σε άλλους με νέο μηχανισμό της ΕΚΤ!
Προσοχή στα κέρδη απο τα συμβόλαια υδρογοναθράκων (όποια και να είναι).
Tο ΔΝΤ με τόσους υδρογονάθρακες που έχει η Ελλάδα δεν πρόκειται να  την αποχαιρετήσει τόσο εύκολα. Τα δάνεια είναι ένας τρόπος για να επιβάλλουν οι ΗΠΑ τις απόψεις τους πέραν του Τουρκικού Μπαμπούλα. Η παρουσία ασπονδύλων Ελλήνων πολιτικών είναι φυσικά κάτι  που ευνοεί. Μέχρι πότε; Mα μέχρι να βγεί το παιγνίδι όλων στην επιφάνεια. Τότε όλοι τους θα είναι άχρηστοι. Τότε το μαχαίρι θα μπεί πιο βαθειά στο κόκκαλο και τότε πολλά λαμόγια που θησαύρισαν πέραν όσο επιτρεπόταν δεν θα μπορούν να σταθούν ούτε πίσω απο παράθυρο! Κανένας νόμος δεν θα έχει αξία για κανένα.

Η Αλή Μπαμπάς και οι σαράντα Κλέφτες

Απο τα λεφτά που πήραν οι τράπεζες απο εμάς που τους τα δανείσαμε με τις εγγυήσεις που αναλάβαμε στο Αγγλικό Δίκαιο χωρίς να μας ρωτήσουν και υπο ένα νομικό πλέγμα προστασίας που έφτειαξε το καθεστώς για τις διοικήσεις τους που παρέμειναν ίδιες σβύννοντας κάθε ίχνος και στοιχεία ενοχής, δεν έδωσαν δεκάρα στη τοπική οικονομία.
Οι τράπεζες κατέβασαν τις μετοχές τους όσο μπορούσαν για να τις αγοράσουν πάμφθηνα οι ιδιώτες και οι πρώην ιδιοκτήτες τους απο το δημόσιο και ταυτόχρονα δεν δάνεισαν δεκάρα στην Ελληνική αγορά γιατί το 10% περίπου ρευστότητας που θα έπρεπε να έχουν για τόσο χαμηλές τιμές των μετοχών δεν υπήρχε.

Με πρόφαση την επιτυχία που θα έχουν απο την ψεύτικη εξυγίανση των κόκκινων δανείων που στήνουν, θα ανεβάσουν δικαιολογημένα τις μετοχές τους και θα θησαυρίσουν ξανά εις υγεία των κορόιδων.

Αυτά γιατί δεν σας τα λέει η αντιπολίτευση και οι πάσης φύσης οικονομολόγοι που διαφημίζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, πατριωτικά και όχι; Να διαφωνείτε μαζί μου αλλά να σκέφτεστε ότι ζείτε σε μια χώρα χωρίς δημοκρατία και ηθική.  Μήπως με άλλους πρέπει να διαφωνείτε περισσότερο;
Κάνω ότι μπορώ για να σας πώ πράγματα που άλλοι δεν λένε. Πρέπει και εσείς ομως να παλαίψετε το πρόβλημα.

Υπάρχει λύση;

To πρόβλημα είναι στο διαχειρστή της κάθε κατάστασης και αυτό αφορά την ηθική του, τις γνώσεις του και το πόσο ολοκληρωμένος  και τελειωμένος σαν άνθρωπος είναι. Μπορείτε να εμπιστεύεσθε κάποιον που σαν αντιπολίτευση ήταν απών σε όλα ή έναν που σαν συμπολίτευση ψήφιζε τα πάντα; Μπορείτε να εμπιστεύεσθε βουλευτές που πηδούν σαν κατσίκια απο κόμμα σε κόμμα; Mπορείτε να εμπιστεύεσθε δημοσιογράφους που μοιράζουν τη μπάλα στους ίδιους και στους ίδιους; H εμφάνιση του Ποτάμη δεν αποτελεί μια πρόκληση στην ηθική σας;
Yπάρχουν λύσεις. Εγώ δεν θα σας τις προτείνω δημόσια ούτε θα μίλαγα έξω απο αρχές με τις αγορές, γιατί δεν είμαι λαγός του συστήματος. Το ΣΥΡΙΖΑ και ποιοτικά και πολτικά είναι λίγο για να αντιμετωπίσει και να σταθεί στη παρούσα κατάσταση, Οι άλλοι θα χρειασθούν σίγουρα σχοινί. Τους ΑΝΕΛ πάλι τους διαλύει ο Καμμένος και όχι τυχαία.
Κανείς να μη κανονίζει χωρίς το ξενοδόχο…
Αυτά που κατά καιρούς γράφω είναι προφάσεις, πταίσματα. Ανίχνευση του χώρου έκανα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσα “απίδια” έχει ο σάκκος μου.

πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πόλεμος πολιτικών – συνταγματολόγων

Ο συνταγματικός πόλεμος που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα για το αν μπορεί να γίνει πιο ευέλικτος ο συνταγματικός χάρτης της χώρας δεν είναι ένας… άγνωστος πόλεμος. Στα χαρακώματα βρίσκονται από τη μία πλευρά οι πολιτικοί, που εμφανίζονται να συνταγματολογούν, και από την άλλοι οι συνταγματολόγοι, εκ των οποίων κάποιοι τυγχάνει να είναι και πολιτικοί. Η μάχη ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα» κρατάει χρόνια και το «έπαθλο» δεν είναι άλλο από το «ιερό δισκοπότηρο» της πολιτικής: το Σύνταγμα.

Το ερώτημα είναι: Θέλουμε ένα δυσκίνητο, σχεδόν δεινοσαυρικό Σύνταγμα των 27.000 λέξεων και των 120 άρθρων ή μπορούμε να αποκτήσουμε έναν σύγχρονο συνταγματικό χάρτη, ο οποίος να μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες των καιρών; Με άλλα λόγια, μπορεί να γίνει… αναθεώρηση της αναθεώρησης;

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αναθεωρηθεί το άρθρο 110, που κατά τους συνταγματολόγους είναι η «καρδιά» του Συντάγματος και εξ αυτού του γεγονότος δεν μπορεί να αναθεωρηθεί. Η αναθεώρηση – κατ’ αυτούς – θεωρείται «ανεπίτρεπτη». Ωστόσο, αρχίζουν (πάλι) να ακούγονται απόψεις από ορισμένους πολιτικούς αλλά και κάποιους ειδικούς, που είναι διαφορετικές, από τη στιγμή άλλωστε που οδηγούμαστε σε μία νέα αναθεώρηση (αν δεν υπάρξει εμπλοκή λόγω μη εκλογής του ΠτΔ).

«Ευελιξία»

Πιο… φωναχτά το είπε ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης σε μία δημόσια τοποθέτησή του, που τάραξε τα νερά και προκάλεσε τις αντιδράσεις «γαλάζιων» και «πράσινων» συνταγματολόγων:
«Τώρα, σε περίοδο κρίσης, πρέπει να συντονιστούμε και να σχηματίσουμε μια ομάδα αντιμετώπισης της κρίσης, πολλώ δε μάλλον όταν μπορεί να ξεκινήσει η συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε να μπορέσουμε πράγματι να βρούμε την ευελιξία να ανταποκριθούμε στα κελεύσματα των καιρών.

Προσωπικά είχα αναφερθεί και στο παρελθόν σε μια πρόταση για να μπορούμε να αποφεύγουμε τις αγκυλώσεις και την καταθέτω εκ νέου τώρα, σύμφωνα με την οποία ζητώ μη θεμελιώδεις συνταγματικές διατάξεις να μπορούμε να τις τροποποιούμε ανεξάρτητα από το αν η Βουλή είναι αναθεωρητική ή όχι, με εντολή της προηγούμενης με μια πολύ αυξημένη πλειοψηφία.

Δεχόμαστε ή όχι πως η Βουλή είναι το κυρίαρχο Σώμα στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία; Αν λοιπόν υπάρχει ομοφωνία ή τα 4 ή 3/5 της Βουλής, ανάλογα με το θέμα, συμφωνούμε στην αλλαγή μιας διάταξης, όπως για παράδειγμα ο Νόμος Περί Ευθύνης Υπουργών, γιατί να μη δώσουμε το δικαίωμα να είναι πιο ευέλικτο το συνταγματικό καθεστώς και αντ’ αυτού να πρέπει να περιμένουμε πέντε ή δέκα χρόνια για την τροποποίησή της;».

Η παρέμβαση Μεϊμαράκη ήρθε λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δημοσιοποίηση της πρότασης της Ν.Δ. για την αναθεώρηση. Πάρτε μία γεύση: Η πρόταση της Ν.Δ. εμπεριέχει 8 άξονες, 31 προτάσεις και στοχεύει στην αναθεώρηση πλήθους διατάξεων (εκτιμάται ότι η πρόταση περιλαμβάνει 65 – 70 άρθρα).

Η πρώτη αντίδραση στην πρόταση Μεϊμαράκη για «ευέλικτο» Σύνταγμα ήρθε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρ. Παυλόπουλο, ο οποίος τόνισε πως το ελληνικό Σύνταγμα είναι ένα «αυστηρό Σύνταγμα» και ότι υπάρχει κίνδυνος, αν αναθεωρηθεί το άρθρο 110, η αναθεώρηση να κριθεί… αντισυνταγματική. Στο σχόλιο μάλιστα του Μεϊμαράκη ότι η συγκεκριμένη πρόταση δεν περιλαμβάνεται στις 31 προτάσεις της Ν.Δ., απάντησε ότι ο πρωθυπουργός στη συνάντηση που είχαν δεν του ανέφερε κάτι σχετικό.

Αποδοκιμασία

Εκτός από τον Παυλόπουλο, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος (κορυφαίος συνταγματολόγος κι αυτός) αποδοκίμασε τις απόψεις Μεϊμαράκη:
«Υπάρχουν παράγοντες τώρα του δημοσίου βίου, κόμματα καινούργια, τα οποία θέλουν την κατάργηση της αυστηρότητας του Συντάγματος, δηλαδή αυτό που κάνει το Σύνταγμα κάτι διαφορετικό από τον νόμο είναι ότι δεν μπορείς να το αλλάξεις με απλή πλειοψηφία ανά πάσα στιγμή. 

Θέλει προθεσμίες ωρίμανσης, σκέψης, συναίνεσης και μεγάλες πλειοψηφίες, γιατί εδώ ρυθμίζεις τον μακρύ ιστορικό χρόνο. Αν το Σύνταγμα άλλαζε ανά πάσα στιγμή με απλή πλειοψηφία, ή έστω ανά πάσα στιγμή με αυξημένη πλειοψηφία, δεν θα ήταν παρά ένας κοινός νόμος. Έχω πει ότι αυτό έγινε στη Βαϊμάρη, στη Γερμανία του Μεσοπολέμου, και είχε κακό τέλος».

Στο παρελθόν

Όσον αφορά τα περί ολιγόλογου Συντάγματος, ο Βενιζέλος επισήμανε ότι υπάρχει κίνδυνος ο νομοθέτης να μετατραπεί σε συνταγματικό νομοθέτη και η εξουσία να μεταφερθεί εκτός συστήματος δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Το θέμα αυτό απασχόλησε τη Βουλή και στο παρελθόν.

Ο Ι. Βαρβιτσιώτης, το 2006, είχε επιχειρήσει στο βιβλίο του «Η Αναγκαία Αναθεώρηση» να προσεγγίσει το θέμα αυτό (την αναθεώρηση δηλαδή του άρθρου 110), αναδεικνύοντας τα «υπέρ» και τα «κατά».

Το ΠΑΣΟΚ είχε καταθέσει σχετική πρόταση το 1985 για κατάργηση των παρ. 2, 3, 4 και 6 του άρθρου 110, κάτι που θα οδηγούσε σε μία νέα αναθεωρητική Βουλή, χωρίς να μεσολαβούν δύο Βουλές για την αναθεώρηση.

Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. αναγνώριζε ότι υπάρχει «αργός ρυθμός και δυσκαμψία» στην ισχύουσα διαδικασία αναθεώρησης, που αποτελούν «τροχοπέδη στην ομαλή συνταγματική αντιμετώπιση σύγχρονων προβλημάτων». Υπογράμμιζε, ωστόσο, ως αυτονόητο ότι «το Σύνταγμα δεν είναι απλός νόμος» και ότι «η διαδικασία τροποποίησης απαιτεί μεγάλη περίσκεψη και αυξημένες πλειοψηφίες».

Ο ίδιος παρατηρούσε τότε ότι, στην περίπτωση του «ευέλικτου» Συντάγματος, θα έπρεπε να αποφευχθεί πάση θυσία η «εκμετάλλευση» από την εκάστοτε πλειοψηφία για θέσπιση συνταγματικών ρυθμίσεων προς ικανοποίηση κομματικών επιδιώξεων. Πρότεινε δε την καθιέρωση αυξημένων πλειοψηφιών για τη διασφάλιση ευρύτερων συναινέσεων.

Η αλήθεια είναι ότι τα Συντάγματα άλλων χωρών (Γερμανίας, Αυστρίας, Ιρλανδίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Ισπανίας) δεν προβλέπουν την παρεμβολή εκλογών ώστε να προκύψει νέα Βουλή για την αναθεώρηση. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις (Γερμανία), προβλέπονται αυξημένες πλειοψηφίες, σε ορισμένα δε κράτη (Αυστρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία) προβλέπεται η δυνατότητα δημοψηφίσματος.

topontiki.g

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Για την πάρτη του «σωτήρα αντωνάκη» και υπερπτήσεις F 16 ! Λεφτά υπάρχουν … για μ..λακίες !

Επίτιμος δημότης Ναυπλιέων ανακηρύσσεται το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ύστερα από την απόφαση που έλαβε στις αρχές του μήνα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Και η ανακήρυξη θα είναι φαντασμαγορική αφού περιλαμβάνει  υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών F 16! Η φωτογραφία είναι από τις δοκιμαστικές πτήσεις που έγιναν το Σάββατο.

Να τα βάλουμε σε σειρά:

Ο Πρωθυπουργός ανακηρύσσεται επίτιμος δημότης για την προσφορά του στην ανάδειξη του Ναυπλίου σε πρότυπο κέντρο τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη μία μετά το μεσημέρι στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό.
Μέχρι εδω όλα καλά.

Τα παράδοξα ξεκινούν αν αναλογιστούμε ότι την ίδια στιγμή που αναμένεται νέος κύκλος περικοπών σε μισθούς ,συντάξεις αλλά και σειρά άλλων σκληρών μέτρων , έχουμε (;) κομπόδεμα για να στείλουμε  και F 16 για υπέρπτηση!

www.onalert
 
Τα καύσιμα των F 16 θα τα πληρώσει ,λενε οι πληροφορίες , ο δήμος. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα . Δημόσιο ταμείο είναι και ο δήμος.

Και για να προλάβουμε όσους πιθανον σκεφτούν ότι  F 16 πάνε …Ναύπλιο λόγω της επετείου απελευθέρωσης από τους Τούρκους: μ΄ όσους κι αν μιλήσαμε από το Ναύπλιο μας είπαν κατηγορηματικά ότι ΠΟΤΕ δεν είχαν τέτοιες “αεροπορικές” παρουσίες στις εκδηλώσεις .

www.onalert.gr
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τρόφιμα – Δηλητήρια. Η μάχη για την ανθρωπότητα χάθηκε…

Eχουμε τα αποτελέσματα των αναλύσεων, για  βαρέα μέταλλα και άλλες ουσίες, σε πάνω από 1.000 τρόφιμα, σούπερτροφιμα, βιταμίνες, πρόχειρα φαγητά και δημοφιλή ποτά στα  εγκληματολογικά εργαστήρι Natural News  και  έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα τόσο ανησυχητικό και επείγον, που  μπορεί να αναφερθεί μόνο ωμά.

Με βάση αυτά που βλέπω μέσω των αναλύσεων στο εργαστήριο ατομικής φασματοσκοπίας όλων των   διατροφικών ουσιών που  καταναλώνουν οι άνθρωποι  σε καθημερινή βάση, θα πρέπει τώρα να σας ανακοινώσω ότι η μάχη για την ανθρωπότητα έχει σχεδόν χαθεί.

Η διατροφική αλυσσίδα φαίνεται να έχει σκόπιμα σχεδιαστεί για να τελειώσει την ανθρώπινη ζωή, αντί να την θρέψει.

Οι καταστρεπτικές τοξίνες, σκόπιμα έχουν σχεδιαστεί και ”τυποποιηθεί” στην αλυσίδα διατροφής.
Το Εργαστήριό μου έχει αποκαλύψει με επιστημονικές αποδείξεις ότι ουσίες που σκόπιμα μπαίνουν σε διαιτητικά προϊόντα,  οδηγούν τους καταναλωτές σε νοητική παραφροσύνη,  προκαλώντας εκτεταμένες βλάβες των οργάνων, στειρότητα, και απώλεια κάθε δυνατότητας να συμμετάσχουν σε ορθολογική, συνειδητή σκέψη.

Αυτές οι τοξικές ουσίες βρέθηκαν σε όλη την αλυσίδα τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών τροφίμων, βιολογικών τροφίμων, «φυσικών» προϊόντων και συμπληρώματων διατροφής.
Αυτό υπερβαίνει κατά πολύ την απλή μόλυνση των τροφίμων με βαρέα μέταλλα, ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά σοβαρό από μόνο του.

Μάλλον,  πρόκειται για σκόπιμη τυποποίηση  των τοξικών ουσιών σε προϊόντα που καταναλώνονται από τις μάζες σε τακτική βάση.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε γύρω σας να εξελίσσεται αυτή τη στιγμή:
μαζική παραφροσύνη, απίστευτες κλιμακώσεις της εγκληματικότητας μεταξύ των πολιτικών, κλινική παραφροσύνη μεταξύ ενός αυξανόμενου αριθμού  συγγραφέων και δημοσιογράφων στα μέσα ενημέρωσης, ευρεία στειρότητας σε νεαρά ζευγάρια, στα ύψη τα ποσοστά των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια και αιμοκάθαρση, καθώς και μια σχεδόν ολική απώλεια της ορθολογικής σκέψης μεταξύ των ψηφοφόρων.

Οι επιπτώσεις είναι καταστροφικές για τον ανθρώπινο πολιτισμό: την κατάρρευση ενός ικανού εργατικού δυναμικού, την αύξηση των μαζών που εξαρτώνται από την κυβέρνηση για την επιβίωση, την κατάρρευση των ελεύθερων δημοκρατιών, που οφείλεται  στη γνωστική καθυστέρηση των μαζών, των ψηφοφόρων, μια έκρηξη του πληθυσμού των φυλακισμένων και την άνοδο των κερδοσκοπικών εταιρειών σε  συστήματα φυλακών, ακόμη και την σχεδόν πλήρη κατάρρευση της   ικανότητας να διατηρήσουν οι άνθρωποι την βιωσιμότητα τους, μην μπορόντας να κατανοήσουν, να αξιολογήσουν, να κρίνουν και να αναλύσουν  ακόμη και τις πιο βασικές πληροφορίες, όπως τα εθνικά αριθμητικά στοιχεία του χρέους.

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτού του φαινομένου, της ευρείας δηλητηρίασης των  τροφίμων, θα είναι η απόλυτη πτώση του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού για πολλούς λόγους που κυμαίνονται από την οικονομική μη βιωσιμότητα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και την παγκόσμια αύξηση της πολιτικής βίας, όπως βλέπουμε τώρα στο Κίεβο.

Καθώς όλο και περισσότερο, απο τα εργαστηριακά αποτελέσματα,που  έχουν τεκμηριωθεί εδώ στο Natural News Forensic Food Lab, έχει γίνει όλο και πιο προφανές για μένα ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να επιβιώσει απο τη μαζική  μηχανική δηλητηρίαση των τροφίμων.

Σου αποσπούν βέβαια πολύ επιδέξια την  προσοχή από  όλα αυτά με διάφορες  ειδήσεις των διασημοτήτων, με τα  πολιτικά δράματα και φυσικά με το αγαπημένο θέμα απόσπασης της προσοχής της  κάθε καταρρέουσας αυτοκρατορίας: τα βίαια αθλήματα.

Τι μαθαίνουμε  για τα τρόφιμα, βιταμίνες και συμπληρώματα;
Αυτό που έχω μέχρι τώρα δημοσιεύσει μόλις μετά βίας ακουμπάει   την επιφάνεια του τι βρίσκουμε.

Εδώ είναι μια επισκόπηση μερικών από τα απίστευτα συγκλονιστικά ευρήματα που έχουμε εως τώρα τεκμηριωσει:

• Το διαβόητο “χημικό χαλάκι γιόγκας .” αζωδικαρβοναμίδιο (χημική ουσία που χρησιμοποιείται για να την παραγωγή  ελαστικώνπροϊόντων, όπως τα χαλάκια  γιόγκας και τις σόλες παπουτσιών, που χρησιμοποιείται κατά κόρον σε ψωμιά, επίσης χρησιμοποιείται ευρέως σε ολόκληρη τη βιομηχανία fast-food. McDonald ‘s, Chik-Fil-A, της Wendy, Arby και πολλά άλλα εστιατόρια , συνδέεται με τον καρκίνο .

Το σημαντικότερο, είναι ότι αυτό δεν είναι μια πρόσμειξη. Αυτό είναι ένα συστατικό που προστίθεται σκόπιμα τις συνταγές, προκειμένου να καταναλωθεί από τις μάζες.

• Δεν υπάρχει κανένας λογικός λόγος χημικές ουσίες όπως η αζοδικαρβοναμίδη, να  πρέπει να προστεθούν στις συνταγές των fast food, στα  ψωμιά και ψωμάκια.

Η χημική ουσία αυτή δεν εξυπηρετεί κανένα απαραίτητα λειτουργικό ή θρεπτικό σκοπό. Φαίνεται να υπάρχει αποκλειστικά για το σκοπό της παράδοσης στα χημικά σε εκατοντάδες εκατομμύρια των καταναλωτών με την κατανάλωση των  δημοφιλών fast foods.

Τεχνητά φυτικά αυγά, τα νέα ζόμπι αυγά.

Τα σάντουιτς στα οποία βρίσκεται αυτή η χημική ουσία είναι απλώς ένας μηχανισμός υλοποίησης τοξικών ουσιών που βλάπτουν την ανθρώπινη βιολογία.

• Πολλά δημοφιλή εμπορικά σήματα βιταμινών σκόπιμα εμπλουτίστηκαν  με  υψηλά επίπεδα χαλκού που αν ληφθούν σε καθημερινή βάση, θα προκαλέσουν ψυχική τρέλα και ψύχωση.
Μερικά από αυτά τα εμπορικά σήματα των βιταμινών  συνήθως διαφημίζονται στην τηλεόραση, ενθαρρύνοντας τους θεατές, να καταναλώνουν τις βιταμίνες, πολλές από τα οποίες έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που ανήκουν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει σε εταιρείες φαρμακευτικών συμφερόντων.

• Ένα δημοφιλές συμπλήρωμα, ένα βότανο, που έχει  σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις του εγκεφάλου περιέχει πραγματικά πολύ υψηλά επίπεδα μολύβδου στα περισσότερα προϊόντα που δοκιμάσαμε (τα οποία προέρχονταν από την Κίνα).

Ο μόλυβδος είναι ένα τοξικό βαρύ μέταλλο που δημιουργεί  βλάβες του εγκεφάλου.

Με τον τρόπο αυτό, οι άνθρωποι που πάσχουν από πρόωρη άνοια, ή Αλτσχάιμερ, στην πραγματικότητα τους βοηθάει στην επιτάχυνση της καταστροφής του εγκεφάλου μέσω ορισμένων φυτικών συμπληρωμάτων τα οποία στην ουσία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τοξικά βαρέα μέταλλα στον εγκέφαλο. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό για μένα να ανακαλύψω ότι “τα βότανα του εγκεφάλου” συμβάλλουν στην πραγματικότητα σε εγκεφαλική βλάβη.

• Ταυτόχρονα, διαπιστώσαμε ότι το ίδιο “βότανο του εγκεφάλου”, όταν καλλιεργείται στις ΗΠΑ, δεν περιέχει σχεδόν καθόλου βαριά μέταλλα. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι το βότανο δεν απορροφά “φυσικά” τα βαρέα μέταλλα ως δια μαγείας.

Είναι ενδιαφέρον,ότι τα υψηλότερα επίπεδα των βαρέων μετάλλων που βλάπτουν τον εγκεφάλο  βρίσκονται σταθερά στα βότανα που εισάγονται από την Κίνα.

Ευλογη ερώτηση και την κάνω δημόσια:

Είναι ένας  συγκεκαλυμμένος πόλεμος  βαρέων μετάλλων που διεξάγεται εναντίον της Αμερικής από την Κίνα;

Δηλητηριάζοντας τον πληθυσμό με βαρέα μέταλλα είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να καταρρεύσει ένα έθνος καταστρέφοντας την λογική και την υγεία των κατοίκων της. Περισσότερα για το θέμα αυτό αργότερα …

Βιταμίνες  δημοφιλείς σε  παιδιά πωλούνται σχεδόν σε κάθε παντοπωλείο και φαρμακείο σε ολόκληρη την Αμερική και είναι ειδικά σχεδιασμένες,να είναι απίστευτα τοξικές για την ανάπτυξη του νευρικού συστήματος.

Ο αριθμός των συνθετικών, τοξικών χημικών ουσιών που προστίθενται σε σχεδόν κάθε δημοφιλές εμπορικό σήμα των βιταμινών για  παιδιά  είναι πραγματικά εντυπωσιακός, και πολλές από αυτές φαίνεται να έχουν επιλεγεί για την ικανότητά τους να στοχεύσουν και να διαταράξουν την νευρολογική λειτουργία.

Από καθαρά επιστημονική άποψη, αυτές οι «βιταμίνες» θα πρέπει ειλικρινά να ονομάζονται «δηλητηριώδη χάπια», αλλά οι γονείς ενθαρρύνονται να τις δίνουν  στα παιδιά τους κάθε μέρα ως μέρος ενός σύγχρονου τελετουργικού για την υγεία που προκαλεί πραγματικά μεγάλη βλάβη διαρκείας.

• Στο εργαστήριο ατομικής φασματοσκοπίας, έχουμε επιβεβαιώσει ίχνη του αλουμινίου στον ατμοσφαιρικό αέρα, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι όλα τα γεωργικά εδάφη πλημμυρίζουν με αλουμίνιο το οποίο  κυριολεκτικά πέφτει από τον ουρανό.

Το αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι ότι τα επίπεδα αλουμινίου αυξάνονται σχεδόν σε όλα τα εδάφη που καλλιεργούνται καλλιέργειες από τις οποίες προέρχεται η καθημερινή μας διατροφή. Ενώ το αλουμίνιο είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές από τον μόλυβδο, κάδμιο και υδράργυρο, η επαναλαμβανόμενη συσσώρευση αλουμινίου πιστεύεται να συνδέεται με εκφυλιστικές διαταραχές του εγκεφάλου σε όλον τον πληθυσμό.

• Όπως οι αναγνώστες του Natural News γνωρίζουν ήδη, το ΓΤ καλαμπόκι είναι κατασκευασμένο για να αναπτύσει μια θανατηφόρα τοξίνη μέσα σε κάθε  κόκκο του αραβοσίτου. Αυτή η θανατηφόρα τοξίνη στη συνέχεια καταναλώνεται από όλους τους ανθρώπους οι οποίοι εν αγνοία τους τρώνε τις γενετικά τροποποιημένες συγκομιδές μέσω των δημητριακών πρωινού, tortillas καλαμπόκι, τσιπς σνακ, κλπ.


Η Bt-τοξίνη που βρίσκεται στα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα

Αυτή η μαζική δηλητηρίαση του πληθυσμού είναι σαφώς συνειδητή, καθώς μπαίνει σκοπίμως στις καλλιέργειες που καλλιεργούνται για τον αποκλειστικό σκοπό της κατανάλωσης του ανθρώπου και των ζώων.

Με άλλα λόγια, στην πραγματικότητα, αυτή η μαζική δηλητηρίαση δεν είναι τυχαία, αν  και η τεχνολογία προωθείται υπό την δικαιολογία ότι θα «θρέψουν τον κόσμο.”

Πράγματι, θα τρέφουν  τον κόσμο … δηλητήριο.

Τοξικό γονίδιο στὶς γενετικὰ τροποποιημένες καλλιέργειες.

Τα τρόφιμα  έχουν γίνει ένα όπλο κατά της ανθρωπότητας

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτά τα παραδείγματα, τα τρόφιμα έχουν γίνει ένα όπλο κατά της ανθρωπότητας. Είναι ο νέος φορέας για  παγκόσμιο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας – έναν πόλεμος που γίνεται αθόρυβα και διεξάγεται αυτή τη στιγμή με τα όπλα που θα βρειτε  κατά πάσα πιθανότητα στο δικό σας ντουλάπι.

Στον Πρώτο Παγκόσμιος Πόλεμος  πολέμησαν κατά κύριο λόγο στα χαρακώματα, με τους στρατιώτες να ρίχνουν κομμάτια μολύβδου ο ένας στον άλλο και τη χρήση χημικών όπλων όπως το αέριο της μουστάρδας.

Στον Β ‘Παγκοσμίο Πολέμου πολέμησαν με την πρόθεση,  γενοκτονίας χρησιμοποιώντας πιο προηγμένα όπλα και χημικά  όπλα που κατασκευάζονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Ο Codex allimentarius, το φθόριο, το Άουσβιτς, και η σύνδεση τους με την Μονσάντο
Με τον Β ‘Παγκοσμίο Πολέμου και τη ναζιστική εποχή ήρθε και η IG Farben, ο όμιλος χημικο-φαρμακευτικών, η οποία αργότερα χωρίζεται σε τρεις εταιρείες, μία εκ των οποίων είναι η πλέον γνωστή ως η Bayer, η ίδια εταιρεία που κάνει την ασπιρίνη των παιδιών και διάφορες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε όλη την τροφική αλυσίδα  . (Δείτε την ιστορία. Αυτή είναι πραγματική και αληθινή.)

ΑΝΟΔΟΣ – ΠΤΩΣΗ & ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ I.G. FARBEN (Part 1 WW I)
ΑΝΟΔΟΣ – ΠΤΩΣΗ & ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ I.G. FARBEN (Part 2.1 MESOPOLEMOS)

Ο Γ ‘Παγκόσμιος  Πόλεμος  φαίνεται να είναι ήδη σε εξέλιξη, και έχει κηρυχτεί ως μυστικός πολέμος μέσω των τροφίμων.

Οι χημικές ουσίες που είναι πολύ παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη διαφορά ότι αντί να αναπτυχθουν στο πεδίο της μάχης, αυτά τα χημικά όπλα του σήμερα διοχετεύονται μέσω των τροφίμων και συχνά ούτε και να ακούσουν για  το δικαίωμα να αναγράφονται αυτά  τα συστατικά σε  ετικέτες.

Τα τοξικά συστατικά όπως το νιτρώδες νάτριο και η ασπαρτάμη, είναι  σχεδιασμένα  να λειτουργόυν σε υπο-οξεία επίπεδα, ώστε να μην προκαλούν ακαριαίο θάνατο στους  ανθρώπους.

Αντ ‘αυτού,  προκαλούν χρόνια, μακροπρόθεσμη εκφυλιστική κατάρρευση του σώματος και του νου, αφήνοντας πίσω τους έναν παγκόσμιο απόηχο  καρκίνου, νεφρικής ανεπάρκεια και ακραίων ψυχικών διαταραχών όπως ψυχώσεις.

Αυτή η ζημιά στο σώμα και στο μυαλό, με τη σειρά της, καταστρέφει τις οικονομίες, τα εκπαιδευτικά συστήματα, την επιστημονική πρόοδο, τις φιλελεύθερες δημοκρατίες, ακόμη και τη πολιτιστική ακεραιότητα.
 
Ο σιωπηλός βομβαρδισμός  της ανθρωπότητας με τα τρόφιμα.
Σήμερα σε αυτόν τον πόλεμο,δεν υπάρχουν βόμβες να πέφτουν από τον ουρανό και σαν βεγγαλικά να  φωτίζουν το αστικό τοπίο τη νύχτα.

Αντ ‘αυτού,  σιωπηλά, οι αδαείς μάζες απλά βάδιζουν στο θάνατο, με ένα γεύμα της στιγμής, σχεδόν όπως παλιά ένα φορτηγό τρένο γεμάτο από “άχρηστα παράσιτα” τα ξεφόρτωνε στο Άουσβιτς.

Στο δρόμο για το θάνατό τους, φυσικά, πληρώνουν τα διόδια υποχρεωτικά προς τις φαρμακευτικές εταιρείες, τα νοσοκομεία, τις κλινικές του καρκίνου, τους  γιατρούς στην ασφάλισης υγείας.

Μοιάζει πολύ με τα θύματα της ναζιστικής γενοκτονίας που τους βγάζαν  από τα στόματά τους, τα  χρυσά σφραγίσματα  πριν τους δηλητηριάσουν με τα αέρια  θανάτου, οι σημερινοί καταναλωτές γενικά αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια πριν τελικά διαγραφούν από το σύστημα.

Υπάρχουν τεράστια κέρδη που πρέπει να αποκομίσουν, βλέπετε, από την μία  δηλητηριάζουν τις μάζες και στη συνέχεια, τους δίνουν την «θεραπεία» τους για τις παρενέργειες της δηλητηρίασης.

Αυτή η πεποίθηση είναι τόσο τεράστια και τόσο βαθιά ριζωμένη μέσα με γνώμονα την απληστία του πολιτισμού μας, που πολύ λίγοι άνθρωποι την αναγνωρίζουν ακόμη και αν αυτό συμβαίνει σε αυτούς.

Αλλά μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι εκτιμάστε από το σύστημα για την ανθρωπιά  σας, το πνεύμα σας, την καινοτομία σας ή την φαντασία σας.

Εκτιμάστε κατά πρώτον απο την  φορολογική σας δήλωση, και στη συνέχεια, τελικά από   “τα κέρδη της διαχείρισης της νόσου” σας που πλουτίζουν τις παγκόσμιες εταιρείες, ενώ σας σπρώχνουν σιγά σιγά  και υπό την επήρεια ναρκωτικών στο θάνατο, ενώ τα νοσοκομεία γεμἰζουν ράφια απο σελίδες  ιατρικής διαδικασίας χρεώσεων και κωδικούς που θα πρέπει να καλύπτονται από το Medicare … ή το Obamacare.

Εδώ είναι η διέξοδος: καλλιεργήστε  το δικό σας φαγητό
Ακούγεται πολύ ζοφερό για να είναι αληθινό;
Ας δούμε κάποιες λύσεις απο τη θετική τους πλευρά.

Η διέξοδος από όλο αυτό είναι να αυξηθεί η κατανάλωση απο το δικό σας φαγητό ή τουλάχιστον να αγοράζετε όσο μπορείτε από τοπικούς αγρότες.

Όλα τα τρόφιμα που αποκτώνται μέσω πηγών απο γενικές  εταιρείες,  είναι πιθανό να είναι σκόπιμα σχεδιασμένα και να συσκευάζονται με απίστευτα τοξικά δηλητήρια, που μπορεί να περιέχουν βαρέα μέταλλα έως και ορμόνες. Αλλά τα τρόφιμα που καλλιεργούνται από έντιμους αγρότες παρέχουν πραγματική τροφή, όχι θάνατο.

Στην πραγματικότητα, το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανήκει αποκλειστικά σε εκείνους που είτε καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα ή βοηθάν  άλλους για να καλλιεργήσουν για αυτούς.

Τα εργοστάσια κατασκευής των τροφίμων που καταναλώνονται από τις μάζες είναι πραγματικά, ένα σύστημα παροχής δηλητηρίων που δεν έχει άλλο σκοπό από την ασθένεια, το θάνατο και το κέρδος.

Εάν επιθυμείτε να αποφύγετε να πέσετε θύμα αυτού του συστήματος, θα πρέπει να αποφύγετε τα προϊόντα του.

Σταματήστε  να αγοράζετε συσκευασμένα επεξεργασμένα τρόφιμα.
Τα αναψυκτικά συμβάλλουν στην ηλιθιοποίηση των παιδιών.

Αποφύγετε εντελώς  όλα τα επεξεργασμένα κρέατα που περιέχουν νιτρώδες νάτριο, συμπεριλαμβανομένων του μπέικον,  χοτ ντογκ, λουκάνικα, ζαμπόν, αλλαντικά, πίτσα και ακόμη και το βόειο κρέας.

Σταματήστε προφανώς να πίνετε όλα τα αναψυκτικά.

Η ασπαρτάμη είναι τοξική για τη βιολογία.
Καταναλώστε άφοβα ασπαρτάμη…

Όλες οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες έχουν επιβλαβείς παρενέργειες, αν καταναλώνονται σε επαρκείς ποσότητες.

Να είστε δύσπιστοι στα “φυσικά” προϊόντα που είναι σε μεγάλο βαθμό επεξεργασμένα και εξευγενισμένα με κάποιο τρόπο. Ρωτήστε για τις χώρες προέλευσης.

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε Splenda.

Ελέγξτε τα αποτελέσματα για βαρέα μέταλλα απο το εργαστήριο για να είστε ενημερωμένοι.

Εκτός από σπάνιες εξαιρέσεις,  σταματήστε να αγοράζετε σούπερ τροφές, Superfoods και συμπληρωμάτα που κατασκευάζονται στην Κίνα, είναι η πιο μολυσμένη παραγωγός τροφίμων στον κόσμο. Η αμερικανική βιομηχανία φυσικών προϊόντων έχει  σχεδόν καταληφθεί  από την Κίνα κατά την τελευταία δεκαετία, και πολλά από αυτά που νομίζετε ότι είναι ασφαλή και οργανικά έχουν στην πραγματικότητα βαριά ρύπανση, είτε τυχαία είτε σκόπιμα, απο την ηπειρωτική Κίνα.

Κοιτάξτε γύρω σας τα αποδεικτικά στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια σας

Ή μήπως νομίζετε ότι εγώ είμαι ο τρελός που σας παραπέμπει  σε κάποια από αυτά.


Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, σας ενθαρύνουμε να κοιτάξετε γύρω σας και να δείτε τα αποτελέσματα απο το  τι συμβαίνει στους ανθρώπους όταν τρώνε χημικά , ασπαρτάμη στα αναψυκτικά, συνθετικά συντηρητικά τροφίμων και φτηνές  βιταμίνες μολυσμένες με βαρέα μέταλλα. Εκτός αν ζείτε σε μια κατάσταση πλήρους άρνησης, δεν μπορείτε να μην  παρατηρείτε ότι η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να μεταλλάσεται και δεν της απομένει παρά μόνο ένα ίχνος  υγείας και λογικής.
Oλες οι ασθένειες προέρχονται απο το μυκόπλασμα

Ένα σύγχρονος νεαρός άνδρας που μεγαλώνει σήμερα στην Αμερική και ζεί με τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι μόνο η σκιά των ισχυρών, ζωντανών νέων άνδρων, που εργάζονταν στα αγροκτήματα μόλις τρεις γενιές πριν.

Η σημερινή γενιά των νέων είναι αξιολύπητη, αδύναμη, ανίκανη και ακαδημαϊκά ανίδεη κολλημένη  στις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, στα Ritalin φάρμακα και στα κλιματιζόμενα σχολεία με αποδυναμωμένο το πρόγραμμα σπουδών.

Έχουν, απογυμνωθεί από τα θρεπτικά συστατικά και παίρνουν τόσα φάρμακα σε σημείο που γίνονται κυριολεκτικά ζόμπι που κυκλοφορούν πλέον ανάμεσά μας. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι γύρω σας είναι υπερκαταναλωτές φαρμάκων, υπερ καταναλωτές τροφής και ταυτόχρονα εξωφρενικά υποσιτισμένοι.

Φαρμαγεδών. Η Νέα επιδημία που σαρώνει ολόκληρη την Αμερική και όχι μόνο.
Ο Εγκέφαλος και το σώμα τους είναι σε μεγάλο βαθμό μολυσμένα με καταστρεπτικές χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα και συνθετικά υλικά. Έχει χάσει σχεδόν όλες τις υψηλά γνωστικές λειτουργίες και τώρα επιβιώνει με τις χαμηλότερες  λειτουργίες του  στέλεχους του εγκεφάλου που εξηγεί τη ριζική αύξηση των σεξουαλικών εγκλήματων, της συμπεριφοράς εθισμού, κατάχρησης ουσιών και τα βίαια εγκλήματα  σε ολόκληρη την κοινωνία σήμερα.

Στην πραγματικότητα , η ημερήσια κατανάλωση των μεταποιημένων τροφίμων έχει γίνει ένα τελετουργικό αργής αυτοκτονίας και ασυνείδητα επαναλαμβάνεται παντού όπου  τα εργοστασιακά τρόφιμα έχουν εισβάλει στις  κάποτε υγιείς κοινωνίες. Ενώ οι Ρεπουμπλικανοί κατηγορούν τους Δημοκρατικούς και οι Δημοκρατικοί κατηγορούν τους Ρεμπουπλικάνους, η αλήθεια είναι ότι όλοι συστηματικά δηλητηριάζονται  και αυτό οδηγεί  με ακρίβεια στο είδος της παράνοιας που βλέπουμε να παίζεται σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των δελτίων ειδήσεων.

Εχουμε ξεπεράσει το όριο της λογικής στο σύγχρονο δυτικό κόσμο, και  δεν θα επιβιώσουμε απο  αυτόν τον σιωπηλό   πόλεμο που απελευθερώνει τα διατροφικά όπλα μαζικής καταστροφής με κάθε δελεαστικό δάγκωμα των σαγηνευτικών τροφίμων που είναι σχεδιασμένα για το θάνατο αντί της ζωής.

Αυτό είναι πέρα ​​από κάθε μεμονωμένο θέμα για την  επισήμανση των ΓΤΟ, ή το να αγοράζουμε βιολογικά τρόφιμα ή να κάνουμε δοκιμές για τα βαρέα μέταλλα.

Αυτό είναι για το πώς ο ανθρώπινος πολιτισμός θα  γονατίσει κάτω  από το πιο ύπουλο σιωπηλό   όπλο, που έχουμε βιώσει ποτέ στη συλλογική μας ανθρώπινη ιστορία: τα επεξεργασμένα τρόφιμα, σχεδιασμένα και  γεμάτα  με τοξικές ουσίες.

Λάβετε υπόψη σας αυτές τις λέξεις, αλλοιώς θα πέσετε και εσείς  ένα θύμα αυτού του σκόπιμα ύπουλου πολέμου κατά της ζωής, της υγείας και της λογικής.

Επιμέλεια μετάφρασης Ευαγγέλου Μαριάννα Βιοχημικός Μsc

ΠΗΓΗ
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ.. ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.. ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ..

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΚΛΟΠΗ: «ΕΝΑΝΤΙ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η DEUTSCHE TELEKOM (ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΑΛΛΟ ΕΝΑ 10% ΤΟΥ ΟΤΕ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η WSJ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
«ΚΥΝΗΓΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΕΝΩ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΡΙΟ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ …

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΔΥΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ …

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΣΕΧΟΙ …

Η ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΕΚΑΜΗΝΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ, ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 560 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ 71 ΔΙΣ (ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ 31 ΔΙΣ ΕΥΡΩ) …

ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΚΑΛΠΕΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ;

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ «ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ; Η ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ;

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΠΕΧΘΕΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ;

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τo «Ντυνάν» στην Πειραιώς, στον «πάγο» οι εργαζόμενοι του ΕΕΣ

Συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα η μεταβίβαση του «Ερρίκος Ντυνάν» στην Τράπεζα Πειραιώς έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος και άνευ χρεών προς τρίτους, τη στιγμή που τα χρέη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μπλοκάρουν την πληρωμή δεδουλευμένων μηνών στους περισσότερους από 400 εργαζομένους του.

Από την πρώτη στιγμή, οι εργαζόμενοι στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ) είχαν εναντιωθεί στο ξεπούλημα του νοσηλευτηρίου, καθώς με τον πλειστηριασμό ο Οργανισμός έχανε ένα σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο χωρίς να εξασφαλίζει ούτε ευρώ.

Το θέμα επανέφερε στη Βουλή με Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κυριακάκης, ο οποίος έκανε λόγο για μεθοδευμένη εκποίηση της περιουσίας του ΕΕΣ στην περίπτωση του Ντυνάν, ενώ στους 475 εργαζόμενους –μεταξύ των οποίων υπάρχουν πολλές μονογονεϊκές οικογένειες- οφείλονται δεδουλευμένα 10 μηνών. Τόνισε δε, ότι ο Οργανισμός θα έπρεπε να λειτουργεί απρόσκοπτα στη χώρα της ανθρωπιστικής κρίσης, όμως αυτή τη στιγμή απειλείται με κατάρρευση, καθώς βαρύνεται με χρέη 40 εκατ. ευρώ.

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), από τους πιο ιστορικούς και σημαντικούς ανθρωπιστικούς οργανισμούς της χώρας, μέλος του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου υφίσταται κατά τα τελευταία έτη συστηματική απαξίωση από το Ελληνικό κράτος με επικείμενο τον κίνδυνο χρεωκοπίας εξαιτίας της κακοδιαχείρισης των οικονομικών πόρων από τη Διοίκηση, αποπομπής του από το Διεθνές Κίνημα και τον συνακόλουθο διασυρμό της χώρας.

Στην από 1/2/2013 επιστολή-τελεσίγραφο του Γ.Γ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου κ. Bekele Geleka καθίσταται σαφές το ενδεχόμενο αποπομπής του Ε.Ε.Σ. από το Διεθνές Κίνημα. Δυστυχώς, παρά τις διαβεβαιώσεις του πρώην Υπουργού Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλου ότι θα υπάρξει πλήρης συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και της ΔΟΕΣ, οι μέχρι σήμερα πολιτικές της Πολιτείας και ειδικότερα του πρώην υπουργού Υγείας κυρίου Γεωργιάδη και του σημερινού κυρίου Βορίδη, εκθέτουν ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις στην Διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού και του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν είχαν ως αποτέλεσμα τη μεθοδευμένη εκποίηση ενός τμήματος της πολύτιμης περιουσίας του Ερυθρού Σταυρού και μετά την οριστική πλέον εκποίηση του «Ερρίκος Ντυνάν» στην ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε. Οι τροπολογίες του κυρίου Βορίδη απάλλαξαν από κάθε ευθύνη τα Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού (άρθρο 16, Ν.4286/2014) και χάρισαν την άδεια λειτουργίας στην ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε (άρθρο 18, Ν.4296/2014) την ίδια στιγμή που τα χρέη του Ερυθρού Σταυρού εκκρεμούν και το προσωπικό του παραμένει απλήρωτο επί μήνες.

Με βάση τα ανωτέρω Ερωτάται ο κ. Υπουργός

1) Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να αποτραπεί η χρεωκοπία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου και η αποπομπή του από το Κίνημα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου;

2) Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να προχωρήσει άμεσα ο εκσυγχρονισμός και ο εκδημοκρατισμός της λειτουργίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σύμφωνα με τις θέσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την άμεση καταστατική συνέλευση και εκλογές νέου κεντρικού Δ.Σ. και περιφερειακών Δ.Σ. πριν τη λήξη του τρέχοντος έτους;» ανέφερε η ερώτηση του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βορίδης, στην απάντησή του κατά τη συζήτηση Επίκαιρων Ερωτήσεων την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, επιχείρησε να διαχωρίσει τη θέση της κυβέρνησης από τις όποιες ευθύνες, τόσο ως προς τα προβλήματα στον Ερυθρό Σταυρό όσο και στην περίπτωση του εκπλειστηριασμού του «Ερρίκος Ντυνάν».

Το δημόσιο δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης στη διοίκηση του ΕΕΣ, διευκρίνισε ο κ. Βορίδης, παραδέχτηκε ωστόσο τον εποπτικό ρόλο του δημοσίου, με βάση τον οποίο παρενέβη υπέρ του διορισμού της προσωρινής διοίκησης στον Οργανισμό. Μία παρέμβαση, όμως, που έγινε όταν τα πράγματα είχαν φτάσει στο απροχώρητο και η πορεία προς τον εκπλειστηριασμό του τότε Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» με τους όρους της Τράπεζας Πειραιώς είχε καθοριστεί.

Επέμεινε μάλιστα στην υπεράσπιση της μεταβίβασης του «Ερρίκος Ντυνάν» στην Τράπεζα Πειραιώς, υποστηρίζοντας ότι ήταν η μόνη λύση για να μην κλείσει το νοσηλευτήριο. Λύση, η οποία όπως ισχυρίστηκε δόθηκε από τα δικαστήρια που εκπλειστηρίασαν το νοσοκομείο και η μόνη παρέμβαση της κυβέρνησης ήταν η μεταβίβαση και η άδεια λειτουργίας μαζί με το σύνολο του ενεργητικού.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια αποποίησης ευθυνών και ενεργειών από τη μεριά της κυβέρνησης υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς και όχι του Οργανισμού, τον οποίο επιχορηγεί κάθε χρόνο με 12,5 εκατ. ευρώ, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην πρόσφατη έκτακτη κρατική επιχορήγηση με 2 εκατ. ευρώ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Το συγκεκριμένο ποσό δόθηκε για την αποπληρωμή δεδουλευμένων των εργαζομένων του ΕΕΣ. Παρόλο όμως που η έκτακτη επιχορήγηση εγκρίθηκε στις 30 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι ακόμα περιμένουν. Το πρόβλημα είναι ότι το ποσό έχει δεσμευτεί, καθώς ο Οργανισμός έχει οφειλές και προς την εφορία. Για να προσπεραστεί αυτός ο σκόπελος, ο υπουργός Υγείας θα φέρει τροπολογία η οποία θα εξασφαλίζει φορολογική ενημερότητα στον ΕΕΣ, προκειμένου να αποδεσμευτούν τα 2 εκατ. και να ξεκινήσει η αποπληρωμή των δεδουλευμένων.

Παρόλο που για τη συγκεκριμένη περίπτωση η τροπολογία είναι αναγκαία ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, δεν ξεφεύγει από τη συνήθη πρακτική της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία αντί να παρέμβει «εποπτικά» πριν καταρρεύσει ο ΕΕΣ και το «Ερρίκος Ντυνάν» προτιμούσε από το 2012 να παρέχει φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες στο νοσηλευτήριο, υποτίθεται για την προστασία της λειτουργίας του, για να καταλήξει σήμερα στα χέρια της Τράπεζας Πειραιώς.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μυστήρια της ανθρωπότητας: Η λάμπα της Ντέντερα

Ίσως θα έχετε ακούσει ή διαβάσει κάπου τη φράση πως εκεί που σταματούν να μιλούν οι άνθρωποι, μιλούν οι πέτρες. Πρόκειται για νόημα πέρα για πέρα αληθινό, που έχει να κάνει με τα κάθε μορφής και τύπου αρχαιολογικά ευρήματα, τα οποία μας δείχνουν πράγματα και γεγονότα που αλλάζουν τα όσα πιστεύαμε έως τώρα, τα όσα ήθελε η συμβατική ιστορία να πιστεύουμε.

Κλασσικό και μέγιστο παράδειγμα αποτελούν οι τοιχογραφίες και οι λιθογραφίες. Όπως αυτές που συναντάμε στην Αρχαία Αίγυπτο. Εκεί στο βάθος των πυραμίδων, που το σκοτάδι σκεπάζει τα πάντα, υπάρχουν σχέδια μεγάλης ακρίβειας, τα οποία έχουν να μας πουν πολλά για το παρελθόν των λαών.

Τα ευρήματα στην Τέντυρα

Τα ευρήματα στην πανάρχαια Ελληνική πόλη Τέντυρα (Ντέντερα) της Αιγύπτου, νότια της Αβύδου είναι εντυπωσιακά. Στα υπόγεια του ναού Χαθόρ βρέθηκαν λιθογραφίες όπου αναπαρίστανται τεράστιες λυχνίες, τροφοδοτούμενες από καλώδια που καταλήγουν σε τεράστια τροφοδοτικά (ή τεράστιες μπαταρίες) φτιαγμένα με τη βοήθεια ηλεκτροδίων μέσα σε πολύ μεγάλα πιθάρια. Οι λιθογραφίες και οι τοιχογραφίες είναι πολλές και ιδιαίτερα λεπτομερείς.

      

Ίσως θα έχετε ακούσει ή διαβάσει κάπου τη φράση πως εκεί που σταματούν να μιλούν οι άνθρωποι, μιλούν οι πέτρες. Πρόκειται για νόημα πέρα για πέρα αληθινό, που έχει να κάνει με τα κάθε μορφής και τύπου αρχαιολογικά ευρήματα, τα οποία μας δείχνουν πράγματα και γεγονότα που αλλάζουν τα όσα πιστεύαμε έως τώρα, τα όσα ήθελε η συμβατική ιστορία να πιστεύουμε.

Κλασσικό και μέγιστο παράδειγμα αποτελούν οι τοιχογραφίες και οι λιθογραφίες. Όπως αυτές που συναντάμε στην Αρχαία Αίγυπτο. Εκεί στο βάθος των πυραμίδων, που το σκοτάδι σκεπάζει τα πάντα, υπάρχουν σχέδια μεγάλης ακρίβειας, τα οποία έχουν να μας πουν πολλά για το παρελθόν των λαών.

Τα ευρήματα στην Τέντυρα

Τα ευρήματα στην πανάρχαια Ελληνική πόλη Τέντυρα (Ντέντερα) της Αιγύπτου, νότια της Αβύδου είναι εντυπωσιακά. Στα υπόγεια του ναού Χαθόρ βρέθηκαν λιθογραφίες όπου αναπαρίστανται τεράστιες λυχνίες, τροφοδοτούμενες από καλώδια που καταλήγουν σε τεράστια τροφοδοτικά (ή τεράστιες μπαταρίες) φτιαγμένα με τη βοήθεια ηλεκτροδίων μέσα σε πολύ μεγάλα πιθάρια. Οι λιθογραφίες και οι τοιχογραφίες είναι πολλές και ιδιαίτερα λεπτομερείς.

Οι τοιχογραφίες απεικονίζουν ανθρώπους να κρατούν λαμπτήρες και φωτεινές μπάλες στα χέρια τους ή συσκευές με λαμπτήρες. Μάλιστα με κάποιες φωτίζουν, προκειμένου να κάνουν κάποια εργασία, όντα πολύ πιο ψηλά και δυνατά από αυτούς (γίγαντες).

Μέσα στους λαμπτήρες υπάρχουν μεγάλα φίδια σε κυματιστές γραμμές. Η ουρά των φιδιών βγαίνει μέσα από λωτούς. Κάποιες λιθογραφίες δείχνουν συστήματα πολλαπλών λυχνιών. Στις λιθογραφίες υπάρχουν και άλλες συσκευές ηλεκτρικού ρεύματος, λιγότερο ή περισσότερο περίεργες, που είτε κάποιοι τις κρατούν ή προσπαθούν να τις θέσουν σε λειτουργία ή τις έχουν τοποθετήσει στο κεφάλι τους.

Η συμβατική ιστορία και επιστήμη αποτυγχάνουν να δώσουν εξηγήσεις

Μυστήρια της ανθρωπότητας Η λάμπα της Ντέντερα2.jpg

Πως όμως, συνέβη αυτό στην αρχαιότητα. Προσέξτε, σε δωμάτια χωρίς παράθυρα έχουμε χαραγμένα και λαξεμένα θέματα, χωρίς να υπάρχει ίχνος κάπνας ακόμα και στις σχισμές των τοίχων. Μιλάμε φυσικά για υπολείμματα κάπνας και αιθάλης, που να χρονολογούνται εκείνη την περίοδο, καθότι τα κατοπινά χρόνια ερευνητές, επισκέπτες, συντηρητές, ακόμα και ληστές χρησιμοποίησαν και δαυλούς και λάμπες λαδιού και κεριά.

Άλλωστε, αυτό αποδείχθηκε και στην πράξη, αφού στους ναούς και τις κρύπτες που ανοίχθηκαν πιο πρόσφατα για να εξερευνηθούν, δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος κάπνας ή καύσης. Εδώ πρέπει να συνυπολογίσουμε και δύο ακόμα παράγοντες.

Όσο σπουδαίοι καλλιτέχνες και να ήταν αυτοί που έφτιαξαν τις λιθογραφίες, δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τέτοιες λεπτομέρειες και χρωματισμούς, αν δεν είχαν στη διάθεση τους πλούσιο και σταθερό φως, επί ώρες. Επιπλέον, η χρήση δαυλών ή λαμπών λαδιού και κεριών, θα ξόδευε μεγάλες ποσότητες οξυγόνου και θα τους εξασθενούσε εμποδίζοντας την προσπάθεια τους.

Αρχικά δόθηκε η εξήγηση των πολλαπλών ανακλαστικών επιφανειών, αλλά σύντομα αποδείχτηκε πως δεν ισχύει. Βλέπετε, ακόμα και τα πιο σύγχρονα κάτοπτρα δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν. Αυτό λόγω του ποσοστού απορρόφησης της έντασης της ηλιακής ακτινοβολίας και του μεγάλου αριθμού των απαιτούμενων ανακλάσεων δεν θα επέτρεπε στο φως να φτάσει σε τέτοιο βάθος. Έτσι, το φως μέσω των ανακλάσεων έφτανε το πολύ μέχρι τη μισή απόσταση και φυσικά ήταν εξασθενημένο.

Αλλά υπάρχουν και τεχνικές δυσκολίες που παραβλέπονται. Θα χρειαζόταν μια σειρά από κάτοπτρα, τα οποία κάποιοι τεχνίτες θα έπρεπε να κρατούν ή να τοποθετούν διαρκώς, αλλάζοντας συχνά πυκνά γωνία.

Έτσι, μια πιθανή απροσεξία η ζημιά θα μπορούσε να σπάσει την αλυσίδα και να βυθίσει τους πάντες στο σκοτάδι. Τέλος, θα έπρεπε να επιλέγουν μόνο ηλιόλουστες μέρες, όπου δεν θα υπήρχε συννεφιά και σκόνη ή άλλες ουσίες στην ατμόσφαιρα. Εμείς, απλώς θα αναφέρουμε ότι έχουν διακοσμηθεί με σχολαστικό τρόπο περίπου 400 υπόγειοι ναοί και τάφοι.

Αρκετοί Αιγυπτιολόγοι έσπευσαν άμεσα να υποβαθμίσουν και αυτό το θέμα, τονίζοντας πως πρόκειται απλώς για συμβολικές εικόνες από τη μυθολογία των Αιγυπτίων. Σύμφωνα με αυτούς, ο στυλοβάτης στις εικόνες αντιπροσωπεύει ένα σύμβολο σταθερότητας και αναπαριστά κατά κάποιον τρόπο τη σπονδυλική στήλη του θεού Όσιρι.

Αυτό που κρατούν οι άνθρωποι στους ώμους τους είναι φίδι μέσα σε φύλλα λωτού. Αυτό συμβολίζει τη γονιμότητα και σχετίζεται άμεσα με τις πλημμύρες του ποταμού Νείλου. Τα γιγαντιαία όντα που κρατούν μαχαίρια ερμηνεύονται ως ένα είδος αμυντικής και προστατευτικής δύναμης.

Η απλή λογική οδηγεί συνήθως στην αλήθεια

Μυστήρια της ανθρωπότητας Η λάμπα της Ντέντερα3.jpg

Τα πράγματα είναι απλά. Εφόσον δεν υπάρχουν ανοίγματα στις πυραμίδες για να μπαίνει από κάποιο σημείο το φως και εφόσον δεν έχουν βρεθεί ίχνη από κάπνα που θα δικαιολογούσαν τη χρήση δαυλών, με κάποιο τρόπο οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ή αυτοί που κατοικούσαν τότε στην Αίγυπτο μπορούσαν να παράγουν φως. Ο πιο πιθανός τρόπος είναι μέσω του ηλεκτρισμού και σε αυτό συνηγορούν και οι αρχαίες μπαταρίες που βρέθηκαν.

Οι μπαταρίες αποτελούνταν από πήλινο δοχείο στο οποίο έβαζαν έναν κούφιο μεταλλικό κύλινδρο. Στον κύλινδρο εισερχόταν μια μεταλλική ράβδος, χωρίς να έρχεται σε επαφή μαζί του. Έτσι, δημιουργούσαν δύο ηλεκτρόδια. Στη συνέχεια γέμιζαν το δοχείο με ηλεκτρολυτικό υγρό, που δημιουργούσε στα άκρα των ηλεκτροδίων την απαιτούμενη τάση. Η διαφορά είναι πως η μπαταρία του Ιράκ είναι μικρού μεγέθους (χωράει σε ανθρώπινη παλάμη), ενώ της Αιγύπτου είναι πολύ μεγάλες (μοιάζουν με τεράστια πιθάρια).

Ο Λουκιανός γράφει

Σε απόσπασμά έργου του ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς αναφέρεται σε έναν συριακό ναό στον Ευφράτη, τον 2 αιώνα μ.Χ., όπου φυλασσόταν άγαλμα θέας. Η θεά έχει στο κεφάλι της ένα αντικείμενο. Πρόκειται για πέτρα με στρογγυλό σχήμα, την οποία αποκαλεί λαμπτήρα και εξηγεί πως παίρνει το όνομα αυτό χάρη στη λειτουργία της. Η συγκεκριμένη πέτρα λάμπει τόσο πολύ όλη τη νύχτα, που φωτίζει όλο το ναό, όπως θα συνέβαινε με τη χρησιμοποίηση πολλών λαμπτήρων λαδιού. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η πέτρα λάμπει λιγότερο, αλλά διατηρεί έντονη φλογερή πτυχή.



Ορισμένοι επιστήμονες κάνουν λόγο για ύπαρξη, γνώση και χρήση του άνθρακα εκείνη την εποχή, που θα μπορούσε να επιφέρει τη χρησιμοποίηση ενός απλού λαμπτήρα ηλεκτρικών τόξων με άνθρακα και πιστεύουν πως παρόμοια συστήματα υπήρχαν σε διάφορες περιοχές εκείνης της περιόδου.

Ίχνη ρεύματος στη «Μεγάλη Πυραμίδα»

Πέρυσι το καλοκαίρι βγήκαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες από το εσωτερικό του άξονα, της «Μεγάλης Πυραμίδας». Σ αυτές υπάρχουν στοιχεία ηλεκτρικών ακροδεκτών, καλώδια, διαγράμματα συνδεσμολογίας. Η ύπαρξη καλωδίων, συνδέσμων και ηλεκτρικών επαφών δεν «αγγίζονται» μέχρι στιγμής από τους Αιγυπτιολόγους.

Σχετική αναφορά για τέτοια θεωρία υπάρχει στο βιβλίο «Giza Power Plant: Τεχνολογίες της Αρχαίας Αιγύπτου», που εκδόθηκε το 1998. Πλέον, οι επιστήμονες στέλνουν ρομπότ για να εξερευνήσουν περισσότερα στοιχεία στους άξονες, ψάχνοντας ενδείξεις και αποδείξεις που θα επιβεβαιώσουν και θα εδραιώσουν τη θεωρία αυτή.

Η φαντασία δημιουργεί σενάρια

Αν αφήναμε τη φαντασία μας να καλπάσει θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε πως στην αρχαιότητα υπήρχαν άνθρωποι ή όντα με υπερφυσικές δυνάμεις που μπορούσαν να παράγουν μόνοι τους φως ή να βλέπουν απολύτως καθαρά στο σκοτάδι, αλλά επειδή δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για κάτι τέτοιο, δεν έχουμε την όποια διάθεση να μπούμε σε παρόμοιες αναλύσεις. Το μόνο που μπορούμε να καταθέσουμε και το οποίο θα αναφέρουμε πάντα, είναι πως κανένας μα κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει με λεπτομέρειες, πως ζούσαν, πως σκέπτονταν και πως λειτουργούσαν ανά πάσα στιγμή οι αρχαίοι πρόγονοι σε κάθε σημείο της γης.

Πετυχημένη αναπαράσταση στο σήμερα

Μυστήρια της ανθρωπότητας Η λάμπα της Ντέντερα4.jpg

Κάποιοι κατασκεύασαν πανομοιότυπες λυχνίες και τις τροφοδότησαν με πανομοιότυπες μπαταρίες σαν και αυτές που βρέθηκαν στο Ιράκ και την Αίγυπτο. Στο μουσείο της σύγχρονης Τέντυρας, υπάρχει αναπαράσταση της αρχαίας λυχνίας, η οποία τίθεται σε λειτουργία με τις αρχαίες μπαταρίες. Όπως αποδεικνύουν και τα σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν, αλλά και όπως μπορούν να δουν όσοι επισκεφτούν το μουσείο, το όλο σύστημα λειτουργεί κανονικά.

Κάποιοι μηχανικοί ισχυρίζονται πως έχουμε να κάνουμε ουσιαστικά με έναν πρωτόγονο σωλήνα Crookes. Ο σωλήνας Crookes υπήρξε πρόδρομος του σύγχρονου τηλεοπτικού σωλήνα.

Τέντυρα

Αρχαία πόλη της Αιγύπτου. Βρισκόταν στη δεξιά όχθη του Νείλου, στη θέση της σημερινής πόλης Ντέντερα και κοντά στην πόλη Κένα. Η Τ. ονομαζόταν στα αρχαία αιγυπτιακά και Ενετεντορέ (= Ενέτ της θεάς). Η πόλη ανάγεται στην προδυναστική περίοδο και στην εποχή της 6ης Δυναστείας ήταν πρωτεύουσα νομού. Στην πόλη υπήρχε ναός της Αθώρ, θεάς του χορού, της μουσικής και του έρωτα, η οποία ταυτιζόταν με την Αφροδίτη. Θεωρείται ένας από τους πιο καλοδιατηρημένους αρχαίους ναούς της αρχαίας Αιγύπτου και αρχιτεκτονικό αριστούργημα χάρης και συμμετρίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αρχική κατασκευή του ναού πραγματοποιήθηκε στην εποχή της 4ης Δυναστείας. Τα τμήματα, ωστόσο, που σώθηκαν, ανάγονται στην εποχή των Πτολεμαίων, με προσθήκες που έγιναν στα χρόνια του Τιβέριου. Σε αυτόν λατρευόταν η θεά με τον σύζυγό της Ώρο και τον γιο της Εχί ή Χαρσεμτεονέ. 
Μετά την εκστρατεία του Ναπολέοντα στην Αίγυπτο, ανακαλύφθηκαν δύο παραστάσεις ζωδιακών κύκλων, που βρίσκονταν στην οροφή του ναού, στους οποίους μπορεί κανείς να διακρίνει τα ελληνικά σημεία συνταιριασμένα με τους αιγυπτιακούς αστερισμούς: η μία παράσταση αναφέρεται στη γέννηση του Καίσαρα (100 π.Χ.) και η άλλη στη βασιλεία του Τιβέριου (14-37 μ.Χ.).
Πίσω από τον ναό της Άθωρ υπήρχε και ένας μικρότερος ναός αφιερωμένος στην Ίσιδα.

Μυστήρια της ανθρωπότητας Η λάμπα της Ντέντερα5.jpg

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η λιστα με τα ονόματα συνεργατών της χούντας που πλούτισαν και ξεπλύθηκαν απο την μεταπολίτευση!

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο με άκρως απόρρητα στοιχεία για τη χούντα και τούς ανθρώπους της θα παραδώσει (και φυσικά θα αποκαλύψει) το HellasForce σε ανώτατο δικαστικό παράγοντα αφού τα στοιχεία -φωτιά που θα δουν το φως της δημοσιότητας θα προκαλέσουν σάλο, ανατροπές και σαφώς θα προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση!!!

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Πρόκειται για έναν ογκωδέστατο φάκελλο με άκρως απόρρητα στοιχεία για

1) τους στρατιωτικούς τους εξ  απορρήτων της επταετίας και θέση ευθύνης που είχαν.

2) για τούς υπεράνω υποψίας Ακαδημαϊκούς επιστήμονες , ειδικούς ερευνητές επιστημονικών ιδρυμάτων , Πανεπιστημιακούς κ.α με κωδικά ονόματα, με τα ονόματα των χειριστών τους και με τα ανάλογα ψευδώνυμα.

3) Για τούς πράκτορες της χούντας σε πόλεις του Εξωτερικού με τα κωδικά τους ονόματα, τα ψευδώνυμα και τα ακριβή τους στοιχεία καθώς και τούς τομείς παρακολουθήσεων τους( π.χ Φοιτητές, αντιστασιακοί, ξένοι με σχέση με την Ελλάδα κ.α) .

Το πολυσέλιδο ντοκουμέντο με την υψηλή διαβάθμιση , βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Οι πρωταγωνιστές των σελίδων του είναι σήμερα πρόσωπα υπεράνω υποψίας, έχτισαν την καριέρα τους αποκρύπτοντας τις περισσότερες φορές το σκοτεινό τους ρόλο κατά τη διάρκεια της επταετίας, φαίνεται να είναι οι «κουκουλοφόροι» -κάποιοι απ αυτούς- που ευθύνονται για τα δεινά όσων αντιστάθηκαν και πολέμησαν το Απριλιανό καθεστώς, ενώ με τις ανελεύθερες μεθοδεύσεις τους σχημάτισαν τον κοινωνικό ιστό που «προστάτευε» τη χούντα ενώ πολλές φορές αυτοί οι διαπρεπείς επιστήμονες ήσαν το πνευματικό άλλοθι για έκνομες ενέργειες και συνωμοσίες.

Με κωδικά ονόματα και ψευδώνυμα ,αλλά και με τα ακριβή τους στοιχεία , «εξαρθρώνεται» ολόκληρο το δίκτυο των ανθρώπων της χούντας με τις έγκυρες υπογραφές των αξιωματούχων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Αφού λοιπόν εξαντλήσουμε και τη δικαστική διερεύνηση ώστε να μην συσκοτιστεί αυτή η συγκλονιστική υπόθεση ,αλλά να δει το φως της δημοσιότητας, θα την αποκαλύψουμε και θα την παραδώσουμε σε αρμόδια όργανα!!!

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!