EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το βίντεο των Anonymous για την Κου Κλουξ Κλαν και Σοκαριστικές Φωτογραφίες από τη ζωή των μελών της

Το χρονικό των αναταραχών

Στις 9 Αυγούστου ο Μάικλ Μπράουν και ένας σύντροφός του βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν αξιωματικό καθώς επέστρεφαν με τα πόδια στο σπίτι του Μπράουν, από ένα ψιλικατζίδικο. Ο Μπράουν και ο αξιωματικός εμπλέκονται σε κάποιου είδους συμπλοκή, που ακολουθείται από 6 πυροβολισμούς και ο Μπράουν πεθαίνει επί τόπου.

Την επόμενη μέρα ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους ως ένδειξη διαμαρτυρίας και θα ακολουθήσουν πολλές μέρες με αναστάτωση στην περιοχή. Οι διαδηλωτές πετούσαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απαντούσαν με καπνογόνα και δακρυγόνα. Ακόμα, δύο δημοσιογράφοι κρατούνται σε ένα McDonald 's. Η αστυνομία χρησιμοποίησε τεθωρακισμένα οχήματα Εικόνες της αστυνομίας να χρησιμοποιεί θωρακισμένα οχήματα και να σημαδεύει με τουφέκια τα πλήθη, διαδόθηκαν ευρέως στα social media.

Το FBI ξεκινησε έρευνα για το θάνατο του Μπράουν ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έκανε έκκληση για ηρεμία. Όντως, η διαδήλωση έγινε πιο ειρηνική αλλά η αστυνομία για να δικαιολογηθεί έβγαλε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον Μάικλ Μπράουν να κλέβει ένα μίνι μάρκετ. 


          

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο o κυβερνήτης του Μιζούρι αναγκάστηκε να κηρύξει την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να επιβάλλει απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Φέργκιουσον. Δύο μέρες μετά κάλεσε στην περιοχή την Εθνική Φρουρά. Η αστυνομία πυροβολησεκαι σκοτώσε κι άλλον αφροαμερικανό, 23 ετών.

Ύστερα από αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις του εισαγγελέα με την αστυνομία ο υπουργός Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ μετέβη στην πόλη, όπου υποσχέθηκε μια δίκαιη και ανεξάρτητη έρευνα.

Παρεμβολή από Κου Κλουξ Κλαν και διαμάχη με Anonymous

Η ΚΚΚ της Νότιας Καρολίνα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της σειρά ρατσιστικών σχολίων κατά του Μπράουν, χαρακτηρίζοντας τον "έναν μαύρο αλήτη" και έκανε διαδικτυακό έρανο ζητώντας τουλάχιστον 10 δολάρια για "τον αστυνομικό που έκανε τη δουλειά του κατά του νέγρου εγκληματία".

Όμως η φασιστική οργάνωση δεν σταμάτησε εκεί. Απείλησε με "θανάσιμη βία" τους διαδηλωτές και μοίρασε φυλλάδια που τους προειδοποιούσαν για βίαια χτυπήματα και τους αποκαλούσαν τρομοκράτες.

Οι Anonymous χάκαραν την ιστοσελίδα της ΚΚΚ και έβγαλαν βίντεο στο οποίο αναφέρουν: "Όταν ανακοινωθεί το κατηγορητήριο, θα λάβουμε όλες τις προφυλάξεις που απαιτούνται για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Οι διαδηλωτές θα βγουν στους δρόμους ειρηνικά, όπως πάντα. Η βίαιη ιδεολογία σας δεν θα επικρατήσει σε αυτόν τον αγώνα."

"Εάν ασκήσετε βία ενάντια στους διαδηλωτές όπως έχετε πράξει στο παρελθόν, να γνωρίζετε πως σας παρακολουθούμε από πολύ κοντά. Δεν μπορείτε να γλυτώσετε“.

Ένας Anonymous δήλωσε στην Huffington Post: "Θέλουμε να εξαφανιστεί η ΚΚΚ. Μην ανησυχείτε, ξέρουμε τι κάνουμε".

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη ζωή των μελών της ΚΚΚ:

















πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Άλμα νταλίκας πάνω από Formula 1

Άλμα νταλίκας πάνω από Formula 1












 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Φωτογραφίες: Μαθήματα γεωμετρίας από τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν

Η αποκαλυπτική φωτογράφηση της γνωστής τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν για το φωτογραφικό φακό του περιοδικού PΑPER τρολάρετε χωρίς έλεος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά στο λογαριασμό twitter του Catalyst Prep υπάρχει μια σειρά φωτογραφιών με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για το μάθημα της γεωμετρίας.



                              

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τα τραπεζώματα των 3 εντολοδόχων του Σαμαρά με στόχο τους 180

Πολλοί λένε ότι μια πετυχημένη συνεργασία, μπορεί να ξεκινήσει από ένα πολύ καλό φαγητό... Φαίνεται, ότι αυτήν την πολύ πετυχημένη συνταγή αποφάσισαν να ακολουθήσουν , οι συνεργάτες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που έλαβαν το πρόσταγμα, να διερευνήσουν προθέσεις ανεξαρτήτων βουλευτών, σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί ο ιδανικός αριθμός των 180, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Πρωθυπουργός, δηλώνει αισιόδοξος ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μιλώντας με βουλευτές, τους λέει , ότι ήδη μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ο αριθμός των 171 βουλευτών. Πάντως παραμένει αινιγματικός, σχετικά με το πρόσωπο που θα προταθεί και αν αυτό θα ανήκει στο χώρο της Κεντροδεξίας ή της Κεντροαριστεράς. Άλλωστε σε πρώτη φάση η τελική επιλογή θα γίνει ανάλογα και με τους όρους που θα θέσουν οι βουλευτές των άλλων κομμάτων και οι ανεξάρτητοι, που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσουν.

Μέχρι στιγμής πάντως τα τραπεζώματα δίνουν και παίρνουν. Για λογαριασμό του Μαξίμου, την εντολή Σαμάρα, για διερευνητικές επαφές, έχουν αναλάβει , υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο βουλευτής Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, που μιλούν με βουλευτές για να δουν εάν και κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να στηρίξουν μια εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, με απώτερο σκοπό, όπως επισημαίνουν να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές.

Στα τραπεζώματα αυτά σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής” προσκλήθηκαν οι κύριοι Νταβρής, Κασαπίδης, Καπερνάρος και Κουράκης, αλλά και η κυρία Κουντουρά.

Η ονοματολογία πάει και έρχεται, οι τελευταίοι υπολογισμοί, άγνωστο πως, έχουν ανεβάσει τα... κουκιά για την κυβέρνηση από τους 171 ως 172 στους 174 με 175 βουλευτές που έχουν δείξει πρόθεση να πουν το “ναι” στην εκλογή Προέδρου, ενώ από το Μαξίμου υπολογίζεται ότι άλλοι 5 ως 6 θα στηρίξουν την εκλογή στην τελική φάση, στην τρίτη ψηφοφορία δηλαδή.

Σύμφωνα πάντα με το «Έθνος της Κυριακής», τα ονόματα που “παίζουν” πάντως μεταξύ “ναι” και “μάλλον ναι” σε ό,τι αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι τα εξής:

Στο “ναι” φέρονται κα καταλήγουν οι κύριοι Καπερνάρος, Νταβρής, Γιοβανόπουλος, Κασαπίδης, Κουράκος, Λυκούδης, Πολύδωρας, Ψαριανός, Οικονόμου και Μελάς, αλλά και οι κυρίες Μάρκου και Ιατρίδη.

“Κοντά στο ναι” βρίσκεται μια πεντάδα βουλευτών που αποτελείται από τους κυρίους Αηδόνη, Χαϊκάλη, Μπούκουρα, Αλέξοπουλο και την κυρία Κουντουρά.

Μάλλον δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση τους άλλοι τέσσερις βουλευτές που κινούνται μεταξύ του ναι και του όχι και πρόκειται για τους κυρίους Ανδρουλάκη, Μουτσινά, Δημαρά και Αβραμίδη.
Πάντως από το συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Πρόεδρος του Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την εντολή για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας μετά τις εκλογές.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «πρέπει να αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία» μετά τις εκλογές, και επισήμανε ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να αποτυπωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Απολύθηκε ο καθηγητής που είχε φτιάξει... τιμοκατάλογο για να περνά τους φοιτητές του!

Τιμοκατάλογο με το χρηματικό ποσό που θα έπρεπε να περιέχει το φακελάκι, το οποίο θα έδιναν οι φοιτητές για να περάσουν το μάθημα, είχε συντάξει αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το ποσό που θα είχε μέσα το φακελάκι ήταν ανάλογο με τον βαθμό που ήθελαν να πάρουν οι φοιτητές.

Ο πανεπιστημιακός διδάσκαλος -τον οποίο οι συνάδελφοί του αποκαλούσαν «ψιλικατζή» - για να βαθμολογήσει μάθημα με «8» ζητούσε 300 ευρώ και για το «6» ζητούσε 250 ευρώ. Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο ο φοιτητής που ήθελε να βαθμολογηθεί με «6» θα έβαζε στο φακελάκι 250 ευρώ, όποιος ήθελε «7» θα έβαζε 280 ευρώ, για βαθμό «8» 300 ευρώ, για «9» το ποσό των 350 ευρώ και για «10», 400 ευρώ.

Ο καθηγητής ρωτούσε τους φοιτητές τι βαθμό ήθελαν και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο ζητούσε το ανάλογο ποσό, μέσω συνεργάτη του, ενώ δεν σήκωνε «παζάρια» όταν οι φοιτητές του έλεγαν ότι δεν έχουν χρήματα και απαιτούσε απαρέγκλιτα το ποσό που είχε καθορίσει στον τιμοκατάλογο, αν φυσικά ήθελαν να περάσουν το μάθημα.

Μετά από αυτά απολύθηκε οριστικά από το Πανεπιστήμιο, καταδικάστηκε ο ίδιος και ο συνεργάτης του, ο οποίος εμφανιζόταν ως βοηθός, και τώρα ζητεί από την Δικαιοσύνη να ακυρώσει την απόλυσή του, ως παράνομη, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι έχει υποστεί οικονομική καταστροφή και δεν μπορεί να ζήσει την οικογένεια του.

Από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο καθηγητής έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση και η ποινή επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο, ενώ ο συνεργός διαμεσολαβητής του καθηγητή καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για άμεση συνέργεια σε παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση. Όμως, ο Πανεπιστημιακός καθηγητής έχει προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.

Στον αναπληρωτή καθηγητή ανατέθηκε η εξέταση μαθήματος άλλου καθηγητή, ο οποίος νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι εξετάσεις ήταν γραπτές.

Πολλοί φοιτητές, μετά τη διενέργεια των εξετάσεων, εν όψει του γεγονότος ότι τα θέματα των εξετάσεων κρίθηκαν δύσκολα, σε συνδυασμό με τη φήμη που διέρρεε μεταξύ των φοιτητών, ότι ο εν λόγω καθηγητής είχε την πρόθεση να διευκολύνει τους φοιτητές ώστε να περάσουν το μάθημα, επισκέφθηκαν τον καθηγητή στο γραφείο του. Μεταξύ των φοιτητών ήταν και οι δύο φοιτήτριες, οι οποίες όμως τον επισκέφθηκαν στο γραφείο μεμονωμένα. Μάλιστα, μία από τις δύο αυτές φοιτήτριες, τελικά αποκάλυψε το «έργο» του καθηγητή.

Για τους περισσότερους φοιτητές, όπως και για τις δύο φοιτήτριες, ήταν το τελευταίο μάθημα για την ολοκλήρωση των σπουδών τους και τη λήψη του πτυχίου. Κατά τις συναντήσεις αυτές ο καθηγητής διαβεβαίωσε ότι θα περάσουν το μάθημα και παρότρυνε τις δύο φοιτήτριες να επικοινωνήσουν μαζί του σε λίγες μέρες προκειμένου να πληροφορηθούν τη βαθμολογία του γραπτού τους. Μάλιστα έδωσε και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του.

Έτσι και έγινε. Μετά από λίγες μέρες οι δύο φοιτήτριες τον επισκέφθηκαν και πάλι στο γραφείο του, όπου τους ανακοίνωσε ότι «κόπηκαν», καθώς η βαθμολογία των γραπτών τους ήταν «3», δηλαδή κάτω από τη βάση.

Ο πανεπιστημιακός διδάσκαλος έσπευσε να τις καθησυχάσει, διαβεβαιώνοντας αυτές ότι ο βαθμός αυτός μπορεί να αλλάξει εάν έκαναν κάποια φροντιστήρια με έναν βοηθό του, χωρίς να διευκρινίσει με σαφήνεια εάν και πότε επρόκειτο να επανεξετασθούν.

Στις ερωτήσεις των φοιτητριών για το πότε θα επανεξετασθούν, αφού η εξεταστική περίοδος είχε τελειώσει, ο καθηγητής απαντούσε αόριστα ότι θα εκτιμούσε το επίπεδό τους και ότι ίσως δεν θα ήταν απαραίτητο να επανεξετασθούν.

Ο καθηγητής κάτω από το βάρος των πιέσεων των φοιτητριών ομολόγησε ότι τα φροντιστηριακά μαθήματα δεν θα γίνουν και ότι πρέπει να καταβάλουν τα σχετικά ποσά προκειμένου να λάβουν μεγαλύτερο βαθμό. Δηλαδή «βαθμό επιτυχίας», ανεξάρτητα από την απόδοσή τους στη εξέταση του μαθήματος. Αμέσως μετά έδωσε στις φοιτήτριες τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του βοηθού του Α.Τ., ο οποίος δεν είχε σχέση με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Οι φοιτήτριες επικοινώνησαν με τον βοηθό του καθηγητή και έκλεισαν ραντεβού. Τα ραντεβού κλείστηκαν χωριστά το ένα από το άλλο, καθώς οι δύο φοιτήτριες δεν είχαν μέχρι τότε ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους.

Τα ραντεβού πραγματοποιήθηκαν σε δημόσιους χώρους και ο βοηθός του καθηγητή ζήτησε από τις φοιτήτριες, για λογαριασμό του καθηγητή, ποσά ανάλογα με τον βαθμό που επιθυμούσαν να τους βαθμολογήσει.

Μετά από διαπραγματεύσεις, ο μεσολαβητής έλαβε από την πρώτη φοιτήτρια το ποσό των 250 ευρώ για να βαθμολογηθεί με «6», και το ποσό των 300 ευρώ από την δεύτερη προκειμένου να βαθμολογηθεί με «8».

Όταν η πρώτη φοιτήτρια παραπονέθηκε ότι το ύψος του ποσού είναι μεγάλο και ζήτησε μείωση του, ο βοηθός επικοινώνησε τηλεφωνικά μπροστά της με τον καθηγητή, ο οποίες δεν δέχθηκε να μειωθεί το ποσό.

Μετά την καταβολή των ποσών, ο καθηγητής παρέδωσε στη γραμματεία της Σχολής την επίσημη βαθμολογία και, τηρώντας τη συμφωνία που έγινε με τη μεσολάβηση βοηθού του, τις βαθμολόγησε με τους συμφωνημένους βαθμούς «6» και «8». Η μια από τι δύο φοιτήτριες λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία της κατήγγειλε το γεγονός της δωροδοκίας.

Κατόπιν αυτών, κατά του καθηγητή ασκήθηκε από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στις 28 Απριλίου 2010, πειθαρχική δίωξη για τον λόγο ότι αυτός «επέδειξε διαγωγή εντός του πανεπιστημίου απάδουσα στη αξιοπρέπεια του πανεπιστημιακού λειτουργού».
Συγκεκριμένα του αποδόθηκε ότι εν όψει της εξετάσεως του μαθήματος των μαθηματικών ζήτησε και έλαβε από δύο φοιτήτριες τα ποσά των 250 και 300 ευρώ, με τη μεσολάβηση του Α.Τ., προκειμένου να τις περάσει στο μάθημα των μαθηματικών, κατά τις προσεχείς εξετάσεις, πράγμα που τελικά έγινε, βαθμολογώντας την πρώτη με «6» και την δεύτερη με «8»».

Το πειθαρχικό συμβούλιο του επέβαλε την ποινή της οριστικής παύσης γιατί «με πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος διέπραξε το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας, για το οποίο καταδικάστηκε αμετάκλητα με απόφαση του αρμόδιου ποινικού δικαστηρίου, οι πράξεις του δε αυτές στοιχειοθετούν βαρεία παράβαση των υπηρεσιακών καθηκόντων του και καταδεικνύουν διαγωγή απάδουσα στην αξιοπρέπεια του πανεπιστημιακού λειτουργού».
Παράλληλα, του καταλογίστηκε ότι «ζήτησε και έλαβε κατ΄ εξακολούθηση, χρηματικά ανταλλάγματα που δεν είχε δικαίωμα να λάβει για μελλοντική του ενέργεια περιλαμβανομένη στα καθήκοντα του, ήτοι για αξιόποινη πράξη για την οποία καταδικάστηκε αμετάκλητα από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο».

Το πειθαρχικό συμβούλιο υπογραμμίζει ότι οι ενέργειες του επίμαχου καθηγητή «καταδεικνύουν συμπεριφορά απάδουσα στην αξιοπρέπεια του πανεπιστημιακού λειτουργού και μαρτυράει έλλειψη συνείδησης των βασικών καθηκόντων του, ως εκ τούτου δε πλήττει καίρια το κύρος του ίδιου του σώματος των ακαδημαϊκών δασκάλων, αλλά και του ίδιου του Πανεπιστημίου, αφού το τελευταίο εμφανίζεται να εξαρτά την προαγωγή των φοιτητών του και κατ΄ επέκταση τη χορήγηση σ΄ αυτούς πτυχίων όχι από τις γνώσεις και την επίδοσή τους, αλλά από την παροχή στους λειτουργούς του οικονομικών ανταλλαγμάτων».

Έτσι προσέφυγε στην Δικαιοσύνη και ζητάει την έκδοση προσωρινής διαταγής που να διαστάσει την αναστολή της πειθαρχικής ποινής. Επίσης, ζητάει να ανασταλεί προσωρινά, αλλά και να ακυρωθεί η πειθαρχική ποινή που του επιβλήθηκε. Στην προσφυγή του τονίζει ότι μετά την απόλυσή του δεν πληρώνεται, κάτι που σημαίνει την οικονομική καταστροφή του ίδιου και της οικογένειας του.

Ακόμη, επισημαίνει ότι τα εισοδήματα του κατά το περασμένο έτος, σύμφωνα με την φορολογική του δήλωση είναι λίγο κάτω τις 10.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του δεν έχει εισόδημα. Όμως, έχει και δανειακές υποχρεώσεις (στεγαστικό και καταναλωτικό δάνειο) αναφέρει ο Πανεπιστημιακός καθηγητής. Παράλληλα, όπως υποστηρίζει καλείται από το Πανεπιστήμιο να επιστρέψει το ποσό των 7.000 ευρώ περίπου, για το διάστημα που είχε τεθεί σε αυτοδίκαιη αποχή από τα καθήκοντα του μέχρι να αποφανθεί οριστικά το πειθαρχικό συμβούλιο των μελών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Για την επιστροφή των χρημάτων που ζητεί το Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής υπογραμμίζει ότι είναι το τελευταίο λιθαράκι στην οικονομική καταστροφή της οικογένειας του και του ίδιου.
Σε άλλο σημείο αναφέρει η πειθαρχική απόφαση ότι το συνολικό εισόδημά του για το 2014 θα ανέλθει στα 1.500 ευρώ με συνέπεια να οδηγηθεί με απόλυτη μαθηματική ακρίβεια στην παντελή οικονομική καταστροφή και την εξαθλίωση της οικογένειας του και του ίδιου, αφού είναι αδύνατον με μηδενικά έσοδα να αντεπεξέλθει ακόμα και στα έξοδα διαβίωσης.

Ακόμα αναφέρει ότι η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης που του επιβλήθηκε είναι αντίθετη στη συνταγματική αρχή της ισότητας, ενώ αναφέρει ότι δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία κλήσης του για απολογία ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου. Επίσης, υποστηρίζει ότι κλήθηκε να απολογηθεί για άλλο λόγο από αυτόν που τελικά καταδικάστηκε πειθαρχικά και θέτει και θέμα παραγραφής.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αστυνομική καταστολή με τραυματιά στις Σκουριές

Την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ δέχτηκαν πολίτες και αλληλέγγυοι του αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στον Κάκκαβο από την Ελληνικό Χρυσός, που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στις Σκουριές, στη διαμαρτυρία που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Αντιμέτωποι με την απρόκλητη επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις ήρθαν κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής και αλληλέγγυοι πολίτες κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στο όρος Κάκκαβος



Οι διαδηλωτές προ- συγκεντρώθηκαν στην Ιερισσό και τη Μεγάλη Παναγιά και στην συνέχεια έφτασαν στις Σκουριές. Στην είσοδο του εργοταξίου δέχτηκαν πολλαπλές επιθέσεις με δακρυγόνα και κρότου λάμψης από τα ΜΑΤ, με την ατμόσφαιρα στο σημείο να είναι αποπνηκτική.

Δείτε παρακάτω την συνεχή ενημέρωση, φωτογραφικό υλικό και βίντεο:

16:05: Αποχωρούν συγκροτημένα οι διαδηλωτές με αμάξια και λεωφορεία. Ολοκληρώνεται η κινητοποίηση.

14.40: Ο κόσμος προσπαθεί να παραμείνει στο βουνό φωνάζοντας συνθήματα και δίνοντας μάχη με την αστυνομία. Οι επιθέσεις με χημικά είναι συνεχείς.

14.25: Αλλεπάλληλες επιθέσεις από τα ΜΑΤ στους διαδηλωτές με τεράστιες ποσότητες χημικών.

"Άσπρισε" το βουνό από τα δακρυγόνα





14.00: Νέα απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ με χημικά και κρότου λάμψης.

13.30: Δακρυγόνα από τα ΜΑΤ στους διαδηλωτές. Οι διαδηλωτές δέχτηκαν επίθεση με το που πλησίασαν την είσοδο του εργοταξίου.

13.00: Οι διαδηλωτές βρίσκονται στην τοποθεσία Σκουριές

12.30: Ξεκίνησε η αυτοκινητοπομπή από τον κόμβο της Μεγάλης Παναγιάς προς τον Κάκκαβο.
















Στο Χοροστάσι της Μεγάλης Παναγιάς έχει συγκεντρωθεί κόσμος για το κάλεσμα που έχουν κάνει οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη Χρυσού για πορεία προς το βουνό Κάκκαβος.

Βασικό σύνθημα της κινητοποίησης είναι «Αν όχι εμείς, ποιοι; Αν όχι τώρα, πότε;».

Οι προσυγκεντρώσεις στην Ιερισσό και τη Μεγάλη Παναγιά ήταν στις 10:30. Ήδη έχει μαζευτεί κόσμος και συνεχίζουν να προσέρχονται λεωφορεία και αυτοκίνητα με διαδηλωτές από την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη και τα χωριά της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής.






πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σήμερα ενώ είμαστε δούλοι, νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι…

Όταν το 1% των Ελλήνων κατέχει το 56,1% του εθνικού πλούτου και όταν το 10% κατέχει περίπου το 87%, δηλαδή όταν υπάρχει οικονομική ολιγαρχία, δεν μπορεί φυσικά να υπάρξει πολιτική δημοκρατία, παρά μόνο πολιτική ολιγαρχία. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό, ούτε κανένας άλλος. Όλοι αργά ή γρήγορα συμμορφώνονται με αυτή την πραγματικότητα, διαφορετικά θα βρεθούν εκτός συστήματος.

Μην κρυβόμαστε. Άρχουσα τάξη στην Ελλάδα είναι το 10% με ηγετική ελίτ το 1%. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτή η ολιγαρχία δεν έχει εθνικές και πατριωτικές αναφορές. Είναι σάπια, παρασιτική και διεφθαρμένη, δίνοντας το παράδειγμα σε όλο το κοινωνικό σώμα. Εμείς όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή το 90% που κατέχουμε το 13% του εθνικού πλούτου, είμαστε μόνο για να φυτοζωούμε, να ανησυχούμε για το έθνος και την ιστορία και να συντηρούμε την άρχουσα τάξη. Αποτελούμε απλά το ντεκόρ και τη νομιμοποίηση του συστήματος.

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της διεθνούς εταιρίας αναλύσεων Wealth-X και της ελβετικής τράπεζας UBS με τίτλο «World Ultra Wealth Report 2014″, μέσα στο 2014 αυξήθηκαν οι Έλληνες που έχουν καθαρή περιουσία άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ, από 505 άτομα σε 565, ενώ η περιουσία όλων αυτών των 565 ατόμων, αυξήθηκε, μέσα στην κρίση του 2014, κατά 10 δισεκατομμύρια ευρώ (ή 27,4 εκατομμύρια την ημέρα!!!) και από 60 δις ανέβηκε στα 70 δις, δηλαδή σχεδόν κοντά στο μισό ΑΕΠ της χώρας!!!

Δεν μας νοιάζει που κάποιοι Έλληνες είναι πλούσιοι, μας νοιάζει όμως πολύ το ότι θέλουν να εξουσιάζουν το πολιτικό σύστημα και ταυτόχρονα να κάνουν όλους εμάς τους υπόλοιπους να νομίζουμε ότι έχουμε δημοκρατία, ενώ η ζωή μας εξαρτάται από τη βούλησή τους. Το μόνο που μας έχουν παραχωρήσει είναι απλά το δικαίωμα να ψηφίζουμε τα κόμματα που οι ίδιοι δημιουργούν, προβάλουν και συντηρούν.

Αυτή η κατάσταση θα μπορέσει να αλλάξει μόνο από τη στιγμή που ο λαός φτιάξει μόνος του και ελέγχει μόνος του το καταστατικό του, δηλαδή το Σύνταγμά του. Δυστυχώς όμως, το ελληνικό Σύνταγμα ήταν πάντα και εξακολουθεί να είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του πολιτικού προσωπικού, το οποίο μάλιστα τώρα ετοιμάζεται να το αναθεωρήσει ξανά, σύμφωνα με τα συμφέροντα της πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας και τις εντολές της τρόϊκας.

Στην αρχαία Αθήνα αντιστοιχούσαν 4 δούλοι σε κάθε πολίτη, σήμερα αντιστοιχούμε 9 δούλοι σε κάθε πολίτη του πιο πάνω 10%. Η διαφορά του τότε με το σήμερα είναι ότι τότε οι σκλάβοι γνώριζαν ότι ήταν σκλάβοι, σήμερα αντίθετα πιστεύουμε ότι είμαστε ελεύθεροι. Επομένως είμαστε ακυρωμένοι, χωρίς να ξέρουμε το γιατί.

πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

Καταλάβατε άραγε ότι απέναντί μας δεν υπάρχουν «εταίροι και σύμμαχοι», αλλά μια μαφιόζικη πλανητική συμμορία που προβαίνει σε αδίστακτο πλιάτσικο πάνω από το κουφάρι της Ελλάδας, και πως το αύριο της Ελληνικής κοινωνίας, τους είναι παντελώς αδιάφορο???

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
 
Καταλάβατε άραγε ότι υπαλληλίσκοι αδίστακτοι με εντολές των αφεντικών τους, δε διστάζουν να κάνουν καψόνια απίστευτα στις προσκυνημένες δουλίτσες που έφεραν σε πέρας όλη τη βρώμικη δουλειά και οδήγησαν την κοινωνία στην απόγνωση???
 
Μόνο που οι προσκυνημένες δουλίτσες είναι αναλώσιμες. Η πατρίδα μας όμως οφείλει να μην είναι. Η αξιοπρέπειά μας οφείλει να μην είναι. Τα όνειρα των παιδιών μας δικαιούνται να μην εξαργυρωθούν στο όνομα της προσμονής ενός αποβλακωμένου λαού που προσβλέπει στο απόλυτο τίποτε.
 
Οι «εταίροι και δανειστές», όπως συνήθισαν να τους αποκαλούν τα ελληνόφωνα ανδρείκελά τους, δε θέλουν τη σωτηρία της χώρας αλλά τον καθολικό της αφανισμό. Για σένα που ακόμη αρνείσαι  να το δεις και επιμένεις να παραμυθιάζεσαι, μάθε πως στο τέλος αυτού του ατελεύτητου και διαρκώς εντεινόμενου εκβιασμού, δεν υπάρχει η σωτηρία που σου έταξαν, αλλά η κόλαση και η απόλυτη δυστυχία.
 
Αυτή η μαφιόζικη συμμορία που κρατά στο χέρι το επίορκο πολιτικό προσωπικό τη χώρας δεμένο χειροπόδαρα, δε προσβλέπει σε ένα καλύτερο αύριο γι αυτό το λαό, που…
θα το κάνουν καλύτερο οι δήθεν «διαρθρωτικές αλλαγές» για τις οποίες μιλούν. Στην απόλυτη καταδυνάστευση της Ελληνικής κοινωνίας προσβλέπει. Στο διαμελισμό της πατρίδας μας και στον αφανισμό του λαού της προσβλέπει.
  • Δε το βλέπετε πως ξεφτιλίζουν τα ίδια τα ανδρείκελα που τους υπηρέτησανπροδίδοντας την εμπιστοσύνη σας???
  • Δε βλέπετε πως τους τρίβουν στα μούτρα τις αποφάσεις του «κοινοβουλίου» τους, θυμίζοντας σε όλους ότι το κοινοβούλιο είναι κατοχικό???
  • Δε βλέπετε πως τους πατσαβουριάζουν τον προϋπολογισμό της δυστυχίας που κατέθεσαν, ζητώντας ακόμη περισσότερη δυστυχία, απαιτώντας ακόμη περισσότερο αίμα, επιδιώκοντας ακόμη περισσότερους νεκρούς???
Σε τι προσβλέπετε πια??? Ποιόν ήλιο θ αφήσουν να ανατείλει για να ξημερώσει η όποια καλύτερη μέρα???

  • Οι καλύτερες μέρες δε θα έρθουν ποτέ αν τις εναποθέσουμε στη σκυταλοδρομία των «σωτήρων». Οι παρόντες «σωτήρες» κατέρρευσαν στο βούρκο της δουλικότητάς τους, και οι παρκαρισμένοι «σωτήρες» αποκαθηλώθηκαν πριν καλά – καλά παραλάβουν στο χέρι τη σκυτάλη.
  • Οι καλύτερες μέρες δε θα έρθουν ποτέ, αν στο βωμό της αξιοπρέπειάς σου, δε θυσιάσεις με μέσο την παραδειγματική τιμωρία τους, όλους αυτούς που δε δίστασαν να θυσιάσουν κι εσένα και την πατρίδα σου.
Όλα αυτά τα πολιτικά ρεμάλια που σε εκβίασαν με τους μισθούς και τις συντάξεις, για να σου αφανίσουν σήμερα τρία χρόνια μετά… Και τους μισθούς… Και τις συντάξεις… Και την πατρίδα σου που θα έσωζαν, όσο εσύ επέμενες καρτερικά να μασάς το παραμύθι που σου σέρβιραν.
Αυτοί ξεφτιλίστηκαν και κατέρρευσαν. Όσο για σένα… 

Εξέγερση ή αφανισμός… 

Αυτό είναι το μοναδικό σου δίλημμα, και όχι τα φούμαρα που σου πουλούν για σωσμένες πατρίδες. Σωσμένες πατρίδες δε μπορούν να υπάρξουν με γενίτσαρους και Εφιάλτες στο τιμόνι… 
 
Αυτό λοιπόν είναι το μοναδικό δίλημμα, και σ αυτό το δίλημμα πρέπει να απαντήσεις τώρα. Την πολυτέλεια του αύριο δυστυχώς αλλά δε τη διαθέτουμε…
 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Καλύπτουν το παρατραπεζικό κύκλωμα με τα κλεμμένα ΑΦΜ

Υπό το πρόσχημα του φορολογικού απορρήτου, το ΥΠΟΙΚ αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις για το μεγάλο σκάνδαλο που είχε αποκαλύψει το ereportaz και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, τον Νοέμβριο του 2013 και αφορούσε παρατραπεζικό κύκλωμα το οποίο, χρησιμοποιώντας φορολογικά στοιχεία ανυποψίαστων πολιτών, φρόντιζε να κρύψει τους πραγματικούς αποστολείς εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό την περίοδο 2009-2011. Οι αποκαλύψεις του ereportaz μάλιστα, κινητοποίησαν τη βουλευτή Ραχήλ Μακρή και οδήγησε το πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ στη Βουλή τον Ιούνιο του 2014.

afm

Η κ. Μακρή επανέφερε το ζήτημα, μια και δεν πήρε καμία ουσιαστική απάντηση από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με νεότερη της ερώτηση (στις 21/11) προς τον νυν υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.  Όπως σημειώνει στην ερώτησή της «Το Υπουργείο Οικονομικών επέμεινε στην άρνηση απάντηση επικαλούμενο για μια ακόμα φορά το φορολογικά απόρρητα παρόλο που το άρθρο 133 του Κανονισμού της Βουλής ορίζει ότι: «ο Υπουργός υποχρεούται να μην καταθέσει έγγραφα που αφορούν διπλωματικό ή στρατιωτικό ή σχετικό με την ασφάλεια του Κράτους μυστικό»

Η κ. Μακρή ζήτησε απαντήσεις και σχετικά με τη άλλη μεγάλη αποκάλυψη του e-reportaz και το περιοδικό «Αντίποινα» για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του γαλλικού κολοσσού Lafarge που έβγαλε στο εξωτερικό 33.2 εκατομμύρια ευρώ στο όνομα ενός οδηγού ταξί.

Periodiko antipoina

Αναλυτικά η ερώτηση της κας Μακρή:

raxil-makri

ΘΕΜΑ: «Υφίσταται παρατραπεζικό κύκλωμα παράνομης διακίνησης χρηματικών ποσών στο Εξωτερικό;»

Στις 20 Ιανουαρίου 2014 κατέθεσα την ερώτηση με αρ. πρωτ. 5549 προς τον Υπουργό Οικονομικών αξιοποιώντας δημοσιευμένα στοιχεία του e-reportaz, τα οποία ανέφεραν ότι υφίσταται παρατραπεζικό ξέπλυμα χρήματος και λίστα 52.000 καταθετών εξωτερικού.
Στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι το παρατραπεζικό κύκλωμα χρησιμοποιώντας φορολογικά στοιχεία ανυποψίαστων πολιτών ενέβαζε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την περίοδο 2009-2011.

Με την ανωτέρω Ερώτηση ζητούσα να ενημερώσετε για το εάν υφίσταται λίστα 52.000 προσώπων που διακίνησαν χρήματα στο εξωτερικού, εάν έχει ελεγχθεί η λίστα ως προς την ακρίβεια των στοιχείων και εάν έχουν ταυτιστεί τα εμβάσματα με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των διακινούμενων ποσών.

Επιπρόσθετα ζητούσα να διευκρινιστεί εάν υπάρχουν ευθύνες στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος ή εμπορικών τραπεζών ή και οποιουδήποτε άλλου εποπτικού ή ελεγκτικού φορέα, εάν έχουν εντοπιστεί ευθύνες και ξεκίνησαν οι διαδικασίες απόδοσής τους και τέλος, πώς σκοπεύει η πολιτική ηγεσία του
Υπουργείου να θωρακίσει τους πολίτες από παρόμοιες περιπτώσεις.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών στερείται την ικανότητας ή και της θέλησης να απαντήσει στην ανωτέρω Ερώτηση παρά τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής.

Στις 29 Μαΐου 2014 είχα καταθέσει την με αρ. πρωτ. 8298 με την οποία σας είχα γνωστοποιήσει το δημοσίευμα του περιοδικού «Αντίποινα» (τεύχος 4, 30-4-14), ότι ο γαλλικός κολοσσός Lafarge περιλαμβάνεται στις εταιρείες που ευεργετήθηκαν από τον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης  κο Χατζηδάκη.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα είχε διαπιστωθεί ότι η εταιρεία Lafarge είχε «φυγαδέψει″ 33.2 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό μέσω ενός 92χρονου αυτοκινητιστή. Στην συγκεκριμένη ερώτηση σας ζητούσα τα εξής: σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί προκειμένου να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι διαπιστώσεις από το ΣΔΟΕ, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος,   γιατί  το υπουργείο Ανάπτυξης  αδειοδότησε  μια εταιρεία που ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για εμβάσματα εκατομμυρίων στο εξωτερικό, πώς ακριβώς η Lafarge κατάφερε να εμβάσει ένα υπέρογκο ποσό, με το ΑΦΜ του συνταξιούχου αυτοκινητιστή, δεδομένου ότι ακόμη και για έμβασμα 300 ευρώ τα πιστωτικά ιδρύματα ζητούν πλήρη στοιχεία της ταυτότητας του αποστολέα, καθώς και εάν πρόκειται για ένα «τυχαίο λάθος» ή για έναν τρόπο φυγάδευσης κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Το Υπουργείο Οικονομικών αρνήθηκε να απαντήσει επί της ουσίας στην ερώτηση επικαλούμενο το φορολογικό απόρρητο.

Στο θέμα επανήλθα με την υπ. αρ. πρωτ. 175-12/18-6-14 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων,  στην οποία βασιζόμενη σε δημοσίευμα του e-reportaz ζητούσα να επιβεβαιωθεί η πληροφορία για το εάν η υπόθεση του παρατραπεζικού ξεπλύματος με τη λίστα των 52.000 καταθετών του εξωτερικού, μπήκε στο αρχείο.

Επιπλέον, σας ζητούσα τα σχετικά έγγραφα με τα οποία διαπιστωνόταν εάν η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ είχε βάλει τις υποθέσεις στο αρχείο, εάν είχε συνταχθεί μηνυτήρια αναφορά από το ΣΔΟΕ καθώς και εάν είχαν γίνει ενέργειες από την Κυβέρνηση προκειμένου να οδηγηθούν οι παραπάνω υποθέσεις στη Δικαιοσύνη.

Το Υπουργείο Οικονομικών επέμεινε στην άρνηση απάντηση επικαλούμενο για μια ακόμα φορά το φορολογικά απόρρητα παρόλο που το άρθρο 133 του Κανονισμού της Βουλής ορίζει ότι: «ο Υπουργός υποχρεούται να μην καταθέσει έγγραφα που αφορούν διπλωματικό ή στρατιωτικό ή σχετικό με την ασφάλεια του Κράτους μυστικό»

Γίνεται κατανοητό ότι τα ονόματα των εταιρειών (ΝΠΙΔ) δεν εμπίπτουν ούτε στα προσωπικά δεδομένα καθώς σύμφωνα με την Αρχή Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα «τα νομικά πρόσωπα δεν έχουν προσωπικό χαρακτήρα» και φυσικά δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις του άρθρου 133 του ΚτΒ.

Θυμίζουμε ότι δεν μπορείτε να επικαλείστε το φορολογικό απόρρητο κατά το δοκούν όταν το Υπουργείο Οικονομικών δημοσιεύει στο διαδίκτυο κάθε χρόνο λίστες φυσικών και νομικών προσώπων με μεγάλα χρέη προς το Δημόσιο.

πηγη 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στον πάγο βάζει η Κομισιόν την ανάπλαση της Πανεπιστημίου

Στον πάγο βάζει η Κομισιόν την ανάπλαση της Πανεπιστημίου με την προβλεπόμενη επέκταση του τράμ στην πλατεία Αιγύπτου και τρια έργα του υπουργείου Υποδομών στο παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας το Βήμα, που επιβεβαιώνει και το Rethink Athens, η Κομισιόν απέστειλε τελεσίγραφο στην Αθήνα απαιτώντας την απένταξη των συγκεκριμένων έργων απο το ΣΕΣ (το νέο ΕΣΠΑ).

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτηθούν «διακοσμητικά έργα» σε μια περίοδο έλλειψης πόρων και ενω εκρεμμεί η ολοκλήρωση των διευρωπαϊκών δικτύων και άλλων έργων μεγαλύτερης σημασίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποδεχθεί την απαίτηση καθώς δεν υπάρχουν εθνικοί πόροι για να καλύψουν το σύνολο της δαπάνης των έργων.
Στην ανακοίωση που εξέδωσε το Rethink Athens, επισημαίνεται ότι η αναπτυξιακή διάσταση της παρέμβασης στην πανεπιστημίου είχε πιστοποιηθεί και στις 33 συνολικά μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από το Ίδρυμα Ωνάση.

Rethink Athens: Με αυτά τα δεδομένα, δημιουργούνται ερωτήματα για τη μη ένταξη του έργου στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι λυπηρό ότι δύο μείζονα, ομόλογα και αλληλοσυμπληρούμενα έργα, δηλαδή η ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου (Rethink Athens) και του Φαληρικού Δέλτα (χώρος παρέμβασης του Ιδρύματος Σ. Νιάρχος), δεν εντάχθηκαν στα συγχρηματοδοτούμενα έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πάντως ήδη στο Φάληρο το μεγαλύτερο κομμάτι του έργου εκτελείται με χρηματοδότηση άνω των 500 εκατ. ευρώ απο το Ιδρυμα Νιάρχος.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!