EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τα βοθρολύματα τραγουδάνε ακόμα

Εφόσον απέκτησαν όλοι στόμα και ομιλούν κρύβοντας την θρασυδειλία τους πίσω από κομματικές και εξουσιαστικές φούστες δεν γίνεται ο αποδέκτης αυτών των βοθρολυμάτων να κάθεται και να τα ανέχεται χωρίς ανταπαντήσεις. Δεν χρειάζεται κανείς ελεύθερος άνθρωπος καμία δημόσια εκπροσώπηση για να επιτεθεί στις κοτρόνες που πετά το κάθε καλοβολεμένο κωθώνι από τα μπαλκόνια των βασιλικών οίκων τόσο των ΜΜΕ όσο και του κοινοβουλίου.

Όταν λοιπόν η εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης, Σοφία Βούλτεψη, απειλεί ότι αν βγει κάποια άλλη κυβέρνηση τα ΑΤΜ των τραπεζών θα κλείσουν δεν θα περιμένουμε τον Σύριζα και τον Πάνο Καμμένο να ανταπαντήσει υποστηρίζοντας ότι τα ΑΤΜ θα παραδίδουν χρήμα. Σοφία Βούλτεψη, στα «τέτοια» μας κι αν κλείσουν τα ΑΤΜ. Και τι έγινε άμα κλείσουν τα ΑΤΜ; Το πολύ-πολύ να πάτε αυτεπάγγελτα όλοι μαζί στο αυτόφωρο και μετά στην φυλακή διότι από το 2011 αυτό που κάνατε ήταν να δώσετε το δικαίωμα στις ιδιωτικές τράπεζες (αφού ιδιωτικοποιήσατε εντελώς και αυτές που ελεγχόταν στα ΔΣ από το κράτος) να έχουν μόνο αυτές το δικαίωμα να δίνουν μισθούς και συντάξεις.

Και τι έγινε άμα κλείσουν οι τράπεζες; Δεν θα δοθούν οι συντάξεις και οι μισθοί; Τολμήστε να το κάνετε αυτό και θα δείτε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος, διότι Σοφία Βούλτεψη, ο μισθός και η σύνταξη δεν είναι παράς της ιδιωτικής τράπεζας αλλά αντίτιμο της εργασίας του κάθε πολίτη που φορολογείται από το ελληνικό κράτος. Τι θα γίνει δηλαδή; Ποιοι θα πάθουν κακό αν κλείσουν οι Τράπεζες; Ποια μερίδα του ελληνικού λαού το έτος 2014 έχει ακόμα πάρε δώσε με την τράπεζα; Συνταξιούχος, εργαζόμενος στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά ακόμα και κατεστραμμένος επιχειρηματίας το μόνο που έχει με την Τράπεζα είναι επιβεβλημένο χρέος και απειλές για κατάσχεση της οικογενειακής του εστίας. Κλείστε τις, λοιπόν. Τι κάθεστε; Κάντε το και παρακολουθείστε τι έχει να γίνει από εκατομμύρια συνταξιούχους και υπαλλήλους που θα στηθούν στην ουρά όχι για την δόση του δανείου που πρέπει να πληρώσουν αλλά για τα δεδουλευμένα τους. Άντε κάντε το, να γελάσουμε.

Δεν την κόβετε την πλάκα με τις Τράπεζες οι μεν της συγκυβέρνησης και με τους «κουμπαράδες» χρηματισμού οι δε της αντιπολίτευσης; Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Βουλή ξυρίζεται. Ένας λαός από κάτω μετράει τα κέρματα να βγάλει την εβδομάδα και αμολάτε από τα έδρανα του κοινοβουλίου τόσα εκατομμύρια πήρες εσύ και τόσα εκατομμύρια πήρε ο άλλος. Στα «τέτοια μας» ποιος πήρε τι και από πού διότι το θέμα μας είναι ότι εμείς όχι μόνο δεν έχουμε δουλειές αλλά μάς τα παίρνετε κιόλας από εκεί που δεν έχουμε. Απειλούνται εκατομμύρια πολιτών με κατασχέσεις και φυλακίσεις για τις μαλακίες που κάνατε 30 χρόνια και εσείς ακόμα γράφετε άθλια ποιηματάκια και τα εκφωνείτε με ύφος Τζώρτζ Κλούνεϊ και Μέριλ Στριπ γιατί σάς παίρνει η κάμερα των καναλιών. Κάνετε κόντρες ποιος θα πει την μεγαλύτερη μ@λακία να την διαδώσουμε σε εφημερίδες, μπλογκ, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

Έχουν ακόμα στόμα και μιλάνε βοθρολύματα τύπου Πάγκαλου λέγοντας ότι οι κομουνιστές σφάζουν. Το λέει αυτός που μεγάλωσε σε έναν σπίτι του οποίου οι τοίχοι ήταν διακοσμημένοι με κεφάλια πολιτικών αντιπάλων του δικτάτορα παππού του, δημοσιογράφων που είχαν στόμα και μιλούσαν αλλά και κομουνιστών. Έλα, Θόδωρε, να σου δείξω τα αιματοβαμμένα αμπελοχώραφά σου! Και πολύ καλά κάνεις να φοβάσαι μία πραγματική αριστερή, δίκαιη κυβέρνηση γιατί εσύ να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις την τιμή να στηθείς σε τοίχο, αλλά να πας δώρο ταξιδάκι στο Κουρδιστάν να σου θυμίσουν την 16η Φεβρουαρίου του 1999 και κάποιον που τον έλεγαν Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Τέτοιες ημέρες που ζούνε οι Κούρδοι αυτές τις εποχές θα ήταν καλό να γελάσει λίγο το χειλάκι τους. Σιγά μη σε έστελναν σε σταλινικό γκουλάγκ να γράφεις ποιήματα και μυθιστορήματα, να τα πουλάς για να κονομήσεις. Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου.

Χαρείτε τον πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά να χαρακτηρίζει το «επίδομα φτώχειας» των 100 ευρώ κατ’ άτομο και 50ευρώ ανά παιδί ως κοινωνική δικαιοσύνη. Βαρέστε παλαμάκια που με καμάρι εγκαινίασε το κατάπτυστο επίδομα αναξιοπρέπειας βάζοντάς του ταμπέλα «κοινωνικό, δίκαιο, δημοκρατικό». Πού είναι ο Χίτλερ να τον φιλήσει σταυρωτά διότι αυτό το ναζιστικό μυαλό δεν το σκέφτηκε τότε όταν έφτιαχνε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Γιατί να βρομίζουμε τα τρένα; Γιατί να χαλάμε πετρέλαιο να τους μεταφέρουμε μέχρι τους φούρνους; Γιατί να πρέπει να τους ντύνουμε με στολές; Γιατί πρέπει να χαλάμε την ζαχαρένια μας για το αν η μιζέρια τους θα γραφεί κάποτε σε φωτογραφίες ντοκουμέντα; Δώσε στα κατώτερα όντα 100 ευρώ το μήνα, κοστολογήστε το παιδί τους στα 50 και σπάσε πλάκα όταν θα σε χειροκροτούνε κιόλας. Θα σε λένε «Σωτήρα» και όχι μακελάρη. Διότι ποια είναι η διαφορά να πεθαίνεις σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης από το να πεθαίνεις σε ένα Νταχάου βοθρολυμάτων με το όνομα Ελλάδα. Γλυτώνεις και τα μεταφορικά!

Παίξτε, λοιπόν, όλοι σας συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι στην παιδική χαρά της Βουλής και των τηλεοπτικών καναλιών. Παίξτε προστατευμένοι και καλυμμένοι από την πραγματική ζωή. Εδώ έξω, στην πραγματική ζωή είναι αλλιώς. Το σώμα μας είναι κολλημένο στην λάσπη των βοθρολύματών σας και τεντωνόμαστε στις μύτες των ποδιών μας να μείνει το στόμα μας αβύθιστο μόνο για έναν λόγο: Γιατί εδώ έξω κάποτε θα σάς ανταμώσουμε.

πηγη
  
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σκανδαλώδης τροπολογία σώζει τα υπερχρεωμένα ταμεία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ !!!

Ακατάσχετο το 40% της κρατικής χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κομμάτων !!!
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΥΠ.ΑΝ. ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ !!!
 
Και σήμερα, μετά την τακτοποίηση των κόκκινων δανείων των συστημικών μπαταχτσήδων των ΜΜΕ, με ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ, τακτοποιήθηκαν και τα κόκκινα δάνεια των πολιτικών μπαταχτσήδων, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ !!!
Την ώρα που η Κυβέρνηση ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ζητά να κατάσχονται οι ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ για την εξόφληση των ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ψηφίζει να είναι 
ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ενώ αυτές είναι ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ως καλύμματα των δανείων τους στις τράπεζες !!! 

                   wpid-20141015050811
 
Διαβάζουμε σήμερα στο Bankingnews :
Ο Γ. Κουτσούκος παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα χρεοκοπημένο κόμμα
Τους εαυτούς τους από τις τράπεζες και την οικονομική κατάρρευση αποφάσισαν να σώσουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, με μια σκανδαλώδη τροπολογία.
 
Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος ενέταξε τροπολογία στο νομοσχέδιο για τη διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων, η οποία προβλέπει ότι ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής επιδότησης που δικαιούνται τα κόμματα θα είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο.
Τη ρύθμιση υπογράφουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης (ΝΔ) και ο Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ).
 
Η προτεινόμενη ρύθμιση διασφαλίζει «ένα ελάχιστο διασφαλισμένο έσοδο στα κόμματα για να εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους», όπως αναφέρει η αιτιολογική έκθεση.
 
Να σημειωθεί ότι ο Γ. Κουτσούκος παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι χρεοκοπημένο, καθώς οι τράπεζες παρακρατούν το 100% της κρατικής επιδότησης του κόμματος.
 
Και όλα αυτά την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε χθες, Τρίτη, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ότι η Ν.Δ. έλαβε το 2013 δάνειο ύψους 14,6 εκατ. ευρώ.
 
Στο θέμα επανήλθε σήμερα με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Αυγή», με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν μόνο για τη Ν.Δ.», στο οποίο σημειώνει ότι πρόκειται για «χτυπητή εξαίρεση» του κόμματος «από το καθεστώς της τρόικας, των μνημονίων και της σκληρής λιτότητας που έχει επιβληθεί στη χώρα».
Στο δημοσίευμα αντέδρασε έντονα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος τόνισε ότι η Ν.Δ. δεν έλαβε ουδέποτε το 2013 δάνειο και έκανε λόγο για επιχείρηση λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αθώοι! Κανείς πολιτικός δεν πήρε μίζα από το 1974 μέχρι σήμερα!

Του Γεράσιμου Λιβιτσάνου

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι το 95% όσων θήτευσαν σε κυβερνητικές θέσεις από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, είναι αδιάφθοροι! Οι υπόλοιποι απλά έκαναν κάποιες μικρές παρατυπίες…

Η συντριπτική πλειοψηφία των πρωθυπουργών, των υπουργών, των υφυπουργών, των γενικών γραμματέων στα υπουργεία και γενικώς των κυβερνητικών αξιωματούχων που μας κυβέρνησαν από το 1974 μέχρι το 2012 δεν διαθέτουν το παραμικρό περιουσιακό στοιχείο με ύποπτη προέλευση. Ούτε χρήματα, ομόλογα, καταθέσεις, εμβάσματα τα οποία δεν μπορούν επαρκώς να εξηγηθούν.

Αυτό μας λέει η …εξονυχιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική Επιτροπή για τα Οικονομικά των Κομμάτων και των Βουλευτών, η οποία θα παρουσιαστεί επισήμως την ερχόμενη εβδομάδα. Μέχρι στιγμής ασφαλέστατες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα 500 περίπου πρόσωπα που εξετάστηκαν, από ειδικό κλιμάκιο ορκωτών λογιστών, μόλις 26 εμφάνισαν «κάποιες μικρές αποκλίσεις» ανάμεσα στις δηλώσεις των «πόθεν έσχες» και στα στοιχεία από τις τραπεζικές τους συναλλαγές, τις εφορίες και τα υποθηκοφυλάκια. Κι από αυτά τα 26 πρόσωπα μόνον «ένα η δύο» έχουν «σοβαρές αποκλισεις». (Να υποθέσουμε οι Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου εφόσον περιλήφθησαν στην έρευνα;)

Προφανώς  η αρμόδια επιτροπή (στην οποία εκτός από τους εκπροσώπους των κομμάτων μετέχουν και ανώτατοι δικαστικοί) ένα πράγμα μπορεί να κάνει: Να ανακηρύξει το πολιτικό σύστημα της χώρας, τα τελευταία 40 χρόνια …πανηγυρικά αθώο!

‘Όλα αυτά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, που έχουν χυθεί τόνοι μελανιού για να καταγγελθούν σκάνδαλα, και χρηματισμοί! Από την «Αγορά του Αιώνα» και το «Σκάνδαλο Κοσκωτά» του παρελθόντος (αυτά μου «επιτρέπει» η ηλικία μου να θυμάμαι) στο Χρηματιστήριο, τα Βατοπέδια, την Siemens και τα υποβρύχια, του παρόντος και του μέλλοντός μας!
Μόνο μία απορία μπορεί να έχει κανείς πλέον: Όλα αυτά τα δισεκατομμύρια (δραχμές ή ευρώ) από τις μίζες, ποιός τα πήρε;

Προφανώς κάποιοι κάτοχοι υπεράκτιων εταιριών ή λογαριασμών σε φορολογικούς-τραπεζικούς παραδείσους. Που, αλίμονο, καμία σχέση δεν έχουν με το πολιτικό μας σύστημα…

πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Μαυρογιαλούροι»… εμπιστοσύνης!

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος 
 
Είπαν ότι η πολιτική τους ισοδυναμεί με τη «σωτηρία» του λαού. Αλλά  οδήγησαν 6,3 εκατομμύρια Έλληνες να ζουν υπό τον ζόφο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού (στοιχεία Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής).
      
Είπαν ότι θα φέρουν «δουλειές» και ότι νοιάζονται για τα νέα παιδιά. Αλλά έριξαν στην ανεργία πάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες, οι Έλληνες για να βρουν στην ήλιο μοίρα μεταναστεύουν με ρυθμούς ανάλογους της δεκαετίας του ’50  και σήμερα στην Ελλάδα 7 στους 10 νέους είναι άνεργοι (στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ).
      
Είπαν ότι θα μοίραζαν «ανάπτυξη» στους εργαζόμενους. Αλλά στους μόνους που μοίρασαν - έναν πακτωλό που ξεπερνά τα 250 δισ. ευρώ - ήταν στους τραπεζίτες.
      
Είπαν ότι εκπροσωπούν τα συμφέροντα της μικρομεσαίας τάξης. Αλλά είναι αυτοί που έστειλαν στον γκρεμό και στο «λουκέτο» 215.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις (στοιχεία ΓΣΕΒΕΕ – Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων).
      
Είπαν  ότι θα μείωναν το χρέος. Αλλά πήραν το χρέος από το 125% του ΑΕΠ και το πήγαν στο 175% του ΑΕΠ.
      
Είπαν ότι θα έφερναν το φως από την άκρη του τούνελ. Αλλά το μόνο που έφεραν ήταν το σκοτάδι, ήταν τα χαράτσια της ΔΕΗ, ήταν οι διακοπές ρεύματος σε πάνω από 1.000 οικογένειες κάθε μέρα.
      
Είπαν ότι «δεν θα γίνουμε Αργεντινή». Αλλά μας έφτασαν «η Ελλάδα να συγκαταλέγεται στην ομάδα χωρών με την μεγαλύτερη φτώχεια και να προηγείται της Ισπανίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας» (στοιχεία Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής). 
      
Είπαν ότι χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε τρόφιμα και καύσιμα. Αλλά μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα των συσσιτίων και κατάφεραν μόνο μέσα στο 2013 πάνω από 700.000 νοικοκυριά να κόψουν την κεντρική θέρμανση από τα σπίτια τους γιατί δεν είχαν να πληρώσουν για πετρέλαιο θέρμανσης, κατάφεραν από το τραπέζι του 40% των Ελλήνων να λείπουν ακόμα και τα βασικά είδη διατροφής (στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ).
       
Είπαν πως ήθελαν να μειώσουν τα ελλείμματα των 27 δισ. ευρώ. Αλλά αυτό ήταν το πρόσχημα μιας άνευ προηγουμένου λεηλασίας καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Στουρνάρας τα δημοσιονομικά μέτρα που επέβαλαν στον λαό ήταν ύψους 63 δισ. ευρώ, δηλαδή υπερδιπλάσια («Καθημερινή», 10/1/2014).
      
Είπαν ότι η φοροληστεία ήταν έκτακτη. Αλλά μονιμοποίησαν τα χαράτσια, ξεσπιτώνουν τους ανθρώπους μέσω του ΕΝΦΙΑ και έφτασαν να εξαπολύουν φορογιουρούσι ακόμα και εναντίον των… κουπονιών σε είδος.
      
Είπαν ότι θα έφεραν φορολογική δικαιοσύνη. Αλλά έκαναν πινγκ – πονγκ με τη λίστα Λαγκάρντ», παίζουν τις κουμπάρες με τη φορολόγηση των «οφ σορ» και μετέτρεψαν σε «οικειοθελή» την φορολόγηση των εφοπλιστών.
      
Είπαν πως με την πολιτική τους ήθελαν να εξασφαλίσουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Αλλά έριξαν τους μισθούς στα Τάρταρα των 400 – 500 ευρώ και τις συντάξεις στον Καιάδα των 200- 300 ευρώ.
      
Είπαν ότι η πολιτική τους συνιστά εμπέδωση της Δημοκρατίας. Αλλά εκείνο που εμπεδώθηκε επί των ημερών τους ήταν οι «Μπαλτάκοι», οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και ο ιδεολογικός οχετός της «θεωρίας των δυο άκρων».
      
Είπαν με περίσσιο θράσος ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε» και πρόσθεσαν με υποκρισία χιλίων πιθήκων ότι «όλοι μαζί θα πληρώσουμε». Αλλά:
  • Ενώ ο λαός πληρώνει, καταστρέφεται, λεηλατείται, το 2014 - στην Ελλάδα των άστεγων και των μαγκαλιών - οι «Κροίσοι» αυξήθηκαν από 9 σε 11 και η περιουσία τους από τα 16 δισ. δολάρια στα 18 δισ. δολάρια.
  • Ενώ ο λαός ισοπεδώθηκε και φτωχοποιήθηκε, η Ελλάδα έχει αναδειχτεί «η χώρα με τον δεύτερο αυξανόμενο πληθυσμό πολυεκατομμυριούχων στην Ευρώπη» (στοιχεία της «Wealth-Χ»). 
Ενώ ο λαός γονάτισε και τα παιδιά του λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία, η Ελλάδα μετατράπηκε σε υπόδειγμα της ταξικής βαρβαρότητας και των αβυσσαλέων κοινωνικών ανισοτήτων:
  • Από τη μια τα εκατομμύρια των αποκλεισμένων και από την άλλη οι 559 Έλληνες «Κροίσοι» με περιουσία 76 δισ. δολάρια, που ξεπερνά το 40% ολόκληρου του ΑΕΠ της χώρας.
  • Από τη μια τα εκατομμύρια των καταχρεωμένων ειλώτων κι από την άλλη τα κεφάλαια 140 δισ. ευρώ ελληνικών συμφερόντων που είναι «παρκαρισμένα» στο εξωτερικό (στοιχεία «Wealth-X» και UBS, «Βήμα» 24/08/2014)  
Είπαν ότι «δεν» θα έφερναν ποτέ το ΔΝΤ. Αλλά το έφεραν μετά βαΐων και κλάδων. Είπαν ότι «δεν» συμφωνούσαν με τα  Μνημόνια. Αλλά τα ψήφισαν,  τα υπέγραψαν και τα εφάρμοσαν αφού πρώτα μάλιστα τα ανακήρυξαν και «ελληνικής ιδιοκτησίας».
      
Είπαν και έκλισαν χίλιες φορές τις λέξεις «πατρίδα» και «πατριωτισμός». Αλλά είναι αυτοί που μετέτρεψαν την πατρίδα σε λίστα ξεπουλήματος μέσω ΤΑΥΠΕΔ, είναι αυτοί που ψήφισαν και εφαρμόζουν δανειακές συμβάσεις που θέτουν την Ελλάδα υπό το αγγλικό δίκαιο και καταργούν την ασυλία των περιουσιακών της στοιχείων έναντι δανειστών, κερδοσκόπων και τοκογλύφων. 
Αυτοί είναι που τώρα «διώχνουν» το ΔΝΤ και που τάχα «σκίζουν τα Μνημόνια». Οι ίδιοι που όπως ομολογούν στο Προσχέδιο του Προϋπολογισμού που μόλις την περασμένη Δευτέρα κατέθεσαν, τα Μνημόνια θα τα εφαρμόζουν στον αιώνα τον άπαντα.
      
Αυτοί είναι που ενόψει εκλογών – και κατόπιν «μαυρογιαλούρικης» συνεννόησης με τον Σόιμπλε, την Λαγκάρντ, την Μέρκελ και τον Ντράγκι - τον σφαγιασμό του λαού δεν θα τον αποκαλούν Μνημόνια ή τροΐκανή επιτήρηση, αλλά θα τον βαφτίσουν… «ευρωενωσιακή εποπτεία» και «διμερή επιτήρηση».
      
Αυτοί είναι που «διώχνουν» την τρόικα (Κομισιόν, ΕΚΤ, ΔΝΤ) για να συνεχίσουν την ίδια δουλειά με την Κομισιόν και την ΕΚΤ. Δηλαδή με τα δυο από τα τρία μέρη της τρόικας! 
   
Κυρίες και κύριοι: Τέτοιο ρεσιτάλ πολιτικής απάτης από τέτοιο απίθανο πολιτικό σινάφι, που καμώνεται ως μέγα επίτευγμα ότι τα τρία μέρη της τρόικας τα έκανε δύο, έχουμε να το δούμε από εκείνο το «φεύγουν οι βάσεις που μένουν»… 
   
Κυρίες και κύριοι: Αυτοί που τόσα χρόνια είπαν όσα είπαν και που διέπραξαν όσα διέπραξαν, είναι οι ίδιοι που για να εξασφαλίσουν λίγο ακόμα χρόνο στις καρέκλες της εξουσίας, τους είδαμε να μαζεύονται την Παρασκευή στην Βουλή και να ανταλλάσουν μεταξύ τους όρκους πίστης. Αυτοί είναι που αφού δεν βρήκαν κανέναν άλλον να τους εμπιστεύεται αποφάσισαν να ψηφίσουν ότι εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τους εαυτούς τους. Το ερώτημα ελπίζουμε να αποδειχτεί ρητορικό: Εσείς τους εμπιστεύεστε;
  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η κοροϊδία είναι ο ατμός των μικρών ψυχών

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Τελικά είναι αγνώμων ο Ελληνικός λαός... Στις 12 Οκτωβρίου 1944, την ημέρα που απελευθερώθηκε η Αθήνα, μαζεύτηκαν χιλιάδες κόσμου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για να τιμήσουν όσους είχαν πέσει νεκροί στη διάρκεια του πολέμου και της Κατοχής. Kαι την ίδια ημέρα το 2014 που απελευθερωνόμαστε πια από το ΔΝΤ να μην κουνιέται φύλλο; Ούτε ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να πάει στον Άγνωστο Στρατιώτη για να τιμήσει την «απελευθέρωση» της Ελλάδας, όχι μόνον της Αθήνας; Και αν ο λαός αυτός είναι αγνώμων, ευτυχώς που υπάρχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ολιγαρχών που τιμούν δεόντως την «επιτυχία» που τελικά βλέπει μόνον ο κ. Σαμαράς. A, και οι συγκυβερνώντες, μαζί με τα κολλητάρια τους. Τι νομίζετε τυχαία είπε ο Ουμπέρτο Έκο ότι «Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση»… Κάτι ήξερε παραπάνω…

Ο λαός το μόνο που θα κάνει κάποια ημέρα είναι ότι θα τιμήσει τα θύματα της λιτότητας που μας επέβαλαν οι δανειστές μας μαζί με τους ντόπιους πρόθυμους συνεργάτες τους. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν πολλά πράγματα. Αλλά δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η ώρα γιατί δεν έχουμε τελειώσει με τα θύματα… Θα υπάρξουν και άλλα πολλά! Γιατί ασχέτως των όσων ανακοινώνουν με πανηγυρικό τόνο τόσο ο κύριος Σαμαράς όσο και οι υπουργοί του ούτε η λιτότητα θα τελειώσει σύντομα, ούτε το μνημόνιο θα φύγει, ούτε το ΔΝΤ, ούτε τίποτα άλλο. Το βλέπουμε στις δηλώσεις όλων των Ευρωπαίων ή άλλων αξιωματούχων… Και αν γίνει κάτι, θα αντικατασταθεί από κάτι άλλο. Εν ολίγοις, απλά θα αλλάξει ρούχα ο «Μανωλιός»… Επί της ουσίας όλοι μας θα συνεχίσουμε να βράζουμε στο καζάνι της λιτότητας.

Η συγκυβέρνηση εφαρμόζει το απόφθεγμα ότι «στην πολιτική είναι ανώφελο να κοιτάς πιο μακριά από δυο βδομάδες»… Και ποιος το έχει πει αυτό; Ο Άγγλος πολιτικός Τζόζεφ Τσάμπερλαιν, που μεταξύ άλλων ήταν και υπουργός αποικιών της Μεγάλης Βρετανίας. Ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για την περίπτωση μας, γιατί και εδώ αποικία έχουμε γίνει… Όχι της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά των δανειστών.

Έλα όμως που όλοι οι άλλοι έχουν ξεχάσει το μέλλον έστω και το άμεσο; Γιατί; Μα γιατί ο λαός έχει εξαθλιωθεί. Όταν διαβάζει κανείς ότι η ΕΛΣΤΑΤ «τους», η ανεξάρτητη αυτή αρχή η οποία κατηγορείται και για μαγείρεμα στοιχείων προκειμένου να μπούμε στο μνημόνιο , δίνει στοιχεία που μόνο ΣΟΚ προκαλούν για την φτώχεια στην Ελλάδα τότε για ποιο μέλλον να μιλήσουμε;

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αφορούν το 2012 και όχι το 2013. Σε κίνδυνο φτώχειας βρίσκεται το 23,1% του πληθυσμού, ήτοι περίπου 2,6 εκατομμύρια πολίτες, και σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι άστεγοι, οι τρόφιμοι ιδρυμάτων, οι Ρομά και οικονομικοί μετανάστες! Εδώ δε υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια. Ότι το «κατώφλι» της φτώχειας έπεσε από τα 5.708 ευρώ στα 5.023 ευρώ που σημαίνει ότι αν είχε παραμείνει στα 5.708 ευρώ τότε το ποσοστό της φτώχειας θα ήταν 44,30%!!! Και αυτό είναι μόνον ένα μέρος των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνει την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Αυτά δεν τα βλέπει κανένας από αυτούς τους άθλιους πολιτικούς που βομβαρδίζουν με περισσό θράσος τον κόσμο με τα παραμύθια της Χαλιμάς για απεμπλοκή από Μνημόνια, ΔΝΤ, κλπ; Δεν έχουν ίχνος τουλάχιστον τσίπας επάνω τους;

Και τι να κάνουν; Πρώτα από όλα μπορούν να παραιτηθούν. Να ζητήσουν συγνώμη από τον Ελληνικό λαό και να πάνε μόνοι τους στον πολιτικό αγύριστο. Αλλά ποιοι να παραιτηθούν; Εδώ δεν παραιτείται ο κ. Γιακουμάτος, μάλλον γιατί δεν έχει έρθει το τέλος του χρόνου, λόγω των αυξήσεων που έχουν καταγραφεί σε βασικά είδη διατροφής… Εδώ έχουν το θράσος να μας μιλάνε για τους ΕΝΦΙΑ, για την αλλαγή στις αντικειμενικές αξίες, ότι θα αλλάξουν το τεκμήριο στην αγορά κατοικίας και δεν θα χρησιμοποιείται πια η αντικειμενική αξία αλλά η εμπορική!!! Αυτοί βεβαίως φορολογούν και κατάσχουν τα σπίτια με όποια αξία γουστάρουν… Τι να πει κανείς;

Η συγκυβέρνηση είναι πολύ απασχολημένη όμως με άλλα θέματα... Με την πείνα του λαού θα ασχοληθεί; Πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας... Πρέπει να διασωθεί... Πρέπει να αποφύγει τις εκλογές με κάθε κόστος… Για αυτό και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη! Γνωμοδοτήσεις ΤΟΥ συνταγματολόγου, που κατά σύμπτωση είναι και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός εξωτερικών, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, εμπνευστής της Ελιάς, της Δημοκρατικής Παράταξης, της ψήφου εμπιστοσύνης, για το πόσες ψήφοι αρκούν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας μια και η μισή κοινοβουλευτική δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένη… Φυσικά εννοείται ότι αυτό θα ισχύει στην περίπτωση που δεν θα τους δοθεί άδεια από την δικαιοσύνη να πάνε να ψηφίσουν… Αλλά λέτε ο κ. Βενιζέλος να ξέρει τίποτα περισσότερο από εμάς τους υπολοίπους; ΄Η απλά διαισθάνεται ότι δεν θα ψηφίσουν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ;

Κάποιος κακοήθης, ξέρετε από αυτούς που λένε ότι μαζεύονται χρήματα για να έχουν κάποιοι κίνητρο να ψηφίσουν για Πρόεδρο, θα μπορούσε να πει ότι και βουλευτές που είχαν/έχουν ήδη εκκρεμότητες με το ΣΔΟΕ (πχ κκ Καπερνάρος, Χαϊκάλης κλπ), την δικαιοσύνη (πχ κ. Καμμένος για την υπόθεση Πάχτα), ή με οτιδήποτε άλλο, θα μπορούσαν έτσι να «βοηθηθούν» στο να σκεφθούν πολύ καλά τι θα ψηφίσουν… Αλλά γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα; Έχουν γίνει ποτέ, ακόμη και στην πρόσφατη ιστορία; Έχουμε ακούσει ποτέ να λέει πχ επιχειρηματίας ότι του κόστισε λιγότερο να ρίξει την κυβέρνηση από το να πληρώσει πρόστιμα κλπ; Ποτέ των ποτών!!!

Οι μικρόψυχοι πολιτικοί θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν για όσο διάστημα τους επιτρέπει ο λαός… Για όσο διάστημα η αντιπολίτευση τους αφήνει μη καταγγέλοντας με ονόματα ότι σάπιο έχει γίνει και γίνεται ακόμη…

Και ας θυμηθούμε όλοι τα σοφά λόγια του Αισώπου: Το κακό που απ' την αρχή δεν τιμωρείται, μεγαλώνει πιο πολύ

Το πόσο μένει να το δούμε!!!

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Άγριο ξύλο στο Σερβία – Αλβανία! (βιντεο&φωτό)

Ένα απίστευτο στιγμιότυπο έλαβε χώρα στον αγώνα ανάμεσα στην Σερβία και την Αλβανία, προκαλώντας την διακοπή του αγώνα. Ένταση στις κερκίδες.

Ήταν το 42ο λεπτό του αγώνα στο Βελιγράδι όταν ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2016, με τον λόγο να είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι!






        alba1

Συγκεκριμένα, ένα αεροπλανάκι με σημαία της Αλβανίας πέρασε πάνω από το γήπεδο, με τον Στέφαν Μίτροβιτς να το κατεβάζει και να δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσει η ένταση τόσο ανάμεσα στους παίκτες, όσο και στις κερκίδες, όπου οι Σέρβοι φίλαθλοι συγκρούστηκαν με την αστυνομία.

       alba2

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Σερβία και Αλβανία έχουν μεγάλη αντιπαλότητα, στα όρια του μίσους, που εκτείνεται στο μακρινό 1999 και τον πόλεμο στο Κόσοβο.

        alba3

       

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Euro 2016: Ήττα σοκ της Εθνικής μας με 2-0 από την Βόρεια Ιρλανδία

Ήττα σοκ για την Εθνική Ελλάδας στο «Καραϊσκάκη» από τη Βόρεια Ιρλανδία με 0-2 για τα προκριματικά του Euro 2016.

Μετά και το νέο ατυχές αποτέλεσμα η εθνική μας έχει μόλις 1 βαθμό, με δυο ήττες και μάλιστα συνεχόμενες στην έδρα της και μια ισοπαλία, στα τρία πρώτα παιχνίδια του 6ου ομίλου.

Η συνέχεια για την εθνική μας , με στόχο την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δυσκολεύει εξαιρετικά. Η Ελλάδα θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν στα επόμενα επτά παιχνίδια προκειμένου να βρεθεί στη Γαλλία.

Για την ιστορία , τα γκολ για τους Βορειοιρλανδούς που σημείωσαν την Τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, πέτυχαν ο Γουόρντ στο 9΄ και ο και Λάφερτι στο 51΄.

Στους άλλους αγώνες του ομίλου Ν. Φερόε – Ουγγαρία 0-1 και Φινλανδία – Ρουμανία 0-2.

Η βαθμολογία (μετά από τρεις αγωνιστικές)

1. Β. Ιρλανδία: 9
2. Ρουμανία: 7
3. Φινλανδία: 4
4. Ουγγαρία: 4
5. Ελλάδα: 1
6. Ν. Φερόε 0


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΥΤΟΙ είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ- Δηλαδή να ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ οι Γερμανικές ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

Τα “ΟΧΙ” αφορούν τη βροντερή άρνηση “ελλήνων” ευροβολεμένων στις Γερμανικές αποζημιώσεις εξαργυρώνοντας έτσι τη θεσούλα τους και τον μισθουλάκο τους

ΣΥΡΙΖΑ (ΝΑΙ)
Μανώλης Γλέζος, Σοφία Σακοράφα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γιώργος Κατρούγκαλος, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος

ΝΔ (ΟΧΙ)
Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος, Θοδωρής Ζαγοράκης

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΝΑΙ)
Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης, Γιώργος Επιτήδειος

ΕΛΙΑ (ΟΧΙ)
Εύα Καϊλή, Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΟΤΑΜΙ (ΟΧΙ)
Γιώργος Γραμματικάκης, Μιλτιάδης Κύρκος

ΚΚΕ (ΝΑΙ)
Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος

ΑΝΕΛ (ΝΑΙ)
Νότης Μαριάς

Τα “ΟΧΙ” αφορούν τη βροντερή άρνηση “ελλήνων” ευροβολεμένων στις Γερμανικές αποζημιώσεις εξαργυρώνοντας έτσι τη θεσούλα τους και τον μισθουλάκο τους…

Δεν ακούσατε τίποτα στα media…ε;….

Τα “ΝΑΙ” είναι αυτοί που ψηφίσαν υπέρ της πρότασης να δοθούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις…
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ;;;…ε ψάξτε το!!! έτσι για να ξέρετε τι θα κάνετε – όταν έρθει η ώρα – όπως έσφαξαν οι Γερμαναράδες τα Δίστομα τα Καλάβρυτα τα Κεράσοβα…

Όπως εκτέλεσαν κατοίκους και έκαψαν ανθρώπους και σπίτια στη Πηγή, στην Αδέλη, στο Λουτρό, στο Παλαιοχώρι, στα Σαχτούρια, στο Μαγαρικάρι, στο Μονοδέντρι, στη Κερκίνη, στους Ρόγους, τη Σούρτζα και Βραϊλα, στο Καρπενήσι, στη Κάψη, στη Φραγκίστα, στο Μικρό και Μεγάλο Χωριό, στη Μακρακώμη, στον Αγ. Βλάσση και… ὧν οὐκ ἔστιν ἀριθμός, ὧν οὐκ ἔστιν τέλος…

Έτσι… και για να ξέρετε ποιοι έστειλαν εκεί αυτούς που ψηφίσαν κατά της Πατρίδας…

Για να μην ξεχάσετε ποτέ τους άθλιους ψηφοφόρους τους!

Γιατί όλοι “αυτοί”, δεν θα υπήρχαν χωρίς την άθλια ψήφο των παραπληγικών τους…

Που έστησαν τις κάλπες τους πάνω στις στάχτες των Ελλήνων Πατριωτών!

Χάρης Καφετζόπουλος

πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!