EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το «τέλειο έγκλημα» του αφανισμού του Ελληνισμού και το αληθινό μας χρέος

Οργάνωσαν το «τέλειο έγκλημα» και νιώθουμε φοβισμένοι, ηττημένοι, εγκλωβισμένοι στη μαυρίλα, τα αδιέξοδα που τα ΜΜ «Ε» μας δείχνουν ; 

Ξεχνάμε ότι τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει- και πολύ περισσότερο σήμερα, που οι επιστημονικές αποδείξεις και τα πειράματα αποδεικνύουν ότι τα «θαύματα» είναι τόσο ζωντανά όσο ποτέ άλλοτε. Και το πιο μεγάλο «θαύμα» είναι η διάσωση του Ελληνισμού ανά τους αιώνες, παρά και ενάντια σε «φυσικούς» ή ιστορικούς νόμους. Και τώρα θα δεχτούμε τον αφανισμό μας ως «ανίκανοι», «αχρείοι» και δειλοί ραγιάδες, υποκύπτοντας στη «λογική» των υπανθρώπων;

Τώρα που οι διάφοροι Τούρκογλου ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου, προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα, η «κρίση» δείχνει την αληθινή της στόχευση, που είναι ο αφανισμός του Ελληνισμού. Κι ο άλλος Ιούδας της «πολιτικής» αγυρτείας ,ο Αναστασιάδης , συνομιλεί με τους σφαγείς του νησιού, που ονοματίζουν τους Έλληνες της Κύπρου «κατοχική δύναμη».

Φαίνεται λοιπόν ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το «τέλειο έγκλημα», καθώς μέσα από το «έργο» αυτό της ολοκληρωτικής φρίκης θα συναισθανθούμε επιτέλους πόσο «κοντά ποδάρια» έχει το ψέμα κι η απάτη, που παίρνει διάφορες μορφές και πρόσημα αριστεροδέξια, για να ξεγελάσει και πάλι ή να εφησυχάσει τους αδαείς. Απλά όλοι και όλα θα αποκαλυφτούν μπρος στα μάτια μας και θα δούμε επιτέλους ότι η «καρδιά» του δράματος ,που επιφυλάσσουν μνημονιακοί και μη της Βολής-σε Ελλάδα και Κύπρο -είναι η εθνική προδοσία-μειοδοσία. Ο αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε-όσοι έχουμε ακόμα τον κοινό νου-είναι εθνικοαπελευθερωτικός. Είναι αγώνας ύπαρξης της οικογένειάς μας, της πατρίδας μας ,είναι αγώνας «υπέρ βωμών κι εστιών»-όσο «γραφικό» κι αν ακούγεται -και δε χωράνε πια σε αυτόν ημίμετρα ή αναβολή ,αλλά μόνο λαική ενότητα κι απόφαση.

Την ώρα που η Τουρκία καταρρέει οικονομικά και αυτοδιαλύεται κι οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή μας-κι όχι μόνο-είναι προ των πυλών ,οι παράνομες «κυβερνήσεις» των εθελόδουλων της Ελλάδας και της Κύπρου προσφέρουν «γη και ύδωρ». Οι όποιες επιμέρους προσεγγίσεις της ίδιας πραγματικότητας ,τα όποια ψευτοδιλήμματα κι οι ιδεοληψίες δεν ωφελούν σε τίποτα πια μπροστά στην απειλή αφανισμού μας.

Οι σύγχρονοι οικονομικοί δολοφόνοι βρήκαν ορθάνοιχτες τις πόρτες του πιο ξιπασμένου και ξεπουλημένου καθεστώτος ,αυτού της Ελλάδας, που χρόνια υπηρέτησε «προστάτες» κι «εταίρους». Τώρα παίζουν την τελευταία τους παρτίδα του θανάτου της ελληνικής Ιδέας, του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού , που θέωσε την ανθρώπινη φύση, που γνώρισε τα μυστικά της ύπαρξης εδώ κι αιώνες. Τώρα αυτός περίτρανα δικαιώνεται από τις Φυσικές επιστήμες , που επιβεβαιώνει με αποδείξεις και πειράματα την πνευματική παρακαταθήκη των προσωκρατικών, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Πυθαγόρα, του Δημόκριτου και τόσων άλλων ποιητών και φιλοσόφων. Αυτοί οι Έλληνες σοφοί κι όσοι ανά τους αιώνες εμπνεύστηκαν και διέσωσαν τον ελληνικό τρόπο του σκέπτεσθαι κι αισθάνεσθαι, σήμερα είναι οι μόνοι που «μιλάνε» τη γλώσσα της α-λήθειας και είναι «συμπαραστάτες» και φάροι στον αγώνα που δίνουμε κάποιοι «γραφικοί», που μιλάμε για αρχές κι ελευθερία, για να ξαναγεννηθεί το πνευματικό φως στον τόπο που φανερώθηκε.

Μέσα στους στίχους του Ομήρου αποκαλύπτεται η α-λήθεια. Την «Ιθάκη» μας θα τη βρούμε και πάλι ,αν το ταξίδι του Οδυσσέα και τα αχνάρια του ακολουθήσουμε. Αγώνας με τα θηρία, τις μάγισσες, τους Κύκλωπες, τους ίδιους τους θεούς, που εμπόδισαν το νόστο. Λίγη μνήμη-εν-θύμιση, λίγο ηθικό κόντρα στη λήθη χρειαζόμαστε… για να φωνάξουμε μαζί το, ή «ταν ή επί τας», όσοι είμαστε Έλληνες στην ψυχή. Τίποτε άλλο πια δε χρειάζεται για την από το να βρεθούμε όλοι ενωμένοι στο κοινό μετερίζι της εθνικής και κοινωνικής μας απελευθέρωσης από το καθεστώς της υποτέλειας .

Το πνευματικό θαύμα της αρχαιότητας ήταν συλλογικό κι όχι προσωπικό-προσωπικά «θαύματα» δεν υπάρχουν -αφού η α-λήθεια είναι αποτέλεσμα σύνθεσης -κι ένα τέτοιο συλλογικό «θαύμα» αφύπνισης μόνο μπορεί και σήμερα να μας σώσει.

Οι «μνηστήρες» θα έχουν το τέλος, που τους «αξίζει», γιατί έρχεται πάντα η τελική ώρα της κάθαρσης. Η ιστορική ανταπόδοση για έναν λαό που τον ατίμωσαν, τον βίασαν ,τον δολοφόνησαν πολλάκις με πονηριά και «μαεστρία»-και μέσω της παιδείας-είναι νομοτέλεια, που κανείς δεν μπορεί να αναιρέσει. Εξάλλου πάντα η «μαγιά» του Ελληνισμού με έναν τρόπο «μαγικό» έμενε για να διεκδικήσει την τιμή, την αξιοπρέπεια και τον χαμένο «παράδεισο», που στερήθηκε. Αν θεωρείτε «γραφικά» ή ουτοπικά αυτά που διαβάζετε, θυμηθείτε πόσο «τρελό» ακουγόταν ότι θα μας «δημεύσουν τη γη ,τα σπίτια μας, την περιουσία μας» …κι όμως αυτά τ’ αδιανόητα μέχρι χθες συμβαίνουν.

Δε χρειάζεται να πιστεύεις σε προφητείες, ξόρκια και προσευχές, για να κατανοήσεις το χρέος σου. Δε χρειάζεται να είσαι σοφός για να δεις ότι η μυθολογία του φόβου για το τέλος του 2012,οι θεωρίες συνομωσίας κι όλες οι αθλιότητες περί ανόδου του φασισμού παγκοσμίως, περί ερπετοειδών ,Νεφελίμ και άλλων τινων ανοησιών είναι τα πανούργα «όπλα» του εχθρού. Κατάφεραν με όλα αυτά να κερδίσουν χρόνο, για να δεχτούμε τον αφανισμό μας ως τη μόνη «λύση» που μας «αξίζει», αφού μας φυλάκισαν στο φρικτό τέλμα της ενοχής, του φόβου, της ηττοπάθειας, της αυταπάτης, της απάθειας, στη «σταθερότητα» του θανάτου.

Η Κύπρος θα δώσει την πρώτη «σφαίρα» στη «φούσκα» στον εικονικό κόσμο που μας πλασάρουν τα ΜΜ «Ε» τους. Κι όταν όλη η αλήθεια θα λάμψει, δεν τους σώζει τίποτα, γι’ αυτό και τρέμουν. Η βοή «θεού»(βοήθεια) φτάνει στις ελληνικές καρδιές, για να σημάνει τη λύτρωση, γιατί η επανάσταση συνείδησης ήδη συμβαίνει κι η συλλογική μας μνήμη θα το κάνει το «θαύμα». Το «δυστύχημα» γι’ αυτούς είναι ότι η ίδια η ζωή όλα τα ξεκαθαρίζει και καταρρέουν πια με πάταγο, γελοιοποιούμενοι μέχρις εσχάτων.

Οι έχοντες σώας τας φρένας μπορούν να δουν το τέλος της τραγωδίας, και τη βέβαιη νίκη του λαού μας, φτάνει το χρέος της απελευθέρωσης της προγονικής μας γης, το χρέος της ανάστασης ,της ελπίδας να το επωμιστούμε οι άνθρωποι που γνωρίζουμε τι θα πει αγώνας για αξιοπρέπεια και τιμή-με όση δύναμη μπορεί ο καθείς να καταβάλλει γι’ αυτό. Τίποτα πιο ψευδές από τη δική τους «αλήθεια», κι όποιος ακόμα τους ακούει ή ελπίζει(;) στη «σωτηρία» αναθέτοντας τη ζωή του σε κομματικούς εγκάθετους, ας αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα παιδιά του και στην πατρίδα κι ας πράξει αναλόγως.

Έλλη Διαμαντοπούλου
πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο πρωθυπουργος που ξεπέρασε σε γιούχα το “ευχαριστώ τους Αμερικανούς”…


Το “ευχαριστώ στον Πρετεντέρη” βέβαια ηταν απλως κωμικό. 

         



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Φράκαρε το TAXIS και οι Εφορίες – 80.000 προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ

Καταιγισμός προσφυγών από πολίτες που ακόμα βρίσκουν λάθη στο εκκαθαριστικό ή θεωρούν τον φόρο αντισυνταγματικό – Από τα μέσα Οκτωβρίου θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων

Την περασμένη εβδομάδα οι προσφυγές δεν ξεπερνούσαν τις 50.000, αλλά η μαζική κινητοποίηση των οργανώσεων ιδιοκτητών και καταναλωτών και οι δημόσιες παρεμβάσεις κατά της συνταγματικότητας του νόμου από τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων, δημιουργούν κύμα αντιδράσεων και προσφυγών.

Στο μεταξύ η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε την Πέμπτη και τα τελευταία εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ σε πολίτες οι οποίοι ενώ έχουν κάποια περιουσία δεν θα πληρώσουν γιατί ο φόρος που εκκαθαρίστηκε είναι κάτω από το μη εισπράξιμο όριο των 5 ευρώ, είτε γιατί δεν διαθέτουν κανένα ακίνητο, είτε γιατί έχουν εντοπιστεί σοβαρά λάθη στο Έντυπο Ε9 και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει εκκαθάριση φόρου.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμα του το «tovima.gr» παράλληλα στο σύστημα Taxis είναι αναρτημένο πλέον το σύνολο των εκκαθαριστικών που ξεπερνούν τα 7.000.000 εκατομμύρια.

Σημειώνεται ότι βάσει νόμου, φόρος ΕΝΦΙΑ κάτω από 5 ευρώ δεν εισπράττεται , ενώ φορολογούμενοι χωρίς καθόλου ακίνητη περιουσία. μπορούν να τυπώσουν μηδενικό εκκαθαριστικό μέσω του Taxis χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης.

Όσον αφορά στους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν εντοπιστεί να έχουν κάνει σοβαρά λάθη στο Ε9 και εξ αυτού του λόγου δεν μπορεί να γίνει η εκκαθάριση του φόρου για κάποιο ή για το σύνολο των περιουσιακών τους στοιχείων, η εφορία δεν έχει υπολογίσει το φόρο για το συγκεκριμένο ακίνητο και το εκκαθαριστικό περιλαμβάνει ειδοποίηση ότι ο φορολογούμενος θα πρέπει να συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία του Ε9 ώστε το ακίνητο να θεωρείται δηλωμένο.

Αυτό θα μπορέσει να το κάνει μόλις ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων δηλαδή από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2014.

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αντί να ντρέπεστε ζητάτε και μπράβο, που μας «σώσατε» και μας «σώζετε» με την Εσχάτη Προδοσία υποδούλωσης της Ελλάδας..

Την ομιλία του κ. Σαμαρά στη βουλή, που στόχο πλην των άλλων, είχε να κάνει τους βουλευτές του, αντί να έχουν τύψεις για τη καταστροφή του Ελληνισμού να αισθάνονται «υπερήφανοι», θα την αναλύσουμε σύντομα παράγραφο προς παράγραφο.

Περίπου όμως είπε ο κ. Σαμαράς, διανθίζοντας την ομιλία του με τα λαϊκίστικα ανάξια για τη σοβαρότητα του αξιώματος ενός πρωθυπουργού της Ελλάδας μάγκικα αστειάκια του.

Ουσιαστικά δηλαδή ο κ. Σαμαράς, είπε χθες στην ομιλία του:

· Παρόλο ότι σας έχω εξοντώσει εδώ και χρόνια, ζητώ.

· Να μην παραιτηθώ τώρα και να εξαντλήσω τη θητεία μου.

· Να μην τεθεί θέμα προέδρου δημοκρατίας.

· Ώστε να έχω καιρό, με ένα σωρό προεκλογικές «αλήθειες», ως και στις προηγούμενες εκλογές, και με προεκλογικές ψευτοπαροχές, να υφαρπάσω και στις επόμενες εκλογές τη ψήφο του λαού.

· Για να συνεχίσω την εξόντωση σας, με τις «αναδιαρθρώσεις» – ξεπουλήματα.

· Και μας ξεφούρνισε ένα σωρό «αλήθειες», επικαλούμενος ως είπε «σοβαρούς» ξένους.

Θυμηθείτε τους «σοβαρούς», δικούς μας και ξένους, που επικαλέστηκε ο κ. Σαμαράς για να μας πείσει για τα «κατορθώματα» του, Γκαιμπελικά, ακριβώς ως το περιέγραψε η ειδικός στο θέμα κ. Βούλτεψη. Κάθε χρόνο, η ανάπτυξη προβλέπεται… του χρόνου !
 
       

Του έγραψαν επίσης να διαβάσει την πλέον γελοία «αναδιάρθρωση» που ακούστηκε ποτέ: Ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός σώζει την Ιταλία, κόβοντας τις συνδικαλιστικές άδειες των συνδικαλιστών!!!!!!!.

Χαρακτηριστικό και αυτό, δείγμα της «ποιότητας» της ομιλίας του πρωθυπουργού των Ζαππείων και της σε βίντεο ως ηθοποιός τρομοκράτησης του Ελληνισμού με τους ετέρους δύο «σωτήρες» μας, κατά τον Απόστολο Κακλαμάνη

     

 Που ειλικρινά θλίψη προκάλεσαν οι γελοιότητες του κ. Απόστολου Κακλαμάνη.

 · Που ξέχασε τις ποδιές όπου κρυβόταν το 2009 ο Παπακωνσταντίνου.

· Που ξέχασε τη μεθόδευση καταστροφής της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον ΓΑΠ του (τα spreads των αγορών που γνώριζαν καλά την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, ήταν 300 μονάδες όταν ανέλαβε ο εφιάλτης ΓΑΠ του και τα ανέβασε μετά το Καστελλόριζο σε χιλιάδες μονάδες).

 · Και μίλησε για ιεραποστολικό έργο σωτηρίας μας και όχι για Εσχάτη Προδοσία που έγινε.

 · Με μεθοδευμένη υποδούλωση και καταστροφής της Ελλάδας.

 · We need a global financial government and we need it fast, 
 
        

κύριε Κακλαμάνη που ξεπεράσατε σε Γκαιμπελισμό, ακόμα και τον κ. Σαμαρά. Αν και δείχνετε άριστα στη μνήμη σας θυμηθείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες της Εσχάτης Προδοσίας που έγινε με την είσοδο μας στα μνημόνια. Ντροπή σας και λόγω της ηλικίας κ. Κακλαμάνη, που επιπλέον από τα πρώτα έδρανα της βουλής, χειροκροτούσατε ως παιδάκι μανιωδώς τα τελευταία χρόνια τον εφιάλτη ΓΑΠ, όταν «έσωζε» την Ελλάδα.

Και αντί να ντρέπεστε ζητάτε και μπράβο, που μας «σώσατε» και μας «σώζετε» με την Εσχάτη Προδοσία υποδούλωσης της Ελλάδας, που μεθοδευμένα έγινε. Ευριπίδης Μπίλλης

 Hellasforce

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ” ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Το άρθρο 1 παρ. 2 του Συντάγματος της Ελλάδος αναφέρει:«Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή 
κυριαρχία». Στο ίδιο άρθρο, παράγραφος 3 αναφέρεται: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».

Και το Σύνταγμα της Ελλάδος ορίζει στο άρθρο 44 παράγραφος 2: «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα….Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών….».

Για την Ιστορία να αναφέρουμε πως στην πατρίδα μας μέχρι σήμερα από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους το 1831, έχουν διενεργηθεί όλα και όλα επτά δημοψηφίσματα. Από τα επτά αυτά δημοψηφίσματα στις έξι περιπτώσεις το ερώτημα σχετιζόταν με το πολίτευμα (βασιλευόμενη ή αβασίλευτη δημοκρατία). Το τελευταίο δημοψήφισμα πραγματοποιήθηκε το 1974 μετά την πτώση της δικτατορίας, στις 8 Δεκεμβρίου από την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με ερώτημα τη μορφή του πολιτεύματος.

Όπως, εύλογα διαπιστώνουμε με μια πρώτη ματιά, ο Ελληνικός λαός δεν είναι ούτε κυρίαρχος, ούτε βεβαίως οι εξουσίες πηγάζουν από αυτόν. Γιατί, πως είναι δυνατόν να πιστέψει ένας έστω Έλληνας πως από το 1831 μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κανένα μα κανένα σημαντικό ζήτημα που να ταλανίζει και να απασχολεί το Ελληνικό Έθνος και για το οποίο θα έπρεπε να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός, όπως ορίζει το Σύνταγμα; Πως είναι δυνατόν να πιστέψουμε πως το μόνο πρόβλημα που απασχολούσε ετούτο εδώ το Έθνος ήταν η βασιλευόμενη ή αβασίλευτη δημοκρατία; Και πιο συγκεκριμένα επί των ημερών μας! Δεν συντελέστηκαν τα τελευταία 40 χρόνια κοσμογονικές αλλαγές στην ζωή των Ελλήνων; Δεν έπρεπε να ερωτηθεί ο κυρίαρχος λαός για την είσοδό μας στην ΕΕ, που ξεκίνησε αρχικά ως ΕΕ των Εθνών και στην πορεία μεταλλάχτηκε ως η ΕΕ των Διεθνών τοκογλύφων-δανειστών; Δεν έπρεπε να ερωτηθεί για την είσοδο της χώρας στην Ευρωζώνη και της αποδοχής του ευρώ; Δεν έπρεπε να ερωτηθεί ο κυρίαρχος λαός για την υπαγωγή της χώρας μας στην τρόικα (ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ); Διά μέσω όλων των παραπάνω εγκληματικών πολιτικών αστοχιών χωρίς την έγκριση του λαού μας δεν δημιουργήθηκαν σήμερα αυτά τα τεράστια δημοσιονομικά προβλήματα που έχουν ως αποτέλεσμα να συντελείται μια πρωτόγνωρη στα Παγκόσμια χρονικά Γενοκτονία του λαού μας;
Επιπρόσθετα, δεν υπάρχουν κοινωνικά ζητήματα στην Ελληνική κοινωνία και για τα οποία θα έπρεπε να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα όπως ορίζει το Σύνταγμα; Το ζήτημα της αθρόας λαθρομετανάστευσης, που επί δεκαετίες μαστίζει την κοινωνία μας, δεν είναι ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να τεθεί της απόφασης του Ελληνικού λαού;

Άλλωστε, αυτή η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ποτέ και από καμία κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, δεν αντιμετωπίστηκε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα ενώ ταυτόχρονα υποδείχτηκε από όλες μια περίεργη ανοχή. Με αλλόφρονες και νεοταξικές πολιτικές, «άνοιξαν τα σύνορα» μετατρέποντας την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι και επέτρεψαν να εισέλθουν στην χώρα κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς κριτήρια εισόδου. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλοι οι πολιτικοί των κομμάτων τους αποκαλούσαν και τους αποδέχονταν – αρκετοί ακόμη και σήμερα – ως «οικονομικούς μετανάστες» πιστεύοντας πως η είσοδός τους στη χώρα θα προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της οικονομίας μας, παραγνωρίζοντας τον ελλοχεύοντα κίνδυνο της πληθυσμιακής τους αύξησης. Έτσι, συνειδητά εθελοτυφλούσαν μπροστά στο καθημερινώς διογκούμενο πρόβλημα και σήμερα αυτό το τεράστιο Εθνικό  ζήτημα έχει φτάσει στην κορύφωσή του και σε όλους τους Έλληνες έχει δημιουργήσει ανασφάλεια και φόβο που σαν θηλιά σφίγγει το λαιμό τους.

Ωστόσο, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο. Είναι ένα καρκίνωμα που κατατρώγει τις σάρκες όλης της Ευρώπης. Αντίθετα όμως, με την Ελλάδα και τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι με προεκλογικά ψεύδη υφαρπάζουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, παραβιάζοντας ταυτόχρονα θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος, σε άλλες χώρες η άποψη του πολίτη είναι θεμελιώδες θεώρημα.

Έτσι, στην Ελβετία διενεργήθηκε δημοψήφισμα υπέρ της πρότασης να επιβληθούν περιορισμοί στη μετανάστευση και να γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση των συμφωνιών ανάμεσα στην Ελβετική Συνομοσπονδία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτήηπρωτοβουλία, είχε ονομαστεί «Σταματήστε τη μαζική μετανάστευση» και την πρότασή της την είχε υποβάλει το ακροδεξιό Ελβετικό Λαϊκό Κόμμα (SVP), με την επιχειρηματολογία της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας, της υποβάθμισης της ζωής των πολιτών σε πολλές, κυρίως βιομηχανικές πόλεις και της άποψης πως οι μετανάστες διαβρώνουν τον Αλπικό πολιτισμό της χώρας. Υπέρ αυτής της πρότασης τάχθηκε το 50,3% των Ελβετών εκλογέων παρακάμπτοντας το γεγονός πως η χώρα τους, παρ΄ότι δεν είναι μέλος της ΕΕ, είχε δεσμευθεί με βάση τη θεμελιώδη ελευθερία της ελεύθερης κίνησης προσώπων προς και από την ΕΕ. Αυτή η συμφωνία ΕΕ και Ελβετίας είχε τεθεί σε εφαρμογή μόλις 12 χρόνια πριν και πλέον, ενδέχεται να πλήξει σοβαρά την ελβετική οικονομία, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από ξένους εργαζόμενους και έτσι θα θέσει υπό αμφισβήτηση το νομικό πλαίσιο που διέπει την παραμονή και την εργασία τους εκεί. Επιπλέον, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ενδεχομένως να προκαλέσει μεγάλη ρήξη στις σχέσεις και το καθεστώς των πολυάριθμων πολυεθνικών εταιρειών και οι οποίες έχουν έδρα την Ελβετία. Επίσης, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αναμένεται να πλήξει αρκετά τις σχέσεις ΕΕ και Ελβετίας. Ήδη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «λυπάται πολύ» για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και ότι θα «εξετάσει τις συνέπειες της πρωτοβουλίας στο σύνολο των σχέσεών τους».
Πάντως, παρά τις άνευ προηγουμένου αντιδράσεις της ΕΕ, η Ελβετική κυβέρνηση αναφέρει πως αυτό το αποτέλεσμα είναι δεσμευτικό για την κυβέρνηση, γεγονός που σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να εντάξει όσα προβλέπει το δημοψήφισμα στη νομοθεσία της χώρας.

Θα πρέπει επίσης, να σημειωθεί πως αυτό καθ΄ αυτό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι μια άνευ ορίων νίκη του ακροδεξιού σχηματισμού, του κόμματος SVP και του αρχηγού του Τόνι Μπρούνερ, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε: «Πρόκειται για μια στροφή στην πολιτική μας όσον αφορά την μετανάστευση». Επιπρόσθετα, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αποτελεί παταγώδη ήττα των κομμάτων του «Συνταγματικού Τόξου», κατά τω ελληνικότερον, από τη στιγμή που όλα τα κόμματα καλούσαν τους εκλογείς να ψηφίσουν υπέρ του «όχι». Ο αρχηγός δε, του Ελβετικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Κριστιάν Λεβρά, είπε χαρακτηριστικά ό,τι το κόμμα του «ηττήθηκε» και αυτό είναι «πολύ άσχημο».

Συνοψίζοντας, διαπιστώνουμε τις τεράστιες διαφορές μεταξύ δυο κρατών. Της «Δημοκρατικής» Ελλάδος και της «ακροδεξιάς» Ελβετίας. Στην Ελλάδα καταπατείται  ασύστολα το Σύνταγμα, ο λαός είναι κυρίαρχος κατ΄ ευφημισμό και για το θέμα της αθρόας λαθρομετανάστευσης δεν υπάρχει καν σκέψη για δημοψήφισμα. Αντίθετα στην Ελβετία, η οποία το 2011 κατατάχθηκε ως η πλουσιότερη κατά κεφαλή χώρα στον κόσμο, διενεργεί δημοψήφισμα παρ΄ ότι χρειάζεται εργατικά χέρια μεταναστών και παρ΄ ότι ο αριθμός αυτών είναι κατά πολύ ολιγότερος των λαθρομεταναστών της πατρίδος μας. Στην Ελλάδα το ακροδεξιό κόμμα είναι στη φυλακή, ενώ στην Ελβετία το αντίστοιχο κόμμα, επιβάλλει τη διενέργεια δημοψηφισμάτων και οι μεν πολίτες τους επιβραβεύουν με την ψήφο τους, η δε κυβέρνηση αποδέχεται και υλοποιεί Συνταγματικά το αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, να επισημάνω πως οι εδώ αχρείοι και τυχάρπαστοι κυβερνώντες πολιτικάντηδες, αντί να παραδειγματιστούν από την Ελβετία, ενοχλήθηκαν σφόδρα και έτσι, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν ως ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, εκφράζουν τη λύπη τους για την πρωτοβουλία «ενάντια στη μαζική μετανάστευση» και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Τονίζοντας ιδιαίτερα πως«η εισαγωγή ποσοστώσεων στη μετανάστευση των πολιτών της ΕΕ αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας των προσώπων, μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ελβετικής Ομοσπονδίας, όπως αυτή περιγράφεται, στη σχετική διμερή συμφωνία που βρίσκεται σε ισχύ και η οποία αποτελεί κύριο παράγοντα, για την αρμονική ανάπτυξη των σχέσεών μας».


πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η “πρόθυμη” βουλευτής της ΔΗΜΑΡ έχτισε πολυτελές οικογενειακό ξενοδοχείο. Λογικό να επιλέγει “σταθερότητα”.

Η κυρία Νικη Φούντα, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που δήλωσε πως ενδέχεται να ψηφίσει προεδρο δημοκρατιας ανοίγοντας έτσι τον δρόμο των προθύμων, εχει κάθε λογο να επιθυμεί “σταθερότητα”.
 

Η κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου της, ολοκληρώθηκε πρόσφατα και κόστισε εκατοντάδες χιλιαδες ευρώ.
 

Ειναι λογικό λοιπόν, με τόσες υποχρεώσεις π.χ. προς τις τραπεζες να μην θέλει να δει την χωρα να μπαίνει σε περιπέτειες. Άλλωστε η ΔΗΜΑΡ δεν ειναι κάποιο “περιπετειωδες” κομμα. Αν δεν υπήρχαν και τέτοιες επενδύσεις στελεχών, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθει “κώμα”.
Πληροφορίες του Ολυμπια λένε πως και ο επόμενος πρόθυμος βουλευτής ειναι και αυτός ξενοδόχος με πολλές υποχρεώσεις προς τις τραπεζες.







πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στο τσίρκο της κατοχικής Βουλής…

Τελείωσαν και οι νέες, το ίδιο με τις προηγούμενες, θορυβώδεις, πληκτικές και ανιαρές παραστάσεις και κοκορομαχίες του τσίρκου της κατοχικής Βουλής, γύρω από την ψήφο εμπιστοσύνης…
 

Όλο αυτό το θέατρο των κοκορομαχιών που παίζεται, κάθε τόσο, στη Βουλή δεν προσβάλλει απλώς βάναυσα τη νοημοσύνη μας, αλλά ανανεώνει και τη νομιμοποίηση της κατοχικής Βουλής…

Και το χειρότερο, καλλιεργεί τη θανάσιμη αυταπάτη ότι από αυτό το κατοχικό «εργαλείο» του 4ου Ράιχ, τη Βουλή (απλό διακοσμητικό ντεκόρ), θα έρθει η απελευθέρωσή μας από το 4ο Ράιχ: Ο εκλογικός κρετινισμός σε παράκρουση…

Ο ΣΥΡΙΖΑ
πρωτοστατεί σε εκλογικό κρετινισμό, σε θεσμικό φορμαλισμό και θεσμολαγνεία…

Από την πρώτη μέρα της συζήτησης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (η …αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ), έδωσε το στίγμα του εκλογικού φορμαλισμού και της θεσμολαγνείας:

«Είναι προσβολή της Βουλής, είναι θεσμική παρεκτροπή. Αυτό που γίνεται από τον κύριο Σαμαρά είναι πρωτοφανές και υποβαθμίζει και εκμηδενίζει τον ρόλο της Βουλής…»!!!

Βασιλικότεροι του Βασιλέως οι συριζαίοι. Εδώ (στη βουλή) η κυβερνητική συμμορία νομιμοποιεί όλα τα πραξικοπήματά της και προωθεί ΟΛΑ τα «συμβόλαια θανάτου» του 4ου Ράιχ και οι συριζαίοι, όπως και το ΚΚΕ, συνεχίζουν να παραμένουν μέσα σ’ αυτό το «Συνδικάτο του Εγκλήματος» και να παραδίδουν μαθήματα περί «προσβολής» της βουλής και «θεσμικής παρεκτροπής»…

Όταν έχεις μετατραπεί σε φανατικό στυλοβάτη των καθεστωτικών θεσμών, σε βασικό υποστύλωμα της κατοχικής βουλής και σε εκλογικό έμπορο, τότε δεν έχεις καμιά σχέση με την Αριστερά: Αυτό είναι το αλφάβητο της Αριστεράς…

Δεν αποτελεί, συνεπώς, καμία έκπληξη ότι αυτή η «αριστερά» έχει κόψει κάθε νήμα με τους εξωκοινοβουλευτικούς αγώνες: Ούτε τους θέλει, αλλά ούτε και μπορεί πλέον να τους αναπτύξει στοιχειωδώς για να τους εμπορευτεί εκλογικά…

Πάνω σ’ αυτά θα επανέλθουμε. Εδώ θα αναδείξουμε κάποια κεντρικά πολιτικά χαρακτηριστικά της θεατρικής συζήτησης στη βουλή.

Πρώτο και κυρίαρχο: Το ασύστολο, επαρμένο και φρενοβλαβές ψεύδος της κυβερνητικής συμμορίας.

Θα το παρακάμψουμε αυτό διότι πλέον αυτό το ψεύδος των δωσίλογων ανδρεικέλων έχει καταντήσει πληκτική, καθημερινή ρουτίνα (αναλυμένη διεξοδικά) και το κυριότερο: Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην το αντιλαμβάνεται και να μην εξοργίζεται με την κυβερνητική κοροϊδία.

Δεύτερο χαρακτηριστικό: Η κυβερνητική συμμορία σε ρόλο αντιπολίτευσης.

Οι κοκορομάχοι της κυβερνητικής συμμορίας κτυπούσαν το ΣΥΡΙΖΑ, σαν να ήταν αυτός κυβέρνηση. Ομολογούσαν δηλαδή με τη στάση τους και τα λόγια τους την ΠΤΩΣΗ τους και την κυβερνητική αντικατάστασή τους από το ΣΥΡΙΖΑ.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Αυτή η κυβέρνηση, μέσα στην αποσύνθεσή της και τους σπασμούς τής πτώσης της, αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό «σύμμαχο» και προπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς περιμένει. Δουλεύει η κυβερνητική συμμορία γι αυτόν…

Τρίτο χαρακτηριστικό: Η ανυπόφορη κινδυνολογία…

Επακόλουθο των προηγούμενων είναι η γνωστή συνταγή της Δεξιάς και ακροδεξιάς: Η ασύστολη κινδυνολογία.


Μέχρι πρόξενος πολιτικών ανωμαλιών κατηγορήθηκε ΣΥΡΙΖΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ που νομιμοποιεί όλες τις πραξικοπηματικές ανωμαλίες, τα «συμβόλαια θανάτου» και την κατοχική βουλή του 4ου Ράιχ και της εγκληματικής κυβερνητικής συμμορίας…


Τέταρτο χαρακτηριστικό: Η πολιτική των «ίσων αποστάσεων» του ΚΚΕ.


Η ηγεσία του ΚΚΕ, όχι μόνο δεν θέτει στην ημερησία διάταξη την πτώση της κυβερνητικής συμμορίας, αλλά την στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση και ξετσίπωτα, μέσω του τεχνάσματος των «ίσων αποστάσεων», που εξισώνει την κυβερνητική συμμορία με το ΣΥΡΙΖΑ…

«Τι Πλαστήρας τι Παπάγος», λοιπόν. Τι ΣΥΡΙΖΑ τι κυβερνητική συμμορία!!!

Με αυτά τα απλοϊκά σχήματα η ηγεσία του ΚΚΕ επιχειρεί να καλύψει την άθλια στήριξή του στην κυβέρνηση του 4ου Ράιχ, την ολοκληρωτική ενσωμάτωσή του στο κατοχικό καθεστώς και την πτωματική του ακινησία…

Γι αυτό το πτώμα (ΚΚΕ) είναι προτιμότερο να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ, να παραμένουμε στον ΤΑΦΟ και να διαιωνίζεται η δολοφονική συμμορία της δεξιάς-ακροδεξιάς, από το να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να υπάρξουν πολιτικές τρικυμίες, κινήσεις και ανατροπές καταστάσεων και αυταπατών…

Τελευταίο χαρακτηριστικό: Οι «αριστεροί» Καρατζαφέρηδες («λαγοί»).

Οι παραστάσεις αυτού του τσίρκου της Βουλής ανέδειξαν και τους νέους «λαγούς» των «νταβάδων»: Τους «αριστερούς» Καρατζαφέρηδες, αυτούς που «πλάσαραν» τη γνωστή, χιλιοειπωμένη συνταγή της «εθνικής συναίνεσης», στην παραλλαγή της «κυβέρνησης ειδικού σκοπού» μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ…

Ο νέος «αριστερός» Καρατζαφέρης («λαγός»): Σπύρος Λυκούδης…

Τώρα αρχίζει να φωτίζεται πιο καθαρά ο ρόλος του και ο δρόμος του…

Έπεσε, λοιπόν, και ο σπόρος της «κυβέρνησης ειδικού σκοπού» που θα ξεπλύνει ΟΛΑ τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των δωσίλογων ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ…

Θα δούμε και θα ζήσουμε πολλά ακόμα όσο παραμένουν τα πολιτικά μας πράγματα ΑΚΙΝΗΤΑ, με κυρίαρχο στοιχείο τον εκλογικό μας κρετινισμό: Τις εκλογικές ψευδαισθήσεις…
  


πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Καταργούνται τα όρια ηλικίας στη μετάταξη υπαλλήλων

Με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του, ο Συνήγορος του Πολίτη πέτυχε να απαλείψει το όριο ηλικίας, που έθεσε το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, για μετάταξη διοικητικών υπαλλήλων.
Ειδικότερα, ο Συνήγορος πληροφορήθηκε την ανακοίνωση- πρόσκληση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ) για μετάταξη διοικητικών υπαλλήλων, η οποία έθετε ανώτατο όριο ηλικίας (εν προκειμένω τα 40 χρόνια) μεταξύ των προσόντων που απαιτούνταν για την κάλυψη των θέσεων που είχαν προκηρυχθεί.

Ο Συνήγορος παρενέβη αυτεπάγγελτα, ως φορέας προώθησης της αρχής της ίσης μεταχείρισης στις περιπτώσεις που αυτή παραβιάζεται από δημόσιες υπηρεσίες (ν. 3304/2005) και απηύθυνε έγγραφο στο ΝΕΕ.

Με έγγραφό του επισήμανε ότι η διακριτική μεταχείριση εις βάρος προσώπων, μεταξύ άλλων, λόγω ηλικίας, έχει απαγορευτεί στον τομέα της απασχόλησης και της εργασίας, σύμφωνα µε την αρχή της απαγόρευσης των διακρίσεων και ότι, τυχόν διακριτική μεταχείριση λόγω ηλικίας δικαιολογείται μόνον όταν πληρούνται συγκεκριμένες, αυστηρές προϋποθέσεις.

Το ΝΕΕ, ανταποκρίθηκε θετικά στο έγγραφο του Συνηγόρου και ανακάλεσε την επίμαχη ανακοίνωση, διακόπτοντας τη σχετική διαδικασία και εξέδωσε νέα ανακοίνωση χωρίς να θέτει κανέναν ηλικιακό περιορισμό.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του δήμου Αθηναίων θα προχωρήσει η αστυνομία την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, λόγω διεξαγωγής αγώνα Δρόμου - εκδήλωση, με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ 2014».

Όπως ανακοινώθηκε, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 16.00΄- 20.00΄, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς περιοχής δήμου Αθηναίων, ως εξής:

- Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Συγγρού, στο τμήμα τής μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

- Λ. Βασ. Σοφίας:

Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ξενίας στο ρεύμα ανόδου και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Κων/νου στο ρεύμα καθόδου και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαλκοκονδύλη και Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος  και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Β. Γεωργίου Α’, σε όλο το μήκος της.

Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Αθαν. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Καλλιρρόης προς Συγγρού.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αμαλίας.

Ριζάρη, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.

Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λ. Βασ. Κων/νου.

Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρρόης και της Λ. Βασ. Όλγας, ρεύμα ανόδου προς Λ. Βασ. Κων/νου και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο,

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Επίσης, θα απαγορευθεί η στάθμευση των οχημάτων, κατά τις ώρες 06.00΄- 20.00΄, στη Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της στο  ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αμαλίας. Πηγή: radio1d.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!