EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Βίντεο σοκ από την σφοδρή σύγκρουση του Μπιανκί

Ένα 24ωρο μετά το ατύχημα του Ζουλ Μπιανκί κατά τη διάρκεια του ιαπωνικού Grand Prix στη Σουζούκα, διέρρευσε στο διαδίκτυο το πρώτο βίντεο που καταγράφει τη σφοδρή σύγκρουση της Marussia με το γερανό.

Ο 25χρονος Γάλλος οδηγός υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ωστόσο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την πορεία της υγείας του αφού η οικογένειά του ζήτησε να μην δημοσιοποιηθούν στοιχεία μέχρι να δώσουν το οκ.

Το σοκαριστικό βίντεο όπως το κατέγραψε θεατής με τη κάμερά του και το ανέβασε στο Vine:…


     

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κακουργηματικές διώξεις σε δύο για τα Ολυμπιακά Ακίνητα

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη με διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα θα βρεθούν οι υπεύθυνοι για τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της εταιρίας «Ολυμπιακά Ακίνητα» Κωνσταντίνο Ματάλα, ο οποίος κατηγορείται για κακουργηματική απιστία, ενώ για τον διάδοχό του Διονύση Σταμετίνη, ο οποίος είναι νυν βουλευτής της ΝΔ, διαβιβάστηκε δικογραφία στη Βουλή, προκειμένου να αρθεί η ασυλία του.

Από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι οι υπεύθυνοι της εταιρίας, στην οποία πέρασαν όλες οι εγκαταστάσεις, πλην του ΟΑΚΑ, φέρονται να μην μερίμνησαν ως όφειλαν για την μεταολυμπιακή τους χρήση.

Η «Ολυμπιακά Ακίνητα», φέρεται ότι, παρά τις δεσμευτικές υποχρεώσεις που είχε αναλάβει, ούτε την υποδομή απέκτησε ως εταιρία, ούτε τη στελέχωση που θα της παρείχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη συντήρηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τον μάτιασαν τον Αβραμόπουλο – Το απρόοπτο με την σαμπάνια (βίντεο)

Ένα απρόοπτο ακολούθησε την έκπληξη του Πολεμικού Ναυτικού, που έχρισε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο νονό του νεότευκτου υποβρυχίου «Πιπίνος» στον Σκαραμαγκά και θα έπρεπε να ρίξει αυτός την σαμπάνια.

Όμως την πρώτη φορά η σαμπάνια γλίστρησε και έπεσε μαλακά και δεν έσπασε.
Έτσι χρειάστηκε να την ρίξει και δεύτερη φορά.

Η έκπληξη έγκειται στο γεγονός ότι σύμφωνα με την ναυτική παράδοση την σαμπάνια την ρίχνει γυναίκα.

Εκτός από την συγκεκριμένη περίπτωση μόνο μία φορά στο παρελθόν νονός ανέλαβε πάλι άντρας.
Λέτε να τον μάτιασαν για αυτό;

       

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο Τζων Χόλντρεν, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τζων Χόλντρεν, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού  στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας “ξεκάνουν” πριν την ώρα μας.

Όταν ο Τζων Χόλντρεν, ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας “ξεκάνουν” πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη, σημειώνει το volcanotimes.com.

Ο κύριος αυτός ζητάει άδειες για γεννήσεις (!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος! Και περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο. για αυτούς που λένε συνομωσιολογίες γραφικότητες ,,,

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

      

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!