EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Βορίδης: Λιγότερες εξετάσεις στη Γερμανία. Οι Έλληνες αρρωσταίνουν συχνότερα;

«Μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί κάνουμε περισσότερες αξονικές τομογραφίες συγκριτικά με τη Γερμανία;», ανέφερε ο Μάκης Βορίδης, υπεραμυνόμενος των περικοπών στις προληπτικές εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ.

«Τι συμβαίνει; 

Αρρωσταίνουν συχνότερα οι Έλληνες;», διερωτήθηκε.

«Το 2012 πληρώσαμε 370 εκατ. ευρώ για διαγνωστικές δαπάνες, το 2013 500 εκατ. ευρώ, το 2014 θα φτάναμε τα 650 εκατ. ευρώ χωρίς την παρέμβαση του υπουργείου... Τι συμβαίνει; Αρρωσταίνουν συχνότερα οι Έλληνες; Μπορεί να εξηγήσει γιατί κάνουμε πέντε φορές περισσότερες αξονικές τομογραφίες συγκριτικά με τη Γερμανία;» δήλωσε μιλώντας στον Σκάι. 

«Στόχος του ΕΟΠΥΥ είναι να προστατεύσει τα συμφέροντα των ασφαλισμένων... στόχος είναι να κληθεί ο γιατρός να διευκρινίσει γιατί δεν ακολούθησε τις κατευθυντήριες οδηγίες. Όταν ο γιατρός φεύγει από το παραδεδεγμένο από την επιστημονική κοινότητα, μπορεί να φύγει, αλλά πρέπει να εξηγήσει γιατί», σημείωσε, προσθέτοντας ότι στόχος του υπουργείου είναι να πάμε σε κλινικό έλεγχο των εξετάσεων σε πραγματικό χρόνο.

tvxs.gr
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εάν «αυτό» είναι δημοκρατία, τότε κάτι συμβαίνει…

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία δεν θα συζητούσαμε σήμερα ποιός λόγος εφευρέθηκε και δόθηκε εντολή να μην μεταδοθεί η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Δεν θα είχαν παραιτηθεί μόνο ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ αλλά από ντροπή ή ευθιξία το μισό τουλάχιστον υπουργικό συμβούλιο

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία  οι βουλευτές της συγκυβέρνησης δεν θα συμμετείχαν στην όπερα μπούφα που παίχτηκε για τον ΕΝΦΙΑ, την μια μέρα βρίζοντας με εκφράσεις που και οι αθυρόστομοι δε μπορούν να μεταφέρουν και την επόμενη δεχόταν με ανακούφιση την αντικατάστασή τους για να ψηφιστεί ένας νόμος που τους έφερε στο σημείο να βρίζουν ενώ, άλλοι, επικαλούνταν ότι «πέθανε η γιαγιά τους», όπως οι μαθητές για…
να γλυτώσουν κάποιο εξεταστήριο τεστ

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία
η κυβέρνηση δεν θα έπαιζε τον «πορτοφολά» συντάσσοντας απίθανα νομοσχέδια για να ξεζουμίσει τον κοσμάκη την ώρα που υποθέσεις όπως αυτή της λίστας Λαγκάρντ αλλά και μερικών ακόμη σχετικών λιστών προκαλούν παράταση της κατάστασης αμνησίας στις αρμόδιες υπηρεσίες (κατόπιν εντολών και η αμνησία;)

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία
Ο υπουργός οικονομικών δεν θα απευθυνόταν σε έναν γερμανό εντεταλμένο να του λύσει το πρόβλημα με τους 505 έλληνες κατόχους καταθέσεων στην Ελβετία ύψους 60 δις ευρώ ήτοι το 30% του ΑΕΠ της χώρας οι οποίοι μάλιστα εν μέσω γενικευμένης δυστυχίας αύξησαν το εισόδημά τους κατά 20% το 2013

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία
δεν θα τολμούσε να το σκεφτεί καν, άλλος γερμανός εντεταλμένος, που ζητάει από τους δήμους της χώρας στοιχεία, μεγέθους και ποιότητας πλήρους απογραφής, κι αυτό να θεωρείται σχεδόν φυσιολογικό

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία
τη στιγμή που βγήκαν στο φως τα πρώτα κιόλας στοιχεία και καταγγελίες για τις φορολογικές παραβάσεις γερμανικών εταιρειών θα έπρεπε να έχουν κινηθεί οι υπηρεσίες και να είχαν κιόλας δοθεί οι πρώτες απαντήσεις, μην πω απολογίες, και διαταραχθεί η «δημοκρατική» διαδικασία

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία
δεν θα συντασσόταν νομοσχέδιο με τον εμφατικό τίτλο «αντιρατσιστικό» το οποίο απλώς διώκει κάθε αντίθετη από την επίσημη ιστορική γνώμη

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία
δεν θα ιδιωτικοποιούνταν η υγεία και «ανίδεοι» υπουργοί δεν θα διατείνονταν ότι αυτό είναι καλό για την… δημόσια υγεία

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία
μήνες τώρα δεν θα διωκόταν και δεν θα δέρνονταν γυναίκες καθαρίστριες, δεν θα είχαν ληστευθεί οι μικροομολογιούχοι και δεν θα δέρονταν επίσης, δεν θα καθυβριζόταν οι σχολικοί φύλακες και δεν θα οδηγούνταν στα δικαστήρια για παρακώλυση συγκοινωνιών, δεν θα είχαν απολυθεί καθηγητές από συγκεκριμένες ειδικότητες για να ανοίξουν δουλειές σχολαρχών…

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία
δεν θα είχαν δεχθεί τέτοια επίθεση οι φτωχοί του τόπου σε σημείο να κατηγορούνται και για το προπατορικό αμάρτημα. Δεν θα έφταναν ο κυνισμός, ο αμοραλισμός, ο τσαρλατανισμός και το ψέμα στο σημείο να αντικαθιστούν την πραγματικότητα

Εάν Αυτό είναι δημοκρατία
δεν θα είχε αδιέξοδα λέγανε παλιά οι σημερινοί συγκυβερνώντες και κανένα αστείο για να περνάει η ώρα

skeftomasteellhnika.blogspot.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ? ΒΙΝΤΕΟ

Αντιθέτως, λίγες μέρες μετά την προβολή του βίντεο στο διαδίκτυο, ο Άρης Χατζηστεφάνου απολύθηκε απ’τον τηλεοπτικό σταθμο που εργαζόταν…

Για να σωθεί ένα κράτος από τους οικονομικούς δολοφόνους – δανειστές δεν χρειάζεται γνώση αλλά πατριωτισμό. Και όταν βλέπουμε τι ακριβώς έκανε ο ηγέτης του Equador, Ραφαέλ Κορέα για την χώρα του, το μόνο που σκεφτόμαστε για τους δικούς μας είναι ευκόλως νοούμενο (έλλειψη πατριωτισμού).

Αν αλλάξετε τις λέξεις Εκουαδόρ με Ελλάδα ή Κύπρο στο βίντεο, θα δείτε πως όλα είναι ίδια. Τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του «χρέους» είναι πανομοιότυπα με εκείνα του Ισημερινού. Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί και στη Ελλάδα ο ανάλογος Ραφαέλ Κορέα και να εξορίσει τους ξένους δανειστές που εξαθλιώνουν τους Έλληνες, αρπάζοντας τη δημόσια και την ιδιωτική τους περιουσία, με την υποστήριξη πάντα των ανίκανων που ελέγχουν το σύστημα και νυχθημερόν προπαγανδίζουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

      

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!
Αυτό που δεν τολμά να κάνει στην Ελλάδα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, το κάνει πράξη το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών,  με την οποία οι ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ διεκδικούν ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 95.000 ευρώ ο καθένας !!!

 
Κλικ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
Οι τράπεζες της Ουγγαρίας θα πρέπει να καταβάλουν αποζημιώσεις, ύψους περίπου €3,2 δισεκατομμυρίων, σε δανειολήπτες που έχουν πληγεί από προηγούμενες σημαντικές αυξήσεις επιτοκίων επί των δανείων τους, σύμφωνα με την προτεινόμενη νέα νομοθεσία που κατατέθηκε την Παρασκευή στο Κοινοβούλιο.
 
«Ο τραπεζικός τομέας της Ουγγαρίας θα πρέπει να επιστρέψει ένα 1.000 δισεκατομμύρια φιορίνια (€3,20 δισεκατομμύρια) σε οικογένειες», δήλωσε ο Antal Rogan, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Fidesz.
 
Το νέο νομοσχέδιο – που αναμένεται να γίνει νόμος σε δύο εβδομάδες – προνοεί την απαγόρευση στις εμπορικές τράπεζες να προχωρήσουν σε αύξηση των επιτοκίων δανεισμού, στα τέλη ή στα έξοδα κάθε υφιστάμενου δανείου μέχρι τις 30 Απριλίου του 2016, είπε ο κ. Rogan.
 
Επιπλέον, τα ποσοστά αποπληρωμής των δανείων θα πρέπει να υπολογιστούν εκ νέου, κάτι που σημαίνει ότι κατά μέσο όρο οι δανειολήπτες των περίπου 400 τραπεζών της Ουγγαρίας θα πληρώσουν από 25% μέχρι 30% λιγότερα, σύμφωνα με τον βουλευτή.
 
Μερικές από τις αποζημιώσεις που θα δοθούν από τις τράπεζες σχετίζονται με δάνεια που έγιναν σε ξένο νόμισμα, κυρίως σε ελβετικά φράγκα, που δόθηκαν από τις τράπεζες σε Ούγγρους πριν από την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2008, σπρώχνωντας τα επιτόκια αποπληρωμής στα ύψη.
Πηγή: ΚΥΠΕ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Καλή Σχολική Χρονιά κύριε Λοβέρδο

Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη

«Καλή Σχολική Χρονιά»!
Με τι κουράγιο να το ευχηθείς και σε ποιον, όταν ξέρεις ότι αποκλείεται να πραγματοποιηθεί;
Σχολεία βρώμικα, αραχνιασμένα, άβαφα, με ελλείψεις υλικοτεχνικές, με τον τοίχο βαμμένο να παίζει το ρόλο του πίνακα και τους μαθητές με αγχωμένα πρόσωπα να κοιτάζουν με βλέμμα τρομοκρατημένο.


Σχολεία με καθηγητές πελαγωμένους, να τρέχουν σε τρία και τέσσερα σχολεία να καλύψουν κενά κι αυτά τα άτιμα να μην έχουν τελειωμό σκεφτόμενοι τι άλλο θα τους λάχει και φέτος και με έναν υπουργό να μην ξέρει τι του γίνεται σχετικά με τα κενά. Τη μία μέρα λέει ότι υπάρχουν 22.000 κενά, την άλλη 19.000, την άλλη 16.000, δείγμα της υπευθυνότητας με την οποία αντιμετωπίζει την Παιδεία, όπως άλλωστε αντιμετώπισε τα εργασιακά και την Υγεία.

Τη μία μέρα λέει ότι υπάρχουν κενά σε φιλολόγους,
μαθηματικούς και φυσικούς οπότε προσλαμβάνει αναπληρωτές. Την άλλη λέει θα κάνει ΑΣΕΠ για τις ειδικότητες αυτές τον Δεκέμβριο και την επομένη ότι υπάρχουν πλεονάσματα σε φιλολόγους, μαθηματικούς και φυσικούς. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να προκύψει, είναι να του είπε ένα πρωί κάποιος από τους συμβούλους του ότι αυτές οι ειδικότητες θα μπορούσαν να πάνε και στα δημοτικά.

Η μόνη σταθερότητα που εμφανίζει είναι η σύμφωνη γνώμη του για τη συνέχιση της Αξιολόγησης και τη λειτουργία του Νέου Σχολείου πιστός στις εντολές της τρόικας και του ΟΟΑΣΑ. Εσχάτως, ανακάλυψε ότι οι συνεδριάσεις των Συλλόγων των Διδασκόντων πρέπει να γίνονται εκτός διδακτικού ωραρίου, κάτι σε 2 με 4 το απόγευμα δηλαδή.

Ίσως να σκέφτεται ότι οι εκπαιδευτικοί δεν δικαιούνται να έχουν ούτε προσωπική ούτε οικογενειακή ζωή ανοίγοντας έναν ακόμη δρόμο για αύξηση των ωρών εργασίας τους. Επιβάλλεται όμως να έχουν άριστη γνώση του αντικειμένου τους, να είναι άριστοι παιδαγωγοί και να χειρίζονται με ευχέρεια κατσαβίδια, κλειδιά, σκούπες, σφουγγαρίστρες και βούρτσες βαψίματος.

Καταφεύγει, ο κύριος Λοβέρδος, και στο γνωστό εμπόριο ελπίδας με αποδέκτες τους υποψήφιους αναπληρωτές και τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς, ναι εκείνους τους ανύπαρκτους και ενοχλητικούς κατά την Άννα την άριστη.

Παίζει με την προϋπηρεσία τους, αναγγέλλει με περηφάνια μισθό 800 ευρώ για εκείνους και τους εντάσσει στο ΕΣΠΑ που αποδεικνύεται εμπόδιο για κάθε προσπάθεια μακροχρόνιου προγραμματισμού.

Εξαγγέλλει διαγωνισμό ΑΣΕΠ, καλλιεργώντας τον κανιβαλισμό και την αλληλοεξόντωση ανάμεσα στους αδιόριστους εκπαιδευτικούς οι οποίοι, ευτυχώς όχι όλοι, ψάχνουν για τον ορισμό του άξιου και ικανού να διοριστεί στο δημόσιο σχολείο, αφήνοντας έτσι στο απυρόβλητο αυτούς που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση.

Προφανώς, τα τελευταία χρόνια, τα φροντιστήρια προετοιμασίας για ΑΣΕΠ έχουν αναδουλειές και πρέπει κάπως να τα ενισχύσουμε. Το σχέδιο είναι απλό και έξυπνο: Πέτα τους μερικές θέσεις και άφησέ τους να σφάζονται για το ποιος θα τις πάρει και οι πολλοί που θα «αποτύχουν» θα τα βάζουν με τον εαυτό τους και την «ανικανότητά» τους.

Καλή σχολική χρονιά, κύριε υπουργέ, που σημαίνει απομακρυνθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εσείς και η κυβερνητική σας παρέα για να γλυτώσει ότι απέμεινε ακόμη όρθιο.

ΠΗΓΗ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο κυνισμός της Βούλτεψη και η αγοραία «μαγκιά»…

Κάθε κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι επαγγελματίας δικολάβος και ψεύτης. Ένας και μόνος ο ρόλος του: Να ξερνάει κατά κύματα το κυβερνητικό ψεύδος και να το φιλτράρει μέσα από τα δικολαβικά τεχνάσματα του αγοραίου δικηγόρου…
 

Η Σοφία Βούλτεψη έχει έρθει σε δεινή θέση. Πώς να ασκήσει, με κάποια πειστικότητα, το επάγγελμά της, ως δικηγόρος μιας κυβερνητικής συμμορίας, όταν όλα τα μέλη αυτής της συμμορίας αποτελούν τους αγοραίους δικηγόρους των μαφιόζων του χρήματος και του 4ου Ράιχ;

Πώς να …διαπρέψει η Βούλτεψη στα τεχνάσματα του ψεύδους, στις δικολαβίες της απάτης και του εμπαιγμού μας, όταν οι «νονοί» αυτής της άγριας συμμορίας (Σαμαράς και Βενιζέλος) αποτελούν τους μεγάλους αγοραίους αγορευτές του ψεύδους, του κυνισμού και της χυδαιότητας;

Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος επικαλύπτουν σαρωτικά και δραματικά τη Βούλτεψη. Δεν έχουν αφήσει καμία ταχυδακτυλουργία, κανένα κυνικό τέχνασμα απάτης, καμία συστολή ηλιθιότητας και καμία φλύαρη δικολαβία που να μην έχουν χρησιμοποιήσει: Που να μην χρησιμοποιούν καθημερινά και κακουργηματικά…

Και να ήταν μόνο αυτοί;
Από κοντά και τηλεπλασιέ Άδωνις (έχει ειδικότητα στο πλασάρισμα της ανοησίας και τους ψεύδους), ο Βορίδης (και αυτός ειδικός στο τσεκούρι του ψεύδους), ο Λοβέρδος (συναγωνίζεται το Βενιζέλο) και πολλά άλλα επίλεκτα στελέχη των ανδρεικέλων της κυβερνητικής συμμορίας…

Τι να κάνει η φουκαριάρα η Βούλτεψη μπροστά σε τέτοιους κολοσσούς του ψεύδους και της απάτης, μπροστά σε μια τέτοια στρατιά μεγαλοδικηγόρων του 4ου Ράιχ;;;

Για αυτό τα έχει παντελώς χαμένα και «αμολάει» καραμπινάτες κοτσάνες…

Μόνο όταν βρίσκεσαι σε παράνοια σύγχυσης μπορεί να ξεστομίζεις τόσο χοντροκομμένα ψεύδη του τύπου ότι «δεν έχω κανένα ακίνητο»!!!

Πώς να εκπληρώσεις το ρόλο του επαγγελματία ψεύτη της κυβέρνησης όταν πιάνεσαι επ’ αυτοφώρω να λες ψέματα για το ατομικό σου «πόθεν έσχες»;

Διαβάστε για τα ακίνητα της Βούλτεψη που δεν έχει κανένα!!! ΕΔΩ

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, όλες τις κοτσάνες, τη χυδαιότητα και τον κυνισμό της Βούλτεψη:
«Με τις καθαρίστριες θα ασχολούμαστε»!!!
«Και που έχετε ακίνητο; Πουλήστε το για να μην σας το φορολογούμε..»
«Ας μη μας ψήφιζαν»

Και πολλά άλλα…

Όλα αυτά εκφράζουν την ανήμπορη λύσσα της μπροστά στη ΦΡΙΚΗ που σπέρνει η κυβερνητική συμμορία: Φρίκη καταστροφής, δολοφονίας του ελληνικού λαού, ψεύδους και εμπαιγμού μας…

Αλλά αυτές οι στριγγιές γυναικείες κραυγές και η ωμότητα της χυδαιότητάς της και του κυνισμού της αποτυπώνουν και πιο εύγλωττα τη δολοφονική πώρωση αυτής της κυβέρνησης…




Και κάτι τελευταίο: Αν τη «μαγκιά» της Άννας Καραμανλή την απηύθυνε κάποιος (πολύ δικαιολογημένα) εναντίον της ή εναντίον της κυβερνητικής ύαινας (Βούλτεψη), θα είχε …καρατομηθεί, από τις πόρνες των ΜΜΕ, σαν «σεξιστής» και «ρατσιστής»…

Η σεξιστική ρητορική της νεοδημοκρατικής γκαρσόνας, που ελέω ονόματος και τηλεοπτικού θεάματος …κοσμεί το ελληνικό κοινοβούλιο, πέρασε στα ψιλά, και από πολλούς σαν «μαγκιά»: Ιδιαίτερα από κάποια δημοσιογραφικά ιστολόγια σκανδαλοθηρικής ώχρας…

Ο μοχθηρός «πολιτισμός» του 4ου Ράιχ, και της δημοσιογραφίας του, είναι η πορνογράφηση της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωή και η πώληση της σεξιστικής παράνοιας: Ιδιαίτερα ο χυδαίος κανιβαλισμός εναντίον των γυναικών…

Ποτέ η γυναίκα δεν έχει εξευτελιστεί σε τέτοιοι βαθμό από τις πόρνες του καθεστώτος: Πολιτικές και δημοσιογραφικές…

Και η «μαγκιά» της Καραμανλή (έχει θητεύσει στη δημοσιογραφική πορνεία), καθώς και ο χυδαίος κυνισμός της Βούλτεψη (και αυτή στο ίδιο πορνείο έχει θητεύσει) αποτελούν πολιτικά συμπτώματα αυτού του γυναικείου εξευτελισμού: Το λεκτικό συμπυκνώνει το περιεχόμενο του καθενός, διότι η Γλώσσα δεν είναι ποτέ αθώα…


πηγη 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Μεγάλη η ατζέντα των ανοιχτών θεμάτων»

Μεγάλη παραμένει η ατζέντα των ανοιχτών θεμάτων με την τρόικα, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης. Στις 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των δανειστών
 
Ο Γκ. Χαρδούβελης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συζήτηση που έγινε στο Eurogroup σχετικά με την εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος.
 
Όπως είπε, στο άτυπο Eurogroup επισημάνθηκε η πρόοδος που έχει επιτύχει η Ελλάδα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, ωστόσο υπογραμμίστηκε ότι η ατζέντα των ανοιχτών θεμάτων παραμένει μεγάλη.
 
Ο υπουργός, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά το Eurogroup, έθεσε στους ομολόγους του το ελληνικό αίτημα για κινήσεις που θα επιτρέψουν στον κόσμο «να πάρει ανάσα», αφού όπως είπε με νόημα η βιωσιμότητα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων εξαρτάται από την αποδοχή των πολιτών.
 
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα και τα δημοσιονομικά κενά μετά το 2014 υποβάθμισε τις προβλέψεις της ΕΚΤ και είπε ότι όλα αυτά θα συζητηθούν με την τρόικα που αναμένεται να έρθει στην Αθήνα γύρω στις 25 Σεπτεμβρίου.

Χρέος και στρες τεστ

Εκτίμησε δε ότι τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί η συζήτηση για το χρέος, ενώ ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει μέχρι στιγμής ικανοποιήσει το 55% των συμφωνηθέντων.
 
Όπως είπε, οι ουσιαστικές συζητήσεις για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους θα ξεκινήσουν μετά τα στρες τεστ των τραπεζών, που θα γίνουν στα μέσα Οκτωβρίου επανάλαβε ο υπουργός Οικονομικών.
 
Προέβλεψε δε ότι θα περατωθούν είτε στο τέλος του έτους, είτε στις αρχές του επόμενου έτους.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ελεύθερος ο Αλ. Ρόντος για την «αμαρτωλή» ΜΚΟ

Με χρηματική εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην 4η ειδική ανακρίτρια, ο Αλέξανδρος Ρόντος, για την υπόθεση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) «Διεθνές Κέντρο αποναρκοθέτησης»
 
Η εν λόγω ΜΚΟ χρηματοδοτήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από το 2000 έως το 2004 από το Δημόσιο για την πραγματοποίηση οκτώ προγραμμάτων αποναρκοθέτησης στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, στον Λίβανο και στο Ιράκ, ύστερα από την υπογραφή συμβάσεων πραγματοποίησης προγραμμάτων αναπτυξιακής συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του ο Αλέξανδρος Ρόντος, αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ο ρόλος του ως γενικός διευθυντής της υπηρεσίας διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας στο υπουργείο Εξωτερικών δεν περιλάμβανε τον έλεγχο νομιμότητας των δικαιολογητικών για την έγκριση των χρηματοδοτήσεων σε ΜΚΟ.
 
Προσκόμισε και πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να καταδείξει πως υπογραφές τους σε παραστατικά δεν είναι γνήσιες, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κατά τη διαδικασία εκταμίευσης των δόσεων προς την ελεγχόμενη ΜΚΟ καμία υπηρεσία του υπουργείου δεν είχε επισημάνει ελλείψεις, ενώ οι σχετικές αποφάσεις για τη λειτουργία και το νομικό πλαίσιο των ΜΚΟ είχαν ληφθεί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο και συνδέονταν με την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για την προστασία πρώτης κατοικίας

Στις 31 Δεκεμβρίου 2014 λήγει η απαγόρευση πλειστηριασμών κύριας κατοικίας - Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ενημερώνει για τους κινδύνους που διατρέχουν όσοι αδυνατούν να πληρώσουν τα ενυπόθηκα δάνεια τους
 
Όπως αναφέρει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών:
 
«Βρισκόμαστε μόλις τέσσερις (4) μήνες, πριν τη λήξη της απαγόρευσης των πλειστηριασμών κύριας κατοικίας (υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις). Στις 31 Δεκεμβρίου 2014, παύει η απαγόρευση αυτή και οι καταναλωτές, που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα ενυπόθηκα δάνειά τους, θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους.
 
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ενημερώνει τους καταναλωτές ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά νόμων, για την προστασία της κύριας κατοικίας τους:
 
-Ν. 3869/2010: Ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων
 
-Ν. 4161/2013: Πρόγραμμα διευκόλυνσης ενήμερων δανειοληπτών
 
-Ν. 4224/2013: Κυβερνητικό Συμβούλιο Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους
 
-Πράξη 42/30.5.2014 Τράπεζας της Ελλάδος – Πλαίσιο εποπτικών υποχρεώσεων για τη διαχείριση των ανοιγμάτων σε καθυστέρηση και των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων
 
-Κώδικας δεοντολογίας των Τραπεζών, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ, στις 31 Δεκεμβρίου 2014.
 
Δυστυχώς, δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής, καμία σοβαρή συζήτηση, για τη λήξη της απαγόρευσης των πλειστηριασμών και τι λύσεις έχει στη διάθεσή του ο υπερχρεωμένος καταναλωτής. Το ΚΕ.Π.ΚΑ., λοιπόν, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες:
 
-Όσοι καταναλωτές – μέλη του ΚΕ.Π.ΚΑ. θέλουν να διαπιστώσουν ποιες είναι οι δυνατότητες, που τους δίνει η νομοθεσία, για τη διευθέτηση των οφειλών τους, προς τις τράπεζες, χωρίς να «μείνουν στο δρόμο», ας επικοινωνήσουν επειγόντως με τα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ., στα γνωστά τηλέφωνα 2310233333 και 2310269449.
 
-Η Κυβέρνηση πρέπει να παρατείνει την απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, για ένα χρόνο ακόμα, ώστε να αρχίσει να εφαρμόζεται και να αποδίδει αποτελέσματα ο Κώδικας Δεοντολογίας των Τραπεζών. Ο Κώδικας αρχίζει να εφαρμόζεται, στις 31 Δεκεμβρίου 2014, ημερομηνία κατά την οποία παύει η απαγόρευση των πλειστηριασμών κύριας κατοικίας. Φοβόμαστε, ότι πολλοί καταναλωτές θα βρεθούν εκτεθειμένοι, στον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους.
 
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. απαιτεί παράταση της προθεσμίας παύσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών κύριας κατοικίας.
 
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. καλεί τους καταναλωτές να γίνουν μέλη στην οργάνωση, για να συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα συμφέροντα των καταναλωτών (οικονομικά και μη)».

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΄Η ΦΙΛΟΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΄Η ΦΙΛΟΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

Υπάρχει νόμιμη οδός και μάλιστα με τη συγκατάθεση και την παρότρυνση του «Συνηγόρου του Πολίτη». Δείτε την απόφαση που θα μετατραπεί σε  χρήσιμο εργαλείο στα χέρια σας σε περίπτωση που βρεθείτε σε ανάλογη θέση.

Όπως θα διαβάσετε και στην απόφαση που ακολουθεί, συχνά, παραλαμβάνετε μια ειδοποίηση για πληρωμή κλήσης η οποία σας είχε καταλογιστεί πριν από πολλά χρόνια. Αυτό από μόνο του δημιουργεί πλήθος προβλημάτων καθώς βρίσκεστε στη θέση να μην θυμάστε καν αν είχατε επισκεφτεί τον συγκεκριμένο δήμο. Ποιο είναι επομένως το μυστικό; Ζητάτε από τον δήμο που σας επέβαλε το πρόστιμο ένα αντίγραφο της κλήσης και ψάχνετε να διαπιστώσετε αν έχουν αναγραφεί όλα τα στοιχεία της παράβασης. Αν λείπει κάτι, μπορείτε να αξιώσετε διαγραφή του προστίμου. Δείτε και το κείμενο του συνηγόρου και θα καταλάβετε με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει. Και μπορεί να γίνει διότι έχουν ήδη συμμορφωθεί μεγάλοι δήμοι μεταξύ των οποίων και ο δήμος Αθηναίων.

Πολίτες προσέφυγαν στον Συνήγορο, αµφισβητώντας πρόστιµα παράνοµης στάθµευσης που τους επιβλήθηκαν, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να αποδείξουν το βάσιµο των ισχυρισµών τους, καθώς η παράβαση φέρεται να είχε πραγµατοποιηθεί πριν από πολλά έτη.

Ο Συνήγορος του Πολίτη υπέδειξε στους πολίτες να ζητήσουν από τις υπηρεσίες των ∆ήµων αντίγραφα των κλήσεων-πράξεων βεβαίωσης παράβασης οχήµατος- προκειµένου να ελέγξουν το περιεχόµενο αυτών.

Συγκεκριµένα, τους προέτρεψε να συγκρίνουν τα στοιχεία του οχήµατος ιδιοκτησίας τους, όπως αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας, µε τα στοιχεία αυτού όπως αναγράφονται στις κλήσεις. Επίσης, πληροφόρησε τους πρoσφεύγοντες να ελέγξουν το περιεχόµενο της κλήσης και κυρίως εάν ήταν όλα τα πεδία αυτής πλήρως συµπληρωµένα. Από τον έλεγχο στο περιεχόµενο των κλήσεων που διενήργησαν οι πολίτες διαπιστώθηκε ότι:

(α) είτε ότι οι κλήσεις, βάσει των οποίων τους είχε επιβληθεί το πρόστιµο, δεν περιείχαν σωστά τα στοιχεία του οχήµατός τους (π.χ. αριθµός κυκλοφορίας, µάρκα, χρώµα),

(β) είτε ότι δεν είχε προσδιοριστεί επακριβώς η θέση του οχήµατος σε σχέση µε τη περιοχή ισχύος της σήµανσης (π.χ. µη αναγραφή του αριθµού της οδού), ή/και

(γ) ότι οι κλήσεις δεν περιείχαν άλλα στοιχεία της παράβασης (π.χ. ποινή). Στη συνέχεια, ο Συνήγορος του Πολίτη επεσήµανε στις αρµόδιες υπηρεσίες των ∆ήµων ότι µε βάση το ισχύον νοµικό πλαίσιο (υπ΄ αριθµ. 2515/64/2007/11-7-2007 ΚΥΑ, και άρθρα 4, 10 & 104 του ΚΟΚ), στην κλήση θα πρέπει να αναγράφονται ορθά όλα τα στοιχεία που αφορούν στον ακριβή προσδιορισµό του οχήµατος του παραβάτη και της παράβασης που διαπράχθηκε.



Επιπλέον, διευκρίνισε ότι στις περιπτώσεις εκείνες που το αρµόδιο διοικητικό όργανο, το οποίο έχει την ευθύνη της ορθής αναγραφής στην κλήση όλων των στοιχείων που προβλέπει ο νόµος, αναγράφει εσφαλµένα ή ελλιπή στοιχεία, η εν λόγω πράξη καθίσταται ακυρωτέα. Συνεπώς, τόνισε ότι, όταν συντρέχει κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, η αρµόδια για την είσπραξη αρχή οφείλει να µην προβαίνει στην είσπραξη του προστίµου, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας είσπραξης γίνεται αυτό αντιληπτό.

Κατόπιν των ανωτέρω οι οικονοµικές υπηρεσίες των ∆ήµων (Αθηναίων, Βάρης- Βούλας-Βουλιαγµένης, Σιντικής, Βέροιας) αποδέχθηκαν τις προτάσεις της Αρχής και προέβησαν στη διαγραφή οφειλών από πρόστιµα παράνοµης στάθµευσης.

www.fpress.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

-Koίτα, θα αλλάξουν χέρια περιουσίες μέσα σε μια νύχτα

-Koίτα, θα αλλάξουν χέρια περιουσίες μέσα σε μια νύχτα. Αυτό που έρχεται στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες μόνο με τις επιπτώσεις ενός παγκοσμίου πολέμου μπορεί να συγκριθεί.

Η κόλαση θα αρχίσει με την είσοδο του νέου χρόνου όταν οι τράπεζες θα βγάλουν στο σφυρί τις υποθηκευμένες περιουσίες.

Ξενοδοχεία-φιλέτα και βίλες με θέα το απέραντο ελληνικό γαλάζιο θα αλλάξουν χέρια μέσα σε μια νύχτα.
Σήμερα για χιλιάδες διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας η εμπορική τους αξία δεν ξεπερνάει τα 50.000 ευρώ.

Ηδη τα ξένα funds έχουν εντοπίσει τους στόχους τους και περιμένουν το παρασύνθημα που δεν είναι άλλο από την κατάθεση του νομοσχεδίου για τα κόκκινα δάνεια…Μετά θα ακολουθήσει το μεγάλο μακελειό…

Ο συνομιλητής μας από αυτούς που αποκαλούνται «στελέχη της αγοράς» γενικότερα. Ο ίδιος εκτιμά ότι η Ελλάδα σε ένα ποσοστό 30% της κτισμένης επιφανείας της θα περάσει σε ξένα χέρια…

-Σε 5 χρόνια από σήμερα θα υπάρχει γύρω μας ένα τοπίο φτωχοποιημένης χώρας με ζώνες πλούτου τις οποίες θα προστατεύουν ιδιωτικοί στρατοί…

Οι μισθοί δεν θα ξεπερνούν τα 150 ευρώ. Τα 250 θα αντιστοιχούν με σημερινούς μισθούς 5.000 ευρώ. Δες πόσα δις πρέπει να πληρώνει κάθε χρόνο το κράτος σε χρεολύσια και τόκους και θα συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που έρχεται…

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πώς μας αποχαυνώνουν με την προπαγάνδα για τους ιούς και τα μικρόβια

Ξανά και ξανά, όλα αυτά τα χρόνια, ακούμε για νέα μικρόβια, για παλιά μικρόβια και για «μυστηριώδη μικρόβια» που ξαφνικά ταλαιπωρούν τους ανθρώπους, σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Και ο κόσμος πάντα πιστεύει αυτές τις ειδήσεις. «Ναι, πρέπει να υπάρχει ένα μικρόβιο. Αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν. Όταν οι ερευνητές μιλούν για μικρόβια, έχουν δίκιο και είναι ειλικρινείς».

Αλήθεια; Γιατί; Ποιος το είπε;

Το 1987 ξεκίνησα την πρώτη σοβαρή έρευνα για τα μικρόβια, καθώς έγραφα ένα βιβλίο για το AIDS. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος που να μας επιτρέπει να συμπεράνουμε ότι κάτι που ονομάζεται HIV προκαλεί κάτι που ονομάζεται AIDS.

Συνεχίζοντας, ερεύνησα κάθε λεγόμενη ομάδα υψηλού κινδύνου και βρήκα ότι αιτίες που δεν οφείλονταν σε μικρόβια εξηγούσαν όλα τα συμπτώματα της «ασθένειας» που ονομάζεται AIDS.
Χωρίς το HIV ως συνδετικό κρίκο όλων αυτών των ομάδων υψηλού κινδύνου, το AIDS είναι μια αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από διάφορες αιτίες. Δεν είναι μία αιτία.

Για παράδειγμα: Τα Τ-κύτταρα είναι σημαντικές δυνάμεις στον «στρατό» του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο μεγαλύτερος λόγος για την εξάντληση των Τ-κυττάρων στον πλανήτη; Ο υποσιτισμός.
Από όσο γνωρίζω όμως ο υποσιτισμός δεν είναι μικρόβιο…

Ωστόσο, οι άνθρωποι γοητεύονται από τις μικρόβιο-ιστορίες. Τις αγαπούν, τις φοβούνται, νιώθουν σαν να βλέπουν μια ταινία τρόμου στον κινηματογράφο.

Όταν το 2003 ξέσπασε η φοβερή επιδημία SARS, το μικρόβιο που μας απειλούσε ήταν ο «κορονοϊός». Φυσικά, ο SARS αποδείχθηκε ότι ήταν μια αποτυχία. Ως ταινία τρόμου, δεν απέδωσε. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Τότε, ο Frank Plummer, ένας Καναδός μικροβιολόγος που εργάζεται για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, είχε πει στους δημοσιογράφους ότι, περιέργως, πολύ λίγοι άνθρωποι με SARS είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Τελικά, μερικές ημέρες μετά παραδέχθηκε ότι σχεδόν κανένας από τους ανθρώπους που είχαν διαγνωστεί με SARS δεν είχε το μικρόβιο…

Όλα αυτά είναι σαν να μας λένε ότι «όλοι πάσχουν από τη νόσο Χ, μόνο που κανείς από τους ασθενείς δεν έχει το μικρόβιο που προκαλεί τη νόσο Χ».

Με λίγα λόγια: Αντιφάσεις και ασυναρτησίες.

Έξι χρόνια αργότερα, το 2009 ξέσπασε η μυθική πανδημία της γρίπης των χοίρων H1N1, μία ακόμα αποτυχία.

Όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων από τις εργαστηριακές εξετάσεις, οι περισσότεροι Αμερικανοί ασθενείς της «γρίπης των χοίρων»  δεν είχαν τον ιό H1N1.

Προφανώς και στις δύο περιπτώσεις οι γιατροί έκαναν τις διαγνώσεις βασιζόμενοι σε «τυπικά συμπτώματα γρίπης».

Το κοινό πιστεύει λανθασμένα ότι, όταν οι γιατροί και οι γραφειοκράτες λένε ότι υπάρχει ένα ξέσπασμα ενός ιού, έχουν όντως πραγματοποιήσει ακριβείς εξετάσεις για την επιβεβαίωση της παρουσίας του ιού σε κάθε ασθενή.

Επειδή όμως οι εξετάσεις δεν έχουν γίνει, στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν είναι να παίρνουν τον αριθμό των ασθενών που εμφανίζουν πολύ γενικά και παρόμοια συμπτώματα και να ισχυρίζονται ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν την ίδια ασθένεια που προκαλείται από το ίδιο μικρόβιο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για μία ασθένεια.

Μην «τσιμπάτε» αμέσως στην ταινία τρόμου που σας προβάλουν.

Η «ταινία» έχει σχεδιαστεί για να χειραγωγούν τους φόβους των ανθρώπων, για να τους μετατρέπουν σε πιστούς που συρρέουν …στην «εκκλησία» του ιού.
JON RAPPOPORT

Μετάφραση – Απόδοση: Hellasforce
Πηγή: Hellasforce
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

“Σε είδα στην καφετέρια και μου άρεσες πολύ”- ΠΡΟΣΟΧΗ Μην Ψαρώσετε και Μην Απαντήσετε σ΄αυτο το SMS!

Αυτό αναφέρει το γραπτό μήνυμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες σε κινητά τηλέφωνα και αποτελεί παγίδα για… φουσκωμένους λογαριασμούς!
 
Το μήνυμα δείχνει πως αποστολέας είναι ο αριθμός +17142664594 και συγκεκριμένα αναφέρει: “Σε είδα στην καφετέρια και μου άρεσες πολύ. Ο Σάκης μου έδωσε τον αριθμό σου. Είμαι η κοπέλα που σε κοίταζε επίμονα. Θα χαρώ να τα πούμε. 6943544569″.
Η παγίδα που πρέπει να αποφύγετε
 

Όπως αναφέρεται σε κάποια forums στο διαδίκτυο, αλλά και μετά από μία άτυπη επικοινωνία του flashnews.gr με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αποδείχτηκε πως πρόκειται για μήνυμα το οποίο έχει στόχο να κάνει τον αποδέκτη να καλέσει στο συγκεκριμένο νούμερο και τελικά ο λογαριασμός να φτάσει… στα ύψη.
 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποια χρέωση για όποιον λάβει το sms, με το προβλήματα να ξεκινούν όταν ο ανυποψίαστηος παραλήπτης κάνει το… λάθος και καλέσει τον αριθμό.

makeleio.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο Βορίδης μείωσε το τρίπλεξ σε δίπλεξ

Απαράδεκτο. Τώρα επιβάλλεται το Μνημόνιο 3, ενώ κυκλοφόρησε κιόλας το iPhone 6. Στην αρχή συμβάδιζαν. Οταν κυκλοφορούσε iPhone, έμπαινε και μνημόνιο. Τι κάνουν Βρυξέλλες και ΔΝΤ; Κοιμούνται;

Μας δίνουν όμως επιλογές οι δανειστές. Θέλετε μνημόνιο ή έξοδο στις αγορές με τεράστιο επιτόκιο; Την κουρτίνα 1, απαντήσαμε αμέσως.

Το επόμενο μνημόνιο θα ονομάζεται «μνημόνιο 3s». Και το επόμενο κινητό θα λέγεται «iPhone Greece», γιατί αναλογικά στη χώρα μας γίνονται οι περισσότερες πωλήσεις και θέλουν να μας τιμήσουν και να μας βραβεύσουν.

Τα παιδιά μαθαίνουν αριθμητική στο σχολείο ως εξής: iPhone 1, 2, 3, 4s, 5, 5s, 6 κ.ο.κ.
Απαλλάσσονται οι πρόσφατα σεισμόπληκτες περιοχές. Παρακαλάμε όλοι να γίνει σεισμός για να γλιτώσουμε τον ΕΝΦΙΑ.

Δήλωσα Κεφαλονίτης μπας και τη σκαπουλάρω, αλλά δεν το δέχτηκαν στην Εφορία.
Απαλλάσσονται και τα μη ηλεκτροδοτούμενα όλο τον χρόνο. Κόβουμε, λοιπόν, το ρεύμα έναν χρόνο και πάλι γλιτώνουμε και δεν πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ.

Ναι, τον ΕΝΦΙΑ τον σκέφτηκε κάποιος Καραβίτης, όπως μας πλασάρουν. Είναι συντομογραφία του ονόματος «Σαμαράς – Βενιζέλος» και προσοχή μη θίξουμε τα παιδάκια που δημιούργησαν το εξάμβλωμα.

Τελευταία νέα από την Αμφίπολη: Κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο βρίσκεται στον τάφο γιατί ανακαλύφθηκε ένα iPhone 300s π.Χ. Γιά να δούμε τι θα δούμε.

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη πάντως είναι να βρεις βουλευτή που ανήκει ακόμα στη ΔΗΜΑΡ.

Θα εξακολουθήσει να λέγεται τεστ ΠΑΠ, παρά τις απαγορεύσεις των εξετάσεων. Θα προέρχεται από το ΠΑΠ(αδόπουλος) και το χουντικό παρελθόν Βορίδη.

Ο Βορίδης πάσχει από προστάτη της τρόικας.

Είναι φοβερό. Νοσταλγήσαμε ως υπουργό Υγείας τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Τι άλλο έχει αποφασίσει ο ασθενοκυνηγός υπουργός;

1. Ενα έμφραγμα ανά τριετία.

2. Οφθαλμολόγοι θα μπορούν να εξετάζουν ουρολογικά περιστατικά. Θα βλέπεις κοντά και θα κατουράς μακριά.

3. Τέρμα το μηχάνημα τρίπλεξ για τον έλεγχο της καρδιάς. Δεν καταργείται όμως. Μειώνεται σε δίπλεξ.

Και η φωτογραφία; Το μυστικό της Αμφίπολης. Προέβλεψα ότι θα είναι σημαντικό πρόσωπο. Διέρρευσε στο Διαδίκτυο, οι μάγκες το ανέβασαν και το αρπάξαμε αμέσως. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι το μυστικό θα ήταν Μεσσήνια Καρυάτιδα.

Αντί για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, είχε αποκόλληση στο πρόσωπο.

Οι αρχαιολόγοι έβαλαν δίπλεξ για να τσεκάρουν την κατάστασή της τόσους αιώνες μέσα στο ταφικό μνημείο.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!