EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κόβουν κι άλλο τους μισθούς

“Όπως προκύπτει από την προσεκτική ανάγνωση του αναθεωρημένου μνημονίου αφού θα καθιερωθεί μειωμένη προσαύξηση κατά 50% για τις τριετίες των υπό πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων. Βασικός στόχος είναι όπως όλα δείχνουν ο μισθός να πέσει από τα 586 ευρώ στα 550 ευρώ!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Βήμα της Κυριακής, η καθιέρωση ενός κατώτατου μισθού για όλους είναι εμφανής στο κείμενο με την αναφορά στον στόχο της εξίσωσης των κατώτατων αμοιβών όσων αμείβονται με μισθό («λευκά κολάρα») με αυτές των ημερομισθίων («γαλάζια κολάρα»).

Μετά από έντονες πιέσεις της τρόικας, σε μια ενδιάμεση κατάσταση θα καθιερωθούν σε πρώτη φάση 4 κατηγορίες αμειβομένων:
  • 1η. Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 25 ετών για τους οποίους θα μειωθεί η προσαύξηση ανά τριετία από 10% σε 5%.
  • 2η. Μακροχρόνια άνεργοι που προσλαμβάνονται ως εργατοτεχνίτες οι οποίοι δεν επηρεάζονται από τις αλλαγές.
  • 3η. Εργαζόμενοι άνω των 25 δεν υφίστανται καμία αλλαγή αφού οι μειώσεις αφορούν αυτούς που προσλαμβάνονται.
  • 4η. Εργαζόμενοι κάτω των 25 ετών που ήδη λαμβάνουν αποδοχές χαμηλότερες του κατώτατου μισθού. 510 ευρώ αντί 586 ευρώ.
Ο στόχος της κυβέρνησης και των δανειστών είναι να συμπιεστούν ακόμα περισσότερο οι μισθοί και στην κατεύθυνση αυτή κινείται το μέτρο που περιέχεται στο αναθεωρημένο Μνημόνιο, με το οποίο καθιερώνεται μειωμένη προσαύξηση κατά 50% για τις τριετίες των υπό πρόσληψη μακροχρονίως ανέργων.

Την ίδια ώρα το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ) – οργανισμός του υπουργείου Εργασίας – αλλά και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εκτιμούν ότι το ύψος του κατώτατου μισθού δεν επηρεάζει ούτε την απασχόληση ούτε την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, αλλά αντιθέτως συμπιέζει τους μισθούς προς τα κάτω.

Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης σημειώνει ότι το σημερινό ύψος του κατώτατου μισθού θα διατηρηθεί ως το τέλος του 2016, οπότε θα ισχύσει το νέο σύστημα καθορισμού του για το 2017 (με κυβερνητική νομοθετική ρύθμιση και όχι με συλλογικές διαπραγματεύσεις).

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εκτιμά ότι ο νέος μισθός για το 2017 θα είναι χαμηλότερος από τον σημερινό (586 ευρώ), εφόσον ληφθούν υπόψη οι νέοι παράγοντες βάσει των οποίων προσδιορίζονται – πλέον – οι κατώτατες αμοιβές.

Δηλαδή θα λαμβάνονται υπόψη «η κατάσταση της οικονομίας, οι προοπτικές της για ανάπτυξη από την άποψη της παραγωγικότητας, των τιμών και της ανταγωνιστικότητας, της απασχόλησης, του ποσοστού της ανεργίας, των εισοδημάτων και μισθών». Το ΙΝΕ εκτιμά ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα της οικονομίας ο κατώτατος μισθός θα προσδιοριζόταν στα 550-560 ευρώ.

ΠΗΓΗ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αϊ πνίξου ρε!!

                   

                     Αν νομίζεις πως Δημοκρατία είναι αυτό που σου
φύτεψαν στο μυαλό..."τέσσερα χρόνια καναπές
και μιά μέρα κάλπη"...
ε!! τότε είσαι βαθειά νυχτωμένος.

Αν νομίζεις πως θα σε "βγάλουν" από την Κρίση
ΑΥΤΟΙ που σ΄έχωσαν σ΄αυτήν...
ε!! τότε είσαι αδιόρθωτος.

Αν νομίζεις πως στο "χείλος του γκρεμού"
βρέθηκες τυχαία και χωρίς Οδηγούς...
ε!! τότε είσαι αξιολύπητος.
Αν νομίζεις πως έχεις "κοινά συμφέροντα" με ΟΣΟΥΣ
έχουν εξοχικά και διαμερίσματα στις Λόντρες και
στα Μανχάταν...
ε!! τότε είσαι Ανόητος.

Αν εμπιστεύεσαι ΑΥΤΟΥΣ που μοιράζουν τον Πλούτο
υπέρ των...Πλουσίων και ότι απομένει το χαρίζουν
στους Ξένους...
ε!! τότε είσαι και πολύ Μαλάκας.

Αν πιστεύεις πως άλλαξαν μυαλά και Ταξικούς
Προσανατολισμούς ΑΥΤΟΙ που φορολογούν 
τα 17 ευρώ μεροκάματο...
ε!! τότε είσαι και πολύ Ηλίθιος.
Αν επιθυμείς για πρωθυπουργούς τους Ράϊχενμπαχ
και Τόμσεν, με βοηθούς τους Σαμαρά/Βενιζέλο...
δεν έχεις παρά να τους ψηφίσεις.
Μετά...μπορείς να πας να πνιγείς!!
Μόνο έτσι θα...τελειώσουν τα Βάσανά σου!!

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εκλογές 2014: Από τη μια τσέπη μπαίνουν από την άλλη τα… παίρνουν – Δείτε την απόλυτη κοροϊδία.

Πως θα εξανεμίσουν το κοινωνικό μέρισμα με τους φόρους και τις περικοπές που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο.

Εκλογές 2014 Κεφάλαιο 4ο – Πριν ψηφίσω μην ξεχάσω: Από τη μια τσέπη μπαίνουν από την άλλη τα… παίρνουν. Δείτε την απόλυτη κοροϊδία. Πως θα εξανεμίσουν το κοινωνικό μέρισμα με τους φόρους και τις περικοπές που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο. Προεκλογικά μοιράζουν λεφτά και μετά τις εκλογές θα τα μαζέψουν με έμμεσους φόρους και περικοπές επί των μισθών και το συντάξεων. Η κοινωνική ευαισθησία της κυβέρνησης σε όλο της το μεγαλείο.

Ο επικοινωνιακός οργασμός της κυβέρνησης και η προεκλογική παροχολογία ξεπερνούν κάθε όριο. Προτού λοιπόν ετοιμαστείτε να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα δείτε αναλυτικά πως θα πάρουν πίσω τα 525 εκατομμύρια ευρώ που υποτίθεται ότι μοίρασαν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Ακόμα δεν πρόλαβαν να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα όσοι το δικαιούνται και μέσα στο 2014 θα το δουν να εξανεμίζεται.

Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο όριο της απόλυτης φτώχειας ως «ιθαγενείς που περιμένουν τα καθρεφτάκια».
Με τον τρόπο αυτό το οικονομικό επιτελείο πρόκειται μέσα σε λίγους μήνες να ολοκληρώσει τη διανομή των 525 εκατομμυρίων ευρώ από το πλεόνασμα.Αυτό το πεντακοσάρικο της πείνας όπως το αποκάλεσαν αρκετοί.

Μέχρις εδώ καλά. Μόνο που η ευαισθησία των κυβερνώντων έχει ημερομηνία λήξης. Και για να είμαστε ακριβείς, αν μελετήσει κανείς πιο προσεκτικά το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής το οποίο ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προβλέπει δραστικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις μέσα στο 2014 που ξεπερνούν τα 525 εκατομμύρια ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα στην σελίδα 42 φαίνεται ξεκάθαρα ότι μόνο οι περικοπές στα επικουρικά ταμεία κατά τη διάρκεια του μεσοπρόθεσμου θα ξεπεράσουν τα 500 εκατομμύρια ευρώ! Για το 2014 οι περικοπές θα φτάσουν τα 156 εκατομμύρια!

PINAKAS_MESOPROTHESMO

Στον ίδιο πίνακα προβλέπονται απώλειες από τα ασφαλιστικά ταμεία που θα αγγίξουν το 1 δισεκατομμύριο από την μείωση των εισφορών κατά 3,9% καθ” όλη τη διάρκεια του μεσοπρόθεσμου.

Μέσα στο 2014 οι απώλειες αυτές θα είναι περίπου 428 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου λειτουργεί με βάση την λογική «από τη μία τσέπη τους τα δίνουμε και από την άλλη τους τα παίρνουμε», ενώ είναι απολύτως παραπλανητική η διαβεβαίωση ότι τα μνημόνια τέλειωσαν αφού το Μεσοπρόθεσμο θα ισχύει και θα εφαρμοστεί με θρησκευτική ευλάβεια τουλάχιστον μέχρι και το 2018 όπως γράφει και σε σχτικό ρεπορτάζ η εφημερίδα το Παρόν!

Αυτά για να συνεννοούμαστε και για να ξέρει ο λαός την αλήθεια για την επόμενη μέρα. Να μην μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε…

Όπως αντιλαμβάνεστε στο «σχέδιο» είναι καλά στημένο και η ευαισθησία τους έχει πολύ συντομη ημερομηνία λήξης.
Συνεχίζεται….

πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τρεις κι ο κούκος -μέσα και έξω- στην ομιλία του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Σε άδειο αμφιθέατρο η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Μετρημένοι στα δάχτυλα και οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.

Ούτε 200 άτομα δεν βρίσκονται αυτη την ώρα στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, μια εβδομάδα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές...
και λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές.
Δείτε φωτογραφίες απο το άδειο αμφιθέατρο, αλλά και απο τους ελάχιστους πολίτες που μετέβησαν στο σημείο, για να διαμαρτυρηθούν:
 
 
 
 
 
 


πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Προς τα κάτω το Χρηματιστήριο. Πότε θα ξαναβγούμε στις αγορές;

Οι μετοχές των τραπεζών συνεχίζουν προς μεγαλύτερη πτώση και μετά τις εκλογές θα ψάχνουμε να τις βρούμε. Τα επιτόκια των δεκαετών Ελληνικών ομολόγων ετοιμάζονται να επιστρέψουν προς το 7.5% ενώ ο Ελληνικός λαός οδηγείται σταδιακά σε αποστέωση.

Οι περιφερειάρχες άρχισαν να μιλούν και απο μόνοι τους για ανάγκη ξεχωριστών οικονομικών διαχειρήσεων των περιφερειών τους, δείχνοντας το δρόμο της σπόσχισης, η Δυτική Θράκη με τη συνεχιζόμενη ανθελληνική πολιτική διακυβέρνηση και τη σιωπηρή αντιπολίτευση αυξάνει τα αυτονομιστικά χαρακτηριστικά της. Οι εφοπλιστές συνεχίζουν να μη πληρώνουν φόσους και να συναντώνται με διαπλεκόμενους της πολιτικής σκηνής, ο Μανώλης Γλέζος μιλάει για ασωτερικό δανεισμό (μη γνωρίζοντας πως οι Ιάπωνες έχασαν σε μια μέρα τα λεφτά τους απο αυτή την επιλογή).

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συνεχίζουν ακάθεκτες την καθιστική διαμαρτυρία τους οι καθαρίστριες

Για έκτη συνεχή μέρα συνεχίζουν την καθιστική διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας οι καθαρίστριες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, δηλώνοντας αποφασισμένες πως θα παραμείνουν εκεί μεχρι να δικαιωθεί ο αγώνας τους.

Οι καθαρίστριες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις των τελευταίων μηνών, καθώς στις 18 Μαΐου λήγει η οκτάμηνη περίοδος της διαθεσιμότητας και έως σήμερα δεν έχουν τοποθετηθεί σε κάποιο άλλο πόστο του Δημοσίου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δίνουν γη και παραλίες που δεν τους ανήκουν με διαδικασίες Μαφίας!

Φουτουριστικό θρίλερ παραπέμπει το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό και την παραλία, του οποίου η διαβούλευση ολοκληρώθηκε, αλλά αναμένεται να οδηγηθεί στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση μετά τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις. Ωστόσο, ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους σημαντικές αντιδράσεις κατά του συγκεκριμένου νομοθετήματος, που προβλέπει το μπάζωμα του αιγιαλού και της παραλίας και τη νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών. Οι ρυθμίσεις αυτές, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, θα επιφέρουν μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στο τουριστικό προϊόν της χώρας.

Ειδικότερα, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει την παραχώρηση, μέσω διαγωνισμού, της απλής χρήσης (π.χ., λειτουργία αναψυκτηρίου ή ξαπλώστρες) του αιγιαλού και της κοινόχρηστης παραλίας για την εξυπηρέτηση λουομένων ή την αναψυχή του κοινού. Μια επιχείρηση, δηλαδή, εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής, καθισμάτων, ομπρελών ή ένα αναψυκτήριο θα μπορεί να κάνει χρήση του αιγιαλού και της κοινόχρηστης παραλίας. Επίσης, στο σχέδιο νόμου δεν υφίσταται η απαγόρευση της παραχώρησης έκτασης μεγαλύτερης από 500 τ.μ., ούτε καθίσταται υποχρεωτική η δημιουργία ελεύθερων ζωνών 100 μέτρων.

Εάν το σχέδιο νόμου περάσει από τη Βουλή, ο κίνδυνος να μετατραπούν οι παραλίες σε prive χώρους για λίγους είναι τεράστιος. Και αυτό, επειδή προβλέπεται η επιχωμάτωση (μπάζωμα) του θαλάσσιου χώρου για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων που ασκούν σε γειτονική με τον αιγιαλό έκταση επιχειρηματική δραστηριότητα. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, απαιτείται οι συγκεκριμένες επενδύσεις, που αφορούν κατά βάση υπερπολυτελή θέρετρα, να έχουν ενταχθεί στο θεσμικό πλαίσιο των Στρατηγικών Επενδύσεων ή να διαθέτουν εγκεκριμένο χωροταξικό σχέδιο (ΕΣΧΑΔΑ ή ΕΣΧΑΣΕ).

Παράλληλα, προβλέπεται απλώς η ύπαρξη «όρων χρήσης που να διασφαλίζουν την πρόσβαση του κοινού, ύστερα από αιτιολογημένη στάθμιση των συμφερόντων που εξυπηρετούνται ή βλάπτονται». Δεν θεσμοθετείται, δηλαδή, ρητά η πρόβλεψη για υποχρέωση ελεύθερης και απρόσκοπτης πρόσβασης στον αιγιαλό, ενώ δεν απαγορεύεται η παραχώρηση της αποκλειστικής χρήσης αιγιαλού και παραλίας.

Ένα από τα πλέον προβληματικά σημεία, που αναμένεται να προσκρούσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αφορά τη νομιμοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών που υπάρχουν στην παραλία και στον αιγιαλό.

Ως προϋπόθεση έχει τεθεί αυτές να εξυπηρετούν δημόσιους, κοινωφελείς, ερευνητικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς και η παραχώρηση να κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη διευκόλυνση της δημιουργίας μόνιμων κατασκευών από ιδιώτες για επιχειρηματικό σκοπό, θα επιτρέψει στις παράκτιες ξενοδοχειακές μονάδες να επεκτείνουν μόνιμα τις εγκαταστάσεις τους στη ζώνη από την παραλία έως και τη θάλασσα.

Είναι η τέταρτη φορά σε διάστημα έντεκα χρόνων (!) που το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να φέρει στη Βουλή νομοσχέδιο για τη χρήση του αιγιαλού. Κανένα πόνημα δεν έφτασε μέχρι την Ολομέλεια: Όλα σκάλωναν στις σφοδρές αντιδράσεις που ξεσήκωνε η άρση των απαγορεύσεων.

Ως φαίνεται, την ίδια τύχη θα έχει και η νέα απόπειρα του σημερινού ΥΠΟΙΚ. Λίγες ώρες μετά τη νέα ανάρτηση του νέου νομοσχεδίου για... νέα δημόσια διαβούλευση, ήρθε το πρώτο ηχηρό «όχι» από τη βουλευτή της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή. Η οποία το χαρακτήρισε δημοσίως χθες... «τέρας» και προειδοποίησε ευθέως ότι δεν πρόκειται να το ψηφίσει.

Κατά τις πληροφορίες, έρχονται κι άλλες αντιδράσεις από την οριακή πλειοψηφία (152 βουλευτές), οπότε περιθώρια υπερψήφισης δεν διαφαίνονται.

Κατά την κυβέρνηση, το νομοσχέδιο έχει προγραμματιστεί «για μετά τις ευρωεκλογές».

Σημειώνει, επίσης, ότι οι ρυθμίσεις του αφορούν ένα «μεταβατικό πλαίσιο» ενός έτους, διότι εντός του 2015 «θα γίνει εξαρχής και ολοκληρωμένη συζήτηση» για τον αιγιαλό. «Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», είναι ο (ενδοκυβερνητικός) αντίλογος, αποδεικνύοντας ότι ο πόλεμος στα κύματα μόλις ξεκίνησε...

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Κεφάλαιο" της 3ης Μαΐου





πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στην άμεση πρόσληψη νοσηλευτών προχωρά το υπουργείο Υγείας

Στην πρόσληψη 1200 ατόμων, από τους οποίους τουλάχιστον οι 650 θα είναι νοσηλευτές, προχωρά το επόμενο διάστημα το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της σταδιακής ενίσχυσης του ΕΣΥ σε ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Επιπλέον στο δυναμικό του έρχονται τις επόμενες ημέρες να προστεθούν και 200 νοσηλευτές από την διαθεσιμότητα – κινητικότητα του υπουργείου Παιδείας.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ), ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας, επισημαίνοντας ότι «ο στόχος είναι, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς που υπάρχουν στη διαδικασία των προσλήψεων, να φύγει η χώρα μας από την τελευταία θέση των χωρών του ΟΟΣΑ ως προς την αναλογία νοσηλευτικού προσωπικού και πληθυσμού».

Ο κ. Μπέζας αναφέρθηκε, επίσης, στις προσπάθειες που γίνονται ώστε να υπάρχει ένα υγειονομικό δίκτυο προστασίας που θα εξασφαλίζει ένα ελάχιστο επίπεδο υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την οικονομική, κοινωνική και ασφαλιστική τους κατάσταση. Προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με τον υφυπουργό, έχει εξασφαλιστεί η ελεύθερη, για όλους τους πολίτες , πρόσβαση στις Μονάδες Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) και επίσης έχει παραταθεί για ένα χρόνο, έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2015, η ισχύς των βιβλιάριων υγείας των ανασφάλιστων υπερήλικων του ΟΓΑ.

"Οφείλουμε να προστατεύσουμε υγειονομικά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση, ώστε να έχουν πρόσβαση στο αγαθό της υγείας", κατέληξε ο κ. Μπέζας.

 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Χωρίς παρακλινικά και διαγνωστικά κέντρα η χώρα

Έκλεισαν από τη Δευτέρα 12 Μαΐου τα περίπου 2.500 εργαστήρια παρακλινικών εξετάσεων και διαγνωστικά κέντρα της χώρας, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις για το πλαφόν που στις εργαστηριακές εξετάσεις που θέτει το υπουργείο Υγείας.

Για το ζήτημα πρόκειται να υπάρξει συνάντηση εντός της ημέρας μεταξύ εκπροσώπων των παρόχων υπηρεσιών Υγείας με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους ασφαλισμένους να πάνε για εξετάσεις μετά τις 12:00 καθώς όπως είπε το υπουργείο θα ζητήσει εγγράφως σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα να δηλώσουν αν θα λειτουργήσουν ή όχι.

Ο κ. Γεωργιάδης, διεμήνυσε ότι όσα διαγνωστικά κέντρα δεν λειτουργήσουν, "δε θα είναι συμβεβλημένα ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα". 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

"ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΕΛΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΑΝΘΟ ΤΣΑΚΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 20:30 "LIVE"

                                                      "ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ"
 ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕΛΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΑΝΘΟ ΤΣΑΚΟ 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/05/2014 ΣΤΙΣ 20:30 "LIVE"

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!