EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι αλλαγές που έρχονται στον ΦΠΑ...

Αντιμέτωποι με ένα νέο τοπίο στο Φόρο Προστιθέμενης Αξίας πρόκειται να βρεθούν οι φορολογούμενοι και οι επιχειρήσεις από το 2015. Η τρόικα θεωρεί απαραίτητη τη μεταρρύθμιση του καθεστώτος ΦΠΑ προκειμένου όχι μόνο να αυξηθούν τα φορολογικά έσοδα αλλά και να δοθεί μια ώθηση στο επιχειρείν, ειδικά στο μικρομεσαίο, μέσω της απλοποίησης του συστήματος.

Στην πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αξιολόγηση της πορείας εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος εκτιμάται ότι κάθε χρόνο το ελληνικό δημόσιο ταμείο χάνει έσοδα από τον ΦΠΑ ύψους περίπου 10 δισεκατομμυρίων ευρώ ή περίπου το 30% των ετήσιων εσόδων από το φόρο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης.

Για να βελτιωθεί η εισπραξιμότητα του ΦΠΑ η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με την τρόικα να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη διάρθρωση και τον τρόπο εφαρμογής του φόρου. Η μελέτη για τις αλλαγές πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιούνιο και το σχετικό νομοσχέδιο προβλέπεται να έρθει στη Βουλή τον Νοέμβριο. Οι αλλαγές πρόκειται να ισχύσουν από τον Ιανουάριο του 2015.

Για τη μεταρρύθμιση του συστήματος η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει:

- Να προχωρήσει στη θέσπιση ενός ορίου τζίρου κάτω από το οποίο δεν θα είναι υποχρεωτική η υπαγωγή σε ΦΠΑ.

- Το όριο αυτό εξετάζεται να είναι έως 10.000 ευρώ

- Να δημιουργήσει ειδική ομάδα καταπολέμησης της απάτης και κλοπής ΦΠΑ

- Να προχωρήσει στην εκκαθάριση του μητρώου των υπόχρεων σε υποβολή περιοδικών δηλώσεων και καταβολή ΦΠΑ.

Αυτά, ωστόσο, δεν επαρκούν προκειμένου να αυξηθεί η συμμόρφωση της αγοράς με τον ΦΠΑ και να αυξηθούν οι εισπράξεις. Αν και δεν αναφέρονται στην έκθεση της Κομισιόν, η τρόικα έχει κάνει γνωστές τις θέσεις της για τις αλλαγές στον ΦΠΑ προκειμένου να διευρυνθεί η φορολογική βάση και να αυξηθούν τα έσοδα. Οι αλλαγές αυτές είναι:

- Η κατάργηση των μειωμένων κατά 30% συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά. Πρόκειται για θέμα με μεγάλο πολιτικό κόστος. Αυτό που μπορεί να πέσει ως αντιπρόταση της κυβέρνησης στο τραπέζι είναι η κατάργηση της σχετικής απαλλαγής στα νησιά των Κυκλάδων (π.χ. Μύκονο, Πάρο) και η διατήρησή της στα ακριτικά νησιά (π.χ. Δωδεκάνησα)

- Η κατάργηση του πολύ χαμηλού συντελεστή 6,5% που επιβάλλεται σε βιβλία, δημόσια θεάματα κλπ

- Η θέσπιση ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ 17% ή 18%. Είναι η πρόταση που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί αν και η τρόικα την επιθυμεί ως μια από τις αλλαγές που μπορούν να απλοποιήσουν δραστικά το καθεστώς ΦΠΑ.

  capital.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έρχεται το πρώτο Ελληνικό Ψηφιακό νόμισμα ;;

Σύμφωνα με το http://www.grcoin.gr, σύντομα το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα θα ξεκινήσει την πορεία του.

“Το Greek Coin είναι μια συντονισμένη προσπάθεια Ελλήνων πολιτών να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο & ηλεκτρονικό νόμισμα με το οποιο ο ταλαιπωρημένος Ελληνικός λαός και οι ομογενείς θα μπορούν να πραγματοποιούν αγορές στα συμβεβλημένα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα όπως και μεταξύ τους συναλλαγές χωρίς καμια επιβάρυνση, εύκολα & ανώνυμα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ

Είναι ένα ψηφιακό νόμισμα και συνεπώς δεν έχει υλική υπόσταση. Το Greek Coin παράγεται από τον υπολογιστή & φυλάσσεται στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι του εκάστοτε χρήστη.

ΠΟΙΟΣ
ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ

Το Greek Coin βρίσκετε σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά.Ο κάθε χρήστης ελέγχει μονάχα το πορτοφόλι και τις συναλλαγές του.Καμια άλλη ενέργεια δεν είναι εφικτή.

ΠΟΙΑ
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ

Η αξία του νομίσματος μπορεί να αυξομειωθεί βάση των ημερησιων συναλλαγών. Παράλληλα μέσω υπηρεσιών τρίτων (δεν συσχετιζόμαστε) μπορείτε να τα ανταλλάξετε για EUR/USD .”



Το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα θα βγει στην κυκλοφορία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 23/5/2014 .

Το σύνολο των νομισμάτων που θα κοπουν από τους χρήστες θα είναι 100.000.000 σε αλγόριθμο scrypt και 50.000.000 σε αλγόριθμο sha-256.

5 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις επίσημες ιστοσελίδες http://grcoin.gr/ και http://www.hellascoin.gr/ θα ενεργοποιηθούν τα downloads για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια των χρηστών όπως και ο πηγαίος κώδικας και στους δυο αλγόριθμους.

Το ποσοστό premined θα είναι 0.0003% στα 100.000.000 για τους λόγους ότι δεν έχουμε το νόμισμα μας σε ξένα pool πράγμα που για να ρυθμίσουμε τα δικά μας pool που στο σύνολο θα είναι 14 θέλοντας και μη χρησιμοποιήθηκε ένα μικρο ποσοστό νομισμάτων από την ημερομηνία έναρξης 15 μέρες μετά .

1.000.000 νομίσματα θα είναι διαθέσιμα από τις επίσημες ιστοσελίδες για εταιρίες επενδύσεων πάνω στο ελληνικό νόμισμα που θα ακολουθηθεί από τους εκάστοτε όρους αγοράς και ελληνικής νομοθεσίας .

3 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία θα ενεργοποιηθούν τα λινκ στις επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος .

Όσον άφορα τα ανταλλακτήρια των ψηφιακών νομισμάτων με ΕΥΡΩ είμαστε στην διαδικασία ίδρυσης κοινωφελούς οργανισμού πράγμα που σημαίνει ότι οι δημιουργοί και η υποστήριξη του Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος κάθε μήνα θα μοιράζουν ένα ποσό νομισμάτων σε οικογένειες που έχουν πρόβλημα επιβίωσης κατόπιν ηλεκτρονικής αίτησης και έλεγχου από τους αρμόδιους φορείς π.χ πρόνοια κάθε περιοχής και θα παρέχονται σαν δωρεά από τους δημιουργούς μαζί με τις οδηγίες ανταλλαγής σε ΕΥΡΩ.

Οι χρήστες που δεν έχουν την δυνατότητα να παράγουν νομίσματα λόγω παλαιότητας των υπολογιστών τους θα μπορούν να κάνουν αίτηση στης επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού Ψηφιακού νομίσματος δίνοντας τις προδιαγραφές του υπολογιστή τους, όσοι πληρούν τους όρους μη δυνατότητας παράγωγης θα τους παρέχετε ένα ποσό νομισμάτων με βάση τις προδιαγραφές που έχουν , η συναλλαγή θα γίνεται άμεσα στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι τους ώστε να μπορούν να προβούν στις ανάλογες συναλλαγές .

Από 30/5/2014 εως 10/06/2014 θα ανακοινωθούν τα λινκς για τα 6 e-shops που κατασκευάζονται με αγαθά επιβίωσης ,τρόφιμα και γενικά είδη εμπορίου ! Στα οποία οι συναλλαγές θα γίνονται μόνο με Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα

Η διάρκεια ανταλλαγής του Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος θα διαρκεί από 3 έως 9 ώρες
Από 30/05/2014 θα ανακοινώνονται στις επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικούς Ψηφιακού Νομίσματος οι δωρεές σε άτομα η και σε ιδρύματα και οργανισμούς!

Βάση στατιστικών και μελέτης το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα με την εκκίνηση του θα φθάσει την αρχική τιμή των 0,20 του ΕΥΡΩ .Οι κάτοχοι του νομίσματος θα κερδίζουν από την τιμή αύξησης της άξιας του . Π.Χ κάποιος που έχει 100 νομίσματα με την τιμή των 0,20 και σε δέκα μέρες η τιμή του νομίσματος βάση συναλλαγών φτάσει στα 0,50 έχει κερδίσει το ανάλογο ποσοστό στα νομίσματα του. Δεν τίθεται θέμα φορολόγησης επί των κερδών διότι βρισκόμαστε ήδη στην κατασκευή και κατάθεση μελέτης στο αρμόδιο υπουργείο ώστε να αποφευχθούν διάφορες απορίες η και πράξεις που δεν υπόκεινται στην αρχή λειτουργίας των Ψηφιακών Νομισμάτων και συναλλαγών .

Να επισημάνουμε ότι η δημιουργία των ψηφιακών γίνεται με έναν εξαιρετικά προβλέψιμο τρόπο. Με πιο απλά λόγια, η δημιουργία τους δεν εξαρτάται από την προσφορά και ζήτηση, ούτε από τη βούληση κάποιου κράτους ή οργανισμού για δημιουργία περισσότερων ή λιγότερων νομισμάτων. Το δίκτυο από μόνο του καθορίζει το ρυθμό δημιουργίας τους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό των ψηφιακών που τα καθιστά «αλεξίσφαιρα» σε κρίσεις, πληθωρισμό κι άλλα συχνά προβλήματα των παραδοσιακών νομισμάτων

Στις 5/05/2014 θα γίνει νέα ανακοίνωση με ακόμα ποιο πολλά χαρακτηριστικά όπως οδηγίες χρήσης και εξόρυξης καθώς και αριθμός δυσκολίας ,υποδιπλασιασμος ανα μπλοκ κοκ .

Ακόμα θα δοθεί αναλυτική αναφορά για τα νομίσματα που θα έχουν εξορυχθεί το 0.0003 δηλαδή για το που θα διατεθούν και πως .

Να είστε καλά , να είστε πάντα περήφανοι Έλληνες..

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έκτακτο: Διάγγελμα Σαμαρά για την κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς!

Η Ελλάδα σηκώνεται ψηλότερα, βγαίνει από την κρίση με το κεφάλι όρθιο, αφήνει στο παρελθόν στάσεις και συμπεριφορές που μας έκαναν να ντρεπόμαστε γιατί είμαστε…


Έλληνες, επιστρέφει στην Ευρώπη, κερδίζει ξανά το σεβασμό όλων των εταίρων της, αδιαφορεί γι’ αυτούς που έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στο μνημόνιο και τώρα τις βλέπουν να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι καθώς δεν υπάρχει πλέον το μνημόνιο και επίσημα από αυτή την Κυριακή παύει να είναι η τελευταία επαρχία της Σοβιετικής Ένωσης.

by…Πίκος Απίκος

Αυτά θα είναι τα κύρια σημεία του διαγγέλματος που θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς το βράδυ του Σαββάτου ενόψει της λειτουργίας της αγοράς την Κυριακή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έδωσε στο MEGA η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη. Στο πρωτοσέλιδο τους τα «Νέα Σαββατοκύριακο» τονίζουν χαρακτηριστικά… «Εργατική Πρωτομαγιά τέλος, οι Έλληνες γιορτάζουν την 4η Μαϊου!» και στο κύριο άρθρο της εφημερίδας σημειώνεται πως απέναντι στη μιζέρια της ανεύθυνης Αριστεράς της δραχμής, οι πελάτες των καταστημάτων της Ερμού και της Τσιμισκή, αλλά και όλων των εμπορικών κέντρων, την Κυριακή θα δώσουν μία ηχηρή απάντηση σε όλους τους αποτυχημένους εμποροϋπαλλήλους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάθονται και να αράζουν τις Κυριακές στα σπίτια τους. «Ο στρατός της κατανάλωσης κέρδισε τη μάχη των ευρωεκλογών» είναι ο τίτλος με τον οποίο θα κυκλοφορήσει την Κυριακή το «Βήμα», ενώ σε δημοσκόπηση που θα δημοσιεύσει η «Καθημερινή» το 87% των πολιτών τάσσεται κατά της καταστροφής της χώρας, στέλλοντας ένα βροντερό μήνυμα σε όλους όσοι απεργάζονται σενάρια για την ανατροπή της κυβέρνησης πριν από το τέλος της τετραετίας, αλλά και μετά από αυτό.

Σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού το πολιτικό γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου υπογράμμισε πως ο Αντώνης Σαμαράς και η κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς είναι δύο ευλογίες για τη χώρα και ότι η 4η Μαϊου μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για μία πορεία θριάμβου στις ευρωεκλογές του αθροίσματος των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας και της «Ελιάς». Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ υπογραμμίζεται πως είναι πλέον ολοφάνερο σε όλη την εργατική τάξη και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα ότι Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι «νύχι κρέας» καθώς και ότι ο Τσίπρας ταυτίζεται απόλυτα με τον Σαμαρά και έχει δηλώσει την πλήρη υποταγή του στον ιμπεριαλισμό με όρκους πίστης στους Αμερικάνους, γι’ αυτό και ο Κνίτης υπηρεσίας γελάει μαζί του.

Δαιμόνια δικός – ανοιχτά μαγαζιά και στις 25 Μαϊου!

πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σπυράκη στον κώλο !!!

Kατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο ΚρήτηTV, η πρώην δημοσιογράφος και νυν υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μαρία Σπυράκη αποκάλυψε ότι την περίοδο των εκλογών του 2012 το τραπεζικό σύστημα είχε καταρρεύσει και η ελληνική κυβέρνηση έστελνε στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ιταλία για να φέρει λεφτά, ώστε να μην αποκαλυφθεί το bank run.


Η Μαρία Σπυράκη ομολόγησε πως το γνώριζε αυτό αλλά αποφάσισε να το αποκρύψει για να αποφευχθεί ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, γιατί έβαλε τη συνείδησή της ως πολίτης πάνω από το δημοσιογραφικό καθήκον. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, είπε ότι κράτησε το ρεπορτάζ στο μαξιλάρι της. Είναι πολύ περίεργο που η Μαρία Σπυράκη κοιμάται σε μαξιλάρι. Στην τηλεόραση φαίνεται να κοιμάται πάντα όρθια.

Η Μαρία Σπυράκη δηλαδή έκανε ό,τι είχε κάνει κι ο Γιάννης Πρετεντέρης που έγραψε στο βιβλίο του ότι γνώριζε πως το πρόγραμμα σωτηρίας για την Ελλάδα δεν έβγαινε αλλά δεν το έλεγε για να μην προκαλέσει πανικό και κατάρρευση της οικονομίας.

Είναι τόσο ευαισθητοποιημένοι και πατριώτες αυτοί οι τηλεδημοσιογράφοι! Μας προστατεύουν! Μόνο εκείνος ο αχρείος ο Βαξεβάνης είχε το θράσος να δημοσιοποιήσει τη λίστα Λαγκάρντ και να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα της πατρίδας μας στο εξωτερικό.

Θυμάστε τον πόλεμο που είχε φάει από τα καθεστωτικά ΜΜΕ; Τώρα μιλιά για τη Μαρία Σπυράκη. Aλλά θα μου πείτε να βγει και να την κατακρίνει ποιος; Αφού έχουν όλοι λερωμένη τη φωλιά τους. Στην ίδια μαφία ανήκουν. Τα ήξεραν και τα ξέρουν όλα.

Βέβαια, δεν είναι εύκολο να βγεις και να αποκαλύψεις πράγματα που είναι ενάντια στα συμφέροντα των αφεντικών σου. Μπορεί να απολυθείς. Και μετά πώς θα υπηρετείς τη δημοσιογραφία και θα κάνεις δημοσιεύσεις που, όπως λέει και η επιγραφή στην ΕΣΗΕΑ, είναι η ψυχή της δημοκρατίας;

Μια χαρά τα λέει η επιγραφή. Οι δημοσιεύσεις των καθεστωτικών δημοσιογράφων είναι πράγματι η ψυχή της δημοκρατίας. Της δημοκρατίας του Σαμαρά, του Βενιζέλου και όλων των άλλων.

Και μια χαρά τα είχε πει η κα Σπυράκη όταν, μιλώντας για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια ευρωβουλευτής, ισχυρίστηκε ότι ένα μεσημέρι την πήρε τηλέφωνο ο κ. Σαμαράς και τη ρώτησε “Θέλεις να είσαι μαζί μας στην προσπάθειά μας;”. Αυτό που δεν αποκάλυψε η κα Σπυράκη είναι η συνέχεια της συνομιλίας τους. Δεν πειράζει, θα το κάνω εγώ.

“Μα από πού κι ως πού, κ. Πρωθυπουργέ; Εγώ; Μια απλή υπηρέτης σας;”. “Θεώρησέ το ως ένα μικρό ευχαριστώ για το 2012, τότε που μας έσωσες κρατώντας το στόμα σου κλειστό.” “Αν το θέτετε έτσι, κ. Πρωθυπουργέ, δε μπορώ να πω όχι.” “Καλωσήρθες λοιπόν και επισήμως στην οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας. Και πού ‘σαι. Άμα θέλει κι ο Γιάννης φέρτον μαζί. Εκτός αν τον πρόλαβε ο Βαγγέλης.”
by To Skouliki Tom 

(Ανήθικο δίδαγμα: Η κυβέρνηση Σαμαρά προσπαθεί να ξεπεράσει σε σκάνδαλα εκείνη του Καραμανλή. Κάποιο στοίχημα έχουν βάλει. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.)


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Νέο χτύπημα στη Νότιο Κορέα -Σύγκρουση στο μετρό με 170 τραυματίες

Το απόλυτο χάος επικράτησε στο Μετρό της Σεούλ στην Νότια Κορέα, όταν δύο συρμοί συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τουλάχιστον 170 άνθρωποι να τραυματιστούν. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένα από τα βαγόνια εκτροχιάστηκε, ενώ οι επιβάτες μετά τον αρχικό πανικό βγήκαν από τα τρένα και περπάτησαν πάνω στις ράγες για να φτάσουν στο πιο κοντινό σταθμό.

Το ατύχημα συνέβη στο σταθμό Sangwangsimni, όταν, όπως σημειώνει το πρακτορείο Yonhap ένα τρένο ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης και ένα δεύτερο που ερχόταν από πίσω του, έπεσε επάνω του.

Σύμφωνα με το Associated Press, 170 από τους επιβάτες των δύο τρένων ανέφεραν ότι νιώθουν πόνους σε διάφορα σημεία του σώματός τους, αλλά από αυτούς μόνο οι 32 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Κανένας από αυτούς, όπως σημειώνει το ειδησεγραφικό πρακτορείο δεν είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Μάλιστα, αν και από τα μεγάφωνα του Μετρό οι υπεύθυνοι καλούσαν τους επιβάτες να μείνουν μέσα στα βαγόνια μέχρι να φτάσουν τα σωστικά συνεργεία, οι περισσότεροι τους αγνόησαν, άνοιξαν τις πόρτες και βγήκαν έξω.

Το περιστατικό αυτό θυμίζει και το ναυάγιο στη Νότια Κορέα όπου το πλήρωμα έλεγε στους επιβάτες να παραμείνουν μέσα και εκείνοι ακούγοντας τις εντολές οδηγήθηκαν σε υγρό τάφο, ενώ σε αυτή την περίπτωση οι επιβάτες αρνήθηκαν να ακούσουν εντολές και έσπευσαν να σωθούν.




 
iefimerida.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Το εκπληκτικό φωτομοντάζ του νεοδημοκράτη υποψηφίου δημάρχου στην Κόρινθο

 
 
“ Κάπως έτσι ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε μια εικόνα γεμάτη κόσμο μπροστά από το εκλογικό του κέντρο, αλλά όπως φαίνεται ατύχησε. Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο των social media και αποτελούν ένα από τα κύρια θέματα στις συζητήσεις των χρηστών ”

Ο Αλ. Πνευματικού βρήκε έναν περίεργο τρόπο για να αυξήσει τους συγκεντρωμένους στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Η φωτογραφία που βλέπετε κάνει το γύρο του διαδικτύου - Με μια πρώτη ματιά όλα φαίνονται φυσιολογικά, αλλά... τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι...

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Κορίνθου, Αλ. Πνευματικού, γνωστού Νεοδημοκράτη (που τώρα υποθέτουμε, ότι θα το παίζει "ανεξάρτητος"),  της πόλης. Το θέμα όμως είναι ότι ενώ - σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες - δεν υπήρχε αρκετός κόσμος, στο ίντερνετ ανέβηκε η φωτογραφία που βλέπετε...

Λαοθάλασσα! Όμως με μια πιο προσεχτική ματιά βλέπουμε πως η εικόνα κρύβει... κάτι περίεργο. Τα ίδια πρόσωπα βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία λόγω... photoshop!

Κάπως έτσι ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε μια εικόνα γεμάτη κόσμο μπροστά από το εκλογικό του κέντρο, αλλά όπως φαίνεται ατύχησε. Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο των social media και αποτελούν ένα από τα κύρια θέματα στις συζητήσεις των χρηστών

Είδαμε την φώτο στο Χωνί, αλλά η πηγή δεν αποκάλυπτε το όνομα του υποψηφίου, το οποίο με μία σύντομη αναζήτηση, το βρήκαμε! 

Πηγή: koutipandoras.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Financial Times: Φούσκα τα ομόλογα -Η χρεοκοπημένη Ελλάδα χρωστάει... ένα βουνό

Σφοδρή κριτική στους επενδυτές που τζογάρουν με τα ομόλογα της Ελλάδας εξαπέλυσαν οι Financial Times, με άρθρο τους το οποίο έχει τίτλο «Στα όρια της φούσκας τα ομόλογα του Νότου». Στο κείμενο ο συντάκτης χαρακτηρίζει φούσκα τα ομόλογα από τις χώρες του Εωρωπαϊκού Νότου, και συνεπώς και την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, κυρίως λόγω του γιγαντιαίου χρέους της χώρας.

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά «ακόμη και η χρεοκοπημένη Ελλάδα - που επέβαλε ''κούρεμα΄' στους ιδιώτες ομολογιούχους πριν μόλις δύο χρόνια, χρωστάει ... ένα βουνό στην ΕΕ και το ΔΝΤ και παραμένει εξαρτημένη από την χρηματοδότησή τους- πρόσφατα βγήκε στις αγορές με 5ετή έκδοση και yield μόλις 4,95%. Δεδομένου ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος –στο 175% του ΑΕΠ και αυξάνεται- παραμένει αφόρητα μεγάλο, οι επενδυτές ουσιαστικά τζογάρουν με την προοπτική ότι η κυβέρνηση θα δώσει προτεραιότητα στην αποπληρωμή τους και η ευρωζώνη θα είναι πρόθυμη να προσφέρει κάποια ακόμη ανακούφιση από το χρέος».

Οι Financial Times υποστηρίζουν πως η κρίση στην ευρωζώνη δεν έχει τελειώσει και οι αγορές εναποθέτουν υπερβολικά πολλές ελπίδες στην άμεση έναρξη «ποσοτικής χαλάρωσης» από την ΕΚΤ. Προσθέτουν, δε, ότι η τραπεζική κρίση δεν έχει επιλυθεί. Τα δημόσια χρέη συνεχίζουν να αυξάνονται. Και η ανάκαμψη παραμένει εύθραυστη

Είναι αλήθεια ότι οι προοπτικές έχουν βελτιωθεί σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Οι οικονομίες της νοτίου Ευρώπης δεν εξαρτώνται από τον εξωτερικό δανεισμό και επιτέλους αναπτύσσονται ξανά. Αλλά, μέσα στο κυνήγι της απόδοσης, οι επενδυτές αψηφούν τους κινδύνους που εξακολουθούν να υπάρχουν.

Οπότε, αν μη τι άλλο, η τάση του χρέους στην περιφέρεια, είναι επίφοβη. Και ακριβώς επειδή έχει μειωθεί ο φόβος άμεσης καταστροφής, η πολιτική κατάσταση σε χώρες με τρομαχτικά υψηλά ποσοστά ανεργίας και χρεών, μπορούν εύκολα να οδηγήσει σε μπελάδες.
 
efimerida

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ούτε ένας…

…Έγινε τις προάλλες εκεί στη Νότα Κορέα αυτό το ναυάγιο που είχε σαν αποτέλεσμα να πνιγούν και εκατοντάδες παιδιά. Ο δάσκαλος που τα συνόδευε και διασώθηκε, αυτοκτόνησε.
Ο πρωθυπουργός της χώρας, αφού ζήτησε συγγνώμη, υπέβαλε την παραίτησή του.

Τις έχουνε και αυτές τις ευαισθησίες γενικώς οι σχιστομάτιδες.

Οι Ιάπωνες να χώνουν το σπαθί στα εντόσθιά τους και να κάνουν χαρακίρι. Οι Κινέζοι να φουντάρουν από τον ουρανοξύστη και να γίνονται χαλκομανία. Κανείς βέβαια δεν έχει την απαίτηση να αυτοκτονήσει κάποιος. Όσες κι αν είναι οι ευθύνες του, όσο μεγάλο κακό κι αν έχει προκαλέσει.
Στην προκειμένη, μάλιστα, περίπτωση τι ευθύνη μπορεί να έχει ένας δάσκαλος; Καμία. Όταν, όμως, χάθηκαν τόσα παιδιάδεν μπόρεσε να το αντέξει. Να σηκώνει αυτό το τεράστιο βάρος σε όλη του τη ζωή.

Ο πρωθυπουργός τι ευθύνες μπορούσε να έχει σε προσωπικό επίπεδο, αν ο καπετάνιος σ’ ένα πλεούμενο ήταν μαλάκας ή ανεύθυνος; Τις ανέλαβε όμως και παραιτήθηκε.

Κι ερχόμαστε τώρα στους Έλληνες.

Σε μία Ελλάδα, δηλαδή, που δεν έχει μείνει λίθος επί λίθου. Που έχουν καταστραφεί κι έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Έχουν ναυαγήσει τα όνειρα εκατομμύρια ανθρώπων. Και δεν είναι μόνο το ναυάγιο της οικονομίας που έχει βουλιάξει εκατομμύρια ζωές. Είναι και οι επί μέρους καταστροφές στο πέρασμα των χρόνων.

Ας πούμε πχ οι πυρκαγιές. Έχει καεί όλη σχεδόν η Ελλάδα. Δάση υπάρχουν μόνο στις φωτογραφίες. Και στα καρτ-ποστάλ. Και μαζί με τα δάση στις φωτιές της Ηλείας είχαν καεί και άνθρωποι.
Παραιτήθηκε έστω ένας; Κανένας.

Ο περιβόητος Πολύδωρας τα είχε βάλει με τον “στρατηγό άνεμο”. Για να μην πάμε στο 1980 και στα “κουκουνάρια” του Γεώργιου Ράλλη.

Ή μήπως είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί ο Παπουτσής με το Σάμινα; Αφού έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο συνέχισεακάθεκτος την πολιτική του καριέρα. Ποιος έχασε το φιλότιμό του για να το βρουν οι Έλληνες πολιτικοί;

Και φτάνουμε στο σήμερα. Η χρεωκοπία της χώρας δεν έγινε από μόνη της. Δεν πρόκειται για κάποια κατάρα που την έστειλε ο Θεός. Υπάρχουν φυσικοί αυτουργοί. Ένοχοι που ζουν και βασιλεύουν. Που τους πληρώνει ακόμα είτε μέσω της σύνταξης είτε μέσω της βουλευτικής αποζημίωσης ο ελληνικός λαός.

Υπάρχει και ο Σημίτης. Υπάρχει και ο Κώστας Καραμανλής. Υπάρχει και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Δεν έχει κανείς την απαίτηση να βάλουν μία θηλιά στο λαιμό και να κρεμαστούν. Λέμε για μία έστω παραίτηση όλα αυτά τα χρόνια. Έστω μία. Για τα μάτια του κόσμου. Καμία.

Ένας Υπουργός Οικονομικών να πάει και να πει ‘απέτυχα” και να σηκωθεί να φύγει.
Ούτε ένας.

Κι έχουν το θράσος να είναι όλοι υπερήφανοι για το έργο τους. Κι όχι μόνο δεν παραιτείται η αποσύρεται κανένας, αλλά όλοι θέλουν να επιστρέψουν. Μέχρι και ο Μητσοτάκης που είναι μεταξύ 100 και θανάτου κάνει δηλώσεις.

Ο Σημίτης αντί να βρει μία τρύπα να κρυφτεί, εμφανίζεται στην κίνηση των “50″ και το παίζει “τραβάτε με κι ας κλαίω”.

Ο Κ. Καραμανλής παριστάνει τον αμίλητο Βούδα. Είναι βουλευτής χωρίς να έχει μιλήσει ποτέ. Περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει.

Ο Γ. Παπανδρέου παίζει τον ρόλο του παράξενου ταξιδιώτη. Αφού τα κατάφερε μια χαρά στην Ελλάδα, ασχολείται με τα διεθνή θέματα. Γυρίζει τον κόσμο για να μεταφέρει παντού τη σοφία του.

Στην πολιτική δεν έχει καμία σημασία το κίνητρο. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Αν καταστραφεί μία χώρα είναι αδιάφορο αν οι ηγέτες της ήταν απατεώνες, ανίκανοι ή και τα δύο μαζί. Το αποτέλεσμα μετράει.

Και το αποτέλεσμα είναι ότι η Ελλάδα έχει την τιμή πλέον να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα χώρες με τη μεγαλύτερη εξαθλίωση. Μαζί με Βενεζουέλα, Ιράν, Τζαμάικα, Αίγυπτο και Νότια Αφρική.

Κι ούτε ένας δεν τα μάζεψε να πάει σπίτι του. Για να αυτοκτονήσει κάποιος, ούτε λόγος. Δεν είναι μαλάκες οι Έλληνες πολιτικοί σαν τους κιτρινιάριδες Ασιάτες.
Την κρίση, άλλωστε, την πληρώνουν τα κορόιδα. Κι όσα απ’ αυτά τα κορόιδα δεν αντέχουν, αυτοκτονούν. Και εις διπλούν μάλιστα.

Πέρα από τις μεμονωμένες περιπτώσεις, υπάρχει και η “ομαδική αυτοκτονία” όταν κάθε φορά στις εκλογέςξαναφηφίζουν τους ίδιους.

Είναι κι αυτό ένα από τα χαρακτηριστικά του Έλληνα. Αντί να ξεσηκωθεί και να χυμήξει σ’ αυτούς που τον έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση, τερματίζει τη δική του τη ζωή.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Υπό απειλή

Από τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Σαμαρά με τους 20 εκατομμύρια τουρίστες που θα πρέπει να τους πηγαίνουμε τζατζίκια και να χορεύουμε σαν τα αρκούδια παραδοσιακούς χορούς για να τραβάνε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ιθαγενείς, μέχρι τις δηλώσεις του Τσίπρα ότι η οικονομική πολιτική θα αλλάξει όταν γίνει κυβέρνηση αν τα δημοσιονομικά της χώρας το επιτρέπουν. Μετά από το επόμενο Γιουρογκρούπ που θα μάς δέσουν οι εταίροι για τα επόμενα 50 χρόνια, μάλλον ο Αλέξης σκοπεύει να γίνει πρωθυπουργός στα 90 του για να σώσει την χώρα.

Απειλούμαστε από τους γείτονές μας, που με το πάθος τους για μία θέση στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια ξέρουμε πολύ καλά τι μάς περιμένει και στους τόπους κατοικίας ή καταγωγής μας. Άντε τώρα η υποψήφια σωτήρας νοσοκόμα και ο υποψήφιος σωτήρας κλητήρας να καταλάβει τι σημαίνει ότι τα διεθνή funds ήρθαν και στο χωριό μας να μας αναπτύξουν. Θα ψηφίζουν με χέρια και με πόδια για τα δάση, τα χωριά, τα ποτάμια, τα νερά και για ό,τι έχει μείνει λίγο ακόμη όρθιο, διότι δεν φθάνει που έχουν δικαίωμα να κατέρχονται στις εκλογές, έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να σώσουν τον κώλο τους με την ψήφο τους κι ας κάψουν το τομάρι ακόμα και του αγέννητου δισέγγονού σου.

Απειλούμαστε από τις αναπτυξιακές προωθήσεις που με μία υπογραφή μέσω του fast track του Ράιχενμπαχ και του Χατζηδάκη ο κάθε ξένος επενδυτής μπορεί να βρεθεί με ένα ολόκληρο χωριό δικό του, με ένα ολόκληρο νησί δικό του, με ένα ορυχείο δικό του την ώρα που εσύ στήνεσαι στον γκισέ της τράπεζας ή το δημόσιου ταμείου να παρακαλάς να μην σε χώσουν φυλακή γιατί δεν χρωστά το Κράτος, αλλά εσύ χρωστάς αυτά που έφαγε το Κράτος.

Απειλούμενο είδος ο Έλληνας από εξωτερικούς και εγχώριους μακελάρηδες, από κυβερνητικούς και αντιπολιτευόμενους που τους έλαχε να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο πλιάτσικο όλων των εποχών και όλων των ηπείρων.

Απειλούμαστε από μια πολιτισμένη Γερμανία που έχει ως νόμο του κράτους της από προχθές, οι φτωχές μανάδες της Ανατολικής Ευρώπης να μπορούν να γεννάνε τα παιδιά τους σε νοσοκομεία της Γερμανίας αρκεί τα παιδιά να μένουν στα χέρια των Γερμανών και οι μανάδες να γυρνάνε πίσω στις φτωχές χώρες τους οι οποίες ανήκουν και αυτές στην Ε.Ε. Αναρωτιέσαι μετά από αυτό τι θα απογίνουν οι μελλοντικές φτωχές ανασφάλιστες μανάδες της Ελλάδας και τα αγέννητα παιδιά τους. Οι απόγονοι του Γιόσεφ Μένγκελε ποτέ δεν έγιναν ανθρωπιστές , απλά ανέστειλαν τα πειράματα των μεταμοσχεύσεων και της Φυλετικής Υγιεινής για το 2014 και πέρα.

Απειλούμαστε από τις Τράπεζες της Ελλάδας που πουλάνε νόμιμα και ηθικά από την πίσω πόρτα γη και ύδωρ σε μεγαλοκαρχαρίες. Εμείς κοιτούσαμε το ΤΑΙΠΕΔ και η Πειραιώς πούλησε στον Πόλσον τις μετοχές της ΕΥΔΑΠ που απέκτησε από την Αγροτική μετά την αρπαγή της, τάχα για την μη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος. Από το πρωί ως το άλλο πρωί μια απειλή κατά της ζωής μας ζούμε. Όλοι εχθροί μας και όλοι «σωτήρες» μας. Να εξευτελιζόμαστε για ένα μαρούλι και μισό κιλό ντομάτες στη μέση του δρόμου. Να μαζεύουμε κουπόνια κομματικών εφημερίδων για ένα λίτρο γάλα των 50 λεπτών διαβάζοντας στο πλάι τα προγράμματα ευτυχίας και εξευρωπαϊσμού των πολιτευόμενων ξεδιάντροπων.

Απειλούμαστε από την αυτοξεφτίλα μας. Αντί να φτύνουμε κατάμουτρα μικρούς και μεγάλους νεοσωτήρες της Ευρώπης, της Ελλάδας, των Περιφερειών, των Δήμων και των χωριών, φυλάμε το σάλιο μας να κολλήσουμε καλά τον φάκελο της αυτοκτονικής μας ψήφου.-

πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Οι τελευταίες μέρες του χοντρο-Μπένυ

Λίγες ημέρες μείνανε για αυτήν την κυβέρνηση των άθλιων και θλιβερών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ: Της κεντρικής «εγκληματικής οργάνωσης» αυτής της χώρας…
Είναι, ίσως, πρώτη φορά στην ιστορία που αυτές οι εκλογές, ιδιαίτερα οι ευρωεκλογές, ΑΠΟΚΤΟΥΝ τέτοια γιγάντια ιστορική σημασία:
Να στείλει ο λαός με την ψήφο του στα σκουπίδια της ιστορίας τα δωσίλογα ανδρείκελα…


Οι θιασώτες της ΑΠΟΧΗΣ πρέπει να επανεξετάσουν τη …σκέψη τους.

Η ΑΠΟΧΗ σήμερα διευκολύνει την κυβέρνηση του 4ου Ράιχ, γι αυτό την επιζητεί και αγωνίζεται γι αυτή…

ΑΠΟΧΗ και ΣΥΝΤΡΙΒΗ της κυβέρνησης δεν συμβιβάζονται. Η θεαματική ΠΤΩΣΗ αυτής της κυβέρνησης (όχι απλώς η ήττα της) αποτελεί το ΠΡΩΤΙΣΤΟ καθήκον μας, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού…

Όπως και να έχει όμως,
καταποντισμός των ανδρεικέλων ή απλή εκλογική τους ήττα (κάνει τα πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψει τον καταποντισμό σε απλή ήττα), ένα είναι σίγουρο: Ο «χοντρο-Μπένυ», αυτός ο σύγχρονος Ρασπούτιν, διανύει τις τελευταίες μέρες του.

Θα είναι ο πρώτος που θα …πελεκιστεί μετά από τις εκλογές. Θα πελεκιστεί από τον ΓΑΠ: τα παράξενα και αστεία παιχνίδια της ιστορίας…

Μέσα στον πανικό του ο Βενιζέλος διευκολύνει τον πρώην δωσίλογο πρωθυπουργό, την «ομιλούσα μακέτα» (κατά Στάθη) να τον καρατομήσει…

Φαίνεται ότι ο Βενιζέλος
ήταν στο ΠΑΣΟΚ ο αναγκαίος σάκος του μποξ για να χάνει και να …ξεπλένει τον ΓΑΠ.

Με την απύθμενη και ασυνάρτητη φλυαρία του, το χαρακτηριστικό των πολιτικών φελλών, αλλά κυρίως με την αβυσσαλέα δωσίλογη μοχθηρία του, κατάφερε σε ένα κόσμο που μένει ακόμα προσκολλημένος στο όνομα ΠΑΣΟΚ, να …αναπαλαιώσει τον ΓΑΠ.

Είναι τέτοια η αυθάδης κυβερνητική κακουργία, η στραταρχική μοχθηρία και η φλύαρη ανοησία του Βενιζέλου που ο ΓΑΠ μπροστά του φαντάζει «νηφάλιος» και «αβρός»…

Και όλο το ταχυδακτυλουργικό κρυφτούλι που έπαιξε με τις «Ελιές» και τις «κεντροαριστερές» (συμμαχίες με τους εχθρούς του ιστορικού ΠΑΣΟΚ) έγινε μπούμερανγκ για τους «σημαδεμένους» με το ΠΑΣΟΚ: Ήταν ένα πανικόβλητο παιχνίδι διάλυσης και ΑΡΝΗΣΗΣ των ριζών του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ με την δεξιά και ακροδεξιά...

Αυτό το παιχνίδι το αξιοποίηση ο ΓΑΠ (με το λίγο μυαλό) και οι κρυφοί μαέστροι των χρησμών…

Από την άλλη η υστερία του mega και του Λαμπρακιστάν υπέρ του «Ρασπούτιν» της κυβέρνησης Σαμαρά, κάνανε και …συμπαθή τον ΓΑΠ…



Όταν σε στηρίζει με τέτοιο υστερικό πάθος η Φιλιππινέζα του Βενιζέλου και της κυβέρνησης, ο Πρετεντέρης, καθώς και όλη η «συμμορία» του mega, ΤΟΤΕ καθιστάς τον ΓΑΠ και …υπονομευτή της κυβερνητικής, δολοφονικής «συμμορίας»…


Ο πρώτος, λοιπόν, που θα «εκτελεστεί» μετά τις εκλογές θα είναι ο Βενιζέλος με βόλι του ΓΑΠ!!!

Θα ζήσουμε κι αυτή την «ιδιοτροπία» της ιστορίας…

Στο τέλος, βεβαίως, η ιστορία θα επιτελέσει το έργο της: Θα τους στείλει ΟΛΟΥΣ και τον ΓΑΠ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και δορυφόρους) εκεί που θα έπρεπε να είναι ήδη: Στον σκουπιδοτενεκέ….

Ας βάλουμε, όμως, και εμείς το χεράκι μας…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

MEGA: Η παράκρουση της δωσίλογης κακοήθειας…

Παρακμιακά και σηπόμενα καθεστώτα πληρώνουν αδρά την ανοησία. Είναι το μόνο «όπλο» που τους έχει απομείνει: Να βομβαρδίζουν την κοινωνία με τόνους ψεύδους και ανοησίας, όχι μόνο για να αποπροσανατολίζουν και παραπλανούν, όχι μόνο για να προβοκάρουν τις λαϊκές διαμαρτυρίες και ζυμώσεις, αλλά και για να αποκτηνώνουν και δολοφονούν τη σκέψη και τη ψυχή μας.

Οι πομποί όλων αυτών των ρύπων είναι τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα ηλεκτρονικά. Εκεί συνωστίζονται, σε ένα αχαλίνωτο ανταγωνισμό βλακείας και προβοκάτσιας, όλοι οι ακριβοπληρωμένοι φελλοί: κοπριά που πληρώνεται σαν χρυσάφι.

Στην πρωτοπορία βρίσκεται η δημοσιογραφική «συμμορία» του mega: Το μεγάλο κανάλι των «νταβάδων».


Αυτή η «συμμορία»
πληρώνεται αδρά για να στηρίζει αφηνιασμένα το σύγχρονο φασισμό του 4ου Ράιχ και τα εγχώρια ανδρείκελά του: Την κυβερνητική «συμμορία»…

Πληρώνεται για να συκοφαντεί με κανιβαλική αγριότητα κάθε λαϊκή εκδήλωση κατά της κυβέρνησης, κάθε φωνή που υψώνεται εναντίον του δωσίλογου καθεστώτος, κάθε κόμμα που απειλεί να γκρεμίσει την κυβερνητική «συμμορία»: Οι έμμισθοι «μπράβοι», παραχαράκτες, συκοφάντες, ψεύτες και προβοκάτορες του καθεστώτος…

Πληρώνεται για να στηρίζει, με νύχια και με δόντια, το «όνειδος» της δωσίλογης και επαρμένης κακουργίας, το αγαπημένο τέκνο των «νταβάδων»: Βενιζέλο…

Πληρώνεται αδρά, από τα λύτρα της λεηλασίας και της σφαγής του ελληνικού λαού ΟΧΙ μόνο για να εξαπατά, να εμπαίζει, να ελεεινολογεί και να βρίζει τον ελληνικό λαό, αλλά και για να καθιερώνει, μέσω τελετουργικών μεταμφιέσεων, νέες «λέρες» στο εκλογικό παιχνίδι, «λέρες» του δικού τους φυράματος: Το κανάλι της ειδωλολατρίας της σήψης, το κανάλι που κατασκευάζει τα νέα παρακμιακά είδωλα της Φαιάς Πανούκλας…

Το «Ποτάμι» δική τους κατασκευή ήταν και ο Σταύρος Θεοδωράκης, μίσθαρνο όργανο του καναλιού και σάρκα από τη σάρκα του: Η συνισταμένη των έμμισθων φελλών και του πολιτικού ΤΙΠΟΤΑ…


Μια άλλη «νεύρωση» του ΤΙΠΟΤΑ και πυώδης φουσκάλα δωσίλογης λευχαιμίας είναι η Σπυράκη. Έγινε κι αυτή, έστω ΑΡΝΗΤΙΚΑ, το επίκεντρο της εκλογικής δημοσιότητας: ΣΕ τέτοιες βαθιά παρακμιακές και νοσηρές εποχές διαφημίζονται, έστω αρνητικά, τα πιο παρακμιακά και νοσηρά «υποκείμενα», τα ΤΙΠΟΤΑ…

Γι αυτό το «είδος» της έμμισθης, δημοσιογραφικής «πορνείας», το ΨΕΥΔΟΣ ταυτίζεται με το «εθνικό καθήκον»: Τέτοια ξετσιπωσιά και αυθάδεια ελεεινού ρουφιάνου!!!

Το ίδιο και ο Πρετεντέρης, ο σημαιοφόρους της νταβατζήδικης «δημοσιογραφίας» κομπάζει για τα ΨΕΥΔΗ του…
Αυτή η «συμμορία» του mega αποτελεί αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο: ΜΑΥΡΟ σε ό,τι αυτό προβάλει και στηρίζει…

Καιρός, μαζί με τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, να ριχτεί στον σκουπιδοτενεκέ και το Μεγάλο Κανάλι τους…


πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!