EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΒΙΝΤΕΟ-Ανετράπη λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ξάνθη

ΒΙΝΤΕΟ-Ανετράπη λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ξάνθη
Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ξάνθης που εκτελούσε το μεσημέρι της Πέμπτης το καθορισμένο δρομολόγιο Ξάνθη – Θεσσαλονίκη, όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα σε ένα χαντάκι, παραπλεύρως του οδοστρώματος. 
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα της Πέμπτης και ενώ το λεωφορείο πλησίαζε προς το Πετροχώρι Ξάνθης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και χωρίς ωστόσο να υπάρξει σύγκρουση με άλλο διερχόμενο όχημα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το λεωφορείο να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί μερικώς μέσα σε ένα χαντάκι που βρισκόταν στα δεξιά του οδοστρώματος. 
Σοκαρισμένοι από την τρελή πορεία του λεωφορείου οι επιβάτες δεν μπορούσαν να διανοηθούν το τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ προσπαθούσαν να διαπιστώσουν αν οι ίδιοι αλλά και οι συνεπιβάτες τους είχαν τραυματιστεί από το ατύχημα. 
Στο σημείο εκλήθησαν και έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με δύο οχήματα και πολυάριθμη ομάδα πυροσβεστών, αναλαμβάνοντας τον απεγκλωβισμό και την παροχή βοηθειών στους επιβαίνοντες του οχήματος, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων. Περιμετρικά του ατυχήματος τοποθετήθηκαν προειδοποιητικοί πορτοκαλί κώνοι ενώ στο σημείο κατέφθασε και ένα ασθενοφόρο όχημα, το οποίο ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφέρει κάποιον από τους επιβάτες στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης. 
 
Συγγενείς και γνωστοί των επιβατών έσπευσαν και αυτοί στην περιοχή αμέσως μόλις ενημερώθηκαν το τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι επιβάτες βγήκαν σώοι και αβλαβείς μέσα από το λεωφορείο χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα με τους πυροσβέστες ένα μικρό ανάχωμα του εδάφους που βρίσκεται στη δεξιά μεριά το οδοστρώματος ήταν αυτό που συγκράτησε το λεωφορείο μέσα στο χαντάκι αποτρέποντας το ενδεχόμενο να αναποδογυρίσει πλήρως με ότι αυτό θα μπορούσε να επιφέρει στους επιβάτες.

Το τμήμα της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ανέλαβε τη διενέργεια προανάκρισης για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα ενώ ένα δεύτερο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης έσπευσε στο σημείο ώστε να μεταφέρει τους επιβάτες στον τελικό προορισμό τους που δεν είναι άλλος από την πόλη της Θεσσαλονίκης.


Πηγή:thrakitoday.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μπόμπ Τράα: Το μέλος της συμμορίας του ΔΝΤ που κατέστρεψε την Ελλάδα επέστρεψε για business

Βήμα βήμα αποκαλύπτεται ο «βρώμικος» ρόλος της τρόικας και των εκπροσώπων της που έμπασε στην Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου για να καταστρέψουν τη χώρα και να παραδώσουν τα κλειδιά της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές και στα συμφέροντα που αυτοί εκπροσωπούσαν.
Στον ίδιο ακριβώς δρόμο βαδίζει και η σημερινή κυβέρνηση ισοπεδώνοντας ότι είχε απομείνει, οδηγώντας τους Έλληνες στη φτώχεια, την πείνα και την ανεργία. Την ίδια στιγμή πανηγυρίζει για την «επιτυχία» του πρωτογενούς πλεονάσματος, όταν όλοι γνωρίζουν πώς είναι μία απάτη με στόχευση στις επικείμενες εκλογές.
Ο «πολύς» του ΔΝΤ, ο κ. Μπόμπ Τράα που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 2010 και αποχώρησε το Σεπτέμβριο κάνοντας έναν μεγάλο πάρτι στην υγειά των κοροΐδων επέστρεψε στην Ελλάδα και κάνει «μπίζνες» εκπροσωπώντας μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και «παίζοντας» με τους εγχώριους επιχειρηματίες στις πλάτες των Ελλήνων εργαζομένων (όσων απέμειναν).
Αφού συνταξιοδοτήθηκε σε ηλικίας 55 χρόνων από το ΔΝΤ, όταν αυτός ζητούσε τα όρια συνταξιοδότησης να φτάσουν στα 67 και στα 70 χρόνια στην Ελλάδα, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος. Τρίβει τα χέρια του για τα κατορθώματα του, αφού η κυβέρνηση του ΓΑΠ του επέτρεψε να ισοπεδώσει μία χώρα και να έρθει σήμερα αυτός να χτίσει τζάμπα στα συντρίμμια της.
Εθεάθη να τρώει και να πίνει σε εστιατόριο των βορείων προαστίων τη Μεγάλη Εβδομάδα, όταν οι Έλληνες δεν είχαν να κάνουν Ανάσταση.
Ο κ. Τράα, ο επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα εμφανίζεται λένε οι πληροφορίες να παριστάνει τον οικονομικό σύμβουλο εταιρειών και να εκπροσωπεί πολυεθνικές που ενδιαφέρονται για την αποκρατικοποιήσεις ελληνικών εταιρειών και ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ.
Ήταν αυτός ήθελε ντε και καλά να περάσει η δημόσια περιουσία στο ΤΑΙΠΕΔ και αυτό να ελέγχεται όχι από την Ελλάδα, αλλά από το εξωτερικό. Το πρώτο το κατάφερε. Εν μέρει και το δεύτερο. Και τώρα συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για να κάνει τα «ρουσφέτια» του και να… βοηθήσει στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Με το αζημίωτο βέβαια.
Ο «τοποτηρητής» του ΔΝΤ στην Ελλάδα ήταν αυτός που συμβούλευε ελληνικές εταιρείες να μετακομίσουν στη Βουλγαρία, αλλά και έκανε «πλάτες» σε άλλους για την ισοπέδωση των εργασιακών ζητημάτων. Πολλές από τις προτάσεις για την απελευθέρωση των απολύσεων, τις μειώσεις στο βασικό μισθό και γενικά τις ελαστικές σχέσεις εργασίες ήταν δικές του.
Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αναπτύξουν οι πολυεθνικές τα σχέδια τους στην Ελλάδα, αν οι μισθοί δεν «γκρεμίζονταν» και δεν μπορούσαν να προσλάβουν τους δικούς, έχοντας προηγουμένως διαλύσει τους μικρομεσαίους Έλληνες επιχειρηματίες.
Είναι αυτό που ο σημερινός πρωθυπουργός Α. Σαμαράς αποκαλεί ανάπτυξη. Δημιουργία θέσεων εργασίας στο μέλλον, όταν οι άνεργοι από την πολιτική των μνημονίων έχουν φτάσει στο 1,5 εκατομμύριο με μισθούς των 400 και 500 ευρώ.
Αφού λοιπόν οι ελληνικές εταιρείες (όχι όλες) δεν πήγαν στη Βουλγαρία, ο κ. Τράα και η παρέα του έκαναν την Ελλάδα Βουλγαρία και η κυβέρνηση εξαπατά τους πολίτες μοιράζοντας κοινωνικό μέρισμα 500 ευρώ.
Η εμπλοκή του κ. Τράα στις αποκρατικοποιήσεις και η αποκάλυψη του ρόλου του διαφάνηκε από την περίπτωση της Κασσιόπης στην Κέρκυρα όπου είχε ασκήσει μεγάλη πίεση ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για ανάληψη των ακινήτων της περιοχής από την αμερικανική NCH Capital, κάτι που, σύμφωνα με γνώστες της υπόθεσης, τελικά πέτυχε.
Μεγάλο ήταν επίσης το ενδιαφέρον του Ολλανδού τεχνοκράτη και για μια σειρά τουριστικών ακινήτων, τα οποία πέρυσι βρίσκονταν σε διαδικασία αποκρατικοποίησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ακίνητα αυτά πριν από λίγους μήνες τα «κοιτούσαν» μεγάλοι όμιλοι real estate των ΗΠΑ και της Ευρώπης, στους οποίους ο κ. Τράα εμφανιζόταν ως ενδιάμεσος.
Θέλει κανείς καμία άλλη απόδειξη πώς η τρόικα έδρασε σαν συμμορία στην Ελλάδα με τη βοήθεια εκ των έσω και σε βάρος του ελληνικού λαού και των εθνικών συμφερόντων;
defencenet.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ερχονται οι ΛΗΣΤΕΣ με το ένα ΧΕΡΙ

Μετά από το «πρωτογενές» (πρωτοφανές) πλεόνασμα, μετά τα «κοινωνικά μερίσματα» και τα μπλα μπλα της κυβέρνησης περί εξόδου στις αγορές και άλλα πολλά λόγια λόγια και άλλα λόγια, κουβέντα να γίνεται μπας και εμείς τα χάπατα φάμε τη φόλα και εξακολουθήσουμε να τους αφήνουμε να διαλύουν τα πάντα, έρχεται η πραγματικότητα.
Το…. «όνειρο», γίνεται εφιάλτης για όλους εμάς.
Ιδου το δημοσίευμα.
Απολαυστε το αδέλφια, και με τις υγείες μας!
«Ηλεκτροσόκ για τους φορολογούμενους: Έρχονται τέσσερα χαράτσια με ένα ειδοποιητήριο
Φόρο εισοδήματος, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος και φόρο πολυτελούς διαβίωσης, θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, καθώς και οι τέσσερις φόροι θα περιλαμβάνονται στα φετινά εκκαθαριστικά της δήλωσης.
Μάλιστα, όπως γράφει και το capital.gr, τα εκκαθαριστικά θα είναι -σχεδόν στο σύνολό τους- χρεωστικά, λόγω της κατάργησης του βασικού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα το εκκαθαριστικό σημείωμα των φετινών δηλώσεων ενσωματώνει:
Τον φόρο εισοδήματος.
Την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία επιβάλλεται με συντελεστές 1% -4% για όσους απέκτησαν το 2013 ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.
Το τέλος επιτηδεύματος που πληρώνουν οι εργαζόμενοι που αμείβονται με «μπλοκάκι», οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι ασκούν ατομική εμπορική επιχείρηση.
Τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για όσους είχαν το 2013 στην κατοχή τους αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, πισίνες και αεροσκάφη.
Υπενθυμίζεται πως από φέτος τίθενται σε ισχύ επαχθείς ρυθμίσεις που προβλέπουν την κατάργηση του βασικού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ, των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα και των εκπτώσεων από τον φόρο εισοδήματος:
1) Κατάργηση του βασικού αφορολόγητου ορίου εισοδήματος των 5.000 ευρώ και των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα.
2) Κατάργηση του πρόσθετου αφορολόγητου ορίου των 2.000 ευρώ για κάθε ανάπηρο φορολογούμενο και αντικατάστασή του με έκπτωση φόρου 200 ευρώ.
3) Κατάργηση όλων των μειώσεων του φόρου εισοδήματος, που υπολογίζονταν με ποσοστά έως και 10% επί των ετήσιων δαπανών κάθε φορολογουμένου για ενοίκια, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, τόκους στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, νοσήλια, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις.
Μόνοι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι θα δικαιούνται έκπτωσης φόρου, ίσης με το 10% του ποσού της δαπάνης για νοσήλια, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, το οποίο υπερβαίνει το 5% του συνολικού ετήσιου φορολογούμενου εισοδήματός τους από μισθούς ή συντάξεις.»
Σας άρεσε;
Ωραίο πραμα ε;
Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση ΒΛΕΠΕΙ και ΑΚΟΥΕΙ τις κραυγές απόγνωσης του κοσμάκη, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τις θυσίες του λαού.
Έτσι λένε…..
Βέβαια, δεν λένε πως εκείνος που θυσιάζεται, το «σφάγιο», είναι ο ίδιος ο λαός και δεν θα ησυχάσουν αν δεν μας «αιματοκυλίσουν» όλους.
Και ξέρετε τι θα γίνει ΜΕΤΑ τις εκλογές ε;
Ακόμα τώρα, είναι συγκρατημένοι.
Μετά τις εκλογές, θα ξεσαλώσουν κανονικά, και αλλοίμονο μας.
Ένας Θεός ξέρει τι κατραπακιές ακόμα θα μας ρίξουν, εκτός αν τους στείλουμε στα τσακίδια και γλυτώσουμε.
Ετοιμαστείτε αδέλφια για να βάλουμε ΟΛΟΙ ακόμα μια φορά το χέρι βαθιά στην τσέπη.
Βέβαια, οι τσέπες μας είναι άδειες από χρήματα, οπότε, το μόνο που μας μένει είναι να τους πληρώσουμε με το περιεχόμενο που είναι «δίπλα» σε αυτές.
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com
ΠΗΓΗ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πανικός με το πρωτογενές πλεόνασμα των 3,4 δισ. ευρώ

Αν κάποιος επιχειρήσει να υπολογίσει το πώς βγήκε το πρωτογενές πλεόνασμα των 3,4 δισ. ευρώ, τότε θα χαθεί σε υπολογισμούς και …παραδοχές ανάμεσα σε Eurostat και ΕΛΣΤΑΤ.
Όσο και αν προσπαθήσει κάποιος δεν θα βγάλει άκρη, αφού στο τέλος λείπουν 900 εκατ. ευρώ για να «πιάσουμε» τα 3,4 δισ. ευρώ!
Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Αρχής, το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος δεν αναφέρεται ξεκάθαρα. Αυτό προκύπτει μετά από μια σειρά υπολογισμών, που και πάλι δεν βγάζουν το τελικό αποτέλεσμα.
Στο Newsbomb.gr λοιπόν, προσπαθήσαμε να κάνουμε τους υπολογισμούς για να δούμε το πώς προκύπτει αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα.
Η Eurostat αποδέχεται ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης ήταν 23,1 δισ. το 2013 μαζί με την επίπτωση από τη …στήριξη των τραπεζών.
Το 2013 η Γενική Κυβέρνηση, μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, πραγματοποίησε μεταβιβάσεις κεφαλαίων ύψους 6,18 δισ. ευρώ για την εξυγίανση των τραπεζών και άλλα 14,76 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έστειλε η ΕΛΣΤΑΤ στη Eurostat στις 14 Απριλίου.
Αυτή η επίπτωση στο έλλειμμα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ήταν 19,72 δισ. ευρώ.
Αν δεν υπολογίσουμε όμως αυτή την επίπτωση, τότε το δημοσιονομικό έλλειμμα θα ήταν στα 3,8 δισ. ευρώ (23,1 δισ. έλλειμμα – 19,72 δισ. χωρίς επίπτωση τραπεζών = 3,38 δισ.).
Αν αφαιρέσουμε τις δαπάνες για τόκους, τότε το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 είναι 3,4 δισ. ευρώ, με όρους Eurostat, ενώ με όρους «μνημονίου» και ΕΛΣΤΑΤ, πέφτει στο 1,5 δισ. ευρώ, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση και του Υπουργείου Οικονομικών.
Οι δαπάνες για τόκους όμως, το 2013 (σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ για το ύψος των τόκων και των χρεολυσίων μέχρι το 2030, μετά από ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη) άγγιξαν τα 5,88 δισ. ευρώ.
Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Διότι αν στο δημοσιονομικό έλλειμμα του 2013 των 3,38 δισ. ευρώ, αφαιρέσουμε τους τόκους που πληρώσαμε το περασμένο έτος ύψους 5,88 δις, το πρωτογενές πλεόνασμα φτάνει τα 2,5 δισ. ευρώ. Αποτέλεσμα; Μας λείπουν από τον υπολογισμό 900 εκατ. ευρώ!
Το μόνο που μπορεί να υποθέσει κανείς, είναι ότι αυτά τα 900 εκατ. ευρώ είναι οι επιστροφές κερδών από τα ομόλογα της Τράπεζας της Ελλάδας που έχει δεσμευτεί να τα επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο.
πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Προσλήψεις στα Μέσα Μεταφοράς

Ανοίγουν 720 θέσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ και Μετρό

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν 720 προσλήψεις εργαζομένων σε οργανισμούς και υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών. Μεταξύ άλλων, θα καλυφθούν θέσεις μόνιμου προσωπικού σε ΟΣΥ (λεωφορεία, τρόλεϊ), Μετρό και Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Στόχος είναι να να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω αποχωρήσεων προσωπικού, γεγονός που έχει οδηγήσει σε σημαντική μείωση των δρομολογίων σε πολλές περιοχές.
Συγκεκριμένα θα προκηρυχθούν προσλήψεις 450 εργαζομένων -330 θέσεις οδηγών και 120 θέσεις τεχνικών- για τα λεωφορεία της Αθήνας.
Στην περίπτωση του Μετρό αναμένεται να προκηρυχθούν 200 θέσεις ηλεκτροδηγών, εκδοτών και ελεγκτών εισιτηρίων, όπως και τεχνικού προσωπικού.
Στην ΥΠΑ ο προγραμματισμός προβλέπει ενίσχυση της Υπηρεσίας με 70 υπαλλήλους
ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σκάει τεράστια βόμβα για την Δημόσια Υγεία!

Μια απίστευτη ωρολογιακή βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει για την δημόσια υγεία! Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr έχει σημάνει συναγερμός στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ , το οποίο έκανε παρέμβαση στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Ο λόγος είναι ότι η θεραπεία του ασθενούς από τον ιό ΜΕRS, κοστίζει 40.000 ευρώ το κουτί και το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν μπορεί να το καλύψει το ποσό, λόγω αδυναμίας συνεννόησης με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους!
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο Γεωργιάδης είναι έτοιμος να κλείσει το ΚΕΕΛΠΝΟ και να ρίξει την ευθύνη στο Υπουργείο Οικονομικών, που έχει την ευθύνη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ερχονται τέσσερα χαράτσια σε…ένα!

Διαβάστε και …απολαύστε το επιτυχές στόρι της συγκυβέρνησης: Φόρο εισοδήματος, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος και φόρο πολυτελούς διαβίωσης, θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, καθώς και οι τέσσερις φόροι θα περιλαμβάνονται στα φετινά εκκαθαριστικά της δήλωσης. Μάλιστα, όπως γράφει και το capital.gr, τα εκκαθαριστικά θα είναι -σχεδόν στο σύνολό τους- χρεωστικά, λόγω της κατάργησης του βασικού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα το εκκαθαριστικό σημείωμα των φετινών δηλώσεων ενσωματώνει:
  • Τον φόρο εισοδήματος.
  • Την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία επιβάλλεται με συντελεστές 1% -4% για όσους απέκτησαν το 2013 ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.
  • Το τέλος επιτηδεύματος που πληρώνουν οι εργαζόμενοι που αμείβονται με «μπλοκάκι», οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι ασκούν ατομική εμπορική επιχείρηση.
  • Τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για όσους είχαν το 2013 στην κατοχή τους αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, πισίνες και αεροσκάφη.
Υπενθυμίζεται πως από φέτος τίθενται σε ισχύ επαχθείς ρυθμίσεις που προβλέπουν την κατάργηση του βασικού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ, των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα και των εκπτώσεων από τον φόρο εισοδήματος:

1) Κατάργηση του βασικού αφορολόγητου ορίου εισοδήματος των 5.000 ευρώ και των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα.

2) Κατάργηση του πρόσθετου αφορολόγητου ορίου των 2.000 ευρώ για κάθε ανάπηρο φορολογούμενο και αντικατάστασή του με έκπτωση φόρου 200 ευρώ.

3) Κατάργηση όλων των μειώσεων του φόρου εισοδήματος, που υπολογίζονταν με ποσοστά έως και 10% επί των ετήσιων δαπανών κάθε φορολογουμένου για ενοίκια, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, τόκους στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, νοσήλια, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις.

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!