EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

“Μπάχαλο θα γίνει το Μάιο! Τίποτα δε θα μείνει όρθιο από το πολιτικό σκηνικό τη νύχτα των ευρωεκλογών!”

Του Γιώργου Δελαστίκ

Ανεπανόρθωτη είναι η βλάβη που υπέστη η κυβέρ­νηση Σαμαρά – Βενιζέλου από τη δημοσιο­ποίηση του διαλόγου Μπαλτάκου – Κασιδιάρη. Πρώτα πρώτα, καταρρα­κώθηκε η εικόνα του πρωθυπουργού στους Ευρωπαίους ως αδιάλλακτου δήθεν αντιπάλου της Ακροδεξιάς.

Το βίντεο αποκάλυψε το υψηλότατο επίπεδο των επαφών της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή. Κανένας Ευρωπαίος πολιτικός δεν πιστεύει ότι ένας γενικός γραμματέας υπουργικού συμβου­λίου δρα ποτέ εν αγνοία του πρω­θυ­πουργού του. Αυτά είναι παραμύθια για αφελείς.

Εν πάση περιπτώσει, η καταβαράθρωση του κύρους του πρωθυπουργού στην Ευρώπη είναι κάτι αδιάφορο για τους πάντες. Η σαφέστατη αποστα­θεροποίηση της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που επιτάθηκε λόγω Μπαλτά­κου είναι το όντως μείζον θέμα.

Δεν βγάζει τις ευρωεκλογές η κυβέρνηση χωρίς να καταρρεύσει εξαιτίας του αναμενόμενου αρνητικού αποτελέσματός τους για τα δύο κυβερνητικά κόμματα, όπως όλα δείχνουν. Τα όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος στον Ηλία Κασιδιάρη κατέστησαν ακόμη πιο δυσχερή την ήδη εξαιρετικά αποδυναμωμένη θέση του πρω­θυ­πουργού Αντώνη Σαμαρά.

Μόνη της δεν φεύγει σε καμία απολύτως περίπτωση η κυβέρνηση! Δεν δίνουμε βάση στις φήμες που τίθενται σε κυκλοφορία περί δήθεν οικειοθελούς προκήρυξης και βουλευτικών εκλογών στις 25 Μαΐου. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Βαγγέλης Βενιζέλος γνωρίζουν άριστα ότι η προκήρυξη βουλευτικών εκλογών τώρα θα επιφέρει τη σαρωτική ήττα τους. Οι εκλογές ισοδυναμούν με την πολιτική αυτοκτονία τους! Τρελοί είναι να τις προκηρύξουν αυτο­βού­λως για να πάνε μια ώρα νωρίτερα σπίτια τους; Ούτε ελπίζουν ότι αν προκηρύξουν αυτοί τις εκλογές, μπορούν να περιορίσουν την έκταση της ήττας τους. Τους έχει γίνει μάθημα η συντριβή του Κώστα Καραμανλή το 2009.

Πτώση της κυβέρνησης μόνο μέσω διάλυσης ή αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ μπορεί να λάβει χώρα. Αυτό αναμένεται να συμβε, αν οι κάλπες στις 25 Μαΐου για τις ευρωεκλογές δώσουν ποσοστό 5% – 7% στο κόμμα που μόλις προ πέντε και λιγότερων ετών είχε πάρει 44% στις βουλευτικές εκλογές! Στην περίπτωση αυτή, όντως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα φύγουν τρέχοντας από τον Β. Βενιζέλο για να σώσουν όπως όπως το προσωπικό πολιτικό μέλλον τους. Ετσι θα καταρρεύσει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και θα πάμε σε βουλευτικές εκλογές τον Ιούνιο.

Εως και ο Γ. Παπανδρέου έχει πειστεί ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ θα καταποντιστούν στις ευρω­εκλογές. Γι’ αυτό και με δήλωσή του προτείνει ουσιαστικά δύο πράγματα, χωρίς όμως κανένα να το προσδιο­ρίζει ρητά. Πρώτον, να φύγει το ΠΑΣΟΚ από τη συγκυ­βέρνηση με τη ΝΔ. Δεύτερον, να προετοιμάσει το έδαφος για να συμμετάσχει το ΠΑΣΟΚ ως «τσόντα» σε κυβέρνηση… ΣΥΡΙΖΑ!

Θα αποτύχει το σχέδιό του. Οι Ελληνες είναι αδύνατον να δεχθούν τον μεγαλύτερο ένοχο της καταστρο­φής τους, τον Γιώργο Παπανδρέου που έγινε λαομίσητος από τότε που έβαλε την Ελλάδα στον ζυγό του μνημονίου, ως… ηγέτη που θα τους οδηγήσει στην απελευ­θέ­ρωση από τα μνημονιακά δεσμά. Μας θεωρεί και αυτός τόσο ηλίθιους ώστε να τον ξανακάνουμε πρωθυπουργό.

Μπάχαλο θα γίνει τον Μάιο! Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο από το πολιτικό σκηνικό τη νύχτα των ευρωεκλογών! Οι πολιτικές ανακατατάξεις θα υπερβούν ακόμη και την πιο τολμη­ρή φαντασία, οδηγώντας αμέσως σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές πριν από το καλοκαίρι. Ο κύβος ερρίφθη.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Γ. Βαρουφάκης: Βγαίνουμε στις αγορές, πτωχευμένοι!‏

Το σχέδιο του Βερολίνου για την Ελλάδα των επόμενων ετών έχει πλέον παγιωθεί. Τι περιέχει; Ας ξεκινήσουμε από το τι δεν περιέχει.

1. Δεν περιέχει το κούρεμα, το οποίο θα μπορούσε να βγάλει το ελληνικό κράτος από την διαχρονική
κατάσταση χρεοκοπίας (κοινώς την αδυναμία να εξυπηρετεί τα χρέη του μακροπρόθεσμα, ακόμα και μετά από μια γενναία επιμήκυνση μετά μείωσης του επιτοκίου κατά μισή με μία μονάδα).

2. Δεν περιέχει καμία πρόβλεψη για κοινό, ευρωζωνικό χρέος (π.χ. ευρωομόλογα).

3. Δεν περιέχει νέο επίσημο δάνειο, το οποίο να καλύπτει τις μελλοντικές δανειακές ανάγκες του κράτους, πέραν το πολύ 20 δισ. ευρώ που στόχο θα έχουν να καλύψουν τις «αστοχίες» του Μνημονίου 2.

4. Δεν περιέχει κάποια σημαντική επενδυτική ενίσχυση, πέραν των ΕΣΠΑ.

5. Δεν περιέχει κάτι στον τραπεζικό τομέα, που να καθιστά το ελληνικό τραπεζικό σύστημα βιώσιμο ή να αφαιρεί μέρος των 50 δισ. ευρώ που χρεώθηκε το ελληνικό δημόσιο υπέρ των τραπεζών από το εθνικό χρέος.

Υπό αυτούς τους ασφυκτικούς περιορισμούς, το ερώτημα τίθεται: πώς σκέφτονται να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι είναι παντελώς αδύνατον να χρηματοδοτείται ιδίαις δυνάμεις το ελληνικό κράτος τα επόμενα χρόνια; Πιστεύουν, πραγματικά, ότι θα μπορεί η ελληνική οικονομία να παράγει πρωτογενές πλεόνασμα κοντά στο 4%, από το οποίο να κάνει τις αποπληρωμές σε ΕΚΤ/ιδιώτες (που δεν δέχονται επιμηκύνσεις και τα τοιαύτα) και ΔΝΤ (που δεν δέχεται μείωση επιτοκίου); Πιστεύουν πως, ακόμα και να είναι δυνατόν αυτό, θα μπορέσει να σταθεί όρθια μια κυβέρνηση (όποια και να είναι αυτή) που θα «ξεζουμίζει» ένα τέτοιο μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα, την ώρα που η ελληνική κοινωνία θα παραπαίει, χωρίς τραπεζική πίστη, χωρίς εγχώρια ζήτηση, χωρίς επενδύσεις, χωρίς πρόνοια;

Όχι, δεν το πιστεύουν στο Βερολίνο αυτό. Και τότε ποιο το πλάνο τους; Η βασική τους ιδέα είναι να βρουν τρόπο να μας εξασφαλίσουν νέα δάνεια, με επιτόκια περί το 4%, χωρίς να χρειαστεί να τα περάσουν από την Ομοσπονδιακή Βουλή τους ως νέο πακέτο διάσωσης -ως νέα δάνεια τα οποία στηρίζει ο γερμανός φορολογούμενος. Όπως το Μνημόνιο 2 ήρθε για να καλύψει μη βιώσιμα χρέη του Μνημονίου 1, έτσι και το νέο Δανειακό Πακέτο, το Μνημόνιο 3 (το οποίο, για λόγους μάρκετιγκ, θα το αποκαλέσουν κάπως αλλιώς) θα ρίξει πολλά δισ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο για να συγκαλύψει την μη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου μετά το πέρας του Μνημονίου 2. Η διαφορά αυτού του Μνημονίου 3 από το Μνημόνιο 2 θα είναι, σύμφωνα με τα γερμανικά πλάνα, μία: ενώ το Μνημόνιο 2 χρηματοδοτήθηκε από τα κράτη-μέλη μέσω του ESM, το Μνημόνιο 3 θα χρηματοδοτεί, ως επί το πλείστον, από τις ...αγορές.

Πώς, όμως, θα γίνει αυτό όταν οι αγορές γνωρίζουν πως (παρά την όποια επιμήκυνση) τα χρέη του ελληνικού δημοσίου δεν μπορούν να αναχρηματοδοτηθούν αλλά, αντίθετα, παραμένουν πάνω από τα κεφάλια μας ως μια μόνιμη τοξική ομίχλη; Γιατί να είναι διατεθειμένοι οι ιδιώτες (που δεν είναι βεβαίως κορόιδα για να πιστεύουν τα περί Greek-covery) να δανείσουν ένα κράτος με (κοινά αποδεκτό) μη βιώσιμο χρέος, χωρίς να ζητούν δυσθεώρητα επιτόκια; Η απάντηση της κυβέρνησης συνασπισμού του Βερολίνου είναι: μέσω της επίκλησης του προγράμματος ΟΜΤ της ΕΚΤ!

Η ιδέα είναι απλή: αντί να αντλεί το ελληνικό δημόσιο νέα ποσά από τον ESM για να αποπληρώνει ΕΚΤ, ΕΕ, ΔΝΤ και ιδιώτες, θα αντλεί από τις αγορές οι οποίες θα του δανείζουν με επιτόκια πολύ κάτω του αγοραίου επιπέδου (στο 4% το υπολογίζουν οι του γερμανικού υπουργείου οικονομικών) επειδή η ΕΚΤ εγγυάται (ή καλύτερα απειλεί) πως αν τα επιτόκια αυτά ανέβουν πάνω από κάποιο επίπεδο, θα παρέμβει αγοράζοντας όσα ελληνικά ομόλογα χρειάζεται για να ρίξει τα επιτόκια στο αρχικό επίπεδο. Επιπλέον, αν κάποια στιγμή, η ΕΚΤ βάλει μυαλό και λάβει σοβαρά υπ’ όψη της την απειλή του αρνητικού πληθωρισμού σε ολόκληρη την ευρωζώνη, ίσως η ΕΚΤ να αρχίσει να αγοράζει ομόλογα όλων των κρατών-μελών (ως ποσοστό του ΑΕΠ της κάθε χώρας). Έτσι, παρά το γεγονός ότι το ελληνικό δημόσιο όχι μόνο θα παραμένει πτωχευμένο αλλά θα γίνεται όλο και πιο πτωχευμένο (με κάθε νέο ομόλογο που εκδίδει), θα καταφέρνει να δανείζεται στις αγορές, με επιτόκια που φαίνονται «βατά».

Βέβαια, για να «περπατήσει» ένα τέτοιο πλάνο, το κράτος μας πρέπει πρώτα να ...βγει στις αγορές. Βασικός όρος για την ενεργοποίηση του ΟΜΤ για μια χώρα της Ευρωζώνης είναι να θεωρείται ότι έχει «πλήρη πρόσβαση στις αγορές» και πως τελεί υπό δημοσιονομική επιτήρηση. Εδώ έγκειται η αφοσίωση των αρχών, τόσο σε Φραγκφούρτη-Βερολίνο-Βρυξέλλες, όσο και στην Αθήνα, στην προπαγάνδα περί λήξης της Κρίσης, Greek success story κλπ. Μπορεί οι επενδύσεις να μειώνονται κι άλλο, οι θέσεις εργασίας να φθίνουν συστηματικά, η βιομηχανική παραγωγή να συρρικνώθηκε ξανά, η τραπεζική πίστη (που υποσχέθηκαν μετά την παρωδία της ανακεφαλαιοποίησης) να κατρακυλά στον θλιβερό της μόνιμο κατήφορο, όμως οι ηγέτες μας ...γιορτάζουν καθημερινώς την λήξη της Κρίσης. Δεν λένε απλά ψέματα. Λένε αυτά που νομίζουν ότι συνάδουν με την δημιουργία ενός τεχνητού κλίματος στις αγορές ομολόγων, που θα επιτρέψει κάποιες εκδόσεις ομολόγων να πωληθούν (με την σιωπηλή βοήθεια της ΕΚΤ) ώστε, κατόπιν, να μπει σε εφαρμογή το Μνημόνιο 3, που θα χρηματοδοτείται, υπό την απειλή της ΕΚΤ, από τους ...ιδιώτες.

Περιληπτικά, ο άξονας του γερμανικού σχεδίου για την Ελλάδα είναι ένας: η συνέχιση της στρατηγικής των προηγούμενων τεσσάρων ετών, δηλαδή η καθυστέρηση της παραδοχής ότι η Ελλάδα αδυνατεί να επιβιώσει εντός των «κανόνων» που το Βερολίνο θεωρεί «απαράβατους». Για να μην χρειαστεί να παραδεχθούν την αλήθεια, προετοιμάζουν ένα νέο «παράδοξο» Μνημόνιο, όπου το μεγάλο ποσοστό των νέων δανείων θα έρχεται από τις αγορές σε ένα πτωχευμένο δημόσιο, ελέω της σιωπηλής παρέμβασης της ΕΚΤ. Αυτό λοιπόν που προτείνεται στον ελληνικό λαό, αντί για ένα βιώσιμο σχέδιο για την επόμενη δεκαετία, είναι το να συναινέσει στην έξοδό του στις αγορές όσο το κράτος του είναι πτωχευμένο, και με προοπτική να βουλιάζει όλο και πιο πολύ στον βούρκο της μακροπρόθεσμης πτώχευσης αλλά, βέβαια, παραμένοντας στις αγορές. Θεωρώ εθνική ανοησία την συναίνεσή μας σε αυτό το πλάνο.

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αρχή Προστασίας Δεδομένων: Και οι πατεράδες έχουν ψυχή.. και δικαιώματα!!

Σύμφωνα με απόφαση της Αρχή Προστασίας Δεδομένων, οι εν διαστάσει σύζυγοι δικαιούνται (αμφότεροι) να έχουν πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο των τέκνων τους.

Το παρακάτω έγγραφο δημοσιεύεται προς ενημέρωση των γονέων αλλά και διαφόρων υπηρεσιών,
Εισαγγελέων κ.λπ., ώστε να μην παραβιάζονται τα δικαιώματα τέκνων και γονέων.

Αρχή Προστασίας Δεδομένων:
Και οι πατεράδες έχουν ψυχή.. και δικαιώματα!!



 
 

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Επειδή ο Σαμαράς μας προέτρεψε στο διάγγελμά του να θυμηθούμε που ήμασταν πριν τρία χρόνια να του πούμε εμείς που θυμόμαστε


2011 το χρέος στα 280 δις

2014 το χρέος στα 354 δις.

2011 η ανεργία στο 13%

2014 η ανεργία στο 28%

2011 ο κατώτατος μισθός στα 750 ευρώ

2014 ο κατώτατος μισθός στα 540 ευρώ.....

2011 οι συντάξεις ήταν εναρμονισμένες κατά 70% με το μέσο όρο της ΕΕ

2014 οι συντάξεις είναι από τις χαμηλότερες της ΕΕ

2011 η φορολογία περίπου στο 13% κατά μέσο όρο

2014 η φορολογία περίπου στο 27% κατά μέσο όρο

2011 το κατά κεφαλή εισόδημα στα 22.000 ευρώ

2014 το κατά κεφαλή εισόδημα στα 14.000 ευρώ

2011 ο έλληνας νοσηλευόταν σε νοσοκομεία

2014 ο έλληνας νοσηλεύεται στο σπίτι του.

2011 η πρωτογενής παραγωγή είχε θετικό δείκτη

2014 η πρωτογενής παραγωγή έχει αρνητικό δείκτη.

2011 η συμμετοχή του έλληνα για φάρμακα ήταν στο 25% και αυτό για πρωτότυπα

2014 η συμμετοχή του έλληνα στο 70% και μάλιστα για γεννόσημα και αν τα βρει.

2011 η χώρα ήταν ελεύθερη

2014 η χώρα είναι προτεκτοράτο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
1) Απευθύνεται σε αυτούς που δεν θυμούνται

2) Τους θεωρεί και όλους ηλίθιους διότι ακόμα και να μην θυμάσαι τα νούμερα το ότι πάμε σταθερά κατα διαόλου το ζεις


πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η κυβέρνηση έχει σωθεί ή πρόκειται να αποσωληνωθεί;;

Τις τελευταίες ημέρες μπερδευτήκαμε, ζαλιστήκαμε, σιχαθήκαμε..

5 Απριλίου 2014

“Η Ελλάδα έχει σωθεί” δηλώνει αναλυτής της Pimco. “Χρυσός” το ελληνικό χρέος γράφει η "Telegraaf"

Λίγο ντροπή βρε παιδιά τουλάχιστον χρειάζεται!!

Λένε χρυσάφι οι τοκογλύφοι το χρέος  που δημιούργησαν και εμείς χαιρόμαστε επί τη διασώσει μας!!

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι η Ελλάδα, μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια, θα επιστρέψει στις διεθνείς αγορές, ενδεχομένως ίσως και από τη Δευτέρα, επωφελούμενη και τη μείωση των αποδόσεων στα δεκαετή ομόλογά της, αναφέρεται σε ανταπόκριση της Έλεν Σμιθ, από την Αθήνα, που δημοσιεύθηκε στο BUSINESS LIVE BLOG στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας GUARDIAN.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, τραπεζίτες στην Αθήνα -που ήρθαν σε επαφή με την εφημερίδα GUARDIAN- επιβεβαίωσαν ότι οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με την κυβέρνηση να προσλαμβάνει διεθνείς επενδυτικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων των JP Morgan και Goldman Sachs, με σκοπό να μεσολαβήσουν για λογαριασμό της. Σύμφωνα με αναλυτές, υπογραμμίζει η κ. Σμίθ στην ανταπόκριση της, η επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές θα σημάνει και την αρχή του τέλους της κρίσης χρέους στην οποία έχει διέλθει η χώρα.¨ http://www.antinews.gr/

Πώς άραγε θα ξαναζωντανέψουμε; σαν ζόμπι;

31 Μαρτίου 2014

"Χώρα ζόμπι" χαρακτήρισε την Ελλάδα ο διάσημος συγγραφέας, blogger και ιδιοκτήτης ενός από τους πιο σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς γνώμης στις ΗΠΑ, ο Stephen Lendman.

Το τραγικό είναι ότι o συγγραφέας (με σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ) συγκρίνει την Ελλάδα με την Ουκρανία και θεωρεί ότι "Μπορεί να εξελιχθεί η Ουκρανία σαν την Ελλάδα: Μία χώρα ζόμπι" ("The loan guarantees a Greek-style depression. Greece is a zombie country. Ukraine faces the same thing,")

Δηλαδή θεωρεί ότι μέχρι τώρα ακόμα και η Ουκρανία ήταν σε καλύτερη θέση από την Ελλάδα!

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti αναφορικά με το δάνειο του ΔΝΤ τονίζει ότι "Το δάνειο εγγυάται μία κατάθλιψη ελληνικού τύπου. Η Ελλάδα είναι μια χώρα-ζόμπι. Η Ουκρανία πλέον αντιμετωπίζει την ίδια εξέλιξη" (σ.σ.: που μετέτρεψε την Ελλάδα σε χώρα-ζόμπι) είπε στο RIA Novosti. http://ioablognews.blogspot.gr/31/03/2014

Άκου κύριε Stephen Lendma η Ελλάδα ¨ποτέ δεν πεθαίνει…¨

Μπορεί πιθανώς με τα λεγόμενα σας να περιγράφεται μια Ελληνική συγκυβέρνηση ζόμπι αλλά εδώ σε αυτό το μέρος οι δυσκολίες και οι προδοσίες συνήθως ¨θεριεύουν¨ τους Έλληνες και δεν τους κάνουν ζόμπι όπως προσπαθείτε τόσα χρόνια να κάνετε.

Για αυτό έπρεπε να εκφραστείτε καλύτερα όπως εκφράσθηκαν δεόντως οι συμπολίτες σας της Moody's

4 Απριλίου 2014

"Χαστούκι" από Moody's στην κυβέρνηση και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που φτάνουν μέχρι τις εκλογές αποτελεί η κίνησή της να αναβάλει την προγραμματισμένη για σήμερα ανακοίνωση για την ελληνική οικονομία και να την μεταθέσει για την 1η Αυγούστου.

Μάλιστα ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης υποστηρίζει σε report του πως στην Ελλάδα ο κίνδυνος πολιτικής αστάθειας είναι μεγάλος.

Μετά αποκάλυψη της πολιτικής συνωμοσίας από την δημοσιοποίηση της συνομιλίας Π.Μπαλτάκου και Η.Κασιδιάρη και η κατάρρευση της συνωμοσίας με πιθανή την προσφυγή στις κάλπες των εθνικών εκλογών η Moody's αναφέρει σε σημειώμά της ότι "η κυβερνητική πλειοψηφία δεν είναι και τόσο δεδομένη γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές εντός των επόμενων 6 μηνών". http://lougantina.blogspot.gr/

Άρα η αρχική τοποθέτηση “Η Ελλάδα έχει σωθεί” όπως δηλώνει ο αναλυτής της Pimco πρέπει ήδη να καταγραφεί σαν ερώτημα.

Η κυβέρνηση έχει σωθεί ή πρόκειται να αποσωληνωθεί;;

Σε αυτό το μείζον ερώτημα έρχεται Παραμονή του ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ να μας απαντήσει πιθανώς μία γνήσια φίλη της συγκυβέρνησης και φυσικά όχι του καθημαγμένου από τα χαράτσια και τους κεφαλικούς φόρους Ελληνικού Λαού.

Τις πληροφορίες που ήθελαν την καγκελάριο της Γερμανίας να επισκέπτεται την Αθήνα στις 11 Απριλίου επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Γκέοργκ Στράιτερ.

Σε δημοσίευμα, η Sueddeutsche Zeitung, η οποία αποκάλυψε τα σχέδια της καγκελαρίου, κάνει λόγο για επίσκεψη «προκειμένου να στηριχθούν οι μεταρρυθμίσεις του έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος υφίσταται έντονη πολιτική πίεση στο εσωτερικό». http://www.tanea.gr/02/04/2014

Έρχεται η επικεφαλής λοιπόν ¨ενταντικολόγος¨ του θαλάμου Ευρωπαικής Ανάνηψης να εξετάσει τον άρρωστο εν προκειμένω την συγκυβέρνηση και να της δώσει νέο θεραπευτικό σχήμα.

Και τώρα επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω ¨τη ποιητική αδεία¨ ένα δικό μου λεκτικό σχήμα.

Αν βρει το άρρωστο χάλια ¨ότι δηλ δεν εκπλήρωσε την αποστολή του¨ θα βάλει καινούργια σωληνάκια και θα τον ¨σώσει¨ και αλλοίμονο σε εμάς.

Αν βρει το άρρωστο ότι έκλεισε το σχήμα αποθεραπείας του ¨δηλ εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του¨ θα του βγάλει τα σωληνάκια και ¨χαράς σε εμάς ¨ο τρόπος του λέγειν γατί δεν ξέρουμε τι εκπλήξεις μας ετοιμάζουν οι σταυρωτές μας τοκογλύφοι.

Όμως ότι και να κάνει δεν πρόκειται να ¨αναστήσει τον Λάζαρό της¨.

Ο τάφος των μνημονίων βρωμάει δυσωδία και έχει κατακλύσει όλη την χώρα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βενιζέλος: τα παραμιλητά ενός ετοιμοθάνατου…

Ευρηματικός στις παραφουσκωμένες αρλούμπες ο Βενιζέλος: Εδώ ξεπερνάει και τον Άδωνι…
Ο Άδωνις είναι ένας κοινός, αγοραίος πλασιέ της αρλούμπας. Τσιρίζει σαν λαχαναγορίτης, παραμιλάει σαν αυτιστικός και σε καθημερινή βάση από τα κανάλια: Κοιμάται και τρώει εκεί…
Το ΚΙΤΣ στον άδωνι είναι ακατέργαστο, σε πνίγει σαν να καταπίνεις γουρουνότριχες, σε …δολοφονεί επί τόπου…

Ο Βενιζέλος είναι «καλλιτέχνης»!

Συνθέτει τα χαρακτηριστικά του Άδωνι, αλλά και όλης της δωσίλογης κυβερνητικής κακουργίας, δίνοντας σε όλα αυτά και τις ανάλογες δουλεμένες («καλλιτεχνικές») φόρμες: Την έπαρση της μπουρδολογίας, του ψεύδους, του αποτρόπαιου αμοραλισμού, της στραταρχικής αυθάδειας, της αχαλίνωτης φαυλοηλιθιότητας και μοχθηρίας…

Ο Βενιζέλος είναι ο «ποιητής» της μπούρδας και της μοχθηρίας: Ο «ποιητής»- ανδρείκελο του δωσιλογισμού, ο «ποιητής» του 4ου Ράιχ…

Τώρα ξεστόμισε ένα νέο «ποιητικό» ανέκδοτο που μας …απογειώνει εντελώς.

Διαβάζουμε:

«O αντιπρόεδρος της ανθ-ελληνικής κυβέρνησης κ. Βενιζέλος δήλωσε σήμερα στα καναλοκόπρανα ότι "η πολιτική σταθερότητα της χώρας (δηλ. η σταθερότητα της κυβέρνησής του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το "σωτήριο έργο") είναι...εθνικό αγαθό"»(!!!!!!!)

Τα δικά μας σχόλια περιττεύουν…


Εμείς απλώς να επισημάνουμε ότι ο άνθρωπος, μέσα στο μεγάλο του πανικό, έχει απογειωθεί τελείως…

Γνωρίζει ότι οι μέρες του είναι μετρημένες και παραμιλάει…

Βρυχάται σαν το θεριό λίγο πριν ξεψυχήσει. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τη χαριστική βολή θα του τη δώσει ο ΓΑΠ: Αυτό δεν θα το αντέξει…

 
πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!