EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Καταστροφή του τουρισμού στην Ελλάδα και αυξήσεις στα καύσιμα μετά τις κυρώσεις της Ε.Ε.

Γράφει ο Μιχάλης Μπακέρης...

Κυρωσεις σε βαρος της Ρωσιας μετα το δημοψηφησμα της Κριμαιας αποφασισαν Ε.Ε. και Η.Π.Α. Ανακοίνωσαν την απαγόρευση εισόδου ρώσων και ουκρανών αξιωματούχων στην ευρωπαϊκή επικράτεια και το πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων. Οι επομενες κυρωσεις θα ειναι το παγωμα/διακοπη βιζας σε ρωσους τουριστες προς την Ε.Ε. και τελικα η Ρωσια θα απαντησει με η παροχης καυσιμων προς την Ε.Ε.

Παγωμα βιζας=Καταστροφη του τουρισμου για την Ελλαδα.

Διακοπη παροχης καυσιμων = Μεγαλες αυξησεις στις τιμες των καυσίμων.
Οι κυβερνήσεις των κρατών της Ε.Ε. , αφου σφυριξε ο Ομπάμα , προχωρούν σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας χωρίς να ρωτήσουν τον λαό της Ευρώπης που θα πληρώσει τα σπασμένα αν προχωρήσει και η Ρωσία σε κυρώσεις. Αν κλείσει τους αγωγούς η Ρωσια παγώνει όλη η Ευρώπη και η τιμή των καυσίμων θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο.

Οι Σαμαρας-Βενιζελος αγκαλιαζουν τους Ευρωπαιους και τους Νεοναζι της Ουκρανιας την στιγμη που ο Πουτιν ειπε πριν λιγες μερες οτι θα μειωσει την τιμη των καυσίμων στην Ελλαδα.
Εκτός αυτού, η χώρα μας ζει κατά πολυ απ τον τουρισμό, αφου την έχουν καταντήσει αντιπαραγωγική χώρα. Φέτος αναμένονταν να έρθουν πάνω απο 1,5 εκατομμύριο Ρώσοι τουρίστες ενώ υπάρχει κίνδυνος να μην έρθει κανείς αν η Ε.Ε. προχωρήσει σε διακοπή της βίζας στους Ρώσους τουρίστες.

Φετος το 2014 αναμενονταν πανω απο 1,5 εκατομυριο ρωσοι τουριστες στην Ελλαδα.Οι Ρωσοι τουρίστες ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα στα ταξίδια που κάνουν. Για παράδειγμα οι Ρώσοι στην Ελλάδα ξοδεύουν 1.000 ευρω ανά άτομο όταν ο μέσος όρος όλων των τουριστών είναι στα 640 ευρώ ανά άτομο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σε 48ωρη απεργία το Δημόσιο...

Ρολά κατεβάζει αύριο και μεθαύριο το Δημόσιο στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, με το αγωνιστικό ραντεβού να δίνεται αύριο στις  11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Ο Δημόσιος Τομέας αποτέλεσε το πρώτο θύμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Οι μειώσεις μισθών που φθάνουν το 50% και η ραγδαία μείωση του αριθμού των εργαζομένων, συνθέτουν την εικόνα υποβάθμισης των υπηρεσιών. Παράλληλα, η εφαρμογή της διαθεσιμότητας σε μια σειρά από νευραλγικούς τομείς (Παιδεία, Υγεία, Κοινωνική Ασφάλιση, Τοπική Αυτοδιοίκηση) οδηγούν σε διάλυση τα υπολείμματα του κοινωνικού κράτους, τη στιγμή που όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας στρέφονται στις δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου να μην τεθούν στο κοινωνικό περιθώριο.

Στις 22 Μαρτίου 2014 οι εργαζόμενοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα πριν από 8 μήνες (σχολικοί φύλακες, καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης και εργαζόμενοι σε Υπουργεία) θα οδηγηθούν σε απόλυση, έναν αιώνα μετά τις τελευταίες απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων. Θα προστεθούν στους περίπου 1,5 εκατομμύρια ανέργους του ιδιωτικού τομέα. Θα είναι απλά η αρχή μιας μακάβριας ακολουθίας, που από μήνα σε μήνα θα προσθέτει χιλιάδες νέους ανέργους από όλους τους τομείς του Δημοσίου (στα τέλη Μαΐου τελειώνει το 8μηνο διαθεσιμότητας των Δημοτικών Αστυνόμων και υπαλλήλων άλλων Υπουργείων)» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ...
Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αυτοί είναι οι νέοι κατώτατοι μισθοί για τους μακροχρόνια ανέργους [πίνακας]

Φθηνότερα από 29,30 ευρώ έως 87,90 ευρώ θα «κοστίζουν», μηνιαίως, οι μακροχρόνια άνεργοι που προσλαμβάνονται, στις επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα, σύμφωνα με την imerisia.gr, κλείδωσε η μείωση των νομοθετημένων κατώτατων ορίων των μισθών για τους μακροχρόνια άνεργους, η οποία θα γίνει μέσω «κουρέματος» κατά 50% των προσαυξήσεων των τριετιών. Ετσι, οι νέοι κατώτατοι μισθοί για πρόσληψη υπαλλήλων που προέρχονται από τις επίσημες λίστες των μακροχρόνια ανέργων του ΟΑΕΔ διαμορφώνονται ως εξής:
 
Εφάπαξ μείωση εισφορών

Εντωμεταξύ, το κόστος ασφάλισης αναμένεται να μειωθεί από την 1η Ιουλίου, καθώς η Τρόικα συμφώνησε στην εφάπαξ μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 2,9 ποσοστιαίες μονάδες και των εργατικών κατά 1 ποσοστιαία μονάδα.
πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΟΥΣΤ - Η Κραυγή της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Έτος 2014. Η Ελλάδα βιώνει έναν ζωντανό Εφιάλτη που έχει μασκαρευτεί σε παραμύθι για μικρά παιδιά:

«Τα φάγατε και τα χρωστάτε, αλλά εμείς σας σώζουμε!», «Ζήτω! Καταφέραμε να παραμείνουμε στο
ευρώ πάση θυσία!», «Οι εταίροι μας λένε ΜΠΡΑΒΟ για τις θυσίες!», «Εντάξει, γίνονται και κάποια τραγικά λάθη, αλλά έρχεται η Ανάπτυξη!», «Σας ευχαριστούμε που σας αρέσουν τα παραμύθια!».

Κι ενώ ο κλοιός της τραγωδίας στενεύει όλο και περισσότερο γύρω μας, οι επόμενες γενιές μας κοιτάζουν μπερδεμένες, μη ξέροντας τι να κάνουν και τι τις περιμένει....

Το ντοκιμαντέρ «ΟΥΣΤ - Η Κραυγή της Ελλάδας» είναι ένα ισχυρότατο ΣΟΚ, αλλά ταυτόχρονα και η Σωτηρία του μυαλού μας. Το ξεπαραμύθιασμα. Το γκρέμισμα της εικονικής πραγματικότητας που μας έχουν επιβάλλει εδώ και δεκαετίες, με αποκορύφωμα την τελευταία τριετία. Το πώς θα καταφέρουμε να αντιδράσουμε ως Κοινωνία, θα κρίνει τις ζωές μας, το μέλλον μας, αλλά και την ίδια την ιστορία μας...

Δες το σαν ταινία με την οικογένειά σου ή με την παρέα σου. Θα τρομάξετε, θα προβληματιστείτε, θα γελάσετε, θα το απολαύσετε... Ένα συγκλονιστικό ταξίδι Αφύπνισης που πρέπει να το «ταξιδέψουμε» όλοι μας.

Δημιουργημένο με Αγάπη για την Πατρίδα και για τον Άνθρωπο, από Πολίτες για Πολίτες.


πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πιό συστημικός...πεθαίνεις!..

Το ''σύστημα'', που τόσες φορές τώρα τελευταία επικαλούμαστε σαν πηγή όλων των δεινών της χώρας και των πολιτών,
..δεν είναι άλλη μία θεωρία συνομωσίας, ούτε κάτι το αφηρημένο, άϋλο κι ανύπαρκτο.

Υφίσταται. Είναι απολύτως υπαρκτό.
Και δεν είναι άλλο από τον συνδυασμό της πολιτικής εξουσίας με ιδιωτικά συμφέροντα, κυρίως εργολαβικά και εκδοτικά, αλλά και κάθε είδους επιχειρηματικά,
..καθώς και κρατικά οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα άλλων χωρών.

Είναι ο χορός όλων αυτών των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων που διαπλέκονται μεταξύ τους, με έναν κοινό στόχο:
Την κατάκτηση, διανομή και διατήρηση επ' άπειρο της πολιτικής εξουσίας.

Το ''σύστημα'' συστρέφεται και περιστρέφεται συνεχώς γύρω από δύο πόλους:
Το χρήμα και την πολιτική εξουσία.
Ο ένας πόλος υποβαστάζει τον άλλον, και είναι απαραίτητοι και οι δύο για την δημιουργία τεράστιων κερδών,
..κέρδη που με κανονικές, υγιείς συνθήκες δεν είναι δυνατόν να αποκτηθούν.

Το πολυπλόκαμο και πολυκέφαλο αυτό ''σύστημα'', έχει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες εμφάνισης ''άσων'' απ' το μανίκι προκειμένου να αντικαταστήσει παλαιά υλικά πολυχρησιμοποιημένα και ''καμένα'' από την χρήση.
Πάντα για την διατήρηση της εξουσίας.

Οι νέοι αυτοί ''άσοι'' δεν είναι παρά νέες μάσκες, μουτσούνες, των παλαιών μουτσούνων, που και κείνες κάποτε εμφανίστηκαν ως νέες και ελπιδοφόρες για τον λαό,
..για να αποδειχτούν βέβαια στην συνέχεια μισθωτοί υπάλληλοι και Δούρειοι Ίπποι του πολιτικοοικονομικού αυτού συστήματος.

Ακριβώς αυτό συμβαίνει στις μέρες μας με την εμφάνιση απεριόριστων ποσοτήτων(!) ''κεντροαριστερών'' (ψευδεπίγραφο όνομα ενός ανύπαρκτου χώρου), που ευαγγελίζονται την σωτηρία της χώρας,..και εννοώντας βέβαια την σωτηρία του ''συστήματος''!

Στην πείρα και στο χέρι του λαού είναι να εντοπίζει και να αναγνωρίζει την εγκληματική φυσιογνωμία του ''συστήματος'' πίσω από τις ''νέες'' αυτές πολιτικές εμφανίσεις,..και να τις στέλνει εκεί που ανήκουν:

Είτε στο καλάθι των αχρήστων..
Είτε απευθείας στην αποχέτευση, σαν πολιτικά λύματα,
..για να τα παρασύρει το ποτάμι της οργής του λαού,
..μέχρι τον βόθρο της Ιστορίας!..

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εκπληκτικό!! Ιδού η αλήθεια που δεν μας λένε...! το χρέος της Ελλάδος και το success story (;) από ξένες πηγές!!!

Μιλάνε για success story και ότι να έχουμε υπομονή (πόση ακόμη?) και ότι όλα θα πάνε καλά. Και κρύβουν τα πραγματικά στοιχεία, που είναι συγκλονιστικά. Και αγνοούν τις θανατηφόρες επιπτώσεις της λιτότητας που με τόση αναλγησία εφαρμόζουν. Και λοιδορούν όσους αντιδρούν.

Και συνεχίζουν την Εθνοκτόνο πολιτική και την διάλυση του κοινωνικού ιστού. Και επιμένουν ότι μας σώζουν. Ιδού τα στοιχεία από ξένη πηγή... Διαβάστε την αλήθεια από ξένα ΜΜΕ, γιατί τα ελληνικά ασχολούνται με "ποτάμια", "ελιές" και "πρωτογενή πλεονάσματα"!!

Κατά τα άλλα πριν μας πάρει ο ύπνος στον καναπέ της απραξίας, αδιαφορίας και εθνικής αποχαύνωσης, παρακολουθώντας τα τούρκικα σήριαλ. Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Μέχρι να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο.
ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: GBAL








































ΠΗΓΗ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ

Το Δ.Σ. αποφἀσισε και ορισε την εξ΄αναολης Γενικη Συνελευση για της 21/03/2013 ημερα Παρασκευη στη Λεσχη ΧΩΡΙΣ σταση εργασιας και ωρες 11:00 -15:00 και 16:00 - 19:00.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.ΣΥ. ΑΕ - ΘΕΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΣΕ 20013-14

Η πληρωμή της Εκκαθάρισης Αναδρομικών ΣΣΕ 2013 -2014 για όλο το προσωπικό της εταιρίας θα γίνει την Τετάρτη 19/03/2014.














Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τα λαμόγια μεθοδεύουν και μας σερβίρουν το ξεπούλημα των πάντων…

Αποδεικνύουμε για μια ακόμη φορά με στοιχεία, το προσχεδιασμένο έγκλημα και την μεθόδευση του ξεπουλήματος της Ελλάδας…

ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΓΙΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.ΕΚΡΥΨΑΝ ΛΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

“Η Ελλάδα έχει δημόσια γη, ως ποσοστό του ΑΕΠ, πολύ παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωζώνης. Αυτό το αγνοήσαμε, δηλαδή προτιμήσαμε να κόβουμε μισθούς και συντάξεις παρά να αξιοποιούμε δημόσια γη. Δεν το κάναμε, λοιπόν, καθόλου ή το κάναμε πολύ λίγο….”
 

Αυτά που διαβάσατε πιο πάνω είναι απόσπασμα δηλώσεων του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στις 30 Απρ.2013, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη «Ο Ψυχρός Εμφύλιος»….


Διαβάστε τώρα δημοσίευμα του έγκυρου CNBC βασισμένο σε πληροφορίες της εφημερίδας ‘ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ‘(21 Σεπ.2013)

H Ελλάδα προσβλέπει στα περιουσιακά στοιχεία της κρατικής περιουσίας για να αποφευχθεί τρίτο πακέτο διάσωσης

Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών εξετάζει ένα σχέδιο που θα μπορούσε να δει κρατικά περιουσιακά στοιχεία να χρησιμοποιηθούν ως ασφάλεια για δανεισμό, που θα μπορούσε να βοηθήσει να αποφευχθεί ένα τρίτο πακέτο διάσωσης από την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, είναι απρόθυμος να υπογράψει ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, λόγω των όρων που θα ήταν πιθανόν να επιβληθούν στην κυβέρνηση και τη διαδικασία μεταρρύθμισης.

Προκειμένου να αποφευχθεί η διάσωση εξετάζεται ένα όχημα ειδικού σκοπού (special purpose vehicle, SPV), το οποίο θα πρέπει να διοικείται από Έλληνες και αξιωματούχους της ΕΕ, σύμφωνα πάντα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ…

Το SPV θα επιτρέψει στην Ελλάδα να εκδώσει ομόλογα που θα υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία του κράτους. Αυτά τα ομόλογα θα μπορούσαν, σύμφωνα με την έκθεση, στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ως ενέχυρο για περαιτέρω δάνεια

Υ.Γ
Δείτε που μας κατάντησαν..

Σου λέει ο καθένας, και ίσως όχι άδικα, βομβαρδιζόμενος σε καθημερινή βάση και απ τα σενάρια χρεωκοπίας, απ το να χάσω το μισθό μου, την σύνταξη μου, τα λεφτά μου…

Ας τα πουλήσουν…

Εκεί μας κατάντησαν, μας αναγκάζουν να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση…..

Μήπως όμως τελικά όλα αυτά είναι αποτέλεσμα ενός γενικότερου σχεδίου, ενός καλά προσχεδιασμένου εγκλήματος…για να μας τα πάρουν τζάμπα.

Έχετε τώρα καμιά απορία για το προσχεδιασμένο έγκλημα και την μεθόδευση του ξεπουλήματος της Ελλάδας;;

Να δείτε ότι εντός του 2014 ο Σαμαράς θα βγει και θα το παίξει άλλη μια φορά πατριώτης και με διάγγελμα θα ανακοινώσει ότι, μη μπορώντας να βλέπει τον κόσμο να εξαθλιώνεται, να πεθαίνει…θα μας πει ότι δεν πάει άλλο και ότι βγαίνουμε απ το μνημόνιο…σπάμε τα δεσμά..ότι κάνουμε ηρωϊκή έξοδο…

Αυτό όμως που δεν θα μας πει είναι ότι βγαίνοντας απ το μνημόνιο, πάμε σε χρεοκοπία και σε εφαρμογή-άσκηση των εγγυήσεων…

Την χρεοκοπία και την αποπληρωμή του χρέους σε είδος με το ξεπούλημα των ασημικών μας θα το βαπτίσουν σωτηρία …

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!