EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνοιξε ο σταθμός του ΗΣΑΠ στη Βικτώρια

Βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο - είχε γίνει εκκένωση
Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 12:00 στο σταθμό του ΗΣΑΠ στη Βικτώρια γιατί βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο. Άμεση ήταν η απόφαση για εκκένωση του σταθμού.

Αφού αποφασίστηκε να εκκενωθεί ο σταθμός του Ηλεκτρικού, κλήθηκε ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. για να ελέγξει το ύποπτο αντικείμενο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κανονικά λειτουργεί ο σταθμός του ΗΣΑΠ στην Βικτώρια καθώς η ύποπτη τσάντα που εντοπίστηκε στα εκδοτήρια ελέγχθηκε χωρίς ευρήματα από την αστυνομία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ακόμη μια "επαγγελματική" δημοσκόπηση της Public Issue: Καταλληλότερος ο Α.Σαμαράς και η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

H Public Issue με την τελευταία έρευνα της αποφάσισε να ψυχαγωγήσει τον κόσμο...Αφού η "επαγγελματική" δημοσκόπηση που παρουσιάζει για τον μήνα Μάρτιο και την Εφημερίδα των Συντακτών μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει!

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει την πλειοψηφία των θετικών απόψεων της κοινής γνώμης, ο Αντώνης 
Σαμαράς με το ατελείωτο success story του παραμένει ο...καταλληλότερος για την πρωθυπουργία!

Επίσης από τη δημοσκόπηση προκύπτει ότι...περισσότεροι προτιμούν τη μνημονιακή κυβέρνηση που κατέστρεψε τη χώρα δηλαδή της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από ό,τι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή η δημοσκόπηση θέλει να δώσει το φιλί της ζωής στην συγκυβέρνηση του μνημονίου, πρέπει οι πολίτες να είναι δυσαρεστημένοι με την...αντιπολίτευση! Συγκεκριμένα, περισσότεροι είναι οι δυσαρεστημένοι από την αντιπολίτευση από ό,τι οι δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση. Το 82% των πολιτών δηλώνουν τη δυσαρέσκειά τους για την κυβέρνηση και 88% τη δυσαρέσκειά τους για την αντιπολίτευση!

Ατελείωτο γέλιο προκαλεί και το γεγονός ότι η διαλυμένη ΔΗΜΑΡ που "βλέπει" Βουλή με τα...κυάλια συγκεντρώνει ένα ποσοστό 35% στις προτιμήσεις των πολιτών, τρεις ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τη Νέα Δημοκρατία και δύο κάτω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά τα ποσοστά θετικής γνώμης των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής (σε παρένθεση τα αντίστοιχα του Φεβρουαρίου):

ΣΥΡΙΖΑ 37% (38%)
ΔΗΜΑΡ 35% (34%)
Νέα Δημοκρατία 32% (34%)
ΚΚΕ 32% (34%)
ΑΝΕΛ 31% (34%)
ΠΑΣΟΚ 15% (18%)
Χρυσή Αυγή 10% (12%)

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά θετικής γνώμης για τους αρχηγούς των κομμάτων είναι:

Αντώνης Σαμαράς (Νέα Δημοκρατία): 39% (40%)
Αλέξης Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ): 38% (41%)
Φώτης Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) 37% (42%)
Δημήτρης Κουτσούμπας (ΚΚΕ): 27% (31%)
Πάνος Καμμένος (ΑΝΕΛ): 27% (31%)
Ευάγγελος Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): 18% (21%)
Νίκος Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): 9% (10%)

defencenet.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σκατοκρατία

Η λύση ήταν τόσο απλή και ήταν δίπλα μας. Ποια Ποτάμια, ποιες Ελιές, ποιες Λίμνες των Κύκνων και ποια κόμματα και κομματίδια;! Οι σωτήρες για μία ακόμη φορά μάς έδειξαν τον δρόμο που είναι και ο μοναδικός για την σωτηρία. Οι Έλληνες ενωμένοι δεν νικήθηκαν ποτέ (εκτός από καμιά χιλιάδα φορές). Η μοναδική σωτηρία για μια ακόμη φορά έρχεται από την ένωση των κώλων. Όχι των Τρίτων Κώλων αλλά Όλων των Κώλων. Το κόμμα το οποίο δημιουργήθηκε αυτόματα μόνο του και δείχνει το λαμπρό μέλλον είναι ένα: Ο Βόθρος.

Το έδειξαν οι αναθυμιάσεις του βόθρου της Βουλής ενοχλώντας τους βουλευτές όλων των κομμάτων που ήταν μέσα στη Βουλή εκείνη την στιγμή. Άλλοι εγκλωβίστηκαν μέσα στα ασανσέρ και κόντεψαν να σκάσουν και άλλοι έτρεχαν πανικόβλητοι από το καφενείο της Βουλής φοβούμενοι το σκατοτσουνάμι. Η φυσική απόρροια των βουλευτών ήταν τελικά αυτό που παραλίγο να τους σκότωνε. Τι θάνατος ηρωικός να πνιγείς στα σκατά σου!

Κι όμως δεν πήραν το μήνυμα ότι το κόμμα “Ο Βόθρος” είναι η λύση. Τα πλεονεκτήματα είναι άπειρα. Καταρχάς ξεμπερδεύουν μια και καλή με τις εκλογές του κώλου που κάνουν κάθε τόσο. Η εκλογική πελατεία πνιγμένη στα σκατά θα ησυχάσει μια και καλή από την κομματική σκατοπλημμύρα. Δεν θα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε κόκκινα, μπλε, μαύρα πράσινα του ΠΑΣΟΚ, πράσινα της Ελιάς, πράσινα του Ποταμού, πράσινα του ΣΥΡΙΖΑ, πράσινα της Δραχμής και των πράσινων αλόγων. Είναι άλλο να σε έχουν χεσμένο όπως τόσα χρόνια κώλοι διαφορετικών χρωμάτων και άλλο να σε χέζουν ενωμένοι οι κώλοι των σωτήρων με το κόμμα του Βόθρου. Κώλοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι.

Εκτός της πολιτικής λύσης που δίνει ο “Βόθρος”, αυτόματα ξεκινάει και η ανάπτυξη όχι στα λόγια αλλά στα έργα. Ποια συμφωνία με το αέριο της Gazstrom και η ανησυχία με το τι θα γίνει στην Κριμαία;! Ο “Βόθρος” αυτόματα θα καλύψει ολόκληρη την χώρα και θα εξάγει προϊόν απανταχού της γης. Διότι το παραγόμενο αέριο δεν είναι φυσικό όπως της Ρωσίας αλλά κωλοαέριο από κώλους, και τι κώλους! Η ποιότητα του δεν απαντάται σε φυσικά κοιτάσματα στον πλανήτη διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με πρόσμιξη αερίων προερχόμενο από κώλους που καλύπτουν όλο το φάσμα της πολιτικής ζήτησης.

Κώλοι λαϊκοί, κώλοι αριστοκρατικοί, κώλοι δεξιοί, κώλοι σοσιαλιστικοί, κώλοι κουλτουροαριστεροί, κώλοι φασιστικοί, κώλοι ανεξάρτητοι, κώλοι αντιεξουσιαστικοί, κώλοι νοσταλγοί του Κοκώ-λου. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της ποιότητας του προϊόντος που θα μετατρέψει την χώρα σε Κώλοράντο κάνοντας την Gazstrom να φαντάζει περίπτερο.

Χιλιάδες θέσεις εργασίας για το ευγενές αέριο, περισσότερες όμως θέσεις θα έχει η διάθεση του στερεού προϊόντος μετά την πρωτογενή παραγωγή διότι εκατομμύρια Έλληνες θα εργαστούν απλώνοντας τον “τραχανά” για την απαραίτητη επεξεργασία πριν διατεθεί προς βρώση εγχωρίως αλλά και για εξαγωγές με το brand name “Coca Colos” και με διαφημιστικό σλόγκαν “Κάνουμε το σκατό παντεσπάνι”.

Οι διαφημιστές μας θα δουν άσπρη μέρα μετά από καιρό, εφόσον ο “Βόθρος” την ενορχήστρωση της καμπάνιας θα την αναθέσει στον κύριο Νίκο Δήμου, που ως παλαιός διαφημιστής αλλά και στοχαστής δεν θα αισθάνεται πια “δυστυχής που γεννήθηκε Έλληνας” αλλά ευτυχής που θα βρίσκεται σε οικείο και φιλόξενο για αυτόν περιβάλλον. Στον “Βόθρο”.

Οι ιδέες για το πλουτισμό που επέρχεται είναι άπειρες. Για παράδειγμα η κυρία Κεφαλογιάννη μπορεί να δώσει μάχη με τους Κινέζους που θα φέρουν 50,000,000 επιβάτες στο αεροδρόμιο ΕΛ-ΒΕΛ, να σφίγγονται, να μην χέζουν όπου κι όπου αλλά χέζοντας στην Ελλάδα η πρόσμιξη με τα ευγενή προϊόντα της Βουλής μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την μπίζνα καθιστώντας την χώρα παγκοσμίως μονοπώλιο σε προϊόντα κώλου. Χεστήκαμε για την ονομασία προέλευσης της φέτας, του ελαιόλαδου και του ούζου, σας τα χαρίζουμε όλα, ό,τι και να κάνετε τα προϊόντα του “Βόθρου” δεν μπορείτε να τα αντιγράψετε. Μέχρι και οι Κινέζοι που είναι μανούλα στα προϊόντα μαϊμού θα τα παίξουν. Δεν αντιγράφεται με τίποτε το ελληνικό πολιτικό σκατό.

Η Δημοκρατία Τους έτριξε συθέμελα, η Δημοκρατία Τους μετά τα χθεσινά γεγονότα με τα βοθρολύματα στην Βουλή απέδειξε ότι στηρίζεται μόνο στα σκατά. Τα θεμέλια της ήταν και είναι ένας Βόθρος στον οποίο κολυμπάνε 10 εκατομμύρια Έλληνες που αντί να έχουν χεσμένους όλους τους πολιτικούς σωτήρες τους, επιλέγουν αυτοβούλως να πνίγονται στα ψηφισμένα κομματικά σκατά.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σε «πρώτο» χρόνο τα αποτελέσματα της κτηματογράφησης για 16 περιοχές

«Για πρώτη φορά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με τη νέα διαδικτυακή εφαρμογή, να έχουν ενημέρωση, σε πρώτο χρόνο, για το αποτέλεσμα της κτηματογράφησης στις περιοχές που εντάσσονται σε λειτουργία Κτηματολογίου», δήλωσε ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή την υπογραφή της σχετικής απόφασης για την ανάρτηση των αναμορφωμένων κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη, σκοπός της νέας υπηρεσίας, είναι η ενημέρωση των δικαιούχων για την τελική καταγραφή του ακινήτου τους, όπως είχε τη στιγμή λήξης της κτηματογράφησης και έναρξης λειτουργίας του κτηματολογικού γραφείου, μετά την ανάρτηση και την αναμόρφωση των στοιχείων με τα αποτελέσματα των ενστάσεων/αιτήσεων διόρθωσης.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα αφορούν σε απόσπασμα του κτηματολογικού φύλλου, απόσπασμα χάρτη στον οποίο είναι οριοθετημένο το ακίνητο, και ο Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) του συγκεκριμένου ακινήτου.

Επισημαίνεται ότι ο ενδιαφερόμενος θα ενημερώνεται για το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης των αρχικών εγγραφών σε καθεστώς λειτουργίας, ενώ τα εκτυπώσιμα στοιχεία θα έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ ΑΕ μετά τη δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ και η πληροφόρηση που θα παρέχεται θα είναι προσωποποιημένη, και πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία για τις 16 περιοχές που εντάχθηκαν σε λειτουργία Κτηματολογίου μέσα στο 2013 (Λάρισα, Καρδίτσα, Ναύπλιο, Σπάρτη, Τρίπολη, Κόρινθος, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Ζάκυνθος, Πύργος και Αμπελόκηποι, Ελευθέριο-Κορδελιό, Εύοσμος, Μενεμένη, Ωραιόκαστρο, Νέα Μαγνησία-Διαβατά Θεσσαλονίκης), ενώ στο εξής, για τις περιοχές που εντάσσονται σταδιακά, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη μέσα σε ένα μήνα από την έναρξη λειτουργίας του κτηματολογικού γραφείου.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συντελείται «μεθοδευμένα» η μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου.

Αν στα τέλη του 20ου αιώνα έγινε, μέσω του χρηματιστηρίου, η μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου από την κοινωνία προς την ολιγαρχία (ντόπια και ξένη), με όπλο την καλλιέργεια της ευφορίας και της προσδοκίας κέρδους, τώρα στις αρχές του 21ου αιώνα, ξαναγίνεται, μέσω του κρατικού μηχανισμού
αυτή τη φορά, η ακόμα μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου προς την ίδια κατεύθυνση, με όπλο την τρομοκρατία και την απειλή της χρεοκοπίας που έχει παγώσει την κοινωνία και την έχει σπρώξει στην αδράνεια.

Ας δούμε τον τρόπο που γίνεται αυτή η μεταφορά. Για παράδειγμα,...
ενώ το ελληνικό κράτος απαιτεί «πόθεν έσχες» από κάθε δύσμοιρο Έλληνα για την παραμικρή κατανάλωση που θα κάνει και τον εξοντώνει με αντισυνταγματικούς φόρους και πρόστιμα, την ίδια στιγμή κλείνει τα μάτια και δεν ρωτάει για «πόθεν έσχες» τους αγοραστές που έρχονται απέξω, τους εξωτερικούς νταβατζήδες και τα funds. Αντίθετα μάλιστα, τους προσκαλεί να αγοράσουν τις ελληνικές περιουσίες για ένα κομμάτι ψωμί. Δηλαδή οποιοσδήποτε έχει εξάγει μαύρα χρήματα στο εξωτερικό και στήνει μια εταιρία εκεί, μπορεί τώρα να μας αγοράσει χωρίς ποτέ το κράτος να ρωτήσει «πόθεν έσχες».

Ταυτόχρονα, το κράτος κάνει κάτι πολύ χειρότερο. Ενώ οι πραγματικές αξίες των ακινήτων έχουν κατρακυλήσει, το κράτος κρατάει ψηλά τις αντικειμενικές αξίες και δεν έκανε μόνο αυτό. Το χειρότερο είναι ότι επιβάλει στον δύσμοιρο Έλληνα που εξ ανάγκης θα πωλήσει το ακίνητό του, φόρο υπεραξίας 15% με αυτές τις πλασματικές αντικειμενικές αξίες, ενώ στον πλούσιο αγοραστή επιβάλει φόρο μόνο 3%. Αν είναι δυνατόν!!!! Δηλαδή, δεν φτάνει που ο δυστυχής θα σπεύσει να πωλήσει μισοτιμής το ακίνητό του για να πληρώσει τους συνεχώς επιβαλλόμενους φόρους, τα χρέη του ή για κάποιο θέμα υγείας, αλλά θα πρέπει να καταβάλει και φόρο 15% επί της δυστυχίας του.

Λέμε λοιπόν «μεθοδευμένη» μεταφορά πλούτου γιατί, με βάση τα πιο πάνω και με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς, παρατηρούμε ότι η κοινωνία χάνει πλούτο, ενώ αυτός μαθηματικά μεταφέρεται στα λαμόγια της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας. Η ντόπια και ξένη ολιγαρχία, προκειμένου να επιτύχει αυτή τη μεταφορά πλούτου, χρησιμοποιεί το ίδιο το κράτος με τους νόμους του, τις εφορίες του, τα δικαστήριά του και τα ΜΑΤ. Δεν μπορεί αυτό να μην το βλέπουν και να μην το αποδέχονται, αυτοί που διοικούν το κράτος!!!

Μόνη λύση που απομένει στην κοινωνία, αν θέλει να σωθεί, είναι η κοινωνικοποίηση του κράτους. Το πέρασμα δηλαδή της ιδιοκτησίας και του ελέγχου του κράτους στα χέρια της κοινωνίας. Να πάψει στο εξής το κράτος να είναι αυτονομημένο από την κοινωνία και να χρησιμοποιείται από την ολιγαρχία για την εκμετάλλευση της κοινωνίας. Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε έστω και την ύστατη στιγμή, ότι οι θεσμοί, δηλαδή το ποιος λαμβάνει τις αποφάσεις, είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την οικονομία και την κατανομή του πλούτου.


Πέτρος Χασάπης 
πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!