EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ; Σεισμό θα προκαλέσει το όνομα που έδωσε ο Α.Κάντας: Και βέβαια ήταν του ... ΠΑΣΟΚ!

Σεισμικές εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη (περιέχεται στην κατάθεση και δεν είναι δυνατόν να αποκρυβεί) ότι κορυφαίος εν ενεργεία πολιτικός/πολιτειακός παράγοντας "υπεράνω πάσης υποψίας"¨εμπλέκεται εμμέσως, πλην αποφασιστικά στο σύστημα μιζών

Κάντα, όπως υποστήριξε ο 72χρονος πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής Εξοπλισμών της ΓΔΕ.

Η εμπλοκή του ονόματός του εξέπληξε τους ανακριτές, αλλά όχι και όσους γνώριζαν στο σάπιο βασίλειο της ΓΔΕ επί ημερών ΠΑΣΟΚ - και όχι μόνο - πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο συγκεκριμένος κορυφαίος πολιτικός, και προερχόμενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, στήριξε αποφασιστικά τον Α.Κάντα στην "χρυσοφόρα" θέση των επιτροπών εξοπλιστικών προγραμμάτων, πριν ακόμα δημιουργηθεί η Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών.

To 1993 όταν ανέλαβε ο Γ.Αρσένης υπουργός Εθνικής Άμυνας θέλησε να τον απομακρύνει από την θέση του στα αντισταθμιστικά οφέλη (είχε ξεκινήσει την "λαμπρή" καριέρα του το 1988), αλλά με παρέμβαση του συγκεκριμένου υπουργού που και λόγω σχέσεων με την σύζυγο Παπανδρέου, την Μιμή, "έλυνε κι έδενε" την εποχή εκείνη, τελικά τον πήρε ο τότε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Κουρής, κατ'απαίτηση φυσικά του συγκεκριμένου πολιτικού.

Έχει εμπλοκή στην είσπραξη μιζών; Αυτό μένει να αποδειχθεί, αλλά κάποιος που στηρίζει κάποιον τύπο σαν τον Κάντα, είναι βέβαιο ότι δεν τον στηρίζει "για την ψυχή του παππού του", αλλά γιατί επωφελείται άμεσα ή έμμεσα από την τοποθέτησή του στην θέση αυτή.

Πάντως από την στιγμή που αποκαλυφθεί το όνομα (το γνωρίζουμε, αλλά σεβόμαστε το απόρρητο της ανάκρισης) όλες οι πολιτικές εξελίξεις αποκτούν τον χαρακτήρα "κινούμενης λάβας".

Κινούμενης γιατί η ρευστότητα και η ταχύτητα με την οποία θα τρέξουν τα πράγματα μπορεί να οδηγήσουν σε εθνικές εκλογές και πριν από τον Μάϊο, ενώ ο χαρακτηρισμό "λάβα" αφορά το ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά, Siemens κλπ μπροστά σε αυτή την εξέλιξη θα είναι πταίσματα.

Σε ότι αφορά τον έτερο πρώην υπουργό, μένει να δούμε στην πράξη τι στοιχεία υπάρχουν.

Πάντως η υπόθεση Ευσταθίου "καίει" και πρώην εισαγγελικό λειτουργό που πέρασε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο διευθυντής του οποίου εν συνεχεία ανέλαβε διευθυντής των εταιρειών του Ευσταθίου (και λόγω συγγένειας με τον Ευσταθίου!) και έκανε και σεμινάρια για λογαριασμό της Rheinmetall στην Σχολή Ευελπίδων! Της μουρλής, δηλαδή...

defencenet.gr







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου








Η τραγική πραγματικότητα μεγάλης μερίδας του Ελληνικού Λαού..βίντεο που πρέπει να δεις..

Δεν υπάρχουν λόγια..το ρεπορτάζ σε αυτό το βίντεο τα λέει ΟΛΑ!!......






 


πηγη
 






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου





Έχουμε δημοκρατία ή ένα αγελαίο πολίτευμα;

Το πολίτευμα που έχουμε δεν είναι φυσικά δημοκρατία. Μόνο λίγοι πολιτικά αφελείς πιστεύουν πλέον σήμερα το αντίθετο. Στην πραγματικότητα έχουμε ένα αγελαίο πολίτευμα με τον μανδύα του κοινοβουλευτισμού.

Το αγελαίο πολίτευμα δεν απευθύνεται στη λογική. Δεν θέλει μια οργανωμένη κοινωνία ελεύθερων και υπεύθυνων πολιτών που συμμετέχουν στη λήψη των αποφάσεων. Θέλει...ασύνδετες μάζες και απευθύνεται στα ένστικτα και κυρίως στο αγελαίο ένστικτο. Εργαλεία που χρησιμοποιεί (χαρακτηριστικά του αγελαίου μοντέλου) είναι ο υπερσυγκεντρωτισμός, ο αρχηγισμός, ο ηγετισμός, η τεχνητή πολιτική πόλωση, τα κομματικά μαντριά, το διαίρει και βασίλευε, η τρομοκρατία, η βία και ο κοινωνικός αυτοματισμός.

Η Δημοκρατία, αντίθετα δεν απευθύνεται στα ένστικτα. Είναι μια ανώτερη λογική διεργασία που απευθύνεται στη λογική. Γι’ αυτό και είναι ένα ευαίσθητο και εύθραυστο πολίτευμα, σε αντίθεση με τη δυναμική ροπή προς την ενστικτώδη αγελαία συμπεριφορά. Η δημοκρατία στην πραγματικότητα είναι μία σύμβαση, μεταξύ ελεύθερων και υπεύθυνων πολιτών, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης τους για την τήρηση των συμπεφωνημένων. Αυτή η σύμβαση υλοποιείται σε ένα γραπτό κείμενο που ονομάζεται Σύνταγμα. Ένα Σύνταγμα που φυσικά θα πρέπει να το συντάξουν οι ίδιοι οι πολίτες και όχι οι εξουσιαστές τους, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Στην περίπτωση που το Σύνταγμα το συντάσσουν οι εξουσιαστές, είναι φυσικό να διαμορφώνουν πάντα ένα αγελαίο πολίτευμα, κρατώντας για τους εαυτούς τους το ρόλο των ανεύθυνων ηγετών της αγέλης. Θυμίζει άραγε κάτι αυτό;

Πέτρος Χασσάπης







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου








"Σύρραξη" στην Ιταλική Βουλή... ΒΙΝΤΕΟ...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ιταλικού Κοινοβουλίου διέκοψε τη συνεδρίαση της Ολομέλειας προκειμένου να  ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Χαστούκια, πανό, ύβρεις με σεξιστικό περιεχόμενο και σοκολατένια νομίσματα που εκτοξεύονταν θύμιζαν περισσότερο σκηνικό γηπέδου. Πρωταγωνιστές των επεισοδίων βουλευτές της κυβέρνησης της ακροδεξιάς αλλά και του κινήματος των πέντε αστέρων.

Δείτε το βίντεο... 



πηγη







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου





Βάζουν συρματοπλέγματα στις Εφορίες ... για να προστατευθούν από την... αγάπη του λαού

Άγνωστο γιατί, οι εγκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισαν την τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων στην περίμετρο των εφοριών.


Σε μια πρωτοφανή κίνηση φαίνεται να προχωρούν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Οικονομικών θέλοντας να θωρακίσουν την ασφάλεια των κτιρίων στις κατά τόπους Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες. Σκέφτηκαν λοιπόν να βάλουν συρματοπλέγματα στην εξωτερική περίμετρο των εφοριών.



Το θέμα ανέδειξε χρήστης του FB που πήγε σήμερα το πρωί στην ΔOY Αμαρουσίου και έμεινε έκπληκτος όταν αντίκρισε το θέαμα. Γράφει μάλιστα ότι την ώρα που παγκοσμίως τα συρματοπλέγματα καταργούνται λόγω των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων, στην Ελλάδα η κυβέρνηση αποφάσισε να τοποθετήσει συρματοπλέγματα για να προστατευθεί από την... αγάπη του λαού


Υ.Γ. Ισχύς μας η αγάπη του λαού.

newsbomb.gr








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου







Ο Φεβρουάριος ξανάρχεται. Ο Καρνάβαλος δεν έφυγε ποτέ!..

Εδώ και 18-19 μήνες ο Καρνάβαλος έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην χώρα μας.

Δεν είναι όμως ένας καρνάβαλος χαρούμενος..
Είναι ένας Καρνάβαλος πραγματικός καρνάβαλος:

Απειλεί, ικετεύει, φωνάζει, κάνει τον μάγκα, εκβιάζει, πέφτει στα τέσσερα, ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ (!),
..ψεύδεται, ψεύδεται και ξαναψεύδεται,
..και πρόσφατα μέσα στον πανικό του ως απερχόμενος καρνάβαλος, ως καρνάβαλος που θα καεί απ' τον λαό την τελευταία Κυριακή όχι της Αποκριάς, αλλά των εκλογών..
..τάζει και υπόσχεται!

Προαναγγέλλει και τάζει χιλιάδες επί χιλιάδων θέσεις εργασίας(;).
Θέσεις εργασίας που δεν είναι θέσεις εργασίας, αλλά θέσεις τετράμηνης ή πεντάμηνης απασχόλησης, ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ, και με ανώτατες αποδοχές μέχρι 450 ευρώ!

Παίζει ο Καρνάβαλος!
Παίζει με την ψυχή και την ανάγκη εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων, εκατοντάδων χιλιάδων νέων,
..που δεν μπορούν να κάνουν πιά όνειρα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, γιατί ο ίδιος ο Καρνάβαλος που τους τάζει, είναι αυτός ο ίδιος που φρόντισε να μην έχουν μέλλον!

Και δεν παίζει μόνον μ' αυτούς..
Παίζει και με όλους τους ασφαλισμένους πολίτες, καταργώντας λίγο-λίγο το κοινωνικό κράτος.
Χθες μόλις, και μόνον με τους 151 βουλευτές της κυβέρνησής του, κατήργησε τον ΕΟΠΥΥ. Το πρωτοβάθμιο αυτό σύστημα παροχής υπηρεσιών Υγείας, που μόλις πριν δύο χρόνια είχε δημιουργηθεί με την κατάργηση τότε των παροχών Υγείας του ΙΚΑ (και με τον προφανή στόχο της λεηλάτησης των αποθεμάτων του ταμείου του, καθώς και των ταμείων τον υπόλοιπων ασφαλιστικών φορέων που συνενώθηκαν τότε ''εις σάρκαν μίαν''!).

Πού είναι άραγε τώρα τα λεφτά όλων εκείνων των ταμείων; Όλων αυτών των ασφαλισμένων;
Γιατί μας λέει ο Καρνάβαλος, δια χειλέων μπουμπούκου καρνάβαλου, ότι χρεοκώπησε ο ΕΟΠΥΥ; (Μα μέσα σε δύο χρόνια; Τόση πιά μελέτη, και τόσος κεντρικός σχεδιασμός;)
Και ποιά ιδιωτικά συμφέροντα θα ωφεληθούν από την χθεσινή κατάργηση;
Πες μας ω Καρνάβαλε, μη μας κρατας σε αγωνία!

Ή μήπως θέλεις να σου πούμε εμείς για να πολλαπλασιάσουμε την δική σου αγωνία;
Λοιπόν, σου λέμε:
Οι εκλογές έρχονται!..

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Κράξιμο Γεωργιάδη στο Θριάσιο ... «Είστε υπουργός των βιομηχάνων», φώναζαν ΒΙΝΤΕΟ

Με… διαμαρτυρίες υποδέχτηκαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Θριάσιο.

«Είστε υπουργός των βιομηχάνων και των τραπεζικών» του φώναξαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου και εκείνος απαντούσε: «Η χώρα έχει χρεοκοπήσει, έχουμε προβλήματα. Αντί να φωνάζουμε ο ένας στον άλλο, δεν βρίσκουμε καμιά λύση; Δε θα μας λύσει τα προβλήματα η γκρίνια. Χρεοκοπήσαμε, δεν έχουμε φράγκο».

Πάντως, οι εργαζόμενοι ανέφεραν: «Η υγεία είναι πάνω από όλα». 




newsbeast









Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου





Αδιάβαστος ΚΑΙ ο Γιακουμάτος: "Δεν ήξερα τι ψήφιζα. Είμαι γιατρός ανάθεμά με, όχι νομικός"

Άγνοια δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για το φορολογικό νομοσχέδιο που ψήφισε και με βάση το οποίο οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο η σύζυγος και ο αδερφός του, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA. 
"Τύφλα στα μάτια μου. Αυτόν τον νόμο, επειδή είμαι γιατρός ανάθεμα με, δεν είμαι νομικός, δεν τον είχα πάρει χαμπάρι", είπε προκλητικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αποκάλυψε πως θα οργανώσει εκστρατεία εναντίον του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, καθώς θυμήθηκε ότι ...προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών, με σεβασμό ωστόσο στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

ΠΗΓΗ







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου









Γιατί οι τράπεζες δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν κατασχέσεις!

 της Ευαγγελίας Αμπάζη – δικηγόρος Αθηνών


Oι τέσσερις συστημικές τράπεζες έλαβαν συνολικά για την ανακεφαλαιοποίησή τους περίπου 52 δις ευρώ. Ο σκοπός της χρηματοδότησης τους ή, άλλως, της ανακεφαλαιοποίησής τους, σύμφωνα με τα άρθρα 27α και 28 του Ν. 3601/2007, ήταν η αποκατάσταση των ζημιών των ιδίων κεφαλαίων τους, τις οποίες υπέστησαν και από τα μη εξυπηρετούμενα ληξιπρόθεσμα δάνεια των φυσικών προσώπων.
 
Με την προβλεπόμενη από το νόμο 4093/2012 (ΦΕΚ Α’ 222/12-11-2012 – 3ο Μνημόνιο) και την από 13/11/2012 σχετική (με αρ. 38) απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου (ΦΕΚ Α’ 223/12-11-2012) διαδικασία ανακεφαλαιοποίησής των τραπεζών από το Ελληνικό Δημόσιο, οι τράπεζες έχουν καλύψει πλήρως τις ζημίες και το κενό των «ιδίων κεφαλαίων» τους έως και την 31/12/2012. Αυτές οι ζημίες προήλθαν και από τα ληξιπρόθεσμα και απαιτητά δάνεια των οφειλετών τους.
 
Συνεπώς οι τράπεζες δεν έχουν έννομο συμφέρον να απαιτούν τα ληξιπρόθεσμα δάνεια διότι -όπως προανέφερα- για όλο το απαιτητό κεφάλαιο και τους τόκους έχουν εξοφληθεί πλήρως από το Ελληνικό Δημόσιο, στο οποίο, κατά τους υφιστάμενους ακόμα κανόνες Δικαίου, περιήλθε η πλήρης κυριότητα των τραπεζών.

Για να αντικρουστεί το εν λόγω επιχείρημα από τις τράπεζες, αυτές οφείλουν να επιδείξουν στους Έλληνες δανειολήπτες ότι τα συγκεκριμένα ΔΙΚΑ τους δάνεια δεν καλύφθηκαν πλήρως από τις δόσεις αυτές, παραμένουν δηλαδή ανεξόφλητα. Τούτο μπορούν και οφείλουν να πράττουν κάθε φορά που απαιτούν από τους Έλληνες δανειολήπτες να αποπληρώσουν την ανεξόφλητη οφειλή τους, επιδεικνύοντας τους στοιχεία της ύπαρξης της οφειλής τους από τα «Βιβλία των λογαριασμών των επισφαλών απαιτήσεων» (ζημίες), την Τράπεζα της Ελλάδος, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το Ελεγκτικό Συνέδριο και το υπουργείο Οικονομικών. Θα πρέπει να αποδείξουν δηλαδή ότι η συγκεκριμένη οφειλή δεν έχει καλυφθεί από τις δόσεις της ανακεφαλαιοποίησής.
 
Περαιτέρω, ενώ οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν, κάλυψαν τις ζημίες τους και αποκατέστησαν τα ίδια κεφάλαια των Cor Tier I  με τα 45 δις ευρώ της ανακεφαλαιοποίησής, διατήρησαν ταυτόχρονα και τις μετοχές τους αλλά και τη διοίκηση τους. Συγχρόνως όμως -και παράνομα- απαιτείται η αναγκαστική είσπραξη των ποσών της ανακεφαλαιοποίησής από τους Έλληνες πολίτες (και δανειολήπτες των τραπεζών), οι οποίοι έχουν ήδη εγγυηθεί τα ποσά της ανακεφαλαιοποίησής με την εγγύηση που χορήγησε το Ελληνικό Δημόσιο στα ομόλογα CosCos (που έδωσαν οι τράπεζες στο ΤΧΣ και υπέρ του ΕSΜ).

Με τον τρόπο αυτό οι Έλληνες πολίτες (και δανειολήπτες των τραπεζών) καθιστάμεθα οι τωρινοί εγγυητές και, δυνητικά, οι τελικοί δανειστές των τραπεζών, σε περίπτωση που τα CosCos δεν επαναγοραστούν από τις τράπεζες σε τρία (συν δύο) χρόνια και οι εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου εκπέσουν υπέρ του ΕSΜ, με αποτέλεσμα οι εγγυήσεις (στα CosCos) να γίνουν πλέον ελληνικό δημόσιο χρέος υπέρ του ΕSΜ.
 
Συνεπώς, οι τράπεζες, ενώ ουδεμία ζημία έχουν υποστεί από τα «ληξιπρόθεσμα» δάνεια (οι ζημίες τους αποκαταστάθηκαν με την ανακεφαλαιοποίησή τους), απαιτούν την αναγκαστική είσπραξη των δανείων αυτών από τους εγγυητές και, δυνητικά, τελικούς δανειστές των τραπεζών, ήτοι τους Έλληνες πολίτες!
 
Τέλος, από τη συμφωνία ανακεφαλαιοποίησής των τραπεζών, όπως αυτή τελικά κατακυρώθηκε με την υπ’ αριθμ. 38/9-11-2012 πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΦΕΚ Α’, 223/12-11-2012), προκύπτει ότι όλες οι συστημικές τράπεζες περιέρχονται από το Νοέμβριο του 2012 στην πλήρη κυριότητα (ιδιοκτησία) του Ελληνικού Δημοσίου και του ΕFSP, παρά το γεγονός ότι διατήρησαν τη διαχείριση τους, η οποία ασκείται από τα παλαιά (υφιστάμενα) μέλη των Δ.Σ., διότι μπόρεσαν (με εξαίρεση τη Εurobank) και κάλυψαν από τα ιδιωτικά τους κεφάλαια το 10% της ανακεφαλαιοποίησής τους.

Οι τράπεζες αυτές θα περιέλθουν και πάλι στην κυριότητα των νυν ιδιωτών ιδιοκτητών της μόνον εάν εντός πενταετίας οι τελευταίοι επαναγοράσουν από το Ελληνικό Δημόσιο, και κατ’ επέκταση από τον ΕFSF, τα μετατρέψιμα ομόλογα CosCos, τα οποία κατέχει ο ΕFSF με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
 
Συνεπώς, καμία τράπεζα δεν έχει έννομο συμφέρον να απαιτεί την εξόφληση των ήδη εξοφλημένων από την ανακεφαλαιοποίηση δανείων.


και ΕΔΩ







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου






Το «επάγγελμα» της δημοσιογραφικής πορνείας…

«Είμαστε διανοούμενες πόρνες»
Του Eric Jon Phelps

O John Swinton, προσωπάρχης των New York Times με τη φήμη του «κοσμήτορα του επαγγέλματος», καλούμενος να κάνει μία πρόποση το 1953 ενώπιον της Λέσχης του Τύπου της Νέας Υόρκης, προέβη στην εξής αποκαλυπτική εξομολόγηση:

Δεν υπήρξε στην παγκόσμια ιστορία, στην Αμερική, αυτό που λέμε ανεξάρτητος τύπος. Το ξέρετε και το ξέρω. Δεν υπήρχε ούτε ένας από σας που να τολμά να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, και αν το κάνατε γνωρίζατε προκαταβολικά ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν εκτυπωμένη. Πληρώνομαι έναν εβδομαδιαίο μισθό για να κρατώ την ειλικρινή μου γνώμη εκτός της εφημερίδας στην οποία γράφω. Άλλοι από εσάς πληρώνονται παρόμοιους μισθούς για παρόμοια πράγματα, και όποιος από σας θα ήταν τόσο ανόητος ώστε να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, θα βρισκόταν στο δρόμο και θα έψαχνε για άλλη δουλειά. Εάν επέτρεπα την ειλικρινή μου γνώμη να εμφανιστεί σε μία έκδοση της εφημερίδας μου, πριν περάσουν 24 ώρες θα βρισκόμουν χωρίς δουλειά. Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί να φέρεται δουλοπρεπώς στα πόδια του μαμμωνά και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω, και τι είδους βλακεία είναι αυτή να κάνουμε πρόποση για ένα ανεξάρτητο τύπο. Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών πίσω από τη σκηνή. Είμαστε οι μαριονέτες που τους τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία άλλων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες.
Από το βιβλίο “Vatican assasins” του Eric Jon Phelps. Mετάφραση:Ν.Π 


Έχουμε, επίσης γράψει πλήθος κειμένων για την αδρά επιδοτούμενη δημοσιογραφική «αλητεία».


Έχουμε τονίσει ιδιαίτερα:

"Η Ψυχολογία του παρασιτισμού και της πορνείας έχει κατακλύσει ολοκληρωτικά τη σφαίρα της «πολιτικής» και της «δημοσιογραφίας». Συχνά δεν μπορεί να ξεχωρίσεις αν η ψυχολογία αυτή είναι πιο αλαζονική στους «πολιτικούς» ή στους «δημοσιογράφους».
Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η ψυχολογία (του παρασιτισμού και της πορνείας) παίρνει διαστροφικές διαστάσεις σ’ αυτούς που «συνθέτουν» τη «δημοσιογραφία» και την «πολιτική».
 

Αυτά τα παράσιτα έχουν συσσωρεύσει, σε γιγάντιους όγκους, το λίπος της επαγγελματικής πορνείας, δηλαδή το ξύγκι του «επαγγέλματος»: Στο να γλείφουν τις μπότες των «νταβάδων» (της οικονομικής εξουσίας), και ως «δημοσιογράφοι» και ως «πολιτικοί και να εισπράττουν τα αργύρια της πορνείας τους…».

Πολλά κρούσματα χρηματοδοτήσεων και επιδοτήσεων της δημοσιογραφικής παρασιτίας έχουν βγει στον αφρό.

Ο Οικονομέας (ο «ρινόκερος» του mega) που το έπαιζε κάποτε και «αντιεξουσιαστής»!!!

Βεβαίως, θα πρέπει να επισημάνουμε και να υπογραμμίσουμε τούτο: ΟΥΔΕΙΣ από τους μεγαλοδημοσιογράφος (και τους μεσαίους), ιδιαίτερα του τηλεοπτικού θεάματος είναι ΑΘΩΟΣ: Επιδοτούνται αγρίως (άμεσα ή έμμεσα). Πληρωμένοι λακέδες είναι…

Τα υπογραμμίζουμε αυτά διότι οι επιλεκτικές αποκαλύψεις (αναγκαίες και χρήσιμες) μπορεί να λειτουργήσουν αθωωτικά για τους άλλους.

Ο κλάδος, σαν κλάδος, και ιδιαίτερα οι καμαρίλες του (μεγαλοδημοσιογράφοι, τηλεστάρ, διευθύνοντες, «βαποράκια», συνδικαλιστές εργατοπατέρες και ΣΙΑ), είναι ολοκληρωτικά διαπλεκόμενος, συνακόλουθα αρπάζει «φακελάκια» ποικίλων μορφών και με ποικίλες μεθόδους…

Αυτά για να μην ξεπλένουμε τη δημοσιογραφική «πορνεία» με κάποιες αποκαλύψεις…
 

πηγη








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου