EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΦΙΛΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ,ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Ενώ η κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με τα ντόπια και ξένα συμφέροντα να δίνουν τα ρέστα τους, συστρατεύοντας τους πάντες για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν....

είναι άλλος από το να αρπάξουν την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, και τον Ορυκτό πλούτο της χώρας μας που μάλιστα θέλουν να τα εκμεταλλευτούν με μισθούς πείνας Πακιστανοποιώντας την Ελλάδα, και αποδίδοντας συντάξεις μηδαμινές.
Εχουν ενωθεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας απέναντι στον λαό για να πετύχουν το πρόγραμμά τους.

Παρατηρούμε έναν ΣΑΜΑΡΑ να παραπαίει και να δείχνει την εικόνα ψυχασθενούς ενώ ταυτόχρωνα προχωρά στο πρόγραμμα διάλυσηε του κράτους.
Παρατηρούμε μεγάλους πολιτικούς να έχουν βγει από το κάδρο και να είναι σε αναμονή ωστε την κατάλληλη ώρα, να αρπάξουν την διακυβέρνηση για να διαχειριστούν αυτά που θα εξαγοράσουν αντί πινακίου φακής, όπως η ΝΤΟΡΑ ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ
Γόνοι οικογενειών πασχίζουν για το ξεπούλημα της χώρας από οποιοδήποτε πόστο και το σημαντικό είναι ότι εναλλάσσονται στα σημαντικά Δ.Σ. όπως οι , ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΣ, ΖΑΝΙΑΣ, κλπ στα ΤΑΙΠΕΔ , ΔΕΗ κλπ.
Επιστρατεύονται δοσίλογοι πανεπιστημιακοί και γόνοι ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ διαχρονικά σε κυβερνητικά πόστα να παραληρούν στα παράθυρα υπέρ του μνημονίου.
Τα ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία μεταδίδουν το οτιδήποτε σχετικό με την υποταγή της χώρας, με τους παρουσιαστές να κρατούν το ακουστικό με το ένα χέρι για να ακούν τις υποβολές του τηλεσκηνοθέτη ...με το άλλο...
Η ΕΡΤ παρόλο που είναι κλειστή συνεχίζει να προβάλλει το συστημα και να παίζει τον ρόλο της κυβέρνησης.
Πολιτικοί που τόλμησαν και αντί να ενισχύσουν τον διακομματικό κουμπαρά άλλα την τσέπη τους φυλακίζονται, όπως οι ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ κλπ.
Παρατηρούμε το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που κυβερνούσε πριν ένα χρόνο να «συμπορεύεται» με το διαχρονικά αντίπαλο δέος, και να έχει καταθέσει τα όπλα έχοντας εκχωρήσει τα δικαιώματα του στο κεντροδεξιό συνοθύλευμα..!
Στο πολιτικό τοπίο, Το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν υπάρχει και αυτό είναι αίτημα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ...!!!

Σε λίγο θα συσπειρωθούν όλοι οι έχοντες, γύρω απο τον ΣΑΜΑΡΑ σ ενα κεντροδεξιο σχήμα και σε συνεργασία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βάλλουν κατά του κεντρoαριστερού μετώπου δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, κρατώντας τον ΚΑΜΕΝΟ στην κεντροδεξιά ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ εφεδρεία κόντρα στο ΤΣΙΠΡΑ.

Από την άλλη έχουν καταγγελθεί ως κουκουλοφόροι κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες που στην ουσία συντάσσουν τα μνημόνια και τα δίνουν στους Τροϊκανούς απλά να τα υπογράφουν.
Η γερμανική κυβέρνηση υπαγορεύει στους πολιτικούς του δικομματικού συστήματος των τελευταίων 50 ετών το κάθε τι.
Είμαστε μια χώρα σε παράκρουση και ένας λαός να παρακολουθεί άναυδος την προσπάθεια από τα οικονομικά κέντρα και την πίεση για ψήφιση της υποδούλωσης του ...
Είναι σαν να έβαζαν τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει ΝΑΙ η ΟΧΙ το 1940 για την εισβολή των Ιταλών στην χώρα μας..
Όλα αυτά τα βλέπουν οι λαοί της Ευρώπης και γενικά της υφηλίου και έχουν ανατριχιάσει για την κατάντια μας.
Έλληνες ...!!!
Επειδή η χώρα μας αλλάζει σελίδα δεν πρέπει να τους αφήσουμε να την γράψουν όπως θέλουν, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν λαός.
Τους έχει πιάσει πανικός και επειδή δεν έχουν σκοπό να παραιτηθούν εύκολα είναι αποφασισμένοι να μας οδηγήσουν ακόμα και σε πόλεμο, πρέπει να αντέξουμε έως το τέλος ...!!!
Η μόνη δύναμη που στην ουσία δεν έλεγχεται στην Ελλάδα είναι τα ελεύθερα blogs με τα οποία πολλές φορές δεν μπορούν να περιοριστούν οι ειδήσεις.

Το βέβαιο είναι οτι η πλειονότης των Ελληνκών blogs είναι ανεξάρτητα και ελεύθερα, γιατί αυτά απέδειξαν οτι η ενημέρωση δεν πληρώνεται, και οπως και η ποιήση, το διήγημα, έιναι χόμπυ έτσι και αυτή.
Φίλοι BLOGERS, είμαστε η τελευταία και η μοναδική ελπίδα της χώρας μας γιατί μας διαβάζουν περίπου 1.000.000 την ημέρα ...!!!

thoureios

ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ , ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΛΑΟΣ..!!!

του ανιχνευτή

Γιατί είναι πολιτικά επιεικώς απαράδεκτες (μέσα, βεβαίως, στα πλαίσια υποτιθέμενων δημοκρατικών καθεστώτων) οι περίφημες "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου" της κυβέρνησης; Όπως η τελευταία
με το "έτσι γουστάρω και έτσι κάνω"-λουκέτο της ΕΡΤ.

Μα γιατί, πολύ απλά ιδωμένα, ακυρώνουν με το πλέον αντιδημοκρατικό πνεύμα την ουσία κι ευρυθμία του χιλιοταλαίπωρου, στα χέρια λογής δικτατορίσκων, πολίτευμα της δημοκρατίας. Που είναι η ακόλουθη, με δυο φράσεις:
Η εκλεγμένη απ'το λαϊκό εκλογικό σώμα κυβέρνηση προτείνει
και η βουλή αποφασίζει.

Και κανένα μνημόνιο ή διεθνής σύμβαση ή νόμος του κράτους δεν νομιμοποιείται να καταργήσει το παραπάνω.

Αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό: η κυβέρνηση νομοθετεί κατά το δοκούν και η βουλή υποχρεώνεται απλώς να επικυρώνει!

Οπότε η όποια αναφορά στη λέξη δημοκρατία (από πολιτικά, δημοσιογραφικά κι οποιαδήποτε άλλα χείλη), για να μασκαρέψει με δημοκρατική στολή αυτή την πολιτική πτώση στην παρανομία και την εικόνα αποκαρδιωτικής παρακμής των θεσμών, είναι απλώς μια γελοία αναφορά που στερείται κάθε νοήματος. Ηθικού, πνευματικού, πολιτικού και σύμφωνου με την έννοια της ορθής λογικής. Άλλη μια βιασμένη έννοια στον τόπο που πριν δυόμισι χιλιετίες την είχε υψώσει σε πρωταρχική αξία ζωής. Και που όποτε συμφέρει τους αυτόκλητους πνευματικούς ταγούς και φωνασκούντες πολιτικούς-τηλεπωλητές αρχαίου ελληνικού πνεύματος, ανακαλούν και προβάλλουν ως πρότυπο εκείνες τις εποχές...

Ας ξαναγυρίσουμε στις στις σημερινές εποχές καθαρής παράνοιας και τις "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου", που σαν τους νεοβαρβάρους πλιατσικολόγους εισβάλλουν και λεηλατούν. Ό,τι έχει απομείνει στο κακοποιημένο κουφάρι του θεσμού της δημοκρατίας, ο οποίος υποτίθεται πάντα πως εξασφαλίζει τα βασικά κι αναφαίρετα δικαιώματα των-ο μεγαλοτραπεζίτης Θεός να τους κάνει "πολιτών":
στην εργασία και στέγαση(έρχονται και οι κατασχέσεις σπιτιών για να μπει "κερασάκι στην τούρτα της ανάπτυξης!"), στην Υγεία , στην δημόσια δωρεάν Παιδεία και γενικά σε μια αξιοπρεπή ζωή...
Μια φούσκα δημοκρατίας, μια ελεεινή παρωδία, στην οποία συμβιβάζονται και την οποία αποδέχονται μόνο οι άβουλοι υπηρέτες και οι φυλακισμένοι που διακατέχονται από το σύνδρομο της ιδρυματοποίησης. Δηλαδή ένα συντριπτικά σεβαστό τμήμα του λεγόμενου "λαού!" Όπου η μόνη έκφρασή του στα ζητήματα που αφορούν την ίδια του τη ζωή (και το μέλλον των επερχόμενων γενεών) αποτελεί το κάθε 4 χρόνια, άρτια δημαγωγικά στημένο, "εκλογικό πανηγύρι".
Κομμένο και ραμμένο στο διανοητικό επίπεδο της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων, όπως τους έχουν τσεκάρει επιστημονικά οι "σφυγμομετρητές" και εκπαιδεύσει η κοινωνική μηχανική της υποταγής συνειδήσεων. Και μετά το σώου των εκλογών τι έχει στη διάθεσή του ο "κυρίαρχος λαός" (εδώ κι αν είναι για γέλια!), εκτός από αδεια κελύφη μεγαλόστομων υποσχέσεων και καμιά στην ουσία ενεργή συλλογική συμμετοχή στις διαδικασίες διακυβέρνησης; Μα φυσικά ένα μεγάλο δημοκρατικό ΦΙΜΩΤΡΟ και συκοφαντίες σε βάρος του, ξύλο με το καντάρι, φυλάκιση αν...διαπράξει την ανομία της διαμαρτυρίας!

Μην ξεχνάμε όμως τις πράξεις "νομοθετικού περιεχομένου".


Ο πρόεδρος της δημοκρατίας θα μπορούσε, αν ήθελε, να ελέγχει τα τυπικά, εξωτερικά στοιχεία συνταγματικότητάς τους ή μη και να μην τις υπογράφει, μπλοκάροντάς τες.
Aλλά...για ποια δημοκρατία μιλάμε βρε πατριώτες;

Ωστόσο, ο άμεσα υπεύθυνος για τον έλεγχο της διαγωγής και ορθής λειτουργίας της δημοκρατίας και τη διατήρηση της νομιμότητας που χωρίς αυτή δεν υφίσταται εξ'ορισμού αυτό το πολίτευμα, είναι ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ: ο λαός μιας χώρας που θέλει ακόμα να την αποκαλούν δημοκρατική! Ένας λαός με αυτοσεβασμό, οξυμμένα δημοκρατικά ανακλαστικά και υψηλή αίσθηση δικαιοσύνης να τον εμπνέει. Ώστε να αντιδράει ανάλογα κάθε φορά που καταστρατηγούνται τα δικαιώματά του και η ευρυθμία των θεσμών. Πόσο περισσότερο όταν οι εκλεγμένοι απ'τον ίδιο (ή έστω ένα σημαντικό κομμάτι του) δημόσιοι άρχοντες ή "λειτουργοί" τον οδηγούν σε κοινωνική γενοκτονία και τις τράπεζες σε νεκρανάσταση με νύχια και δόντια και τους τοκογλύφους σε αυξανόμενη κερδοφορία...

Στη χώρα του μέχρι τώρα κυνηγιού του βολέματος, της λαμογιάς, ρεμούλας, εξαπάτησης, κακοτεχνιών, υπεξαιρέσεων και μάσας μικρών(στο βαθμό των ψίχουλων που τους αναλογούσαν)-μικρομεσαίων-μεγάλων-υπερμεγεθών στομάτων, της μέχρι τώρα συνήθειας στο "δανεικώς ζειν", της εργασιακής πλέον δουλείας, και υπογραφόμενης θανατικής καταδίκης ενός πολύ μεγάλου μέρους του πληθυσμού...
Σε αυτή τη χώρα, όπου η αυξανόμενη δυναμική και η δημιουργική σύνθεση των εξαιρέσεων θα πρέπει να δώσει μάχη για να υπερκεράσει τις παθογένειες των θλιβερών κανόνων(από τα κάτω ως τα πάνω), το κρίσιμο ερώτημα θα έλεγε κανείς πως είναι:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΟΣ;

(ή ένα αποδομητικά ανομοιογενές αν και ομοιοπαθές, κομματικοπολτοποιημένο, κοντόφθαλμο, οχυρωμένο στη χιμαιρική αυταπάτη του "ο σώζων εαυτόν σωθήτω", ζαλισμένο συνονθύλευμα; )

Σχέδιο για πλήρη αποδυνάμωση του στρατού…

Ενώ οι τούρκοι παρακολουθούν και καραδοκούν

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας - ερευνητής

Μετά από την στοχευμένη και συντονισμένη αποδυνάμωση και εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, παρακολουθούμε να επιχειρείται απροκάλυπτα μία ακατονόμαστη προδοσία. Επιχειρείται η πλήρης αποδυνάμωση και εξαθλίωση του ελληνικού στρατού σε όλα τα επίπεδα.

Μετά από την οικονομική εξαθλίωση του έμψυχου δυναμικού των αξιωματικών του στρατού, επιχειρείται μεθοδευμένα η πλήρης αποδυνάμωση όλων των υλικών στρατιωτικών υποδομών.

Αφού έκαναν πρώτα τους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού “ζητιάνους” και να ψάχνονται όλη μέρα γι’ αυτά που τους “κόψανε” και να μην έχουν άλλο θέμα ενδιαφέροντος και συζήτησης, επιχειρούν οι Tουρκοπροσκυνημένοι της βουλής, (Σάββας Καλεντερίδης) την πλήρη αποδυνάμωση όλων των υλικών στρατιωτικών υποδομών συμπεριλαμβανομένων και του ανεφοδιασμού και των τηλεπικοινωνιών.
Χωρίς καμία αντίδραση των στρατιωτικών, αφού οι στρατιωτικοί όλη μέρα “ζητιανεύουν”.

Διαπιστώνουμε όμως και το εξής. Σε όλες τις υψηλόβαθμες θέσεις και τις αρχηγίες όλων των φορέων και των θεσμών της χώρας, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτή την προδοσία, έχουν τοποθετηθεί παντού “ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ” άνθρωποι. Για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο “έργο” της κυβέρνησης.

Βλέπουμε ότι ακόμα και οι οργανωμένοι και κατευθυνόμενοι “αναρχικοί και αντι-εξουσιαστές” έχουν “λουφάξει”, γιατί δεν πρέπει κανένας μα κανένας σήμερα να ξεσηκωθεί και να δημιουργήσει πρόβλημα στο “έργο” της κυβέρνησης. Είναι και αυτά τα “αγανακτισμένα” παιδιά τόσο ηλίθια, που ποτέ δεν κατάλαβαν ότι οι οργανωτές και καθοδηγητές τους, ήταν πάντα κυβερνητικά όργανα .

Και η κυβέρνηση σήμερα, που γνωρίζει ότι όλη η ελληνική κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει, δεν θέλει φασαρίες. Θέλει απόλυτη ησυχία για να μην ξυπνήσει κάτι τους κοιμισμένους και ηλίθιους “ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ” του ελληνικού στρατού.

Γνωρίζουν όλοι οι στρατιωτικοί και το βλέπουν καθαρά ότι το “έργο” της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια, διαλύει και αποδυναμώνει συνεχώς την αποτρεπτική δύναμη της χώρας σε επικίνδυνο βαθμό. Αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι για όλους αυτούς τους δημόσιους υπάλληλους που κατάντησαν ζητιάνοι, μεγαλύτερη σημασία έχει ο μισθός τους παρά η πατρίδα.

Για τον μισθό τους και το εφάπαξ διαμαρτυρήθηκαν. Για την πατρίδα που την οδηγούν οι προδότες της βουλής σε ολοκαύτωμα, δεν διαμαρτύρεται κανένας.
Όλοι οι εντεταλμένοι θεσμικοί φορείς , που έχουν υποχρέωση να αντιδράσουν , απλά παρακολουθούν και κυνηγούν όλη μέρα «πεντάευρα».
Και οι προδότες της Βουλής, οδηγούν ανενόχλητοι την χώρα σε ολοκαύτωμα , με σχέδιο για πλήρη αποδυνάμωση του στρατού, ενώ οι Τούρκοι παρακολουθούν και καραδοκούν.

Ησυχία.
Μην ξυπνήσετε τους κοιμισμένους “ζητιάνους”…

ΟΙ «ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙ 17 ΕΚ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ‼! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ‼!

«Τουρίστες; Που»;

17 εκατομμύρια σε όλη τη χώρα; Μπορεί! Μόνο που αυτοί δεν είναι τουρίστες της κατανάλωσης, της διασκέδασης, της εξόδου. Είναι οι γνωστοί «βραχιολάκηδες», οι εσώκλειστοι των ξενοδοχείων, που δεν βγαίνουν από τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα ούτε για να αγοράσουν σουβενίρ για το σπίτι τους!

Το θέμα του Μακελειό μετά από καταγγελία αναγνώστη, για τους «εξαφανισμένους τουρίστες», πυροδότησε αντιδράσεις άλλων αναγνωστών που μας ζήτησαν να ... το ψάξουμε!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ... ΒΡΑΧΙΟΛΙ;

Δύσκολα τα πράγματα για τους καταστηματάρχες, τους ιδιοκτήτες εστιατορίων και γρήγορου φαγητού , τους εμπόρους και κάθε λογής εργαζόμενο σε αυτή την χώρα με τους τρισκατάρατους πολιτικούς που μπλέξαμε! (Καλά να πάθουμε). Στα μαγαζιά δεν κινείται φύλλο και αν εσείς έχετε ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές και βλέπετε ανθρώπους με σαγιονάρα και σορτσάκια να σουλατσάρουν στα στενά δρομάκια, μην ξεγελιέστε! Δεν ήρθαν για να καταναλώσουν αλλά για να χαζέψουν τα αξιοθέατα του νησιού – χωριού – πόλης σας!

Μαντρωμένοι κυρίως μέσα στα ξενοδοχεία οι βραχιολάκηδες έχουν ήδη πληρώσει για διαμονή, διατροφή, ακόμα και τον αέρα που αναπνέουν! Σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές, φυσικό αυτό αφού έρχονται τσούρμο ολόκληρο, κλείνουν τις διακοπές τους, απολαμβάνουν τις θάλασσες της Ελλάδας και προσπερνούν με πλάγιες ματιές τα καταστήματα, εστιατόρια ή ότι άλλο βρίσκεται εκτός «συνόρων»... Και γιατί να σταματήσουν εξάλλου, όταν μέσα στα ξενοδοχεία, τα έχει όλα; Επίσης κομμάτια από το πλουσιοπάροχο πρωινό, μπορεί να βρίσκεται και στην τεράστια τσάντα της τουρίστριας που περνάει από μπροστά σας.. Μέχρι το επόμενο τσάμπα φαγητό, που συνήθως είναι στις επτά το απόγευμα περίπου, πρέπει να έχει κάτι να τσιμπήσει.. Να αγοράσει από έξω ούτε λόγος!

Ακόμα και αν κάποιος από αυτούς «ξεφύγει» από τις ρομποτίσιες διακοπές που του παρέχουν, πιστέψτε μας το πολύ πολύ να ξοδέψει κανένα ευρώ για να πιει μισό αναψυκτικό το οποίο κατά προτίμηση θα μοιραστεί με κάποιον από τους συνοδοιπόρους του!

Δεν τα λέμε εμείς, αλλά εσείς! Και οι «εσείς» είστε οι επαγγελματίες που βλέπουν τις μέρες του καλοκαιριού να χάνονται... και τους 17 εκ. τουρίστες να έχουν κάνει φτερά... πριν καλά καλά πατήσουν το πόδι τους στη χώρα μας!

Και ενώ τους βραχιολάκηδες τσακίζονται να τους περιποιηθούν πολλοί από τους «επαγγελματίες», αντιθέτως τους Έλληνες όχι απλά τους έχουν σε δεύτερη, τρίτη ή και τέταρτη μοίρα μην σας πούμε, αλλά τους πιάνουν και τον κ.... από πάνω, με το συμπάθιο!

Μήπως να γίνουμε και εμείς τουρίστες βραχιολάκηδες να κερδίσουμε και χρήματα και σεβασμό;

Κύριε Πρωθυπουργέ εμείς απλά σας μεταφέρουμε τα λόγια των εξοργισμένων επαγγελματιών: «Δεν πρόκειται να τους δώσουμε ούτε ΦΠΑ, ούτε ασφαλιστικές εισφορές, θα πάρουν τα ...... μας! Και πείτε τους, όσες ρυθμίσεις και να κάνουν δεν πρόκειται να μαζέψουν τίποτα»!


Μετά τον Γιώργο Προβόπουλο -για την ιδιωτική σύνταξη και περίθαλψη- έσκασε μύτη και ο Κώστας ο Μίχαλος!

Να δούμε τι λέει....

-Ο κ. Κώστας Μίxαλος(ΚΜ) χαρακτηρίζει την ληστεία της κοινωνικής ασφάλισης ως "....αλλαγές που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια...."

[ " Έλεος, δεν είναι τόσο ηλίθια -όσο κάποιοι νομίζουν- η κοινωνία, ....για κλεψιά πρόκειται!]

-"....H ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον μέχρι τώρα, χαρακτηρίζεται από έλλειψη ασφαλιστικής κουλτούρας και συνείδησης...."
[ Καλέ τι μας λέτε, μόνον εσείς -και ο Στουρνάρας- είστε οι ξερό λες ....και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε στούρνοι ; ]

-"....η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλισης ήταν αντιληπτή μόνο σε περιορισμένο βαθμό...."
[ Ναι, όπως η ....χρησιμότητα της Ασπίς-Πρόνοια ]

- "....την ιδιωτική ασφάλιση(ΙΑ) επιλέγει ως τώρα μόλις το 15 – 20% του πληθυσμού, ένα ποσοστό που προέρχεται κυρίως από τις ανώτερες εισοδηματικές ομάδες...."
[ " Βρήκε η νύφη το γενί πίσω απ' την πόρτα ....ότι δηλαδή στην Ι.Α ασφαλίζονται μόνο οι ανώτερες εισοδηματικές ομάδες ....και οι χαμηλότερες εισοδηματικές τάξεις τι.... κύριε ΚΜ να γίνουμε κλέφτες; Αυτή η "σνομπαριστική άποψη" απέναντι στην λεηλατημένη και πτωχοποιημένη κοινωνική τάξη, μόνον ως ρατσιστική και χουντοφασιστική, μπορεί να χαρακτηρισθεί! ]

-"....Σήμερα, υπάρχουν όχι μόνο τα περιθώρια αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης....της ΙΑ...."
[ Σαφώς.... "οι λύκοι στην αναμπουμπούλα χαίρονται" ]

-"....Σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι η δημόσια ασφάλιση θα είναι όλο και λιγότερο επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες τους...."
[ Αλλά τότε τι το θέλουμε το κράτος κε ΚΜ, για να "θρέφει εσάς και τους όμοιους σας; ]

-"Η μεταφορά ενός μέρους του κινδύνου στους ίδιους τους πολίτες, είναι κάτι που ήδη τείνει να γίνει συνείδηση...."
[ Σωστά ....για να μειωθεί ο επιχειρηματικός κίνδυνος ....μονά ζυγά δικά τους! ]

- "....θα πρέπει να στραφούν σε προϊόντα(!) της αγοράς, για να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα μετά τη συνταξιοδότησή τους, για να διασφαλίσουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας...."
[Ναι όπως τα είπε κι' ο Προβόπουλος ....η Ζωή και η Υγεία είναι πλέον προϊόντα!]

- ...."Σήμερα, βρίσκεται ταυτόχρονα σε εξέλιξη μια κρίσιμη προσπάθεια αναδιάρθρωσης της παραγωγικής βάσης...."
[ Πως κύριοι του ΕΒΕΑ, με το να μην αποδίδετε -ΟΣΟΙ- τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης ....συμβάλλοντας στην διάλυσή της ....και από την άλλη να τσιρίζετε -οι επιχειρούντες- στα ΜΜΕ και τα κυνωνικα δίκτυα, ότι έχετε κεσάτια και ζητάτε την ανοχή -γύφτικη τακτική- των κρατούντων και της κοινωνίας; ]
-"....ότι διαθέτει, όχι μόνο τα κατάλληλα προϊόντα, αλλά και την απαραίτητη αξιοπιστία -η ΙΑ- και φερεγγυότητα....και η αναβάθμιση του πλαισίου εποπτείας τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της εικόνας της αγοράς...."
[ Τ' ακούμε βερεσέ, γιατί η εμπιστοσύνη του κόσμου στο "μαγαζί" του κ. Προβόπωλου ....έχει απωλεσθεί προ πολλού! ]

-"....Ως ΕΒΕΑ έχουμε δεσμευθεί να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να συνεργαστούμε και με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, ώστε να επιδιώξουμε από κοινού μια νέα προσέγγιση. Να δημιουργήσουμε το έδαφος για να χτιστεί μια νέα σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και στη συνεργασία, υπογράμμισε ο κ. Μίχαλος...."

[.... "Μοναχοφάηδες" μου φαίνεσθαι κύριοι του ΕΒΕΑ ....άλλα -επαναλαμβάνω- πληρώστε -ΟΣΟΙ- πρώτα τις ασφαλιστικές σας εισφορές και τους φόρους σας για να μην καταρρεύσει η ΙΑ και το κράτος ....και τότε θα δικαιούσθε να μιλάτε για εμπιστοσύνη -όχι με την ΕΑΕΕ της Αθηναϊκής λέσχης- αλλά με τον λαό και την κοινωνία ....που σας "ταΐζει" , αγοράζοντας τα προϊόντα σας. Μα το θεό ψάχνω να βρω την λίστα των παραγωγικών-εμπορικών μονάδων του ΕΒΕΑ, να βγει στο διαδίκτυο, για να μάθουμε από που "ψωνιζόμαστε" και ....να τούς αφήσουμε να "ψοφήσουν" ! ]
Τέλος αισθάνομαι την ανάγκη, "ν' α ποτίσω" -σαν τον "φίλο" της ΧΑ στο megamoy- "φόρο τιμής" στη ΝΔ, που διατηρεί στις τάξεις της τέτοια στελέχη!...


=Πάρτε κι' ένα συνοπτικό βιογραφικό του ΚΜ από την, http://el.wikipedia.org/
Κωνσταντίνος Μίχαλος
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είναι πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικου Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).
Γεννήθηκε το 1960 και είναι γιος του πολιτικού *Χρήστου Μίχαλου. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Essex και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics. Το 1988 ανέλαβε την διοίκηση της οικογενειακής εταιρείας SWAN Α.Ε..[1] Το 1993 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ και το 2006 πρόεδρός του. Την περίοδο 2004-2005 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης. Την περίοδο 2005 - 2006 διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομίας και οικονομικών ενώ το 2007 εξελέγη μέλος της ΔΕΗ. Το 2008 εξελέγη μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ.[1].τον Δεκέμβριο 2011 επανεξελέγη για 4 έτη πρόεδρος ΕΒΕΑ και τον Μάρτιο 2012 εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΕΕ (κεντρική Ενωση Επιμελητηριων Ελλαδος). Είναι μέλος του δ.σ αερολιμένα Αθηνών ´ελευθεριος βενιζελος´ από τον Νοέμβριο 2012 ,καθώς και μέλος δ.σ ´Αστηρ Παλλας Ξενοδοχειακή Α.Έ από τον Ιούνιο 2012. Είναι πατέρας 4 παιδιών.

[ *Χρήστος Μίχαλος. Επί Χούντας διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου γεωργίας και τον Ιανουάριο του 1972 διορίστηκε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση Παπαδόπουλου.]


ΔΕΊΤΕ και. http://www.swan.gr/


ΑΠΟ ΕΔΩ: euro2day

Μίχαλος: Περιθώρια ανάπτυξης για ασφαλιστικές

Οι αλλαγές που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, με κυριότερες τις περικοπές στις συντάξεις και στις ιατροφαρμακευτικές παροχές, αναδεικνύουν το ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης σε θέματα υγείας αλλά και αποταμίευσης, τονίζει ο κ. Μίχαλος.
H ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον μέχρι τώρα, χαρακτηρίζεται από έλλειψη ασφαλιστικής κουλτούρας και συνείδησης, τόνισε ο κ. Κ. Μίχαλος σε χαιρετισμό που απεύθυνε στο 6ο Ασφαλιστικό Συνέδριο.

Όπως τόνισε ο κ. Μίχαλος σε αντίθεση με άλλες χώρες, η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλισης ήταν αντιληπτή μόνο σε περιορισμένο βαθμό.

Η εκτεταμένη παρουσία του κράτους σε θέματα κοινωνικής προστασίας ήταν ένας παράγοντας που μέχρι τώρα δρούσε ανασταλτικά στην αύξηση της ζήτησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ιδιωτική ασφάλιση επιλέγει ως τώρα μόλις το 15 – 20% του πληθυσμού, ένα ποσοστό που προέρχεται κυρίως από τις ανώτερες εισοδηματικές ομάδες.

Σήμερα, υπάρχουν όχι μόνο τα περιθώρια αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης.

Οι αλλαγές που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, με κυριότερες τις περικοπές στις συντάξεις και στις ιατροφαρμακευτικές παροχές, αναδεικνύουν το ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης σε θέματα υγείας αλλά και αποταμίευσης.

Η σταδιακή μείωση της προστασίας του πληθυσμού από το κράτος στους τομείς των συντάξεων, της υγείας και της απασχόλησης, είναι μια τάση που γίνεται όλο και πιο εμφανής στις ανεπτυγμένες χώρες. Και με βάση τα δημογραφικά στοιχεία και τις προβλέψεις, αναμένεται να ενισχυθεί στα επόμενα χρόνια.

Η μεταφορά ενός μέρους του κινδύνου στους ίδιους τους πολίτες, είναι κάτι που ήδη τείνει να γίνει συνείδηση. Σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι η δημόσια ασφάλιση θα είναι όλο και λιγότερο επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες τους. Αντιλαμβάνονται ότι, παρά το περιορισμένο διαθέσιμο εισόδημά τους, θα πρέπει να στραφούν σε προϊόντα της αγοράς, για να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα μετά τη συνταξιοδότησή τους, για να διασφαλίσουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας.

Η μεγάλη πρόκληση, επομένως, για την αγορά είναι να αναπτύξει και να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικές και προσιτές επιλογές και λύσεις: που θα ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες αλλά και στις οικονομικές τους δυνατότητες. Καλείται κυρίως να πείσει το κοινό ότι διαθέτει, όχι μόνο τα κατάλληλα προϊόντα, αλλά και την απαραίτητη αξιοπιστία και φερεγγυότητα, ώστε να λειτουργεί ως αντίβαρο στην αγωνία που νοιώθει ο σύγχρονος Έλληνας καταναλωτής.

Η αναβάθμιση του πλαισίου εποπτείας τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της εικόνας της αγοράς.

Όμως, οι προκλήσεις δεν περιορίζονται στον κλάδο της υγείας και της σύνταξης.

Σήμερα, βρίσκεται ταυτόχρονα σε εξέλιξη μια κρίσιμη προσπάθεια αναδιάρθρωσης της παραγωγικής βάσης της ελληνικής οικονομίας. Μια προσπάθεια η οποία πρέπει να στηριχθεί στην κινητοποίηση νέων παραγωγικών επενδύσεων, στην ενίσχυση των εξαγωγών, στην ανάδειξη νέων εξωστρεφών τομέων με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Σε αυτό το πεδίο, πρέπει να επίσης να κινητοποιηθεί η ασφαλιστική αγορά, με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων – ικανών να παρέχουν στις επιχειρήσεις τη στήριξη που χρειάζονται. Η ναυτιλία, ο τουρισμός, η πράσινη οικονομία κτλ, είναι τομείς στους οποίους υπάρχουν και θα υπάρξουν στα επόμενα χρόνια σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης.

Για να αξιοποιηθούν αυτά τα περιθώρια, είναι σημαντικό να αναβαθμιστεί και να ενισχυθεί η σχέση μεταξύ της ασφαλιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Και για το σκοπό αυτό θα πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση και από την πλευρά των φορέων εκπροσώπησης.
Ως ΕΒΕΑ έχουμε δεσμευθεί να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να συνεργαστούμε και με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, ώστε να επιδιώξουμε από κοινού μια νέα προσέγγιση. Να δημιουργήσουμε το έδαφος για να χτιστεί μια νέα σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και στη συνεργασία, υπογράμμισε ο κ. Μίχαλος.

ПНГН

Ε.ΠΑ.Μ. - Το καθεστώς παραπαίει. Ήρθε η ώρα να του δοθεί το τελειωτικό χτύπημα.

Η αμετροέπεια και η αλαζονεία του καθεστώτος κατοχής και της εσωτερικής τρόικας που το εκφράζει, το οδήγησε τελικά να βάλει «τρικλοποδιά» στον εαυτό του.

Το καθεστώς οδηγήθηκε σε απρόβλεπτη, μέχρι πριν μόλις λίγες ημέρες, πολιτική κρίση και πρέπει να
επισημάνουμε ότι σʼ αυτό συνέβαλε αποφασιστικά η σθεναρή στάση των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Παρά τον αιφνιδιασμό που υπέστησαν με τη πράξη κατάργησης της ΕΡΤ, τις εσωτερικές τους αδυναμίες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην οργάνωση του αγώνα τους, κατάφεραν να κρατήσουν τη κρατική ραδιοτηλεόραση ανοικτή. Η στάση τους οδήγησε στη δημιουργία ενός μεγάλου και αυθόρμητου λαϊκού κινήματος συμπαράστασης, που τις τελευταίες ημέρες έδωσε σημάδια κόπωσης και υποχώρησης, αφού και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δεν κατόρθωσαν να θέσουν τους δικούς τους ξεκάθαρους στόχους για μια δημόσια ραδιοτηλεόραση αυτοδιαχειριζόμενη και ανοικτή στα μεγάλα προβλήματα της χειμαζόμενης κοινωνίας.

Όμως, παρά τους θεατρινισμούς, τα πισωγυρίσματα, τα ʽμπρος πίσω, τις «καραμπόλες», τις εξαγορές που θυμίζουν ʽμέρες του ʼ65 και την τεράστια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, το πλήγμα στο καθεστώς είναι καίριο και τα τραύματα μη επουλώσιμα, ανεξάρτητα των εξελίξεων και αν θα γίνει κατορθωτή (που θα γίνει), η δεδηλωμένη στο Κοινοβούλιο.

Το καθεστώς παραπαίει. Ήρθε η ώρα να του δοθεί το τελειωτικό χτύπημα. Οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις δίνουν νέα πνοή και νέες δυνατότητες στον αγώνα.

ΟΙ εργαζόμενοι της ΕΡΤ, τώρα, δεν πρέπει να κάνουν ούτε βήμα πίσω. Αντίθετα, θα πρέπει να κλιμακώσουν τον αγώνα, να κρατήσουν με κάθε τρόπο την δημόσια ραδιοτηλεόραση ανοικτή στην ανάδειξη των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων που το κατοχικό καθεστώς έχει προκαλέσει.

Το λαϊκό κίνημα συμπαράστασης, επίσης, θα πρέπει τώρα να γιγαντωθεί και να προστρέξει σε συστράτευση με τους εργαζομένους, δίνοντάς τους όλη την στήριξη που απαιτείται καθιστώντας την ΕΡΤ απόρθητο οχυρό της λαϊκής αντίστασης. Κανείς δεν πρέπει να εφησυχάσει αναμένοντας τις εξελίξεις. Κάθε ελεύθερος πολίτης, κάθε δημοκράτης, ανεξάρτητα από ιδεολογίες και κομματικές εντάξεις θα πρέπει να βρεθεί στη πρώτη γραμμή του αγώνα. Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης για όλους!

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.), που από την πρώτη στιγμή προσέτρεξε και έδωσε στο πλάι και μαζί με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ αυτόν τον πολυήμερο αγώνα, δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσει εντείνοντας στο έπακρο τις προσπάθειές του πάντα στο πλάι και μαζί με τους εργαζόμενους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να προχωρήσουν και να αποδείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, αλλά και τη διάθεσή τους να προασπίσουν τη δημόσια περιουσία. Να παραμερίσουν τους κομματικούς εγκάθετους και τις γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές ηγεσίες και να προχωρήσουν σε λειτουργικές καταλήψεις παντού, στο μετρό, στα λεωφορεία, στη ΔΕΗ, στην ΕΥΔΑΠ. Κανένας δημόσιος οργανισμός, καμιά υπηρεσία να μην επιτραπεί να κλείσει, αφού είναι γνωστό ότι μετά την ΕΡΤ ακολουθούν πολλοί άλλοι οργανισμοί. Δεν θα πρέπει να αφεθεί κανένα περιθώριο στο καθεστώς να ανασυνταχθεί και να αντεπιτεθεί.

Τέλος, για μια ακόμα φορά, καλούμε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πάψουν επιτέλους να νομιμοποιούν το καθεστώς και παραιτούμενα από αυτό το κοινοβούλιο της ντροπής, να διευκολύνουν το Λαϊκό Κίνημα στο καθήκον του για την οριστική ανατροπή του φαύλου καθεστώτος της υποτέλειας στους επικυρίαρχους και του αλήτικου «τσαμπουκά» προς την Κοινωνία.

Αθήνα 21 Ιουνίου 2013

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

ΠΟΣΠΕΡΤ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ....Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .... Beach party μέχρι τελικής πτώσης για τους φοιτητές στην Μύκονο !! - BINTEO

Γελάει όλη η Ευρώπη με την κατάντια των ελληνικών σχολών έργο Σημίτη-Παπανδρέου από τα μέσα της δεκαετίας του '90...γελάει όλος ο κόσμος με την ανύπαρκτη ελληνική νεολαία..Beach party μέχρι τελικής πτώσης για τους φοιτητές στην Μυκονο!! Φοιτητές από διαφορετικές
σχολές( Βρεφονηπιοκομίας Ιωαννίνων, ΠΑΠΕΙ, ΤΕΦΑΑ και ΙΕΚ) .....Στην εποχή του ΔΝΤ οι κώλοι μετράνε.......και τα πλούσια αφεντικά. Συνέχισε Έλληνα να πληρώνεις φοιτητικές εστίες.....
Ποια ανάπτυξη;;; Ποιο μέλλον;; Μέσα στα πλαίσια αυτών των "μέτρων" ήταν και η εγκληματική πολιτική, την οποία μας υποχρέωσαν να ακολουθήσουμε στον τομέα της λαθρομετανάστευσης. Όλοι δίπλα με λαθρομετανάστες για το μεροκάματο του τρόμου. Μιλάμε καθαρά για προδοσία. Μας φέσωσαν με χρέη και μας λένε κολυμπήστε....Η απόλυτη οικονομική και ηθική χρεοκοπία ενός λαού. Ποιος θα διαμαρτυρηθεί;; Ο Τσίπρας του εβραικού Brookings που στα 39 του έχει εξασφαλίσει φοβερή περιουσία και περιμένει την σειρά του ;; Η Ντόρα;;; Ο Σαμαράς;; ΟΆδωνις;; Ο Κουτσούμπας;; Ο χοντρο Βαγγέλης;; Ο Παπανδρέου;; Ο Μπουτάρης;; Ο Καραμανλής που σερνόταν να ψηφίσει τα μνημόνια;; ο Αβραμόπουλος;;

 


Γελάει όλη η Ευρώπη με την κατάντια των ελληνικών σχολών έργο Σημίτη-Παπανδρέου απο τα μέσα της δεκαετίας του '90…. .γελάει όλος ο κόσμος με την ανύπαρκτη ελληνική νεολαία. Ποιο gay parade;;;; Εδώ, μιλάμε για τρομερά χάπενινγκ… κ@λοι και συμβολισμοί πάνε πακέτο. Ο σοσιαλισμός της μεταπολίτευσης στα καλύτερά του. Στην εποχή του ΔΝΤ οι κ@λοι μετράνε.......και τα πλούσια αφεντικά.Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.Από άποψη, όχι εξ ανάγκης....

Το DVD της Τζούλιας ανήμερα της υπογραφής του Μνημονίου ανοίγει τον δρόμο…για άλλες επενδύσεις....









Ξεφτίλα !!! Δείτε ποιες μούρες υπουργοποιούνται από το ΠΑΣΟΚ !

Θετικό εκτιμούν το πολιτικό κλίμα για το ΠΑΣΟΚ κορυφαία στελέχη της Ιπποκράτους μετά την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να μείνει στην κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του κόμματος βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις για να αποφασίσει τη συμμετοχή βουλευτών του στο νέο κυβερνητικό σχήμα
και τα πρώτα επτά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από το επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου οι πιθανότεροι να υπουργοποιηθούν είναι οι εξής:

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλός, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει υφυπουργός για τη νέα δημόσια τηλεόραση

Πάρις Κουκουλόπουλος

Φώφη Γεννηματά

Γιάννης Μανιάτης

Συμεών Κεδίκογλου

Βασίλης Κεγκέρογλου

Εύη Χριστοφιλοπούλου

Στην Ιπποκράτους θεωρούν βέβαιο ότι η εσωκυβερνητικές αναταράξεις θα τερματιστούν μετά τη νέα συμφωνία που προέκυψε μεταξύ του πρωθυπουργού και του Ευάγγελου Βενιζέλου.


Ο.ΣΥ. Α.Ε.: Σχέδιο νέου Κανονισμού Εσωτερικής Οργάνωσης & Λειτουργίας

Δόθηκε στα σωματεία το νέο σχέδιο του Κανονισμού Εσωτερικής Οργάνωσης & Λειτουργίας, ώστε να το μελετήσουν και να εκφράσουν όποιες αντιρρήσεις ή προτάσεις έχουν.

Για όσους δεν έχουν τι να κάνουν το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, είναι μια καλή ευκαιρία να μελετήσουν το νέο σχέδιο και να βοηθήσουν τους συνδικαλιστές μας, (όχι ότι μας λαμβάνουν υπόψιν τους), για να μη λένε μετά, δεν άκουσα, δεν είδα!

Δείτε το σχέδιο: