EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γίνε και εσύ βουλευτής...Μπορείς !!!

Τώρα που δεν υπάρχει το αγκάθι με τα ρουσφέτια των διορισμών και μπορείς λόγω κρίσης να ξεγλιστράς από κάθε ευθύνη να πραγματοποιείς ότι υπόσχεσαι γιατί να μην γίνεις και εσύ βουλευτής. Μισθός μεγάλος. Σύνταξη και προνόμια. Και ένας αστυνομικός δίπλα σου να κάνεις και την φιγούρα σου.
Αν θέλεις και πρόσθετα έσοδα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να σου τα εξασφαλίσουν. Αρκεί να κάνεις ερωτήσεις στην Βουλή που τους εξυπηρετούν.. Μα , θα μου πεις, στέκεται αυτό; Στέκεται και παραστέκεται... Γιατί στην Ελλάδα μπορείς να κάνεις και να γίνεις ότι σου γουστάρει. Αρκεί να μάθεις την τεχνική.
Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται ούτε στην Βουλή να πατάς.
Σε ποιον θα δώσεις λογαριασμό.
Σε αυτούς που σε ψηφίσανε; Μα αυτοί είναι σκέτα «ζώα».
Πηγαίνεις στο χωριό τους, τους ακούς, κουνάς δήθεν λυπημένα το κεφάλι σου (για να δείξεις ότι κατανοείς το πρόβλημά τους) και μετά τους δίνεις ένα σημαιάκι ή μια φωτογραφία σου να την κρατάνε στην συγκέντρωση.
Να είσαι βέβαιος ότι θα το κάνουν γιατί ο κομματάρχης, τους έχει πει ότι αλλάζουν σιγά-σιγά τα πράγματα και μέσα στο 2013 θα δούμε και ανάκαμψη...
Απαραίτητο αλλά και μοναδικό προσόν που πρέπει να έχεις είναι να είσαι ή να παριστάνεις με υποκριτική επιτυχία το κομματόσκυλο. Οτιδήποτε άλλο προσόν όπως και το τι πραγματικά πιστεύεις είναι δευτερευούσης σημασίας .

ο βουλευτής είναι κάποιος ο οποίος φοράει πάντα γραβάτα (ενίοτε και παλτό)τον βλέπουμε κάθε μέρα σε κάποιο τηλεπαραθυρο να φωνάζει χωρίς εμείς να καταλαβαίνουμε τι λέει, ίσως και ο ίδιος να μην καταλαβαίνει αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις από το κοινό για τον αγώνα που δίνει.
και όταν είναι μέσα στην βουλή ψηφίζει πάντα ναι σε ολα, αν είναι της κυβέρνησης, και οχι σε όλα αν είναι της αντιπολίτευσης.



Προσοχή...Προσοχή... Μην την πατήσεις και επιδιώξεις να Χωθείς στο ΚΚΕ με τα προσόντα που σου είπα. Γιατί εκεί θα φας πολύ ξύλο. Στο κάτω –κάτω στο ΚΚΕ δεν σε συμφέρει γιατί θα σου φάνε τον μισθό υπέρ του κόμματος. Οπότε το βουλευτιλίκι μόνο του τι να σου κάνει...
Οπουδήποτε αλλού όμως όπως ,στην Νέα Δημοκρατία, στο ΠΑΣΟΚ, στον ΣΥΡΙΖΑ στους Ανεξάρτητους Έλληνες ,στην Χρυσή Αυγή και σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα «Σωτηρίας της Χώρας» δεν έχεις πρόβλημα.
Ισχύουν οι εξής «συνταγές» υπό την προϋπόθεση (όπως ήδη σου είπα) ότι θα είσαι ή θα παριστάνεις τον πιστό κομματικό.
Αν μάλιστα τρυπώσεις και στην ομάδα του αρχηγού ακόμη καλύτερα.
Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τίποτε από τα θέματα της κοινωνίας, της οικονομίας και της πολιτικής. Αν χρειαστεί την τελευταία στιγμή θα σου πουν οι ινστρούχτορες του κόμματός σου τι θα λες όταν ανοίγεις το στόμα σου. Άρα μην σκας και για ενημέρωση.
Μέσα από το κόμμα θα προσπαθήσεις να πάρεις την θέση Γενικού Γραμματέα υπουργείου. Αν τα καταφέρεις έχεις εξασφαλίσει και το βουλευτιλίκι στις επόμενες ή στις μεθεπόμενες εκλογές. Εάν δεν σε ενδιαφέρει τελικά το «άθλημα» έχεις εξασφαλίσει δουλειές στην πιάτσα όταν σε πετάξουν από την καρέκλα και από το κόμμα.
Γιατί ως Γενικός Γραμματέας μπορείς να λες και να κάνεις ότι βλακεία θέλεις και να την πληρώνει το κόμμα.
Η Βουλή είναι γεμάτη με τέτοια «φωτεινά» παραδείγματα που σήμερα ούτε που θυμούνται που δούλευαν αν δούλευαν...
Τι έγινε όμως;
Ξεχάστηκαν και οι αντιστασιακοί και οι αντιστάσεις τους που τώρα έχουν γίνει αναμνήσεις του καναπέ στα πανάκριβα σαλόνια των βορείων προαστίων και στα μπαρ της Μυκόνου..
Ξεχνιούνται, να ξέρεις, και οι εγκληματικές συμπεριφορές με δηλώσεις και με πράξεις όπως αυτές όλων των κυβερνήσεων της κρίσης από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Γιατί τώρα που χρειάστηκε να δίνουν καθημερινές εξετάσεις στην Ευρώπη απέδειξαν ως ανεπάγγελτοι (με μοναδικό επάγγελμα αυτό του βουλευτή) ότι είναι παντελώς ανίκανοι. Αλλά ως παπατζήδες αποδείχθηκαν «πρυτάνεις». 
Μόνο που οι πραγματικοί Ευρωπαίοι τους πήραν χαμπάρι πριν από εμάς. 
Και τώρα μαζί μ αυτούς την πληρώνουμε όλοι μας.

ΑΝΕΜΟΣ

ΕΣΠΑ ..ως το μάνα εξ ουρανού ???

Τα όνειρα που μας ταΐζουν λένε: Περιμένετε το ΕΣΠΑ και τους αγωγούς του 2014-2020....Και η κυβέρνηση λέει: πεινάτε αλλά να ονειρεύεστε...
Να ονειρεύεστε ότι το ΕΣΠΑ που έχει καταντήσει σαν τον Άγιο Παντελεήμονα στον οποίο καταφεύγουν κουτσοί και στραβοί θα μας σώσει γιατί θα έλθουν πολλά (λέει) 40 δισ. ευρώ να επενδυθούν και μέχρι το 2020 να φτιάξουν 200.000 θέσεις εργασίας.
Δεν μας λένε όμως γιατί δεν μας έσωσε μέχρι σήμερα το ΕΣΠΑ. Δεν μας λένε πόσες θέσεις εργασίας έδωσε το ΕΣΠΑ από το 2009 που ξεκίνησαν οι καραβιές απολύσεων μέχρι σήμερα.
Δεν μας λένε ακόμη γιατί όσοι έτρεξαν να μπούνε στο ΕΣΠΑ από το 2009 μέχρι σήμερα έχουν μείνει με την... αίτηση στο χέρι...
Μας κρύβουν ακόμη ότι περισσότεροι από εκείνους που μπήκαν στα προγράμματα δεν έχουν εισπράξει τίποτε γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. Και γιατί οι Τράπεζες για να σε βοηθήσουν στο ΕΣΠΑ πρέπει να υποθηκεύσεις μέχρι και την γυναίκα σου... Και την γιαγιά σου αν δεν φτάνει η γυναίκα σου...
Μας κρύβουν ότι το ΕΣΠΑ το περιμένουν επίσης Δήμοι, Κοινότητες, αγρότες, Νοσοκομεία, Ερευνητικά Κέντρα, Οργανισμοί , δρόμοι και πλατείες...
Ομολογώ βεβαίως πως η κυβέρνηση δέχθηκε ότι οι γκάφες με το ΕΣΠΑ, οι «τρικλοποδιές» υπουργείων και υπουργών, τα ψέματα προς τους επενδυτές και τα κολλημένα κονδύλια του 1 δισ. ευρώ (που δεν τα αναφέρουν) είχαν μια μέγιστη αιτία.
Ότι δεν είχαμε αρμόδιο υφυπουργό στο υπουργείο Ανάπτυξης... Αλήθεια... πως να προχωρήσει το ΕΣΠΑ χωρίς έναν υφυπουργό δικό του.
Τι να πρωτοκάνει ένας ολόκληρος υπουργός μόνος του...Τώρα όμως που το σκέφτηκε καλά η κυβέρνηση και έβαλε υφυπουργό τα πάντα τελείωσαν...
Είναι θέμα χρόνου να γεμίσουμε λεφτά και θέσεις εργασίας..
ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...
Αν όμως δεν σας πείθουν τα όνειρα για την ανάκαμψη μέσω ΕΣΠΑ μπορείτε να ονειρεύεστε άλλες δουλειές. Για παράδειγμα ότι θα είστε ένας από τους 2.000 εργάτες που θα δουλέψουν για 2-3 χρόνια στην κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδος - Αλβανίας - Ιταλίας που συμφωνήθηκε να γίνει  και θα φέρει (λέει) επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ. Το τι θα κερδίσουμε πραγματικά (προσωπικά δεν το βλέπω) θα μας το πουν αργότερα. Ίσως τα «ψιλά» από τα νοίκια και από τα εργατικά δύο ετών...
Εάν τώρα εσείς επιμένετε ότι το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί το 2008 με την κυβέρνηση Κ. Καραμανλή που έκανε την Ελλάδα ενεργειακό πρωταγωνιστή στα Βαλκάνια.. με τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη που θα έσωζε την οικονομία της Βορείου Ελλάδος είναι δικό σας πρόβλημα...
Τι θέλετε και τον θυμάστε ακόμη αφού ο αγωγός δεν έγινε και ουδέποτε πρόκειται να γίνει; 
Το ίδιο να κάνετε και με τον αγωγό Ελλάδος - Αλβανίας - Ιταλίας.
Αυτό να κάνετε και όχι να κλαψουρίζετε επειδή εδώ και 10 χρόνια δεν έχει γίνει ούτε μία επένδυση στην Ελλάδα να απορροφήσει έστω και 100 εργάτες.
Και να εξηγούμεθα. Μια μεγάλη επένδυση που να υπόσχεται προοπτική. Και όχι επεκτάσεις και εκσυγχρονισμούς με 5-10 προσλήψεις που στο μεταξύ μαράζωσαν από την κρίση ενώ οι προσλήψεις ισοπεδώθηκαν από τις απολύσεις.
Θα μου πείτε ότι γκρινιάζω και δεν δίνω την ευκαιρία στην κυβέρνηση να δείξει το αναπτυξιακό όραμά της. 
και όλοι περιμένουν το ΕΣΠΑ όπως περίμεναν τον στόλο στο "καλώς ήρθε το δολάριο".
Θα ήθελα να ήξερα τόσες Ωρες στο Μαξιμού τι στο διάολο κάνει αυτός ο Σαμαράς μπας και το αφήσει το playstation να δούμε τι θα γίνει...
Η Ελλάδα περιμένει τα ξένα κεφάλαια ώς Μάννα εξ΄ουρανού για να αρχίσει επιτέλους να κινείται η οικονομία και να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη. 
Τα κεφάλαια αυτά του ΕΣΠΑ  Το ερώτημα είναι είμαστε έτοιμοι να τα διαχειριστούμε ή θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος και θα φαγωθούν όλα από ημέτερους και μιζαδόρους; 
Το παρελθόν μας διδάσκει ένα πράγμα: Ότι η Ελλάδα εισέπραξε και κατασπατάλησε εκατοντάδες δισεκατομμύρια από επιδοτήσεις και δανεικά τα τελευταία τριάντα χρόνια, χωρίς να δημιουργήσει ούτε ανάλογης αξίας υποδομές, ούτε κατά διάνοια ανάλογες παραγωγικές μονάδες. Η επιδότηση ώς τώρα σήμαινε υπερτιμολόγηση και μίζα. Είχε δηλαδή στηθεί ένα τεράστιο κύκλωμα συμβούλων, αξιολογητών, επιχειρηματιών και διοικητικών στελεχών
 
 Για ακόμα μια φορά. όποιος νομίζει ότι θα δούμε λεφτά στις επιχειρήσεις, πλανάται πλάνην οικτρά. Χαμένα θα είναι τα κονδύλια κάπου μέσα σε όλα αυτά τα "χρηματοπιστωτικά προϊόντα" που θα δημιουργηθούν.
 Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και τώρα, αν αρχίσουν οι εκταμιεύσεις των ευρωπαϊκών χρημάτων. Το στημένο από χρόνια συστηματάκη  θα επαναλειτουργήσει στη στιγμή και πεινασμένοι καθώς είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι, τα χρήματα της «ανάπτυξης» θα φαγωθούν με ρυθμό ...πιράνχας.

ΑΝΕΜΟΣ

«Αν βγάλουμε τον Ιούνιο, από τον Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε»

ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ
«Αν βγάλουμε τον Ιούνιο, από τον Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε»… δήλωσε ο πρωθυπουργός… Προφανώς, ο Αντώνης Σαμαράς ίσως ξέρει κάτι που εμείς το αγνοούμε ή, τελικώς, πιστεύει στα θαύματα
Πύθιο χρησμό έκανε ο Κος Σαμαράς με το «αν τη βγάλουμε μέχρι τον Ιούνιο τον Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε». Όντως πολύ έξυπνη δήλωση που σύμφωνα με τους χρησμούς της Πυθίας είναι και διφορούμενη. Ή θα απογειωθούμε όλοι οικονομικά ή θα απογειωθει  αυτος με ελικόπτερο, δώστε όποια ερμηνεία θέλετε. Επίσης δε διευκρινίζει ποιου έτους τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Όντως πολύ έξυπνη η δήλωσή του και δεν ειρωνεύομαι, τουλάχιστον δείχνει ότι είναι εξυπνότερος του προκατόχου και συμφοιτητή του στην πρωθυπουργική καρέκλα.
Ο Σαμαράς παρακολουθεί Κώστα Λεφάκη δεν εξηγείτε αλλιώς που είπε 
Το 2013 θα είναι καλύτερη χρονιά, σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης πάντα. Ειδικά το καλοκαίρι που θα έχουμε ένα μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ των αργών πλανητών Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα.

Όπερ σημαίνει ότι ο τουρισμός φέτος θα πάει πολύ καλύτερα απ' ότι τις προηγούμενες χρονιές. Αλλά και όλες οι άλλες επιχειρήσεις, νέες και παλιές και οι εργαζόμενοι, αυτό το καλοκαίρι θα πάρουν βαθιά ανάσα μόνο γι αυτό το καλοκαίρι.....
Και την χρειάζονται αυτήν την ανάσα, οι Έλληνες ειδικά αλλά και όλος ο κόσμος γενικότερα, καθώς την αμέσως επόμενη χρονιά, το 2014, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάλι και μάλιστα σε οριακό σημείο σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι.....
Πιο πολύ πιστεύω τον Λεφάκη από τον Σαμαρά....
Απορώ που την βλέπει την απογείωση ο άνθρωπος. αλλά ας τον δικαιολογήσουμε γιατί μιλούσε σε κομματικό ακροατήριο και ήθελε να τονώσει το ηθικό των βουλευτών. γιατί η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. ούτε απογείωση θα υπάρξει ούτε ανάπτυξη ούτε τίποτα. αν τα πιστεύει αυτά που λέει, ή είναι βλάκας ή τον παραμυθιαζουν.
Ήθελα να'ξερα με τα ψίχουλα που έχουν στην τσέπη οι περισσότεροι " όσοι έχουν " ποιά καταναλωτική κοινωνία θα μπορέσει να στηρίζει την μικρομεσαία επιχείρηση? Με τους μισθούς πείνας και την ανεργία σε εφιαλτικά νούμερα, προβλέπω ότι η κυκλοφορία σε στενά και σε σοκάκια θα είναι άκρως επικίνδυνη. Αυτά φοβάται ο Λαός. Άν δεν δώσουν δουλειά και ένα αξιοπρεπές εισόδημα να μπορεί να ζήσει ο κόσμος θα γίνει το έλα να δείς! και σίγουρα τον Σεπτέμβριο να έχετε έτοιμα τα αεροπλάνα για απογείωση. Μόνο να προλάβετε!!
Ο μεγάλος λέει...
Το χειμώνα του τον άμα τη πηδήξαμε για άλλα δέκα χρόνια πάει και καθαρίσαμε.Σαββοπουλος.
ΑΝΕΜΟΣ

Κατώτατος μισθός..Στο Τζαμπαζιστάν

Είσαι επενδυτής. 
Μαθαίνεις ότι υπάρχει ένα κράτος, το Τζαμπαζιστάν, στο οποίο η εργασία είναι δωρεάν. Για έναν μυστήριο λόγο, όλοι εκεί εργάζονται χωρίς αμοιβή. “Πολύ ωραία νέα” σκέφτεσαι. Αλλά, σαν τα ανέκδοτα, αυτό ήταν το ευχάριστο, που το άκουσες πρώτο.
Άκου τώρα και τα δυσάρεστα: το Τζαμπαζιστάν είναι ανάμεσα στα 3 πιο διεφθαρμένα κράτη του κόσμου. Δεν θα ξέρεις, όταν ξεκινήσεις την επένδυσή σου, πότε θα πάρεις άδεια. Αν θα σου χρειαστούν 5 μήνες ή 5 χρόνια.

 Δεν ξέρεις πόσα πρέπει να δώσεις σε λάδωμα των υπεύθυνων για να ξεκινήσεις και πόσα θα χρειάζεται να δίνεις κάθε χρόνο για να λειτουργείς. 
Δεν ξέρεις πόσο φόρο θα πληρώνεις, γιατί στο Τζαμπαζιστάν κάθε 10 μέρες αλλάζει ο νόμος και σου ζητάνε όσα τους λείπουν.
 Δεν ξέρεις αν θα μπορείς να διακινείς τα προϊόντα σου γιατί όποιος θέλει μπορεί να κλείνει τους δρόμους, να απαγορεύει στα πλοία να αποπλεύσουν, να νεκρώνει τις συγκοινωνίες. 
Δεν ξέρεις καν αν θα μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά σου, γιατί κάτι τύποι με σημαίες και λάβαρα που πιστεύουν ακόμα στον Στάλιν και στους Κύκλωπες μπορεί να έρθουν να σου βάλουν αλυσίδες γύρω – γύρω ή να μπουν στο γραφείο σου και να το κάνουν λαμπόγιαλο.
 Δεν ξέρεις αν η επένδυσή σου, που κάποια στιγμή νόμισες ότι το κράτος την χαρακτήρισε νόμιμη, θα συνεχίσει να είναι, καθώς υπάρχει πάντα το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να ενοχλεί τον γείτονα, τον ανταγωνιστή, τον αντεραστή, τον “οικολόγο” της γειτονιάς και να προσφύγει στο ΣτΕ που θα σου τη βγάλει παράνομη, κι ας έχεις ρίξει έναν σκασμό λεφτά για να τη στήσεις. 
Δεν ξέρεις αν σε περίπτωση που χρειαστεί να καταφύγεις στη Δικαιοσύνη, θα βγει απόφαση σε 10, 15 ή 20 χρόνια. Ξέρεις, πάντως ότι κάτω από 10 αποκλείεται να είναι. Κι επειδή το ξέχασες ήδη το ευχάριστο, να σου το θυμήσω: η εργασία προσφέρεται, είπαμε, δωρεάν..... 
Θα πήγαινες να ξεκινήσεις δουλειά εκεί;Γιατί, λοιπόν, συζητάμε για τον κατώτατο μισθό ως εργαλείο ανάπτυξης; Αν το Τζαμπαζιστάν δεν είναι δελεαστικό για επενδύσεις, με μηδέν μισθό, γιατί να είναι η Ελλάδα; Ο κατώτατος μισθός, από μόνος του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ για την ανταγωνιστικότητα, όταν όλες οι άλλες παράμετροι είναι εφιαλτικές. Θα είχε σημασία, αν το κράτος λειτουργούσε Ο κατώτατος μισθός είναι η μεγαλύτερη υποκρισία του πολιτικού συστήματος και των συνδικαλιστών. Διότι, στην πραγματικότητα, ουδέποτε υπήρξε. Είναι, μόνο, η θεωρητική έννοια που τραβάει τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην οικονομία και την παραοικονομία. Σε μια αγορά υπάρχουν όλες οι αμοιβές. Απλώς κάτω από τον κατώτατο είναι αδήλωτες

Ένας μαραγκός δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του και είναι διατεθειμένος να δουλέψει για 300 ευρώ τον μήνα, μπορεί και για λιγότερο. Ένας άλλος που έχει ξυλουργείο θέλει βοηθό αλλά «δεν βγαίνει» με ΙΚΑ, δώρα, κ.λ.π. Αν συναντηθούν αυτοί οι δύο νομίζετε ότι δεν θα τα βρουν; Δεν θα ανακαλύψουν κάποιον τρόπο, με «μαύρα» ή με κάποια νομιμοφανή φόρμουλα για να σώσει ο ένας τον άλλον; Νομίζει κανένας ότι η τεράστια παραοικονομία που υπολογίζεται (στο φλου – γιατί άντε να βρεις πόσο τζίρο κάνουν οι μαϊμούδες Λουί Βιτόν...) όσο και η επίσημη οικονομία στη χώρα μας, τραβάει κανένα ζόρι για το επίπεδο του κατώτατου μισθού ή για τις συλλογικές συμβάσεις; Πιστεύει κανένας ότι οι Πακιστανοί που μαζεύουν φράουλες στη Μανωλάδα και σε κάθε Μανωλάδα της Επικράτειας αμείβονται με το κατώτατο ημερομίσθιο; Στον αντίποδα: μια εταιρεία πάει καλά και έχει π.χ. 3 ικανούς πωλητές που «κρατάνε» όλη τη δουλειά. Θα τους πληρώσει με τον κατώτατο; Ή θα τους καλοπληρώσει – όσο έχει περιθώριο - για να μην τους χάσει; (Στην κρίση, ένας καλός πωλητής είναι περισσότερο πολύτιμος απ’ ό,τι στην εποχή της αφθονίας.)
Άρα, εφόσον δεν έχει νόημα για τους ανέργους, και δεν προστατεύει τους εργαζόμενους στην ιδιωτική οικονομία, ποιους αφορά τελικά ο κατώτατος μισθός; Τους Δημόσιους Υπαλλήλους, θα πείτε. Λάθος! Ούτε αυτούς. Είναι θέμα μηνών να διαλυθεί η μεταπολιτευτική φενάκη που θέλει το Δημόσιο να πληρώνει στα σίγουρα τους υπαλλήλους του. Ήδη, μετά τις γενναίες περικοπές, έχουν καταλάβει όλοι, ότι οι μισθοί του Δημοσίου δεν είναι εξασφαλισμένοι τουλάχιστον όσον αφορά στο ύψος τους. 
Πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν είναι εξασφαλισμένοι ούτε ως προς την ίδια την ύπαρξή τους. Είναι, ξαναλέω, θέμα μερικών μηνών. 
Διότι καθώς έχει καταρρεύσει ο ιδιωτικός τομέας μαζί με τα περισσότερα νοικοκυριά, τα φορολογικά έσοδα του Δημοσίου θα καταρρεύσουν κι αυτά. 
Και τότε, επειδή το κόστος της χρεωκοπίας της Ελλάδας είναι πια πολύ μεγάλο για την Ευρωζώνη, οι δανειστές θα επιβάλλουν ανώτατο ύψος εξόδων του Δημόσιου Τομέα.

 Οπότε, οι φωστήρες της οικονομίας που μέχρι σήμερα κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο, θα κληθούν να αποφασίσουν: ή κρατάνε όλους τους Δ. Υπαλλήλους και τους πληρώνουν με 200 ευρώ τον μήνα ή απολύουν τους μισούς. Κι επειδή την «κλίκα τους» (υπάλληλοι της Βουλής, βουλευτές, συνταξιούχοι πρώην βουλευτές, σύμβουλοι, αργόμισθοι «κουμπάροι» σε οργανισμούς - φαντάσματα κ.λ.π. ) αποκλείεται να την πειράξουν, ποιους θα πάρει ο Χάρος; Καλά το μαντέψατε: όσους, ως λιγότερο ικανοί, αμείβονται με τον κατώτατο μισθό.

Επομένως, γιατί μιλάμε συνέχεια για τον κατώτατο μισθό; Για να μιλάμε. Σε κουβέντα να βρισκόμαστε. Για να γίνεται τζερτζελές στα πρωϊνάδικα. Για να βγάζουν έναν «δεκάρικο» οι λαϊκιστές των καναλιών.
 Για να κάνουν τον καμπόσο οι πολιτικάντηδες. Κατώτεροι των περιστάσεων. Ανήμποροι για πράξεις. Παράλυτοι. Με το κεφάλι στην άμμο. Αυτό, ναι, είναι η κατώτατη «πληρωμή» μιας κοινωνίας που ποτέ δεν σκέφτηκε ότι το μοναδικό δίχτυ ασφάλειας – και για τον Ιδιωτικό και για τον Δημόσιο Τομέα είναι η παραγωγή.
Αλλά το πώς γίνεται αυτό, μάλλον δεν φέρνει τηλεθέαση.


Πηγή: protagon.gr

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ...

Σύμφωνα με έρευνα της GPO, πάνω από τους μισούς Έλληνες πιστεύουν ότι οι άλλοι μισοί κλέβουν την εφορία, ενώ όλοι είναι βέβαιοι πως φοροδιαφεύγουν οι μετανάστες, στους οποίους οφείλεται η χρεοκοπία της χώρας.

Οι μισοί Έλληνες πιστεύουν πως οι άλλοι μισοί κλέβουν την Εφορία, οπότε έχουν δικαιολογία να κλέβουν κι αυτοί, και καλά κάνουν γιατί, αν ο άλλος έχει κατηγορία για λαθρεμπόριο πετρελαίου από το 2001 και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος επειδή η δίκη του αναβάλλεται συνεχώς –ενώ σκοπεύουν να του δώσουν και κερδοφόρα κρατική επιχείρηση επειδή είναι φίλος του πρωθυπουργού-, γιατί να πληρώσεις εσύ τους φόρους σου; Μ@λ@κ@ς είσαι;

Ενώ όλοι οι Έλληνες φοροδιαφεύγουν –εκτός από αυτούς που δεν φοροδιαφεύγουν επειδή δεν μπορούν αλλά, αν μπορούσαν, θα το έκαναν-, μόλις το 16,4% παραδέχεται ότι έχει φοροδιαφύγει αποκρύπτοντας εισοδήματα, και είναι ηλίθιοι γιατί, όταν έχει βγει ο Πάγκαλος και έχει πει «μαζί τα φάγαμε» -παραδέχτηκε δηλαδή πως αυτός τα έφαγε- και δεν έχει βρεθεί τόσα χρόνια ένας κ@ριόλης εισαγγελέας να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις πώς τα έφαγε, εσύ πρέπει να είσαι ντιπ ηλίθιος για να πληρώνεις φόρους.

Το 46,3% των Ελλήνων δηλώνει ότι έχει συμβάλει στο να φοροδιαφύγει κάποιος με το να μην ζητήσει απόδειξη αλλά αυτή είναι μια πολύ υγιής κίνηση και θα πρέπει να την κάνουν όλοι γιατί δεν γίνεται να μην έχεις δει την «απόδειξη» για το ελληνικό δημόσιο χρέος που είναι μερικές εκατοντάδες δισεκατομμύρια και, παρ’ όλα αυτά, να δέχεσαι να το πληρώνεις, ενώ από την άλλη να κάνεις μανούρα στον ψιλικατζή -που ξέρεις ότι είναι έτοιμος να βάλει λουκέτο- επειδή δεν σου έκοψε απόδειξη για τις καραμέλες.

Το 70% των πολιτών δικαιολογεί κατά κάποιο τρόπο τη φοροδιαφυγή των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων επειδή πιστεύουν πως το κάνουν για λόγους βιωσιμότητας, ενώ το υπόλοιπο 30% δεν τη δικαιολογεί επειδή θέλει να κλείσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όλοι όσοι δουλεύουν σε αυτές να μείνουν άνεργοι και να σε περιμένουν στη γωνιά του δρόμου με το μαχαίρι για να σε καθαρίσουν και να σου πάρουν το πορτοφόλι που μπορεί να είναι άδειο αλλά αυτοί δεν το ξέρουν και θα τους κάνεις μεγάλη έκπληξη.

Αυτή η έρευνα της GPO είναι εντελώς προβοκατόρικη γιατί –με 27% επίσημη ανεργία- μπορεί και να είσαι άνεργος ή να παίρνεις έναν μισθό που δεν φτάνει ούτε για χαρτζιλίκι σε παιδί του δημοτικού, για να αγοράζει κουλούρι στο διάλειμμα.

Πάντως, ο Μιχάλης Κατσαρός, στο ποίημα «Η διαθήκη μου», μας προτρέπει –μεταξύ άλλων- να αντισταθούμε και στο φόρο.

Κι εγώ τους ποιητές τους σέβομαι.


Τι λέει το περιοδικό Focus για τον Μπόμπολα, τους Εβραίους και τη λίστα Λαγκάρντ

Η Μαρία Παντελή το όνομα της οποίας ενεπλάκη στο σκάνδαλο με τον λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων και βρισκόταν στη λίστα Λαγκάρντ μίλησε για όλα στο γερμανικό περιοδικό Focus που την βρήκε εξόριστη στη Γαλλία. Αποκαλύψεις.


Συντάκτες του γερμανικού περιοδικού «Focus» έψαξαν τη Mαρία Παντελή στη γαλλική εξορία και εκείνη τους έδωσε οικειοθελώς πληροφορίες για λεπτομέρειες του σκανδάλου με τη λίστα Λαγκάρντ. Η Παντελή αισθάνεται ότι έχει διαπομπευθεί άδικα, ενώ, όπως σημειώνει το γερμανικό περιοδικό στον πρόλογό του, έχει μια εκπληκτική εξήγηση για το πώς κατέληξε το όνομά της στη λίστα, όως αναφέρει το Βήμα.

Ερ.: Κυρία Παντελή, τι κάνετε αυτή τη στιγμή;

Απ.: Υπέβαλα αγωγή κατά του Παπακωνσταντίνου. Ο άνθρωπος κατέστρεψε τη ζωή μου. Με τον άντρα μου και τα παιδιά μου προσπαθούμε να ξεκινήσουμε ένα νέο μέλλον στη Γαλλία. Στην Ελλάδα υποβληθήκαμε σε πόλεμο και διαπόμπευση. Η συνολική διαδικασία του υπουργείου ήταν μάλιστα εγκληματική.

Ερ.: Στην Ελλάδα θεωρείστε ως η «άγνωστη πλούσια». Σύμφωνα με τη φορολογική σας δήλωση δηλώσατε στα επίμαχα έτη ένα εισόδημα ύψους σχεδόν 2000 ευρώ μηνιαίως. Εκεί υπάρχει μια σίγουρη ανακολουθία με μια περιουσία 550 εκατ. δολαρίων.

Απ.: Σίγουρα. Αλλά στην πραγματικότητα κέρδιζα μόνο τόσα λίγα. Επειδή ήμουν υπάλληλος μιας εταιρίας, η οποία συμβούλευε επενδυτικά funds. Υπάρχει και αυτή στη λίστα Λαγκάρντ. Εκεί υπάρχει μεν πραγματικά το όνομά μου, αλλά με την προσθήκη «internet user». Η δουλειά μου ήταν να πρωτοκολλώ τις κινήσεις των λογαριασμών. Ημουν μια διοικητική υπάλληλος.

Ερ.: Αυτό θα μπορούσε όμως να διερευνηθεί εύκολα. Γιατί θα έπρεπε τότε να μεταναστεύσετε;

Απ.: Αυτό πιστεύετε εσείς. Αλλά, όχι. Οι υπηρεσίες κινήθηκαν πλήρως ερασιτεχνικά και παράνομα. Ο Παπακωνσταντίνου διαβίβασε το όνομά μου έτσι απλά και χωρίς περαιτέρω εξέταση από το ΣΔΟΕ. Αυτό παραποίησε όλη μου τη ζωή.

Ερ.: Σε έναν από τους επίμαχους λογαριασμούς παρατάσσονται έξι ακόμα ονόματα, μεταξύ άλλων και μια εταιρεία η οποία έχει αναλάβει έργα ως δημόσιος ανάδοχος των επιχειρήσεων μέσων ενημέρωσης Μπόμπολα. Ο όμιλος Μπόμπολα κατασκευάζει αυτοκινητόδρομους, εγκαταστάσεις αξιοποίησης απορριμμάτων και έλαβε για σχεδόν 11 εκατ. ευρώ πρόσβαση σε ένα κοίτασμα δισεκατομμυρίων στον κόλπο της Χαλκιδικής. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη ψαριά. Αντ' αυτού πληγήκατε εσείς. Γιατί;

Απ.: Το fund μας θα έπρεπε να είναι ένα από τους πλέον νόμιμους επενδυτές της συνολικής λίστας. Η εταιρία είχε εξεταστεί πολλές φορές, έχει ακόμα καταχωρηθεί και στην Ιρλανδία. Σκέφτομαι ότι ο πραγματικός στόχος της εκστρατείας ήταν το πρώην αφεντικό μου ο Σάμπυ Μιώνης.

Ερ.: Ο Μιώνης είχε εκποιήσει τη διοίκηση του fund ήδη πριν από τη συγκέντρωση των στοιχείων της λίστας, περίπου το 2006, στην ελληνική EFG Eurobank. Σε εκείνη ανατέθηκε επισήμως η διοίκηση του fund, επομένως ο Μιώνης ήταν μόνο σύμβουλος και όχι ο κάτοχος των χρημάτων. Γιατί επομένως θα έπρεπε να ήταν εκείνος ο στόχος;

Απ.: Ο Μιώνης είναι εβραίος. Και υπάρχει ένα ισχυρό λόμπι αντισημιτών στην ελληνική κυβέρνηση. Αυτό εξηγεί για μένα το ότι μετά τις διαψεύσεις του Μιώνη και μια επίσημη ανακοίνωση τον Τύπο, η οποία με απήλλασσε, τα καταδιωκτικά δημοσιεύματα εναντίον μου καταλάγιασαν. Το σπίτι μου περιβαλλόταν από παπαράτσι. Είχα δυσφημιστεί στη γειτονιά. Όπως ελέχθη, ήταν ένα «εικονικό διαμέρισμα».

Ερ.: Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Σάμπυ Μιώνης είναι έλληνας και ισραηλινός πολίτης. Ζει από το 1988 στο εξωτερικό. Το ελληνικό περιοδικό Hot Doc υποψιάζεται τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, έναν πρώην συμμαθητή του Μιώνη, υποκινητή της ιστορίας. Είναι σωστό το ότι μόνο λόγω μιας καταχώρησης στη λίστα δεν μπορεί να αναγνωριστεί καθόλου μια σχέση με τον Μιώνη για τους εξωτερικούς παρατηρητές;

Απ.: Αυτό είναι σωστό.

Ερ.: Αυτό θα σήμαινε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπλέχτηκε σε σαφή αντίθεση όταν ισχυριζόταν ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη λίστα, αλλά σίγουρα διάβασε τρία εβραϊκά ονόματα ως τους πλουσιότερους καταθέτες;

Απ.: Δεν είναι προφανές; Κατ' εμέ προσπαθούν με την εστίαση στο fund να αποδεσμεύσουν άλλους φοροφυγάδες. Έτσι όμως συμβαίνει στο ελληνικό κράτος. Είναι το ίδιο πολύ διεφθαρμένο, όμως καταδιώκει σφοδρά και χωρίς αποδείξεις απλούς πολίτες. Το fund πέρασε στο ράστερ, επειδή ανήκε σ' έναν Εβραίο. Επιπλέον, σ' έναν διάσημο που στηλίτευε τον αντισημιτισμό. Αμέτρητα ψέματα διαδόθηκαν και στο τέλος κανείς πλέον δεν γνωρίζει. Αυτό για μένα είναι φασισμός, συγκάλυψη ή ένας συνδυασμός των δύο.

Ερ.: Τι ακριβώς εννοείτε ως ερασιτεχνικές μέθοδοι στο υπουργείο οικονομικών;

Απ.: Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου διαβίβασε τη λίστα σε έναν συνεργάτη, ο οποίος προφανώς δεν ήξερε καμία ξένη γλώσσα.

Ερ.: Πώς αυτό; Το 2009 οι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι του υπουργείου επελέγησαν μετά από δημόσιο διαγωνισμό μεταξύ χιλιάδων υποψηφίων. Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι κάποιος κατέλαβε ένα τόσο υψηλό πόστο χωρίς γνώση ξένων γλωσσών.

Απ.: Ο άνθρωπος κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή ότι μετέφρασε τη λίστα με το πρόγραμμα Google Translate, επειδή διαφορετικά δεν μπόρεσε να την καταλάβει. Ακριβώς εκεί αιτιολογείται ένα σημείο στην αγωγή μου κατά του Παπακωνσταντίνου. Κατέστρεψαν πλήρως τη ζωή των παιδιών μου, των γονιών μου, του άντρα μου και τη δική μου με μια μετάφραση μέσω του Ίντερνετ. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν υπουργό ο οποίος ισχυρίζεται επίμονα ότι αντέγραψε τα δεδομένα από ένα επίσημο CD που εστάλη από τη Γαλλία σε ένα στικ για να τα σιγουρέψει απ' ό,τι σ' ένα CD. Αυτό όντως φάνηκε απίστευτο.

Ερ.: Θα πρέπει τώρα να παρουσιαστείτε ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής. Το φοβάστε;

Απ.: Όχι. Θα με εξετάσουν για ακόμα μια φορά. Αν δεν συμβεί τόσο ερασιτεχνικά, όπως στο υπουργείο οικονομικών, τότε δεν έχω τίποτα να φοβηθώ.

Πιάστηκαν στα χέρια Σουλαδάκης, Πεππάς, Πανταζής. Το Συνέδριο τινάζεται στον αέρα πριν αρχίσει!

Απειλεί να τιναχθεί στον αέρα το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Αργά το βράδι του Σαββάτου πλακώθηκαν άγρια οι Σουλαδάκης-Πέππας με τον Γραμματέα της Νεολαίας Κώστα Πανταζή. Πληροφορίες τους θέλουν να έχουν πιασθεί στα χέρια! Οι φωνές τους
ακούγονταν στην Ιπποκράτους.
Η εκρηκτική ατμόσφαιρα και το κλίμα που έχει πολωθεί μετά την φημολογία για απόπειρα νοθείας με μετακινούμενους συνέδρους και διπλοψηφίες οδηγούν τα πράγματα εκτός ελέγχου.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές σε πολλούς νομούς της χώρας δεν έχουν σταλεί ακόμη τα ψηφοδέλτια.
Πολλοί από τις Νομαρχιακές αντιμετωπίζουν έκπληκτοι το φαινόμενο να εμφανίζονται υποψήφιοι στους νομούς τους άγνωστα πρόσωπα που έρχονται φυτευτά από την Ιπποκράτους και δεν έχουν εμφανισθεί στις δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις για να κάνουν αίτηση.
Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα πριν ξεκινήσει καν η ψηφοφορία των Συνέδρων.

Κυρίτσης της ΔΗΜΑΡ σε εργαζόμενους: Θα πάρετε τα τ....α μου ... Αφιερωμένο στους ψηφοφόρους του . ΒΙΝΤΕΟ


Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι παρακολουθούσαν τη συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων γα τις Κοινωνικές Δομές, όταν ο Γιώργος Κυρίτσης που συμμετείχε στη συζήτηση είχε έντονο διάλογο με εργαζομένους εκστομίζοντας μια φράση που θα συζητηθεί.
Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά τεταμένη από την αρχή, ωστόσο, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ φρόντισε να ρίξει «λάδι στη φωτιά», καθώς, εμφανώς εκνευρισμένος με τα όσα του έλεγε ένας από τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές απάντησε με προκλητικό τρόπο.

Οταν ένας από τους εργαζόμενους του μίλησε για ιδιωτικοποιήσεις των προγραμμάτων κοινωνικών δομών ο κ. Κυρίτσης απάντησε «Τριπλασιάζουμε τους μισθούς και θα δεκαπλασιάσουμε τους ανθρώπους . Και τέλειωσε και θα πάρετε τα τέτοια μου»


ΠΗΓΗ

Φεύγουν άμεσα από το Δημόσιο 7.000 "κοπανατζήδες"


Φεύγουν άμεσα από το Δημόσιο 7.000

Πλαστά πτυχία που έχουν κατατεθεί για τον διορισμό ή την κατάληψη θέσεων προϊσταμένων, εκατοντάδες υπάλληλοι που είχαν εξαφανιστεί από τις υπηρεσίες τους λόγω... ψυχολογικών προβλημάτων, εργαζόμενοι του Δημοσίου που είχαν καταδικαστεί από τα ποινικά δικαστήρια και δεν είχαν απασχολήσει τα πειθαρχικά συμβούλια της υπηρεσίας τους αλλά και ξενόγλωσσοι δημόσιοι λειτουργοί που δεν γνωρίζουν γρυ αγγλικά είναι τα ευρήματα των ελέγχων που έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατα οι υπηρεσίες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με στόχο να ανακαλύψουν τα "τρωκτικά" του Δημοσίου και να τα οδηγήσουν στην έξοδο από τις κρατικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" η επιχείρηση "Καθαρά χέρια" στο Δημόσιο έχει ήδη ξεκινήσει καθώς το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποιεί ελέγχους σε υπηρεσίες για τον εντοπισμό των κοπανατζήδων, στο μικροσκόπιο των επιθεωρητών έχουν μπει οι προσωπικοί φάκελοι υπαλλήλων με στόχο να ανακαλυφθούν πλαστά έγγραφα, ενώ έχει κατατεθεί πόρισμα με πειθαρχικές υποθέσεις που οδηγούν στην αργία τους ελεγχόμενους υπαλλήλους.
Τα ευρήματα των μέχρι τώρα ελέγχων είναι αποκαλυπτικά και υπάρχουν εκτιμήσεις ότι μπορεί να απομακρυνθούν από το Δημόσιο μέχρι και 7.000 υπάλληλοι από το σύνολο των υποθέσεων.

Βρέθηκε πτώμα στις τουαλέτες του ΚΤΕΛ


Βρέθηκε πτώμα στις τουαλέτες του ΚΤΕΛ

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε εχτές το βράδυ στις τουαλέτες του ΚΤΕΛ που βρίσκονται στη παραλιακή Ηρακλείου. Αυτή την ώρα στο σημείο είναι δυνάμεις της ασφάλειας Ηρακλείου, η Δίωξη Ναρκωτικών, ΕΚΑΒ και ο ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για να διαπιστώσουν τις αιτίες θανάτου ή αν πρόκειται για ατύχημα, αιφνίδιο θάνατο ή και για έγκλημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως πρόκειται για χρήστη ναρκωτικών ουσιών. Στις τουαλέτες όπου και βρέθηκε ο άνδρας, δεν έχουν βρεθεί σύνεργα χρήσης.

Αποκαλύψεις ΣΟΚ πιλότου στο Kontra Channel (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από πιλότο για ΝΑΤΟϊκα αεροσκάφη χωρίς διακριτικά, τα οποία μας ψεκάζουν με πολύ επικίνδυνα μέταλλα και χημικά στοιχεία.. 


Παρακολουθείστε για ποιους λόγους το κάνουν...
ΚΑΣΝΕΣΗΣ - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - Chemtrails





Αυτό και άλλα 19 σύντομα βίντεο υπάρχουν στην πιο κάτω ανάρτηση μου:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

“Η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές της! Αναγκάστηκα και εγώ και πολλοί άλλοι να ψηφίσουμε το μνημόνιο, γιατί αλλιώς … η χώρα θα διαλυόταν”.
“Πιστεύω πως η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές – δεν υπήρχε άλλη λύση”.
Αυτό, όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, αποτελεί δήλωση-αποδοχή εσχάτης προδοσίας.....

 

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ


  • Παραδέχεται πως η κυβέρνηση εκβιάστηκε.

  • Παραδέχεται πως η κυβέρνηση ενέδωσε στον εκβιασμό των δανειστών.

  • Για να δικαιολογηθεί μάλιστα υιοθετεί τον πυπήνα της προπαγάνδας που επαναλαμβάνεται και διαχέεται στην κοινωνία από τα εξαγορασμένα Μ.Μ.Ε..

Όταν λοιπόν αποδέχεσαι πως ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού ενέδωσες στους εκβιασμούς κι έδωσες το λόγο σου σε ξένα συμφέροντα να εφαρμόσεις την πολιτική που αυτούς βολεύει κι όχι τον ελληνικό λαό, αυτόματα επαληθεύεις τον ορισμό του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ.

Στη συνέχεια αποδέχεσαι πως η πολιτική αυτή είναι επιζήμια για τη χώρα, αλλά παρόλαυτά συνεχίζεις να την εφαρμόζεις, άρα είσαι ΣΥΝΕΡΓΟΣ. 

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής ΑΕ 18/2/13 όπου ο Δ.Καζάκης μαζί με καλεσμένο δικηγόρο αναλύουν τί σημαίνει η δήλωση αυτή και πως θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για άτομα όπως ο κ.Ντινόπουλος, αν πραγματικά ήταν ανεξάρτητη και αμερόληπτη.