EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κλείνει το Παράρτημα της Πολυκλινικής - Αντιδρούν οι εργαζόμενοι


 

Το κλείσιμο του Παραρτήματος της Πολυκλινικής (πρώην 3ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ) ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο των διαδικασιών συγχωνεύσεων υποδομών στο ΕΣΥ.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε πως ενοποιείται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Παραρτήματος της Πολυκλινικής με την αντίστοιχη μονάδα του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», ο εκσυγχρονισμός της οποίας ολοκληρώνεται στο τέλος Φεβρουαρίου.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδος Αυξημένης Φροντίδας του Παραρτήματος μετακινείται προς στελέχωση της αντίστοιχης μονάδος του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς», η οποία τίθεται πλέον σε λειτουργία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, «το υπόλοιπο προσωπικό, ο εξοπλισμός και οι λοιπές κλινικές και τμήματα του Παραρτήματος της Πολυκλινικής ενσωματώνονται στις υπηρεσίες του ενιαίου ΝΠΔΔ Γ.Ν.Α “Ευαγγελισμός- Οφθαλμιατρείο – Πολυκλινική” ή μεταφέρονται σε φορείς της 1ης Υ.ΠΕ Αττικής».

Το υπουργείο υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται εξοικονόμηση πόρων ύψους 249.600 ευρώ ετησίως, τουλάχιστον, από τη διακοπή καταβολής μισθώματος για το κτήριο του Παραρτήματος επί της οδού Καποδιστρίου 4, «αξιοποιούνται υποδομές, εξοπλισμός και προσωπικό, ενισχύονται οι ενοποιημένες νοσοκομειακές μονάδες και αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς όφελος των πολιτών».

Αντιδρούν οι εργαζόμενοι

Την ίδια στιγμή τα σωματεία εργαζομένων του Παραρτήματος και του Ευαγγελισμού καταγγέλλουν «την απόφαση της κυβέρνησης να υποβαθμίσει πλήρως την ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ μέχρι και το οριστικό της κλείσιμο».

Οπως υποστηρίζουν, «χάνονται 40 νοσηλευτικές κλίνες μεταξύ των οποίων πέντε κλίνες ΜΕΘ, 16 νεφροπαθών και μένει στο ράφι τεράστιας αξίας εξοπλισμός και, όλα αυτά, στο όνομα του εξορθολογισμού (όπως επιβάλλουν ΔΝΤ – ΕΕ)».

Καταγγέλλουν επίσης πως «μετακινούνται βάναυσα εργαζόμενοι με 3μηνες μετακινήσεις αρχικά» και υποστηρίζουν πως «καταργώντας δομές και οργανικές θέσεις, ο κίνδυνος απόλυσης είναι άμεσος με την εφαρμογή των πλαισίων που προβλέπουν μαζικές απολύσεις από το δημόσιο.»

Για τους παραπάνω λόγους οι εργαζόμενοι καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί της Παρασκευής έξω από το Παράρτημα στην πλατεία Κάνιγγος και σε πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

Ανέχομαι, ανέχεσαι, ανέχεται…


anoxi 

Ας μη γελιόμαστε. Το Κράτος δεν αντιμετώπισε τους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης ως ληστές, αλλά ως ιδεολογικούς αντιπάλους. Αν τους αντιμετώπιζε ως ληστές δε θα έβαζε σε λειτουργία όλο αυτόν τον μηχανισμό των πρόθυμων ΜΜΕ να προβάλουν το «θεάρεστο» έργο του. Άλλωστε, δεν έπραξε το ίδιο για τον συλληφθέντα που είχε στην κατοχή του σφαίρες, στην κηδεία του Ντερτιλή. Εκείνος προστατεύθηκε δεόντως. Τόσο δεόντως που το θέμα ξεχάστηκε εν μία νυκτί. Επίσης δε συνελήφθη κανείς από όσους πυροβολούσαν στην κηδεία του χουντικού.
Το Κράτος αντιμετωπίζει με ξεκαθαρίσματα τους πάσης φύσεως εχθρούς του. Τους απεργούς του μετρό φρόντισε πρώτα να τους διαπομπεύσει με πλασματικά στοιχεία για τις αποδοχές τους και στη συνέχεια να τους «απενεργοποιήσει» με στρατιωτικούς νόμους. Ήταν ένα μήνυμα του Κράτους, ότι σε συνεργασία με τη δικαιοσύνη, το έγκλημα της διεκδίκησης θα πατάσσεται άμεσα. Ήταν ένα μήνυμα του Κράτους ότι σε συνεργασία με τα ΜΜΕ θα διαπομπεύει όποιον «δεν κάθεται καλά».
Γι’αυτό άλλωστε οι «δαιμόνιοι ρεπόρτερς» ανακάλυψαν ότι ένας μουσικός είχε προσληφθεί στο μετρό ως υπεύθυνος σταθμού, ενώ ξέχασαν ότι προσλήφθηκε ένας καθηγητής ιππασίας στη Βουλή.
Το Κράτος σήμερα λέει στους πολίτες του: «Μπορείτε να μιλάτε και να γράφετε ελεύθερα, αλλά να ξέρετε ότι όσα λέτε και γράφετε θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας». Συνέβη με τον Τάσο Θεοφίλου όπου με αστραπιαία ταχύτητα κι εντελώς συμπτωματικά, όλα τα ΜΜΕ ανακάλυψαν το blog του και χρησιμοποίησαν τις αναρτήσεις του για να ετοιμάσουν ένα «προφίλ αδίστακτου δολοφόνου». Το ίδιο έκαναν και με το λογαριασμό του στο twitter προσπαθώντας να δημιουργήσουν αίσθημα συνενοχής σε όσους τον ακολουθούσαν.
Συνέβη με τον «τοξοβόλο του Συντάγματος» – τα ΜΜΕ πρέπει να βρίσκουν εντυπωσιακούς χαρακτηρισμούς ώστε να γίνεται εύπεπτη η υπόλοιπη ρουφιανιά – του οποίου τις αναρτήσεις στο indymedia χρησιμοποίησαν πάλι για να δημιουργήσουν ένα «τέρας που αναστατώνει την κοινωνική γαλήνη».
Είναι εύκολα αντιληπτή η αδυναμία του Κράτους και των ΜΜΕ να σταθούν στη ληστεία μιας τράπεζας. Οι τράπεζες είναι ό,τι πιο μισητό ακόμη και για τους «συμπαθούντες το καθεστώς» πολίτες. Δεν υπάρχει πλέον κανένα συλλογικό ανάθεμα για τους ληστές τραπεζών και τα επικοινωνιακά στρατηγεία το γνωρίζουν. Άλλωστε, πώς είναι δυνατόν ο ληστής ενός λαού να καταγγείλει τον ληστή μιας τράπεζας; Δεν στέκεται. Είναι αλλόκοτο.
Το Κράτος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τρομάξει τους πολίτες του. Τους εκφοβίζει φασιστικοποιώντας την καθημερινότητά του. Οι δολοφονίες μεταναστών μένουν… ανεξιχνίαστες. Αύριο ίσως μείνουν και κάποιες άλλες που θα έχουν ως θύματα ανθρώπους «επικίνδυνους για την καθεστηκυία τάξη».
Το τέλος της ανοχής στη διαφορετικότητα, είναι ένας κατήφορος χωρίς σταματημό. Η ομοιομορφία ως προϋπόθεση επιβίωσης ισχύει και στο θέμα της σκέψης. Ο ανυπάκουος πολίτης, ο μη πρόθυμος να κάτσει στ’ αυγά του είναι στόχος.
Το Κράτος έδειξε το αληθινό του πρόσωπο στις φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων. Τα ΜΜΕ έδειξαν το πρόσωπό τους μέσα από τις «απόψεις» των υπαλλήλων τους για «μερικά χαστουκάκια που είναι λογικό να πέσουν σε ληστές τραπεζών».
Κάθε αποδοχή της βίας τους είναι καρφί που μπήγεται στον εγκέφαλό μας. Γινόμαστε όλο και πιο ανεκτικοί. Το Κράτος δεν αφήνει τίποτε ανεξέλεγκτο. Έφτασε στο σημείο να υπαγορεύει στα πολιτικά κόμματα τις ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν τη βία των αμυνόμενων.
Αυτό που ζούμε δεν είναι παραμύθι και έχει δράκο. Εντός ολίγου θα διώκεται η πρόθεση για αντίδραση. Η παραγωγή φιλήσυχων προβάτων αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς. Η καθημερινή μας συμπεριφορά έχει πλέον στοιχεία δήλωσης υποταγής. Το «ιδιώνυμο» είναι κοντά. Οι φωτογραφίες βασανισμένων έγιναν θέαμα. Ο παράδεισος των φρόνιμων, η κόλασή μας.

ΠΗΓΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! Ανοίγουν τα μικρόφωνα με λογισμικό Android!

 
Δυο Android εφαρμογές, που φαινομενικά ήταν εργαλεία για το καθάρισμα φορητών συσκευών από περιττά αρχεία, αποκαλύφτηκε ότι είχαν σκοπό να παγιδεύουν τα μικρόφωνα υπολογιστών, επιτρέποντας την παρακολούθηση των χρηστών τους.

Και οι δυο, σύμφωνα με την ρωσική εταιρεία Kaspersky Lab, εντοπίστηκαν στο Google Play και αντίστοιχα μπορούσαν εγκατασταθούν από ανυποψίαστους χρήστες σε φορητές Συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Οι δυο δωρεάν εφαρμογές, με τα ονόματα  superclean και DroidCleaner, περιγράφονταν ότι καθαρίζουν το κινητό τηλέφωνο ή την ταμπλέτα από αρχεία που αφήνουν πίσω τους οι περισσότερες εφαρμογές και με τον καιρό καταλαμβάνουν μέρος από τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής.

Εντούτοις, όπως αποκαλύφθηκε, όταν η φορητή συσκευή συνδεόταν με τον υπολογιστή του χρήστη σε περιβάλλον Windows, τότε-χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί-γινόταν η εγκατάσταση ενός προγράμματος παγίδευσης του λογισμικού υποστήριξης του μικροφώνου (ειδικά στην περίπτωση φορητών υπολογιστών, οι οποίοι συνήθως διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο), με δυνατότητα καταγραφής των συνομιλιών του.

Από εκεί και πέρα ​​το παράνομο λογισμικό δημιουργούσε ένα αρχείο ήχου με την καταγεγραμμένη συνομιλία, το οποίο αυτόματα αποστέλλονταν στους δημιουργούς των παράνομων εφαρμογών.
Το κακόβουλο λογισμικό εκμεταλλευόταν τη λειτουργία αυτόματης έναρξης (AutoRun) εκτελέσιμων αρχείων, τα οποία εντοπίζονται σε αποθηκευτικά μέσα (όπως βλέπει ο υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο ή μια ταμπλέτα μέσω της θύρας USB) που συνδέονται ή εισάγονται σε έναν υπολογιστή και ήταν από προεπιλογή ενεργοποιημένη στις παλαιότερες εκδόσεις των Windows.

Στις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, η συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιείται κατ 'επιλογή από τον χρήστη, κάτι που πολλοί συνηθίζουν για λόγους ευκολίας.Και οι δυο εφαρμογές έχουν πλέον αποσυρθεί από το Google Play-το σε απευθείας σύνδεση κατάστημα εφαρμογών για συσκευές Android, μετά από την αποκάλυψη της Kaspersky.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

PF LouisLearn

Η έννοια του εμβολιασμού για ανοσοποίηση ξεκίνησε το 1796, όταν ενας Αγγλος φαρμακοποιός ο Edward Jenner εισήγαγε  πύον από δαμαλια  κάτω από το δέρμα  ένος οκτάχρονου αγόριου. Ο  Jenner βάσισε  το πείραμα του σε αβάσιμες φήμες ότι ο καθένας που είχε βιώσει την δαμαλιτιδα θα αποκτούσε ανοσία απέναντι στην ευλογιά.

Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, ο Jenner είχε εμβολιάσει και   άλλους με δαμαλίτιδα για να τους ανοσοποιήσει κατά της ευλογιάς. Χωρίς καμία πραγματική απόδειξη της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας, ο Jenner εντυπωσίασε τον King George τον III αρκετά με μια ψεύτικη εγγύηση ανοσοποίησης που τιμήθηκε με το ισοδύναμο σημερινό ποσό των 500.000 δολαρίων.

Έτσι, ο Jenner ήταν το πρώτο ιατρικό προσωπικό που παρείχε  άρρωστο υλικό σαν φαρμακευτική αγωγή  σε ένα υγιές άτομο και  επιβραβευόταν με  ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Ήταν επίσης ο πρώτος που κατήγγειλε συνεχώς τους επικριτές του εμβολιασμού με επιτυχία. Είχε να προστατεύσει τόσο το εγώ του όσο και το γενικό  δημόσιο καλό.

Πολλοί επαγγελματίες υγείας σε όλο το 19ο αιώνα γνώριζαν ότι είχαν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις ευλογιάς μεταξύ εκείνων που είχαν εμβολιαστεί με δαμαλίτιδα.

Η βάση του συλλογισμού του Jenner ήταν εσφαλμένη.
Αυτή ήταν πραγματικά η αρχή μιας παράδοσης που μεταφέρθηκε εως τους σημερινούς   εμβολιαστές. Στηρίχθηκε πάνω σε μια  ψεύτικη λύση για την πρόληψη μιας ασθένειας, στηρίχθηκε πάνω σε μια δέσμη  μετρητών και φιμώνοντας εκείνους που με  λογικά επιχειρήματα, γνωρίζουν ότι η ανοσοποίηση μέσω του εμβολιασμού δεν λειτουργεί αποτελεσματικά αλλά ούτε με ασφάλεια.

Τα  περιστατικά στην Αγγλία μετά τον εμβολιασμό κατά της ευλογιάς αυξήθηκαν σταθερά από πέντε τοις εκατό αρχικά σε 95% κατά το 1895. Υπήρχε ακόμη και μια σοβαρή επιδημία περίπου το 1872, ένα χρόνο μετά από τότε που οι  εμβολιασμοί κατά της ευλογιάς με  διάταγμα έγιναν υποχρεωτικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των θυμάτων της ευλογιάς εκτοξεύτηκε πέντε φορές επάνω  εκείνη την εποχή.

Παρά τις νοήμονες διαμαρτυρίες με προφανή γεγονότα και  στοιχεία τα οποία αποδεικνύαν την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων και την βλάβη που προκαλείτο από τα τοξικά υλικά και τους ιούς που περιέχονταν στα εμβόλια και που έθεταν σε κίνδυνο την φυσική ανοσία, η  υπόθεση των εμβολιασμών για την ανοσοποίηση είχε καθιερωθεί .

Προστατεύοντας την βιομηχανία του κλάδου των εμβολίων ενάντια στην αλήθεια και επιτιθέμενη βίαια στους  λογικά διαφωνούντες οδήγησε την βιομηχανία των εμβολίων σε έσοδα της τάξης των 17 δισεκατομμύριαων δολαρίων ετησίως σήμερα. Αυτό δεν περιλαμβάνει τα έσοδα από τις  «επισκέψεις» στους γιατρούς για τους εμβολιασμούς και από την κακή υγεία που προκύπτουν από τα ιδια αυτά τα εμβόλια.

Η «τακτική καταστολής των επιστημονικών δεδομένων στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες από τους εμβολιαστές μοιάζει  περισσότερο με την τακτική της  μαφίας. Οι ειλικρινείς   επαγγελματίες της υγείας που  ανησυχούν για την υγεία και για τις παρενέργειες των εμβολίων  τιμωρούνται αυστηρά και συκοφαντούνται από την ιατρική μαφία, η οποία είναι ιδιοκτήτης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η αλήθεια για τα εμβόλια και τις ασθένειες-επιδημίες όλα κρυμμένα από τη δημόσια θέα.
Μια μελέτη το 2012 με επικεφαλής τον Δρ Ντέιβιντ Witt, ένα ειδικό επι των μολυσματικών ασθενειών στο San Rafael, της Καλιφόρνιας το  Kaiser Permanente Medical Center έβγαλε το  συμπέρασμα ότι ο  κοκκύτης εμφανίζεται περισσότερο μεταξύ των εμβολιασμένων παιδιών από ό, τι στα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το 2010, ένα ξέσπασμα της παρωτίτιδας συνέβη ανάμεσα σε 1000 παιδιά στο βόρειο  New Jersey και στην νότια  Νέα Υόρκη. Σχεδόν το 80% από αυτούς είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο MMR (ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς) .

Καθ ‘όλη τη δεκαετία του 1980, οι επίσημες υπηρεσίες ανέφεραν διάφορα κρούσματα ιλαράς που συμβαίνουν μεταξύ των παιδιών που είχαν εμβολιαστεί σε διάφορες περιοχές, όπως στο γυμνάσιο και το λύκειο του Illinois, σε γυμνάσιο της Μασαχουσέτης, μια περιοχή στη Γαλλία, και μια αγροτική περιοχή κοντά στο Helisinki, της Φινλανδίας, σε δύο σχολεία στην ΗΠΑ, στα οποία είχαν εμβολιαστεί κατά της ιλαράς πάνω από το  90%των παιδιών.

Οι εμβολιαστές ισχυρίζονται ότι ένα  90% ποσοστό εμβολιασμού σε  κάθε συγκεκριμένο πληθυσμό, εξασφαλίζει την ανοσία για αυτόν τον πληθυσμό . Αυτός ο ψευδής ισχυρισμός χρησιμεύει για τη δημιουργία περισσότερων εσόδων, ενώ κατηγορεί τους αντιτιθέμενους στον εμβολιασμό οτι θέτουν σε κίνδυνο την ανθρωπότητα.

Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι μόνο πέντε τοις εκατό των ανεπιθύμητων παρενεργειών των  εμβολίων,   αναφέρονται στο ‘εθελοντικό’ σύστημα αναφοράς συμβάντωνν ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων του FDA, (VAERS), (Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών Εμβολιασμού) υπάρχουν πολλές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες που καταγράφονται και πολλά άλλα που διαρρέουν μέσα από τις ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Δόξα τω Θεώ για τους λίγους γιατρούς και τους άλλους που τολμούν να μιλήσουν, παρά τον κίνδυνο που βασικά διατρέχουν.
Είναι στο χέρι μας να μάθουμε από αυτους και να πούμε όχι στα εμβόλια.


Πηγές για αυτό το άρθρο
Learn more:
http://www.naturalnews.com/035715_vaccines_history_fraud.html#ixzz25WOWKVBT

TA EMBOΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
 

Ευαγγέλου Μαριάννα
βιοχημικός Μsc

Η “σωτήρια αγκαλιά”

 
Ακριβώς 12 χρόνια πριν μαθεύτηκε το γεγονός (Απρίλης 2000). Η Brielle και η Kyrie γεννιούνται πρόωρα. Στον πρώτο μήνα ζωής της, η Brielle έχανε τη μάχη για  τη ζωή. Ζύγυζε μόλις 900 γραμμάρια. Η αδερφή της Kyrie έδειχνε υγιέστατη και πιο δυνατή.

Οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν την Brielle, αλλά φαινόταν ότι δεν θα τα κατάφερναν. Μία νοσοκόμα είχε τότε την ιδέα να βάλει τα δύο μωρά στο ίδιο κρεβάτι. Να είναι το ένα κοντά στο άλλο, όπως πριν γεννηθούν.

Τότε, κάτι απίστευτο συνέβη. Η μικρή Brielle χώθηκε στην αγκαλιά της αδερφής της και έγινε καλά.

«Ηρέμησε αμέσως, εκείνη ακριβώς τη στιγμή», είχε δηλώσει η μητέρα τους. Οι γιατροί είδαν τεράστια βελτίωση στην υγεία της από τότε που οι δύο αδερφές αγκαλιάστηκαν και τα βρέφη σε λίγες ημέρες ήταν έτοιμα να φύγουν από το νοσοκομείο.
Σήμερα, 10 χρόνια μετά, η μέθοδος της «σωτήριας αγκαλιάς» χρησιμοποιείται ακόμα από τους γιατρούς.
Έτσι, «σωτήρια αγκαλιά» (Rescue Hug) ονομάστηκε και η φωτογραφία που είχε κάνει το γύρο του κόσμου.


Οι δίδυμες Kyrie και Brielle Jackson γεννήθηκαν στις 17/10/1995.
Η φωτογραφία κάτω είναι οι 17-χρονες δίδυμες τώρα που μεγάλωσαν.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ! ! ! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ!!!
Είναι από εκείνες τις στιγμές που βλέπεις τους εφιάλτες σου να ξαναζωντανεύουν... νόμιζες πως τους είχες νεκρώσει... πως τους είχες κλειδώσει σ' εκείνα τα κατάμαυρα δωμάτια της ψυχής, που δεν θες ούτε να τα σκέπτεσαι, γιατί πονάνε..... 


Είναι από εκείνες τις πληγές, που νόμιζες πως έχουν σταματήσει να αιμορραγούν... και αρκεί μια στιγμή, το γράμμα ενός αγαπημένου φίλου, κι αυτό που κρύβει μέσα του, για να σε βγάλει από την λήθη που νόμιζες πως είχες καταφέρει, και να σου ανοίξει διάπλατα εκείνο το σκοτεινό δωμάτιο που το 'χες κλειδαμπαρώσει.... ή τουλάχιστον έτσι νόμιζες... 

Κι οι εφιάλτες, έρχονται και πάλι μπροστά σου.... ξαναζείς τα γεγονότα, βυθίζεις τα νύχια σου στη σάρκα σου για να μην ουρλιάξεις.... 

Μέσα σου, η έκρηξη... η πληγή που ξανάνοιξε... ψυχή... ψυχές... η δική σου ψυχή, ο δικός σου άνθρωπος... το αίμα του, το αίμα σου... χιλιάδες, εκατομμύρια ψυχές ενώνονται σ' αυτό το γράμμα του Νίκου, και σ' αυτό που περιείχε μέσα...

"Καλό θα είναι να το μοιραστούμε με όποιον οδηγό γνωρίζουμε" μου γράφει ο Νίκος....
"Πολύ ισχυρό... 
Αυτό πρέπει το δει κάθε άνθρωπος που έχει τα κλειδιά ενός οχήματος και την ικανότητα της οδήγησης. 

Είναι ίσως μία από τις πιο έντονες καμπάνιες που έχουμε δει ποτέ. 
Προβάλλεται στην Τηλεόραση της Αυστραλίας. (σιγά μη το 'παιζε η δική μας.....) 
Αξίζει τον κόπο απλά να πατήσουμε "Προώθηση" και ίσως να σωθεί μια ζωή σήμερα ή αύριο ή στο μέλλον. 

Να το μοιραστούμε με όποιον οδηγό γνωρίζουμε" μου γράφει στο γράμμα του.... 
Είκοσι τρία χρόνια σχεδόν πριν, σ' ένα τροχαίο, έχασα τον πατέρα μου... ο οδηγός τυφλώθηκε από το φως του ήλιου και δεν τον είδε.....τον είδα όμως εγώ... και ήταν... 
ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ! 

Το βίντεο είναι σοκαριστικό. 
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! 
Κλάψτε, ουρλιάξτε, αλλά .... ΔΕΙΤΕ ΤΟ! 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ!

TAC Campaign - 20 year Anniversary retrospective montage
 "Everybody Hurts" music by REM TV ad

ΠΗΓΗ

Πως οι Ισλανδοί Ψαράδες ρίξανε στη Θάλασσα τους Εβραίους Τραπεζίτες (βιντεο)

 
Μαθήματα πολιτικής Οικονομίας
Του Σπύρου Χατζάρα 

Οι χώρα του Πάγου, η Ισλανδία, κατελήφθη από τους αμερικανούς το 1942 και τον Ιούνιο του 1944 έγινε τυπικά ανεξάρτητη, αλλά υπό την αμερικανική κατοχή. 
Ο τελευταίος αμερικανός στρατιώτης έφυγε από την Ισλανδία το 2006. 

Οι 315.000 ντόπιοι, ένα κράμα Νορβηγών, Κελτών και Γερμανών, ήσαν, είναι και θα είναι ψαράδες, που δεν έχουν καν οικογενειακά ονόματα. Μόνο όνομα και πατρώνυμο. Σόν τα αγόρια , ντοτίρ τα κορίτσια. Εθνικό προϊόν ο μπακαλιάρος και το χάλιμπουτ. Η (μοντέρνα) γεωθερμία από τα ηφαίστεια τους κρατάει ζεστούς ζωντανούς, στο μακρύ και σκοτεινό χειμώνα. Εβραίους το νησί δεν σήκωσε. 
Κάτι το πολύ κρύο, κάτι η φτώχεια και η δύσκολη δουλειά του ψαρά τους κρατήσανε μακριά, αν και οι Ισλανδοί μιλάγανε για τους Gydingar, από το 1100 όταν μεταφράσανε στη γλώσσα τους αποσπάσματα από τους Μακκαβαίους. 

Ο πρώτος γιαχούντης έμπορος που πάτησε στην Ισλανδία  ήταν το 1625. Λεγόταν Δανιήλ Σολομόν, και ήταν από τους εβραίους της Πολωνίας, αλλά για εμπορικούς λόγους είχε γίνει χριστιανός. Πολλά χρόνια μετά ,το 1704. φάνηκε ό δεύτερος, που εγκαταστάθηκε μόνιμα. Λεγόταν Ιακώβ Φράνκο. 

Ήταν Εβραίος από την Ολλανδία , αλλά πορτογαλικής καταγωγής , που ζούσε στην Κοπεγχάγη, που διορίστηκε αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος για τον καπνό, στην Ισλανδία και στα νησιά Φερόες. Το 1710 εμφανίστηκαν ακόμα δύο έμποροι καπνού. ο Αβραάμ Λέβιν και ο Αβραάμ Κάντορ. Το 1815, έπιασε στο Ρέυγκιαβικ, η Ulricha, ένα εβραϊκό εμπορικό πλοίο μισθωμένο από τον Μωυσή Ρούμπεν Ενρίκες. 

Ωστόσο το 1853, η τοπική βουλή των Ισλανδών απέρριψε την πρόταση του βασιλιά της Δανίας να επιτραπεί η εγκατάσταση των Εβραίων στο νησί. Το 1855 μετά από πιέσεις αλλάξανε γνώμη αλλά κανένας εβραίος δεν εγκαταστάθηκε. Όσοι πήγαν είχαν γίνει από πριν χριστιανοί. 

Το 1955, όλοι οι Εβραίοι που είχαν εγκατασταθεί στην Ισλανδία είχαν ισλανδικά ονόματα, και κρατούσαν χαμηλό προφίλ. Οι περισσότεροι δεν ήσαν θρησκευόμενοι και έκρυβαν την προέλευση και το παρελθόν τους από τους γνωστούς τους. Το 2000, η Ισλανδία συμμετείχε στη διάσκεψη της Στοκχόλμης για το Ολοκαύτωμα και υπέγραψε δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που υποχρεώνει τα κράτη μέλη να διδάσκουν το «Ολοκαύτωμα» στα σχολεία τους. 

Το 2003, οι ψαράδες Ισλανδοί, παρόλο που δεν έχουν συναγωγή στο νησί, κάνανε έναν νατουραλιζέ εβραίο Νταβίντ πρωθυπουργό, επειδή τους υποσχέθηκε καλύτερες μέρες. Αμέσως ο Νταβίντ άρχισε τα εβραϊκά κόλπα, ντερεγκιουλέισον και ιδιωτικοποίηση του τραπεζικού τομέα, και μέσα σε 4 χρόνια , η Ισλανδία, το νησί των ψαράδων, έγινε κέντρο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, επενδυτικών τραπεζικών υπηρεσιών και e-banking. 

O Νταβίντ κράτησε τον λόγο του. Μέσα σε 4 χρόνια οι ψαράδες έγιναν μαχαραγιάδες. Η Ισλανδία γινόταν γρήγορα μια από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου. 

Μέχρι το 2008, που με την χρεοκοπία της Lehman Brothers , o λογαριασμός στάλθηκε πρώτα στους Ισλανδούς. Οι ψαράδες πρώτα έστειλαν στον διάολο τον Νταβίντ, και μαζί τους τοκογλύφους όλου του κόσμου. 

Μετά την χρεοκοπία της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας , της Landsbanki, η Ισλανδία επανεθνικοποίησε επειγόντως το τραπεζικό της σύστημά, προστάτευσε τους Ισλανδούς καταθέτες και άφησε στο έλεος του Γιαχβέ θεού, τους Βρετανούς και Ολλανδούς αποταμιευτές που είχαν στο e-banking σχεδόν 4 δις ευρώ. 

Όσο για τις υποχρεώσεις των τραπεζών που χρεοκόπησαν σε τρίτους, τις παρέπεμψαν στην εκκαθάριση. 

Οι ψαράδες Ισλανδοί, που δεν είναι μάγκες προοδευτικοί, δημοκρατικοί, χασικλήδες, πρεζάκηδες, και λαμόγια, κάθε χρώματος, (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) το 2010 και στη συνέχεια το 2011 με δημοψήφισμα , απέρριψαν τις συμφωνίες που έκαναν οι κυβερνήσεις τους με την Ευρώπη για αποζημίωση από την ισλανδική Δημοκρατία και τον Ισλανδικό λαό, των καταθετών των ιδιωτικών τραπεζών. Οι Ισλανδοί ψαράδες κατάλαβαν ότι δεν είχαν νομική υποχρέωση να αναλάβουν τις ζημιές μιας ιδιωτικής τράπεζας. 

Τέλος πάντων, το 2008, η Ισλανδία γονάτισε. Υποτίμησε την Κορώνα της, και φώναξε το ΔΝΤ, αλλά τρία χρόνια μετά, ήταν ξανά στα πόδια της και το 2012 είχε ανάπτυξη 2,8%. 

Ο πρόεδρος της Χώρας, ο Ολαφ, ο γιός του Γκριμ (Γκρίμ-σον), είπε στην Deutsche Welle: «Πετύχαμε επειδή αφήσαμε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν». 
Αυτή ήταν η συνταγή της επιτυχίας. 
Ρίξτε τους τραπεζίτες στη Θάλασσα. «Η Ισλανδία δεν διέσωσε τις προβληματικές της τράπεζες. Διερωτήθηκα πολλές φορές γιατί να αντιμετωπίζουμε τις τράπεζες σαν να είναι οι Άγιοι Τόποι της οικονομίας. 

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τις τράπεζες από άλλες επιχειρήσεις; Οι τράπεζες είναι μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και όταν διαπράττουν μεγάλα λάθη θα πρέπει να χρεοκοπούν. Σε διαφορετική περίπτωση τους δημιουργούμε την εντύπωση πως μπορούν να παίρνουν μεγάλα ρίσκα χωρίς ευθύνη. Δεν γίνεται όταν έχουν επιτυχία να σημειώνουν μεγάλα κέρδη και όταν αποτυγχάνουν να καλείται ο φορολογούμενος να πληρώσει τον λογαριασμό. 

Επιδιώξαμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη και παράλληλα να αλλάξουμε τους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων», είπε ο Ολαφ και συνέχισε, « ο δεύτερος λόγος της επιτυχίας είναι ότι δεν τηρήσαμε τις δυτικές συνταγές για την αντιμετώπιση της κρίσης. Δεν ακολουθήσαμε τις ευρωσυνταγές και καταφέραμε να βγούμε από την κρίση, επειδή την αντιμετωπίσαμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι χώρες της ευρωζώνης. Στηρίξαμε το σύστημα προνοίας .Δώσαμε τη δυνατότητα στους πολίτες να συμμετάσχουν στις πολιτικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις. Αφήσαμε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν και φτιάξαμε άλλες. Αυτά θα τα κάναμε ακόμη και εάν ήμασταν μέλος της ευρωζώνης». 

Αυτά είπε ο πρόεδρος των ψαράδων, που δεν έκρυψε ότι δέχθηκε έντονες πιέσεις από τον «σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Άλλωστε οι περισσότεροι «ευρωπαϊκοί θεσμοί» εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον ισλανδικό δρόμο. 

Λίγο πριν τη συνέντευξη του Όλαφ στη Deutsche Welle, το Δικαστήριο της ΕΖΕΣ, της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών δικαίωσε την Ισλανδική κυβέρνηση, για την μη αποζημίωση των καταθετών στις e-τράπεζες, αποφασίζοντας τελεσίδικα ότι δεν ήταν υποχρεωμένη η Ισλανδία να αποζημιώσει τους Βρετανούς και Ολλανδούς καταθέτες που έχασαν χρήματα όταν χρεοκόπησε η ισλανδική τράπεζα Icesave το 2008.

Εμείς αντίθετα χωρίς να μας ρωτήσουν έχουμε δώσει ως τώρα 300 δις για να σωθούν οι τράπεζες, που χρωστάνε σε άλλες Τράπεζες. 

Αυτό είναι το μάθημα από τους Ισλανδούς Ψαράδες

Πετάξτε τους εβραίους στη θάλασσα. Αφήστε τις τράπεζες τους να χρεωκοπήσουν  και σώστε τον Ελληνικό λαό. 

Ο Όλαφ ο γιός του Γρίμ πιστεύει πως η ισλανδική εμπειρία μπορεί να λειτουργήσει ως «εγερτήριο κάλεσμα» για τους άλλους λαούς. «Να τους κάνει να επανεξετάσουν τις κατεστημένες στρατηγικές των τελευταίων 30 ετών».

Στόχος Κυβερνοεπίθεσης η ιστοσελίδα του Ανδρέα Λοβέρδου από τους Κύπριους Anonymous!

 
Κυβερνοεπίθεση πραγματοποίησαν Κύπριοι υποστηρικτές της χακτιβιστικής κολλεκτίβας των Anonymous, στην ιστοσελίδα του Βουλευτή Β’ Αθήνας, Ανδρέα Λοβέρδου.
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη της συντακτικής ομάδας του SecNews, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Κύπριοι Anonymous με το ψευδώνυμο @p0nYs3c (ή Te4m_p0nYs3c) εντόπισαν ιδιαίτερα σημαντική αδυναμία στην ιστοσελίδα του Έλληνα πολιτικού, την οποία και αξιοποίησαν κατάλληλα για να αντλήσουν δεδομένα και πληροφορίες από την εσωτερική βάση δεδομένων...

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι η αδυναμία τύπου SQL Injection, εντοπίστηκε σε εσωτερικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας, η χρήση της οποίας επέτρεψε την πρόσβαση,άντληση και πιθανόν αλλοίωση της βάσης δεδομένων.


Nobody can give you equality or justice or anything.                                                    
 If you’re a man, you take it ~Malcolm X~
Hacked and Leaked
                      
     AnonymousCY & Te4m_p0nYs3c
Hacked by @p0nYs3c
- greetings to
@MjAnon
@oktous
- Governments Fuck Off From The Internet - Fuck The Feds! -
—- >ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β Αθήνας< ———————-
— Target: http://loverdos.gr/ IP: 109.169.74.194 
—- available databases [5]:
[*] anlovepa_dev2010
[*] anlovepa_lovboy
[*] anlovepa_loverdos
[*] anlovepa_lovv2
[*] information_schema
 Hacked by @p0nYs3c - greetings to @MjAnon @oktous
- Governments Fuck Off From The Internet - Fuck The Feds!
                  We are Anonymous - We are Legion
                         The corrupted will be fear us
                                   Are you Ready?


—- >ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β Αθήνας< ———————-
— Target: http://loverdos.gr/ IP: 109.169.74.194
—- available databases [5]:
[*] anlovepa_dev2010
[*] anlovepa_lovboy
[*] anlovepa_loverdos
[*] anlovepa_lovv2
[*] information_schema

 Hacked by @p0nYs3c – greetings to @MjAnon @oktous
- Governments Fuck Off From The Internet – Fuck
Τμήμα των στοιχείων που διέρρευσε ο @ponYs3c  από την κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του Ανδρέα Λοβέρδου φαίνονται παρακάτω:

Προσωπικά δεδομένα χρηστών και διαχειριστών της βάσης όπως αριθμοί τηλεφώνων,e-mail επικοινωνίας, κινητά τηλέφωνα, πλήρη ονόματα (σ.σ έχουμε προβεί σε κάλυψη τμημάτων αυτών για προστασία των αναφερομένων προσώπων).

Εντύπωση προκαλεί η πλήρη παράθεση των ευαίσθητων δεδομένων,που μπορούν να εντοπιστούν με ιδιαίτερη ευκολία από τον καθένα με χρήση της αδυναμίας. Από το όνομα της βάσης δεδομένων διασταυρώνουμε ότι η βάση είναι σχετικά παλιά (2010) και πιθανόν χρησιμοποιήθηκε κατά την ανάπτυξη της ιστοσελίδας (development). Η αδυναμία όμως, όπως αναφέρουν ειδικοί ασφάλειας που ενημερώθηκαν από το SecNews για το γεγονός, υπάρχει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήθος άλλων ενεργειών όπως διασπορά κακόβουλου λογισμικού σε επισκέπτες της ιστοσελίδας, πλήρη αλλοίωση κ.α.
Ο σύνδεσμος της ιστοσελίδας στον οποιον εντοπίστηκε η αδυναμία έχει κοινοποιηθεί στο SecNews από τους Κύπριους υποστηρικτές των Anonymous και τον @p0nYs3c που πραγματοποίησε την επίθεση. Με την σειρά μας επιβεβαιώσαμε την ύπαρξη της αδυναμίας.
Η ιστοσελίδα του Ανδρέα Λοβέρδου είχε τεθεί ξανά στο στόχαστρο hackers το 2009.
Δεν έχει αποσαφηνιστεί από τους hackers, αν απέκτησαν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας του Ανδρέα Λοβέρδου ή στο προσωπικό του e-mail. Θεωρούμε ότι οι αρμόδιοι διαχειριστές της ιστοσελίδας πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα θωράκισής της, εντοπίζοντας σε τι βαθμό πρόσβασης έχουν φτάσει οι hackers. Επιπλέον ο βουλευτής πρέπει να ελέγξει σχολαστικά αν παραβιάστηκε ο λογαριασμός ηλεκτρονικής του αλληλογραφίας μιας και όπως είναι εμφανές τέθηκε σαφέσταστα στο στόχαστρο των Κύπριων Anonymous.
Το SecNews ευχαριστέι τον ανώνυμο αναγνώστη για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Φωτογραφία: planet-greece

Οι χημικοί αεροψεκασμοί και η άγνοια του κόσμου δεν έχουν τελειωμό!

 
Όπως πάντα ο καιρός ήταν καθαρός με καταγάλανο ουρανό και οι εμπορικές εταιρείες σιγά σιγά μας ψέκασαν.Αν δείτε τον καιρό τώρα θα νομίσετε ότι θα βρέξει αλλά τα σύννεφα είναι χημικοί αεροψεκασμοί! Κανένας δεν είναι άξιος σε αυτό τον τόπο να πάρει δραστικά μέτρα εναντίον αυτών των εταιρειών που μας ψεκάζουν καθημερινώς!!!

Σε όποιον και αν μιλήσεις σε βγάζει τρελό και σου λέει είναι σκόνη της ερήμου ή ότι είναι σύννεφα καθώς οι δούλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατάφεραν με τον καιρό να μας περάσουν υποσυνείδητα, ότι αυτές οι γραμμές (Chemtrails) είναι κάτι το φυσικό που αφήνουν τα αεροπλάνα καθώς περνάνε.

Μα αφού το αφήνουν όλα τα αεροπλάνα γιατί υπάρχουν αρκετά από αυτά που δεν αφήνουν ίχνος καυσαερίων ούτε καν τα λεγόμενα Contrails;;;

Όσο μπορώ θα προσπαθώ να εξηγώ στον άμοιρο κοσμάκι για όλα τα κακά που κάνουν και για αυτά που μας ετοιμάζουν μέσω αυτών. Ας με πουν τρελό δεν με νοιάζει γιατί εγώ από αυτό το μπλόγκ προσπαθώ, από όλα αυτά που διάβασα και έμαθα αυτά τα χρόνια να τα πω σε όσους πιο πολλούς μπορώ πάντα αφιλοκερδώς και με πολύ χρόνο, τόσο πολύ που οι φίλοι δεν με βλέπουν πλέον τόσο συχνά...

Ακόμη έπιασα πολλές φορές τηλέφωνο στην Μετεορολογική Υηρεσία Κύπρου για να μου πουν τι είναι αυτά που βλέπουν τα μάτια μου και όχι για κάποιο βίντεο από το ίντερνετ και τι απάντηση πήρα; Έλείπαν ή δεν απαντούσαν στα τηλέφωνήματα μου και στην καλύτερη περίπτωση έμπαινε ο τηλεφωνητής και μου έλεγε περί καιρού!!!

Η εταιρεία που εγώ είδα στις 14:20 ονομάζεται ''Air Algerie''.


'Ηταν πολλες εταιρείες αλλά αυτήν είδα με τα μάτια μου.
Αν έχετε απορία για το πως είμαι τόσο σίγουρος ότι η εταιρεία που ψέκασε με chemtrails είναι αυτή, σας συνηστώ να μπείτε σε αυτές τις δυο ιστοσελίδες:

http://www.flightradar24.com
http://planefinder.net

Εδώ βλέπετε το screenshot που δείχνει και από τις δυο πιο πάνω ιστοσελίδες τη συγκεκριμένη εταιρεία ''Air Algerie''

Διαβάστε μόνοι σας. Μορφωθείτε. Το ίντερνετ προσφέρει πάρα πολλές και αξιόπιστες πληροφορίες για όλα και πάρα πολλές για το δηλητήριο που λέγεται Chemtrails.

Όλοι λένε (εάν σε πιστέψουν για αυτά που τους λες), ''τι μπορώ να κάνω εγώ για τα αεροπλάνα'';

Πλέον δεν υπάρχουν πατριώτες. Υπάρχει το βαριέμαι και δεν με νοιάζει!!!

Αυτοί που λένε ότι τα μπλόγκς δεν προσφέρουν σωστή και σοβαρή ενημέρωση είναι μάλλον αδιάβαστοι και αδαής σε πολλά γιατί ίσως να μην είχαν τον χρόνο να μάθουν λίγα περισσότερα από αυτά που λένε οι τηλεοράσεις.

Αν ακόμη δεν πιστεύετε ότι ψεκάζουν: Δείτε πως εμπορικές αεροπορικές εταιρείες ψεκάζουν πάνω από τα κεφάλια μας! Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ με μεγάλο ΖΟΟΜ! (8 ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ βλέπετε όλη την πορεία της εταιρείας
 
 
 

Δείτε τις αποκρουστικές φωτογραφίες

                                             Αυτή είναι η γραμμή που άφησε.

 
 
 
 
 
 
 


Δείτε από που ξεκινά το Chemtrail στην κάτω φωτογραφία. Η γραμμή ξεκινά κάτω αρριστερά από Πάφο και πάει πρός Λάρνακα
 

Ύστερα από λίγα λεπτά εξαπλώθηκαν έτσι: 
 

Και φυσικό επακόλουθο ήταν να κάνουν τον ουρανό έτσι! 
 
 
 
 
 
 

Στην ουρά για λίγα τρόφιμα

 
Παραγωγοί-μέλη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών έστησαν στις 9 το πρωί τους πάγκους τους έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οδό Αχαρνών και μοίρασαν δωρεάν 50 τόνους λαχανικών και φρούτων στους πολίτες οι οποίοι είχαν συρρεύσει κλείνοντας και τον δρόμο.





 

Οι παραγωγοί προχώρησαν συμβολικά στην ενέργεια αυτή για να εκφράσουν την αντίδραση τους. Συγκεκριμένα, ζητούν μείωση στο μισό της τιμής στο πετρέλαιο για τα αγροτικά μηχανήματα, μείωση στην τιμή του ρεύματος, μείωση ΦΠΑ στα αγροτικά μηχανήματα και τα εφόδια και στην διάθεση των αγροτικών προϊόντων και κατάργηση των ταμειακών μηχανών.

Είναι ο ίππος άλογο ή είναι παράλογο να τον αποκαλούμε άλογο;


horses

Από τα βάθη των αιώνων ο ίππος υπήρξε φίλος, βοηθός, συνοδός του ανθρώπου. Τόσο πολύ συνυφάνθηκαν οι ζωές τους, που από αυτήν την ταύτιση δημιουργήθηκαν οι Κένταυροι, μισοί άνθρωποι-μισοί ίπποι, ρωμαλαίοι, γενναίοι, ευφυείς.
της Βάσιας Ζαριφοπούλου
Οι απολιθωμένοι σκελετοί, που βρέθηκαν σε διάφορα γεωλογικά στρώματα της ευρώπης, αποδεικνύουν ότι ο ίππος ζούσε στα μέρη αυτά πολύ προτού εμφανισθεί ο άνθρωπος και συνεχίζει να ζει ακόμη. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ίππος είναι σθεναρό ζώο που ανθίσταται ακόμη και στις γεωλογικές ανακατατάξεις…
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ώτα του, που μπορούμε να πούμε ότι είναι ο καθρέφτης της ψυχής του.
Από τη θέση τους μπορεί να καταλάβει κανείς την ψυχική κατάσταση του ζώου και από την κίνησή τους το βαθμό της νευρικής του υπερδιέγερσης.
Ωτα προτεταμένα εκφράζουν φόβο, ώτα ανορθωμένα προδίδουν ανησυχία, ώτα κατεβασμένα σημαίνουν ηρεμία, ώτα στραμμένα προς τα έξω μαρτυρούν οργή.
Οι κινήσεις του ίππου είναι λεπτές και εκδηλώνουν ευγένεια, υπερηφάνεια αλλά και ισχύ. Η νοημοσύνη, η αντίληψη και η καλωσύνη του είναι μεγάλες.
Οι αρετές του οδήγησαν τον άνθρωπο να τον διαλέξει ως ανεκτίμητο σύντροφο, να τον υμνήσει στα έπη του, να χαράξει το σχήμα του σε βράχους, να σμιλέψει την αρμονική μορφή του σε διάφορα υλικά και να τον ζωγραφίσει σε πίνακες μεγάλης αισθητικής αξίας.
Ο καλπασμός του υπήρξε πηγή έμπνευσης μουσικών και ποιητών. Υπήρξε έναυσμα για χορογραφίες.
Στην ελληνική ονοματοδοσία ο ίππος κατέχει εξέχουσα θέση ως πρώτο ή δεύτερο συνθετικό ονομάτων.
Ο Αριστοτέλης αναφέρει ότι ο Ηρακλής είχε 71 γιούς και μία κόρη. Σύμφωνα με το αριθμοσοφικό σύστημα του Πυθαγόρα 71=7+1=8, 8+1 (κόρη)=9.
Το εννέα θεωρείται ότι είναι ο αρiθμός της υπέρτατης σοφίας.
Αξιο παρατήρησης είναι ότι στο όνομα πολλών από τους γιούς του Ηρακλή περιέχεται ο ίππος. Οπως: Εράσιππος (ο αγαπών τον ίππο), Κτήσιππος (που κατέχει, εξουσιάζει τον ίππο), Μενιππίδης (που έχει το σφρίγος του ίππου), Ιππεύς (άξιος ιππεύς), Ιππόδρομος (ο έφιππος δρομεύς), Ίππωτος (αυτός που έχει τα χαρακτηριστικά των ώτων του ίππου).
Ο κατάλογος των ονομάτων με συνθετικό τον ίππο είναι μακρύς. Είναι προφανές πως τα χαρακτηριστικά, τις δεξιότητες και τις αρετές του ίππου εθαύμαζαν οι έλληνες και ήθελαν να τα εμφυσήσουν στους απογόνους τους.
Εύλογα τίθεται, λοιπόν, το ερώτημα εάν ο ίππος εκτός των φαινομενικών υποκρύπτει και μυστηριακές ιδιότητες.
Θα επανέλθω αργότερα σε αυτό.
Εδώ θα αναφέρω κάποια ονόματα προσώπων. Θα παραλείψω το μεγάλο πλήθος των τοπωνυμίων με συνθετικό τον ίππο για την οικονομία του χώρου και του χρόνου.
Είναι προφανές ότι κανένα άλλο όνομα ζώου δεν συμπεριελήφθηκε σε ονόματα προσώπων όσο αυτό του ίππου.
Ετσι έχουμε:
την Αγανίππη (*αγανός*-που έχει ήπιο ίππο)
Τον-την Αγριππίνο-η (*αγρεύω*-που κατέχει τον ασκημένο στο κυνήγι ίππο)
τον Αθάνιππο (τον μη αποθνήσκοντα ίππο)
τον Αλεξιππίδα (*αλέξω*-που τιθασσεύει τους ίππους)
τον Ανάξιππο (βασιλέα των ίππων)
τον Βάθιππο (*βαθύς*-τον έχοντα σώφρονα ίππο)
τον Δαμάσιππο (τον δαμάζοντα τον ίππο)
τον Δέξιππο (τον κατέχοντα τον δεξιό ίππο)
την-τόν Διωξίππη-ο (*διώκειν άρμα*-αυτόν που ελαύνει τους ίππους)
την-τον Ερμίππη-ο ( *έρμα*-τον προστάτη των ίππων)
τον Ευάρχιππο (τον καλώς κυβερνώντα τους ίππους)
τον Ευδάμιππο (*δαμάω*-τον καλώς τιθασσεύοντα τους ίππους)
τον Ευξένιππο (*εύξενος*-τον έχοντα φιλικό προς τους ξένους ίππο)
τον Εφιππο (ιππέα)
την-τον Ζευξίππη-ο (τον καλώς ζευγνύοντα τους ίππους)
τον Ηγήσιππο (*ηγέομαι*-τον οδηγούντα τον ίππο)
τον Ηριππίδα (τον έχοντα ήρι*πρωινός, εαρινός, ζωηρός* του ίππου-*ηρανός*)
τον Θέρσιππο (τον έχοντα θερμό αίμα-πύρινο λόγο *θέρος*)
τον Θούδιππο (τον κατέχοντα ροϊκό ίππο-*θούδωρ*)
τον Ικαρομένιππο ( τον κατέχοντα ίππο με το μένος του Ικάρου)
τον Κλειπίδδη (τον έχοντα τη δόξα του ίππου)
τον Κυάνιππο (τον έχοντα κυανούν ίππον)
την Κυδίππη (την έχουσα φημισμένο ίππο-*κύδιμος*)
τον Λεύκιππο, τον Μελάνιππο, τον Μελίσιππο ( τους έχοντες αντίστοιχα λευκό, μαύρο και γλυκύ-ήπιο ίππο)
την Μενίππη (την έχουσα την ανδρεία του ίππου)
τον-την Νίκιππο –η ( αυτόν που καταφέρνει νίκη με τον ίππο του)
την-τον Ξανθίππη-ο (τον έχοντα ξανθόν ίππον)
τον Ονήσιππο (χρήσιμο ίππο)
τον Όρσιππο (τον εξεγερμένο *όρνυμι* ίππο)
τον Πασιππίδα (που κατέχει ίππο, τον οποίο όλοι φροντίζουν)
τον Παύσιππο (που καταπραϋνει την ορμή του ίππου)
την Πυρίππη (την έχουσα έμπυρο ίππο)
τον-την Ρόδιππο-η (τον κατέχοντα κόκκινο ίππο)
τον Σάμιππο (τον κατέχοντα υψηλό *σάμος* ίππο)
τον Σπεύσιππο (τον κατέχοντα σπεύδοντα ίππο *σπεύδε βραδέως*)
τον Ταράξιππο (τον κατέχοντα ίππο που διαταράσσει, χλιμιντρίζει)
τον Φαίνιππο (τον κατέχοντα φωσφόρο ίππο)
τον Φίλιππο (τον φιλικώς διακείμενο προς τους ίππους)
τον-την Χρύσιππο-η (τον κατέχοντα χρυσό ίππο)
τον Ιππαγόρα (που διακηρύσσει τα του ίππου)
τον Ιππάλκιμο (τον κατέχοντα γενναίο-ρωμαλαίο ίππο)
την Ιππαρέτη (που κατέχει την αρετή του ίππου)
την Ιππαρχία (που άρχει των ίππων)
τον Ιππαρχίδη (που διευθύνει τους ίππους)
τον Ίππασο (που ελαύνει το άρμα -*ιππασία*)
τον Ιππημολγό (τον ικανό να ελαύνει τους ίππους την νύχτα)
τον Ιππία (τον φέροντα χαρακτηριστικά του ίππου)
τον Ιπποδάμαντα και την Ιπποδάμεια (που δαμάζουν τους ίππους)
την Ιπποδίκη (που δικάζει τους ίππους)
τον-την Ιππόθοο-η, ομοίως τον Ιπποθόωνα (που κατέχει τον ταχύ ίππο *θέω*)
τους Ιπποκενταύρους (εδώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον ίππο, 2/3 ίππου, 1/3 ανθρώπου)
τον Ιπποκλείδη (τον κατέχοντα την κλείδα – τον εξουσιάζοντα τον ίππο)
τον Ιπποκλή και τον Ίπποκλο (τους κατέχοντες την δόξα του ίππου)
τον Ιπποκορυστή (τον έφιππο πολεμιστή φέροντα περικεφαλαία *κόρυς*)
τον Ιπποκόωνα (τον κατέχοντα τον παρατηρητικό ίππο *κοέω*)
τον-την Ιπποκράτη και τον Ιπποκρατίδα (τους κατέχοντες τους κραταιούς-ισχυρούς ίππους)
τον-την Ιπομέδωνα –ουσα (τον προστατεύοντα-κυβερνώντα τους ίππους *μέδων*)
τον Ιππολοχίδα και τον Ιππόλοχο (τους κατέχοντες έφιππο λόχο)
τον-την Ιππόλυτο –η (αυτόν που λύει-απελευθερώνει τους ίππους)
τον Ιππόμαχο (που μάχεται έφιππος)
τον Ιππομένη (που έχει την ανδρεία του ίππου)
τον Ιππόνικο (που εξασφαλίζει νίκη με τον ίππο του)
τον-την Ιππόνοο –η και τον Ιππονοϊδα (τους έχοντες την αντίληψη του ίππου)
την Ιππονόμη (που κατέχει τους νόμους που απορρέουν από τις αρετές του ίππου)
τον Ιπποσθένη (τον κατέχοντα το σθένος του ίππου)
τον Ιππόστρατο (τον κατέχοντα δύναμη ίση με ένα στρατό εφίππων)
τον Ιπποτάδη, τον Ίππωτο, τον Ιππότη, τον Ιποτίωνα (αυτούς που είναι έμπειροι στην ηνιόχηση ίππων)
τον Ίππυλο (τον φυλάττοντα ή έχοντα πρόσβαση στην πύλη του ίππου)
τον Ιππύν (τον έχοντα τεκνογόνο-γόνιμο ίππο *υιός*)
την Ιππώ και τον Ίππωνα (τους κατέχοντες τις δεξιότητες των ίππων)
τον Ιππώνακτα (τον βασιλέα-άνακτα των ίππων)

Aν επιχειρήσουμε να προσεγγίσουμε την ετυμολογία του λήμματος «ίππος» θα βρεθούμε μπροστά σε ένα πλήθος υποθέσεων για τις ρίζες του.
Κατά το λεξικό της Eλληνικής Γλώσσης Liddell-Scott ο αρχικός τύπος είναι ικFος, στα σανσκριτικά asvas, λατινικά equus, γοτθικά ashus κλπ.
Στο δε λεξικό της Αρχαίας Ελληνικής του Σταματάκου παρατίθενται οι σανσκριτικοί τύποι asvah και aspo και διάφοροι άλλοι περσικοί, λατινικοί κλπ. Αναφέρεται όμως ότι ανεξήγητο παραμένει το –ι και το δασύ πνεύμα.

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση επιχειρεί η Μάρω Σολομή:
Στα σανσκριτικά asva σημαίνει ίππος. Από τη ρίζα as που σημαίνει έρχομαι-φθάνω ταχέως- διεισδύω, αν το s μετατραπεί σε κ προκύπτει η λατινική λέξη equus. Από το ak της σανσκριτικής προκύπτει επίσης το ικ του δασυνομένου ρήματος ίκω, που σημαίνει επίσης έρχομαι-φθάνω είτε επί τόπου ή επί χρόνου. Ισως το ικ προστιθέμενο στο ουσιαστικό «πους» να συνθέτει τη λέξη ίκπος-ίππος.
Στα σανσκριτικά εξ άλλου οι δύο asvin είναι οι δύο έφιπποι θεοί της ιατρικής.
Στο αέτωμα του ιερού του Ασκληπιού στην Επίδαυρο παρουσιάζεται στο κέντρο ο Ασκληπιός, στα δεξιά του ένας Κένταυρος (ίσως ο Ιπποκράτης) και στα αριστερά του μια αμαζόνα (ίσως η Ιππολύτη).
Η παρατήρηση αυτή της Μάρως για τη συσχέτιση της ιατρικής με τον ίππο χρήζει ασφαλώς εκτεταμένης μελέτης.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα ερμηνεία μας δίνει ο Ευστάθιος (12ος μ.Χ. αιώνας) στο βιβλίο του «Παρεκβολαί εις την Ομήρου Ιλιάδα και Οδύσσεια»:
«Ιππος, το ζώον ότι παρά το ίπτασθε τοις ποσί λέγεται και δυσί Π γράφεται και δει ο ίππος τω Ηλίω ανάκειται ως ταχυτάτω ταχύτατος. Και ότι και τοις ποταμοίς ωκείωται δια την ωκύτητα ή δια το φίλυδρον του ζώου».

Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να προβώ σε μια αυθαιρεσία, στερούμενη επιστημονικής βάσεως, που θα την ονομάσω «αιρετικό στοχασμό».
Με απασχόλησε ο κραδασμός από τον καλπασμό του ίππου.
Αναρωτήθηκα κατά πόσον αυτός ο κραδασμός δημιουργεί δονήσεις στο περιβάλλον μας και εντός μας, οι οποίες οδηγούν σε ανάταση και αφύπνιση. Οπως επίσης εάν υπάρχει ομοιοκραδασμικότητα ανάμεσα στον καλπασμό και το χλιμίντρισμα του ίππου.
Οταν ο ίππος καλπάζει, η δύναμη με την οποία χτυπά το έδαφος με την οπλή του, αντιστρέφεται και τον εκτινάσσει στον αέρα.
Λαμβάνει, λοιπόν, τη γήινη δύναμη, την εκτινάσσει στον αέρα-αιθέρα και από εκεί την παραλαμβάνει εμπλουτισμένη με αιθερικά στοιχεία και την μεταφέρει εκ νέου με δύναμη στη γη.
Παρατηρώ επίσης ότι σχηματικά το Ι του ίππου είναι μια κατακόρυφη ευθεία γραμμή, που προφανώς σημαίνει άνοδο από τη γη. Το πρώτο Π παγιώνει αυτήν την άνοδο. Το δεύτερο Π παγιώνει την επαναφορά και την κάθοδο προς τη γη όπου ολοκληρώνεται με το Ο η διαδικασία μετουσίωσης και αμέσως μετά επισφραγίζεται με το συριστικό Σ –κεραυνό του Διός.
Στην ελληνική μυθολογία εξ άλλου ο Πήγασος (μετάβαση * ΠΗ*,εις την γη *ΓΑ*,του κεραυνού της σοφίας *ΣΟΣ*), ο φτερωτός ίππος, όταν χτυπούσε με την οπλή του το έδαφος ανάβλυζαν πηγές – ενεργειακές πηγές, πηγές έμπνευσης, ενόρασης, ενατένισης, που από κάπου αλλού με τα φτερά του τις κόμιζε στη γη.

Ας δούμε τώρα τι μας παρέδωσε ο Πλάτων στο «Φαίδρο».
Διαλεγόμενος ο Σωκράτης με το Φαίδρο λέει:
«Ομοιάζει ακριβώς η ψυχή με δύναμιν σύμφυτον αποτελουμένην από ζεύγος πτερωτών ίππων και από ηνίοχον. Αλλ’ οι μεν ίπποι και οι ηνίοχοι όλοι των θείων όντων και οι ίδιοι είναι αγαθοί και ευγενούς καταγωγής, των δε άλλων εμψύχων είναι μικτοί (αγαθοί και κακοί κατά την φύσιν) και πρώτον μεν ο ηνίοχος ημών (των άλλων) διευθύνει ζεύγος ίππων αλλ’ ευρίσκει ότι του είναι ο μεν είς ίππος εξαίρετος και από εξαίρετον γένος, ο δε έτερος αντίθετος του πρώτου και από κακόν γένος. Επίπονος, λοιπόν, κατ’ ανάγκην και δύσκολος η ηνιόχησις του ιδικού μας ανθρωπίνου οχήματος».

Στην έρευνα της ηνιόχησης του ανθρωπίνου οχήματός μας, τολμώ να πω ότι εντάσσεται και η παράδοση του Δούρειου ΄Ιππου των Αχαιών για την άλωση της Τροίας.
Ο υποτιθέμενος κενός Δούρειος Ίππος ηνιοχείται εκ των έσω από τους ανδρειότερους των Αχαιών, οι οποίοι κατατροπώνουν τον εχθρό με πρωτότυπη και ευφυή στρατηγική.
Εξυμνείται, λοιπόν, εδώ ο θρίαμβος του ίππου.
Ο θρίαμβος της θεϊκής ελλόγου δυνάμεως, της ενυπάρχουσας στο ανθρώπινο όχημά μας.
Ο θρίαμβος της ψυχής.
Συναγόμενο συμπέρασμα: Ο ίππος δεν είναι άλογο!
mythiki-anazitisi.blogspot.gr

Φακελάκι για τοκετό και ενοχλήσεις a la εισπρακτική


fakelakia 

Παρακάτω παραθέτουμε την μαρτυρία αναγνώστριας  που βρήκαμε στο  http://www.edosafakelaki.org   η οποία καταγγέλει την δική της εμπειρία με το φακελάκι:
Θα ήθελα να γνωστοποιήσω την δική μου εμπειρία.
Επειδή είχα κάποια γυναικολογικά προβλήματα δεν μπορούσα μείνω έγκυος. Μου συστήσανε γνωστό μεγαλογιατρό της Αθήνας. Πήγα λοιπόν και όταν ήρθε η ώρα να γεννήσω ζήτησε 2500 ευρώ για την καισαρική (σε κρατικό νοσοκομείο) τα οποία φυσικά δεν του τα έδωσα, του είχα πει όταν πάρω τα χρήματα απο το ΙΚΑ (επίδομα τοκετού κλπ) .
Αφού γέννησα και δεν είχε πάρει αυτά που ήθελε τουλάχιστον για 6 μήνες με ενοχλούσε η μαία του στο σπίτι μου γιατί δεν είχα τακτοποιήσει την υποχρέωσή μου, ώσπου άλλαξα αριθμό τηλεφώνου και ησύχασα.
ΥΣ: καμμία απόδειξη δεν πήρα για 10-12 επισκέψεις στο ιατρείο του 80 ευρώ έκαστη.

Έρχεται η νέα ηλεκτρονική ΔΟΥ

taxisnet2
Με το νέο ΤΑΧΙS εγκαταλείπεται η έννοια της αρμόδιας ΔΟΥ και οι φορολογούμενοι θα  μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται σε οποιαδήποτε ΔΟΥ.
Αυτό προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή σε απάντηση ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
Ήδη, το νέο σύστημα τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία πιλοτικά στη ΔΟΥ Κορίνθου, με στόχο την ένταξη σε αυτό όλων των ΔΟΥ της Επικράτειας στο αμέσως επόμενο διάστημα.
“Το νέο ΤΑΧΙS λειτουργεί με καινούργια κεντρικοποιημένη αρχιτεκτονική και φιλοσοφία. Η έννοια της αρμόδιας ΔΟΥ θα εγκαταλειφθεί και οι φορολογούμενοι θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται σε οποιανδήποτε ΔΟΥ με τον ίδιο τρόπο, αφού όλες θα έχουν πρόσβαση στα κεντρικά μητρώα και τις βάσεις δεδομένων του υπουργείου”, αναφέρει στο έγγραφό του ο υφυπουργός Οικονομικών.
Αναφερόμενος εξάλλου, στην ανάπτυξη νέων διαδικτυακών εφαρμογών από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, ενημερώνει ότι το τελευταίο διάστημα προστίθεται σταδιακά ένα νέο πακέτο υπηρεσιών στις υφιστάμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που αφορούν:
* Την πληρωμή όλων των οφειλών μέσω του τραπεζικού συστήματος. Ο φορολογούμενος μπορεί να αναζητεί τις οφειλές του στο διαδίκτυο και να εκτυπώνει τον απαραίτητο κωδικό για πληρωμή στην τράπεζα.
* Την πληρωμή οφειλών με χρήση πιστωτικών καρτών και χρεώσεων λογαριασμών μέσω του TAXISnet.
* Την ηλεκτρονική υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων που αφορούν ποικίλες περιπτώσεις που μέχρι σήμερα έπρεπε να υποβληθούν στην αρμόδια ΔΟΥ.
* Την παρουσίαση πιστοποιημένου φορολογικού ημερολογίου σε κάθε φορολογούμενο για να λαμβάνει γνώση των μελλοντικών του φορολογικών υποχρεώσεων.
* Την υιοθέτηση του ηλεκτρονικού παραβόλου, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη μετάβασης στις ΔΟΥ για την προμήθεια παραβόλων.
* Την ηλεκτρονική υποβολή μισθωτηρίων συμβολαίων.
Όσον αφορά το συντελεστή ΦΠΑ, ο κ. Μαυραγάνης γνωστοποιεία ότι “ιδιαιτέρως η μείωση των συντελεστών που εφαρμόζονται στην εστίαση, επανεξετάζονται στο πλαίσιο της επικείμενης θέσπισης νέου φορολογικού πλαισίου σε συνδυασμό πάντα με το κόστος των επιπτώσεων στα Δημόσια έσοδα”.
Τέλος, για την αποκατάσταση των ομολογιούχων που αγόρασαν τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου, ο κ. Μαυραγάνης ενημερώνει ότι το θέμα “εξετάζεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αφού ληφθούν υπόψη οι νομικές και δημοσιονομικές επιπτώσεις”.
NEWS247

Η «τάξη» των στρατιωτικών νόμων: Επιθανάτιοι σπασμοί…

Η κυβέρνηση Σαμαρά προσπαθεί να διασώσει το καταρρέον κατοχικό καθεστώς και τον εαυτό της με επιστρατεύσεις των εργαζομένων…
Κάποιος είχε πει κάποτε ότι ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι τα σιδερένια στεφάνια τα οποία προσπαθούν να συγκρατήσουν ένα σάπιο βαρέλι: Το σάπιο βαρέλι της καπιταλιστικής σήψης…
Με τέτοια σιδερένια στεφάνια επιχειρεί η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ να «συγκρατήσει» το σάπιο της βαρέλι…


Μέσα σε ελάχιστες μέρες επιβάλει δεύτερο στρατιωτικό νόμο. Αυτή τη φορά εναντίον των ναυτεργατών!!!

Κλιμακώνει πανικόβλητη την στραταρχική της αυθάδεια: Του «αποφασίζουμε και διατάζουμε»…

Στρατηγικός της στόχος: Να βάλει ΟΛΗ την ελληνική κοινωνία στο ΓΥΨΟ. Κάνει πρόβες για να «φορέσει» σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, τον οποίο λεηλατεί, καταστρέφει και εξαθλιώνει κυνικά και χωρίς έλεος, τα ατσάλινα λέπια του νέου ΦΑΣΙΣΜΟΥ: Του φασισμού των αδηφάγων αρπακτικών του κεφαλαίου, του φασισμού των μαφιών του χρήματος (χρηματιστές, τοκογλύφοι και CIA).

Γίνεται ορατό πλέον και δια γυμνού οφθαλμού ότι αυτή η κυβέρνηση προετοιμάζει το τοπίο της «έκτακτης ανάγκης», της «κατάστασης πολιορκίας», των ΑΝΟΙΚΤΩΝ πολιτικών ΕΚΤΡΟΠΩΝ, της «τάξης» του στρατώνα…

Ας δούμε την εικόνα:


α). Επιστρατεύσεις των εργαζομένων στα ΜΜΜ και των ναυτεργατών.

β). «ψεκάζει» τους αγρότες με χημικά και ετοιμάζεται και για επιστρατεύσεις και εκεί…

γ). Συλλήψεις και δικαστικές συνδικαλιστών (του ΠΑΜΕ).

δ). Κλιμάκωση και εντατικοποίηση των τρομοκρατικών προβοκατσιών: Από τη νεροποντή βομβών-γκαζάκι, καλάζνικοφ, βομβιστική επίθεση στο Mall, μέχρι την καινούργια τρομοκρατική σκηνοθεσία σύλληψης των «ληστών» και «τρομοκρατών» της Κοζάνης. 


 Κατασκευάζει ένα τέτοιο πολεμικό κλίμα τρομο-φρενοβλάβειας, έτσι ώστε να το στρέψει εναντίον της ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ λαϊκής θύελλας που έρχεται να την σαρώσει: Κατασκευάζει τα πολιτικά «άλλοθι» των ΑΝΟΙΚΤΩΝ εκτροπών, του δικτατορικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ…

Ματαιοπονεί, φυσικά, η δωσίλογη κυβέρνηση. Σκάβει το λάκκο για τον ελληνικό λαό, μη μπορώντας, μέσα στον πανικό της, να διακρίνει ότι σκάβει το ΔΙΚΟ της λάκκο…

Συνεπαρμένη από τον πραξικοπηματικό της οίστρο δεν μπορεί να αντιληφτεί ούτε το αλφάβητο της πολιτικής: Όταν ολόκληρη η κοινωνία είναι εναντίον σου και όταν όλα τα κοινωνικά στρώματα αρχίζουν να «στασιάζουν» δεν υπάρχει καμία σωτηρία και κανένας στρατιωτικός νόμος ικανός να επιβάλει τη φασιστική «τάξη» και «νομιμότητα»…

Η κυβέρνηση είναι περικυκλωμένη από την ΟΡΓΗ της κοινωνίας και ο βρόχος στο λαιμό της θα γίνεται όλο και πιο ασφυκτικός και πνιγηρός…

Οι απεργιακές κινητοποιήσει και οι λαϊκές εκρήξεις θα γενικευτούν και θα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ, θα συγκροτηθούν σε πανελλαδικό ΜΕΤΩΠΟ και τότε καμία επίταξη δεν θα έχει καμία, απολύτως ΚΑΜΙΑ, ισχύ…

Ήδη οι ναυτεργάτες χρησιμοποιούν τα χαρτιά της επιστράτευσης για την τουαλέτα…

Η ήττα των εργαζομένων στο Μετρό εμπλούτισε τις αγωνιστικές εμπειρίες και ώθησε σε ένα ανώτερο στάδιο τους εργατικούς αγώνες…

Οι ναυτεργάτες θα δώσουν ισχυρό χαστούκι στην κυβέρνηση και ο αγώνας τους θα συσσωρεύσει καινούργιες επαναστατικές εμπειρίες.

Το ίδιο θα γίνει και με τους αγρότες…

Οι φωτιές θα ανάψουν παντού και θα ΕΝΩΘΟΥΝ…

Οι στρατιωτικοί νόμοι της δωσίλογης κυβέρνησης είναι οι επιθανάτιοι σπασμοί της…


ΠΗΓΗ

Οι 27 μουγκοί της Βουλής


 

Ούτε ένας ,ούτε δύο, αλλά 27 βουλευτές δεν έχουν ανέβει ούτε μία φορά στο βήμα για...
να μιλήσουν!

-Θεοπεφτάτου Αφροδίτη - ΣΥΡΙΖΑ

-Ζέιμπε Χουσείν -ΣΥΡΙΖΑ

-Μίμης Ανδρουλάκης- Ανεξάρτητος

-Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος - Χρυσή Αυγή

-Βλάχβεης Μενέλαος -ΝΔ

-Βλάχος Γιώργος -ΝΔ

-Γαιτάνη Ιωάννα - ΣΥΡΙΖΑ

-Γερμανίδης Αθανάσιος - ΣΥΡΙΖΑ

-Λεονταρίδης Θεόφιλος - ΝΔ

-Λαζαρίδης Χρύσανθος - ΝΔ

-Μάνη Παπαδημητρίου - Άννα -ΝΔ

-Πλακιωτάκης Γιάννης -ΝΔ

-Βύρων Πολύδωρας -ΝΔ

-Πασχαλίδης Ιωάννης -ΝΔ

-Ορφανός Γεώργιος - ΝΔ

-Νικολόπουλος Νίκος - ανεξάρτητος

-Μεικόπουλος Αλέξανδρος -ΣΥΡΙΖΑ

-Σπηλιωτόπουλος Άρης - ΝΔ

-Ταγαράς Νίκος - ΝΔ

-Ψαριανός Γρηγόρης - ΔΗΜΑΡ

- Χατζή Οσμάν - ΠΑΣΟΚ

-Κοψαχείλης Τιμολέων - ΝΔ

-Κοντός Αλέξανδρος - ΝΔ

-Μαρτίνου Γεωργία- ΝΔ

-Κουκοδήμος Κώστας -ΝΔ

-Κλειτσιώτης Κώστας ΝΔ

-Καρασμάνης Γιώργος - ΝΔ

-ΣΥΝΟΛΙΚΑ την πρωτοκαθεδρία έχουν οι βουλευτές της ΝΔ που σύνολο δεν έχουν μιλήσει 17. Ακολουθούν του 5 ΣΥΡΙΖΑ , 2 ανεξάρτητοι, 1 ΠΑΣΟΚ, 1 Χρυσή Αυγή και 1 ΔΗΜΑΡ

Λεπτομέρεια: Oύτε μία φορά δεν έχει μιλήσει και ο Κώστας Καραμανλής, που όμως δεν έχει μιλήσει γενικά και ούτως άλλως αποτελεί μία κατηγορία μόνος του , για να μπει με τους ...υπόλοιπους.

parapolitika.gr

Νέες κλίνες για τη θεραπεία καρκίνου του θυρεοειδούς

 
Την έναρξη λειτουργίας κλινών για χορήγηση ραδιενεργού ιωδίου στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, άλλες τέσσερις κλίνες για χορήγηση ραδιενεργού ιωδίου για τη θεραπεία του καρκίνου θυρεοειδούς τίθενται σήμερα Τρίτη σε λειτουργία στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η αύξηση των διαθέσιμων κλινών για τη θεραπεία αυτή στο λεκανοπέδιο Αττικής δίνει λύση στο πρόβλημα της πολύμηνης αναμονής ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία για την παροχή αυτής της υπηρεσίας.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων: «Θα σας παραδώσουμε τα κλειδιά κ. Στουρνάρα»

 
Τα... κλειδιά των ακινήτων τους στο υπουργείο Οικονομικών σκοπεύουν να παραδώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, αν δεν εισακουσθούν οι προτάσεις τους ούτως ώστε ο νέος φόρος ακίνητηςπεριουσίας να διαμορφωθεί σε επίπεδα που να μπορούν να ανταποκριθούν οι φορολογούμενοι.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιωκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στην οποία επισημαίνει ότι ο στόχος για έσοδα ύψους 3,2 δις. ευρώ ετησίως από το νέο ετήσιο φόρο ακίνησης περιουσίας είναι απόλυτα ανέφικτος και ότι το υπουργείο επιχειρεί να μονιμοποιήσει το «χαράτσι» που αποτελεί φορολογία δημευτικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, προειδοποιεί ότι αν επικρατήσουν αυτές οι απόψεις η χώρα κινδυνεύει με πλήρηδημοσιονομική αποτυχία.
«Καταστρέφετε, τονίζεται χαρακτηριστικά στην επιστολή, όλους τους ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων ακινήτων αλλά και οικοπέδων, οι οποίοι κάλλιστα γνωρίζετε ότι αδυνατούν πλήρως να ανταποκριθούν στο νέο, γιʼ αυτούς, φόρο».

Αναλυτικά η επιστολή:

Θέμα: Πρόσκληση σε άμεση διαβούλευση για το νέο φόρο των ακινήτων

«Αξιότιμε κε Υπουργέ

Η Ομοσπονδία μας που είναι το επίσημο όργανο εκπροσώπησης των ιδιοκτητών ακινήτων αυτής της χώρας, σας έχει γνωστοποιήσει κατ΄επανάληψη τις προτάσεις της για το σχεδιαζόμενο νέο ετήσιο φόρο ακίνητης περιουσίας.

Οι προτάσεις αυτές αποβλέπουν στο να είναι δίκαιη η κατανομή των φορολογικών βαρών έτσι ώστε καθένας να πληρώνει το φόρο που αναλογεί στη δική του περιουσία, και όχι κάποιοι να απαλλάσσονται και κάποιοι άλλοι να φορτώνονται, εκτός από τους δικούς τους, και τους φόρους που αντιστοιχούν στις περιουσίες των άλλων. Αποβλέπουν επίσης στο να αντιστοιχούν τα βάρη αυτά στην πραγματική τρέχουσα φοροδοτική ικανότητα των πολιτών.

Όχι μόνο αγνοήσατε τις προτάσεις μας, αλλά επιπλέον σήμερα εισηγείσθε μια νέα δημευτικού χαρακτήρα φορολογία η οποία θα αντικαταστήσει και μονιμοποιήσει εισπρακτικά το ΕΕΤΗΔΕ, με τον απόλυτα ανέφικτο στόχο των 3,2 δις ετησίως, αγνοώντας την σημαντική εισήγησή μας για μειωτικό συντελεστή 0,50 σε όποιο ακίνητο την τελευταία διετία έχει καταχωρηθεί ως κενό και χωρίς εισόδημα στο έντυπο Ε2. Έτσι καταστρέφετε όλους τους ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων ακινήτων αλλά και οικοπέδων, οι οποίοι κάλλιστα γνωρίζετε ότι αδυνατούν πλήρως να ανταποκριθούν στο νέο, γι’ αυτούς, φόρο!
Κύριε Υπουργέ, ξεχνάτε ότι ακίνητη περιουσία στη χώρα αυτή απέκτησαν όχι αυτοί που κέρδιζαν πολλά χρήματα, αλλά εκείνοι που δούλεψαν σκληρά και αποταμίευαν. Ουδείς δικαιούται να περιφρονεί τους κόπους και τις θυσίες τους και να τους μεταβάλει σε ισόβιους φόρου υποτελείς, αυτούς και τα παιδιά τους, ακριβώς γι’ αυτή τους την επιλογή!

Ζητούμε να μας καλέσετε σε άμεση και ουσιαστική διαβούλευση για το νέο φόρο, ο οποίος απειλεί τις περιουσίες μας με πλήρη απαξίωση, με εξαθλίωση τους ιδιοκτήτες τους, αλλά και τη χώρα με πλήρη δημοσιονομική αποτυχία, αν βασιστεί στην αρπακτικότητα και την «ποινικοποίηση» της κατοχής ακίνητης περιουσίας.

Αν συνεχίσετε να μας αγνοείτε, κε Υπουργέ, δεν μας μένει παρά να έρθουμε στο Υπουργείο σας και να σας παραδώσουμε τα κλειδιά των ακινήτων μας...»


http://newpost.gr