EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο.ΣΥ. ΑΕ: Επίθεση κατά οδηγού τρόλλεϋ


Την 20η Ιουλίου 2013, ημέρα Σάββατο και περί ώρα 19.45 ο οδηγός  Α.Μ. 9@@@ εργαζόμενος στη γρ.  1 και όχημα 7@@@  με κατεύθυνση προς Μοσχάτο ( Θησέως 3@@ ) δέχτηκε επίθεση από επιβάτη για αγνώστους  λόγους.

Ο οδηγός βλέποντας ότι έχει υπεράριθμους επιβάτες και πλέον δεν χωρούσε άλλους, ζήτησε από δυο επιβάτες που είχαν επιβιβαστεί με παιδικά καρότσια να τα μαζέψουν, όπως είναι υποχρεωμένοι, για να βολευτούνε όλοι. Στην επόμενη στάση το ένα καρότσι αποβιβαστικέ και ο οδηγός παρακάλεσε ξανά  να μαζέψουν το άλλο καροτσάκι για να χωρέσει ο κόσμος.


Από το πουθενά εμφανίστηκε ένας (μια) επιβάτης ζητώντας εξηγήσεις και εν συνεχεία άρχισε να κτυπάει τον οδηγό. Ευτυχώς το τρόλεϊ ήταν σταματημένο στη στάση και δεν ήταν εν κινήση γιατί τώρα θα μιλάγαμε για άσχημες κατάστασης.


Ειδοποιήθηκε το 100 και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα μαζί με τους μάρτυρες  για τα περαιτέρω. Ο οδηγός δεν υπέβαλε μήνυση και μαζί με τον Ταμία  πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μετά της κλινικές εξετάσεις αναχώρησε για την οικία του. Ο «πυγμάχος» κρατήθηκε και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο για απείθεια.

Επιτέλους είναι καιρός να κάνουν κάτι η εταιρία μαζί με τα σωματεία για να προστατέψουν τον οδηγό.

Για να ευαισθητοποιηθούν  μερικοί καρεκλοκένταυροι πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;

« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Γιατί άραγε;....
    Mήπως να αυξήσουν τα δρομολόγια; ! Λέω εγώ !!!
    Η μήπως ειπα καμια αρλούμπα ονειρο θερινής νυκτώς; !!
    To πιθανότερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!

Facebook Comments APPID